Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Έκλεβαν ακόμα και το πετρέλαιο της πολυκατοικίας που διέμεναν

petrelaio_kloph_25-11-2011
Ειδικότητα στις κλοπές εργαλείων και οικοδομικών υλικών από εργοτάξια και οικοδομές σε διάφορες περιοχές της Νοτιοανατολικής Αττικής είχαν δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, οι οποίοι έπεσαν στα χέρια των διωκτικών αρχών.

Συγκεκριμένα, οι δύο Αλβανοί, ηλικίας 39 ετών και 40 ετών συνελήφθησαν την Τετάρτη στη Γλυφάδα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, κατηγορούμενοι για «Σύσταση εγκληματικής οργάνωσης» και «Κλοπές κατά συναυτουργία και κατ΄ εξακολούθηση».
Οι συλληφθέντες φέρονται από έτους τουλάχιστον να είχαν είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση που διέπραττε κλοπές σε οικοδομές και εργοτάξια, σε διάφορες περιοχές της Νοτιοανατολικής Αττικής, από όπου αφαιρούσαν διάφορα εργαλεία και υλικά οικοδομών.
Από την έρευνα-προανάκριση που διενεργήθηκε εξακριβώθηκε ότι οι ανωτέρω δράστες έχουν διαπράξει συνολικά πέντε κλοπές στις περιοχές Γλυφάδας, Βουλιαγμένης και Βάρης.
Μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκαν στις οικίες τους και αποδόθηκαν στους παθόντες.
Επίσης, διαπιστώθηκε ότι οι δύο δράστες, κατά το τελευταίο έτος αφαιρούσαν από την δεξαμενή της πολυκατοικίας όπου διαμένει ο 39χρονος στην Γλυφάδα, πετρέλαιο το οποίο τοποθετούσαν σε πλαστικά δοχεία και στη συνέχεια το απέκρυπταν σε αποθήκη εξωτερικά της πολυκατοικίας.
Ειδικότερα, στην εν λόγω αποθήκη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν είκοσι (20) πλαστικά δοχεία.
Σημειώνεται, ότι οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας, ενώ συνεχίζεται η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται προκειμένουνα διαπιστωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.
directnews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger