Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Η ιστορία του δονητή



Το έτος 1880, κουρασμένος από το χέρι του, αφου έπρεπε να αυνανίζει χειροκίνητα τις γυναίκες ασθενείς , ο Δρ Joseph Mortimer Granville θα κατοχυρωσει με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τον πρώτο ηλεκτρομηχανολογικό δονητή με φαλλικό σχήμα. Κατά τη διάρκεια του δέκατου ένατου αιώνα, το μασάζ της κλειτορίδα θεωρούταν η μόνη κατάλληλη αγωγή κατά
της υστερίας, έτσι ώστε εκατοντάδες γυναίκες πήγαιναν κάθε μέρα στο γιατρό τους για μασάζ στην περιοχή της κλειτορίδας και να οδηγηθούν σε ένα «υστερικό παροξυσμό», γνωστό σήμερα ως οργασμό. Η Υστερία, που διαγνώστηκε ως ασθένεια,(οι Έλληνες την είχαν περιγράψει σαν "μήτρα φλογερή,") γίνεται ένα είδος πανούκλας μεταξύ των γυναικών της εποχής. Κάθε παράξενη συμπεριφορά που περιελάμβανε - άγχος, ευερεθιστότητα, σεξουαλικές φαντασιώσεις - θεωρούταν ως ένα σύμπτωμα και η ασθενής αποστέλλοταν αμέσως για να παρει ένα χαλαρωτικό μασάζ. Στο τέλος του δέκατου ένατου αιώνα, ο αριθμός των γυναικών που επισκέπτεται τα ιατρεία είναι τέτοιος ώστε οι γιατροί, αρχίζουν να κουράζονται με το χέρι και ψάχνουν να εφεύρουν κάτι αποδοτικό, για να συνεχίσουν την δουλειά τους. Η ποικιλία των δονητών, μετα την ανακαλυψη του γιατρού Granville, είναι πολύ μεγάλη. Μοντέλα κάνουν την εμφάνιση τους που κινούνται με ηλεκτρικό ρεύμα, ενώ άλλα λειτουργούν με μπαταρίες ή αέριο, συμπεριλαμβανομένων και ορισμένων που έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν με πετάλια. Οι συσκευές έχουν ταχύτητες που κυμαίνονται 1000 με 7000 παλμούς ανά λεπτό και σύντομα οι τιμές θα γίνουν προσιτές για οικιακή χρήση. Μοντέλα όπως η "Universal Barker," και η "Gyro-Lator" θα αρχίσουν να διατίθενται στο εμπόριο μέσω των εθνικών εφημερίδων. "Η Δόνησης είναι η ζωή" - λένε κάποιες διαφημίσεις .
Σε πολλους γυναικίους καταλόγους ο δονητής διαφημίζεται ως ένα εργαλείο κατά της πίεσης και του άγχους των γυναικών, καθώς και ως το μυστικό της νεότητας. Η χρήση του δονητή φτάνει σε τέτοια ακραία σημεία που ορισμένα μοντέλα περιλαμβάνουν ένα ρυθμιζόμενο ανταλλακτικό οταν χαλάσει απο την χρήση ο βασικός. Παρά τα όσα μπορεί να μας φαίνονται εμάς σήμερα, σε εκείνα τα χρόνια η εφαρμογή του δονητή στην κλειτορίδα ήταν αποκλειστικά μια ιατρική πρακτική. Τα προβλήματα και τα ταμπού αρχίζουν αργότερα, μετά το 1920, όταν οι δονητές κάνουν την εμφάνιση τους στις πρώτες πορνογραφικές ταινίες. Από εκείνη τη στιγμή, ο δονητής αρχίζει να χάνει την εικόνα του ιατρικού εργαλείου και θα αποκτήσει μια αρνητική χροιά, και θα κρατήσει αυτός ο σκιερός χαρακτήρας μέχρι σήμερα.


korfiatis.blogspot.com


Στο φως τα απόρρητα πρακτικά της σύσκεψης των αρχηγών


Απίστευτα ψέματα, μπλόφες, διλήμματα και προσωπικές επιθέσεις χρησιμοποίησε ο Γιώργος Παπανδρέου κατά τις συσκέψεις των πολιτικών αρχηγών για να ροκανίσει χρόνο και να παραμείνει στην πρωθυπουργία της χώρας.
Αυτό προκύπτει από τα απόρρητα πρακτικά των συσκέψεων της Προεδρίας της Δημοκρατίας, τα οποία φέρνει στο φως η "Κυριακάτικη Δημοκρατία", φωτίζοντας όσα συνέβησαν πίσω από τις κλειστές πόρτες των συσκέψεων των πολιτικών αρχηγών για την εύρεση του νέου πρωθυπουργού.
Το συμπέρασμα από τις απόρρητες συνομιλίες είναι ένα, σύμφωνα με την εφημερίδα. Ο Παπανδρέου που κατέληξε να προτείνει στο τέλος των διαπραγματεύσεων εκείνον που στην αρχή έβριζε, δηλαδή τον νυν πρωθυπουργό, είχε ως τελικό στόχο να προκαλέσει ναυάγιο συνομιλιών και να το χρεώσει στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.....
Ο Παπανδρέου, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, επιχείρησε να τινάξει στον αέρα κάθε πιθανότητα ανάληψης της πρωθυπουργίας από τραπεζίτες και ιδιαιτέρως από τον Λουκά Παπαδήμο. Σε κάποια στροφή μάλιστα των διεργασιών, φέρεται να συντάχτηκε με το μέρος του, ακόμα και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας!
Σαμαράς και Καρατζαφέρης παρακολούθησαν έκπληκτοι την επίθεση του "πρωθυπουργού του ΔΝΤ" κατά της πλουτοκρατίας κατά τη διάρκεια της πρώτης σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών. Η έκπληξή τους μάλιστα μεγάλωσε όταν θέση υπέρ της συλλογιστικής Παπανδρέου έλαβε και ο ίδιος ο Παπούλιας., κουνώντας επιδοκιμαστικά το κεφάλι του, όταν μιλούσε ο ΓΑΠ.
Η Έλσα Παπαδημητρίου υποψήφια πρωθυπουργός
Το πρώτο όνομα που έριξε στο τραπέζι ο Γιώργος Παπανδρέου στο τραπέζι για την ανάληψη της πρωθυπουργίας ήταν η Έλσα Παπαδημητρίου. "Χαμογελάω, για να μην γελάσω" ήταν η απάντηση του Αντώνη Σαμαρά. "Είχα καταλάβει από την αρχή ότι ο Παπανδρέου κοροϊδεύει για να οδηγήσει τα πράγματα σε αδιέξοδο και για να οδηγήσει τα πράγματα έτσι ώστε να παραμείνει πρωθυπουργός, οπότε είμαι υποχρεωμένος να λέω σε όλα ναι", φέρεται να δήλωσε λίγο αργότερα ο πρόεδρος της ΝΔ.
Η πρώτη σύσκεψη έληξε με νίκη Σαμαρά σε όλα τα σημεία. Στο μεταξύ, αποκαλύπτεται ότι η άρνηση Παπανδρέου να παραιτηθεί δεν έγινε από κάποιο καπρίτσιο, αλλά γιατί πίστευε ότι θα καταφέρει να φέρει τα πράγματα σε αδιέξοδο, για να μπορέσει έτσι να παραμείνει πρωθυπουργός. Για το λόγο αυτό αποπειράθηκε να ευτελίσει τη διαδικασία, ρίχνοντας στο τραπέζι των συζητήσεων για το αξίωμα του πρωθυπουργού, όλα τα άσχετα ονόματα.
Η μπάλα στην εξέδρα
Στόχος του ήταν να κερδίσει χρόνο για στο παρασκήνιο ο Βενιζέλος προετοίμαζε τον εαυτό του για πρωθυπουργό και το μέτωπο της Διαμαντοπούλου, έδινε μάχη για Παπαδήμο. Το βράδυ της δραματικής Τετάρτης ο Παπανδρέου κάλεσε τον Σαμαρά που βρισκόνταν στο γραφείου του στη Συγγρού, και αφού προηγήθηκε το ναυάγιο με την υποψηφιότητα Κακλαμάνη, τού πρότεινε τον Πετσάλνικο.
"Θα το σκεφτώ και θα σου απαντήσω σε 10'", αποκρίθηκε ο Σαμαράς. Τον κάλεσε σε μισή ώρα και ο Μεσσήνιος αφού κατάλαβε τί θα συμβεί, έδωσε το πράσινο φως.Λίγη ώρα αργότερα με το διάγγελμα Παπανδρέου και τη θεσμική λύση, συγκλήθηκε δεύτερη σύσκεψη πολιτικών αρχηγών, στην οποία ο Καρατζαφέρης επινόησε μία φοβερή δικαιολογία για να αποχωρήσει.
Η μοιραία πορτοκαλάδα παρέτεινε την αγωνία
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ έφτασε πολύ αργότερα στο προεδρικό Μέγαρο και παρήγγειλε πορτοκαλάδα. Παπούλιας, Παπανδρέου, Σαμαράς είχαν ήδη μεταβεί ένας ένας στην αίθουσα συσκέψεων για να πάρουν τις θέσεις τους. Ο Σαμαράς βουτούσε κουλουράκια στον καφέ του, την ώρα που η γραμματέας του Προέδρου της Δημοκρατίας μπήκε στην αίθουσα και ανακοίνωσε ότι ο κ. Καρατζαφέρης ανεχώρησε. "Τι εννοείται ανεχώρησε; Έρχεται με πομπή;", ρώτησε ο Σαμαράς με χιούμορ.
Όλοι κατάλαβαν ότι ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ είναι καθ' οδόν και όχι ότι αποχώρησε από το Μέγαρο, διαμαρτυρόμενος. Είχε φυσικά λειτουργήσει ως πυροκροτητής, όχι μόνο για λογαριασμό. Σήμερα ξέρουμε ότι θα τίναζε στον αέρα εκείνη τη σύσκεψη και θα έβρισκε οποιαδήποτε αφορμή. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι κατά την έξοδό του από το Μέγαρο ανέφερε το όνομα Παπαδήμος.
Τον έπιασαν στον ύπνο
Κατάκοπος ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης πήγε στο πατρικό του στη Μουρούζη για να ξεκουραστεί. Είχε υπολογίσει όμως χωρίς τον Παπανδρέου. Μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα και ενώ το Μαξίμου διέρρεε ότι ο Παπαδήμος θέτει ταπεινωτικούς όρους για να αναλάβει την πρωθυπουργία, ο πρωθυπουργός κάλεσε τον Σαμαρά.
Ο πρόεδρος της ΝΔ, άκουσε τον Παπανδρέου να λέει:
- Αντώνη, πρέπει να αποφασίσεις απόψε! Εγώ πρότεινα τον Παπαδήμο.
-Δεν μου λες Γιώργο είσαι δικτάτορας και θα μου υπαγορεύσεις να αποφασίσω αμέσως; Εγώ πάντως, δεν είμαι.

-Δεν κατάλαβες, εδώ που έφτασαν τα πράγματα, εσύ αποφασίζεις! Ή δέχεσαι τον Παπαδήμο ή συνεχίζω εγώ.
- Δεν μου λες Γιώργο, αυτά για τους όρους Παπαδήμου αληθεύουν;
Πριν απαντήσει ο Παπανδρέου, έκανε στο Σαμαρά ένα μίνι σεμινάριο για το πώς λειτουργούν οι δημοσιογράφοι στην Ελλάδα και πώς πρέπει να φρονιματιστούν, για να καταλήξει ότι ναι έχει θέσει πέντε όρους.
-Καλά, θα σου απαντήσω το πρωί.
Ωστόσο, ο Παπανδρέου, δεν φάνηκε να αφήνει περιθώρια, λέγοντας ότι θα σε καλέσει σε λίγο ο Παπαδήμος.
Ο Σπάσκι στο τηλέφωνο
Μόλις τελείωσε η συνδιάλεξη, ο Σαμαράς μίλησε με συνεργάτες του και επανεκτίμησε την κατάσταση. Ήξερε τον Παπαδήμο από τα χρόνια του κολεγίου, ήταν τέσσερις τάξεις μεγαλύτερός του και ποτέ δεν του είχε δώσει την εικόνα του σερίφη που βάζει όρους.
Λίγη ώρα μετά το ρολόι να δείξει μία, το τηλέφωνο χτύπησε και ακούστηκε:
-"Καλησπέρα, κύριε Πρόεδρε", είπε ο Λουκάς Παπαδήμος, ενώ για όρους δεν ανέφερε τίποτα και συνέχισε να μιλά για την υποψηφιότητά του και το PSI.
-Δεν μου λες Λουκά, είπες στον Παπανδρέου τίποτα για όρους;
-Όχι, μία γενική συζήτηση είχαμε.
-Μπορείς να κάνεις μία δήλωση διάψευσης ή διαρροής;
Ο Παπαδήμος δεν μπορούσε όμως, καθώς η ώρα ήταν μία τα ξημερώματα, ήταν μόνος στο σπίτι στο Ψυχικό και δεν είχε τον κατάλληλο μηχανισμό. Του υποσχέθηκε ότι θα το κάνει την επόμενη μέρα. Την επόμενη το πρωί ο Σαμαράς ετοιμάστηκε να πάει στην Προεδρία, έτοιμος για καβγά. Ξεκίνησε πρώτος στη σύσκεψη. λέγοντας:
-Κύριε Πρόεδρε, θέλω να γραφτεί στα πρακτικά ότι ουδέποτε ο Παπαδήμος έθεσε όρους για την ανάληψη της πρωθυπουργίας.
Ο Παπανδρέου αντέδρασε. "Έχω και εγώ τον κόσμο μου", διαφώνησε έντονα.
-Και τί με νοιάζει εμένα, ας μην έλεγες ψέματα Γιώργο!
Είναι άγνωστο αν η συγκεκριμένη στιχομυθία, κατεγράφη και επισήμως στα πρακτικά της Προεδρίας, συνέβη όμως. Λίγο αργότερα, ο ίδιος ο Παπαδήμος στην πρώτη δημόσια δήλωσή του έξω από το Προεδρικό Μέγαρο έκανε δεκτό το αίτημα Σαμαρά και διέψευσε ότι ο ίδιος έθεσε όρους. Έχει σημασία να αναφερθεί ότι στην κόντρα με τον Παπανδρέου περί όρων, ο Καρατζαφέρης στήριξε τον Σαμαρά και αυτό άμβλυνε το κακό κλίμα που υπήρχε το περασμένο διάστημα.




Πηγή:http://korfiatis.blogspot.com

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Δεν ήξεραν πώς να κάνουν σεξ

Ένα ζευγάρι από την Γερμανία έμαθε ότι έπρεπε να κάνει πρώτα σεξ για να αποκτήσει παιδί! Το εν λόγω ζευγάρι πήγε σε κλινική γονιμότητας έπειτα από οκτώ χρόνια γάμου και αφού δεν είχαν κάνει παιδιά για να μάθουν την αιτία. Οι γιατροί στην πανεπιστημιακή κλινική του Lubek υπέβαλαν το ζευγάρι σε μια σειρά εξετάσεων για να αποκαλυφθεί ότι δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα γονιμότητας.
«Όταν τους ρωτήσαμε πόσο συχνά κάνουν σεξ, μας κοίταξαν με μεγάλη απορία και απάντησαν:
«Τι εννοείτε σεξ,» είπε ο εκπρόσωπος της κλινικής.
«Δεν μιλάμε για διανοητικά καθυστερημένους ανθρώπους αλλά για ένα ζευγάρι που μεγάλωσε σε θρησκευόμενο περιβάλλον και που απλώς δεν γνώριζε τον σωστό τρόπο αναπαραγωγής,» πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.
Ο 36-χρόνος σύζυγος και η 30-χρονη σύζυγος τώρα κάνουν σεξοθεραπεία ενώ οι υπεύθυνοι της κλινικής αναζητούν και άλλα τέτοια ζευγάρια που έχουν έλλειψη σεξουαλικής επιμόρφωσης.

mourlamenoi.blogspot.com

Γνωστός ποδοσφαιριστής "πιάστηκε στα πράσα" από τη γυναίκα του με τραβεστί!

Το περίεργο πάθος του πλήρωσε πολύ ακριβά πασίγνωστος άσσος του ποδοσφαίρου. Η γυναίκα του δημοφιλή κύπριου ποδοσφαιριστή -Α' κατηγορίας- τον έκανε τσακωτό, στο ίδιο τους το σπίτι, με την ερωμένη του η οποία δεν ήταν άλλη από… μία τραβεστί. Το περιστατικό, σύμφωνα με πληροφορίες του showtime-cy, έγινε στην Λευκωσία όπου και διαμένει ο Κύπριος άσσος του ποδοσφαίρου με την εδώ και μερικά χρόνια σύζυγό του. Και μπορεί ο νεαρός (γύρω στα 27) δημοφιλής ποδοσφαιριστής -και καρδιοκατακτητής- μπροστά στη γυναίκα του να ήταν πάντα σοβαρός και να μην έδινε ποτέ τροφή για σχόλια, όμως, η μεγάλη του αδυναμία, να πηγαίνει με τραβεστί φαίνεται πως τον έκανε να την πληρώσει πολύ ακριβά.
Πριν από περίπου δύο εβδομάδες η σύζυγος του είχε φύγει εκτός Λευκωσίας για να παρακολουθήσει κάποια σεμινάρια με συναδέλφους της. Εκεί, στην Πάφο τα δύο από τα τρία σεμινάρια που είχε φαίνεται πως ναυάγησαν και έτσι πήρε τον δρόμο της επιστροφής. Ήθελε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, να επιστρέψει στο σπίτι με σκοπό να περιμένει τον δημοφιλή ποδοσφαιριστή και σύζυγο της και να περάσουν λίγες ώρες μαζί, αφού εκείνος δύο μέρες μετά είχε αγώνα και έπρεπε πάλι να εγκαταλείψει την οικογένεια. Έλα όμως που ο άσσος του κυπριακού ποδοσφαίρου είχε δηλώσει ασθένεια, και δεν παρευρέθηκε στην καθημερινή προπόνηση, αφού είχε κανονίσει ερωτικό παιχνίδι με μία τραβεστί που είναι και η μεγάλη του (και παράνομη) αδυναμία.
Ο παράνομος του έρωτας, η γυναίκα – τραβεστί, ήρθε στο σπίτι και οι δύο τους οδηγήθηκαν στο συζυγικό δωμάτιο. Όμως για κακή του τύχη, εκείνη επέστρεψε πολύ νωρίτερα απ' ότι εκείνος περίμενε και όπως οργισμένη εξομολογείται σε φίλους και γνωστούς, τον έπιασε στα πράσα μέσα στο ίδιο της το κρεβάτι να παίζει τα... περίεργα παιχνίδια που είχε στήσει με την παράνομη σχέση του!

Πηγή: gossiptv

Απίστευτα κορίτσια σε «προκλητικές» πόζες στα social media

Δε μπορώ να πω κάτι.Δείτε και εσείς γιατί!!!




































































































Ο γνωστός Κύπριος παρουσιαστής και τα όργια στην Αθήνα!

 
Η ζωή του στην Κύπρο, σύμφωνα με καλά διασταυρωμένες πληροφορίες, είναι πολύ αλλιώτικη από αυτή στην Αθήνα. Ο λόγος είναι στο ότι στην ελληνική πρωτεύουσα μπορεί να κάνει όλα εκείνα που στερείτε στην πατρίδα του.
Μπορεί να είναι ένας από τους πιο λαμπερούς παρουσιαστές της Κύπρου, μπορεί να είναι εδώ και πολλά χρόνια δεσμευμένος και ταυτόχρονα αρκετά "γκομενιάρης", όμως στην Αθήνα, όταν εκείνος φεύγει για επαγγελματικούς λόγους, μεταμορφώνεται σε ακούραστη μηχανή του σεξ. Αυτό ακριβώς που διαβάζετε.
Διοργανώνει με άκρα μυστικότητα τα πιο προχωρημένα mix πάρτι οργίων, στo τεράστιο διαμέρισμα που διαθέτει εκεί και συμμετέχοντας όχι μόνο γυναίκες αλλά και διαφόρων ειδών άνδρες. Της ακολασίας γίνεται και κάθε φορά που ο ίδιος διοργανώνει τέτοιου είδους πάρτι επιστρέφει πίσω στην Κύπρο, φανερά λαμπερός και ευδιάθετος. Τώρα πόσο ευδιάθετος θα είναι αν τον πάρει χαμπάρι και η μέλλουσα σύζυγός του.

Πηγή: volostv.blogspot.com

Η νέα hot φωτογράφηση της Σάσας Μπάστα!




Η Σάσα Μπάστα φωτογραφήθηκε όπως την γέννησε η μαμά της για γνωστό περιοδικό! Πιο γυμνασμένη και αδυνατισμένη από ποτέ πόζαρε στον φωτογραφικό φακό και αποκάλυψε ότι το έχει ρίξει στη γυμναστική και την διατροφή! «Το έχω ρίξει στην γυμναστική και στη διατροφή. Γυμνάζομαι τους τελευταίους μήνες εντατικά. Κάνω personal training στο γυμναστήριο με το γυμναστή μου» είπε χαρακτηριστικά στο Playboy. «Νομίζω ότι σε σχέση με τις προηγούμενες φωτογραφήσεις μου αυτό φαίνεται». Τι γίνεται όταν μπαίνει η Σάσα Μπάστα στο γυμναστήριο; «Εγώ δεν κοιτάζω και πολύ γύρω μου. Είμαι αφοσιωμένη στη γυμναστική μου. Μου τα λέει μετά ο γυμναστής μου ο Πέτρος και γελάμε. Πηγαίνω με σορτσάκι και μπούστο για να βλέπω το σώμα μου όταν γυμνάζομαι… Μπαίνουν και μας διακόπτουν την ώρα του μαθήματος, κάνουν διάφορα». Σεξ στο γυμναστήριο έχει κάνει; «Όχι, αλλά θα το σκεφτώ. Αν έχω κάνει με το γυμναστή στο σπίτι πιάνεται;».





gossip-tv.gr

Έφοδος της ΕΛΑΣ σε καταυλισμούς Ρομά σε Κέρκυρα και Καρδίτσα

2/12/2011, 11:14 μμ. Ευρείας κλίμακας επιχειρήσεις σε καταυλισμούς Ρομά στην Καρδίτσα και την Κέρκυρα, πραγματοποίησε η αστυνομία, συλλαμβάνοντας συνολικά 16 άτομα, μεταξύ τους και υπόπτους για τους πυροβολισμούς εναντίον αστυνομικών στους Σοφάδες πριν μία εβδομάδα.
Η ΕΛΑΣ ανακοίνωσε την εξιχνίαση σωρείας κλοπών – από ΙΧ μέχρι χάλκινων καλωδίων του ΟΣΕ – και την κατάσχεση όπλων και ναρκωτικών.
Στα κατασχεθέντα περιλαμβάνεται μία ενεργή χειροβομβίδα, καθώς και μία κλεμμένη κυνηγετική καραμπίνα, η οποία είχε χρησιμοποιηθεί από τους δράστες της επίθεσης εναντίον των αστυνομικών.
Χειροβομβίδες και πυροβολισμοί στους Σοφάδες
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Θεσσαλίας, στην επιχείρηση στον Παλαιό Οικισμό Ρομά στους Σοφάδες Καρδίτσας, συνελήφθησαν έξι άτομα.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά αστυνομικού, διακεκριμένες κλοπές και φθορές, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία και άλλα αδικήματα.
Στην επιχείρηση συμμετείχαν πάνω από 100 αστυνομικοί από διάφορες Υπηρεσίες (Ασφάλεια, Τάξη, Τροχαία, Ο.Π.Κ.Ε., Διμοιρίες Υποστήριξης) των Αστυνομικών Διευθύνσεων Καρδίτσας, Λάρισας, Τρικάλων και Μαγνησίας, καθώς και τρεις αστυνομικοί σκύλοι για τον εντοπισμό όπλων – εκρηκτικών υλών και ναρκωτικών.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης:
Ελέχθησαν 317 άτομα, 168 οχήματα και πραγματοποιήθηκαν 11 κατ' οίκον έρευνες.
Προσήχθησαν 11 Ρομά στο Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας
Συνελήφθησαν 6 άτομα, ηλικίας 21, 17, 32, 26, 16 και 13 ετών
Βεβαιώθηκε σωρεία παραβάσεων του ΚΟΚ.
Σε ειδική υπόγεια κρύπτη αποθήκης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων:
Μεγάλος αριθμός ναρκωτικών δισκίων.
Πλήθος ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συσκευών.
Μεγάλος αριθμός γεωργικών και κτηνοτροφικών εργαλείων.
Πλήθος άλλων αντικειμένων, που προέρχονται από κλοπές.
Δεκαπέντε (15) περίπου κιλά καλωδίων χαλκού.
Πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων.
Επιπλέον, βρέθηκε μία ενεργή χειροβομβίδα αμυντικού τύπου F1, χωρίς πυροδοτικό μηχανισμό με τάπα, η οποία ασφαλίστηκε άμεσα από πυροτεχνουργό και κατασχέθηκε.
Επίσης, κατασχέθηκε το κυνηγετικό όπλο που χρησιμοποιήθηκε σε βάρος των αστυνομικών, μαζί με τρία χρησιμοποιημένα κυνηγετικά φυσίγγια.
Όπως διαπιστώθηκε, είχε κλαπεί πριν από έξι μήνες από τον νόμιμο κάτοχό του και η κλοπή είχε δηλωθεί τότε στο Αστυνομικό Τμήμα Σοφάδων.
Εκτός από την επίθεση σε βάρος των αστυνομικών, στους συλληφθέντες αποδίδονται ακόμα:
36 συνολικά κλοπές – διαρρήξεις οικιών, καταστημάτων, σχολείων, αυτοκινήτων, περιπτέρων κ.λ.π., το τελευταίο επτάμηνο.
14 κλοπές οχημάτων και μία απόπειρα, το τελευταίο πεντάμηνο.
Όπλα και ναρκωτικά στην Κέρκυρα
Στη δεύτερη αστυνομική επιχείρηση σε καταυλισμό Ρομά στο Λιβάδι Ρόπα στην Κέρκυρα, συνελήφθησαν 10 άτομα για κλοπές, κατοχή ναρκωτικών, παράνομη οπλοκατοχή και άλλα αδικήματα.
Στην επιχείρηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κέρκυρας συμμετείχαν 30 αστυνομικοί διαφόρων υπηρεσιών (ΟΠΚΕ, ΔΙ.ΑΣ, Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας και ΟΕΠΤΑ), καθώς και δύο αστυνομικοί σκύλοι.
Μετά από ελέγχους, προσήχθησαν 11 άτομα και συνελήφθησαν 10.
Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν
ποσότητα κάνναβης βάρους 3,6 γραμμαρίων
δέκα δισκία απαγορευμένων φαρμακευτικών σκευασμάτων
δύο κυνηγετικές καραμπίνες
δύο δίκυκλες μοτοσικλέτες
110 κιλά χαλκού από διαφόρων ειδών καλώδια
2 τηλεοράσεις LCD
Οικιακές συσκευές


Στα τέλη Φεβρουαρίου η beta έκδοση των Windows 8


Στα τέλη του Φεβρουαρίου φαίνεται πως θα κυκλοφορήσει για το κοινό η beta έκδοση των Windows 8.
Αν και είναι γνωστό πως η επόμενη γενιά των «παραθύρων» θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2012, η ακριβής ημερομηνία έχει γίνει αντικείμενο αντιπαράθεσης μεταξύ των μελών της τεχνολογικής κοινότητας.
Ωστόσο, τεχνολογικό site του εξωτερικού επικαλούμενο πηγή προσκείμενη στη Microsoft, τοποθετεί την κυκλοφορίας της beta έκδοσης, τον ερχόμενο Φεβρουαρίου, κάτι που μπορεί να βοηθήσει στην πρόβλεψη για τη διάθεση της κανονικής έκδοσης. Έτσι, δεν αποκλείεται τα Windows 8 να δοθούν στους κατασκευαστές το νωρίτερο, τον Ιούνιο του ‘12.
Δεν είναι ακόμη γνωστό, ποιες δυνατότητες και εργαλεία του νέου λειτουργικού συστήματος θα περιλαμβάνονται σε αυτή τη δημόσια beta έκδοση καθώς η απόφαση αυτή ανήκει στους project developers.



Δενδρόσπιτα με φως, νερό και τζακούζι!

Νέα έννοια στα «δενδρόσπιτα» έχουν αρχίσει να δίνουν οι σύγχρονοι αρχιτέκτονες, σχεδιάζοντας κατοικίες που όχι μόνο δεν θυμίζουν τα κλασικά παιδικά καταφύγια, αλλά δεν έχουν να ζηλέψουν και τίποτα από τις μοντέρνες αρχιτεκτονικές κατασκευές. Αντιθέτως, προσφέρουν όλες τις ανέσεις και την ανεκτίμητης αξίας επαφή με τη φύση.
Μπορεί να είναι «σκαρφαλωμένα» πάνω στα δέντρα, όμως διαθέτουν φως, νερό, θέρμανση, μοντέρνα διακόσμηση, ακόμη και τζακούζι. Οσο για τις ελεύθερες ώρες των ενοίκων τους, προσφέρουν τσουλήθρες, παρατηρητήριο για την «κατασκοπία» των άγριων ζώων καθώς και δυνατότητα ziplining (κρεμαστή βόλτα πάνω σε σύρμα που συνδέει δύο δέντρα).
Πολλά από τα ξύλινα... ρετιρέ που βρίσκει κανείς στην Αμερική φέρουν την υπογραφή του αρχιτέκτονα Πιτ Νέλσον, ο οποίος μάλιστα έχει γράψει και αρκετά βιβλία για τη σχετική τάση.
Συνήθως επιλέγει τους κορμούς των κέδρων, επειδή είναι μεγάλοι και άοσμοι. Για τη διακόσμηση των κατοικιών προτιμάει φυσικά υλικά που συμφωνούν με το εν λόγω lifestyle, ενώ τοποθετεί και πολλούς καθρέφτες για την αντανάκλαση του φωτός.
Οπως εξηγεί ο Αμερικανός αρχιτέκτονας, υπάρχουν διάφοροι τρόποι κατασκευής των σπιτιών αυτών. Ορισμένα υποστηρίζονται από στύλους, με αποτέλεσμα τα δέντρα να μη σηκώνουν το βάρος των υλικών τους, ενώ άλλα στερεώνονται με ειδικά συρματόσκοινα.
Στην Ευρώπη και την Αμερική τα δενδρόσπιτα χρησιμοποιούνται κυρίως ως χώροι ψυχαγωγίας, εργαστήρια ή στούντιο, όμως γίνονται όλο και πιο δημοφιλή χάρη στην καλύτερη τεχνολογία και τα βελτιωμένα υλικά που χρησιμοποιούν οι κατασκευαστές καθώς και το αυξημένο ενδιαφέρον για τον «πράσινο» τρόπο ζωής.
Ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να γίνει στο «Treehotel» που εγκαινιάστηκε πρόσφατα στη Σουηδία. Βρίσκεται σαράντα μίλια νότια
του Αρκτικού Κύκλου και είναι σχεδόν αόρατο ανάμεσα στους κορμούς των δέντρων αφού περιβάλλεται από τοίχους-καθρέφτες.

Οπως αναφέρεται χαρακτηριστικά και στην ιστοσελίδα αυτού του ιδιαίτερου ξενοδοχείου που προσφέρει πέντε μοναδικά δενδροδωμάτια, «πολλά ξενοδοχεία προσφέρουν στους επισκέπτες την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά στη φύση, αλλά μόνο αυτό τους επιτρέπει να εξαφανιστούν μέσα της».


Τελικά ο έρωτας είναι τυφλός (pics)


Κι όμως, οι δύο αυτοί άνθρωποι είναι ζευγάρι...








 
Powered by Blogger