Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Το μαξιλάρι που μοιάζει με σώμα γυναίκας (7 pics)

 Είναι ένα μαξιλάρι σε σχήμα γυναικείου σώματος με στρίνγκ. Ποιός άντρας δεν θα ήθελε να έχει ένα τέτοιο μαξιλάρι σπίτι του ?



























Λεσβιακά όργια στο νοσοκομείο του Ρίο


Αίσθηση προκαλεί στην κοινή γνώμη η πληροφορία για άγριο σεξ ανάμεσα σε πέντε γυναίκες μέσα στο νοσοκομείο του Ρίο. Την πληροφορία μεταφέρει η εφημερίδα «Κόσμος» της Πάτρας και βασίζεται σε καταγγελίες ασθενών αλλά και εργαζομένων.

Όπως έγινε γνωστό, οι γυναίκες εργάζονται σε διαφορετικά τμήματα του νοσηλευτικού ιδρύματος, ενώ η μία από αυτές είναι γιατρός. Προ ημερών, δύο εξ αυτών είχαν κλειστεί σε δωμάτιο κλινικής και οι φωνές τους αναστάτωσαν το νοσοκομείο, ωστόσο έγιναν αντιληπτές από συνάδελφό τους, που έμεινε να παίρνει… μάτι κάνοντας πως δεν βλέπει.
Ανάμεσα στις πέντε ομοφυλόφιλες γυναίκες, πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα και τις καταγγελίες, πιο προκλητική θεωρείται η γιατρός της παρέας, η οποία συχνά μπαίνει στο στόμα των συναδέλφων της για τη συμπεριφορά και τις πράξεις της, ειδικά τις μεταμεσονύχτιες ώρες.
Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που το νοσοκομείο Ρίου γίνεται θέμα αυτό το διάστημα στις τοπικές εφημερίδες. Πριν από λίγες μέρες είχε «συλληφθεί» η καθαρίστρια να κάνει άγριο σεξ με εργαζόμενο σε αποθήκη. Ωστόσο η συγκεκριμένη δεν είναι μόνιμη υπάλληλος αλλά ανήκε σε ιδιωτικό συνεργείο και δεν εργάζεται πλέον στο νοσοκομείο…















Παράξενα ρεκόρ: Το μεγαλύτερο πέος του κόσμου

http://1.bp.blogspot.com/--0hj367KiC0/TfDTSq5gkPI/AAAAAAAAgeY/cxH4E9wzOrE/s320/%252525CF%25252580%252525CE%252525B5%252525CE%252525BF%252525CF%25252582.jpeg Σίγουρα θα μου πείτε: «έχουμε δει και μεγαλύτερα!»…
Δεκτό. Αλλά ο Jonah Falcon το πήγε...
για μέτρημα κι έτσι κατέχει το ρεκόρ του μεγαλύτερου πέους. Τις μετρήσεις έκανε ο Dr. Robert Dickinson και, όπως κατέγραψε, έχει μήκος

34 εκατοστά και περίμετρο 16.
 

Ο Falcon έγινε γνωστός όταν εμφανίστηκε στο ντοκιμαντέρ «Private Dicks: Men Exposed» το 1999. Το 2003, το περιοδικό Rolling Stone του κάνει αφιέρωμα και το 2006 το Channel 4 της Αγγλίας γυρίζει ντοκιμαντέρ για εκείνον με τίτλο: «The World's Biggest Penis». Στη συνέχεια δέχτηκε αρκετές πιέσεις για να μπει στη βιομηχανία της πορνογραφίας, μιας και έχει τελειώσει δραματική σχολή, αλλά το αρνήθηκε λέγοντας ότι αυτός θα ήταν ο εύκολος δρόμος. 

Εμείς τι να πούμε μετά από αυτό. Το μόνο που ελπίζουμε είναι να μην διαβάζουν πολλές γυναίκες αυτό το άρθρο...














Αστείες εικόνες!!! πολύ γέλιο part 2

  

 







Η Sofia Vergara με see through κολάν

Η Sofia Vergara με see through κολάν στους δρόμους του Los Angele












Πηγή

Γιγάντιο νέφος αερίου ετοιμάζεται να χαθεί στη μαύρη τρύπα του Γαλαξία

Προσομοίωση δείχνει πώς το νέφος αερίου διαλύεται σε κομμάτια καθώς πλησιάζει την κοσμική παγίδα (ESO/MPE/Marc Schartmann)
Προσομοίωση δείχνει πώς το νέφος αερίου διαλύεται σε κομμάτια καθώς πλησιάζει την κοσμική παγίδα

Λονδίνο
Ένα γιγαντιαίο νέφος αερίων οδεύει ολοταχώς προς τον θεαματικό θάνατό του, Κατευθύνεται προς τη μαύρη τρύπα που βρίσκεται στο κέντρο του Γαλαξία μας η οποία υπολογίζεται ότι θα το καταβροχθίσει στα τέλη του 2013.

Το κοσμικό «γεύμα» αναμένεται από τους επιστήμονες με αδημονία. Θα τους προσφέρει για πρώτη φορά την ευκαιρίαΠηγή να παρακολουθήσουν «ζωντανά» και από τόσο κοντά ένα τέτοιου είδους φαινόμενο και θα τους επιτρέψει να γνωρίσουν καλύτερα τον Τοξότη Α*, την υπερμεγέθη μαύρη τρύπα της γειτονιάς μας.

Γιγαντιαίο αλλά αραιό

Το γιγαντιαίο νέφος-καμικάζι ανακαλύφθηκε από το Very Large Telescope (VLT) του Νότιου Ευρωπαϊκού Αστεροσκοπείου (European Southern Observatory – ESO) στη Χιλή και περιγράφεται σε μελέτη που δημοσιεύεται από διεθνή ομάδα επιστημόνων στην επιθεώρηση «Nature».

Οι ερευνητές εκτιμούν ότι, παρά το τεράστιο μέγεθός του, το νέφος αερίων έχει μικρή μάζα – περίπου τριπλάσια από αυτή της Γης. Αναλύοντας καινούργιες αλλά και παλαιότερες εικόνες μπόρεσαν να υπολογίσουν την πορεία και την ταχύτητά του, η οποία όπως παρατήρησαν, έχει διπλασιαστεί τα τελευταία χρόνια φθάνοντας τα 2.350 χλμ το δευτερόλεπτο.

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς τους θα φθάσει σε απόσταση περίπου 40 δισ. χλμ από τον Τοξότη Α* στα μέσα του 2013.

Από εκεί και πέρα, καθώς θα πλησιάσει στον ορίζοντα γεγονότων της υπερμεγέθους μαύρης τρύπας – το σημείο από όπου τίποτε, ούτε καν το φως, δεν μπορεί να ξεφύγει– το τέλος είναι προδιαγεγραμμένο. Υπολογίζεται ότι θα επέλθει ως το τέλος του ίδιου χρόνου και αναμένεται εναγωνίως.

Το φαινόμενο του μακαρονιού


Επειδή δεν έχει αρκετή ύλη ώστε να αποκτήσει δική του βαρύτητα, όπως συμβαίνει με τα άστρα, οι ειδικοί αναμένουν ότι, πλησιάζοντας στον ορίζοντα γεγονότων, το νέφος θα αρχίσει να επιμηκύνεται από την τεράστια έλξη της μαύρης τρύπας, προσφέροντας μια εικόνα που ως τώρα δεν είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν.

«Η ιδέα ενός αστροναύτη που “τραβιέται” σαν μακαρόνι καθώς πλησιάζει μια μαύρη τρύπα είναι οικεία από την επιστημονική φαντασία» εξήγησε ο κύριος συγγραφέας της μελέτης Στέφαν Γκίλεσεν του Ινστιτούτου Εξωγήινης Φυσικής Μαξ Πλανκ στη Γερμανία.

«Τώρα όμως» πρόσθεσε ο αστροφυσικός «μπορούμε να δούμε κάτι τέτοιο να συμβαίνει στην πραγματικότητα στο νεοανακαλυφθέν νέφος. Δεν πρόκειται να επιβιώσει από αυτή την εμπειρία».

Υπολογίζεται ότι το μισό νέφος θα καταβροχθιστεί από τη μαύρη τρύπα ενώ το υπόλοιπο μισό θα εκτοξευθεί ξανά πίσω στο Διάστημα, εκπέμποντας ακτινοβολία. Χάρη σε αυτήν την ακτινοβολία οι ερευνητές θα μπορέσουν να παρατηρήσουν το φαινόμενο αντλώντας πολύτιμες πληροφορίες για τις μαύρες τρύπες γενικότερα και για τον Τοξότη Α* ειδικότερα.

Το ξύπνημα του γίγαντα


Το θεαματικό τέλος του νέφους, όπως επισημαίνουν οι ειδικοί, θα σημάνει επίσης το ξύπνημα ενός γίγαντα. Ο Τοξότης Α* απέχει περίπου 27.000 έτη φωτός από τη Γη και έχει μάζα περίπου 4 εκατομμύρια φορές μεγαλύτερη από αυτή του Ηλιου.

Εδώ και πολύ μεγάλο διάστημα βρίσκεται σε νάρκη. Αν και πλήθος αντικειμένων στροβιλίζονται έξω από τον ορίζοντα γεγονότων του, κανένα δεν έχει παρασυρθεί μέσα σε αυτόν. Το γεγονός ότι ο Τοξότης Α* είναι τόσο αδρανής δεν είναι συνηθισμένο. Η «συνάντησή» του με το νέφος αερίων θα δώσει ενδεχομένως στους επιστήμονες κάποιες εξηγήσεις.

«Τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι πολύ ενδιαφέροντα και αναμένεται να μας παράσχουν εξαιρετικά πολύτιμες πληροφορίες για τη συμπεριφορά της ύλης γύρω από τέτοιου είδους εντυπωσιακά, υπερμεγέθη αντικείμενα» επεσήμανε ο Ράινχαρτ Γκέντσελ του Ινστιτούτου Εξωγήινης Φυσικής Μαξ Πλανκ, επικεφαλής της μελέτης.

Το βέβαιο είναι ότι την επόμενη διετία πολλά τηλεσκόπια θα είναι στραμμένα προς το κέντρο του Γαλαξία.

Φυσαλίδες επικίνδυνου μεθανίου κάνουν τον Αρκτικό Ωκεανό να κοχλάζει

Φυσαλίδες μεθανίου είχαν εντοπιστεί και το 2003 σε παγωμένες λίμνες της Σιβηρίας
Φυσαλίδες μεθανίου είχαν εντοπιστεί και το 2003 σε παγωμένες λίμνες της Σιβηρίας 

Λονδίνο
Εκατοντάδες ρωγμές στο βυθό, από τις οποίες αναβλύζουν τεράστιες ποσότητες μεθανίου, ανακαλύφθηκαν από ρωσική αποστολή στα νερά έξω από την Ανατολική Σιβηρία. Οι ερευνητές δηλώνουν έκπληκτοι και ανήσυχοι, δεδομένου ότι το μεθάνιο είναι 20 φορές πιο δραστικό από το διοξείδιο του άνθρακα ως αέριο του θερμοκηπίου.

Η νέα προειδοποίηση έρχεται από την ομάδα του Ιγκόρ Σεμιλέτοφ, υπεύθυνου της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών για την περιοχή της Άπω Ανατολής, ο οποίος είχε δημοσιεύσει μελέτη το 2010, σύμφωνα με την οποία οι εκπομπές μεθανίου από το βυθό του Αρκτικού Ωκεανού φτάνουν τους 8 εκατομμύρια τόνους το χρόνο.

Οι παρατηρήσεις της τελευταίας αποστολής, στο όριο της υφαλοκρηπίδας της Ανατολικής Σιβηρίας, καθιστούν σαφές ότι το νούμερο αυτό είναι στην πραγματικότητα πολύ μεγαλύτερο, αναφέρει ο Σεμιλέτοφ στη βρετανική εφημερίδα Independent. Τα τελευταία ευρήματα παρουσιάστηκαν την περασμένη εβδομάδα στο συνέδριο της Αμερικανικής Γεωχημικής Εταιρείας.
Πηγή
«Σε μια πολύ μικρή περιοχή, μικρότερη από 10.000 τετραγωνικά μίλια [26.000 τ.χλμ], μετρήσαμε πάνω από 100 "σιντριβάνια" [...] από τα οποία το μεθάνιο αναβλύζει μέσα από τη στήλη νερού και φτάνει κατευθείαν από το βυθό στην ατμόσφαιρα» αναφέρει ο Σεμιλέτοφ.

Σύμφωνα με αρκετές προηγούμενες μελέτες, στο παγωμένο έδαφος και υπέδαφος της Αρκτικής -τόσο στην ξηρά όσο και στον ωκεάνιο πυθμένα- υπάρχουν τεράστιες ποσότητες παγιδευμένου μεθανίου. Το μεθάνιο αυτό βρίσκεται κυρίως τα αποθέματα φυσικού αερίου και στις αποθέσεις νεκρής οργανικής ύλης, απαντάται όμως και υπό τη μορφή ενυδρίτη του μεθανίου, ενός υλικού που μοιάζει με πάγο και συγκεντρώνεται πάνω στο βυθό.

Η άνοδος της θερμοκρασίας πιστεύεται ότι έχει επιταχύνει δραματικά την απελευθέρωση του αερίου από τον ωκεανό και από αρκτικές λίμνες.

Εκτός όμως από το μεθάνιο, τα παγωμένα εδάφη της τούνδρας απελευθερώνουν και διοξείδιο του άνθρακα, το οποίο προέρχεται από νεκρή οργανική ύλη που αρχίζει να αποσυντίθεται καθώς βγαίνει από την κατάψυξη.

Αρκετές προηγούμενες μελέτες έχουν προειδοποιήσει ότι η απελευθέρωση αερίων από την Αρκτική θα προκαλέσει έναν φαύλο κύκλο επιδείνωσης της κλιματικής αλλαγής: το αέριο αυξάνει τη θερμοκρασία, η οποία με τη σειρά της επιταχύνει την απελευθέρωση μεγαλύτερων ποσοτήτων αερίου και ούτω καθ' εξής.

«Πραγματοποιήσαμε μετρήσεις σε περίπου 150 στατικά σημεία και ανακαλύψαμε πεδία μεθανίου σε απίστευτη κλίμακα -μια κλίμακα που πιστεύω ότι δεν έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν» αναφέρει ο Σεμιλέτοφ.

«Ορισμένες στήλες [μεθανίου] είχαν πλάτος ένα χιλιόμετρο και περισσότερο και οι εκπομπές τους πήγαιναν κατευθείαν στην ατμόσφαιρα. Οι συγκεντρώσεις στον αέρα ήταν 100 φορές πάνω από το κανονικό» προειδοποιεί.

Νέος γύρος διπλωματικής δυσφορίας Τουρκίας-Γαλλίας για τη γενοκτονία των Αρμενίων

 O Νικολά Σαρκοζί και ο Αρμένιος ομόλογός τους αποτίουν φόρο τιμής στο μνημείο της γενοκτονίας στο Γερεβάν: Το Παρίσι έχει αναγνωρίσει τη γενοκτονία από το 2001
O Νικολά Σαρκοζί και ο Αρμένιος ομόλογός τους αποτίουν φόρο τιμής στο μνημείο της γενοκτονίας στο Γερεβάν: Το Παρίσι έχει αναγνωρίσει τη γενοκτονία από το 2001 

Αγκυρα, Τουρκία
Την έντονη δυσαρέσκεια της Άγκυρας απέναντι στο Παρίσι προκαλεί ξανά το ζήτημα της Γενοκτονίας των Αρμενίων: Η Τουρκία αντιδρά σε γαλλικό νομοσχέδιο που προβλέπει την ποινικοποίηση της άρνησης της Γενοκτονίας, όπως ισχύει και με την άρνηση του Ολοκαυτώματος.

H Γαλλία έχει αναγνωρίσει την Γενοκτονία των Αρμενίων από το 2001. Στις 22 Δεκεμβρίου, η Βουλή θα κληθεί να ψηφίσει εάν η άρνησή της θα διώκεται και από το νόμο -με προβλεπόμενη ανώτατη ποινή κάθειρξη ενός έτους και πρόστιμο 45 χιλ. ευρώ.

Το νομοσχέδιο συντάχθηκε στη νομοθετική βάση της ποινικοποίησης της άρνησης του Ολοκαυτώματος, την οποία έχει υιοθετήσει η Γαλλία από το 1990.

Τούρκοι αξιωματούχοι προειδοποιούν πως η υπερψήφιση του νομοσχεδίου θα προξενήσει «ανεπανόρθωτη ζημιά» στις διμερείς σχέσεις, ενώ την Πέμπτη το πρακτορείο Ανατολή μετέδωσε πως ο Τούρκος διπλωμάτης Ενγκίν Σολάκογλου προανήγγειλε ανάκληση του πρέσβη στο Παρίσι -θέση που δεν σχολίασε επισήμως το υπουργείο Εξωτερικών.

Οι δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου δείχνουν όμως ξεκάθαρα το κλίμα που επικρατεί στην Άγκυρα: Αναφερόμενος στο νομοσχέδιο, είπε ότι «ισοδυναμεί με απαγόρευση εναλλακτικής θεώρησης (ιστορίας), νοοτροπία που ανήκει στο Μεσαίωνα».

«Εάν περάσει ένας τέτοιος νόμος, η Γαλλία θα είναι επικεφαλής της άφιξης της νοοτροπίας του Μεσαίωνα στην Ευρώπη» είπε ο Νταβούτογλου.

Ομάδα Τούρκων βουλευτών θα επισκεφτεί την επόμενη εβδομάδα το Παρίσι και έχει προγραμματίσει συνομιλίες με Γάλλους βουλευτές εν όψει της ψηφοφορίας.
Πηγή

Εμπορικός δορυφόρος εντόπισε το πρώτο κινεζικό αεροπλανοφόρο

To αεροπλανοφόρο εντοπίστηκε περίπου 100 μίλια από τις κινεζικές ακτές στην Κίτρινη Θάλασσα
To αεροπλανοφόρο εντοπίστηκε περίπου 100 μίλια από τις κινεζικές ακτές στην Κίτρινη Θάλασσα

Ντένβερ, Κολοράντο
Η αμερικανική εταιρεία γεωσκόπησης Digital Globe, από την οποία προέρχονται πολλές δορυφορικές εικόνες του Google Earth, ανακοίνωσε ότι ένας από τους δορυφόρους της φωτογράφισε το πρώτο κινεζικό αεροπλανοφόρο στην Κίτρινη Θάλασσα.

Η φωτογραφία ελήφθη στις 8 Δεκεμβρίου, εντοπίστηκε όμως αυτή την εβδομάδα από αναλυτή της Digital Globe που κοίταζε τις εικόνες στο αρχείο της εταιρείας.

Όπως δήλωσε ο Στίβεν Γουντ, διευθυντής του κέντρου ανάλυσης της Digital Globe, η τοποθεσία και η ημερομηνία λήψης συνηγορούν ότι πρόκειται για το κινεζικό αεροπλανοφόρο, το οποίο είναι γνωστό ότι υποβαλλόταν σε δοκιμές στις αρχές Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα μάλιστα με την Μπόνι Γκλέισερ, ειδικό του αμερικανικού Κέντρου Στρατηγικών και Διεθνών Μελετών, η Κίνα παραδέχτηκε έμμεσα ότι ετοιμάζει αεροπλανοφόρο όταν ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να προχωρήσει σε δοκιμές στην ανοιχτή θάλασσα.

Το εν λόγω πλοίο έχει μεγάλη ιστορία, αφού η ναυπήγησή του είχε ξεκινήσει στη Σοβιετική Ένωση χωρίς να ολοκληρωθεί. Όταν τελικά κατέρρευσε η ΕΣΣΔ, το αεροπλανοφόρο κατέληξε στην Ουκρανία, η οποία το πούλησε στην Κίνα το 1998 χωρίς κινητήρες, όπλα ή συστήματα πλοήγησης.

Το Πεκίνο δηλώνει επισήμως ότι το αεροπλανοφόρο προορίζεται για «έρευνα και εκπαίδευση», ισχυρισμός που οδηγεί σε υποψίες ότι σκοπεύει να το αντιγράψει στο μέλλον για να επεκτείνει το στόλο της.

Εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείου Άμυνας αρνήθηκε να σχολιάσει τη φωτογραφία της Digital Globe, επισήμανε όμως ότι, σύμφωνα με έκθεση που παραδόθηκε φέτος στο Κογκρέσο, το αεροπλανοφόρο θα παραδοθεί στο κινεζικό ναυτικό στα τέλη του 2012.

Θα περάσουν όμως αρκετά χρόνια μέχρι να αποκτήσει το σκάφος τα αντίστοιχα αεροπλάνα.

Η Jennifer Nicole Lee βρέχει το μπλουζάκι της στην παραλία..

 Η Jennifer Nicole Lee βρέχει το μπλουζάκι της στην παραλία του Miami.. Απολαύστε την












 





























Οι «32» του Europa League και οι δυνατοί ΟΣΦΠ, ΠΑΟΚ


Κοντά στην ανατροπή-πρόκριση έφτασε η Τότεναμ που κέρδισε μεν με 4-0 την Σάμροκ Ρόβερς στο «Τάλατ», όμως έμεινε εκτός της συνέχειας των «32» του Europa League μετά την ισοπαλία 1-1 που απέσπασε η Ρούμπιν από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Οι Λονδρέζοι γνώριζαν από την αρχή ότι η υπόθεση πρόκριση ήταν δύσκολη και για αυτό ο Χάρι Ρέντναπ χρησιμοποίησε αρκετές «ρεζέρβες» στην αρχική ενδεκάδα. Παρόλα αυτά, οι παίκτες του έκαναν το καθήκον τους, όμως τα νέα από την Τούμπα δεν ήταν καλά για αυτούς.

Στο 29' ο Στιβ Πίενααρ άνοιξε το σκορ για τους «σπερς» και στο 38' ο Τάουνσεντ έκανε το 2-0. Ο Ντεφόου έκανε το 3-0 στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους, τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ προηγείτο 1-0 της Ρούμπιν. Αυτό σήμαινε ότι η Τότεναμ χρειαζόταν δύο ακόμα τέρματα για να πάρει την πρόκριση.

Όταν όμως η Ρούμπιν ισοφάρισε, οι Λονδρέζοι έπεσαν ψυχολογικά και αρκέστηκαν το τελικό 4-0 που έκανε ο 18χρόνος Χάρι Κέιν στις καθυστερήσεις.

ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ: Μπρας, Ράις (47' Ο'Ντόνελ), Μάρεϊ, Ομαν, Σάλιβαν, Στίβενς, Πάτερσον, Τέρνερ, Φιν (57' Τουίγκ), Ντένεχι, Σέπαρντ (74' Κίλνταφ)

ΤΟΤΕΝΑΜ: Κουντιτσίνι, Καμπούλ, Εσού-Εκότο (84' Φάλκε), Κράνιτσαρ, Πίενααρ, Ρόουζ, Σίλβερμορ, Σάντρο, Τάουνσεντ, Ντεφό (76' Κέιν), ντος Σάντος

Αποκλεισμός και για την Σέλτικ

Η Σέλτικ του Γιώργου Σαμαρά δεν κατάφερε να φύγει από το Ούντινε με τη νίκη επί της Ουντινέζε, καθώς έμεινε στο 1-1 με τους Ιταλούς και δεν κατάφερε να πάρει τη δεύτερη προνομιούχο θέση του ομίλου της.

Μάλιστα μετά από σέντρα του Ελληνα άσου από τα αριστερά, ο Γκάρι Χούπερ άνοιξε το σκορ στο 28', όμως η Ουντινέζε ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με τον Αντόνιο Ντι Νατάλε και τερμάτισε δεύτερη πίσω από την Ατλέτικο που νίκησε με 3-1 την Ρεν στη Μαδρίτη.

Τα αποτελέσματα της Πέμπτης και οι βαθμολογίες

1ος όμιλος

ΠΑΟΚ - Ρουμπίν Καζάν 1-1 (15' πέν. Βιεϊρίνια / 48' Νέλσον Αέδο Βαλντές)
Σάμροκ Ρόβερς - Τότεναμ 0-4 (29' Πίνααρ, 38' Τάουσεντ, 45' Ντεφόου, 91' Κέιν)

1. ΠΑΟΚ 12 (10-6)
2. Ρουμπίν Καζάν 11 (11-5)
3. Τότεναμ 10 (9-4)
4. Σάμροκ Ρόβερς 0 (4-19)

2ος Ομιλος

Κοπεγχάγη - Σαντάρ Λιέγης 0-1 (31' Μπατσουαϊ)
Ανόβερο - Βόρσκλα Πολτάβα 3-1 (25' Ράους, 33' Κονάν, 78' Σόμπιεχ - 45'+1' πεν. Μπέζους)

1. Σταντάρ Λιέγης 14 (9-1)
2. Ανόβερο 11 (9-7)
3. Κοπεγχάγη 5 (5-9)
4. Βόρσκλα Πολτάβα 2 (4-10)

3ος όμιλος

Αϊντχόφεν - Ραπίντ Βουκουρεστίου 2-1 (75' Μανόλεφ, 79' Μάταβζ - 90'+2' Πάνκου)
Χαποέλ Τελ Αβίβ - Λέγκια Βαρσοβίας 2-0 (33' Τοάμα, 76' Γιαντίν)

1. Αϊντχόφεν 16 (13-5)
2. Λέγκια Βαρσοβίας 9 (7-9)
3. Χαποέλ Τελ Αβίβ 7 (10-9)
4. Ραπίντ Βουκουρεστίου 3 (5-12)

7ος όμιλος


Άλκμααρ - Μέταλιστ 1-1 (37' Μάχερ - 37' Ντέβιτς)
Αούστρια Βιέννης - Μάλμε 2-0 (62' Λιντλ, 80' Μπαραζίτ) 

1. Μέταλιστ Χάρκιβ 14 (15-6)
2. Άλκμααρ 8 (10-8)
3. Αούστρια Βιέννης 8 (10-11)
4. Μάλμε 1 (4-15)

8ος όμιλος

Μπριζ - Μπράγκα 1-1 (50' Βλέμινκξ - 65' Έουερτον)
Μπέρμιγχαμ - Μάριμπορ 1-0 (24' Άνταμ Ρούνι) 

1. Μπριζ 11 (12-9)
2. Μπράγκα 11 (12-6)
3. Μπέρμιγχαμ 10 (8-8)
4. Μάριμπορ 1 (6-15)

9ος όμιλος
Ουντινέζε - Σέλτικ 1-1 (45'+1 Ντι Νατάλε - 29' Χούπερ)
Ατλέτικο - Ρεν 3-1 (38' πέν. Φαλκάο, 43' Άλβαρο Ντομίνγκεθ, 79' Αρντά Τουράν - 86' Μαντζέκ)

1. Ατλέτικο 13 (11-4)
2. Ουντινέζε 9 (6-7)
3. Σέλτικ 6 (6-7)
4. Ρεν 3 (5-10)

Οι «32» που συνεχίζουν...

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός θα είναι στο γκρουπ των δυνατών στην κλήρωση του Europa League, η οποία διεξάγεται την Παρασκευή 16/12 (14:00) στην Νιόν της Ελβετίας.

Στο πρώτο γκρουπ είναι 12 ομάδες που τερμάτισαν πρώτες στους ομίλους του Europa League και οι 4 που είχαν την καλύτερη επίδοση από αυτές που ήρθαν από το Champions League.

Στους «32» δεν μπορούν να τεθούν αντιμέτωπες ομάδες που ήταν στον ίδιο όμιλο και ομάδες από την ίδια χώρα, αλλά στους «16» αυτά τα ζευγράια είναι δυνατό να υπάρξουν.

Πρώτο γκρουπ

ΠΑΟΚ (Ελλάδα)
Σταντάρ Λιέγης (Βέλγιο)
Αϊντχόφεν (Ολλανδία)
Σπόρτινγκ (Πορτογαλία)
Μπεσικτάς (Τουρκία)
Μπιλμπάο (Ισπανία)
Μέταλιστ Χάρκιβ (Ουκρανία)
Μπριζ (Βέλγιο)
Ατλέτικο (Ισπανία)
Σάλκε (Γερμανία)
Τβέντε (Ολλανδία)
Άντερλεχτ (Βέλγιο)
Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία)*
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Αγγλία)*
Ολυμπιακός (Ελλάδα)*
Βαλένθια (Ισπανία)* 

Δεύτερο γκρουπ

Ρουμπίν Καζάν (Ρωσία)
Ανόβερο (Γερμανία)
Λέγκια Βαρσοβίας (Πολωνία)
Λάτσιο (Ιταλία)
Στόουκ (Αγγλία)
Ζάλτσμπουργκ (Αυστρία)
Άλκμααρ (Ολλανδία)
Μπράγκα (Πορτογαλία)
Ουντινέζε (Ιταλία)
Στεάουα Βουκουρεστίου (Ρουμανία)
Βίσλα Κρακοβίας (Πολωνία)
Λοκομοτίβ Μόσχας (Ρωσία)
Πόρτο (Πορτογαλία)*
Άγιαξ (Ολλανδία)*
Τράμπζονσπορ (Τουρκία)*
Βικτόρια Πλζεν (Τσεχία)* Πηγή

 
Powered by Blogger