Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Το άθλημα με... τα καλύτερα οπίσθια!

 Αναμφίβολα το γυναικείο beach volley προσφέρει θέαμα


Δε χωράει αμφιβολία ότι το αγαπημένο άθλημα των αντρών είναι το ποδόσφαιρο... Όταν όμως εμφανίζονται τέτοια κορμιά, ε δε μπορεί να μη ρίχνουν έστω μια «κλεφτή» ματιά...

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι από το παγκόσμιο πρωτάθλημα beach volley που είναι σε εξέλιξη αυτές τις μέρες στη Ρώμη και προσφέρει πλούσιο θέαμα για τους λάτρεις του αθλήματος, αλλά και για εκείνους που δεν το συμπαθούν ιδιαίτερα.

Γιατί σίγουρα θα βρουν αρκετούς άλλους λόγους να το δουν με καλό μάτι...









"Απίθανη η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ"

Απίθανη η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ Εξαιρετικά μικρό θεωρεί ο οικονομικός διευθυντής της Deutsche Bank το ενδεχόμενο αποχώρησης της Ελλάδας από την Ευρωζώνη.

«Η πιθανότητα είναι πολύ πολύ μικρή, είναι απίθανο» είπε ο Στεφάν Κράουζε, ερωτηθείς για το αν η Ελλάδα θα μπορούσε να ψηφίσει έξοδο από το ευρώ στις εκλογές της Κυριακής.

Αλιμπέρτη-Χατζηδάκης:Τι συμβαίνει ανάμεσά τους(VIDEO)

Αλιμπέρτη-Χατζηδάκης:Τι συμβαίνει ανάμεσά τους(VIDEO) Τι τρέχει ανάμεσα στην Σοφία Αλιμπέρτη και τον Παναγιώτη Χατζηδάκη; Στην "Μεσημεριανή Μελέτη" πρόβαλαν ένα βίντεο, όπου μεταξύ άλλων ανέφεραν πώς ενδεχομένως η Σοφία Αλιμπέρτη και ο πρώην συνεργάτης της είναι ζευγάρι! Οι δυο τους πέρασαν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στην Πάρο και ήταν συνεχώς μαζί σύμφωνα πάντα με τους ντόπιους! Βέβαια να επισημάνουμε ότι η Σοφία και ο Παναγιώτης διατηρούσαν από παλιά άριστες σχέσεις! Έρωτας ή φήμες; Ο χρόνος θα δείξει!

Γιατί μπήκε η Ελένη Μενεγάκη… στο ψυγείο;


Το μεσημέρι της Παρασκευής και καθώς ο Βασίλης Καλλίδης έδειχνε στους τηλεθεατές τις συνταγές του…
 η Eλένη Μενεγάκη άνοιξε διάπλατα τις πόρτες του ψυγείου που υπάρχει στο πλατό και… κυριολεκτικά μπήκε μέσα! Λίγο νωρίτερα είχε φάει πολλά κεφτεδάκια και τηγανιτές πατάτες που έφτιαξε ο δημοφιλής σεφ και μάλλον “έσκασε”…
“Λίγη δροσιά… Καίγομαι, καίγομαι, δεν μπορώ… Θα τα πούμε σε λίγο παιδιά…”, είπε η παρουσιάστρια και μπήκε στο ψυγείο!

Δείτε το βίντεο:

Μπαρόζο - Ρομπάι: Τι λένε για την Ελλάδα

Μπαρόζο - Ρομπάι: Τι λένε για την Ελλάδα Η συζήτηση σχετικά με την παγκόσμια οικονομία κι ένα πλαίσιο για την ανάπτυξη, θα αποτελέσει ένα από τα βασικότερα θέματα της ημερήσιας διάταξης της συνόδου κορυφής της G20, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 18 και 19 Ιουνίου στο Μεξικό, και συγκεκριμένα στο Λος Κάμπος.
Ενόψει της συνόδου κορυφής, οι πρόεδροι Μπαρόζο και Βαν Ρομπάι σε γραπτή ανακοίνωση που εξέδωσαν τονίζουν τα εξής:
«Στο πλαίσιο αυτό, η κατάσταση στη ζώνη του ευρώ θα αποτελέσει σημαντικό θέμα συζήτησης στη φετινή διάσκεψη κορυφής της ομάδας G20. Θα επιβεβαιώσουμε ακόμη μια φορά την αποφασιστικότητα της ΕΕ να δοθεί μια συνολική απάντηση στην κρίση δημόσιου χρέους, με την αντιμετώπιση των προκλήσεων των ευάλωτων χωρών, τη στήριξη της ανάπτυξης μέσω διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων και διαφοροποιημένης και ευνοϊκής για την ανάπτυξη εξυγίανσης των δημόσιων οικονομικών στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Εξαμήνου, την ενίσχυση των οικονομικών τειχών προστασίας στη ζώνη του ευρώ, τη χρηματοδότηση και την ανακεφαλαιοποίηση τραπεζών και την ενίσχυση της οικονομικής διακυβέρνησης της ζώνης του ευρώ.
Θα επιβεβαιώσουμε και πάλι στους εταίρους μας της G20 τη δέσμευσή μας να διαφυλάξουμε τη χρηματοπιστωτική σταθερότητα και την ακεραιότητα της ζώνης του ευρώ. Επίσης, θα καταστήσουμε σαφές ότι θέλουμε η Ελλάδα να παραμείνει στη ζώνη του ευρώ και να τηρήσει τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει. Τέλος, οι εταίροι μας θα ενημερωθούν για τη διαδικασία που έχουμε δρομολογήσει για την περαιτέρω ενδυνάμωση και εμβάθυνση της οικονομικής μας ένωσης, σε βαθμό ισάξιο με τη νομισματική μας ένωση».
Και οι δύο πρόεδροι θα καλέσουν επίσης τους εταίρους της ομάδας G20 να αναλάβουν τις ευθύνες τους, δίνοντας ισχυρή ώθηση για την επανεξισορρόπηση της παγκόσμιας οικονομίας. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση,«η ΕΕ είναι πεπεισμένη ότι το σχέδιο δράσης για την ανάπτυξη, που πρόκειται να εγκριθεί από τους ηγέτες της G20, θα πρέπει να είναι ένας ισορροπημένος συνδυασμός δημοσιονομικής εξυγίανσης και διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων, καθώς και ισόρροπων δεσμεύσεων από όλα τα μέλη της G20, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, της Ιαπωνίας και της Κίνας, και ότι θα προσφέρει σε όλες τις χώρες της G20 ένα στέρεο πλαίσιο για την ανανέωση των δεσμεύσεών τους να προωθήσουν την παγκόσμια ανάπτυξη".

Η «μάχη των μαχών» για την Εθνική

Η «μάχη των μαχών» για την Εθνική Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τον μεγάλο αγώνα της εθνικής μας με τη Ρωσία ( ΕΡΤ HD 21:45) που θα κρίνει το μέλλον της Ελλάδας στη διοργάνωση. Η ισοπαλία με την Πολωνία στην πρεμιέρα και η ήττα από την Τσεχία τη δεύτερη αγωνιστική έχουν αυξήσει την πίεση στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα που πρέπει να κερδίσει τη Ρωσία στον αποψινό αγώνα, αν θέλει να προκριθεί στην προημιτελική φάση του Euro 2012. 

Χθες το μεσημέρι ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Φερνάντο Σάντος, παρακολούθησε μαζί με το τεχνικό επιτελείο αλλά και τους ποδοσφαιριστές του, τους δύο αγώνες της Ρωσίας με Τσεχία και Πολωνία και ανέλυσαν για πολλή ώρα τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται η ομάδα του Ντικ Άντβοκαατ, αλλά και πως θα την αντιμετωπίσουν. Ο Φερνάντο Σάντος φαίνεται να έχει καταλήξει στο σχήμα που θα παρατάξει απέναντι στους Ρώσους.

Ο πορτογάλος τεχνικός επιχείρησε να δώσει και ψυχολογικές «ντοπέ» στους διεθνείς, προκειμένου να τους ανυψώσει το ηθικό και την αυτοπεποίθηση, ενόψει του αποψινού «τελικού».

Συγκεκριμένα ο κ. Σάντος είπε στους παίκτες του: «Δεν είμαστε εδώ τυχαία. Κάναμε πάρα πολύ καλή πορεία στα προκριματικά και δίκαια βρισκόμαστε εδώ. Δεν πήραμε την νίκη στους δύο πρώτους αγώνες για διάφορους λόγους, αλλά όλα αυτά ανήκουν πλέον στο παρελθόν, είναι ιστορία. Στον αγώνα με την Ρωσία μπαίνουμε για την πρόκριση. Στόχος μας είναι να μην δεχτούμε γκολ, αλλά εμείς να προηγηθούμε στο σκορ. Πιστεύω σε όλη την ομάδα, πιστεύω σε εσάς. Θέλω και εσείς να πιστέψετε στους εαυτούς σας, σαν ομάδα που είμαστε, σαν οικογένεια. Χαίρομαι που θέλετε να αγωνιστείτε για τον Αβραάμ και για τον Χαλκιά. Θέλω όμως να παίξετε και για όλη την Ελλάδα».

Ο Φερνάντο Σάντος αναμένεται να ξεκινήσει με τους Σηφάκη, Τοροσίδη, Τζαβέλα, Κυριάκο Παπαδόπουλο, Παπασταθόπουλο, Κατσουράνη, Μανιάτη, Καραγκούνη, Σαλπιγγίδη, Γκέκα και Σαμαρά. Υπάρχει πάντως το ενδεχόμενο ο Πορτογάλος τεχνικός να διαφοροποιήσει το σχηματισμό από 4-3-3 σε 4-4-2, προκειμένου να «γεμίσει» το χώρο για να «μπλοκάρει» την ανάπτυξη της Ρωσίας.

Με τον «κλασικό» σχηματισμό του θα ξεκινήσει ο Ντικ Άντβοκαατ στον αυριανό αγώνα με την Ελλάδα. Αυτό σημαίνει ότι στο 4-3-2-1 του Ολλανδού εκλέκτορα τερματοφύλακας θα είναι ο Μαλαφέεφ, με ακραίους αμυντικούς τους Ανιούκοφ (δεξιά), Ζιρκόφ (αριστερά), στόπερ τους Ανατόλι Μπερεζούτσκι (δεξί) και Ιγκνασέβιτς (αριστερό), χαφ τους Ντενίσοφ (δεξιά), Σιρόκοφ (κεντρικός), Ζιριάνοφ (αριστερά), μεσοεπιθετικούς τους Τζαγκόεφ (δεξιά), Αρσάβιν (αριστερά) και στην κορυφή τον Κερζάκοφ.


Τα σενάρια για την πρόκριση

Δύο δρόμοι πρόκρισης για την οκτάδα της τελικής φάσης του Euro, με μια βασική προϋπόθεση, υπάρχουν πλέον για την εθνική ομάδα μετά την ισοπαλία στην αναμέτρηση της Πολωνίας με την Ρωσία και εν όψει της Σαββατιάτικης τρίτης και τελευταίας αγωνιστικής. Η βασική προϋπόθεση είναι νίκη με τους Ρώσους. Διαφορετικά δεν μπορεί να γίνει καμία συζήτηση.

Σενάριο 1: Νίκη Πολωνίας

Σε αυτή την περίπτωση η Πολωνία θα περάσει ως πρώτη με πέντε βαθμούς και η Ελληνική ομάδα έχοντας ισοβαθμήσει με τους Ρώσους θα περάσει εκείνη ως δεύτερη καθώς όπως προαναφέραμε θεωρούμε ως δεδομένη την νίκη μας.

Σενάριο 2: Νίκη Τσεχίας


Ίδια ακριβώς περίπτωση με την διαφορά ότι οι Τσέχοι θα είναι πρώτοι με έξι βαθμούς και εμείς δεύτεροι.

Σενάριο 3: Ισοπαλία

Το πλέον ενδιαφέρον σενάριο καθώς σε αυτή την περίπτωση θα υπάρξει τριπλή ισοβαθμία στην κορυφή με την Πολωνία να μένει τέταρτη. Σε αυτή την περίπτωση θα γίνει μία ειδική βαθμολογία με τα αποτελέσματα των τριών που θα έχουν ισοβαθμήσει (Ελλάδα, Ρωσία, Τσεχία).
Επειδή όλες θα έχουν από μια νίκη, θα μετρήσει η συνολική διαφορά τερμάτων. Η Τσεχία έχει ήδη -2 και αυτό δεν θα αλλάζει. Συνεπώς μένει τρίτη εκτός και αν νικήσουμε τους Ρώσους με έξι γκολ διαφορά!!!

Τότε προκρινόμαστε εμείς και η Τσεχία αλλιώς το πιθανότερο σενάριο είναι να περάσουμε εμείς και οι Ρώσοι.

Ο παράγοντας Ρωσία

Η τριπλή ισοβαθμία στον όμιλο της εθνικής ομάδας είναι εκείνη που μπορεί να χαρίσει την πρόκριση ακόμη και στην Ρωσική ομάδα καθώς για να υπάρξει τέτοια ισοβαθμία προϋποθέτει πρώτιστα νίκη της Ελλάδος.

Για να προκριθούν όμως και οι δύο αντίπαλοι του αγώνα της εθνικής μας θα χρειαστεί απαραίτητα να υπάρξει ισοπαλία στον άλλο αγώνα ανάμεσα στην Πολωνία και την Σουηδία με οποιοδήποτε σκορ. Σε αυτή την περίπτωση θα έχουν ισοβαθμήσει στους τέσσερις βαθμούς, Ελλάδα, Ρωσία και Τσεχία και θα μετρήσει η διαφορά τερμάτων στους μεταξύ των τριών αγώνων.

  • Σε αυτή την περίπτωση ο συντελεστής της Τσεχίας είναι στο -2 (1-4 και 2-1) και αυτό δεν αλλάζει. Οι Ρώσοι είναι στο +3 και για να γυρίσει σε αρνητικό πρόσημο ο συντελεστής τους και να γίνει μεγαλύτερος των Τσέχων θα πρέπει να χάσουν με έξι γκολ διαφορά από την Ελλάδα. Ακόμη και με πέντε γκολ διαφορά να χάσουν περνούν εκείνοι καθώς θα πάμε στο επόμενο κριτήριο που έχει να κάνει με την καλύτερη επίθεση και οι Ρώσοι υπερτερούν των Τσέχων ακόμη και αν δεν σκοράρουν με την Ελλάδα. Ο συντελεστής της Ελλάδος στην προκειμένη περίπτωση δεν παίζει κανένα ρόλο.

«Θα ξηλώσουμε ένα-ένα τα μέτρα του μνημονίου»

 «Θα ξηλώσουμε ένα ένα τα μέτρα του μνημονίου» Τους όρους του για τη νέα κυβέρνηση, αλλά και για το τι θα πράξει την επόμενη ημέρα, εφόσον το κόμμα του αναδειχθεί πρώτο, αποκαλύπτει ο Αλέξης Τσίπρας, στην τελευταία του συνέντευξη πριν τις εκλογές.
Απαντώντας σε δέκα ερωτήσεις της Real News, ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει τα εξής:
1.Κυβέρνηση πάση θυσία ή τρίτες συνεχόμενες εκλογές;
«Πιστεύω ότι οι εκλογές θα φέρουν λύση. Μια καθαρή νίκη για τον ΣΥΡΙΖΑ, που θα κάνει εύκολο το σχηματισμό κυβέρνησης».
2. Αν έρθετε πρώτος τι είδους κυβέρνηση θα σχηματίσετε και με ποιες άλλες δυνάμεις;
Εδώ και δύο χρόνια καταθέσαμε την πρότασή μας για τη συγκρότηση αριστερής προοδευτικής κυβέρνησης και καλέσαμε το ΚΚΕ και τη ΔΗΜΑΡ να συναισθανθούν την κρισιμότητα των στιγμών και την ιστορική ευκαιρία που έχουμε. Αυτή η επιλογή μας είναι σταθερή και είμαστε σίγουροι πως θα βρούμε ανταπόκριση.
3. Με το μνημόνιο τι ακριβώς θα πράξετε;
Δεν υπάρχει μνημόνιο και, όπως είχα δηλώσει, θα ξηλώσουμε ένα-ένα τα μέτρα του.
4. Ποια θα είναι η πρώτη σας ενέργεια ως πρωθυπουργός;
Πρώτη ενέργεια μιας κυβέρνησης της Αριστεράς θα είναι οι περικοπές στις αποζημιώσεις του πρωθυπουργού και του υπουργικού συμβουλίου στο μισό.
5. Τι θα επιδιώξετε στην πρώτη σας επίσκεψη στις Βρυξέλλες;
Ναι αντιληφθούν όλοι και όλες πως το μνημόνιο έκανε τα προβλήματα της κρατικής μηχανής, της οικονομίας και της κοινωνίας, ακόμη χειρότερα.
6. Ποια μέτρα σκοπεύετε να αλλάξετε;
Το μνημόνιο δεν το διαπραγματεύεσαι. Το αλλάζεις όλο με ένας σχέδιο ανόρθωσης της ελληνικής και της ευρωπαϊκής οικονομίας.
7. Και με τα μέτρα των 11,5 δισ. ευρώ που έχει δεσμευθεί η Ελλάδα τι θα γίνει;
Η κυβέρνηση με πυρήνα τον ΣΥΡΙΖΑ, όχι μόνο δεν θα λάβει αυτά τα μέτρα, αλλά θα λάβει και μέτρα ανακούφισης των στρωμάτων που έχουν πληγεί περισσότερο.
8. Τον εκλογικό νόμο θα τον αλλάξετε;
Από τις πρώτες ενέργειες θα είναι η αλλαγή του εκλογικού νόμου και η κατάργηση του απαράδεκτου μπόνους των 50 εδρών.
9.Υπάρχει μείζον θέμα ατιμωρησίας της πολιτικής. Πώς θα το αντιμετωπίσετε;
Όλα τα σκάνδαλα που πέρασαν από το πλυντήριο των εξεταστικών επιτροπών θα επανεξεταστούν, με πρώτο και καλύτερο το σκάνδαλο της Siemens.
10.Αν κερδίσει ο αντίπαλός σας τι αντιπολίτευση θα ασκήσετε;
Μπροστά μας υπάρχει μόνο η προοπτική και η βαθιά πίστη στη νίκη. Γι’ αυτήν αγωνιζόμαστε και θα την πετύχουμε.

ΧΑΜΟΣ με τον Βενιζέλο να ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ στη χθεσινή συνέντευξη του Χατζηνικολάου! [VIDEO]

 ΠΑΣΟΚ, λίγο πριν το τέλος! Ο Ευάγγελος Βενιζέλος γίνεται έξαλλος, ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ και χτυπάει το τραπέζι, όταν πολίτης του επισημαίνει πως ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία δεν έχουν την δυνατότητα -αλλά ούτε και την επιθυμία- να διαπραγματευτούν με τους Γερμανούς επειδή η Μέρκελ έχει στα χέρια της τη λίστα...
με τα ονόματα των στελεχών του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας που πήραν μίζες από τη Siemens. Ο πολίτης είπε αυτό που λένε όλοι οι Έλληνες.

Κι όμως, ο Ευάγγελος Βενιζέλος -αυτός που βλέπετε στο βίντεο- είναι αυτός που «διαπραγματευόταν» τις τύχες της χώρας.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος είναι αυτός στον οποίο πόνταρε η ντόπια οικονομική ελίτ -οι νταβατζήδες δηλαδή- και τον στήριζαν για νέο πρωθυπουργό, μέχρι να συνειδητοποιήσουν ότι είναι καμένος και να στραφούν άρον-άρον στον Αντώνη Σαμαρά, με την ελπίδα να ελέγχουν απόλυτα και τη νέα κυβέρνηση ώστε να διασωθούν.

Από την αντίδραση του Ευάγγελου Βενιζέλου, γίνεται φανερό πως ξέρει ότι κάποια στιγμή θα μιλήσει η Δικαιοσύνη. Και γι’ αυτόν.

Ας γίνουν όσες εκλογές θέλουν. Ας μείνουμε στο ευρώ, ας πάμε στη δραχμή, ας καταργήσουμε εντελώς το χρήμα. Αν δεν αποδοθεί Δικαιοσύνη, αν δεν καθίσουν στο σκαμνί όσοι ευθύνονται για την χρεοκοπία και τα σκάνδαλα που διέλυσαν τη χώρα, η Ελλάδα είναι τελειωμένη.

Τι θα ψηφίσει ο Χατζηνικολάου στις εκλογές;

 Όσα δεν λένε οι μεγαλοδημοσιογράφοι στα ΜΜ'Ε' είπε ο Χατζηνικολάου στον Real FM.
Ακούστε τι είχε πει για το τι και πως θα ψηφίσει.



 
Powered by Blogger