Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Τα sexy εσώρουχα της Ελευθερίας Πατρικαρέα !!









Τα sexy εσώρουχα της Ελευθερίας Πατρικαρέα !!

Η Ειρήνη Λάσπα μας αρέσει…”από πίσω” !!





Μαρία Βελλή … γυμνή !!












Μια πόλη χτισμένη από συρραπτικά

Μια πόλη χτισμένη από συρραπτικά O Peter Root βρήκε έναν ιδιόμορφο τρόπο να αναπαραστήσει μια μεγαλούπολη του μέλλοντος. Ένα μοντέλο που ο ίδιος πιστεύει θα είναι αρκετά ρεαλιστικό αν η τεχνολογική πρόοδος συνεχιστεί με τον ίδιο ρυθμό.

Η πόλη του είναι ένα δάσος από κτίρια και ουρανοξύστες. Καταλαμβάνει έκταση 18 τ.μ. και για να τη φτιάξει χρησιμοποίησε 100.000 δεσμίδες συρμάτων συρραπτικού.
Perierga.gr
Perierga.gr
Perierga.gr
Perierga.gr
Perierga.gr


Πηγή: http://pistepseto.blogspot.com/2012/04/blog-post_9055.html#ixzz1sUWyS9lR

Καλλιεργούσαν χασίς μέσα σε γλάστρες!

Καλλιεργούσαν χασίς μέσα σε γλάστρες! Σε γλάστρες στο σπίτι τους στην περιοχή της Πελεκαπίνας Χανίων καλλιεργούσαν δενδρύλλια κάνναβης ένας 33χρονος και μια 24χρονη που συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων.



Συγκεκριμένα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του ζευγαριού, και με τη βοήθεια αστυνομικού σκύλου ανιχνευτή ναρκωτικών ουσιών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:


•Δώδεκα δενδρύλλια κάνναβης σε γλάστρες, ύψους 3 έως 10 εκ.


•Σπόροι κάνναβης βάρους 1,5 γρ.


•Μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.


•Επτά δισκία ναρκωτικής ουσίας άνευ ιατρικής συνταγής.


Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων.

«Η Ελλάδα θα εγκαταλείψει το ευρώ σε 12 μήνες»

 Αυτός είναι ο τίτλος δημοσιεύματος της εφημερίδας Die Welt που αναφέρεται στις εκτιμήσεις της επενδυτικής εταιρείας Threadneedle...........
"Η Ελλάδα θα εγκαταλείψει εντός του επομένου έτους την ευρωζώνη" αναφέρει το δημοσίευμα και προσθέτει: 'Θα την ακολουθήσουν πιθανότατα περισσότερες χώρες, επειδή η δημοσιονομική πολιτική των περικοπών που υπαγορεύει η Γερμανία αποδεικνύεται υπερβολικά αυστηρή στην εφαρμογή της". 

Σύμφωνα με το σενάριο της Threadneedle, που παρουσίασε χθες στο Λονδίνο στέλεχος της εταιρείας και το οποίο επικαλείται η Die Welt, «στην τελική φάση θα προκύψει μια σειρά αποχωρήσεων από την ευρωζώνη». 

Η Ελλάδα έχει δύο εναλλακτικές επιλογές: «Η μία είναι τρομακτική και παραπέμπει στην τήρηση των γερμανικών υπαγορεύσεων. Η άλλη είναι επίσης τρομακτική αλλά παραπέμπει στο „παίρνουμε την τύχη μας στα χέρια μας“. Πιστεύω ότι οι Έλληνες θα επιλέξουν το τελευταίο», φέρεται να δηλώνει το στέλεχος της επενδυτικής. 

Γιατί μας αρέσουν οι γυναίκες … με πιασίματα !!



Υπάρχει μια τεράστια παρεξήγηση στο σύμπαν η οποία πρέπει να λυθεί στο μυαλό κάθε γυναίκας. Γιατί όσο διαιωνίζεται, τόσο θα συνεχίζονται αυτές οι ατέρμονες συζητήσεις του στυλ “πωπω πρέπει να κάνω δίαιτα” για να έρθει η πληρωμένη απάντηση “όχι μωρό μου, είσαι μια χαρά όπως είσαι”.

Αυτό που δεν έχετε καταλάβει αγαπητές γυναίκες είναι ότι στους (περισσότερους) άνδρες δεν αρέσουν οι στεγνές, ανορεξικές, επιπλέουσες ωσάν κούτσουρα γυναίκες. Δική σας εμμονή είναι η δίαιτα και η απώλεια βάρους. Όχι δική μας. Γιατί εμείς τη γυναίκα την θέλουμε με πιασίματα.

Πόσο αφόρετα βαρετή είναι η οδήγηση στην έρημο της Αριζόνα και πόσο συναρπαστική στις στροφές μετά την Τρίπολη; Πόσο ανούσια είναι τα σπριντ του Farfan μπροστά στις ντρίμπλες του Μέσι; Και πόσο εμφατικά ξενέρωτη είναι μια γαλήνια θάλασσα σε σχέση με μια φουρτουνιασμένη.

Καμία ευθεία γραμμή. Η διαδρομή που κάνεις στο σώμα μιας γυναίκας πρέπει να είναι στρωμένη με καμπύλες. Για πολλούς και διάφορους λόγους.

Η γυναίκα με πιασίματα είναι δυο φορές γυναίκα γιατί…

Είναι πιο τίμια στο κρεβάτι

Όχι επειδή προσπαθεί να καλύψει τις ανασφάλειές της για το σώμα της, προσπαθώντας περισσότερο, όπως λένε όλοι. Αλλά γιατί αυτά τα παραπανίσια κιλά αποδεικνύουν ότι το κορίτσι ξέρει να την γλεντάει τη ζωή της. Και το ίδιο κάνει και στο κρεβάτι της. Ενώ από την άλλη, το μοντέλο θεωρεί ότι αρκεί να υπάρχει στο κρεβάτι σου για να γουστάρεις.

Μπορεί να μετέχει στις γουρουνιές σου

Και όχι να στέκεται πάνω από το burger σου αδιάφορη, επειδή έχει περάσει 45 ώρες διαλογισμού για να πείσει τον εαυτό της ότι δεν κάνει να τρώει υδατάνθρακες. Αν η γυναίκα δεν είναι απελευθερωμένη για να τρώει ό,τι γουστάρει, θα σε πρήζει μια ζωή. Κι εξάλλου μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις μιας σχέσης είναι το φαγητό. Ναι, το φαγητό που σου αρέσει.

Είναι χυμώδης. Κι αυτό αρκεί

Έχεις κανει ποτέ κάτι με μια γυναίκα πολύ αδύνατη; Άσε με να μαντέψω. Βαρέθηκες. Σαν να παίζεις σε ένα σενάριο χωρίς πλοκή, χωρίς εξέλιξη, χωρίς ανατροπή. Ωραία. Την είδες και την θαύμασες που μπορεί να περπατήσει με μαεστρία πάνω στα ξυλοπόδαρα της, χωρίς να πέσει κάτω. Πόση ώρα όμως θα στέκεσαι να την θαυμάζεις;

Πολύ απλά… έχει πιασίματα

Πες τα χερούλια του έρωτα, πες τα ψωμάκια, πες τα όπως γουστάρεις. Σημασία έχει ότι υπάρχουν. Κι εσύ τα πιάνεις και μάλιστα το απολαμβάνεις, είτε βρίσκεστε ξαπλωμένοι στο κρεβάτι είτε περπατάτε στο δρόμο και τη χουφτώνεις αδιακρίτως. Ναι, σιγά που δεν το κάνεις. Τώρα θυμήθηκες να είσαι κύριος.

Αν διαφωνείς, μπορείς να γυρίσεις στην ανορεξική γκόμενά σου. Ή να ρίξεις μια ματιά στην Εύα Λάσκαρη, την Νατάσσα Λυμπερίδου, την Kim Kardashian και την Vida Guerra, για να αλλάξεις γνώμη.oneman.gr

Η Νάντια Σερλίδου … topless !!









Η Νάντια Σερλίδου … topless !!

Όταν οι γυναίκες... παίζουν με τα φίδια , ολόγυμνες!


Όταν οι γυναίκες... παίζουν με τα φίδια , ολόγυμνες!

Ένα… πουλί με βάρος 1.400 κιλά

 Δεν είναι ακριβώς αυτό που έρχεται στο μυαλό 
του καθενός καθώς μιλάμε για δεινόσαυρο, αλλά παρ’ όλα αυτά μιλάμε για δεινόσαυρο με φτερά και πούπουλα, ό,τι πιο κοντινό σε πουλί γνωρίζουμε σήμερα…



Οι παλαιοντολόγοι ανακάλυψαν απολιθώματα ενός άγνωστου έως τώρα γιγάντιου δεινόσαυρου, “ξαδέλφου” του διάσημου Τυραννόσαυρου, που είχε μήκος περίπου εννιά μέτρα, δηλαδή σχεδόν όσο ένα σχολικό λεωφορείο, και ήταν το μεγαλύτερο ζώο με φτερά και πούπουλα, το οποίο περπάτησε ποτέ στη Γη.

Ο σαρκοφάγος δεινόσαυρος, βάρους 1.400 κιλών περίπου, ο οποίος πήρε το όνομα Yutyrannus huali, που σημαίνει “όμορφος φτερωτός τύραννος”, έζησε πριν από 125 εκατομμύρια χρόνια και εντοπίστηκε στη βορειο-ανατολική Κίνα. Θεωρείται πρώιμος συγγενής του Τυραννόσαυρου, με τον οποίο ανήκουν στην ίδια οικογένεια ψυχρόαιμων πλασμάτων, τα Τυραννοσαυροειδή.

Οι ερευνητές ανακάλυψαν τρία σχεδόν πλήρη απολιθώματα σκελετών και έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό «Nature», σύμφωνα με το BBC και το «Science».

Οι παλαιοντολόγοι ανέφεραν ότι ο νέος δεινόσαυρος είχε τρία δάχτυλα ποδιού έναντι δύο του Τυραννόσαυρου και, επιπλέον, διέθετε εντυπωσιακό φτέρωμα πιθανώς σε όλο το σώμα του (κάθε φτερό είχε μήκος τουλάχιστον 15 εκατοστά), μάλλον για προστασία από το κρύο ή για προσέλκυση του άλλου φύλου. Τα φτερά δεν ήταν πάντως αρκετά μεγάλα για να επιτρέπουν στον Γιουτύραννο να πετάει.

Το συγκεκριμένο εύρημα -φτερά σε τόσο μεγάλο δεινόσαυρο- έχει προκαλέσει έκπληξη σε πολλούς επιστήμονες, μερικοί από τους οποίους εμφανίζονται επιφυλακτικοί, καθώς ως τώρα θεωρούσαν ότι τα μεγάλα ζώα (όπως ο ελέφαντας και ο ρινόκερος σήμερα) δεν έχουν ανάγκη από φτέρωμα για μόνωση από το κρύο.

Ο μεγαλύτερος δεινόσαυρος με φτερά που ήταν γνωστός ως τώρα (Beipiaosaurus) και είχε ανακαλυφθεί επίσης στο ίδιο μέρος στην Κίνα το 1999, είχε μέγεθος μόλις το ένα τέταρτο του Γιουτύραννου και βάρος 40 φορές μικρότερο, ενώ ο Τυραννόσαυρος -που έφτανε τα 12 μέτρα σε μήκος- κατά πάσα πιθανότητα δεν είχε φτέρωμα.

ΣΟΚ: 15χρονη έκανε σεξ με σαράντα άνδρες που γνώρισε στο internet!

 Μια έρευνα που πρέπει να μας βάλει όλους μας σε σκέψεις έκανε το πανεπιστήμιο του Plymouth αναφορικά με την σεξουαλική ζωή των νέων και το διαδίκτυο.


Όπως αναφέρει η Daily Mail, οι ερευνητές διαπίστωσαν πως μία ολόκληρη γενιά κοριτσιών έχουν σχεδόν καταστρέψει την σεξουαλική τους ζωή λόγω της ευκολίας του διαδικτύου.

Ως παράδειγμα παρουσιάζεται η Becky, μια νεαρή κοπέλα, η οποία σε ηλικία μόλις 15 ετών άρχισε τις σεξουαλικές συνευρέσεις με αγνώστους μέσω του internet.

H αρχή έγινε όταν άρχισε να συνομιλεί με έναν άνδρα σε μία ιστοσελίδα γνωριμιών. Ο άνδρας είχε συστηθεί ως «Stuart» και είχε δηλώσει 24 ετών.

Την ανέβαζε ψυχολογικά κάνοντας της κομπλιμέντα και στη συνέχεια της ζητούσε να του στείλει γυμνές φωτογραφίες της. Έξι μήνες μετά, η 15χρονη είπε στους γονείς της ότι θα πάει σε μια φίλη της, όμως στην πραγματικότητα έσπευσε να συναντήσει τον άγνωστο που μιλούσε στο διαδίκτυο.

«Μιλούσαμε για κάποιους μήνες και στέλναμε σεξουαλικά μηνύματα. Παρότι έμοιαζε χαζό, το πραγματικό σεξ φαινόταν ως το επόμενο βήμα. Αλλά όταν τον είδα η πρώτη μου σκέψη ήταν «θεέ μου, δεν μοιάζει καθόλου με τη φωτογραφία του»! Δεν ήταν όμορφος κι έδειχνε μεγαλύτερος από 40 χρονών. Όμως πήγαμε κατευθείαν στο ξενοδοχείο και κάναμε σεξ. Ένιωθα νευρική αλλά τελείωσε γρήγορα. Μετά πλήρωσε για το δωμάτιο, χαιρετηθήκαμε στο σταθμό και δεν ξαναειδωθήκαμε ποτέ. Έκλαιγα στο τραίνο της επιστροφής γιατί ένιωθα αηδία για τον εαυτό μου. Η μαμά μου νόμιζε πως ήμουν στο σπίτι μιας φίλης μου όσο έλειπα».

Και αν νομίζετε ότι αυτή ήταν και η μοναδική εμπειρία της Becky κάνετε λάθος. Για τα επόμενα 5 χρόνια συνέχισε να κάνει σεξ με αγνώστους που συναντούσε σε ιστοσελίδες γνωριμιών.

Η Becky συνάντησε από τα 15 της έως τα 20 της χρόνια σαράντα άνδρες, από εφήβους μέχρι παντρεμένους σαραντάρηδες, με τους οποίους έκανε σεξ.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν πως ένας στους δέκα νέους ηλικίας 16-24 έχει χρησιμοποιήσει το διαδίκτυο για να κανονίσει σεξ της μιας βραδιάς, ενώ οι μισοί από τους ερωτηθέντες είχαν προβεί σε sex μέσω web cam!

Nεος ιος σαρωνει στο facebook με τιτλο "Πραγματικά δεν υπάρχει αυτό το μωρό!"

 Αυτην εδω την εικονα θα σας την ποσταρει καποιος απο τους φιλους σας λεγοντας: Πραγματικά δεν υπάρχει αυτό το μωρό!
www.facebook.com.

Ένα μωράκι παίζει ανέμελο, όταν ξαφνικά εμφανίζεται από το πουθενά μία κόμπρα. Το θαραλλέο μωρό αρχικά ξαφνιάζεται αλλά στην συνέχεια δεν δείχνει να φοβάται και συνεχίζει να χορεύει αυτή τη φορά μαζί με το επικίνδυνο φίδι το οποίο φαίνετε να αγριεύει! Θα πάθετε πλάκα!!

Σταματάει ο Πλούταρχος από τις πίστες!

 ο αγαπημένο παιδί της πίστας, ο Γιάννης Πλούταρχος, σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν συνεργάτες του μέχρι και αυτή και τη στιγμή, δεν πρόκειται να εμφανιστεί ξανά σε πίστα τουλάχιστον για ένα χρόνο! Ο τραγουδιστής ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη στις 7 Απριλίου και ετοιμάζεται για συναυλίες στο εξωτερικό.


Μετά…ξεκούραση! Θα αφοσιωθεί στην οικογένειά του, στη σύζυγό του και στα παιδιά του. Βέβαια κανείς δεν γνωρίζει αν θα αλλάξει γνώμη στη πορεία ή αν κάποια δελεαστική πρόταση τον κάνει να αναθεωρήσει, ωστόσο μέχρι σήμερα έχει αποδείξει πως δεν παίρνει επιπόλαιες αποφάσεις!

Εμείς σας μεταφέρουμε ότι μάθαμε από πολύ στενό του συνεργάτη τα τελευταία 4 χρόνια.

Συγκεκριμένα είπε: «Ο Γιάννης δεν θα τραγουδήσει του χρόνου…δε θέλει».

ΑΥΣΤΡΙΑ Το πιο... σέξι χωριό της Ευρώπης

Το πιο... σέξι χωριό της Ευρώπης Η φήμη του είναι σίγουρα μεγαλύτερη από το μέγεθός του.
Και οι επισκέπτες του περισσότεροι από τους μόνιμους κατοίκους του.
Ο λόγος για ένα χωριό στην Αυστρία το οποίο θα μπορούσε να είναι όπως όλα τα χωριά της περιοχής όμως διαφέρει σε μια λεπτομέρεια που όμως είναι αρκετή για να αλλάξει την πορεία του και την καθημερινότητα των κατοίκων.
Το όνομα αυτού λοιπόν... Fucking!
Πλήθος τουριστών καθημερινά το επισκέπτονται για να φωτογραφηθούν με μια... ταμπέλα βγάζοντας εκτός εαυτού τους 104 κατοίκους του.
Δε φταίνε αυτοί που το όνομα του χωριού τους, μεταφρασμένο στα αγγλικά... προκαλεί πλήθος σεξουαλικών συνειρμών.
Και είναι πολλοί αυτοί που καθημερινά επισκέπτονται το μέρος, φωτογραφίζονται και μάλιστα πολλές φορές παίρνουν περίεργες και λίγο... ακατάλληλες πόζες.
Ακούγεται αστείο αλλά οι κάτοικοι δε γελάνε καθόλου και αποφάσισαν να προβούν σε δημοψήφισμα προκειμένου να αλλάξουν το όνομα του χωριού.
Το ίδιο ζήτημα είχε τεθεί και πάλι το 2005, αλλά οι κάτοικοι είχαν αποφασίσει να διατηρήσουν το όνομα του χωριού τους.
Πάντως, για την ιστορία, το όνομα φέρεται να προήλθε από Άνταλπερτ φον Φούκινγκεν ο οποίος διέμενε εκεί τον 11ο αιώνα.

ΙΝΔΙΑ:Σκοτώνουν τα κορίτσια γιατί θέλουν γιους

 Πριν από λίγες ημέρες η μόλις τριών μηνών Αφρίν πέθανε από ανακοπή σε νοσοκομείο της νότιας Ινδίας. 

Είχε σημάδια από χτυπήματα και καψίματα από τσιγάρο, που της προκάλεσε ο 25χρονος πατέρας της, ο οποίος ήθελε γιο, όπως κατήγγειλε η μητέρα της. Ο νεαρός άντρας συνελήφθη στην Μπανγκαλόρ και κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Σε ανάλογη υπόθεση τον Μάρτιο, ένα ακόμα ανεπιθύμητο κορίτσι πέθανε στο Νέο Δελχί από σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και στα άκρα του, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. Χθες ένας άντρας συνελήφθη στην πόλη Αμριτσάρ με την κατηγορία ότι στραγγάλισε τη γυναίκα του επειδή γέννησε για τρίτη φορά κορίτσι.

Κορίτσια -νεογέννητα και νήπια- θανατώνονται σε όλη την Ινδία, ενώ θηλυκά έμβρυα βρίσκονται σε κάδους απορριμμάτων και εγκαταλειμμένα πηγάδια. Οι πρόσφατες περιπτώσεις κακοποιημένων κοριτσιών έχουν αφυπνίσει την συνείδηση του έθνους και έχουν προκαλέσει διαφωνίες για τη θέση της γυναίκας στην ινδική κοινωνία.

Η ρίζα του κακού βρίσκεται στην προτίμηση των Ινδών στους γιους, που θα φροντίσουν τους γονείς τους και στην αντίληψη ότι οι κόρες αποτελούν οικονομικό βάρος, επισημαίνει η Γκίτα Αραβαμούνταν συγγραφέας του βιβλίου «Εξαφανίζοντας τις Κόρες».

Τα Ηνωμένα Έθνη χαρακτηρίζουν την Ινδία ως το πλέον «θανατηφόρο μέρος» για τα μικρά κορίτσια. Στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα το Φεβρουάριο από την Υπηρεσία Οικονομικών και Κοινωνικών Υποθέσεων του ΟΗΕ αποκαλύπτουν πως ένα κορίτσι ηλικίας ενός ως πέντε ετών έχει 75% λιγότερες πιθανότητες να επιζήσει απ' ότι ένα αγόρι.

Τα στοιχεία δείχνουν επίσης ότι η Ινδία, μια χώρα με γυναίκα πρόεδρο και γυναίκα επικεφαλής του κυβερνώντος κόμματος, έχει το μεγαλύτερο ποσοστό θνησιμότητας ανάμεσα στα κορίτσια βρεφικής ηλικίας.

Σε έρευνα που δημοσιεύτηκε το 2006 στη βρετανική ιατρική επιθεώρηση Lancet με θέμα τα ποσοστά γεννήσεων τα τελευταία 20 χρόνια, υπογραμμίζεται πως η χώρα έχει 10 εκατομμύρια «εξαφανισμένες» γυναίκες. Ο προγεννητικός καθορισμός του φύλου και οι επιλεκτικές αμβλώσεις ευθύνονται για το ότι κάθε χρόνο μένουν αγέννητα 500.000 κορίτσια.

Καθώς η Ινδία αναδύεται ως οικονομική δύναμη, η θέση των γυναικών είναι ο μόνος κοινωνικός δείκτης που δεν έχει αντιδράσει θετικά στην πρόοδο στους τομείς της εκπαίδευσης και των παροχών υγείας, αλλά και στην αυξανόμενη ευημερία.

Μελέτες δείχνουν επίσης πως όσο πιο μορφωμένη είναι μια γυναίκα τόσο περισσότερες πιθανότητες υπάρχουν να επιλέξει αγόρι αν πρόκειται να κάνει μόνο ένα παιδί.

«Είναι σαν η μόρφωση, η οικονομική άνεση και η τεχνολογία να συνωμοτούν εναντίον της γέννησης κοριτσιών και αυτό φαίνεται τόσο έντονα με την εμβρυοκτονία, την παιδοκτονία και το εμπόριο κοριτσιών», επισημαίνει ο Χαρπάλ Σινγκ, ο οποίος έχει ιδρύσει τη μη κερδοσκοπική οργάνωση Nanhi Chhaan.

Ο νόμος του 1994 που απαγορεύει την επιλογή φύλου στην Ινδία ισχύει αλλά σπάνια εφαρμόζεται. «Τα τελευταία 15 χρόνια μόλις 600 υποθέσεις εμβρυοκτονίας έχουν φτάσει στα δικαστήρια και μόνο 80 κατηγορούμενοι έχουν καταδικαστεί», υπογραμμίζει ο Σινγκ.

ΣΟΚ: Γυναίκα Γέννησε... 11διμα....

 Είχαμε ακούσει για πολλές περίεργες γέννες ως τώρα αλλά για 11διμα ποτέ ξανά...!!!

Όσο περίεργο και να μας φαίνετε λίγο η δύναμη ψυχής της μάνας και σίγουρα και οι σωστοί γιατροί βοήθησαν να γίνει το θαύμα.... Και όλα αυτά στο... Πακιστάν!!!
Τα μωρά χαίρουν άκρας υγείας...



Γιατί τα ζώα πέφτουν σε χειμερία νάρκη;

 Για να το πούμε πολύ απλά, χειμερία νάρκη, είναι η αδρανοποίηση του σώματος ενός ζώου.






Αυτή η κατάσταση «ύπνου» στην οποία πέφτει ένα ζώο, δεν έχει καμία 
ομοιότητα με τον ύπνο ενός ανθρώπου, όπου δυνατοί θόρυβοι ή κάποιο 
άγγιγμα, μπορούν να το ξυπνήσουν.





Γιατί όμως πέφτουν σε χειμερία νάρκη;

ζώα και χειμερία νάρκηΗ αιτία είναι η δυσκολία στην αναζήτηση τροφής και κατ’ επέκταση, η έλλειψη της. Άρα λοιπόν τα ζώα που είναι να πέσουν σε χειμερία νάρκη, πρέπει να προετοιμαστούν καλά.




Η προετοιμασία που κάνει κάθε ζώο πριν πέσει σε χειμερία νάρκη, 
είναι να αρχίσει να τρώει λαίμαργα κατά τη διάρκεια όλης της μέρας, κατά
τις θερινές περιόδους!




Με αυτόν τον τρόπο, θα αποκτήσει αρκετό λίπος το σώμα του, το οποίο 
ουσιαστικά θα κάψει κατά την διάρκεια της «χειμερίας νάρκης» του. Έτσι 
λοιπόν το ζώο, μόλις ξυπνήσει θα είναι δυνατό, όπως ήταν και το 
φθινόπωρο που ετοιμαζόταν για την «χειμερία νάρκη» του!






Προετοιμασία ζώων για χειμερία νάρκη 



προετοιμασία χειμερίας νάρκηςΓια να «πέσουν» τα ζώα σε χειμερία νάρκη πρέπει πρώτα ναπροετοιμαστούν, δηλαδή όπως αναφέραμε πιο πάνω, να τραφούν καλά, αλλά και να ετοιμάσουν τις φωλιές τους.




Πρέπει να κρυφτούν καλά γιατί κατά εκείνη την περίοδο, είναι 
ευάλωτοι στους θηρευτές τους. Μερικές φορές βέβαια, συγκεντρώνουν τροφή 
ακριβώς δίπλα από εκεί που κοιμούνται, ξυπνάνε για λίγο, τρώνε και 
ξανακοιμούνται!




Με λίγα λόγια τα ζώα πέφτουν σε χειμερία νάρκη γιατί πολύ απλά, την χειμερινή περίοδο, δεν μπορούν να επιβιώσουν!




Όταν ένα ζώο πέφτει σε χειμερία νάρκη, η θερμοκρασία του σώματός του
πέφτει, οπότε πρέπει να είναι προστατευμένο καλά με λίπος και με μια 
ζεστή φωλιά!




Επίσης η αναπνοή του ζώου, όπως και οι κτύποι της καρδιάς, επιβραδύνονται τόσο πολύ που νομίζεις πως είναι νεκρό!




Ζώα που πέφτουν σε «χειμερία νάρκη» είναι η αρκούδα, τα φίδια, τα σαλιγκάρια, σαύρες, κάστορες, οι βάτραχοι, και πολλά άλλα!




Η παραπάνω διαδικασία, δηλαδή αυτή της χειμερίας νάρκης που πέφτουν 
τα ζώα, είναι ουσιαστικά μια επιβράδυνση όλων των λειτουργιών του 
σώματος τους και μια εξοικονόμηση ενέργειας.




Κάτι σαν την... κατάσταση αναμονής στις τηλεοράσεις!

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΙΚΟΥΔΗ Δεν μου αρέσουν οι εφήμερες σχέσεις

Δεν μου αρέσουν οι εφήμερες σχέσεις Για την προσωπική της ζωή μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου η εκρηκτική Κατερίνα Στικούδη.
Αποκάλυψε πόσες σχέσεις έχει κάνει στη ζωή της αλλά και αν είναι μόνη της.
"Ένα κορίτσι σε μια ηλικία χ δεν μπορεί να είναι μόνο του.
Απλά δεν έχω νιώσει ποτέ την ανάγκη να το μοιραστώ με τις κάμερες, με τους φωτογράφους.
Δε νιώθω την ανάγκη να το κάνω και δεν είναι μόνο δικό μου θέμα. Όταν έχεις μια σχέση πρέπει να σέβεσαι και τον άλλο" είπε σχετικά.
Η σέξι Κατερίνα η οποία διαπρέπει στο χώρο της ραπ σκηνής παραδέχτηκε ότι οι σχέσεις της μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού.
"Γενικά, είμαι πολύ σταθερός χαρακτήρας.
Είμαι υπέρ των σχέσεων, δε μου αρέσουν τα εφήμερα πράγματα.
Οι σχέσεις μου ήταν πάντα μεγάλες σε διάρκεια και είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού".

Με ένα τεστ αίματος βρίσκουν την κατάθλιψη

 Πυρετωδώς εργάζονται Αμερικάνοι επιστήμονες προκειμένου να δημιουργήσουν και να αναπτύξουν ένα τεστ αίματος που θα διαγιγνώσκει την κατάθλιψη στους εφήβους.

Αν το τεστ, που βασίζεται σε γενετικούς δείκτες....

αποδειχτεί αποτελεσματικό, τότε θα επιτρέπει μία αντικειμενική αξιολόγηση της κατάστασης του νέου, καθώς οι υπάρχουσες διαγνωστικές μέθοδοι είναι σε μεγάλο βαθμό υποκειμενικές και βασίζονται στην κρίση των γιατρών, που αξιολογούν τα συμπτώματα.

Σε σχέση με τους ενηλίκους, η διάγνωση της κατάθλιψης είναι ακόμα πιο δύσκολη στους εφήβους, οι οποίοι συχνά χαρακτηρίζονται από έντονες εναλλαγές της ψυχικής διάθεσής τους λόγω ορμονικών μεταβολών, γι' αυτό στην περίπτωσή τους ένα πιο αντικειμενικό τεστ διάγνωσης θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο. Μάλιστα το υπό δοκιμή τεστ αίματος φαίνεται ότι μπορεί να διακρίνει ανάμεσα σε όσους έχουν μόνο σοβαρή κατάθλιψη και σε όσους αυτή συνδυάζεται με αγχωτική διαταραχή.
Οι ερευνητές της Ιατρικής Σχολής του πανεπιστημίου Νορθγουέστερν στο Ιλινόις, με επικεφαλής την καθηγήτρια ψυχιατρικής Έβα Ρεντέι,, ανέφεραν ότι πρόκειται για το πρώτο βήμα προκειμένου η θεραπεία της κατάθλιψης να είναι πιο έγκαιρη, πιο αποτελεσματική και πιο εξατομικευμένη για κάθε περίπτωση ασθενούς.
Οι εκτιμήσεις για τα ποσοστά της κατάθλιψης κυμαίνονται από 2%- 4% στην προεφηβική περίοδο, μέχρι 10%- 20% στο τέλος της εφηβείας, ενώ το ποσοστό μπορεί να φθάσει μέχρι και το 25% μεταξύ των νεαρών ενηλίκων. Το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο στα κορίτσια και στις νέες γυναίκες παρά στα αγόρια και στους νέους άνδρες.
Όταν η κατάθλιψη πρωτοεμφανίζεται στην εφηβεία, είναι πιο δύσκολο να διαγνωστεί, από ότι όταν εκδηλώνεται για πρώτη φορά σε ένα ενήλικο. Οι έφηβοι που έχουν κατάθλιψη, χωρίς όμως αυτή να διαγιγνώσκεται έγκαιρα, έχουν αυξημένες πιθανότητες να εμπλακούν με ναρκωτικά, να έχουν αντικοινωνικές συμπεριφορές, να κάνουν απόπειρες αυτοκτονίας κ.α.
Οι ερευνητές έκαναν πειράματα με εφήβους, καταθλιπτικούς και μη, αναλύοντας δείγματα αίματος και ελέγχοντας 26 γενετικούς και άλλους βιο-δείκτες, που είχαν ήδη εντοπιστεί από προηγούμενες έρευνες. Διαπίστωσαν ότι 11 από αυτούς τους δείκτες στο αίμα, μπορούν να διακρίνουν κάποιον έφηβο που έχει κατάθλιψη, από κάποιον που δεν έχει. Επιπλέον, 18 από τους 26 δείκτες μπορούν να διακρίνουν κάποιον που έχει μόνο κατάθλιψη από κάποιον που έχει και διαταραχή άγχους.
Οι 11 γενετικοί δείκτες αντιστοιχούν στον έλεγχο 11 συγκεκριμένων γονιδίων. Όπως είπε πάντως η καθηγήτρια Ψυχιατρικής Έβα Ρεντέι: “αυτά τα 11 γονίδια πιθανότατα αποτελούν την κορυφή του παγόβουνου, επειδή η κατάθλιψη είναι μία πολύπλοκη πάθηση. Είναι όμως μία ελπιδοφόρα αρχή, που σαφώς δείχνει ότι είμαστε πλέον σε θέση να κάνουμε διάγνωση από το αίμα και έτσι να δημιουργήσουμε ένα διαγνωστικό τεστ αίματος για την κατάθλιψη”.
Η Αμερικανίδα ψυχίατρος εξέφρασε την ελπίδα ότι αν υπάρξει ένα αντικειμενικό τεστ αίματος για την κατάθλιψη, όπως για τόσες άλλες παθήσεις, τότε θα εξαφανιστεί και το στίγμα σε σχέση με τον κοινωνικό περίγυρο, από το οποίο σήμερα υποφέρουν οι ασθενείς έφηβοι και οι γονείς τους, όταν γίνεται διάγνωση κατάθλιψης από τον γιατρό. Θα χρειαστούν πάντως δοκιμές του νέου τεστ σε μεγάλες ομάδες ατόμων, πριν αυτό εισαχθεί στην κλινική πρακτική.

Ο Χ. Χριστόπουλος ΣΟΚΑΡΕΙ: Έχω πάει με 200 - 300 γυναίκες!

 Φιλοξενούμενος του Γιώργου Σατσίδη στο MTV ήταν ο Χάρης Χριστόπουλος.

Ο γνωστός φωτογράφος και κριτής του σόου "Ελλάδα έχεις ταλέντο" μίλησε μεταξύ άλλων, για την Ευγενία Μανωλίδου, τις γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του και... το Άγιο Όρος.
Όσον αφορά στην πρώτη, ο Χάρης αποκάλυψε πως πάρα πολλοί φίλοι του την έχουν ερωτευτεί τρελά και τη φαντασιώνονται με διάφορους τρόπους.

Επιπλέον, είπε χαρακτηριστικά: "Η Ευγενία κατάλαβα ότι έχει μέλλον, επειδή από την αρχή τάραξε τα νερά... Είναι σέξι... Θα τη βαθμολογούσα με 7 - 8...".

Πότε φλέρταρε όμως, τελευταία φορά με παντρεμένη; "Συνέχεια... Χθες...", δηλώνει ο ίδιος και στη συνέχεια δεν διστάζει να αναφέρει πως έχει πάει με 2 - 3 εκατοντάδες γυναίκες. Ακόμη, παραδέχεται ότι έχουν υπάρξει φορές που ανασταστώθηκε κατά τη διάρκεια αισθησιακής φωτογράφισης και αποκαλύπτει πως είναι μοναχικός άνθρωπος και το Άγιο Όρος αποτελεί για εκείνον κάθαρση - σαν να πηγαίνει σε ψυχαναλυτή.

Η εκπομπή θα προβληθεί απόψε από το MTV στις 8, μέσα από την εκπομπή «Movies and stars».
Πάρτε μια μικρή γεύση από όσα θα παρακολουθήσουμε:

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ! Ένας 19χρονος αρνείται να δει τον πατέρα του μπροστά στις κάμερες!

 Η συγκίνηση της Βίκης Χατζηβασιλείου

Απόψε στο Πάμε Πακέτο η Βίκυ Χατζηβασιλείου ανοίγει τρία πακέτα που θα συγκινήσουν και θα συγκλονισουν.

Αποστολέας του πρώτου πακέτου είναι μια γυναίκα που επιθυμεί να συναντήσει μετά από 45 χρόνια την πολύ καλή της φίλη με την οποία μοιράστηκε την πιο σκληρή ανάμνηση της ζωής της: Τα χρόνια του ορφανοτροφείου. Μπορεί να έχει περάσει καιρός και οι πληγές από τα τραύματα να έχουν επουλωθεί, όμως η αποστολέας δεν ξέχασε ποτέ το κορίτσι που της κρατούσε συντροφιά πίσω από τις κλειστές πόρτες του ιδρύματος. Θα θυμηθεί η παραλήπτρια την αποστολέα μετά από τόσα χρόνια;

Το δεύτερο πακέτο θα προσπαθήσει να φέρει κοντά μετά από περισσότερα από 30 χρόνια, δύο γυναίκες που τις ενώνει ένας στενός συγγενικός δεσμός. Αποστολέας και παραλήπτρια είχαν δεθεί πάρα πολύ από τα παιδικά τους χρόνια, αφού ένας απροσδόκητος θάνατος άλλαξε τις ζωές τους. Μαζί πορεύτηκαν και στα εύκολα και στα δύσκολα, μέχρι που μια μέρα χάθηκαν. Η Ράνια, η αποστολέας, ανησυχεί μήπως η Λένα δεν βρίσκεται στη ζωή μιας και στην τελευταία επικοινωνία που είχαν πριν χρόνια, της είχε εκφράσει κάποιες ανησυχίες για την υγεία της. Ποια αναπάντεχη έκπληξη θα φέρει στην αποστολέα η έρευνα του Πάμε Πακέτο; Θα ανοίξει κάποιος το πακέτο της;

Το άνοιγμα του τρίτου πακέτου, θα αποκαλύψει μια ιστορία με παραλήπτη ένα 19χρονο αγόρι. Ο Νίκος είναι ένα παιδί που μεγάλωσε όλα αυτά τα χρόνια μόνο με τη μητέρα του, χωρίς την παρουσία του πατέρα του. Μια σειρά γεγονότων ανάγκασαν τη μητέρα του, όταν ο Νίκος ήταν σχεδόν νεογέννητος, να τον φυγαδέψει στην κυριολεξία από το σπίτι όπου ζούσαν σαν οικογένεια και να εξαφανιστούν. Δεν είχαν ποτέ ξανά καμία επαφή με τον πατέρα ή την οικογένειά του, καθώς φρόντιζαν να μην αφήνουν ίχνη. 19 χρόνια μετά ο Νίκος, ενήλικας πια, βρίσκεται στην εκπομπή μαζί με τη μητέρα του για να ανοίξουν ένα πακέτο που θα τους φέρει αντιμέτωπους με το παρελθόν... Ποια θα είναι η εξέλιξη της ιστορίας;

 
Powered by Blogger