Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Βλέπετε ένα γυναικείο σώμα; Για δείτε λίγο καλύτερα..


Την επόμενη φορά αν σας συμβεί κάτι ανάλογο θα έχετε το νου σας...





Πηγή: http://pistepseto.blogspot.com/2012/05/blog-post_384.html#ixzz1vzWAgkuo

Τέτοιο κούνημα δεν έχετε ξαναδεί. [ΒΙΝΤΕΟ]

 Δείτε το βίντεο και το μόνο σίγουρο είναι ότι η κοπέλα θα σας συναρπάσει με τις κινήσεις της... 


Eurovision 2012 τελικός: H εμφάνιση της Ελευθερίας Ελευθερίου (vid)

Eurovision 2012 τελικός: H εμφάνιση της Ελευθερίας Ελευθερίου (vid) Άψογη η εμφάνιση της Ελευθερίας Ελευθερίου και στον μεγάλο τελικό της Eurovision 2012.
Με το Aphrodisiac ξεσήκωσε το κοινό στο Crystal Hall και έδωσε τον καλύτερό της εαυτό.
Με την έναρξη ακούστηκαν μάλιστα και φωνές με το ''Πάμε Ελλάδα'' στην αρένα!
Δείτε το βίντεο της εμφάνισης της ελληνικής αποστολής:



Απίστευτη φάρσα: Ο μικρός μάγος που κάνει το αυτοκίνητό σας... μινιατούρα


Δείτε τις αντιδράσεις των ανυποψίαστων περαστικών...


Eurovision τελικός 2012: Οι μπάμπουσκες της Ρωσίας (vid)

Eurovision τελικός 2012: Οι μπάμπουσκες της Ρωσίας (vid) Οι τρομερές γιαγιάδες, οι ''μπάμπουσκες'' από την Ρωσία έχουν κερδίσει τη συμπάθεια του μεγαλύτερου μέρους του κοινού της Eurovision.
Με την εμφάνισή τους στον τελικόδικαιολόγησαν τον τίτλο του φαβορί και κέρδισαν τις πρώτες εντυπώσεις.
Δείτε το βίντεο με τις ρωσίδες μπάμπουσκες που μας καλούν όλους σε πάρτι:


Eurovision 2012 τελικός: H εμφάνιση της Ήβης Αδάμου (vid)

Eurovision 2012 τελικός: H εμφάνιση της Ήβης Αδάμου (vid) H εμφάνιση της Ήβης ΑδάμουΑν και θεωρείται από πολλούς ως αουτσάιντερ η Ήβη Αδάμου κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις της και τα ''έδωσε όλα'' και στον τελικό της Eurovision, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις για την κυπριακή συμμετοχή.
Δείτε την εμφάνισή της:



“Γνωρίζουμε” την Αλεξάνδρα Νικολάου !!









Τι όμορφο ντεκολτέ! Αλλά δειτε και την επομενη εικονα..



Τα παιδιά των καπνιστών πιο ευάλωτα στις καρδιοπάθειες

Τα παιδιά των καπνιστών πιο ευάλωτα στις καρδιοπάθειες Σύμφωνα με έρευνα αυστραλών επιστημόνων, τα παιδιά των...
καπνιστών έχουν περισσότερες πιθανότητες να εμφανίσουν κάποια στιγμή στη ζωή τους σοβαρά καρδιοαγγειακά προβλήματα. Η έκθεση τους στον καπνό των τσιγάρων των γονιών τους, τους κάνει παθητικούς καπνιστές και παρουσιάζοντας μικρότερη ελαστικότητα των αρτηριών τους, σύμπτωμα κακής καρδιοαγγειακής λειτουργίας. Η έρευνα αυτή είναι η πρώτη που εξετάζει τις μακροχρόνιες επιπτώσεις του τσιγάρου στην κατάσταση των αιμοφόρων αγγείων, επισημαίνει η επικεφαλής της επιστημονικής ομάδας Σόνα Γκαλ.

Γνωρίζουμε την … Χριστίνα !!

Βροχή καταγγελιών για τις Πανελλήνιες

 Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η ακύρωση του ερωτήματος Γ4 στο μάθημα της Φυσικής κατεύθυνσης, λίγες ώρες μετά τις εξετάσεις, επειδή το συγκεκριμένο θέμα είχε ελλιπή διατύπωση, όπως είπε η εξεταστική επιτροπή.  Οι καταγγελίες στο enikos.gr των γονέων μαθητών που διαγωνίστηκαν πέφτουν βροχή.

 «Δεν αισθάνομαι ούτε αγανάκτηση ούτε οργή. Αισθάνομαι μίσος γιατί αυτοί οι άνθρωποι παίζουν με τύχες ανθρώπων».
Πατέρας μαθήτριας, που κατάφερε να λύσει το θέμα της φυσικής που στην συνέχεια ακυρώθηκε, μιλάει στο enikos.gr και καταγγέλλει  «προχειρότητα και ανευθυνότητα του υπουργείου, εις βάρος των παιδιών που έχουν κάνει τον αγώνα τους».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ:


Ποια ελληνιδα ηθοποιος ειναι το κοριτσακι στη φωτο;;

 Είναι δημοφιλής και αγαπητή κυρίως στη νεολαία. Αρχές της δεκαετίας του ’90 έκανε αίσθηση το ιδιαίτερο στυλ της στους τηλεοπτικούς ρόλους της. Ποια είναι;
Πρόκειται για την ηθοποιό….
Άννα Κουρή σε ηλικία 13 χρόνων. Γεννήθηκε στο Ζαΐρ κι έγινε γνωστή από τον πρωταγωνιστικό ρόλο που κρατούσε στην επιτυχημένη σειρά «Οι Μέν και οι Δέν» αλλά και από τις «Τρείς Χάριτες».
Όταν μαζί με την οικογένεια της αποφάσισαν να εγκατασταθούν μόνιμα στην Ελλάδα η Άννα σπούδασε δραματική τέχνη στη σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη!
http://www.dejavu.gr/wp-content/uploads/2012/05/fetcher_1474.jpeg

Αστυνομικός διέρρηξε σπίτι για να κάνει την μπουγάδα του Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Αστυνομικός διέρρηξε σπίτι για να κάνει την μπουγάδα του

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhbongnH2UbBH4tkYthiau0W4mCmOpXwTBF7ZSq7urUh7Z99HKbEPfOlBAGIFPl87PALA2W7QnaGVRpwkrrllaBKzEN32ywWdfPdX9F6GGTzu57n4OtdtFQUITzKoxlh1iwMDh97JUkT7w/s400/colorful_socks_in_a_laundry_basket.jpg Η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά, σκέφτηκε ο Jason Rocco, αστυνόμος από το Άβαλον της Πενσιλβάνια...
και έγινε διαρρήκτης για χάρη της μπουγάδας του. Σύμφωνα με το τοπικό κανάλι WPXI Pittsburgh, ο αστυνομικός κατηγορείται ότι εισέβαλε στο σπίτι του γείτονά του για να πλύνει τα ρούχα του στο πλυντήριο και να τα στεγνώσει στο στεγνωτήριο. Την περίεργη διάρρηξη αντιλήφθηκε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, όταν είδε «φουσκωμένους» τους λογαριασμούς ρεύματος, παρά το γεγονός ότι εδώ και μήνες έμενε αλλού και το σπίτι ήταν άδειο.



Σύμφωνα με όσα δήλωσε στην αστυνομία, μπήκε στο σπίτι και είδε το στεγνωτήριο να δουλεύει. Μέσα σε αυτό, βρήκε διάφορα ρούχα, μεταξύ των οποίων και στολή της αστυνομίας, άρα οι υποψίες έπεσαν στον αστυνομικό γείτονά του.


Ερωτηθείς από τους συναδέλφους του, ο Jason Rocco, δήλωσε ότι η πόρτα ήταν ήδη παραβιασμένη, άρα δεν την άνοιξε ο ίδιος και έπρεπε κάπου να πλύνει τα ρούχα του.


Hot show από την Zirconia Starfighter !!

To fashion icon και, γνωστή από τα extreme shows και τις εκκεντρικές avant garde εμφανίσεις της σε Ελλάδα και εξωτερικό, Zirconia Starfighter, θα εμφανιστεί και φέτος -όπως κάθε χρόνο- στην φετινή έκθεση Erotic Dream.

Η Ζirconia εμφανίζεται καθημερινά στην BDSM Area, για τους λάτρεις του ιδιαίτερου ερωτισμού, καθώς και στην κεντρική σκηνή του εκθεσιακού κέντρου ΕΚΕΠ, όπως έχει καθιερωθεί κάθε χρόνο πλέον.

Η Zirconia, της οποίας το καθημερινό επάγγελμα είναι digital artist, αναλαμβάνει κάθε χρόνο την επιμέλεια των εικαστικών της BDSM Area (του ειδικού χώρου των σαδομαζοχιστών). Φέτος, πέρα από το επικίνδυνο show της με φωτιές και γωνιακό τροχό με σπίθες που έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν, θα παρουσιάσει και το ολοκαίνουριο Lunatic Burlesque show της.

Κατερίνα Γκίκα!! Ένα καυτό μοντέλο που δεν το άντεξαν τα καλλιστεία!!

 Στα καλλιστεία την απέκλεισαν λόγω των καυτών φωτογραφιών που είχε βγάλει. Η Κατερίνα Γκίκα δεν φοβήθηκε ποτέ να δείξει τα κάλλη της. Κάποιοι το λογόκριναν αυτό, ωστόσο εμείς υποστηρίζουμε 100% αυτήν την κυρία. Και φυσικά της κάνουμε και ένα αφιέρωμα, που αξίζει δικαιωματικά.
   

Tokyo Mitsubishi-UFJ: Η Ελλάδα επιστρέφει στη δραχμή το Σαββατοκύριακο 2-3 Ιουνίου!




ΑΛΗΘΕΙΑ Η΄ ΨΕΜΑΤΑ ;;;;;;

Εφιαλτικά σενάρια ή δρομολογημένες εξελίξεις;;;;;;;

Αν η εκτίμηση της Citigroup τρόμαξε τις αγορές, τότε η πρόβλεψη της Tokyo Mitsubishi-UFJ πραγματικά σοκάρει - Προβλέπει έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ πριν τις εκλογές της 17ης Ιουνίου... και μάλιστα το σαββατοκύριακο 2-3 Ιουνίου!............


Aν η εκτίμηση του επικεφαλής οικονομολόγου της Citigroup, W. Βuiter, πως η Ελλάδα θα αποχωρήσει από το ευρώ την 1η Ιανουαρίου 2013 επέφερε ισχυρούς κλυδωνισμούς στις αγορές, τότε η πρόβλεψη της ιαπωνικής Tokyo Mitsubishi-UFJ πραγματικά σοκάρει! 

Σύμφωνα με τους αναλυτές του οίκου, η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ έχει ήδη προγραμματιστεί και μάλιστα θα πραγματοποιηθεί πριν τις εκλογές της 17ης Ιουνίου! Πότε; Σύμφωνα πάντα με την Tokyo Mitsubishi-UFJ, η Ελλάδα θα αποχωρήσει από το ευρώ σε περίπου 10 μέρες... και πιο συγκεκριμένα... το σαββακύριακο 2-3 Ιουνίου! Κατά τον οίκο, η φημολογία περί εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ στις 2-3 Ιουνίου αυξάνεται όλο και περισσότερο στις αγορές... ειδικά μάλιστα μετά τη χλιαρή Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών της Τετάρτης. 

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι Ιάπωνες κυρίως μέσω της Nomura αλλά και μέσω της Tokyo Mitsubishi-UFJ παρακολουθούν πολύ στενά τις εξελίξεις στην Ελλάδα. Προφανώς και η πρόβλεψη της Ιαπωνικής τράπεζας ενέχει μεγάλο ρίσκο γιατί η λογική λέει ότι οι Ευρωπαίοι θα αναμένουν το αποτέλεσμα των εκλογών στις 17 Ιουνίου. Η Tokyo Mitsubishi-UFJ δεν αποδέχεται αυτή την προσέγγιση και θεωρεί ότι θα έχουμε έξοδο της Ελλάδος από το ευρώ 2-3 Ιουνίου. 

Eurovision 2012 τελικός: Ο... κώδικας da Vinci της ελληνικής χορογραφίας (pic)

Eurovision 2012 τελικός: Ο... κώδικας da Vinci της ελληνικής χορογραφίας (pic) Είναι τυχαία άραγε η χορογραφία τουΚωνσταντίνου Ρήγου για το Aphrodisiac της Ελευθερίας Ελευθερίου;
Σύμφωνα με μια φωτογραφία που μας έστειλε ο Αλέξης Γ., μαθητής λυκείου, όχι καθώς έχει άμεσες αναφορές στην Αφροδίτη του Μποτιτσέλι, κάτι που έχει ακουστεί άλλωστε.
Δείτε τι ''κρύβεται'' πίσω από την χορογραφία της ελληνικής συμμετοχής:

533078_243079855796620_100002838221630_408410_1339165230_n

Τα πιο περίεργα μουσεία

Τα πιο περίεργα μουσεία Αν για κάποιους είναι αδιάφορο τί χρώμα κάλτσες φορούσε ο Ναπολέων όταν εξορίστηκε στο νησί της Αγίας Ελένης, για άλλους είναι έκθεμα και πληρώνουν εισιτήριο για να τις δουν! Το ίδιο και οι κατακόκκινες γόβες της Μέριλιν Μονρόε, αλλά και ένα ζευγάρι μαύρα μποτάκια, που ο Τζον Λένον είχε φορέσει τη δεκαετία του '60 για μια σειρά συναυλιών με τους Μπιτλς. 

Χιλιάδες άνθρωποι ανά τον κόσμο, δεν γράφουν στα παλιά τους παπούτσια τα υποδήματα που έχουν φορεθεί από διασημότητες και συρρέουν στο ιδιόμορφο μουσείο «Bata Shoe Museum», στο Τορόντο του Καναδά, προκειμένου να τα δουν από κοντά!

Το «Bata Shoe Museum» είναι ένα μόνο από τα περίεργα μουσεία ανά τον κόσμο, ανάμεσα στα οποία περιλαμβάνονται το Μουσείο Αποχέτευσης των Παρισίων, εκείνα των κουρευτικών μηχανών γκαζόν και των μαγισσών στην Αγγλία, αλλά και των καθισμάτων τουαλέτας στο Τέξας και των γατιών στη Μαλαισία.
Το μουσείο των παπουτσιών

Αν τα ράσα δεν κάνουν τον παπά, τα παπούτσια κάνουν σίγουρα το μουσείο! Η συλλογή του «Bata Shoe Museum» στο Τορόντο αποδεικνύεται ικανή όχι μόνο να γεμίσει ένα μουσείο, αλλά και να δελεάσει χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο.

Στο μουσείο παρουσιάζονται περίπου 10.000 αντικείμενα, με ιστορία μεγαλύτερη των 4,5 χιλιετιών! Οι επισκέπτες του μπορούν να δουν από κοντά αρχαία αιγυπτιακά σανδάλια, τελετουργικά υποδήματα του 15ου αιώνα από το Περού, υπερυψωμένα τσόκαρα του 19ου αιώνα και παπούτσια διασημοτήτων!

Η Μέριλιν Μονρόε φημολογείται ότι είχε πει κάποτε πως δεν γνωρίζει ποιος εφηύρε τα ψηλά τακούνια, αλλά είναι βέβαιη πως όλες οι γυναίκες του οφείλουν πολλά. Οι κατακόκκινες δερμάτινες γόβες με τακούνι στιλέτο, που η Μονρόε είχε φορέσει το 1957 στο Μόντρεαλ, εκτίθενται στο μουσείο και αποδεικνύουν ότι η αξέχαστη ηθοποιός μιλούσε μετά λόγου γνώσεως όταν έκανε την παραπάνω δήλωση!

Στο ίδιο μουσείο εκτίθεται και ένα ζευγάρι μαύρες μεταξωτές κάλτσες, που ο Ναπολέων φόρεσε για πρώτη φορά κατά την εξορία του στο νησί της Αγίας Ελένης το 1821 και, κατά τα φαινόμενα, λίγο πριν από τον θάνατό του. Οι κάλτσες του Γάλλου στρατηλάτη και αργότερα αυτοκράτορα της Γάλλους, περιήλθαν στην κατοχή του μουσείου το 1996, από την οικογένεια του W. Dickson, αξιωματικού στο πλοίο με το οποίο μεταφέρθηκε η σορός του Ναπολέοντα.

Πολλοί φίλοι του παπουτσιών ανά τον κόσμο αποκαλούν «Μπιτλ» ένα συγκεκριμένο είδος μπότας. Ο λόγος είναι ότι το συγκεκριμένο σχέδιο είχε καθιερώσει ως μόδα ...προς αντιγραφή η εμβληματική μορφή των Μπιτλς, ο Τζον Λένον. 'Ενα ζευγάρι από τα μποτάκια τύπου «Μπιτλ», που είχαν φορεθεί από τον ίδιο τον Λένον, εκτίθεται επίσης στο μουσείο, όπου παρουσιάζονται και υποδήματα της Μαντόνα και του νεαρού σταρ Τζάστιν Μπίμπερ.
Ένα δύσοσμο μουσείο στο Παρίσι

«Όταν βγείτε από αυτό το μουσείο, μην ξεχάσετε να πλύνετε τα χέρια σας», γράφει στην ιστοσελίδα γνωστής ηλεκτρονικής πύλης τουρισμού ένας από τους επισκέπτες του Μουσείου Αποχέτευσης του Παρισιού, ο οποίος όμως το συνιστά ως ενδιαφέρον σημείο για να επισκεφτεί κάποιος στην Πόλη του Φωτός.

Μπορεί ο Λούβρος ή ο Πύργος του Αϊφελ να αποτελούν τις βασικότερες «ατραξιόν» στην πόλη, αλλά και το ιδιόμορφο αυτό μουσείο, που εδρεύει στην «Place de la Resistance», προσελκύει σημαντικό αριθμό επισκεπτών, προσφέροντας -αν μη τη άλλο- μια ασυνήθιστη εμπειρία.

Η αλήθεια είναι ότι ...οι μυρωδιές στο Μουσείο Αποχέτευσης, δεν είναι οι καλύτερες δυνατές. «Μύριζε τόσο άσχημα, που το να κοντοσταθείς για να διαβάσεις ή να δεις τα εκθέματα, ήταν πολύ δύσκολο», γράφει άλλη επισκέπτρια του μουσείου στην ίδια ιστοσελίδα.

Το Μουσείο προσκαλεί τους επισκέπτες τους να βαδίσουν μέσα στους παλιούς, υπόγειους αγωγούς αποχέτευσης της πόλης, μαθαίνοντας από πρώτο χέρι την ιστορία του συστήματος αποχέτευσης του Παρισιού. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αγωγοί αυτοί είναι επισκέψιμοι για το κοινό ήδη από το 1867!
Το μαγικό μουσείο της Κορνουάλης
Στο νοτιοδυτικό τμήμα της Αγγλίας, στην Κορνουάλη, λειτουργεί εδώ και πολλές δεκαετίες, από το 1951 για την ακρίβεια, ένα «μαγικό» μουσείο. To «Museum of Witchcraft», στο οποίο παρουσιάζεται η μεγαλύτερη, παγκοσμίως, συλλογή εκθεμάτων που σχετίζονται με τη μαγεία, φιλοξενεί αντικείμενα που προσκαλούν τον επισκέπτη στον κόσμο της φαντασίας: τον βωμό μιας μάγισσας και το σπαθί ενός μάγου, όργανα βασανιστηρίων, που χρησιμοποιήθηκαν σε μάγισσες κατά τον Μεσαίωνα, μαγικά εργαλεία, ξόρκια και περισσότερα από 3000 βιβλία σχετικής θεματολογίας.

Ο άνθρωπος που δημιούργησε το Μουσείο, ο Σέσιλ Γουίλιαμσον, είχε προσπαθήσει και πριν από το 1951 να το ιδρύσει, αλλά τα βρήκε σκούρα. Στο Stratford-on-Avon για παράδειγμα, που είχε αποτελέσει την πρώτη του επιλογή για έδρα του μουσείου, τον πληροφόρησαν ότι μάγισσες, ξόρκια και μαγικά δεν είναι ευπρόσδεκτα στην περιοχή.

Ο ίδιος επέμεινε και τελικά, τα κατάφερε, με αποτέλεσμα το μουσείο να προσελκύει στην Κορνουάλη πολλούς επισκέπτες κάθε χρόνο, προς όφελος της τοπικής οικονομίας. Πάντως, όπως συμβουλεύουν οι διαχειριστές του μουσείου, γονείς με μικρά παιδιά, καλό είναι να γνωρίζουν ότι λιλιπούτειοι επισκέπτες μπορεί να τρομάξουν με κάποια από τα εκθέματα.
Κουρεύοντας το γκαζόν με μουσειακά εκθέματα
Όταν ο Edward Beard Budding ολοκλήρωνε την εφεύρεση της μηχανής του γκαζόν το 1830, απαλλάσσοντας εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως από τον βραχνά της χειροκίνητης περιποίησης του γρασιδιού, είναι αμφίβολο αν μπορούσε να υποθέσει ότι κάποτε θα υπήρχε στον κόσμο ένα μουσείο σαν αυτό που λειτουργεί στο Μέρσισαϊντ της Αγγλίας!

Ο λόγος για το «British Lawnmower Museum» (Μουσείο Βρετανικών Κουρευτικών Μηχανών Γκαζόν), στο οποίο παρουσιάζονται 250 μηχανές του είδους. Ανάμεσά τους, οι πιο ακριβές κουρευτικές μηχανές του κόσμου, μηχανές αντίκες, διασήμων, αγωνιστικές κουρευτικές μηχανές, ρομποτικές που χρησιμοποιούν ηλιακή ενέργεια, αλλά και σκούτερ χιονιού με κινητήρες κουρευτικής μηχανής του γκαζόν.

Πέραν του να θαυμάσουν τα εκθέματα, οι επισκέπτες του μουσείου μπορούν να αγοράσουν εξαρτήματα και ανταλλακτικά για τη δική τους μηχανή, αλλά και σχετικές στολές για το άνετο και ευχάριστο κούρεμα του γκαζόν!
Η τέχνη συναντά την τουαλέτα στο Τέξας
Το Μουσείο Καθισμάτων Τουαλέτας στο 'Αλαμο του Τέξας είναι μικρό, αλλά σύμφωνα με τους επισκέπτες του πολύ ενδιαφέρον. Εδρεύει στο γκαράζ μιας ιδιωτικής κατοικίας, έχει δωρεάν είσοδο και περιλαμβάνει περίπου 800-1000 εκθέματα, στην ουσία «καπάκια» τουαλέτας, που έχουν μετατραπεί σε έργα ζωγραφικής, χαρακτικής, φωτογραφίας κτλ.

«Είναι ένα απίστευτα διασκεδαστικό και μοναδικό μέρος για να επισκεφτεί κάποιος. Ο Μπάρνι Σμιθ, ένας υδραυλικός περίπου 90 ετών, που έχει πάρει σύνταξη, παρουσιάζει στο μουσείο του κοντά στα 1000 έργα τέχνης, φτιαγμένα πάνω σε καπάκια τουαλέτας και έχει μια καλή ιστορία να διηγηθεί για καθένα από αυτά», γράφει μία από τις επισκέπτριες του μουσείου. Βέβαια, επειδή το μουσείο δεν κατακλύζεται από επισκέπτες, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει πρώτα να τηλεφωνούν στον Μπάρνι για να τούς ανοίξει την πόρτα του γκαράζ του.
Το μεγαλύτερο μολύβι του κόσμου
Σύμφωνα με έναν πολύ παλιό θρύλο, εν έτει 1500 περίπου, μια πολύ άγρια καταιγίδα ξερίζωσε τα δέντρα της περιοχής Κούμπερλαντ στην Αγγλία αποκαλύπτοντας τον γραφίτη που αφθονούσε στην περιοχή. Αρχικά, οι βοσκοί χρησιμοποιούσαν τον γραφίτη για να μαρκάρουν τα πρόβατά τους, αλλά γρήγορα στην περιοχή αναπτύχθηκε μια κραταιά βιομηχανία μολυβιών.

Η παράδοση δεν μπορούσε να μείνει αναξιοποίητη τουριστικά και έτσι η ιστορία της περιοχής -και γενικά των μολυβιών- παρουσιάζεται στο μουσείο «Cumberland Pencil Museum», στο Κέσγουικ της Αγγλίας.

Οι επισκέπτες του μουσείου μαθαίνουν την ιστορία των μολυβιών μέσα από μια σειρά πολύ ενδιαφέροντων εκθεμάτων, ενώ μπορούν να δουν από κοντά και το μεγαλύτερο και βαρύτερο μολύβι του κόσμου, ύψους 26 ποδιών και βάρους 446,3 κιλών!
Μια γάτα - μούμια της Αιγύπτου στη Μαλαισία
«Kuching» σημαίνει «πόλη της γάτας», οπότε είναι μάλλον λογικό που η ομώνυμη πόλη στη Μαλαισία φιλοξενεί ένα μουσείο αφιερωμένο στο συγκεκριμένο ζώο, που ούτως ή άλλως οι Μαλαισιανοί πιστεύουν ότι ευνοεί την καλή τύχη.

Οι επισκέπτες του μουσείου μπορούν να δουν πάνω από 2000 εκθέματα, από μια μουμιοποιημένη γάτα της Αιγύπτου, μέχρι εμπορικά προϊόντα και φωτογραφίες από ευφάνταστα τατουάζ με γάτες, αλλά και να ενημερωθούν για τη διαδρομή, στον χρόνο, τού αγαπημένου τους ζώου και τις πολιτιστικές πεποιθήσεις και αντιλήψεις, που σχετίζονται με αυτό.

Βέβαια, πολλοί από τους επισκέπτες του δεν φεύγουν ικανοποιημένοι, αφού, όπως δηλώνουν, ουσιαστικά το μουσείο δεν είναι παρά μια μεγάλη συλλογή εμπορικών προϊόντων που σχετίζονται με γάτες, όπου παρουσιάζονται ακόμη και γατοτροφές!

ΔΕΙΤΕ: Το... αόρατο κινητό


Είναι αλήθεια ότι μερικά από τα όνειρα...

πολλών δημιουργών και κατασκευαστών ηλεκτρονικών συσκευών είναι η κατασκευή διαφανών gadget.

Μέχρι … τώρα αυτό που αποτελούσε εμπόδιο στην κατασκευή εξολοκλήρου διαφανών συσκευών ήταν οι μπαταρίες.

Μία ερευνητική ομάδα του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ, όμως, κατάφερε και τις κατασκεύασε. Κατάφερε και αντιμετώπισε επιτυχώς τα δύο βασικά προβλήματα που περιόριζαν την διαφανή φύση των μπαταριών, αυτό της επιλογής κατάλληλων πρώτων υλικών, καθώς και εκείνο της ενεργειακής αποθηκευτικής ικανότητά τους. Μην ξεχνάμε ότι αυτό είναι και το ζητούμενο από τις μπαταρίες, και πόσο μάλλον με τις σημερινές ενεργειακές ανάγκες σε όλη την γκάμα των ηλεκτρονικών μικροσυσκευών.

Για την κατασκευή της χρησιμοποίησαν ένα δίκτυο ηλεκτροδίων ενσωματωμένο σε διάφανη γέλη, το οποίο στο τέλος της διεργασίας πλαστικοποίησαν. Με αυτόν τον τρόπο πέτυχαν την διαφάνεια, αλλά προσέδωσαν και ευλυγισία στην μπαταρία.

Δυστυχώς η αποθηκευόμενη ενέργεια είναι κατά 70% μικρότερη από τις συμβατικές μπαταρίες, ωστόσο η ερευνητική ομάδα, ευελπιστεί ότι σε διάστημα δύο ετών θα έχει καταφέρει να βελτιστοποιήσει την αποθηκευτική τους ικανότητα και να απολαύσουμε από κοντά διάφορα διαφανή gadget.



Joana Caldeira στο Playboy Πορτογαλίας !

Νέο τούρκικο σίριαλ στον ΑΝΤ1

Νέο τούρκικο σίριαλ στον ΑΝΤ1 Στις 4 Ιουνίου τοποθετείται η πρεμιέρα της νέας τουρκικής σειράς του ΑΝΤ1 «Asi».  Πρωταγωνιστής του σίριαλ είναι ο γνωστός μας Σαβάς, από το «Έρωτας και τιμωρία», που προβλήθηκε στο Mega.

Η σειρά προβλήθηκε στην τούρκικη τηλεόραση με μεγάλη επιτυχία το 2007 και διήρκεσε μέχρι το 2009, ενώ ήταν το πρόγραμμα που στην ουσία καθιέρωσε στην τούρκικη τηλεόραση τον Μουράτ Γιλντιρίμ.

Το κεντρικό στόρι περιστρέφεται γύρω από τη μοιραία ιστορία αγάπης των γόνων δύο οικογενειών : Αυτή της Ασι Κοζίογλου, κόρης ενός πλούσιου γαιοκτήμονα της πόλης Αντάκυα στην Τουρκία και του Ντεμίρ Ντογάν-Μουράτ Γιλντιρίμ, γιού μιας πρόωρα χαμένης εργάτριας στα χωράφια του πατέρά της Κοζίογλου.

Από το λίγο κρασί, στον Σωκράτη, στο Stop και το...Aphrodisiac

Από το λίγο κρασί, στον Σωκράτη, στο Stop και το...Aphrodisiac Eurovision. Για κάποιους ένας πανευρωπαϊκός διαγωνισμός τραγουδιού, για άλλους ένα κιτς πανηγύρι, για μερικούς άσκοπη δαπάνη χρημάτων και για τους περισσότερους μία ευκαιρία να μαζευτούν φίλοι στο σπίτι να παραγγείλουν πίτσα και να σχολιάσουν τις ανεκδιήγητες εμφανίσεις όλων όσοι συμμετέχων. 



Για πρώτη φορά η χώρα μας εμφανίστηκε στη Eurovision το 1974 με τη Μαρινέλλα που τραγούδησε «Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και το αγόρι μου...». Η καλύτερη θέση ήταν βέβαια ήταν η πρώτη το 2005 με την Έλενα Παπαρίζου και το «My Number one» και η χειρότερη ήταν η 20η το 1998 με το συγκρότημα «Θάλασσα» την τραγουδίστρια Διονυσία Καρόκη και το τραγούδι «Μια κρυφή ευαισθησία».



Τα τελευταία 38 χρόνια υπήρξαν και κάποιες φορές που δεν συμμετείχαμε. Ποιοι ήταν οι λόγοι.

• 1975: Η Ελλάδα δεν συμμετείχε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την πρώτη συμμετοχή της Τουρκίας τη στιγμή που ήταν ακόμη νωπά τα γεγονότα του 1974
• 1982: Η ΕΡΤ ενώ είχε επιλέξει αρχικά τραγούδι (Σαρανταπέντε κοπελιές με ερμηνευτή τον Θέμη), το απέσυρε στη συνέχεια θεωρώντας το (όπως και τα άλλα υποψήφια της χρονιάς εκείνης), μη αντιπροσωπευτικό του ελληνικού τραγουδιού.
• 1984: Τη χρονιά αυτή η ΕΡΤ απεφάνθη ότι η Γιουροβίζιον είναι διοργάνωση χαμηλού επιπέδου και δεν προκήρυξε καν διαγωνισμό εκπροσώπησης.



• 1986: Η Ελλάδα είχε δηλώσει αρχικά συμμετοχή (είχε μάλιστα κληρωθεί να εμφανιστεί στη 17η θέση) και πιθανότατα να είχε εκπροσωπηθεί με το τραγούδι Βάγκον Λι ( Πωλίνα), αποσύρθηκε όμως όταν διαπίστωσε ότι η διοργάνωση είχε προγραμματισθεί το Μ.Σάββατο
• 1999: Τη χρονιά εκείνη η Ελλάδα αποκλείστηκε από την EBU με βάση τις βαθμολογίες της τα 5 τελευταία χρόνια, ένα σύστημα που απέκλειε μια σειρά χωρών για να μην υπάρχει μεγάλος όγκος συμμετοχών (δεν είχαν καθιερωθεί ακόμη οι ημιτελικοί).
• 2000: Η επίσημη δικαιολογία της Ελληνικής απουσίας ήταν η έλλειψη χρημάτων.




Ποιες ήταν κάποιες από τις πιο χαρακτηριστικές ελληνικής συμμετοχές:

1979: Η Ελπίδα και ο «Σωκράτης» έφερε τη χώρα μας στην όγδοη θέση αν και τα προγνωστικά μας έφερναν στην κορυφή

1987: Οι θρυλικοί «Bang» - ο Θάνος Καλλίρης και ο Βασίλης Δερτιλής - με το «Στοπ» πήραν τη 10η θέση ανάμεσα σε 22 χώρες.

1989: Η Μαριάννα Ευστρατίου και «Το δικό σου αστέρι» έφτασε στην ένατη θέση που ήταν και η καλύτερη μέσα σε όλη τη δεκαετία του ΄80 που μάλλον χαρακτηρίζεται από μέτριες εμφανίσεις.



1991: Η «Άνοιξη» του Αντρέας Μικρούτσικου και της Σοφίας Βόσσου είναι ίσως το πιο αδικημένο τραγούδι στην ιστορία του θεσμού. Προγνωστικά έφερναν το τραγούδι στην κορυφή το οποίο όμως έφτασε μόνο μέχρι τη 13η θέση. Είναι αλήθεια όμως ότι μέχρι σήμερα ακούγεται, τραγουδιέται και αποτελεί τον απόλυτο έρωτα των γιούροφανς.

1993: Ελλάδα χώρα του φωτός και η Καίτη Γαρμπή με το σιέλ σούπερ σέξι φόρεμα της Σήλιας Κριθαριώτη αφήνει άφωνη την Ευρώπη και κατακτά την ένατη θέση.



2001: Κάνουν την εμφάνιση τους οι Αντίκ και συστήνεται στο κοινό η Έλενα Παπαρίζου και σκαρφαλώνει στην Τρίτη θέση προκαλώντας υστερία στην Ελλάδα.

2002: S A G A P A O και ο Μιχάλης Ρακιτζής, προκάλεσε εμφύλιο πόλεμο στην Ελλάδα, θύμισε μαζί με τους χορευτές του Ρόμποκοπ, ίδρωσε, έκλεισε το μάτι, και κατέκτησε τη 17η θέση Παρόλα αυτά το συγκεκριμένο τραγούδι είναι ένα από τα αγαπημένα όλων των γιουροφάνς ανά την Ευρώπη.

2008: Η Καλομοίρα και το Secret Combination και η Ελλάδα για μια ακόμα φορά στην πρώτη τριάδα


Αυτά είναι τα επαγγέλματα «γκομενομαγνήτες»

 Από πιλότος μέχρι γιατρός, δείτε τα 10 επαγγέλματα που περιτριγυρίζονται από γυναίκες. Μήπως ν’ αλλάξετε καριέρα;Ο Νο1 παράγοντας για να γίνεις ακαταμάχητος, είναι να βρίσκεσαι συνέχεια ανάμεσα σε γυναίκες. Που θα πάει, κάποια θα σου κάτσει. Κι όταν αυτό είναι μέρος της δουλειάς σου, ακόμα καλύτερα. Να λοιπόν η ιδανική καριέρα και για σένα...
Να σημειώσω ότι οι δικηγόροι που ασχολούνται με τα διαζύγια, όπως και οι σύμβουλοι γάμου έχουν εξαιρεθεί από την λίστα μου για ευνόητους λόγους.

Personal Trainer

Γνωστός και ως προσωπικός γυμναστής. Και για να είσαι γυμναστής σημαίνει ότι έχεις και ωραίο κορμί, άρα σίγουρα δεν περνάς απαρατήρητος στις γυναίκες. Βάλε επίσης ότι θα περνάς τον περισσότερο χρόνο εργασίας σου με γυναίκες που κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να αποκτήσουν το τέλειο κορμί. Σαν καθοδηγητής τους, θα πρέπει επίσης να τις αγγίζεις συχνά, θέλεις κι άλλα; Αν καταφέρεις και βάλεις τα περισσότερα ραντεβού σου όσο πιο αργά γίνεται, σύντομα θα βρεθείς σε πολλά κρεβάτια.

Πιλότος

Από που ν’ αρχίσω και που να τελειώσω. Καταρχήν, φοράς στολή, και μάλιστα πολύ σέξι στολή. Επίσης είσαι άνθρωπος με δύναμη και prestige, αν σκεφτείς ότι κρατάς στα χέρια σου τις ζωές πολλών ανθρώπων όταν πιλοτάρεις. Θέλεις κι άλλα; Ταξιδεύεις σ’ όλο το κόσμο, εκεί που πολλές γυναίκες κάνουν ελεύθερες τις διακοπές τους. Αλλά ακόμα και αν δεν σου κάτσει κάποια από αυτές, υπάρχουν αρκετές γοητευτικές αεροσυνοδούς, που πάνε ακριβώς εκεί που πας κι εσύ και μένουν στα ίδια ξενοδοχεία μ’ εσένα.

Σχεδιαστής Μόδας

Αν έχεις μια κλίση προς το σχέδιο, έφυγες τρέχοντας για σχολή σχεδιαστών μόδας. Πιθανότατα θα είσαι ο μόνος στρειτ που θα παρακολουθείς τα μαθήματα, αλλά αξίζει. Θα περνάς τον περισσότερο καιρό σου με νέα και όμορφα μοντέλα που ξέρουν να διασκεδάζουν και να περνάνε καλά. Βλέπεις όταν ξέρεις πως να κάνεις τις γυναίκες όμορφες, σε λατρεύουν όλες.

Ναυαγοσώστης

Θυμάσαι επιτυχίες που είχαν τ’ αγόρια του Μπέιγουοτς; Έτσι σε βλέπω κι εσένα. Άσε που πέρα από τις γυναίκες, έχει κι άλλα θετικά το επαγγέλματα. Είναι ότι πρέπει για καλοκαιρινή δουλειά αν είσαι φοιτητής, θα έχεις τέλειο μαύρισμα και θα μένεις σε φόρμα ενώ δουλεύεις. Άσε που ο χώρος εργασίας σου είναι γεμάτος γυναίκες που χαλαρώνουν με μπικίνι ή χωρίς.

Ηθοποιός

Δεν χρειάζεται να μοιάζεις με τον Brad Pitt για να έχεις επιτυχία στις γυναίκες. Ο χώρος είναι γεμάτος από καυτά θηλυκά που όλο και κάποιο θα συμπρωταγωνιστήσει μαζί σου. Και πέρα από τις συναδέλφους, αν τα καταφέρεις και γίνεις διάσημος, υπάρχουν χιλιάδες θαυμάστριες που θα κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για μια νύχτα μαζί σου. Όσο πιο χαμηλών τόνων είσαι, τόσο περισσότερες επιτυχίες θα έχεις.

Δάσκαλος χορού

Είναι γνωστό ότι οι γυναίκες λατρεύουν τον χορό, άρα και έναν άντρα που θα μπορεί να την καθοδηγήσει και να σαρώσουν την πίστα μαζί. Ότι κι αν διδάσκεις, το τμήμα σου θα είναι γεμάτο από γυναίκες που στην κυριολεξία θα κρέμονται από τα χείλη σου. Άσε που ο χορός από μόνος του αποπνέει ερωτισμό και έχει και σωματική επαφή. So you think you can dance;

Κυνηγός ταλέντων-Μάνατζερ

Λεφτά δεν ξέρω αν θα βγάλεις, γκομενάκια σίγουρα. Μοντέλα, τραγουδίστριες, τηλεπαρουσιάστριες, και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς. Όλες θα ψάχνουν για δουλειά και καριέρα και εσύ θα είσαι αυτός που θα τις βοηθάς με τις γνώσεις και τα κονέ σου. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πω κάτι άλλο.

Γιατρός

Όλες οι μαμάδες λένε στα κορίτσια τους από μικρές να βρουν ένα καλό παιδί και γιατρό φυσικά να παντρευτούν. Θέλει πολύ διάβασμα, πολλά χρόνια σπουδές, αλλά αξίζει. Όποια γυναίκα γνωρίζεις και σε ρωτά με τι ασχολείσαι, έχεις αμέσως την απάντηση που θέλει ν’ ακούσει. Κι αν αυτό δεν είναι αρκετό για να σε πείσει, σκέψου κι όλες τις νοσοκόμες που θα δουλεύεις μαζί τους και θα περιμένουν να παίξετε το γιατρό.

Barman

Θες και να στο αναλύσω; Νύχτα, γυναίκες, πολλά ποτά. Ακόμα δεν το έπιασες; Ελεύθερες γυναίκες ξενυχτάνε και φλερτάρουν ακατάπαυστα, κι εσύ είσαι σίγουρα το Νο1 στις επιλογές τους. Έχεις στυλ, έχεις κέφι, συνήθως είσαι κι εμφανίσιμος και φυσικά είσαι στις υπηρεσίες τους όλο το βράδυ με τα κοκτέιλ σου. Νομίζεις ότι οι γυναίκες θέλουν κάτι παραπάνω;

Τουριστικά επαγγέλματα

Ιδανικά σε ταξιδιωτικούς προορισμούς με πολλές ελεύθερες γυναίκες. Είτε είσαι γυμναστής, είτε pool boy, είτε barman,ακόμα και ρεσεψιονίστ, έχεις πέραση. Ειδικά αν φαίνεσαι λίγο απλησίαστος και πολύ ευγενικός προς τις πελάτισσες, θα κάνουν ότι μπορούν για να σε κατακτήσουν. Μην ξεχνάς ότι οι καλοκαιρινές ατασθαλίες είναι πρώτες στη λίστα των γυναικείων φαντασιώσεων. φαίνεσαι λίγο απλησίαστος και πολύ ευγενικός προς τις πελάτισσες, θα κάνουν ότι μπορούν για να σε κατακτήσουν. Μην ξεχνάς ότι οι καλοκαιρινές ατασθαλίες είναι πρώτες στη λίστα των γυναικείων φαντασιώσεων. 

 
Powered by Blogger