Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Η καλύτερη γυμνή… τετράδα !!










Γνωρίζουμε … την Βορειοελλαδίτισσα Ηλιάνα !!












Καυτή εγχώρια Playmate και πορνοστάρ.. ολόγυμνη και... πανέτοιμη για όλα.. ακόμα και τα πιο.. ανώμαλα!







Tην είδατε από την καλή αλλά και από την... ανάποδη,

σε πρόσφατη τσόντα που έκανε πάταγο.. Καιρός να την δείτε και όπως την έκανε η μαμά της σε φωτογραφίες που ανάβουν όχι μόνο φωτιές... Δείτε την να ποζάρει στα τέσσερα και όχι μόνο για χάρη της sirina και όλα αυτά.. με κορδόνια σε σημεία... G! Προσωπικές της γυμνές στιγμές και όχι μόνο αποκλειστικά από την Νικολέτα Ρωμανού με αγάπη για εσάς....


Κι όμως είναι... 41 ετών και μητέρα δύο παιδιών! (pics)



Η Denise Richards είναι ένας άγγελος στη γη...


Πολλές ζηλεύουν το κορμί της Denise Richards που αν και μητέρα δύο παιδιών διατηρείται σε άψογη φόρμα. 41χρονη ηθοποιός και μοντέλο ποζάρει μπροστά από σε πισίνα στο μαγικό Μαλιμπού και ξεσηκώνει τον ανδρικό πληθυσμό.

Με τέτοιες αναλογίες και τέτοιο πρόσωπο, οι νεότερες τρώνε τη... σκόνη της. 




Το "Γωγουλίνι"....έγινε τρελή κορμάρα!!







Την είχαμε μάθει αρχικά από reality. Μετά έκανε την προσπάθεια της σε κάναλια δεύτερης διαλογής και ο κόσμος την έμαθε για τα καλά. Η Γωγώ Γαρυφάλλου aka "Γωγουλίνι" κάνει καριέρα σαν τραγουδίστρια και με τον καιρό έγινε μια κουκλάρα που ο καθένας θα ήθελε να έχει δίπλα του. Με νάζι και χάρη όπως πάντα, είναι ικανή να σας κάνει να τρελαθείτε μαζί της. Εμείς στηρίζουμε αυτό το κορίτσι που ποτέ δεν προκάλεσε, έκανε την πλάκα της και φυσικά ήταν πάντα τρελά σέξι!!














 
Powered by Blogger