Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

ΦΩΤΟ για… εγκεφαλικά! Η ΦΩΤΟ για… εγκεφαλικά! Η πιο σέξι γυμνάστρια της Αμερικήςπιο σέξι γυμνάστρια της Αμερικής







Μπορεί να ξεκίνησε ως μοντέλο αλλά την κέρδισε η γυμναστική.....

Ο λόγος για την Μάρζια που θεωρείται η πιο σέξι γυμνάστρια της Αμερικής.
Η Μάρζια, που πέρσι κέρδισε τον τίτλο μις μπικίνι ανάμεσα σε 122 υποψήφιες από όλο τον κόσμο, έχει φωτογραφηθεί πολλές φορές για αντρικά περιοδικά.
Συγκεντρώσαμε κάποιες φωτογραφίες της που θα σας κάνουν να… γυμναστείτε.


radar.gr



ΦΩΤΟ: Οι ωραιότερες γυναίκες της Θεσσαλονίκης

ΦΩΤΟ: Οι ωραιότερες γυναίκες της Θεσσαλονίκης
45 συνολικά δήμοι, 3.683 τετραγωνικά χιλιόμετρα και 1.100.000 κάτοικοι είναι τα επίσημα στατιστικά στοιχεία του νομού. Αυτό που δεν μετράνε είναι η φαντασμαγορική μεγάλη αναλογία ωραίων γυναικών ανά καφετέρια. Ακολουθούν εκείνες που γνωρίζει η υπόλοιπη Ελλάδα. Υπάρχουν όμως πολλές περισσότερες που επέλεξαν ποτέ να μην εγκαταλείψουν τα πάτρια εδάφη, γράφει το oneman.gr.
Το δέκα το καλό
Η Κάτια Ζυγούλη είναι η ωραιότερη Θεσσαλονικιά όλων των εποχών. Ένας ‘υπερβολικά τέλειος για να είναι αληθινός’ συνδυασμός φυσικής ομορφιάς, εξυπνάδας και κλάσης. Την ευχαριστούμε που ‘καταδέχτηκε’ να είναι η πρώτη Playmate της ελληνικής έκδοσης του Playboy. Καθώς επίσης για τις επιδόσεις της στην κουζίνα, στο ‘Επικίνδυνες Μαγειρικές’. Κρίμα που συνεχίζει να αντιπαθεί τόσο σφόδρα την δημοσιότητα.
Το ωραιότερο πρόσωπο
Αν έχεις δει έστω και μια φορά την Εύα Καιλή από κοντά, υπάρχουν τρία πράγματα για εκείνη που δεν μπορείς να ξεπεράσεις. Η γεωμετρία του προσώπου της -κατηγορηματικά διεθνών προδιαγραφών- είναι το μόνο που μπορούμε να αναφέρουμε χωρίς να μας τρέχουν στα δικαστήρια.
Το πιο σέξι σώμα
Εδώ και μια δεκαετία η Αλέκα Καμηλά φιγουράρει σταθερά μέσα στην πρώτη 20άδα κάθε λίστας με NBA Wags που έχει ποτέ φτιαχτεί. Ενώ πριν από αυτό μας έφτιαχνε την διάθεση φορώντας τα ελάχιστα δυνατά στα εξώφυλλα life style περιοδικών. Με άλλα λόγια αξιοποίησε στο έπακρο τα χρόνια που είχε περάσει μέσα στους στίβους.

Υποψήφια για Hall of Femme
Η Ελίνα Καντζά κατέβηκε στα 90ς από την Θεσσαλονίκη και -με όπλο ένα φαντασμαγορικό φυσικό στήθος και ένα ζευγάρι πράσινα μάτια- έσπασε το ξανθό μονοπώλιο. Το τελευταίο της εξώφυλλο, κάποια χρόνια πριν στο Playboy, ενώ ήταν ήδη βαθιά μέσα στην δεκαετία των τριάντα της, απέδειξε ότι ο χρόνος στάθηκε καλός μαζί της.
Για λόγους ιστορικούς να αναφέρουμε πως ήδη στο Hall of Femme βρίσκεται η συμπατριώτισσα της, Ιωάννα Λίλλη.
Η βασίλισσα της πίστας
Την γνωρίσαμε από τα καλλιστεία. Την αποθεώσαμε ως παρουσιάστρια και μοντέλο. Και τώρα επικροτούμε την απόφαση της να ανέβει και να παραμείνει πάνω στην πίστα, αυτό που (όσοι την γνωρίζουν καλά) ξέρουν πως ήταν ο μεγάλος της πόθος. Γιατί, παραφράζοντας το πιο επιτυχημένο μέχρι τώρα single της, Η Κατερίνα Στικούδη έχει 6.000 τρόπους να μας φτιάχνει.
Ο φακός υποκλίνεται μπροστά της
Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι η νέα βασίλισσα της πρωινής ζώνης με όπλο ένα εκπληκτικό πρόσωπο, κομπλέ με την λιονταρίσια χαίτη της. Είναι δεδομένο ότι θα την έχουμε πολλά χρόνια μαζί μας. Το ίδιο ακριβώς που ισχύει και για την συντοπίτισσα της Πόπη Τσαπανίδου, την οποία και ήδη έχουμε πολλαπλώς αποθεώσει.


Με φόρα στις πασαρέλες
Δεκάδες playmate και εστεμμένες (όπως θα δείτε στο photostory που ακολουθεί) αποκαλούν την Σαλόνικα πατρίδα τους. Όμως η Νάντια Σερλίδου παραμένει το πιο πετυχημένο μοντέλο των τελευταίων χρόνων. Ξεκινώντας ως barwoman στην Ασπροβάλτα, βρέθηκε να κυκλοφορεί με μια βαλίτσα κάπου ανάμεσα Παρίσι, Τόκιο και Νέα Υόρκη.
Για όποιον αναρωτιέται ποια είναι η ξανθιά στην κεντρική φωτογραφία: Χριστίνα Αλούπη
Είναι δεδομένο ότι κάποιες αυτόχθονες καλλονές μας έχουν ξεφύγει. Κάθε βοήθεια να κάνουμε την λίστα ακόμη πιο ακριβή, εννοείται πως είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτη

Κατέγραψαν για πρώτη φορά γιγαντιαίο ηλιακό ανεμοστρόβιλο





Εικόνες και βίντεο ενός ασύλληπτα μεγάλου ηλιακού ανεμοστρόβιλου - τις πρώτες που έχουν καταγραφεί ποτέ- έδωσαν στη δημοσιότητα επιστήμονες.
Ο ανεμοστρόβιλος είναι μάλιστα τόσο μεγάλος που θα μπορούσε να «καταπιεί» πέντε πλανήτες στο μέγεθος της Γης.

Οι εικόνες και το βίντεο παρουσιάστηκαν στο βρετανικό Εθνικό Συνέδριο Αστρονομίας του 2012, όμως κατεγράφησαν στις 25 Σεπτεμβρίου του 2001 χάρη στο τηλεσκόπιο AIA (Διάταξη Απεικόνισης της Ατμόσφαιρας του ήλιου), που βρισκεται πάνω στο δορυφόρο Solar Dynamic Observatory (Ηλιακό Δυναμικό Παρατηρητήριο) της NASA.

Ο ανεμοστρόβιλος αποτελείται από υπέρθερμο αέριο, η θερμοκρασία του οποίου αγγίζει τους 50.000 με 2.000.000 βαθμούς Κελσίου. Μέσα σε διάστημα τριών ωρών, η κολοσιαία μάζα μετακινήθηκε από την επιφάνεια του ήλιου σε ύψος 200.000 χιλιομέτρων, περίπου δηλαδή όση είναι η μισή ατμόσφαιρα μεταξύ Γης και σελήνης.

Η ταχύτητα των ανεμοστρόβιλων εδώ στη Γη μπορεί να φθάσει τα 150 χιλιόμετρα την ώρα. Τα αέρια των ηλιακών ανεμοστρόβιλων κινούνται ακόμη και με ταχύτητα 300.000 χιλιομέτρων την ώρα.



Σύμφωνα με τους ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Αμπεριστουιθ, στην Ουαλία, οι οποίοι κατέγραψαν τις συγκλονιστικές εικόνες, τέτοιοι ανεμοστρόβιλοι συχνά προκύπτουν στη «ρίζα» στεμματικών εκτοξεύσεων μάζας, οι οποίες εάν κατευθυνθούν προς τη Γη, μπορούν να προκαλέσουν καταστροφές σε δορυφόρους ή ακόμη και βλάβες στο δίκτυο ηλεκτροδότησης. «Αυτός ο μοναδικός και εντυπωσιακός ανεμοστρόβιλος πρέπει να διαδραματίζει κάποιο ρόλο στη δημιουργία παγκόσμιων ηλιακών καταιγίδων», επισημαίνει ο Δρ. Χιου Μόργκαν, ο οποίος παρατήρησε το φαινόμενο.

«Ζώντας με ένα άστρο»

Επιστήμονες έχουν και στο παρελθόν δει μικρότερους ηλιακούς ανεμοστρόβιλους με τη βοήθεια άλλων δορυφόρων παρατήρησης του ήλιου. Ο Solar Dynamic Observatory είναι ο πρώτος δορυφόρος του προγράμματος Living With a Star της NASA, που έχει ως στόχο να «συνοδεύει» τον ήλιο επί τουλάχιστον πέντε χρόνια, στέλνοντας διαρκώς υλικό πίσω στη Γη, όπου ένας σταθμός εδάφους φτιαγμένος ειδικά γι' αυτόν το σκοπό συλλέγει δεδομένα μέσω γεωσύγχρονης σύνδεσης.

«Κατανοώντας καλύτερα τον Ήλιο και το πώς λειτουργεί, θα είμαστε σε θέση να προβλέψουμε καλύτερα τον "καιρό έξω στο Διάστημα", παρέχοντας πιο έγκαιρες προειδοποιήσεις για να προστατεύουμε τους αστροναύτες μας και τους δορυφόρους που βρίσκονται εκεί», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η NASA.

 Αντέχει μια γυναίκα με δέκα άντρες σε ένα γυμναστήριο; Θα τους καταφέρει; Νέο πορνό dvd από τη Sirina, κυκλοφορεί ήδη στα περίπτερα.
Για πρώτη φορά στα ελληνικά χρονικά, γυρίζεται μια ταινία Gangbang που θα σας καθηλώσει! Οι πρωταγωνιστές της νέας ταινίας της Sirina είναι 10 άντρες και 1 γυναίκα που συναντιούνται στο γυμναστήριο και χάνουν κάθε έλεγχο!
Για πρώτη φορά, μια γυναίκα ενανίον 10 αντρών! Η νεαρή κοπέλα μοιράστηκε την φαντασίωσή της με την Sirina. Ήθελε με κάθε τρόπο να κάνει άγριο σεξ με πολλούς άντρες σε γυμναστήριο.

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΚΑ..Το ραντεβού του με τα στελέχη του σταθμού την ώρα που έχασαν τον ύπνο τους και άλλοι παρουσιαστές



9:51 μμ. Σε τρομερά δύσκολη θέση βρίσκεται ο γνωστός παρουσιαστής που κατηγορείται για τα ναρκωτικά την στιγμή που και οι αντιδράσεις από το περιβάλλον του δεν είναi και τόσο φιλικές .
Φωτιά άναψε στην show biz η υπόθεση με τον παρουσιαστή που έπεσε στα χέρια της αστυνομίας για την αγορά κοκαϊνης από οπαδό μεγάλης ομάδας.
ΕΧΑΣΑΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΩΝ ΜΜΕ...

Από την ώρα που έγινε γνωστό έχασαν τον ύπνο τους στελέχη των τηλεοπτικών σταθμών αλλά και παρουσιαστές που τρομοκρατήθηκαν και οι ίδιοι προφανώς για να μην δημιουργηθεί η εντύπωση στον κόσμο ότι μπορεί και να είναι οι ίδιοι.
Από την άλλη πλευρά στο faceboook και στο twitter υπάρχουν απίστευτες αντιδράσεις και σχόλια από τον κόσμο που θέλει να μάθει το όνομα του παρουσιαστή.
ΔΥΣΚΟΛΗ ΜΕΡΑ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ
Η χθεσινή μέρα για τον ίδιο όμως ήταν πολύ δύσκολη. Η συμπεριφορά του ήταν αλλοπρόσαλλη και ο ίδιος ήταν πολύ μαζεμένος στις κινήσεις του αλλά και λιγομίλητος. Δεν μπορούσε βέβαια να μην δώσει το παρόν στην δουλειά του αλλά το κλίμα στο γραφείο το οποίο συνυπάρχει με τους συνεργάτες του ήταν βαρύ.
ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ
Χθες μάλιστα ένα ραντεβού του ίδιου με μεγαλοστέλεχος του καναλιού κράτησε γι αρκετή ώρα για το θέμα που προέκυψε και το μόνο που τον ανησυχεί έντονα τώρα είναι όπως εξομολογήθηκε και στο στέλεχος του σταθμού του , τι θα γίνει όταν τον καλέσουν στην ανάκριση που σίγουρα θα το μάθουν οι δημοσιογράφοι και θα είναι απ έξω.
ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ
Η αλήθεια είναι βέβαια ότι αυτή η εξέλιξη στην ζωή του παρουσιαστή δημιούργησε κι άλλα θέματα στην καθημερινότητα του αφού κάποιοι από τους συνεργάτες του που δεν είχαν καλή σχέση μαζί του σχεδόν προσπαθούν τώρα να εκμεταλλευτούν την αδυναμία του παρουσιαστή με ότι αυτό συνεπάγεται. Ο παρουσιαστής μάλιστα που προσπαθεί τώρα να κάνει την δουλειά του για να μην φανεί κάτι στο κοινό που δεν ξέρει ότι είναι αυτός , έχει να παλέψει και με « τα θηρία» που έχει δίπλα του.
Πηγή

sexy girls5

    

ΑΝΕΚΔΟΤΟ:Η νεαρά παρθένος !!!



Η νεαρά παρθένος θα έβγαινε ραντεβού για πρώτη φορά και συμβουλεύθηκε την γιαγιά της: 
"Κάτσε εδώ κόρη μου, να σου πω εγώ για τα νεαρά αγόρια. Λοιπόν, θα προσπαθήσει να σε φιλήσει, θα σου αρέσει, αλλά μην τον αφήσεις.
Μετά θα προσπαθήσει να πιάσει το στήθος σου, θα σου αρέσει, αλλά μην τον αφήσεις. 


Ύστερα θα προσπαθήσει να βάλει το χέρι του, ανάμεσα στα πόδια σου,
θα σου αρέσει, αλλά μην τον αφήσεις.
Αλλά το πιο σημαντικό, θα θέλει να ανεβεί επάνω σου και να κάνει το κέφι του. Θα σου αρέσει, αλλά μην τον αφήσεις. Θα ατιμάσει την οικογένειά μας."
Πάει, λοιπόν, στο ραντεβού η μικρά και μετά ανυπόμονα ήθελε να τα πει όλα στην γιαγιά της:
"Γιαγιά όλα πήγαν όπως ακριβώς μου τα είπες. Αλλά δεν τον άφησα να ατιμάσει την οικογένειά μας.
- Όταν προσπάθησε, τον αναποδογύρισα, ανέβηκα πάνω του, και ατίμασα εγώ την οικογένειά του."

Ταινία: Rise of the Guardians (2012)



O Pitch είναι ένα κακό πνεύμα που θέλει να καταλάβει τον κόσμο και τότε οι αθάνατοι Φρουροί των παιδικών μας χρόνων, ο Άγιος Βασίλης, το Πασχαλινό Λαγουδάκι και η καλή νεράιδα ενώνουν τις δυνάμεις τους για να αποτρέψουν τα σχέδιά του και να προστατέψουν τις ελπίδες, τα πιστεύω και την φαντασία των παιδιών όλου του κόσμου.
Ταινία animation της Dreamworks σε σκηνοθεσία του Peter Ramsey και παραγωγή του Guillermo del Toro με ένα πολύ καλό καστ στις φωνές: Jude Law (Pitch),  Alec Baldwin (Άγιος Βασίλης), Hugh Jackman(Λαγουδάκι) και Isla Fisher (Καλή νεράιδα).
Το Rise of the Guardians θα βγει στις αίθουσες στις ΗΠΑ στις 21 Νοεμβρίου 2012.

Περίεργες κιθάρες!!!

http://www.dejavu.gr/wp-content/uploads/2012/03/fetcher_1288.jpeg http://www.dejavu.gr/wp-content/uploads/2012/03/fetcher_2182.jpeg http://www.dejavu.gr/wp-content/uploads/2012/03/fetcher_4126.jpeg http://www.dejavu.gr/wp-content/uploads/2012/03/fetcher_5105.jpeg http://www.dejavu.gr/wp-content/uploads/2012/03/fetcher_679.jpeg http://www.dejavu.gr/wp-content/uploads/2012/03/fetcher_868.jpeg http://www.dejavu.gr/wp-content/uploads/2012/03/fetcher_969.jpeg http://www.dejavu.gr/wp-content/uploads/2012/03/fetcher_1289.jpeg http://www.dejavu.gr/wp-content/uploads/2012/03/fetcher_1350.jpeg

Γιατί το χασμουρητό είναι... μεταδοτικό;

Γιατί το χασμουρητό είναι... μεταδοτικό; Σίγουρα έχει συμβεί σε όλους. Να δούμε κάποιον να χασμουριέται και αντανακλαστικά να νιώσουμε την ανάγκη να το κάνουμε και εμείς. Ή και το αντίθετο, να είμαστε σε μια παρέα και να τύχει να χασμουρηθούμε και ξαφνικά μετά από λίγο να δούμε τους περισσότερους να μας ακολουθούν και να ανοίγουν το στόμα τους σαν μικροί ιπποπόταμοι. Κάποιοι δε, να περιστρέφουν και τον λαιμό τους... Αλήθεια τι συμβαίνει και χασμουριόμαστε; Είναι τελικά μεταδοτικό το χασμουρητό;
Σύμφωνα με το iatropedia.gr, το χασμουρητό ορίζεται σαν μια φυσιολογική αντίδραση του οργανισμού, όταν εκείνος είναι κουρασμένος, ή νυστάζει. Το στόμα μας ανοίγει υπερβολικά, δίχως να έχουμε δώσει συνειδητά κάποια εντολή και εισπνέουμε όσο αέρα μπορούμε. Οι μύες γύρω από το λαιμό και τη γνάθο τεντώνονται. Στη συνέχεια εκπνέουμε δυνατά και γρήγορα. Το χασμουρητό συνοδεύεται επίσης και με τέντωμα των χεριών πάνω ή πίσω από το κεφάλι. Η αίσθηση που αφήνει στον οργανισμό μας είναι μιας απίστευτης χαλαρότητας, αλλά και ενέργειας.
Παλαιότερα πίστευαν ότι χασμουρίομαστε για να παίρνουμε περισσότερο οξυγόνο από τους πνεύμονες και να αποβάλλουμε το διοξείδιο του άνθρακα. Αυτή η άποψη τελικά καταρρίφθηκε, όταν νεώτερα πειράματα έδειξαν ότι ακόμη και σε συνθήκες με πολύ οξυγόνο, ο άνθρωπος θα χασμουρηθεί.
Νεώτερη μελέτη από το πανεπιστήμιο του Princeton, έδειξαν πως το χασμουρητό είναι μια αντανακλαστική λειτουργία που που γίνεται για να... “ψυχθεί ο εγκέφαλος μας”. Η βαθιά εισπνοή κατά τη διάρκεια του χασμουρητού δημιουργεί δυνάμεις για την καλύτερη ροή του εγκεφαλονωτιαίου υγρού και του αίματος στον εγκέφαλο και παράλληλα δίνει στον οργανισμό μεγάλη ποσότητα οξυγόνου. Ο δροσερός αέρας που “παίρνουμε” μαζικά και γρήγορα από το στόμα, δρα ανακουφιστικά για τον εγκέφαλο μας.
Βέβαια υπάρχει και η άποψη ότι το χασμουρητό είναι ένδειξη βαρεμάρας, πλήξης και ανίας. Πάντως ακόμη και σήμερα επί τοις ουσίας το φαινόμενο “χασμουρητό” παραμένει άγνωστο γιατί προκαλείται. Παραμένει μια ανεξήγητη συμπεριφορά του εγκέφαλου μας. Οι επιστήμονες έχουν καταλήξει σε κάποια αίτια που συντείνουν στο να χασμουρίομαστε. Αυτά είναι η κούραση, η νύστα, οι αγγειονευρικές αντιδράσεις από το πνευμονογαστρικό νεύρο, και φυσικά η... ανθυποβολή.
Το να βλέπουμε δηλαδή τους άλλους να το κάνουν και να χασμουριόμαστε και εμείς. Υπάρχει μια άποψη που λέει ότι το χασμουρητό είναι τόσο βαθιά χαραγμένο στα αρχέτυπα μας, που έχει παραμείνει από την εμφάνιση του είδους μας στη γη. Ίσως να ήταν ένα είδος επικοινωνίας. Μια πράξη που παραμένει και συμβαίνει όταν οι γύρω μας χασμουριόνται.
Είναι γεγονός ότι όλα τα θηλαστικά χασμουριόνται. Από το λιοντάρι μέχρι τη γάτα και τον σκύλο του σπιτιού μας. Έρευνες επίσης έχουν δείξει ότι ο άνθρωπος ξεκινάει να χασμουριέται από... την κοιλιά της μάνας του. Από την 11η εβδομάδα της ζωής του. Το μόνο σίγουρο είναι επίσης πως για να χασμουριόμαστε, για να δίνει εντολή ο εγκέφαλος μας, να γίνεται αυτή η διαδικασία, κάτι θα εξυπηρετεί στον οργανισμό μας. Κάτι που ακόμη δεν έχουν ανακαλύψει οι επιστήμονες...

Κάνε το κινητό σου να...«ψήνει και καφέ»

Κάνε το κινητό σου να...«ψήνει και καφέ» Έχει γίνει φράση κλισέ. «Αυτό το κινητό σου... Μόνο καφέ που δεν ψήνει!». Κι αν σου έλεγα πως ίσως να μην τον... ψήνει, μπορεί όμως να υπολογίσει πόση καφεΐνη θα σου προσφέρει και σε πόση ώρα θα περάσει η επήρειά της από το σώμα σου;

Έξυπνες εφαρμογές που θα κάνουν το κινητό σου πιο χρηστικό, αλλά και διασκεδαστικό. Βρες τρόπους να χαλαρώσεις και να κοιμηθείς σαν πουλάκι, να υπολογίσεις με ακρίβεια τον κύκλο της περιόδου, αλλά και να γίνεις expert στις πρώτες βοήθειες...

Μπες στο market από το κινητό σου τηλέφωνο, πληκτρολόγησε το όνομα της εφαρμογής και κατέβασέ την δωρεάν στο τηλέφωνό σου!

Caffeine Tracker
Κανονίζεις απογευματινό καφέ! Η ώρα είναι λίγο περασμένη, αλλά δεν έχεις όρεξη για ποτό ή κάτι άλλο! Πίνεις τον καφέ ή θα μείνεις ξάγρυπνη μέχρι το πρωί; Κι αν σου έλεγα πως το μυστικό βρίσκεται σην τσάντα σου; Το έξυπνο κινητό μπορεί να σου δώσει την απάντηση και να απολαύσεις το ρόφημα που θέλεις άφοβα.

Το όνομα του Application είναι Caffeine Tracker και μπορεί να υπολογίσει την καφεΐνη που καταναλώνεις σε κάθε ρόφημα, είτε αυτό είναι ο αγαπημένος σου κρύος ή ζεστός καφές, είτε το αναψυκτικό με καφεΐνη. Η εφαρμογή έχει τη δυνατότητα να αποθηκεύσει όλη την ποσότητα καφεΐνης που έχεις καταναλώσει μέσα στην ημέρα, να σου δώσει τα αποτελέσματα και βέβαια να σε ενημερώσει πότε θα έχει αποβληθεί από τον οργανισμό σου για να κοιμηθείς σαν... πουλάκι!

Period Tracker™
Τέρμα πια το ξεφύλλισμα στις σελίδες του ημερολογίου σου! Να μετράς, να υπολογίζεις, να προσθέτεις και να αφαιρείς! Γι' αυτό το κινητό σου λέγεται Smart Phone! Μια απλή εφαρμογή θα εναρμονιστεί με τον κύκλο της περιόδου σου και θα σε ενημερώνει για την ημερομηνία του επόμενου κύκλου, της ωορηξίας και της γονιμότητας!
• Με το πάτημα ενός κουμπιού ενημερώνεις το application σου για την έναρξη της περιόδου σου. Με βάση τους 3 περασμένους μήνες, υπολογίζει πότε θα ξεκινήσει ο επόμενος κύκλος
• Με ένα κλικ δες τις ημέρες ωορηξίας, τις γόνιμες μέρες και σημείωσε τις ψυχολογικές σου μεταπτώσεις ανάλογα με τον κύκλο της περιόδου. Πολύ χρήσιμο για να γνωρίζεις πως θα κανονίσεις τα επαγγελματικά σου ραντεβού, τα ταξίδια και τις υποχρεώσεις σου.


Lightning Bug
Σου έχει τύχει να γυρίσεις σπίτι από τη δουλειά και να μην μπορείς να ηρεμήσεις; Σαν να περνά από το κεφάλι σου ηλεκτρικό ρεύμα! Αισθάνεσαι τόση ένταση που δεν πρόκειται να χαλαρώσεις παρά στις 3 το ξημέρωμα. Κι όμως... πάλι στο κινητό σου μπορείς να βρεις τη λύση. Ειδική μουσική και περισσότεροι από 200 φυσικοί ήχοι -πόλης, εξοχής, βουνό, θάλασσα, πουλάκια κτλ- υπόσχονται να βγάλουν από μέσα σου την... "τσίτα" και να σε αφήσουν να ηρεμήσεις.

• Ονειρέψου το ιδανικό σκηνικό χαλάρωσης. Αν για παράδειγμα θα ήθελες να βρίσκεσαι στην παραλία, δίπλα στο κύμα ενεργοποίησε τον παφλασμό της θάλασσας. Συμπλήρωσε με μακρινούς ήχους salsa, μια αίσθηση από φωτιά που σιγοκαίει στο πλάι. Το τοπίο είναι έτοιμο κι εσύ κλείνεις τα μάτια και μεταφέρεσαι στο όνειρο.
• Βάλε το πρόγραμμα να κλείσει αυτόματα σε μια ωρίτσα ή σε όσο χρονικό διάστημα πιστεύεις πως θα έχεις ήδη παραδοθεί στον Μορφέα! Και όνειρα γλυκά.

First & CPR
Ο Αμερικανικός Καρδιολογικός Οργανισμός δημιούργησε μια εφαρμογή για να μπορείς να αντιμετωπίσεις κάθε μικρή ή μεγάλη δυσκολία. Από ένα απλό τσίμπημα και πως θα το αντιμετωπίσεις, μέχρι συμβουλές για να περιποιηθείς καλά ένα τραύμα ή να κάνεις σωστά τεχνητή αναπνοή. Οι πρώτες βοήθεις μέσα στο κινητό σου... Γιατί είναι φορές που νομίζεις πως βοηθάς κάποιον, ενώ στην πραγματικότητα κάνεις χειρότερα τα πράγματα.
Διάλεξε ανάμεσα σε:
• 34 βίντεο και 46 εικόνες με πιθανές πρώτες βοήθειες
• Επίδειξη τεχνητών αναπνοών και τεχνικής ανάνηψης για Ενήλικους, Παδιά και Βρέφη
• Σουμβουλές για να βοηθήσεις κάποιον που έχει πνιγεί από φαγητό
• Οδηγίες πρώτων βοηθειών για τα περισσότερα «emergencies»!

Interesting Fact: Την εφαρμογή αυτή χρησιμοποίησε κάποιος Αμερικανός στο σεισμό της Αϊτής για να περιποιηθεί τις πληγές του μέχρι να απεγκλωβιστεί από τις αρχές! Παρέμεινε εγκλωβισμένος αρκετό χρονικό διάστημα κάτω από τα ερείπια και όπως δήλωσε στο CNN, συμβουλευόταν το κινητό του για να αντιμετωπίσει την κατάσταση της υγείας του μέχρι να έρθουν και να τον οδηγήσουν στο νοσοκομείο.

Η Εύα Λάσκαρη σε καυτή φωτογράφηση στο playboy


 


Σφήκα - γίγας με δόντια!

Εχει δόντια, είναι μαύρη και είναι πέντε φορές μεγαλύτερη από το φυσιολογικό «alter ego» της.


Η σφήκα-γίγας, ένα είδος που ...
ήταν άγνωστο έως χθες στον άνθρωπο, ανακαλύφθηκε στη ζούγκλα Σουλαουέσι της Ινδονησίας.


Το μήκος της φθάνει στα έξι εκατοστά, ενώ η άνω γνάθος της επιμηκύνεται σε σχέση με την κάτω.


Οπως πάντως εξηγεί ο γερμανός εντομολόγος Μάικλ Οχλ, η σφήκα-γίγας χρησιμοποιεί τα δόντια της όχι τόσο σαν φονικό όπλο όσο για να ακινητοποιεί το θηλυκό κατά το ζευγάρωμα.
Η σφήκα-γίγας θα πάρει το όνομα Μεγκαλάρα γκαρούντα, που προέρχεται από το εθνικό σύμβολο της Ινδονησίας.

Αστείες εικόνες!!! πολύ γέλιο part 3

     

Πρώην Τηλεπαρουσιάστρια, Σε Καυτές Πόζες...





Θυμάστε την πρώην συμπαρουσιάστρια του Αλεξανδρού Πετρίδη..? Εκείνο το ξανθό, καυτό κορίτσι που έλεγαν πως είναι το τρίτο πρόσωπο στον γάμο του Ανδρέα Μικρούτσικου και της Δήμητρας Ρουμπέση..?
Η Εμμανουέλα Σπανού, δηλώνει κορίτσι πυρκαγιά κι όποιος πει το αντίθετο θα πέσει φωτιά να τον κάψει.. Της αρέσει το μπαλκονάτο, και τα πρόστυχα εσώρουχα... σε αυτήν την φωτογράφηση όμως, δεν τα χρειάστηκε...



 
Powered by Blogger