Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Γνωρίστε την νέα Barbie Pamela της Ελλάδας.. ολόγυμνη! (sexy pics)





Να και κάτι καινούριο.. κάτι φρέσκο.. Δείτε το υπερτούμπανο...


Βαρβάρα Κίρκη aka Barbie ή Pamela in Greece ολόγυμνη και προκλητική όσο δεν πάει..



Απολαύστε την στις πιο καυτές της φωτογραφίες..




Γνωστή τηλεπαρουσιάστρια τα σηκώνει στην ψύχρα και μας τον δείχνει.. (sexy pics)





Πιωμένη ή όχι δεν ξέρουμε..πάντως το θέαμα δεν ήταν και ότι καλύτερο.. Άσχετα αν εκείνη το ευχαριστήθηκε, οι Paparazzi έκαναν πάρτυ με την αποκάλυψη και όχι με το θέαμα βέβαια.. Δείτε τα οπίσθια της....
Carol McGiffin με το μεταξωτό σε πρώτη μούρη!










Sexy κορίτσια

Cute blonde  very sexy girl     

H Χρυσάνθη Ντάφλα σε γυμνά... που σίγουρα δεν έχετε δει! (photos)


Ή τουλάχιστον δεν είναι και πολύ διαδεδομένα! Απίστευτο κορμί κυλιέται γυμνό στα πατώματα
και ανάβει φωτιές που δύσκολα σβήνουν.... Ε δε θέλει και πολύ μια super sexy παρουσία σαν την Χρυσάνθη Ντάφλα για να ανεβάσει την θερμοκρασία.. Απολαύστε την!

Χωρίς πλοία, από Δευτέρα, σε όλη τη χώρα

Χωρίς πλοία, από Δευτέρα, σε όλη τη χώραΜε τα σοβαρά προβλήματα που έχουν ανακύψει στον χώρο της ακτοπλοΐας, θα βρεθεί αντιμέτωπη, άμεσα, η νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης και Ναυτιλίας.
Η υπουργός Ανάπτυξης, Α. Διαμαντοπούλου και ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Γ. Κουτρουμάνης θα συναντηθούν, αύριο στις 2 μετά το μεσημέρι, με την Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΝΟ, στο κτίριο της Ακτής Βασιλειάδη.
Οι ναυτεργάτες, που κατέρχονται σε απεργιακές κινητοποιήσεις από τη Δευτέρα, δηλώνουν αποφασισμένοι ότι δεν πρόκειται να υποχωρήσουν και να υποκύψουν σε πολιτικές πιέσεις, αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους.
Την ίδια στιγμή, οι ακτοπλόοι θέτουν θέμα αλλαγής του θεσμικού πλαισίου για την ακτοπλοΐα, ενώ κάποιες ακτοπλοϊκές εταιρείες προχωρούν, από 1ης Απριλίου, σε αυξήσεις των εισιτηρίων, επικαλούμενες λειτουργικά προβλήματα.
Ο αρμόδιος τομεάρχης της ΝΔ για θέματα ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκης, σε δηλώσεις του στο ΑΜΠΕ, τόνισε ότι «οι αναγγελθείσες κινητοποιήσεις των ναυτεργατών επιβεβαίωσαν, με τον χειρότερο τρόπο, τις επιφυλάξεις που έχουμε εκφράσει εδώ και καιρό». Πρόσθεσε ότι «η ελληνική εμπορική ναυτιλία χρειάζεται γερό τιμόνι και καθαρές λύσεις», ενώ απέδωσε όλα τα προβλήματα στην έλλειψη αυτόνομου υπουργείου για τη ναυτιλία.
Φορείς και αγρότες από την Κρήτη αλλά και το Επιμελητήριο Κυκλάδων, με επιστολές τους προς την ΠΝΟ, αλλά και στους υπουργούς Προστασίας του Πολίτη και Ανάπτυξης και Ναυτιλίας, ζητούν να εξευρεθεί συμβιβαστική λύση και να μην παρεμποδιστεί η μεταφορά προϊόντων, καθώς κάτι τέτοιο θα επιφέρει, αναπόφευκτα, τεράστια οικονομική ζημιά.
Ναυτεργασία
Οι ναυτεργάτες, που αποφάσισαν σήμερα, την κήρυξη από τη Δευτέρα, 19 Μαρτίου, 48ωρων επαναλαμβανόμενων απεργιών σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, δηλώνουν ότι αυτή τη φορά οι κινητοποιήσεις θα είναι δυναμικές και ότι δεν πρόκειται να υποχωρήσουν σε οποιεσδήποτε πολιτικές πιέσεις.
Η διοίκηση της ΠΝΟ ζητά να αρθεί άμεσα το μέτρο της πολιτικής επιστράτευσης των Ελλήνων ναυτεργατών, να υπογραφούν οι συλλογικές συμβάσεις εργασίας για το 2012, να διατηρηθεί το καμποτάζ στην ακτοπλοΐα, να συνεχιστεί η χρηματοδότηση του ΝΑΤ από τον κρατικό προϋπολογισμό και να διατηρηθεί η αυτοτέλεια του Οίκου Ναύτη και του ειδικού λογαριασμού των οικογενειακών επιδομάτων ναυτικών (ΕΛΟΕΝ). Ζητά, επίσης, να ιδρυθεί ειδικό ταμείο ανεργίας για τους Έλληνες ναυτικούς, να μην καταργηθεί το γραφείο ευρέσεως ναυτικής εργασίας και να μην ενταχθεί στον ΟΑΕΔ.
Ας σημειωθεί ότι η επίταξη των ναυτεργατών παραμένει σε ισχύ από τις 30 Νοεμβρίου του 2010, ωστόσο, όπως τόνισαν στο ΑΜΠΕ συνδικαλιστές της ΠΝΟ, αυτό δεν τους φοβίζει.
Σύμφωνα με τη δικηγόρο του Εργατικού και Συλλογικού Δικαίου Μαριετίνα Στεφανάτου, η επιβολή της πολιτικής επιστράτευσης για την αντιμετώπιση απεργιακών κινητοποιήσεων δεν είναι νόμιμη, καθώς είναι ένα μέτρο που βασίζεται στο Σύνταγμα του 1952 και επιβλήθηκε στη μεταπολίτευση, με σκοπό να αντιμετωπιστούν οι καταστάσεις μέγιστης ανάγκης της εποχής εκείνης και όχι οι απεργιακές κινητοποιήσεις.
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Σε αύξηση της τιμής του εισιτηρίου προχωρούν κάποιες ακτοπλοϊκές εταιρείες, που επικαλούνται ήδη αυξημένο λειτουργικό κόστος, λόγω της ανόδου της τιμής των καυσίμων και της μείωσης της επιβατικής κίνησης.
Ήδη, μεγάλη εταιρεία στον χώρο της ακτοπλοΐας ανακοίνωσε αύξηση 5% στην τιμή των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, από τις αρχές Απριλίου.
Επίσης, πολλές εταιρείες στις ελεύθερες δρομολογήσεις έχουν μειώσει τα δρομολόγια αλλά και τις ταχύτητες στα πλοία, με αποτέλεσμα η διάρκεια του ταξιδιού να αυξάνεται κατά μισή έως μία ώρα.
Οι ακτοπλόοι ασκούν, επίσης, πιέσεις για την αλλαγή του θεσμικού πλαισίου στην ακτοπλοΐα και την άμεση καταβολή των ποσών που οφείλονται από τις επιδοτήσεις των άγονων γραμμών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα χρήματα των επιδοτήσεων για τις άγονες έχουν εκταμιευθεί. Ωστόσο, δεν μπορούν να δοθούν στις εταιρείες, λόγω του διαχωρισμού του υπουργείου με το λιμενικό, που είχε και τον ειδικό λογαριασμό στον οποίο, μετά από έλεγχο, κατατίθενταν τα ποσά.
Ακόμη, οι ακτοπλόοι εγείρουν ζήτημα συνθέσεων πληρωμάτων, κατάργησης της υποχρεωτικής ετήσιας δρομολόγησης των πλοίων και της 12μηνης υποχρεωτικής απασχόλησης του πληρώματος.
Υποστηρίζουν ότι το υφιστάμενο θεσμικό πλαίσιο για την ακτοπλοΐα αντίκειται στο κοινοτικό δίκαιο και θα πρέπει να αλλάξει, ενώ θέτουν και θέμα αλλαγής στους μήνες δρομολόγησης των ταχύπλοων.
Αντιδράσεις από νησιά
Τη συχνότερη ακτοπλοϊκή σύνδεση με την Ανάφη, ζητά, με επιστολή του προς την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης και Ναυτιλίας, ο δήμαρχος του νησιού Ιάκωβος Ρούσος, υποστηρίζοντας ότι η σύνδεση με τον Πειραιά γίνεται μόνο μία φορά την εβδομάδα, με το πλοίο «Πρέβελη».
Ο δήμαρχος τόνισε στο ΑΜΠΕ ότι αυτή τη στιγμή στο νησί κατοικούν 270 οικογένειες και αν χρειαστούν να ταξιδέψουν για έκτακτους λόγους στον Πειραιά θα πρέπει να πάρουν το τοπικό πλοίο από την Ανάφη προς τη Σαντορίνη, που κάνει τουλάχιστον οκτώ ώρες και μετά το πλοίο της γραμμής για τον Πειραιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, σε σημερινή συνεδρίαση στο υπουργείο Ανάπτυξης, υπό τον γενικό γραμματέα Ναυτιλίας, Νικόλα Λίτινα και με τη συμμετοχή τού γενικού γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Δημήτρη Χαλκιώτη, αλλά και στελεχών της Διεύθυνσης Θαλασσίων Συγκοινωνιών, αποφασίστηκε η δρομολόγηση και δεύτερου πλοίου, την επόμενη εβδομάδα, που θα συνδέσει την Ανάφη με τον Πειραιά.
Πηγές του υπουργείου αναφέρουν ότι, στη σημερινή σύσκεψη, εξετάστηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ορισμένα νησιά, από το γεγονός ότι ορισμένα πλοία έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας, λόγω μηχανικής βλάβης.  

Ταλαιπωρεί τους χρήστες του το Facebook

Ταλαιπωρεί τους χρήστες του το Facebook  Προστέθηκε έλεγχος Captcha για δημοσιεύσεις από το Blogger
Είναι σαφές ότι το Facebook δυσκολεύεται να κατανοήσει ότι προκειμένου να παραμείνει στην κορυφή των social media οφείλει να σέβεται τους χρήστες του. Αντιθέτως η υπηρεσία επιλέγει να ταλαιπωρεί τα μέλη της.
Έτσι λοιπόν αποφάσισε ανάμεσα σε άλλα να προσθέσει έλεγχο Captcha όταν πρόκειται για δημοσίευση posts<…>
από ιστοσελίδες της πλατφόρμας Blogger προκειμένου να κάνει ακόμη δυσκολότερη τη διαδικασία διαμοιρασμού των δημοσιεύσεων.
Ευτυχώς αλλαγή δεν φαίνεται να ισχύει για το σύνολο των ιστοσελίδων του Blogger καθώς για παράδειγμα δημοσιεύματα από το επίσημο Google Mobile Blog δεν ενεργοποιούν το σύστημα Captcha.
Θεωρητικά το σύστημα αυτό έχει στόχο την μείωση φαινομένων spam. Είναι ηλίου φαεινότερο όμως ότι έχει περισσότερο να κάνει με τον ολοένα και αυξανόμενο ανταγωνισμό μεταξύ των δύο εταιρειών, Facebook και Google.
fbsecurity1 Ταλαιπωρεί τους χρήστες του το Facebook

Μαύρο ζευγάρι γέννησε λευκό και κατάξανθο παιδί!

Μαύρο ζευγάρι γέννησε λευκό και κατάξανθο παιδί!  Με το στόμα ανοιχτό έμεινε ένα μαύρο ζευγάρι από το Leicester της Αγγλίας, όταν είδαν ότι το νεογέννητο παιδί τους είναι… λευκό και κατάξανθο! Μάλιστα, η πρώτη αντίδραση του πατέρα Francis Tshibangu όταν είδε τον δεύτερο γιο του ήταν: «Wow! Είναι όντως δικό μου;!».
Ο άνδρας, μαζί με την σύζυγό του Arlette έχουν έναν ακόμα γιο, τον Seth, ο οποίος αντιπροσωπεύει απόλυτα την αφρικάνικη κληρονομιά του. Στην αντίθετη ακριβώς πλευρά βρίσκεται ο μόλις 11 μηνών αδερφός του, που σύμφωνα με του γιατρούς, όλα οφείλονται σε μια σπάνια γενετική ανωμαλία.
Ο 28χρονος Francis, που είναι γεννημένος στο Κονγκό, είπε σχετικά με την γέννηση του μικρού Daniel: «Είχα μείνει άφωνος και έβλεπα ότι οι γιατροί κοιτιόντουσαν μεταξύ τους σκεφτόμενοι ότι αποκλείεται να είναι δικό μου. Τότε κοίταξα την γυναίκα μου, μου χαμογέλασε και ήξερα ότι εγώ είμαι ο πατέρας».
Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και περίπου τρία χρόνια, και όπως λέει ο σύζυγος, «ποτέ δεν τέθηκε ζήτημα απιστίας». Τώρα, και οι δυο θεωρούν τον νεότερο γιο τους ως το «θαύμα» που περίμεναν στη ζωή τους. Μάλιστα, όπως λένε, το ίδιο είχε συμβεί και στην προ-προ-προ-προγιαγιά της Arlette, οπότε είναι πάρα πολύ πιθανό να συνέβη ξανά ύστερα από τόσα χρόνια.

ΣΟΚ: Βίασε την 20χρονη κόρη του

http://www.prionokordela.gr/wp-content/uploads/2012/01/viasmos-01-300x225.jpg  Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η...


κτηνωδία 44χρονου Ρουμάνου εις βάρος της 20χρονης κόρη του, την οποία βίασε με την απειλή μαχαιριού.






Σύμφωνα με την καταγγελία της 20χρονης που έγινε χθες αργά το απόγευμα, ο βιασμός της διαπράχθηκε το βράδυ της Τετάρτης σε λυόμενη κατοικία χωρίου της Επαρχίας Λεμεσού. Εκεί, όπως κατέθεσε το θύμα, είναι η προσωρινή διαμονή του πατέρα της τον οποίο είχε επισκεφθεί. Σε κάποια στιγμή, σύμφωνα με την 20χρονη, δέχθηκε επίθεση από τον πατέρα της ο οποίος της ζήτησε να έρθουν σε σεξουαλική επαφή.




Η ίδια, όπως κατέθεσε, αρνήθηκε αλλά ο πατέρας της υπό την απειλή μαχαιριού, την φόβισε και ήρθε σε συνουσία μαζί της. Μετά την καταγγελία, ο ύποπτος συνελήφθη και σε θεληματική του κατάθεση ομολόγησε την διάπραξη τού αδικήματος αφήνοντας άφωνους τους αστυνομικούς αναφέροντας τους πως είχε να έρθει σε συνουσία με γυναίκα δύο χρόνια.

Τα WC που θες να επισκεφτείς !


 

Πώς η τετριμμένη βόλτα στην τουαλέτα μετατρέπεται σε εμπειρία...

Εμείς οι άντρες τα κάνουμε παντού! Δεν υπάρχουν περιορισμοί όταν πρόκειται για τη φυσική μας ανάγκη... Λες να φταίει που δεν έχουμε βρει ακόμα ένα μέρος που να θέλουμε πραγαμτικά να τα κάνουμε;

Ιδού λοιπόν 5 WC που σε προκαλούν να τα επισκεφτείς...





Απίστευτο: Σκότωσε αρουραίο ενός μέτρου!


 Εργαζόμενος καθαρισμού στη Νέα Υόρκη βρέθηκε αντιμέτωπος με αρουραίο… γίγαντα.
Ο Jose Rivera καθάριζε στο Marcy Houses στο Μπρούκλιν, όταν ξαφνικά πετάχτηκαν μπροστά του τρεις αρουραίοι τεραστίων διαστάσεων.


Ο Jose κατάφερε να σκοτώσει μόνο τον έναν, ο οποίος έφτανε το ένα μέτρο!

Κάτοικοι της περιοχής δήλωσαν ότι έχουν δει κι άλλες φορές τέτοιους αρουραίους, ενώ εμπειρογνώμονες ζώων είπαν ότι πρόκειται για ένα είδος αρουραίου που συναντάται ακόμα και μέσα σε σπίτια και κυκλοφορεί τη νύχτα. Μεγαλώνει έως ένα μέτρο, ζυγίζει μέχρι και 1,82 κιλά και ζει επτά ή οχτώ χρόνια.

Ανατριχιαστικές διαφημίσεις κατά του καπνίσματος! (ΦΩΤΟ)


Ανατριχιαστικές διαφημίσεις κατά του καπνίσματος! (ΦΩΤΟ) 
Πρόκειται για διαφημιστική καμπάνια κατά του καπνίσματος η οποία κάνει κατανοητό με τον πιο παραστατικό και σοκαριστικό τρόπο, τις βλαβερές συνέπειες που προκαλεί το κάπνισμα...
Την επόμενη εβδομάδα λοιπόν δρόμοι της Αμερικής θα είναι γεμάτοι με διαφημίσεις που απεικονίζουν ανθρώπους με καρκίνο.

Σύμφωνα με έρευνα το κάπνισμα σκοτώνει  443.000  Αμερικανούς κάθε χρόνο ενώ στην Βρετανία εκτιμάται πως έχει προκαλέσει 6,6 εκατομμύρια θανάτους τα τελευταία 50 χρόνια σύμφωνα με έρευνα.
Ο διευθυντής του CDC ο γιατρός Thomas Fieden, είπε στις ειδήσεις του CBS: "Η διαφημιστική καμπάνια έχει αποτελέσματα. Οι διαφημίσεις που δείχνουν την καθημερινή ζωή των ανθρώπων που έχουν πάθει καρκίνο εξαιτίας του καπνίσματος μπορεί να αποτρέψει κάποιον από το να το ξεκινήσει ή να το σταματήσει".
Δείτε τις ανατριχιαστικές φωτογραφίες:

article-2115841-123333CE000005DC-766_306x423.jpg

article-2115841-123333C2000005DC-484_306x423.jpg
article-2115841-123333B6000005DC-264_306x423.jpg

Οι sexy κοπέλες του Red Bull! Απολαύστε... (sexy pics)





Ένας ακόμη λόγος για να σας αρέσει το Red Bull...

































Πάρις Χίλτον: Όταν το κορίτσι σκύβει…ξεχνά το εσώρουχο…και φαίνεται!!!! (sexy pic)

Τι να πεις γι αυτό το κορίτσι. Αυτό το ξανθό βολεμένο παιδί που τα βρήκε όλα έτοιμα.Και τι κάνει; Τα τρώει....


Πόσο δύσκολο τελικά είναι σε αυτή την ζωή να γεννιέσαι να είναι όλα έτοιμα και απλά να τρως να τρως και να μην τελειώνουν; Κάπως έτσι είναι η ζωή της Hilton η οποία κάνει την πλάκα της με τα media.

Βγαίνει τα βράδια, ξεχνάει εσώρουχα, σκύβει και μας το δείχνει, γυρνάει sex tapes, κάνει πλάκα με τηλεοπτικά κανάλια, γυρνάει την ζωή της σε reality. Κατά τα άλλα έχει έννοιες το κορίτσι. Χαράτσια, Νερά Ρεύματα, υποχρεώσεις…

Δείτε την πίσω κίνησή της…αν και νομίζω ότι αρκετοί Έλληνες την έχουν δει από πολύ κοντά!

Εγχώρια σεξοβόμβα με άγρια ομορφιά γδύνεται και ανάβει φωτιές... (sexy pics)





Αγριόγατα με τα όλα της η Άνθια Παναγιωτάκη... Δηλώνει χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος τις ξυλιές στο κρεβάτι και δεν διστάσει να φωτογραφηθεί γυμνη... Απολαύστε την...









 
Powered by Blogger