Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Leanna Decker … Playboy’s Cyber Girl of the year for 2012











Σεξ : Πιο άπιστες οι γυναίκες !!

Νευρολογικές έρευνες έχουν αποκαλύψει ότι ο αρσενικός και ο θηλυκός εγκέφαλος είναι προγραμματισμένος διαφορετικά όσον αφορά στο κομμάτι «σχέσεις». Η έρευνα του Ηνωμένου Βασιλείου για τη μοιχεία 2012 έρχεται να επιβεβαιώσει τη θέση αυτή. Η μελέτη 4.000 ανθρώπων έδειξε ότι οι γυναίκες είναι πιο «επιπόλαιες», έχοντας κατά μέσον όρο 2,3 μυστικούς εραστές, σε σύγκριση με τους άνδρες που είχαν 1,8 ερωμένες! Οι λόγοι που οδήγησαν τα άτομα να απιστήσουν διέφεραν ανάλογα με το φύλο. Οι κύριοι λόγοι για τους άνδρες ήταν η σεξουαλική ικανοποίηση, η πλήξη μέσα στον γάμο και η επιβεβαίωση του «εγώ» τους, ενώ για τις γυναίκες ήταν η συναισθηματική κάλυψη, ο ρομαντισμός αλλά και η «τόνωση» της αυτοεκτίμησής τους.

Οι γυναίκες φάνηκε να είναι πιο επιρρεπείς να ερωτευτούν τον εραστή τους, με 57% των γυναικών και 27% των ανδρών να έχουν ερωτευτεί τον μυστικό τους έρωτα. Επίσης, φάνηκε να είναι πιθανότερο αυτές να πάρουν την απόφαση να καταλήξει ο γάμος τους σε διαζύγιο.

Οι γυναίκες σκέφτονται την απιστία νωρίτερα από τους άνδρες, με τους τελευταίους να απιστούν μετά τα 6 χρόνια έγγαμου βίου, ενώ οι πρώτες μόλις στα 5 χρόνια. Άλλη μία διαφοροποίηση φάνηκε να υπάρχει και στην ηλικία, με τις γυναίκες να απιστούν, κατά μέσο όρο, στα 37 τους, ενώ οι άνδρες στα 42!

Και τα δύο φύλα συμφωνούν ότι η μονογαμία είναι μια αφύσικη κατάσταση για τους ανθρώπους, παρόλο που το 76% των γυναικών και το 67% των ανδρών υποστηρίζουν ότι αγαπούν ακόμα τον/τη σύζυγο που εξαπάτησαν.

Πάνω από το 80% και των δύο φύλων θα παρέμενε παντρεμένο, αν απιστούσε, αλλά το 40% των γυναικών και σχεδόν το 30% των ανδρών θα ζητούσαν διαζύγιο, αν μάθαιναν ότι η/ο σύζυγος την/τον απάτησαν!

Οι 10 πόλεις με τις πιο όμορφες γυναίκες !!

Μετά απο έρευνα στις απόψεις των ταξιδιωτών ανα τον κόσμο, καθώς και της κοινότητας του Διαδικτύου παρουσιάζουμε τις Top Ten πόλεις του κόσμου με τις ομορφότερες γυναίκες. Κάθε πόλη στη λίστα αυτή, θα σας κάνει να θέλετε να την επισκεφτείτε, όσο το δυνατόν γρηγορότερα.Καθοριστικοί παράγοντες για τη βαθμολογία των πόλεων που λήφθηκαν υπόψη

1)Ποιότητα ομορφιάς των γυναικών (αντικειμενική μέσα απο το δείγμα),
2)Ποσοστό των γυναικών σε σχέση με τους άντρες στην περιοχή
3)Ευκολία προσέγγισης των γυναικών.

10 Άμστερνταμ – Ολλανδία
Φυσικά και το Άμστερνταμ θα ήταν στη λίστα. Σε αυτή την πόλη οι γυναίκες ανεβαίνουν καβάλα στα ποδήλατα τους με καυτά σορτσάκια και φορέματα. Οι γυναίκες στην Ολλανδία είναι καταπληκτικές με πολλούς τρόπους, πρώτα απο όλα είναι trendy (με την καλή έννοια) εξαιρετικά όμορφες στην πλειοψηφία τους, καθώς και διασκεδαστικές, βασικά τα πάντα στην Ολλανδία είναι διασκέδαστικά. Είναι το είδος των κοριτσιών που απλά θέλετε να τις έχετε για κοπέλες αντί για γκόμενες.

9.Τέλ Αβίβ – Ισραήλ
Το Ισραήλ έχει μερικές από τις ομορφότερες γυναίκες στον κόσμο. Λίγο τα πράσινα μάτια που είναι ιδιαίτερα ελκυστικά, λίγο τα καστανά μαλλιά, δε θέλει και πολύ. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στο Ισραήλ οι γυναίκες άνω των 18 ετών οφείλουν να πάνε στο στρατό, υποχρεωτικά, και αυτό φυσικά σημαίνει πως εαν σκοπεύεις να το παίξεις ο καλύτερος φίλος ενός ισραηλινού κοριτσιού, πρέπει να το ξανασκεφτείς γιατί εκει κάτω έχουν ούζι και καλάζνικοφ και μπορεί κάλλιστα να σου κόψει τον κώλο ή και κάτι άλλο που έχεις σε αφθονία απο τη φύση. Εντάξει υπερβολές, αλλά να το έχεις απλά κατα νού.

8.Μόντρεαλ – Καναδάς
Η εξαιρετική γεύση της Γαλλίας, αλλά με την…. καταπράσινη θέση του Καναδά στον παγκόσμιο χάρτη, κάνουν το Μόντρεαλ να είναι πραγματικά μια από τις καλύτερες πόλεις του κόσμου , σε ποιότητα ζωής, και γεμάτο με όμορφες γυναίκες.
Τόσα πολλά πανεπιστήμια και κολλέγια και τόσες πολλές γυναίκες με την αίσθηση της μόδας και την επιθυμία που έχουν για τη φροντίδα του σώματός τους. Ένα από τα καλύτερα σημεία που αξίζει να αναφερθούν, είναι ότι σχεδόν όλες οι γυναίκες μιλούν και Γαλλικά δηλαδή τη γλώσσα της αγάπης. Οπότε βρείτε αμέσως ένα εισητήριο , χωρίς επιστροφή φυσικά και πηγαίνετε ένα ταξίδι στο Μόντρεαλ, ώπου και θα βρείτε την δικιά σας καναδέζα, που θα σας ψυθιρίζει στα γαλλικά – all night long .

7.Καράκας – Βενεζουέλα
Το Καράκας είναι η πρωτεύουσα της Βενεζουέλας. Για την ιστορία, η Βενεζουέλα είναι η χώρα με τους περισσότερους τίτλους Μις Υφήλιος στα καλλιστεία από κάθε άλλο έθνος, ως εκ τούτου μπορείτε να καταλάβετε περι τίνος πρόκειται. Οι γυναίκες του Καράκας είναι τόσο όμορφες που κάνουν τις γυναίκες στην Βραζιλίας άσχημες, καταλάβατε τώρα ; Επίσης είναι εξαιρετικά εύκολο να τις μιλήσετε στο άσχετο και να περάσετε μαζί τους, ένα μεγάλο χρονικό διάστημα με κάθε είδους δραστηριότητες που μπορείτε να φανταστείτε.. ..

6.Μόσχα – Ρωσία
Η Μητέρα του κομμουνισμού Ρωσία θα σας κάνει να χάσετε την μπάλα κυριολεκτικά. Μία βόλτα στο μετρό της Μόσχας και θα δείτε περισσότερες όμορφες γυναίκες απο ότι θα βλέπατε σε έναν ολόκληρο χρόνο στην Ελλάδα. Δεν είναι μόνο το ύψος, αλλα επίσης τα ξανθά μαλλιά, και τα μπλε μάτια των γυναικών που κάνουν τη Μόσχα εμπειρία ζωής. Εκπληκτικό επίσης είναι και το επίπεδο φιλικότητας που θα συναντήσετε, έχουν και μία μικρούλα προτίμηση στους Μεσογειακούς τύπους, οπότε μπορείτε να φανταστείτε. Είναι μια μοναδική εμπειρία, όταν αυτό που φαίνεται σαν η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο σας πλησιάζει για να ζητήσει ένα τσιγάρο, ναι απο εσένα. Σίγουρα την πρώτη φορά, λογικά θα τα κάνετε ολίγον σκατά, αλλά μην ανησυχείτε, θα υπάρξουν πολλές περισσότερες ευκαρίες στο ταξίδι σας!

5.Καλιφόρνια – Λός Άντελες ΗΠΑ
Δε μπορούν να ειπωθούν και πολλά για κορίτσια απο το LA , αλλά νομίζω ότι θα βρείτε κατά την άφιξη σας,ότι τόσα πολλά μπορούν να ειπωθούν στην πραγματικότητα που θα έχετε έλλειψη λέξεων. Οι γυναίκες του Λος Άντζελες είναι σε άλλο επίπεδο, σε αντίθεση με τις περισσότερες που έχετε συναντήσει.
Όλοι οι όμορφοι άνθρωποι από όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν μαζευτεί σα σμήνος σε αυτή τη Μέκκα, δροσεροί έρχονται για να ζήσουν, να εργαστούν, και να προσπαθήσουν να “βάλουν τη ζωή τους σε μία αταξία”.
Αυτό ακριβώς δηλαδή που είχαν κατα νού και οι Beach Boys όταν ηχογραφούσαν το California Dreamin.

4.Βάρνα – Βουλγαρία
Η Βουλγαρία είναι μια χώρα με πολλά παράθυρα στη νομοθεσία σχετικά με τα ναρκωτικά, έχει φτηνή βότκα και πάμφθηνες μπύρες,νεροτσουλήθρες στην παραλία και μερικές από τις καλύτερες φυσικές ομορφιές του κόσμου. Στη Βάρνα θα βρείτε καφετέριες με φουσκωτά έπιπλα, σαγιονάρες και g-strings παντού , ώπου και να στρίβετε το κεφάλι σας. Επίσης θα δείτε μέσα απο μερικά διάφανα παντελόνια σε κάθε γωνιά της πόλης και τόπλες ηλιοθεραπεία χωρίς καμία ντροπή. Επιπλέον, οι γυναίκες αλλα και οι άντρες στη Βουλγαρία τρέφουν μία μεγάλη αγάπη για το σώμα τους. Το πιο σημαντικό πλεονέκτημα της Βουλγαρίας όμως είναι η γοητεία και η ομορφιά που θα βρείτε σε αυτές τις εντυπωσιακές γυναίκες. Και το καλύτερο ; Εχουν μία μεγάλη αδυναμία στους Έλληνες, οπότε οργανώστε το επόμενο ταξίδι σας και πάρτε την ανηφόρα που οδηγεί στη Βάρνα.

3.Μπουένος Άιρες – Αργεντινή
Το Μπουένος Άιρες είναι πραγματικά μια από τις πιο εκπληκτικές πόλεις στο στο δυτικό ημισφαίριο. Η πόλη διαθέτει ένα τεράστιο πλούτο όμορφων γυναικών σε μια κλίμακα αναλογίας αντρών γυναικών που δε θα συναντήσετε πουθενά αλλού στον κόσμο. Οι γυναίκες του Μπουένος Άιρες είναι πανέμορφες, και φυσικά έχουν καταπληκτικό σώμα. Σχεδόν κάθε γυναίκα στο Μπουένος Άιρες είναι ένα μοντέλο που περιμένει να ανακαλυφθεί….. από εσάς φυσικά! Τα πάρτι στα κλάμπ είναι θρυλικά και οι γυναίκες όμορφες, προσιτές, και διασκεδαστικές. Viva.

2.Κοπεγχάγη – Δανία
Το μεγαλύτερο ποσοστό των γυναικών της Κοπεγχάγης είναι κατά πάσα πιθανότητα οι πιο προσιτές γυναίκες που θα συναντησετε σε ολόκληρο τον κόσμο. Επίσης, αυτές οι γυναίκες είναι πολύ πιο απελευθερωμένες σεξουαλικά από τις περισσότερες άλλες πόλεις σε όλο τον κόσμο. Πάντα έτοιμες για τρελίτσες στους χώρους εργασίας και για μία βόλτα προς το τοπικό μπαρ για ένα ποτό ή δύο. Ο ρυθμός της ζωής εδώ είναι αργός και οι γυναίκες ικανές να απολαύσουν μια μεγάλη ποικιλία καταστάσεων για να ξεφύγουν απο το ψύχος που επικρατεί. Στην Κοπεγχάγη,κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας, θα βρείτε τον εαυτό σας σε πολλές περιπτώσεις «ψαρέματος» και στο μάτι πολλών γυναικών. Ετοιμαστείτε για ένα απολαυστικό ταξίδι και πάρτε απαραίτητα το πιό ζεστό μπουφάν σας, θα το χρειαστείτε

1.Στοκχόλμη – Σουηδία
Κάθε γυναίκα στη Στοκχόλμη είναι εκπληκτικά όμορφη. Πηγαίνεις μία βόλτα στο μανάβικο για να αγοράσεις τομάτες και το κορίτσι πίσω από τον πάγκο εύκολα θα μπορούσε να είναι ένα αμερικανικό μοντέλο ή κουνελάκι του Playboy. Επίσης, αυτές οι γυναίκες ξέρουν να περνούν καλά. Οι γυναίκες εδώ είναι επίσης εξαιρετικά μορφωμένες και φιλικές. Όλες μιλάνε αγγλικά με τέλεια προφορά και ως εκ τούτου δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο επικοινωνίας. Αυτές οι γυναίκες σε κάνουν να νιώθεις καλά με κάθε τρόπο.

Ο Τοτός η δασκάλα και η … αλφαβήτα !!



Ήτανε ο Τοτός και τον ρωτάει η δασκάλα:
- Τοτό, έμαθες την αλβαβήτα;
- Όχι, κυρία.
- Δεν πειράζει, θα σε βοηθήσω εγώ… Θα λέμε τα γράμματα εναλλάξ…
Άλφα, Τοτέ…
- Βήτα, κυρία.
- Γάμα, Τοτέ…
- Στήσου, κυρία!!

Ο γύφτος … και το viagra !!

Ήταν ένας γύφτος, η γυναίκα του η Μαριγούλα, ο γιος τους ο Κωστάκης και η μαϊμού.
Μία μέρα ο γύφτος αποφάσισε να πάει στον γιατρό, για να πάρει βιάγκρα.
Ο γιατρός του έγραψε τα χαπάκια και του είπε να παίρνει 1 κάθε 8 ώρες. Στο τέλος του είπε να τον ξαναδεί σε 1 μήνα για να δει πώς πάει.
Πέρασαν 2-3 μήνες και ο γιατρός συνάντησε στον δρόμο τον μικρό Κωστάκη. Τον ρώτησε ο γιατρός τι κάνουν οι γονείς του.
Ο Κωστάκης αρχίζει να κλαίει και λέει στον γιατρό:
- Τί να σου πώ γιατρέ μου! Η μαμά μου πέθανε, εμένα με πονάει ο κ@λος μου και η μαϊμού δεν κατεβαίνει από το δένδρο.

30χρονη παντρεύτηκε τον… εαυτό της!

Η τριαντάχρονη Wei Chen, μία υπάλληλος γραφείου από την Ταϊπέι, δεν “εμπνεύστηκε” από τους άνδρες που είχε γνωρίσει ώστε να διαλέξει σύζυγο…

Υποκύπτοντας στην κοινωνική πίεση, αποφάσισε να παντρευτεί, αλλά τον… εαυτό της, χωρίς γαμπρό!

Έθεσε για μια σειρά φωτογραφιών σε ένα μακρύ λευκό φόρεμα, προσέλαβε έναν οργανωτή γάμου και νοίκιασε μια αίθουσα δεξιώσεων για μια γιορτή γάμου με 30 φίλους. Έχει ακόμη πληρωθεί και για ένα μήνα του μέλιτος σόλο στην Αυστραλία!

“Η ηλικία των τριάντα είναι μια χαρακτηριστική περίοδος για μένα. Η εργασία και η εμπειρία μου είναι σε καλή κατάσταση, αλλά δεν έχω βρει έναν σύζυγο, επομένως τι να κάνω; Δεν είναι ότι είμαι κατά του γάμου. Ελπίζω μόνο ότι μπορώ να εκφράσω μια διαφορετική ιδέα μέσα στα όρια μιας παράδοσης », δήλωσε η Τσεν.

Ο γάμο της, κόστισε $ 5.675, και τράβηξε πολύ προσοχή στο ίντερνετ με πάνω από 1.800 ως επί το πλείστον σχόλια συμπάθειας.

Μια αλλαγή στον τρόπο σκέψης της Ταϊβάν σχετικά με το γάμο είχε ως αποτέλεσμα οι γυναίκες παντρεύονται αργότερα και λιγότερο συχνά όσο υπάρχει οικονομική πρόοδος. Αυτό υποκίνησε κυβερνητικές ανησυχίες για μείωση της γεννητικότητας του νησιού και τον αντίκτυπο της στην εθνική παραγωγικότητα.

Η Chen δεν μπορεί να καταχωρήσει επίσημα το γάμο με τον εαυτό της, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να περάσει από μια τελετή και πάλι, εάν βρει έναν σύζυγο που πληροί τις προϋποθέσεις της.

Αν το σκεφτείτε, όσο περίεργο φαίνεται, η ιδέα της αγάπης του εαυτού μας σε βαθμό γάμου μπορεί να είναι παράλογη, αλλά είναι λίγο χαλαρωτική. Γιατί χωρίς αγάπη για τον εαυτό του καθενός δεν μπορεί να υπάρξει αγάπη για τους άλλους…

Παρόλα αυτά, τι θα κάνει άραγε αν αργότερα αποφασίσει ότι υπάρχουν “ανυπέρβλητες διαφορές” και θέλει ένα διαζύγιο;a

Τι σκέφτονται οι γυναίκες κατά την διάρκεια του … sex!



Σε αντίθεση με το μύθο που μας θέλει να φτιάχνουμε στο μυαλό μαςv λίστες του σούπερ μάρκετ, οι περισσότερες γυναίκες την ώρα του σεξ είμαστε εκεί, μαζί σου. Ασχέτως αν σε κάποιες φορές δεν θα θέλαμε να είμαστε.

Για να φτιαχτεί αυτή η λίστα, ζητήθηκε από πολλές γυναίκες να μοιραστούνε μαζί μας τις πιο ενδόμυχες σκέψεις που κάνουν την ώρα του σεξ. Η κάθε μια από εμάς σκέφτεται κάτι διαφορετικό, ωστόσο όλες συμφωνήσαμε σε ένα: αν το σεξ είναι φανταστικό, δεν σκεφτόμαστε απολύτως τίποτα. Το μυαλό αδειάζει, οι αισθήσεις αναλαμβάνουν και εμείς απλά το απολαμβάνουμε. Βέβαια, το φανταστικό σεξ δεν είναι κάτι που σε περιμένει κάθε βράδυ στο σπίτι, σαν τις παντόφλες σου. Τις περισσότερες φορές το σεξ είναι είτε καλό, είτε κακό. Και αυτές είναι λίγες μόνο από τις σκέψεις μας σε αυτές τις δύο περιπτώσεις.

Τι σκεφτόμαστε αν το σεξ είναι καλό
Θεέ μου, είναι τόσο καλό.
Άραγε να έχω ωραία γεύση;
Σ’ αρέσει αυτό; Να συνεχίσω; Μίλα, μούγκρισε, κάνε κάτι, θέλω τόσο πολύ να σε ευχαριστήσω.
Οι γείτονες θα μας κόψουν την καλημέρα.
Είμαι ερωτευμένη.
Μήπως κάνω πολλά και με περάσεις για τσούλα;
Μήπως κάνω λίγα και με περάσεις για ξενέρωτη;
Όλοι οι άλλοι ήταν άχρηστοι.
Ελπίζω να μη μου έχει ξεφύγει καμία τρίχα στο ξύρισμα.
Μη με λυπάσαι, κάνε μου ό,τι θες.
Αυτά όλα πως τα ξέρεις; Με πόσες έχεις πάει τελοσπάντων;
Δεν θέλω να τελειώσει ποτέ.
Συγνώμη, διαβάζεις τη σκέψη μου; Πως ήξερες ότι θέλω να μου το κάνεις αυτό;
Σ’ αγαπώ.
Τι σκεφτόμαστε αν το σεξ είναι κακό

Πάααλι αυτή τη στάση;
Η κοιλιά μου φαίνεται ΤΕΡΑΣΤΙΑ από εδώ.
Πως με είπες; Τώρα αυτό είναι κομπλιμέντο;
Τι μυρίζει έτσι;Ας προσπαθήσω να σου δώσω λίγο ρυθμό, κρίμα είναι.
Καλά, δεν ακούς το cd που έχει κολλήσει;
Μα τι κουλή στάση είναι αυτή, έλεος, δεν είμαι η Κομανέτσι.
Σοβαρά τώρα, αυτή είναι η κοιλιά μου; Από αύριο μόνο νερό και μαρούλι.
Άου, ΑΟΥ, μου πατάς τα μαλλιά!
Πιο δεξιά. Πιο δεξιά. Πιο αριστερά. Εκεί. Πιο μαλακά. Λίιιγο πιο δυνατά. Λίγο πιο γρήγορα. Καλά, άστο.
Ωπ, μας κοιτάει ο σκύλος.
1, 2, 3, 4, 5…
Δεν έπρεπε να πιώ τόσο κρασί, ζαλίζομαι.
Μήπως έπρεπε να είχα πιεί παραπάνω;
Αυτό που κάνεις δεν βγάζει απολύτως κανένα νόημα.
Απαπα, χάλια νύχια, πως μου ‘ρθε να τα βάψω μπεζ.
Σιγά ρε φιλαράκι, πως τα ζουλάς έτσι;
Έπρεπε να είχα κάνει τσίσα από πριν.
Ερμ, τι είναι αυτό…; Ελπίζω να είναι κραγιόν. Ας βάλω ένα μαξιλάρι από πάνω πριν το δεις.
Πονάω. Όχι σοβαρά, ΠΟΝΑΩ.
Αχαχαχαχα, γαργαλιέμαι.
Μακάρι να μπορούσα να φωτογραφήσω αυτή τη φάτσα να στη δείξω.
…7, 8, 9, 10, 11, 12…
Μπα; Κουράστηκες; Άλλα έλεγες πριν.
Άντε, ας ανέβω από πάνω, να κάνω και εγώ καμιά δουλειά.
Τσούζει λίγο, γιατί;
Ας αναστενάξω λίγο μπας και βοηθήσω την κατάσταση.
Έλα, εντάξει, φτάνει η πλάκα, τελείωνε

Διάσημοι που πέθαναν κατά την διάρκεια του …sex !!



Είναι άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρο του πολιτικού χώρου και του εκκλησιαστικού χώρου..

Μπορεί να έκαναν σπουδαία έργα στην ζωή τους, αλλά η τελευταία ανάμνηση που άφησαν πίσω τους επισκιάζει όλα όσα έκαναν όσο ήταν εν ζωή.. Τουλάχιστον έφυγαν ευχαριστημένοι .. οι περισσότεροι! Δείτε την λίστα!

Ο ιστορικός Αττίλας ίσως είναι από τις παλαιότερες γνωστές προσωπικότητες που πέθαναν κατά την διάρκεια της συνεύρεσης με την έβδομη κατά σειρά γυναίκα του. Μία Γερμανίδα αιχμάλωτη η οποία αποδείχτηκε όπως και εκείνος δυναμική στο κρεβάτι και το επόμενο πρωί του γάμου τους τον βρήκαν νεκρό με ματωμένη μύτη. (όλα αυτά σύμφωνα με ιστορικές μελέτες)

Ο πάπας ο Παύλος ο ΙΙ άφησε την τελευταία του πνοή από εγκεφαλικό επεισόδιο το 1471 ενώ συνευρισκόταν με σαδιστικό τρόπο σε ανήλικο αγόρι.Ο πατέρας του ηθοποιού Matthew McConaughey, Jack που σύμφωνα με μαρτυρίες της γυναίκας του και μητέρας του ηθοποιού ξεψύχησε στο κρεβάτι τους την ώρα που έκαναν έρωτα, κάτι που έγραψε και στο βιβλίο που αργότερα κυκλοφόρησε.

Ο πάπας Ιωάννης ο XII. Εδώ τα σενάρια είναι δύο. Ή που υπέστη καρδιακή προσβολή την ώρα της συνεύρεσης με την παντρεμένη ερωμένη του, ή μου πέθανε από τα χέρια του άντρα της ερωμένης του την ώρα που τους έπιασε στα πράσσα.

Ο πρώην αντιπρόεδρος και πρόεδρος των ΗΠΑ Nelson Rockefeller, ο οποίος πέθανε το 1979 από καρδιακή προσβολή ενώ έκανε σεξ με την ερωμένη του Megan Marshak. Nα σημειωθεί ότι είναι ο μοναδικός που δεν έχει ταφεί στο προεδρικό νεκροταφείο μετά από εντολή της γυναίκας του.

Ο Felix Faure, πρώην πρόεδρος της Γαλλίας, ο οποίος “έφυγε από καρδιακή προσβολή επειδή η κατά πολύ μικρότερη γραμματέας του, έκοψε στην πράξη το.. μόριο και δεν άντεξε το σοκ.

O Eroll Flynn, o διάσημος ηθοποιός των δεκαετιών 30,40 και 50 αλλά και γυναικοκατακτητής, πέθανε κατά την διάρκεια συνεύρεσης μετά από πάρτυ στο γιοτ του.

Ο τραγουδιστής των ΙNXS που πέθανε μόνος του από αυτοερωτική ασφυξία όπως κι ο τελευταίος και πιο πρόσφατος στην λίστα

Ο David Carradine, ο οποίος βρέθηκε νεκρός από τους αστυνομικούς, γυμνός και δεμένος με την ίδια του την ζώνη. Μάλιστα αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι είχε μια αίσθηση ευχαρίστησης στο πρόσωπό του.

Αυτοκτόνησε 18χρονη μαθήτρια στη Νέα Ερυθραία

 Αυτοκτόνησε 18χρονη μαθήτρια στη Νέα Ερυθραία οκ έχει προκαλέσει η είδηση της αυτοκτονίας μιας μαθήτριας 18 ετών, η οποία έδωσε τέλος στη ζωή της τo απόγευμα της Δευτέρας. Η αυτοκτονία της 18χρονης μαθήτριας στη Νέα Ερυθραία οφείλεται σε προσωπικούς λόγους και δεν σχετίζεται με τις πανελλήνιες.
Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας, η άτυχη μαθήτρια είχε αφήσει και σημείωμα. Η κηδεία της άτυχης μαθήτριας θα γίνει σήμερα το απόγευμα.
Έχοντας ενημερωθεί για το θέμα, η υπηρεσιακή υπουργός Παιδείας, Ευφροσύνη Κιάου, είπε ότι προτίθεται να εισηγηθεί στην επόμενη κυβέρνηση την πρόσληψη και απασχόληση, στα σχολεία, παιδοψυχολόγων, καθώς «το βάρος της οικονομικής κρίσης, αλλά και η ψυχολογική πίεση των εξετάσεων, είναι δυσβάσταχτα για τους ώμους των παιδιών», αναφερόμενη στην αυτοκτονία της μαθήτριας που όμως δεν είχε σχέση με τις πανελλαδικές.

Τα μαγιό του φετινού καλοκαιριού

 Η δεκαετία του ‘40 και του ‘50 είναι εμφανέστατα οι μεγάλες επιρροές για την σεζόν αυτού του καλοκαιριού.



Τα μαγιό με τα φαρδιά σλιπ και τα στράπλες σουτιέν είναι αυτά που κυριάρχησαν στις πασαρέλες. Οι φιόγκοι στο μπούστο αλλά και οι κυματισμοί (βλέπε Rihanna στα Barbados) αλλά και οι φράντζες είναι τα διακοσμητικά στοιχεία που δίνουν τον τόνο στα μπικίνι του φετινού καλοκαιριού.


Χρώματα όπως το κίτρινο και το ροδακινί, αλλά και αποχρώσεις του γαλάζιου (για τις πιο μελαχρινές) είναι από τα χρώματα που προτίμησαν οι σχεδιαστές για τα φετινά μαγιό.


Το κόψιμο halterneck αλλά και ο λοξός ώμος προτιμήθηκαν στα ολόσωμα μαγιό μαζί με ντραπέ λεπτομέρειες.

ΔΕΙΤΕ:Η Κ.Στικούδη με μαγιό που κόβει την ανάσα!






Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την Κατερίνα Στικούδη στην πισίνα του ξενοδοχείου Hilton της Λευκωσίας...
να κάνει μπάνιο και ηλιοθεραπεία!Με ένα μαγιό που… κόβει την ανάσα, η Κατερίνα Στικούδη έκανε κόσμο και κοσμάκη να παραμιλάει…



Εδώ και αρκετές ημέρες η Κατερίνα έχει ξεκινήσει τα καλοκαιρινά μπάνια, αναφέρει στο περιοδικό ΟΚ! στενός της φίλος.

Προωθεί τα προϊόντα της μόνο με τα... εσώρουχα (pics)




Ο λόγος φυσικά για την Katie Price η οποία δεν χρειάζεται μοντέλα για να παρουσιάσει την νέα συλλογή εσωρούχων με την υπογραφή της. Ο λόγος; Μα φυσικά το μοντέλο είναι αυτή και όπως θα δείτε στις εικόνες που ακολουθούν κάνει καλά τη δουλειά της...











Δείτε την φωτογράφηση της Angel Dark και της Diana Doll!!!



Οι Angel Dark και Diana Doll σε μια απλή... φωτογράφηση...Απολαύστε τες!!!











ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ:Η ερωτική ζωή παίρνει φωτιά!





Αν είστε "πεσμένοι" τον τελευταίο καιρό, μάθετε πώς η κρίση μπορεί να αναβαθμίσει τη σεξουαλική
σας ζωή...

Είναι γνωστό ότι όταν η οικονομία καταβαραθρώνεται, τα γεννητούρια παίρνουν τα πάνω τους! Γιατί άραγε; Μήπως γιατί όταν δεν δουλεύετε, έχετε άφθονο χρόνο για άλλα πράγματα;

Μην απελπίζεστε λοιπόν, μπορεί να μην έχετε δουλειά, αλλά έχετε καλές προϋποθέσεις για άλλου είδους "δουλειές"...

Άφθονος χρόνος
Είτε έχετε σταθερή σχέση είτε όχι, έχετε καταλάβει ότι ο χρόνος είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της σεξουαλικής ζωής! Η έλλειψη χρόνου, για να ακριβολογούμε. Ε, τώρα που δεν έχετε τον βραχνά πάνω από το κεφάλι σας (δηλαδή την δουλειά), έχετε πολύ και ποιοτικό ελεύθερο χρόνο για να γίνετε δημιουργικοί. Στο κρεβάτι, εννοείται...

Όλοι είναι απένταροι
Και είναι επίσης γνωστό ότι η μιζέρια αγαπά τη συντροφικότητα! Το να συμμιζεριάζεις λοιπόν με άλλους μπορεί να οδηγήσει σε ενδιαφέρουσες συζητήσεις, οι οποίες με τη σειρά τους μπορούν να οδηγήσουν σε ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Μπορεί επιτέλους να βγείτε φτηνά ραντεβού! Η λιτότητα είναι σέξι όταν κανείς δεν έχει μία στην τσέπη του. Το σουβλατζίδικο της γειτονιάς ποτέ δεν έδειχνε πιο ρομαντικό, σωστά;

Οι στρεσογόνοι καιροί απαιτούν χαλάρωση
Τίποτα δεν είναι τόσο στρεσογόνο όσο το να είσαι ταπί. Και βέβαια, από την άλλη, καμιά θεραπεία δεν είναι καλύτερη για το στρες από το… σεξ! Βλέπετε πώς παντρεύονται αυτά τα δύο φαντάζομαι.

Καιρός για αναβάθμιση των δεξιοτήτων
Τώρα που δεν δουλεύετε έχετε μπόλικο χρόνο για… μελέτη. Μάθετε απέξω το Κάμα Σούτρα, τις αρχές του Ταντρικού Σεξ, αλλά και τόσα άλλα "κοινωνικά" αναγνώσματα.

Η ανία οδηγεί σε δράση
Όταν οι άνθρωποι δεν δουλεύουν, δεν ακολουθούν δηλαδή τα όνειρά τους ή απλώς δεν βγάζουν λεφτά, έχουν την τάση να παλινδρομούν σε πιο πρώιμα στάδια της εξέλιξης, όταν το φαΐ, ο ύπνος και η αναπαραγωγή ήταν αρκετά. Ε, εσείς επικεντρωθείτε στο στάδιο της αναπαραγωγής (χωρίς βέβαια να αναπαραχθείτε! Εδώ δεν μπορείτε να θρέψετε τον εαυτό σας, για γεννητούρια είμαστε τώρα;).

Το πειραματόζωο: το αγόρι σου...10 ιδέες που σου προτείνουμε:10 καυτά παιχνίδια με αγόρι σου..(Καλά γλέντια)!.





-Το πείραμα: να τον εκμεταλλευθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Το πειραματόζωο: το αγόρι σου. Προϋποθέσεις: εκείνος γυμνός για τα μάτια σου και μόνο.

Εφόδια: 10 ιδέες που σου προτείνουμε. Αποτέλεσμα: Καλά γλέντια!

1. Καβάλησε τον: η πλειοψηφία των αντρών που έδωσαν την άποψή τους στις τελευταίες έρευνες που έχουν γίνει, διάλεξε ως αγαπημένη της στάση την γυναίκα από πάνω. Ρίξτον στο κρεβάτι, ανέβα επάνω του, σκύψε προς τα εμπρός και ελάτε όσο πιο κοντά μπορείτε (ψυχικά και σωματικά).

2. Γδύσου κι εσύ: είναι πολύ πιθανό, ο αγαπημένος σου να μην έχει θαυμάσει το γυμνό κορμί σου σε όλο του το μεγαλείο. Λίγο που ξεντύνεσαι γρήγορα, λίγο που κλείνεις όλα τα φώτα, δεν έχει την οπτική επαφή που θα ήθελε ο χριστιανός. Αλληλοθαυμαστείτε λοιπόν.

3. Αιφνιδιασέ τον από πίσω: ενώ βγαίνει γυμνούλης μέσα στο δωμάτιο, κρύψου και αιφνιδίασέ τον. Δηλαδή, εκείνος θα στέκεται όρθιος και εσύ από πίσω του θα κολλήσεις το κορμί σου επάνω του, και θα χρησιμοποιήσεις τα δυο σου χέρια (που δεν είναι μαχαίρια) για να του δώσεις ένα χεράκι στην ηδονή.

4. Βρες το δικό του σημείο G: ο προστάτης του καλού σου, ο μικρός αδένας σε μέγεθος καρυδιού, κάτω από την ουροδόχο κύστη του, είναι το μαγικό του κουμπί, που πατώντας το θα τον πλημμυρίσεις ηδονή. Για να τον ξεσηκώσεις ακόμα περισσότερο, βρες το σημείο G πάνω του, όχι με τα χέρια αλλά με τα χείλια σου.

5. Κάντου μαθήματα αριθμητικής: μπορείτε να ξεκινήσετε από το αγαπημένο νούμερο όλων των ζευγαριών το 69. Φυσικά, η νέα μόδα στο σεξ, προστάζει να του μάθεις και το 77 που αντικατοπτρίζει πλήρως την στάση που πρέπει να έχετε κάνοντας σεξ. Ναι, ναι πρόκειται για τα αγαπημένα κουταλάκια., πλάτη με πλάτη δηλαδή!

6. Κάντου μασάζ παντού: με το ενυδατικό γαλάκτωμα στο χέρι, κάνε μασάζ σε όλο το κορμί του. Εννοείται πως δεν πρέπει να αμελήσεις την μικρή του περιοχή, στην οποία θα δώσεις ιδιαίτερη προσοχή και μερικά χάδια και φιλιά παραπάνω.

7. Παίξτε παιχνιδάκια χωρίς τα χεράκια: δέστου τα χέρια και μετά προσπάθησε να κρατήσεις και τα δικά σου εκτός δράσης. Σκοπός σας θα είναι να ανακαλύψετε ο ένας το κορμί του άλλου, χρησιμοποιώντας μόνο τηγλώσσα, τα χείλια και την καυτή αναπνοή σας.

8. Βασάνισε τον: τράβηξε τα μαλλιά του, τσίμπησε τις ρόγες του, δάγκωσε το αυτί του και γενικά φέρτον στα άκρα του. Εκείνος μπορεί να ανταποδώσει τις εχθροπραξίες, μέχρι να βρεθείτε να κυλιέστε (και φιλιέστε) στο πάτωμα και να κάνετε άγριο ζωώδες σεξ λίγα λεπτά αργότερα.

9. Καθάρισέ τον: μπείτε στη μπανιέρα και κάντε ένα αναζωογονητικό μπανάκι. Μπορείς να του τρίψεις την πλατούλα και τους όρχεις και να σου ανταποδώσει τα τριψήματα με χάδια στην κλειτορίδα. Κι αν σου πέσει το σαπούνι, τόσο το καλύτερο. Όσο καθαρίζεστε, μιλήστε μόνο βρώμικα, για να κάνετε την διαφορά.

10. Παίξε μαζί του: σκέψου πως είναι ο κούκος σου και παίξε ότι παιχνίδι θέλεις μαζί του. Για παράδειγμα, μπορείς να τον παραλείψεις με σοκολάτα και φυστικοβούτυρο και να αρχίσεις να τον γλύφεις. Η να τον δέσεις στο κρεβάτι και να τον ξελογιάσεις μέχρι τελικής πτώσης.

Σοκ: Το τελευταίο άλμα 24χρονης «πρωτάρας» στο parkour



Προσπάθησε να πηδήξει από το 17ο όροφο αλλά δεν τα κατάφερε Ήθελε να μάθει όλα τα κόλπα του parkour και αποφάσισε να κάνει το πρώτο της μάθημα… το οποίο έμελλε να είναι και το τελευταίο!

Η 24χρονη προσπάθησε να πραγματοποιήσει άλμα από το 17ο όροφο πολυκατοικίας στην ταράτσα του απέναντι κτιρίου, αλλά τελικά βρέθηκε στο κενό.

Η άτυχη κοπέλα σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια της μεγαλύτερης αδερφής της και ακόμη τεσσάρων ανδρών, ανέφερε η αστυνομία της Αγίας Πετρούπολης.

Οι άνδρες της παρέας, έμπειροι αθλητές, έκαναν επίδειξη των ικανοτήτων τους και στη συνέχεια πρότειναν στις δύο αδερφές να δοκιμάσουν. Η μεγαλύτερη αρνήθηκε, αλλά η άτυχη η 24χρονη δέχτηκε την πρόκληση.

Πήρε φόρα, έτρεξε και πήδηξε στο κενό… αφού δεν μπόρεσε να προσγειωθεί με ασφάλεια στο απέναντι κτίριο.

Τεστ: Αν μπορούσες να έχεις όποιον άντρα επιθυμήσεις, ποιόν τύπο θα διάλεγες;



Και φαντάσου τώρα εσύ να ήσουν, λέει, η Αφροδίτη. Θεά, στην κυριολεξία, πανέμορφη, ερωτική και ικανή να έχεις όποιον επιθυμήσεις. Αλήθεια τι είδους άντρα θα διάλεγες;

Ας παίξουμε ένα παιχνίδι, βασισμένο σε πέντε (από τους αμέτρητους!) μυθικούς εραστές της θεάς του έρωτα. Διαλέξαμε και σου προτείνουμε τον Ερμή, τον Άρη, τον Ήφαιστο, τον Αγχίση και τον Πυγμαλίωνα, μαζί με τις μυθολογικές τους ιστορίες. Αν ήσουν εσύ η Αφροδίτη, ποιον θα προτιμούσες; Και τι λέει η απάντησή σου για το είδος του άντρα που αναζητείς; Παράλληλα μπορείς να δεις με ποια αστρολογικά χαρακτηριστικά του ωροσκοπίου σου ταιριάζει η επιλογή σου. Αν δεν ξέρεις τον γενέθλιο χάρτη σου, μπορείς να τον δεις εδώ.

Διάλεξε λοιπόν τον τύπο άνδρα που προτιμάς, από τους παρακάτω:

Ερμής, ο πανέξυπνος
Τετραπέρατος και παμπόνηρος, ο Ερμής άρχισε τις αταξίες από μωρό, κλέβοντας ένα ολόκληρο κοπάδι βόδια, του αδελφού του του Απόλλωνα. Ο γιος του Δία και της Μαίας έμεινε ένας αιώνιος έφηβος, πάντα έτοιμος να αναστατώσει τους πάντες. Ταυτόχρονα ήταν εφευρέτης, προστάτης του εμπορίου και των γραμμάτων, και αγγελιοφόρος των θεών. Με την Αφροδίτη απέκτησε έναν γιο, τον Ερμαφρόδιτο. Το αγόρι αυτό ήταν το ωραιότερο πάνω στη γη, σύμφωνα με τον μύθο, και στα 15 του χρόνια το ερωτεύτηκε παράφορα μια νύμφη. Το αγκάλιασε και παρακάλεσε τους θεούς να μην χωριστούν ποτέ. Έτσι, μεταμορφώθηκαν μαζί σε έναν άνθρωπο που είχε και αρσενικά και θηλυκά σεξουαλικά χαρακτηριστικά. Το όνομά του Ερμαφρόδιτου έγινε προσδιορισμός όλων των πλασμάτων που έχουν αυτή την ιδιαιτερότητα.

Άρης, το σούπερ-αρσενικό
Ο θεός του πολέμου, γιος του Δία και της Ήρας, ήταν ο εκπρόσωπος του «μπρουτάλ» αρσενικού, που είναι γεμάτος τεστοστερόνη, ορμητικός, επιθετικός και παρορμητικός σε βαθμό να κάνει ολέθρια σφάλματα. Είχε αμέτρητες ερωμένες, και από αυτόν κατάγονται πολλά σημαντικά πρόσωπα της μυθολογίας. Ο έρωτάς του με την Αφροδίτη ήταν γεμάτος πάθος. Όμως η Αφροδίτη ήταν παράλληλα παντρεμένη με τον Ήφαιστο και, όταν ο απατημένος σύζυγος κατάλαβε τι γινόταν, παγίδεψε τους δυο εραστές στο κρεβάτι τυλίγοντάς τους με ένα μαγικό χρυσό δίχτυ. Κατόπιν, για να ολοκληρώσει τον εξευτελισμό τους, κάλεσε όλους τους θεούς για να τους δουν.

Ήφαιστος, ο αξιόπιστος
Ο Ήφαιστος ήταν ο χιλιο-απατημένος σύζυγος της Αφροδίτης, θεός της φωτιάς, των ηφαιστείων και της μεταλλουργίας. Ήταν ο μόνος από τους θεούς που εργαζόταν ακατάπαυστα, κατασκευάζοντας υπέροχα κοσμήματα, μαγικά αντικείμενα και ανίκητα όπλα. Εκείνος έφτιαχνε και τους κεραυνούς του Δία. Ήταν γιος του Δία και της Ήρας, ή κατ’ άλλους γονιός του ήταν μόνο η Ήρα. Γεννήθηκε πανάσχημος και κουτσός και η μητέρα του τον γκρέμισε με αποστροφή από τον Όλυμπο. Τον μεγάλωσαν οι νύμφες Θέτις και Ευρυνόμη και σύντομα φάνηκαν οι ασύγκριτες ικανότητές του σαν τεχνίτη. Αργότερα η Ήρα μετάνιωσε, σύμφωνα με μια εκδοχή επειδή ζήλεψε τα όμορφα κοσμήματα που ο γιος της είχε φτιάξει για τη Θέτιδα. Τον ξανάφερε στον Όλυμπο και του έδωσε για γυναίκα την ωραιότερη θεά, την Αφροδίτη. Παρά τις ερωτικές της αταξίες, εκείνη πάντα ξαναγύριζε στον Ήφαιστο.

Αγχίσης, ο «παίδαρος»
Ο Αγχίσης ήταν θνητός και καταγόταν από τη βασιλική γενιά της Τροίας. Μαγεμένη από την απερίγραπτη ομορφιά του, η Αφροδίτη εμφανίστηκε μπροστά του καλυμμένη με έναν πορφυρό μανδύα, τον οποίο άφησε να πέσει αποκαλύπτοντας τα γυμνά της κάλλη. Οι δυο τους είχαν μια γεμάτη πάθος ερωτική συνάντηση, από την οποία γεννήθηκε ο ήρωας Αινείας. Όμως ο Αγχίσης δεν υπάκουσε την εντολή της Αφροδίτης να μην αποκαλύψει το συμβάν και καυχήθηκε γι’ αυτό στους ανθρώπους. Η θεϊκή τιμωρία ήταν να κουτσαθεί ή, σύμφωνα με άλλους μύθους, να τυφλωθεί. Στη διάρκεια της άλωσης της Τροίας από τους Έλληνες, ο Αινείας μετέφερε τον γέρο Αγχίση στην πλάτη του αψηφώντας τις σφαγές και τις λεηλασίες. Αυτή η εκδήλωση της αγάπης του γιου προς τον πατέρα συγκίνησε τους Έλληνες, που τους άφησαν να φύγουν χωρίς να τους πειράξουν.

Πυγμαλίων, ο αφοσιωμένος
Ο Πυγμαλίων ήταν επίσης θνητός και ο δικός του έρωτας για την Αφροδίτη είχε την ιδιαιτερότητα ότι σωματικά δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Ήταν ένας Κύπριος βασιλιάς, ο οποίος παράλληλα είχε ένα σπάνιο ταλέντο στη γλυπτική. Λατρεύοντας την Αφροδίτη και μη βρίσκοντας γυναίκα αντάξιά της, έφτιαξε ένα άγαλμα από ελεφαντόδοντο που την απεικόνιζε και το περιέβαλε με αγάπη και τιμές. Συγκινημένη η θεά από τον έρωτα, τον σεβασμό και την αφοσίωσή του, έδωσε ζωή στο άγαλμα που μεταμορφώθηκε σε μια πανέμορφη γυναίκα. Η Γαλάτεια, όπως ονομάστηκε, έγινε γυναίκα του Πυγμαλίωνα, έζησαν μαζί ευτυχισμένοι και απέκτησαν δυο παιδιά.

Τα αποτελέσματα:

Αν διάλεξες τον Ερμή
Αναζητάς έναν άντρα με νεανικότητα, έξυπνο και ετοιμόλογο, που να μπορεί να τα βγάλει πέρα σε κάθε κατάσταση και να ξέρει να αξιοποιεί τις ευκαιρίες. Από αυτόν δεν μπορείς να περιμένεις πολλά ως προς την πίστη και τη σταθερότητα, αλλά η ζωή μαζί του θα είναι διασκεδαστική, ενδιαφέρουσα και μερικές φορές… πολύπλοκη. Στην «πολυπλοκότητα» αυτή περιλαμβάνεται και το ενδεχόμενο να ανακαλύψεις ότι ο κοινός τραπεζικός λογαριασμός σας είναι άδειος, γιατί ο αγαπημένος σου είχε μια αποτυχημένη ιδέα για τοποθέτηση χρημάτων. Όμως ο τρόπος που θα σου απολογηθεί γι’ αυτό θα είναι τόσο μα τόσο αφοπλιστικός… Συνήθως οι γυναίκες που γοητεύονται από αυτό τον τύπο άντρα έχουν στο γενέθλιο ωροσκόπιό τους την Αφροδίτη στους Διδύμους ή τον Υδροχόο ή πολλούς πλανήτες σε ζώδια του Αέρα (Δίδυμους, Ζυγό, Υδροχόο) ή ισχυρές όψεις με Ερμή και Ουρανό.

Αν διάλεξες τον Άρη
Θέλεις έναν άντρα δυνατό, αρρενωπό, «μπρατσαρά», τον τύπο που δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του. Η σχέση σας θα έχει έντονο πάθος με ό,τι αυτό συνεπάγεται : ζήλιες, καβγάδες, μεγαλειώδεις συμφιλιώσεις... Από έναν τέτοιο άνθρωπο δεν περιμένεις, φυσικά, συναισθηματική ασφάλεια ή αβρή συμπεριφορά. Αντίθετα, το ενδεχόμενο να σου λέει ή να σου κάνει… χοντράδες είναι το πιο πιθανό. Όμως μέσα σε ένα κόσμο γεμάτο χλιαρές καταστάσεις και ερωτική ανία αυτή η σχέση σου φαίνεται τόσο συναρπαστική! Άλλωστε δεν σου αρέσουν οι ξενέρωτοι τύποι. Κατά πάσα πιθανότητα, αν θέλεις έναν άντρα αυτού του τύπου, έχεις την Αφροδίτη στο γενέθλιο ωροσκόπιό σου σε ζώδιο της Φωτιάς (Κριό, Λέοντα ή Τοξότη), καθώς και Άρη και Πλούτωνα σε δυναμικές όψεις.

Αν διάλεξες τον Ήφαιστο
Θέλεις έναν άντρα αξιόπιστο, νοικοκύρη, «κουβαλητή». Δεν σε ενδιαφέρει τόσο να είναι ο τύπος με την ακτινοβόλα παρουσία, ο ωραίος. Περισσότερο μετράει για σένα η ασφάλεια, η σταθερότητα και η πίστη, βασικά η δική του. Κι επίσης τον προτιμάς να κοιτάει τη δουλειά του και να μη λέει πολλά. Θα κάνεις εσύ το κουμάντο… Πρόσεχε όμως, αν έχεις σκοπό να εκμεταλλευτείς την κατάσταση, γιατί όλοι έχουν τα όριά τους. Και αν τα ξεπεράσεις, αυτός ο ήσυχος άνθρωπος που νόμιζες ότι τον είχες… του χεριού σου, μπορεί εκεί που δεν το περιμένεις να μεταμορφωθεί σε ηφαίστειο που ξερνάει τον όλεθρο! Οι γυναίκες που προτιμούν αυτού του είδους τους άντρες συχνά έχουν στο γενέθλιο ωροσκόπιό τους την Αφροδίτη στην Παρθένο ή τον Αιγόκερω, και γενικά πλανήτες στα ζώδια της Γης (Ταύρο, Παρθένο, Αιγόκερω ) ή και μια δυναμική παρουσία του Κρόνου.

Αν διάλεξες τον Αγχίση
Σε έναν άντρα σε ενδιαφέρει πάνω απ’ όλα η εμφάνιση και δεν εννοούμε μόνο την ομορφιά, που σίγουρα παίζει έναν πολύ σημαντικό ρόλο, αλλά όλο το «πακέτο»: η επιτυχία, η οικονομική επιφάνεια, το πώς προβάλλεται στην κοινωνία, το πόσο περιζήτητος είναι. Θέλεις να είσαι πλάι του και όλοι (κυρίως όλες…) να σε θαυμάζουν και να ζηλεύουν. Αυτός ο σύντροφος θα σου προσφέρει μια ζωή άνετη και με μεγάλο γόητρο. Δεν σε απασχολεί τόσο η μεταξύ σας τρυφερότητα, η συντροφικότητα ή ο ερωτισμός. Αν υπάρχουν έχει καλώς, αλλά και αν απουσιάζουν, δεν χάθηκε ο κόσμος. Τα υπόλοιπα μετράνε περισσότερο: το κύρος του, η χαρισματική του προσωπικότητα, η ακτινοβολία του που λούζει κι εσένα και σε αναδεικνύει πλάι του. Οι γυναίκες που γοητεύονται από αυτό τον τύπο άντρα έχουν συχνά στο γενέθλιο ωροσκόπιό τους την Αφροδίτη στον Λέοντα ή στον Τοξότη, καθώς και Ήλιο και Δία σε δυναμικές θέσεις και όψεις.

Αν διάλεξες τον Πυγμαλίωνα
Αναζητάς έναν άντρα που θα σου προσφέρει λατρεία και ρομαντισμό, έναν έρωτα βγαλμένο από παραμύθι, με χείμαρρους από ερωτόλογα, περιπάτους στο σεληνόφωτο και μια αιώνια λιακάδα που κανένα σύννεφο δεν θα τη σκιάζει. Δεν σε ενδιαφέρει ο τύπος αυτός να είναι δυναμικός, «άντρακλας», ωραίος ή επιτυχημένος. Εκείνο που μετρά για σένα είναι να μπορεί να τρέφει την καρδιά σου με έρωτα, να σου γράφει ραβασάκια, να σου κάνει χαριτωμένες εκπλήξεις. Τι κι αν τα περισσότερα πρακτικά θέματα της κοινής σας ζωής θα τα έχεις φορτωθεί αναγκαστικά εσύ, γιατί αυτός ο τύπος είναι λιγάκι… αφασία; Πάνω απ’ όλα η αγάπη! Οι γυναίκες που θέλουν έναν τέτοιο άντρα, κατά πάσα πιθανότητα έχουν στο γενέθλιο ωροσκόπιό τους την Αφροδίτη στον Καρκίνο ή τους Ιχθείς και γενικά πλανήτες σε ζώδια του Νερού (Καρκίνο, Σκορπιό, Ιχθείς) ή και Σελήνη –Ποσειδώνα σε δυναμικές θέσεις και όψεις.

ζώδια είναι τα πιο εκδικητικά;




Ζώδια και εκδίκηση: Όλοι οι άνθρωποι ανεξαιρέτως, αν κάποιος κάνει κάτι που θα τους βλάψει, θέλουν να πάρουν τη ρεβάνς...
Αυτή είναι η πρώτη αντίδραση.

Η διαφορά είναι στο τι γίνεται στη συνέχεια:
Άλλοι ανταποδίδουν στα ίσα ή και με τόκο, έστω και μετά από πολύ καιρό.
Άλλοι θα ήθελαν να εκδικηθούν, αλλά δεν το κάνουν και καταλήγουν απλώς να… βράζουν στο ζουμί τους.
Και άλλοι απλώς το αφήνουν να περάσει. Παίζει κάποιο ρόλο το ζώδιο σε αυτές τις αντιδράσεις;

Σύμφωνα με την αστρολογία, ναι. Για παράδειγμα, οι Σκορπιοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι θεωρούνται «πρωταθλητές» των ζωδίων στην εκδίκηση. Όμως οι Κριοί, οι Ζυγοί και οι Λέοντες δεν πάνε πίσω. Ούτε βέβαια οι κτητικοί Ταύροι ή οι επιφανειακά άκακοι Ιχθείς. Δεν έμειναν και πολλοί απ’ έξω, έτσι; Στο κάτω κάτω, όλα τα ζώδια, αν τους… πατήσεις τον κάλο, με κάποιο τρόπο θα το ανταποδώσουν.

Ας δούμε λοιπόν αναλυτικά για το κάθε ζώδιο σε ποιο βαθμό θα ξεπληρώσει κάτι κακό που θα του κάνουν.

ΚΡΙΟΣ: Με κυβερνήτη του τον πολεμοχαρή Άρη, ο Κριός όχι μόνο δεν αφήνει τίποτα να… πέσει κάτω, αλλά ανταποδίδει ακαριαία οποιοδήποτε χτύπημα. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά το εκρηκτικό ταμπεραμέντο του δεν θα αφήσει κανένα περιθώριο για «πολιτισμένες» αντιδράσεις. Ναι, αν φαντάζεσαι ομηρικούς καβγάδες και ανοιγμένα κεφάλια, μέσα είσαι. Το καλό στην όλη ιστορία είναι ότι, συνήθως με τον Κριό, αυτό που βλέπεις αυτό παίρνεις. Ό,τι κάνει, το κάνει αμέσως και ανοιχτά. Φράσεις όπως «η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο» ή «πίσω έχει η αχλάδα την ουρά» δεν του λένε τίποτα απολύτως.

ΤΑΥΡΟΣ: Ο Ταύρος μπορεί να είναι ο καρδιακός φίλος, στον οποίο πάντα μπορείς να βασίζεσαι και ο αφοσιωμένος ερωτικός σύντροφος, αλλά αν κάνεις κάτι εις βάρος του γίνεται εκδικητικός και μάλιστα … της μουλωχτής συνομοταξίας. Μπορεί να αφήνει την εντύπωση ότι έχει ενοχληθεί λιγότερο απ’ όσο ένα βόδι από το τσίμπημα αλογόμυγας, αλλά στην πραγματικότητα το έχει σημειώσει στα κατάστιχα των εργασιών προς διεκπεραίωση. Και θα «διεκπεραιώσει» την εκδίκησή του, αργά ή γρήγορα (πιθανότερο το πρώτο από το δεύτερο). Επιπλέον, καθώς ο Ταύρος δύσκολα εμπιστεύεται και εύκολα ξε-εμπιστεύεται, ο «αυτουργός» θα γραφτεί ανεξίτηλα στη λίστα των εχθρών του.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Με τους Διδύμους ποτέ δεν ξέρεις… Αν πρόκειται για κάτι που πραγματικά τους πείραξε, μπορεί να καταστρώσουν το πιο σατανικό σχέδιο εκδίκησης. Αλλά όταν φτάσει η ώρα να το εκτελέσουν, πιθανόν έχουν απλώς αλλάξει γνώμη ή προτεραιότητες. Πού να τρέχουν τώρα… Η σκέψη είναι που μετράει. Ίσως και να αφήσουν το θέμα να περάσει στο ντούκου εξαρχής. Είναι απίστευτο το πώς μπορεί ο ίδιος άνθρωπος (ο ίδιος, λέμε τώρα…) να αγνοήσει εκείνον που του έφαγε με ίντριγκα την προαγωγή στη δουλειά και να κηρύξει πόλεμο στον γείτονα που του γραντζούνισε ελαφρά το αυτοκίνητο στην πιλοτή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο Καρκίνος θεωρείται από τα «δυνατά» ζώδια στο θέμα της εκδίκησης. Τι νόμιζες δηλαδή, ότι θα το αφήσει να περάσει έτσι; Ποιο; Το οτιδήποτε. Γιατί μαζί του το πιο δύσκολο δεν είναι να αντιμετωπίσεις τις τυχόν συνέπειες από την εκδίκησή του, αλλά να μαντέψεις το τι θα μπορούσε να την έχει προκαλέσει. Με την κοινή λογική, αποκλείεται… Όσο τρυφερός και αξιολάτρευτος μπορεί να είναι ο εκπρόσωπος αυτού του ζωδίου, άλλο τόσο μπορεί να αποδειχθεί πιο αμείλικτος κι από άγγελος της Αποκάλυψης. Και το χειρότερο δεν είναι να φας τη… σπαθιά, αλλά να μην μάθεις ποτέ τον λόγο.

ΛΕΩΝ: Ο Λέων είναι πάνω απ’ όλα περήφανος και αξιοπρεπής. Και ακριβώς αυτά είναι τα σημεία όπου, αν τον πληγώσεις, δεν σε σώζει τίποτα. Μα τίποτα, λέμε… Θα σε ξεσκίσει, πολύ απλά, και να εύχεσαι να είναι σύντομο. Και να αποτελείται περισσότερο από λόγια παρά από έργα. Η εκδίκηση του Λιονταριού είναι κάτι σαν τσουνάμι. Κάποτε υποχωρεί. Αυτό δίνει στον φταίχτη - ή στα …κομμάτια του, ό,τι έχει απομείνει, τέλος πάντων - την ελπίδα ότι ο Λέων θα τον συγχωρήσει, αφού όμως θα του έχει αποκλείσει δια παντός τη δυνατότητα να επαναλάβει το ατόπημα, όποιο και να ήταν αυτό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η εκδίκηση ενός Παρθένου δεν είναι τόσο φοβερή. Με την προϋπόθεση ότι δεν σε νοιάζει να σε αντιμετωπίζουν με πλήρη αδιαφορία, σαν μην υπάρχεις καν, ούτε να υπήρξες ποτέ, και να σου αφαιρεθούν εν μια νυκτί όλα τα προνόμια που σου έδινε η καλή σχέση σου με τον Παρθένο. Ο εκπρόσωπος αυτού του ζωδίου είναι μάλλον απίθανο να σε ξεπληρώσει με μια θεαματική εκδίκηση. Έχει και μια αξιοπρέπεια άλλωστε. Αλλά θα σε «εκτελέσει» με τόσους άλλους τρόπους, που θα εύχεσαι να σε είχε σπάσει «απλώς» στο ξύλο. Α, και δεν θα το ξεχάσει ποτέ.

ΖΥΓΟΣ: Ο Ζυγός είναι ζώδιο της δικαιοσύνης. Βλάπτοντάς τον χωρίς εκείνος να σε έχει προκαλέσει (που μάλλον δεν θα σου το έχει κάνει), παραβιάζεις κατάφορα αυτή τη δικαιοσύνη. Και το δίκαιο στην προκειμένη περίπτωση είναι να πληρωθείς με το ίδιο νόμισμα. Ή και με συνάλλαγμα - δεν πειράζει, πάντως να πληρωθείς. Έτσι λοιπόν ακόμα και ο Ζυγός, που πάντα αποφεύγει τις συγκρούσεις, σε αυτή την περίπτωση θα αντιδράσει. Μπορεί να μη σε πλακώσει στο ξύλο ή να σε βρίσει μπροστά σε όλο το γραφείο, αλλά με κάποιο έμμεσο, καλομελετημένο τρόπο, ταιριαστό με το ταμπεραμέντο του θα σ’ το ανταποδώσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αν έκανες κάτι που ξυπνά την εκδικητικότητα ενός Σκορπιού, καλύτερα να αλλάξεις όχι απλώς σπίτι/ πόλη/ χώρα /ήπειρο αλλά και πλανήτη. Εκτός αν θες να δοκιμάσεις το μυθικό κινέζικο βασανιστήριο που περιγράφεται ως «σου κόβω ένα-ένα χίλια κομμάτια έτσι που να είσαι ακόμα ζωντανός». Η εκδίκηση του Σκορπιού συγκρίνεται μόνο με κάτι τέτοιο. Είναι βασανιστική, μεθοδική και ατελείωτη. Κι αν πρόκειται για θηλυκό εκπρόσωπο του ζωδίου, πραγματικά δεν θέλεις να τη δεις. Ο συναισθηματικός κόσμος του Σκορπιού είναι οδυνηρά πλούσιος και πολύπλοκος. Αν τον πληγώσεις, θα αντιδράσει σαν το ομώνυμο έντομο, ακαριαία και απίστευτα εύστοχα. Ας πρόσεχες…

ΤΟΞΟΤΗΣ: Με τον Τοξότη υπάρχουν πολλές πιθανότητες το πράγμα να περάσει χωρίς ιδιαίτερες… αιματοχυσίες, κυρίως γιατί ο εκπρόσωπος αυτού του ζωδίου έχει μια τάση να μην παίρνει προσωπικά τα περισσότερα απ’ όσα του συμβαίνουν. Έτσι δεν κρατά κακία εύκολα. Αν βέβαια καταφέρεις να του ξυπνήσεις την εκδικητικότητα –γιατί κι αυτός άνθρωπος είναι, δεν είναι ο πολυεύσπλαχνος Θεός - να περιμένεις μια αντίδραση άμεση και δυναμική. Τουλάχιστον όμως, θα ξέρεις από πού σου ήρθε. Το καλό θα είναι ότι δεν θα υπάρξει συνέχεια, γιατί σαν άτομο μονίμως προσανατολισμένο σε ένα καλύτερο μέλλον, ο Τοξότης θα τα αφήσει όλα πίσω του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αν ο Αιγόκερως αποφασίσει να πάρει εκδίκηση, θα το κάνει με μεθοδικότητα, σχεδιασμό και ελάχιστη συναισθηματική εμπλοκή. Το συναίσθημα θα του έχει τελειώσει, από τη στιγμή που πήρε την τελική απόφαση. Κατόπιν, θα μεταμορφωθεί σε ένα στυγνό εκτελεστή. Ο Αιγόκερως είναι ξεκάθαρος και αμετάκλητος στις αποφάσεις του. Κρίνει βάσει του προσωπικού του συστήματος απονομής δικαιοσύνης. Έφταιξες, θα πληρώσεις. Μπορεί συχνά να επιδεικνύει αξιοθαύμαστη επιείκεια, αλλά αν τα όριά της εξαντληθούν, δεν υπάρχει επιστροφή. Επιπλέον, δύσκολα συγχωρεί. Ακόμα και μετά από την πιο αμείλικτη εκδίκηση, το άτομο που την προκάλεσε εξορίζεται δια παντός από τη ζωή του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο Υδροχόος δεν θα μπει εύκολα στη διαδικασία να πάρει εκδίκηση, τουλάχιστον για προσωπική δικαίωση και ικανοποίηση. Η τάση του να αποστασιοποιείται συναισθηματικά, περιορίζει σε μεγάλο βαθμό τα ζητήματα για τα οποία θα άξιζε να μπει στον κόπο. Που δεν ταιριάζει και με τις αρχές του, ας μην το ξεχνάμε αυτό. Αν τελικά το κάνει, έχει περισσότερες πιθανότητες να χρησιμοποιήσει ως μέσον την οριστική «διαγραφή» του εν λόγω ατόμου από τη ζωή του, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, παρά κάποιες δραματικές και εντυπωσιακές ενέργειες. Ακόμα κι αν δώσει άφεση αμαρτιών για…ανθρωπιστικούς λόγους, η διαγραφή θα ισχύει.

ΙΧΘΕΙΣ: Μπορεί να μην το έχεις καταλάβει, αλλά ο γλυκούλης Ιχθύς εύκολα μετατρέπεται σε πιράνχας, αν το φέρουν οι περιστάσεις. Από αυτά που σε κάνουν μεζεδάκι! Όπως και η υπόλοιπη παρέα του στην τριάδα των ζωδίων του Νερού (Καρκίνος και Σκορπιός), ζει μέσα από το συναίσθημα. Αν πληγωθεί, πράγμα που δεν συμβαίνει και τόσο δύσκολα, θα αντιδράσει ανταποδίδοντας το χτύπημα μέσα από μια ενστικτώδη αντίδραση. Έτσι κι αλλιώς, ο λογικός σχεδιασμός δεν είναι το φόρτε του. Αλλά θα το ανταποδώσει τόσο έντεχνα και υπόγεια (ή, το σωστότερο, υποβρύχια) που να μην μπορείς να τον κατηγορήσεις για τίποτα.

Blackout στο Διαδίκτυο στις 9 Ιουλίου: To Facebook ενημερώνει αν θα έχετε πρόβλημα




Εδώ και αρκετό καιρό έχουμε ενημερωθεί για το DNSChanger, το κακόβουλο λογισμικό που στις 9 Ιουλίου θα δημιουργήσει σε πολλούς χρήστες πρόβλημα στην πρόσβαση στο διαδίκτυο.


Και το Facebook λαμβάνει τα μέτρα του για την προστασία και την ενημέρωση των χρηστών, καθώς ανακοίνωσε πως θα προβάλλει ειδική ειδοποίηση στους χρήστες που έχουν προσβληθεί από το DNSChanger, προκειμένου να τους βοηθήσει να καθαρίσουν τον υπολογιστή τους.

Το DNSChanger, οι δημιουργοί του οποίου έχουν συλληφθεί από το φθινόπωρο του 2011, ανακατεύθυνε »σιωπηλά» τους υπολογιστές που προσέβαλλε σε δικούς του, μολυσμένους DNS Servers.

Μετά τη σύλληψη των δραστών εκδόθηκε δικαστική εντολή μέσω της οποίας οι κακόβουλοι DNS Servers αντικαταστάθηκαν από νόμιμους, προκειμένου να διατηρήσουν online τις εκατοντάδες χιλιάδες των χρηστών που είχαν προσβληθεί, σύμφωνα με το mediagate.gr

Καθώς όμως η δικαστική εντολή λήγει στις 9 Ιουλίου του 2012, οι servers θα τερματίσουν τη λειτουργία τους και όσοι χρήστες δεν έχουν διορθώσει στο μεταξύ το πρόβλημα, θα χάσουν την πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Βίντεο που σοκάρει: Νέο ισχυρό ναρκωτικό προκαλεί παράνοια και επιθετικότητα



​Ένα νέο ισχυρό ναρκωτικό τα «άλατα μπάνιου» ή το «νέο LSD» όπως ονομάζεται πωλείται στους δρόμους ως υποκατάστατο της κοκαΐνης και περιέχει αμφεταμίνες και συγκεκριμένα τη χημική ουσία «methylenedioxypyrovalerone».

Ο Freddy Sharp, ο οποίος είναι τοξικομανής από την ηλικία των 13 ετών, δοκίμασε αυτό το ναρκωτικό και περιγράφει στο φακό της κάμερας την εμπειρία του και τη συναισθηματική κατάσταση στην οποίο υποβλήθηκε όταν έκανε χρήση του «νέου LSD».

Το συγκλονιστικό βίντεο που έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο παρουσιάζει τον Sharp σε κατάσταση εκτός ελέγχου. Συγκεκριμένα, σπαρταράει, κάνει φρικιαστικές γκριμάτσες και τραγουδάει στον εαυτό του, μετά τη λήψη του ισχυρού ναρκωτικού.

Το ιατρικό προσωπικό είχε δέσει τον 27χρονο για λόγους ασφαλείας και όταν των ρώτησαν που βρίσκεται, εκείνος δεν μπορούσε να απαντήσει.

Για να καταλάβατε, τα «άλατα μπάνιου» είναι το ίδιο ναρκωτικό που φέρεται ότι είχε πάρει ο«κανίβαλος του Μαϊάμι», Rudy Eugene, ο οποίος έφαγε το πρόσωπο ενός άστεγου άνδραμέρα μεσημέρι κάτω από μια γέφυρα στο Μαϊάμι.

O Sharp από το Τενεσί, αφού πήρε την ισχυρή δόση, μίλησε στο CNN ισχυριζόμενος πως είχε ψευδαισθήσεις, ενώ νόμιζε πως τον διακατείχε ο Jason, ο πρωταγωνιστής της ταινίας τρόμου «Παρασκευή και 13».

«Τρόμαξα πάρα πολύ. Ένιωθα μέσα μου σαν κακοποιός. Ήταν η πιο σκοτεινή εμπειρία μου. Είμαι χρήστης από την ηλικία των 13 και ποτέ μου δεν ένιωσα κάτι παρόμοιο», δήλωσε ο 27χρονος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι χρήστες του συγκεκριμένου ναρκωτικού ισχυρίζονται ότι δεν νιώθουν πόνο, αλλά βιώνουν παράνοια, παραισθήσεις, σπασμούς και ψυχωτικά επεισόδια.

«Πρόκειται για ένα ισχυρό ναρκωτικό, καθώς συνδυάζει την επιθετικότητα και τη παράνοια της μεθαμφεταμίνης, με τις ψευδαισθήσεις του LSD. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την απρόβλεπτη και ψυχωτική συμπεριφορά», τονίζει ο Paul Adams, γιατρός στο νοσοκομείο Jackson Memorial Hospital του Μαϊάμι, σύμφωνα με το star.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σεξ: Η καλύτερη... ασπιρίνη!




Ζούμε σε πολύ έντονες εποχές, όπου κυριαρχεί το άγχος και η πίεση στη δουλειά και την οικογένεια... Ειδικότερα στις μεγαλουπόλεις όπου συγκεντρώνεται το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού, οι πονοκέφαλοι και οι ημικρανίες είναι από τα συνήθη συμπτώματα, τα οποία κάνουν ακόμη πιο δύσκολη τη ζωή μας. Οι περισσότεροι καταφεύγουν στις... γνωστές λύσεις των παυσίπονων και αναλγητικών φαρμάκων, χωρίς όμως να γνωρίζουν ότι το σεξ είναι η καλύτερη... ασπιρίνη.
Συγκεκριμένα, η λύση για τον πονοκέφαλο που σας ταλαιπωρεί εδώ και μήνες, μπορεί να βρίσκεται στο κρεβάτι σας, αφού μετά τη σεξουαλική επαφή ο κατακλυσμός του οργανισμού από ορμόνες βοηθάει στην αντιμετώπιση του πόνου. Σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες, οι ενδορφίνες που απελευθερώνονται στον εγκέφαλο κατά τη διάρκεια μιας ερωτικής συνεύρεσης, δρουν σαν φυσικά παυσίπονα και ανακουφίζουν από την κεφαλαλγία τάσης. Ταυτόχρονα βοηθούν στη χαλάρωση των τεντωμένων μυών, ανακουφίζοντας ακόμα και περιπτώσεις ήπιου μυϊκού πόνου στη μέση ή στον αυχένα.

Κορυφαίο ανέκδοτο για..παντρεμένους!





“Κορυφαίο ανέκδοτο με παντρεμένους…γιατί η ζωή μας χρειάζεται και λίγο γέλιο…”...



Μία γυναίκα ξυπνάει στη μέση της νύχτας και ανακαλύπτει ότι ο άντρας της δεν είναι δίπλα της στο κρεβάτι. Φοράει τη ρόμπα της και βλέποντας φως στη κουζίνα πηγαίνει προς τα εκεί.

Βλέπει τον…
άντρα της να κάθεται στο τραπέζι με μία κούπα καφέ μπροστά του, να κοιτάζει απλανώς τον τοίχο και να σκουπίζει κλεφτά ένα δάκρυ από τα μάτια του.

- Τι συμβαίνει αγάπη μου; τον ρωτά

- Θυμάσαι τον καιρό που βγαίναμε ραντεβού πριν 20 χρόνια; της λέει.

- Βέβαια τον θυμάμαι. Γιατί με ρωτάς;

- Θυμάσαι που ήσουνα 16 χρονών και μας τσάκωσε ο πατέρας σου να το κάνουμε μέσα στο αυτοκίνητό μου;

- Έλα μωρό μου τώρα, πώς δεν το θυμάμαι!!

- Θυμάσαι που έβγαλε το υπηρεσιακό του περίστροφο, μου το έχωσε στη μούρη και μου είπε ότι ή σε παντρεύομαι ή με χώνει φυλακή για 20 χρόνια;

- Έλα αγάπη μου, περάσανε αυτά. Τι σε έπιασε τώρα?

- Σήμερα θα αποφυλακιζόμουνα, γαμώτο μου!!!

Ο Ρόκκος Αποκαλύπτει Αλήθειες Για Τη Σχέση Του Με Την Ρούλα Κορομηλά! [Video]




Καλεσμένος αυτή την Τετάρτη στις 20.00 στην εκπομπή του Γιώργου Σατσίδη Movies & Stars στο MTV Greece , ο αντισυμβατικός Στέλιος Ρόκος δίνει μία συνέντευξη έξω από τα δόντια που αναμένεται να συζητηθεί πολύ. Πιο ροκ από ποτέ ο Στέλιος μιλάει για πρώτη φορά στην ….


τηλεόραση για τον θυελλώδη έρωτα που έζησε στα 90s με τη Ρούλα Κορομηλά που τότε παρουσίαζε το φαντασμαγορικό σόου Bravo στο Μega, μιλάει για την απομόνωση του στη Λήμνο ενώ δεν κρύβει την οργή του για το οικονομικό αδιέξοδο της Ελλάδας και τους πολιτικούς. Τέλος αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της φιλίας του με τον Αντώνη Ρέμο επισημαίνοντας ό τι ο Χατζηγιάννης δεν “τον ψήνει με τίποτα” αφού προτιμά οργασμικούς τραγουδιστες!
“Ο Χατζηγιάννης δεν με ψήνει! Μου αρέσουν οι οργασμικοί τραγουδιστές!”
Μπορεί να ακούγεται λίγο άσχημο αυτό που είχα πει, ότι ο Χατζηγιάννης “δεν με ψήνει”. Όμως θεωρώ ότι είναι σπουδαίος τεχνικά. Η αποψή μου είναι από την άλλη, ότι δεν αρκεί να είναι άψογος μόνο από τεχνική αλλά και από ψυχή. Μου αρέσουν οι οργασμικοί τραγουδιστές. Δεν ντρέπομαι να πω τη γνώμη μου…Γιατί να έχω άλλη άποψη στην τηλεόραση και άλλη στην παρέα μου; Ό,τι έχω να πω, το λέω και το κάνω με ανθρώπινο τρόπο, δεν θα γίνω κάποιος άλλος. Είναι ύποπτο να αρέσεις σε όλους. Θα το έκανα και θα το έλεγα για οποινδήποτε, έτσι το έκανα και για τον Χατζηγιάννη.“Το ειδύλλιο με τη Ρούλα Κορομηλά ήταν μικρότερο της διάστασης που πήρε. Πιο πολύ ήταν παρέα!”
Αυτό το ειδύλλιο έγινε γνωστό γιατί τότε η Ρούλα ήταν η πιο διάσημη Ελληνίδα. Πιστεύω ότι ούτε ο πρωθυπουργός της Ελλάδας δεν ήταν τόσο γνωστός όσο εκείνη, εκείνη την εποχή! Το ειδύλλιο όμως ήταν μικρότερο της διάστασης που πήρε… Πιο πολύ ήταν παρέα . Τότε ήμουν κι εγώ ήδη πολύ διάσημος. Η σχέση όμως δεν είχε καμία σχέση με αυτό που παρουσιαζόταν προς τα έξω. Τα περιοδικά φαντάζονταν μια σχέση για να πουλήσουν….Τις γυναίκες που αγάπησα πραγματικά τις παντρεύομουν!
Πιστεύω πολύ στον γάμο! Το λέω σοβαρά.Πιστεύω πολύ στο όταν είμαι με έναν άνθρωπο να θέλω να είναι καλά και πολλές φορές δεν θέλω να του χαλάω χατίρι! Όμως τέταρτο γάμο, όχι. Φτάνει! Ούτε ένα ακόμα παιδί. Φτάνει, είμαι καλυμμένος. Το στόρι του έρωτα αποτελεί έμπνευση για μένα. Το φλερτ, το “μαζί”, το “χώρια”, ο πόνος, η φωτιά. Τις γυναίκες μου, εκείνες που αγάπησα πραγματικά, δεν τις κορόιδευα, τις παντρευόμουν! Όλες όσες παντρεύτηκα ήταν εκτός καλλιτεχνικού χώρου. Μου άρεσε πολύ που είχα ανθρώπους που ασχολιόντουσαν με άλλα πράγματα. Είναι ωραίο να έχεις δίπλα σου άτομα με άλλη οπτική. Τώρα είμαι πολύ ερωτευμένος και πολύ χαρούμενος.
“Οι αγανακτισμένοι πριν μουτζώσουν τη βουλή, ας μουτζωσουν τον εαυτό τους!”
Το τραγούδι μου “Πόσο ακόμα” γίνεται όλο και πιο καθημερινό. Με εξοργίζει ό,τι εξοργίζει τους πάντες. Οτι υπαρχει ένας οικονομικός 3ος παγκόσμιος πόλεμος. Είναι λυπηρό να ακούς για αυτοκτονίες, για 1,5 εκατομμύριο ανέργους. Εμείς οι καλλιτέχνες πληρωνόμαστε από το περίσσεμμα του κόσμου. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο λυπηρό είναι αυτό που βιώνω εγώ. Νιώθω την ενέργεια του κόσμου. Υπάρχουν παραγωγές που κατεβαίνουν, μαγαζιά που κλείνουν ή δεν ανοίγουν καν. Είναι σοβαρό το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο κόσμος. Δεν μπορώ να φανταστώ να πάω σπίτι και να μην έχω να δώσω στα παιδιά μου τα απαραίτητα. Φοβάμαι τον κόσμο. Όταν βλέπω τους αγανακτισμένους, έβλεπα κάποιους που μουτζώναν τη βουλή, πρέπει να μουτζώσουν πρώτα τον εαυτό τους, αυτό δεν μου αρέσει στην Ελλάδα. Τι ψηφίζεις τόσα χρόνια;. Εχω αηδιάσει από την πραγματικότητα. Εγώ έχω δουλέψει και στα χωράφια, ξέρω να ζω από μόνος μου και από τη γη, ο γιος μου όμως δεν ξέρει. Δεν ξέρεις τι θα γίνει. Συνέχεια σκέφτομαι αυτές τις ηλικίες. Έχω παιδιά συνέχεια γύρω μου κι εγώ ακόμα ένα τέτοιο παιδί είμαι. Πρέπει να ξεπαραμυθιαστούμε. Από αυτό το παραμύθιασμα με το ευρώ και τους Ευρωπαίους. Τι δουλειά έχουμε εμείς με τους Ευρωπαίους; Ευρώπη είμαστε εμείς, αυτοί δεν είναι! Ο κόσμος πρέπει να ξυπνήσει και να απομυθοποιήσει πρόσωπα και καταστάσεις. Το χαζοκούτι μας έχει κάνει πολύ κακό.
” Θαυμάζω τον Αντώνη Ρέμο! Καταστραφηκε οικονομικά με την ομάδα και όμως επέζησε!”
Εγώ ασχολήθηκα με το τραγούδι λόγω ανάγκης, εσωτερικής. Η τηλεόραση όμως έχει διαμορφώσει άλλους σταρς που ασχολήθηκαν με αυτό, λόγω της εικόνας τους και μόνο. Στην Ελλάδα, από όλους ξεχωρίζω τον Αντώνη Ρέμο. Είναι πολύ δίκαιο αυτό που του συμβαίνει.Η απόλυτη επιτυχία και αποδοχή που απολαμβάνει. Χωρίς να είναι ο σούπερ γαμπρός,να έχει το σούπερ κορμί κτλ, έχει βέβαια έναν καλό κοιλιακό (γέλια) έχει ψυχή στο τραγούδι, είναι μοναδικός ερμηνευτής! Ο Αντωνης έχει δεχτεί πολύ λάσπη, έχει πάθει απίστευτο πατατράκ, από το πάθος για την ποδοσφαιρική ομάδα του, που την πήρε στην πλάτη του και καταστράφηκε οικονομικά. Είμαστε φίλοι και του λεω ότι πάνω από όλα είναι τυχερός και του λέω ” Σκέψου να μην είχες το ταλέντο σου και την αγαπη του κόσμου που μεταφράζεται σε διαρκή επιτυχία; ”


ΑΝΕΚΔΟΤΟ : O TOTOΣ ΚΑΙ Η ΕΛΕΝΙΤΣΑ !!!




https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgvlvNCwblWL11M7WD-qF5ZBdzKCpdJMIqMDUpGyWr9qwUEvdsSmQBMCVq-kimP36zBknrJa48oPALsgnmbKUIfvWrrULpaimrhbv_vOgkhhyphenhyphendveyiLHOd46cUHHGhiM3n05Y7MtB7vktg-/s320/1.jpgΗ Ελενίτσα πάει στην ΣΤ Δημοτικού...
Μια μέρα την ώρα του διαλείμματος η Ελενίτσα αρχίζει να κλαίει ασταμάτητα . Όλοι οι συμμαθητές τη ρωτούσαν τι είχε και αυτή κλαίγοντας τους έλεγε ότι " φίλοι μου να ξέρετε ότι πολύ σύντομα θα πεθάνω ".Τα παιδιά τρομοκρατημένα πήγαν και το είπαν στη δασκάλα . Η δασκάλα κάλεσε την Ελενίτσα να τη ρωτήσει τι συμβαίνει . Η Ελενίτσα εξακολουθώντας να κλαίει λέει στη δασκάλα " Κυρία θα πεθάνω γιατί τρέχει πολύ αίμα από κάτω μου " και σηκώνοντας τη φούστα της έδειξε στη δασκάλα τι συνέβαινε . Η δασκάλα κοίταξε και αμέσως κατάλαβε τι συνέβαινε στην Ελενίτσα και της λέει " πήγαινε στο σπίτι σας και δείξε στη μητέρα σου και αυτή θα σου πει τι πρέπει να κάνεις ". Πηγαίνει στο σπίτι η Ελενίτσα αλλά η μητέρα της δεν ήταν εκεί . Απογοητευμένη η Ελενίτσα ξαπλώνει στο κρεβάτι της και άρχισε να κλαίει γοερά . Εκείνη την ώρα γύρισε ο αδερφός της ο Τοτός στο σπίτι και ακούγοντας την αδερφή του να κλαίει έτρεξε να δει τι της συμβαίνει . Τότε η Ελενίτσα κλαίγοντας ακόμα πιο γοερά είπε στον Τοτό αυτό που της συνέβαινε και τους φόβους της ότι θα πέθαινε . Ο Τοτός για να την παρηγορήσει μια και ήταν μεγαλύτερος της λέει " μη φοβάσαι αδερφούλα μου δείξε μου εμένα που είμαι μεγαλύτερος και ξέρω , τι έχεις και θα δεις ότι δεν είναι τίποτα ". Η Ελενίτσα σηκώνει τη φούστα της και δείχνει στον Τοτό τι είχε . Τότε ο Τοτός γουρλώνει τα μάτια του γεμάτος φόβο και απορία και λέει : " Χριστός κι Απόστολος σου κόψανε την πού**α ; "


Όλα όσα θέλουμε να δούμε στα γήπεδα του Euro....






Τα κορίτσια του Ëuro που θα μας ανεβάσουν ... στα ύψη!

























Αναρωτιέστε γιατί παχαίνετε ενώ δεν τρώτε πολύ;










Τηρείτε ευλαβικά το πρόγραμμα του γυμναστηρίου, κάνετε δίαιτες την μισή σας ζωή, αλλά το βάρος σας εξακολουθεί να απέχει κατά πολύ από τα επιθυμητά επίπεδα. Πριν καταλήξετε......


σε μάγισσες και χαρτορίχτρες για να σας εξηγήσουν τι έγκλημα κάνατε στην προηγούμενη ζωή σας και το πληρώνετε με αυτόν τον τρόπο ή πριν αρχίσετε να κατηγορείτε την μαμά σας για τα γονίδια που σας κληρονόμησε, ρίξτε μια ματιά στις δέκα συνήθειες που δεν είχατε υποψιαστεί ότι σας παχαίνουν και αλλάξτε τις, για να δείτε την ζυγαριά να κατεβαίνει.

Πίνετε χυμούς του εμπορίου

Μπορεί να θεωρούνται (και να διαφημίζονται ως) πηγή βιταμινών, στην πραγματικότητα όμως στην αναλογία βιταμινών – θερμίδων που σας παρέχουν νικητές αναδεικνύονται οι δεύτερες. Ακόμη και όταν δεν περιέχουν ζάχαρη ή συντηρητικά, οι χυμοί φορτώνουν το σώμα σας με καμουφλαρισμένους υδατάνθρακες, για μεγάλο ποσοστό των οποίων ευθύνεται η επεξεργασμένη φρουκτόζη. Αυτή η τελευταία, ακριβώς επειδή δεν μπορεί να αποθηκευτεί στα μυϊκά κύτταρα, μετατρέπεται ταχύτατα σε λίπος. Συμπέρασμα; Αν διψάτε πιείτε νερό ή πράσινο τσάι, αν χρειάζεστε βιταμίνες στύψτε μόνοι σας φυσικό χυμό από φρέσκα φρούτα. Αν είστε στο γραφείο και δεν έχετε μαζί σας φρέσκα φρούτα, πάρτε ένα συμπλήρωμα βιταμινών –θα σας δώσει τις βιταμίνες που χρειάζεστε, χωρίς τις θερμίδες του χυμού.

Πίνετε συστηματικά αλκοόλ

Αν βιαστήκατε να απαντήσετε πως παραγγέλνετε αυστηρά και μόνο τζιν-τόνικ, για να αποφύγετε τις θερμίδες με τις οποίες γνωρίζετε ότι σας φορτώνουν τα υπόλοιπα ποτά, το πιθανότερο είναι πως δεν υπολογίζετε τους ξηρούς καρπούς, τα πατατάκια ή το finger food που καταναλώνετε μαζί με το ποτό σας. Το άθροισμα θερμίδων μιας βραδιάς στο μπαρ μπορεί εύκολα να ξεπεράσει τις χίλιες, ή το μισό κιλό λίπους αν παρασυρθείτε σε ένα-δυο κομματάκια πίτσα «μια που βγήκατε». Προσπαθήστε να περιορίσετε το αλκοόλ που καταναλώνετε σε ένα-δυο ποτά κάθε φορά που βγαίνετε, αν δεν θέλετε να σαμποτάρετε τις προσπάθειες όλης της υπόλοιπης εβδομάδας.

Τρώτε συχνά έξω

Μπορεί να αποφεύγετε τα fast food και να επιλέγετε ποιοτικά εστιατόρια που προσέχουν τα υλικά τους για τις εξόδους σας, και πολύ καλά κάνετε. Αν, όμως, βγαίνετε για φαγητό περισσότερες από δύο φορές την εβδομάδα, το πιθανότερο είναι ότι σαμποτάρετε την δίαιτά σας. Όχι απαραίτητα γιατί το φαγητό του εστιατορίου περιέχει περισσότερες θερμίδες από εκείνο που θα μαγειρεύατε σπίτι σας –αν και τις περισσότερες φορές ισχύει και αυτό– αλλά κυρίως γιατί αποκλείεται να φάτε μόνο ένα κυρίως πιάτο και μια μικρή σαλάτα, όπως θα κάνατε στο σπίτι.

Τα ορεκτικά, τα συνοδευτικά και η τεράστια ποικιλία του μενού θα σας παρασύρει να παραγγείλετε –και να δοκιμάσετε– λίγα παραπάνω απ’ όσα χρειάζεστε για να χορτάσετε. Επιπλέον, οι μερίδες είναι πολύ μεγαλύτερες, η γεύση, αν όχι καλύτερη, σίγουρα λιγότερο συνηθισμένη και η εικόνα των συνδαιτυμόνων σας που τρώνε ένας ακόμη λόγος για να μην αφήσετε –ακόμα– κάτω τα μαχαιροπίρουνα.

Δεν κοιμάστε αρκετά

Ή μπορεί να κοιμάστε αρκετά, αλλά να κουράζεστε υπερβολικά κατά τη διάρκεια της ημέρας. Τόσο η έλλειψη ύπνου, όσο και το αυξημένο στρες σε συνδυασμό με την υπερβολική σωματική ή πνευματική κούραση κάνουν διπλό κακό στη σιλουέτα σας. Από τη μία, δημιουργούν αυξημένο αίσθημα πείνας, και από την άλλη στέλνουν μήνυμα στον οργανισμό σας να αποθηκεύσει λίπος, θεωρώντας πως βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Κι αυτό, χωρίς να συνυπολογίσουμε το γεγονός πως τρώτε γρήγορα και αγχωμένα φαγητό που παραγγείλατε απ’ έξω –με ιδιαίτερη προτίμηση στις υπερβολικά αλατισμένες επιλογές του fast food, που σας κάνουν να αισθάνεστε προσωρινά καλύτερα, καθώς έχουν επίδραση παρόμοια με εκείνη της σοκολάτας στον οργανισμό σας.

Υπερβάλλετε με τις πρωτεΐνες

Κλασικό ανδρικό λάθος, στο οποίο υποπέφτουν και αρκετές γυναίκες. Αποφεύγετε τους υδατάνθρακες και τα λίπη, ή σε extreme περιπτώσεις τα αποκλείετε εντελώς από τη διατροφή σας, και φορτώνετε τον οργανισμό σας με υπερβολικά πολλές πρωτεΐνες, θεωρώντας πως συμβάλλουν στην ανάπτυξη της μυϊκής μάζας, χωρίς να σας παχαίνουν. Αυτό που δεν συνυπολογίζετε, όμως, είναι ότι πολλά πλούσια σε πρωτεΐνες φαγητά –όπως η αγαπημένη σας μπριζόλα– περιέχουν επίσης σε μεγάλο ποσοστό κορεσμένα λιπαρά, καθώς και θερμίδες. Η λύση είναι εκείνη που οι διαιτολόγοι έχουν κουραστεί να επαναλαμβάνουν: ισορροπημένη διατροφή, πλούσια σε φρούτα και λαχανικά, χωρίς στερήσεις και χωρίς υπερβολές.

Κάνετε συχνά αυστηρές δίαιτες

Για να δείτε μόνιμα αποτελέσματα στη σιλουέτα σας, η ισορροπημένη διατροφή πρέπει να είναι τρόπος ζωής, και όχι κάτι που κάνετε για δυο μήνες μέχρι να δείτε το επιθυμητό αποτέλεσμα στη ζυγαριά. Αυτό που πολλοί άνθρωποι δεν κατανοούν, είναι ότι «ισορροπημένη διατροφή» δεν σημαίνει «φρούτα και λαχανικά, με λίγο κοτόπουλο πού και πού». Κανένας φυσιολογικός άνθρωπος δεν κατάφερε να στερηθεί τα παγωτά και τις τηγανιτές πατάτες για ένα εξάμηνο –πόσο μάλλον για μια ολόκληρη ζωή. Προκειμένου να μην σαμποτάρετε τη δίαιτά σας, πρέπει να εντάξετε σε αυτήν ένα 10% απολαυστικά ανθυγιεινών γευμάτων.

Αν, για παράδειγμα, ακολουθείτε μια δίαιτα με έξι γεύματα την ημέρα, οπότε τρώτε 42 γεύματα την εβδομάδα, τα τέσσερα από αυτά μπορούν να είναι «κακά» γεύματα: δυο μπάλες παγωτό, δυο κομμάτια πίτσα, ένα burger, μια μερίδα τηγανιτές πατάτες. Αν δεν υπερβάλλετε, και δεν ξεφεύγετε από το όριο του 10%, διασφαλίζετε όχι μόνο πως δεν θα παχύνετε αλλά και πως δεν θα πέσετε με τα μούτρα σε μια γαβάθα παγωτό μετά από τρεις εβδομάδες εξαντλητικής δίαιτας με μαρουλόφυλλα, θυμίζοντας στον οργανισμό σας να αποθηκεύσει λίπος τώρα που το βρήκε, γιατί «ποιος ξέρει πότε θα ξαναφάει ο τρελός».

Μένετε με τους γονείς σας

Η κρίση είναι παντού γύρω μας, το ταμείο είναι μείον, και/ή το επίδομα ανεργίας δεν φτάνει για το ενοίκιο. Αν τελευταία φλερτάρετε με την ιδέα να επιστρέψετε στο πατρικό σας, ξανασκεφτείτε το. Δεν είναι μόνο τα υπέροχα σουτζουκάκια της μαμάς σας που θα σας παχύνουν. Είναι και το μονίμως γεμάτο ψυγείο, που θα ανοίγετε κάθε φορά που περνάτε από την κουζίνα, και όλες οι λιχουδιές που θα αγοράζουν «τώρα που είναι σπίτι το παιδί», και η επιμονή να φάτε δύο τεράστιες μερίδες δυο φορές τη μέρα, αλλιώς θα θεωρήσουν πως δεν σας αρέσει το φαγητό. Επίσης, το γεγονός πως βαριέστε να μαγειρέψετε όταν επιστρέφετε σπίτι από τη δουλειά συμβάλλει στο να φάτε ένα γιαούρτι ή δύο μαρουλόφυλλα και να πέσετε για ύπνο. Το αχνιστό φαγητό με όλη την οικογένεια μαζεμένη γύρω του να τσουγκρίζει κρασιά, πάλι, όχι.

Δεν τρώτε πρωινό

Ο λόγος για τον οποίο οι διαιτολόγοι τονίζουν και ξανατονίζουν το πρωινό ως το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας, δεν είναι ούτε ότι θα σας δώσει την ενέργεια που χρειάζεστε για την ημέρα, ούτε ότι θα σας χορτάσει τόσο ώστε να φάτε λιγότερο το μεσημέρι ή το βράδυ. Ούτως ή άλλως, σε πολλούς ανθρώπους το πρωινό έχει την αντίθετη επίδραση, να πεινούν νωρίτερα το μεσημέρι. Εδώ κρύβεται ο πραγματικά σπουδαίος ρόλος του, που δεν είναι άλλος από το ότι ξυπνάει τον μεταβολισμό σας, ο οποίος κοιμάται το βράδυ όταν κοιμάστε κι εσείς. Αν δεν φάτε τίποτα το πρωί που θα ξυπνήσετε, ο μεταβολισμός σας θα δουλέψει πολύ αργότερα μέσα στην ημέρα, με αποτέλεσμα να μην είναι το ίδιο αποτελεσματικός. Γεγονός που μεταφράζεται ως αποθήκευση λίπους στο σώμα σας.

Πηγαίνετε παντού με το αυτοκίνητο


Ακόμη και αν δεν παραλείπετε τις επισκέψεις σας στο γυμναστήριο τρεις φορές την εβδομάδα, αν όλες τις υπόλοιπες ώρες κάθεστε –είτε μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή, είτε πίσω από το τιμόνι, είτε στο σκαμπό του μπαρ– παχαίνετε. Οι πεντακόσιες θερμίδες που θα κάψετε σε μια ώρα στον διάδρομο δεν αρκούν για να σας κρατήσουν σε φόρμα αν τέσσερις ημέρες την εβδομάδα δεν κινείστε καθόλου. Εντάξτε στο ημερήσιο πρόγραμμά σας λίγη φυσική δραστηριότητα –ακόμη και αν αυτή περιορίζεται στο να παρκάρετε δυο τετράγωνα μακριά και να περπατήσετε μέχρι το γραφείο, ή να χορέψετε για λίγο τα βράδια που θα βγείτε– και θα δείτε αμέσως διαφορά.

 
Powered by Blogger