Τρίτη 22 Μαΐου 2012

To Φαξ


To Φαξ
Ένας μεγαλοεπιχειρηματίας, στέλνει από τη Θεσσαλονίκη όπου είχε πάει για δουλειές, ένα φαξ στη γυναίκα του , λέγοντάς της πως θα γυρίσει μια μέρα νωρίτερα από ότι είχε σχεδιάσει.
-Γυρνάει σπίτι του λοιπόν και βλέπει τη γυναίκα του στο κρεβάτι με έναν άλλο άντρα.
Αηδιασμένος και πικραμένος φεύγει από το σπίτι και πάει σε ξενοδοχείο.
-Την άλλη μέρα τον πήρε στο κινητό η πεθερά του έχοντας μάθει τι έγινε και αφού τον παρηγόρησε λίγο, του είπε πως αποκλείεται η κόρη της να έκανε κάτι τέτοιο χωρίς αιτία και αφού μάθαινε το γιατί, θα του ξανατηλεφωνούσε.
Πράγματι, ύστερα από ένα δεκάλεπτο τον παίρνει πάλι στο τηλέφωνο και του λέει:
- Δε σου έλεγα ότι σίγουρα θα υπήρχε μια δικαιολογία; Μόλις ξαναμίλησα μαζί της. Δεν είχε πάρει το φαξ σου!!!

Τα 7 συμπτώματα της καταθλιψης

 Οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουμε τα συναισθηματικά συμπτώματα της κατάθλιψης.

Δεν πρέπει όμως να αγνοούμε ότι πρόκειται για μια ασθένεια που πολύ συχνά συνοδεύεται και από σωματικά συμπτώματα.
 
Στην πραγματικότητα πολλοί άνθρωποι με κατάθλιψη υποφέρουν από χρόνιο πόνο ή άλλα σωματικά συμπτώματα. Ας δούμε ποια είναι τα πιο συνηθισμένα: ...
 
1. Πονοκέφαλοι και ζαλάδα
Πρόκειται για συχνές ενοχλήσεις σε άτομα που πάσχουν από κατάθλιψη. Αν υποφέρατε από πριν από ημικρανίες ή ζαλάδες, η κατάσταση μπορεί να γίνει πολύ χειρότερη από τη στιγμή που θα σας χτυπήσει την πόρτα η κατάθλιψη.
 
2.Πόνοι μυϊκοί, στην πλάτη και στις αρθρώσεις
Είναι πόνοι που συνοδεύουν πολύ συχνά την κατάθλιψη, ενώ αν προϋπήρχαν υπάρχει ο κίνδυνος να γίνουν πιο έντονοι και πιο συχνοί.
 
3.Θωρακικός πόνος
Οι ειδικοί κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου. Αν νιώσετε πόνο στο στήθος, επισκεφτείτε αμέσως ένα γιατρό. Μπορεί ο πόνος να είναι σημάδι σοβαρών προβλημάτων καρδιάς αλλά δεν αποκλείεται πίσω από αυτή την ενόχληση να κρύβεται η κατάθλιψη.
 
4.Πεπτικά προβλήματα
Ίσως αισθάνεστε ζαλάδα ή ναυτία ή ακόμη μπορεί να έχετε διάρροια ή δυσκοιλιότητα. Όλα αυτά είναι συμπτώματα που ίσως συνδέονται με την εμφάνιση κατάθλιψης.
 
5.Κόπωση και εξάντληση
Δεν έχει σημασία μόνο η ποσότητα αλλά και η ποιότητα του ύπνου. Μπορεί να κοιμάστε αρκετές ώρες και να αισθάνεστε κουρασμένοι ή πεσμένοι. Ακόμη και το να σηκωθείτε από το κρεβάτι το πρωί μπορεί να φαίνεται πολύ δύσκολο, αν όχι αδύνατο.
 
6.Προβλήματα ύπνου
Πολλοί άνθρωποι με κατάθλιψη δεν μπορούν να κοιμηθούν πια καλά. Ξυπνούν πολύ νωρίς ή δεν μπορούν να κοιμηθούν όταν πηγαίνουν στο κρεβάτι το βράδυ. Άλλοι πάλι κοιμούνται πολύ περισσότερες ώρες από το κανονικό.
 
7.Αλλαγές στην όρεξη ή το βάρος
Ορισμένα άτομα με κατάθλιψη χάνουν την όρεξή τους με αποτέλεσμα να χάνουν βάρος. Άλλοι βλέπουν ότι ανοίγει η όρεξή τους για συγκεκριμένα τρόφιμα – όπως οι υδατάνθρακες – και έτσι παίρνουν κιλά.
 
Πολλά καταθλιπτικά άτομα δεν αναζητούν ποτέ βοήθεια γιατί δεν γνωρίζουν ότι τα συγκεκριμένα φυσικά συμπτώματα ενδέχεται να προκληθούν από κατάθλιψη. 

Είναι δύσκολο σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμη και για τους γιατρούς να «δουν» ότι πίσω από αυτές τις ενοχλήσεις κρύβεται η κατάθλιψη.
 
Αυτά τα σωματικά συμπτώματα όμως δεν είναι «μόνο στο μυαλό σας». Η κατάθλιψη μπορεί να προκαλέσει πραγματικές αλλαγές στο σώμα σας. Για παράδειγμα μπορεί να επιβραδύνει την πέψη σας, η οποία μπορεί με τη σειρά της να προκαλέσει προβλήματα στο στομάχι.
 
Η κατάθλιψη φαίνεται να σχετίζεται με μια ανισορροπία ορισμένων χημικών ουσιών στον εγκέφαλό σας. Κάποιες από αυτές τις ίδιες χημικές ουσίες παίζουν σημαντικό ρόλο στην αίσθηση του πόνου.
 
Έτσι πολλοί ειδικοί πιστεύουν ότι η κατάθλιψη μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε πόνο διαφορετικό από τους άλλους ανθρώπους.
 
Αντιμετωπίστε τα σωματικά συμπτώματα
 
Σε ορισμένες περιπτώσεις η θεραπεία της κατάθλιψης – με φαρμακευτική ή θεραπευτική αγωγή – θα σας απαλλάξει από τα φυσικά συμπτώματα.
 
Καλό είναι πάντως να φροντίσετε να ενημερώσετε το γιατρό σας για οποιαδήποτε σωματικά συμπτώματα. Μην πιστεύετε ότι θα φύγουν από μόνα τους. Μπορεί να χρειαστείτε πρόσθετη θεραπεία.
 
Δεδομένου ότι ο πόνος και η κατάθλιψη πάνε μαζί, μερικές φορές αν ακολουθήσετε μια αγωγή για να απαλλαγείτε από τον πόνο, αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε και την κατάθλιψη

Ρόδος:Η Εξομολόγηση Ενός Ζιγκολό Για Τις Γυναίκες Που Τον Επισκέπτονται!

 Γυναίκες πολυάσχολες, με γεμάτο πορτοφόλι, που καταφεύγουν στον πληρωμένο έρωτα για να ξεδώσουν κι εκείνες που  λόγω σωματότυπου ή ηλικίας δεν μπορούν να εξασφαλίσουν τον ερωτικό παρτενέρ της αρεσκείας τους…

Κάνε τις προσωπικές σου στιγμές τέχνη… Μόνο με 450 euro φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση Γάμου ή Βάπτισης με κάμερες HD.

Για όλες αυτές υπάρχει ο ζιγκολό, ο νεαρός εραστής, που πουλάει έρωτα, πουλάει όνειρα. Η αντρική φωνή στο τηλέφωνο δεν ξαφνιάστηκε όταν άκουσε διαφορετικά πράγματα από αυτά που ακούει συνήθως. Μίλησε στη rodiaki.gr και αρχικά είπε ότι δεν κυκλοφορεί παντού, δεν είναι γνωστό πρόσωπο, είναι επαγγελματίας, χωρίς άδεια. Είναι ο ζιγκολό της Ρόδου! 
Τι κάνει τις γυναίκες να σε παίρνουν τηλέφωνο;
Όταν παίρνουν τηλέφωνο είναι καθαρά για σεξ. Ρωτούν πρώτα αν κάνω μασάζ κι όταν βρισκόμαστε ξεκινάμε με μασάζ κι εκεί παίζονται όλα.
Πού τις συναντάς, έχεις το δικό σου χώρο;
Όχι, είναι παντρεμένες θέλουν στο αμάξι. Τους αρέσει στο αμάξι, διακριτικά.
Τι σου λένε; 
Το τηλέφωνο το παίρνουν γι αυτό το λόγο, δεν ικανοποιούνται από τον άντρα τους. Το ΄χω συζητήσει. Μετά από χρόνια ρουτίνας στο γάμο ο άντρας τους δεν κάνει ποιοτικό σεξ ή δεν κάνει καθόλου σεξ και γυρίζει πλάτη.
Για ποιες ηλικίες γυναικών μιλάμε;
Αναλόγως. Εμένα μου έτυχε και 19 χρονών, παντρεμένη με δύο παιδιά, αλλά συνήθως οι ηλικίες είναι πάνω από 30. Είναι 35 με 40.
Η μεγαλύτερη που πήγες;
Ήταν 56 χρονών, αλλά κρατιόταν πολύ καλά, είχε κι εγγόνια. Μου ζήτησε να γνωριστούμε, να περάσουμε καλά και όσο πάει.
Πόσο… πήγε;
Πήγε πέντε μήνες.
Πες μου κάτι παραπάνω για τις γυναίκες που σε παίρνουν τηλέφωνο. Είναι μορφωμένες, έχουν λεφτά;
Όλες έχουν τη δουλειά τους. Άλλες έχουν πιο πολλά λεφτά κι άλλες πιο λίγα. Αυτό που ψάχνουν όλες είναι το ποιοτικό σεξ, που βρίσκουν σε μένα.
Έρχονται μαζί σου για μια φορά;
Όταν έχω κάτι το κρατάω όσο αντέξει και πάω στο επόμενο.
Στο τηλέφωνο τι σου λένε ακριβώς;
Η γυναίκα όταν με παίρνει τηλέφωνο με ρωτάει πρώτα αν υπάρχει εχεμύθεια, για να προχωρήσει να με γνωρίσει και στη συνέχεια του τηλεφωνήματος φτάνει να με ρωτήσει και για τα…προσόντα μου. Δεν είναι γυναίκες του δρόμου αυτές, αν αυτό θέλεις να μάθεις.
Είναι γυναίκες που έχουν τις οικογένειές τους, που όλα πάνε ρολόι μέσα σ΄ αυτές, αλλά ή τις παραμελεί ο άντρας τους ή οι ίδιες αισθάνονται μόνες τους. Είναι μορφωμένες γυναίκες, με εμπειρίες, με ταξίδια, ανοιχτόμυαλες, κι αυτό που μου λένε είναι ότι θέλουν μια καλή παρέα, ένα χάδι.

Όταν λες μορφωμένες…

Είναι δημόσιοι υπάλληλοι, έχουν πτυχία και καλή δουλειά ή είναι νοικοκυρές, αλλά ανεβασμένες.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΗΒΗ ΑΔΑΜΟΥ(VIDEO)... ΕΣΚΙΣΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ!!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΗΒΗ ΑΔΑΜΟΥ(VIDEO)... ΕΣΚΙΣΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ!!!

Σπίτι από αλουμινένια κουτάκια!

 Ο Richard Van Os Keuls έχει χρησιμοποιήσει αλουμινένια κουτιά από σόδα και μπύρα για να επενδύσει το σπίτι του εξωτερικά.

Την απόφαση αυτή την πήρε γιατί τα συμβατικά υλικά ήταν πάρα πολύ ακριβά. Το αποτέλεσμα; Πάρα πολύ καλό!


















Η εμφάνιση της Ελευθερίας

 Η Ελλάδα εμφανίστηκε με την Ελευθερία Ελευθερίου στην τρίτη θέση στον α' ημιτελικό της Eurovision, στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν. 
Η εμφάνιση της ήταν -όπως παρατήρησε και η παρουσιάστρια Μαρία Κοζάκου - "αυτή μιας καλοκουρδισμένης ομάδας". Ολα δούλεψαν ρολόι - η κίνηση, τα φωνητικά, οι χορευτές, τα φώτα ακόμα και η σκηνοθεσία (παρότι στη Eurovision κατά παράδοση θεωρούμε πως μας αδικεί ο σκηνοθέτης... ), ώστε να δώσουν τη χαριτωμένη εικόνα ενός κεφάτου τραγουδιού από ένα πολύ όμορφο και σέξι νεαρό κορίτσι. Τα κοχύλια και οι αχιβάδες να λείπανε μόνο από το φόντο...

Δείτε ξανά την εμφάνισή της Ελλάδας...

Στα σκαριά Windows 8 Tablets

Στα σκαριά Windows 8 Tablets Όταν η Apple δημιούργησε το iPad ελάχιστοι είχαν συνειδητοποιήσει πόσο θα άλλαζε τον κόσμο των προσωπικών υπολογιστών. Κάποια χρόνια αργότερα οι προτάσεις είναι πραγματικά αμέτρητες και τώρα η Intel προσπαθεί να γεφυρώσεί το χάσμα μεταξύ tablets και laptops.

Όπως μαθαίνουμε μέχρι τον Νοέμβριο θα διατεθούν στο εμπόριο περισσότερα από 12 διαφορετικά tablets της εταιρείας. Τα μισά τουλάχιστον από αυτά θα μπορούν να μετατραπούν εύκολα σε laptop με την προσθήκη πληκτρολογίου.

Λέγεται μάλιστα ότι το λειτουργικό των tablet αυτών θα είναι τα Windows 8. Αν πράγματι ισχύει κάτι τέτοιο, τότε θα είναι μια πολύ σημαντική εξέλιξη στο χώρο των φορητών συσκευών καθώς θα τις αποδεσμεύσει από τα mobile λειτουργικά όπως το Android και το Windows Phone.

Ελ. Μακφέρσον: Μια 48αρα με κορμί θανατηφόρο ποζάρει με μπικίνι... (pics)


Κατά τη διάρκεια της καριέρας της στο μόντελινγκ την ακολουθούσε ο τίτλος «Το κορμί» και σήμερα...λίγες μέρες πριν γιορτάσει τα 48α γενέθλιά της, η Ελ Μακφέρσον μπορεί ακόμα να τον υπερασπιστεί.

Μητέρα δύο αγοριών, 14 και 9 ετών, η Αυστραλή Μακφέρσον ποζάρει με μπικίνι για το αμερικανικό περιοδικό People, παραδεχόμενη πως, παρά το γεγονός ότι το σώμα της παραμένει εντυπωσιακό, η ίδια νιώθει λίγο περίεργα: «Δεν έxω κάνει φωτογράφιση με μαγιό εδώ κα αρκετά χρόνια. Ξέρω ότι υπήρξαν φωτογραφίες μου με μαγιό, από παπαράτσι σε παραλίες, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά εδώ και χρόνια που ποζάρω έτσι.  Και, ξέρεις, είμαι σχεδόν, 50, οπότε…» λέει, μεταξύ άλλων, ενώ λίγο αργότερα εξηγεί τι σημαίνει για την ίδια το να διατηρείται σε φόρμα: «Η γυμναστική και η διατροφή που κάνω δεν έχουν να κάνουν με αυτό που βλέπω στον καθρέφτη. Έχουν να κάνουν με το να νιώθω καλά, υγιής, δυνατή… Δεν θέλω να δείχνω αδύνατη. Θέλω να νιώθω όμορφα».

Όσο για τις αλλαγές που προκάλεσαν στο σώμα της οι δύο εγκυμοσύνες (σε καθεμία από τις οποίες πήρε περισσότερα από 22 κιλά): «Τα οπίσθιά μου είχαν γίνει τεράστια, το στήθος μου και η κοιλιά μου επίσης! Δεν φορούσα ρούχα εγκυμοσύνης, απλά φορούσα τεράστια μεγέθη, σε μια προσπάθεια να δείχνω μοδάτη. Αλλά είχα σοκαριστεί με τις αλλαγές στο σώμα μου» εξηγεί.


Ίσως από τα κορυφαία (αν και σόκιν) ανέκδοτα με τον Τοτό! Απολαύστε το...

 Η δασκάλα της Α' δημοτικού έχει πρόβλημα με τον Τοτό που όλο βρίζει και δε δίνει την παραμικρή σημασία στο μάθημα..
'Ποιο είναι το πρόβλημά σου;', τον ρωτάει εξαγριωμένη.

'Είμαι πολύ...
έξυπνος για να είμαι στην πρώτη τάξη'. Απαντά ο Τοτός με ύφος.'Η αδερφή μου είναι στην τρίτη τάξη και είμαι πολύ εξυπνότερος από αυτήν. Πιστεύω πως πρέπει να πάω τουλάχιστον στην τρίτη κι εγώ'.

Η δασκάλα τον πάει στον διευθυντή, ο οποίος συμφωνεί να του κάνουν διάφορα tests γνώσεων κι εξυπνάδας κι αν απαντήσει σωστά, να τον βάλουν στη τρίτη τάξη.

'Πόσο κάνει 3x13;', ρωτά ο διευθυντής.
'Τριάντα εννέα'.

'Ποια είναι η πρωτεύουσα της Φιλανδίας;'
'Το Ελσίνκι'.

'Πότε γιορτάζουμε το έπος της Αλβανίας;'
'Την 28η Οκτωβρίου'.

Σε όλες τις ερωτήσεις του διευθυντή, ο Τοτός απαντά σωστά. Όμως, μετά αρχίζει να ρωτά η δασκάλα, η οποία τον
έχει άχτι και θέλει να αποδείξει πόσο αθυρόστομος είναι.

'Τι είναι αυτά που η αγελάδα έχει 4 κι εγώ 2;', ρωτάει πονηρά η δασκάλα.
'Τα πόδια', απαντά ήρεμα ο Τοτός.

'Τι είναι αυτό που έχεις μέσα στο παντελόνι σου, ενώ εγώ δεν έχω;'
'Τσέπες'.

'Τι είναι μαλλιαρό, οβάλ, γλυκό και μέσα υγρό?'

'Η καρύδα'.

'Τι μπαίνει μέσα σκληρό και ροζ και βγαίνει μαλακό και βρεγμένο;'
Ο διευθυντής ανοίγει διάπλατα τα μάτια του, αλλά πριν προλάβει να μιλήσει ο Τοτός λέει με αυτοπεποίθηση:
'Η τσίχλα'.

'Τι κάνει ο άντρας όρθιος, η γυναίκα καθιστή και το σκυλί στα τρία πόδια του;', ρωτά ακόμη πιο έντονα η δασκάλα.
'Χειραψία'.

Η δασκάλα τα έχει πάρει στο κρανίο! Αποφασίζει λοιπόν να χτυπήσει πιο δυνατά:
'Χώνεις τα παλούκια μέσα μου. Με πιέζεις, με καρφώνεις κι εγώ ανεβαίνω. Δεν προλαβαίνεις να τελειώσεις κι εγώ βρέχομαι. Τι είμαι;'

Τα μάτια του διευθυντή ανοίγουν τρομαγμένα, αλλά πάλι πριν προλάβει να πει κάτι, ακούει τον Τοτό να απαντά:
'Η σκηνή!', απαντά με σιγουριά ο Τοτός.

'Βάζεις το δάχτυλο μέσα μου! Με παίζεις νευρικά! Ο σωστός άντρας αυτό κάνει πρώτα. Τι είμαι;'
Ο διευθυντής πλέον άναυδος κοιτάζει σα χαμένος!
'Η βέρα!', λέει θριαμβευτικά ο Τοτός.

'Είμαι σε διάφορα μεγέθη. Όταν δεν είμαι καλά, στάζω. Όταν με πιάνεις και με αναταράζεις, ανακουφίζομαι.... Τι είμαι;'
'Η μύτη'.

'Είμαι σα σκληρό δοκάρι με σουβλερή άκρη. Καρφώνομαι με δύναμη τρέμοντας.. Τι είμαι;'
'Το βέλος!'.

'Αρχίζω από 'μ' και τελειώνω σε 'ι'. Όταν με δοκιμάσεις λιγώνεσαι. Τι είμαι?'
'Το μέλι φυσικά!'

Ο διευθυντής φωνάζει:

Φτάνει πια! Ποια τρίτη τάξη; Στείλε το κωλόπαιδο κατευθείαν στο Πανεπιστήμιο! Εγώ από μέσα μου απάντησα λάθος σε όλες τις ερωτήσεις...!!!

Προσοχή: Ανακάλυψαν νέο τρόπο για να κλέβουν αυτοκίνητα...

 Γυρνάτε στο αυτοκίνητο σας μετά από ψώνια και περπατάτε στο χώρο στάθμευσης.

Ξεκλειδώνετε το αυτοκίνητό σας και μπαίνετε μέσα. Αρχίζετε τη μηχανή και βάζετε όπισθεν. 
Όταν εξετάζετε τον καθρέφτη , αν δε το προσέξατε πριν μπείτε μέσα,παρατηρείτε ένα... 
κομμάτι χαρτί που υπάρχει στη μέση του οπίσθιου παραθύρου ΣΤΕΡΕΩΜΕΝΟ Ή ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ.


Έτσι, βγαίνετε από το αυτοκίνητό σας για να αφαιρέσετε εκείνο το έγγραφο που εμποδίζει την οπτική σας. 

Όταν φθάνετε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου σας, εμφανίζεται από το πουθενά κλέφτης που ορμά, μπαίνει στο αυτοκίνητό σας, το παίρνει και φεύγει! 

Φυσικά το πορτοφόλι σας είναι ακόμα στο αυτοκίνητο. Τώρα ο κλέφτης έχει το αυτοκίνητό σας, τη διεύθυνση κατοικίας σας, τα χρήματά σας και τα κλειδιά σας. Το σπίτι σας & όλα τα στοιχεία της ταυτότητάς σας είναι στα χέρια του!



ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΑΥΤΟ ΤΡΟΠΟ ΚΛΟΠΗΣ!
 Εάν δείτε ένα κομμάτι χαρτί στο πίσω παράθυρό σας, οδηγήστε μακριά και μετά αφαιρέστε το έγγραφο.

Το 97% των straight ανδρών δεν μπορεί να καταλάβει το λάθος σε αυτή τη φωτογραφία!

 Εσυ θα το καταλάβεις??? για να δουμε...Δές στην φωτογραφία που ακολουθεί...







ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΑΤΣΟΥΚΑ Ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας;

Ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας; Έχουν φουντώσει οι φήμες τελευταία που φέρουν τη Δήμητρα Ματσούκα να είναι σε σχέση με τον πρώην της Ελεονώρας Μελέτη Γιάννη Ολιζιέρσκυ.
Η πραγματικότητα, όμως, φαίνεται να είναι εκ διαμέτρου αντίθετη, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, η Δήμητρα Ματσούκα είναι ακόμη με το Φώτη Βαλλάτο και μάλιστα φέρονται να ετοιμάζουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.
Οι ίδιοι δεν έχουν μπει στη διαδικασία να διαψεύσουν τα δημοσιεύματα που τους θέλουν να έχουν χωρίσει, όμως αυτό δεν τους εμποδίζει να σκέφτονται και να ετοιμάζουν το γάμο τους.
Βέβαια, όλα αυτά είναι προς το παρόν στο επίπεδο των πληροφοριών καθώς κανένας από τους δύο δεν έχει βγει επίσημα να δώσει μία απάντηση

H μεθυσμένη Πάμελα Άντερσον κάνει στριπτίζ σε εστιατόριο (βίντεο)



Οι περισσότεροι επώνυμοι προτιμούν το Boa restaurant στην Σάντα Μόνικα για τα εξαιρετικά Αργεντίνικα T-bones του. Η 44χρονη Πάμελα ήταν η πρώτη που το χρησιμοποίησε ως πίστα στριπτιτζάδικου. Προς υπεράσπισή της, το κορίτσι και είχε πιει παραπάνω. Και το να γδύνεται είναι το μόνο που ξέρει να κάνει…..



Η νίκη των L.A. Kings (η ομάδα χόκεϊ του Λος Άντζελες) στα playoffs ήταν η αφορμή για να βγει η Πάμελα, μαζί με αρκετούς άντρες φίλους της, στο φημισμένο Boa restaurant για να το γιορτάσει.

Μετά από 1-2 μπουκάλια κόκκινο κρασί, ο εορτασμός πήρε διαφορετική τροπή με την Πάμελα να σηκώνεται, ξεχνώντας εντελώς το που βρίσκεται, και να αρχίζει να χορεύει διαδοχικά πάν στα γόνατα κάθε άντρα της παρέας και ακόμα περισσότερα….

«Εγκεφαλικό» η Μενεγάκη: Στρίπερ τα πέταξε όλα μπροστά της! (vid)

«Εγκεφαλικό» η Μενεγάκη: Στρίπερ τα πέταξε όλα μπροστά της! (vid) Καλεσμένη του Θέμου Αναστασιάδηκαι του Βαγγέλη Περρή ήταν χθες βράδυ η Ελένη Μενεγάκη και λόγω της εορτής της οι δύο παρουσιαστές της έκαναν την μία έκπληξη μετά την άλλη.
Αρχικά ο Γιώργος Τσαλίκης της τραγούδησε «Χρόνια Πολλά», λίγο μετά ο Βασίλης Καλλίδης της ετοίμασε τα αγαπημένα της φαγητά...
Το χειρότερο όμως ήρθε όταν έναςστρίπερ εμφανίστηκε μέσα από ένα κουτί και άρχισε να χορεύει και να γδύνεται!
Ώσπου η Ελένη δεν άντεξε και άρχισε να τρέχει!
Δείτε το βίντεο:


Επτά χρόνια YouTube

 Το YouTube γιόρτασε χθες τα "γενέθλιά" του και ανέβασε ένα αφιερωματικό βίντεο με μια μίνι ιστορία της πασίγνωστης ιστοσελίδας...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Eurovision 2012: Οι ευχές της Έλενας Παπαρίζου σε Ελευθερίου-Αδάμου

Eurovision 2012: Οι ευχές της Έλενας Παπαρίζου σε Ελευθερίου-Αδάμου!
 Η Έλενα Παπαρίζου ευχήθηκε στην Ελευθερία Ελευθερίου και την Ήβη Αδάμουτα καλύτερα για την συμμετοχή τους στην Eurovision!
"Είναι νέες, όμορφες και έχουν πολύ ωραία τραγούδια. Είμαι σίγουρη ότι θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Έχουν πολλές πιθανότητες και οι δύο. Δεν έχει τύχει να γνωρίσω την Ελευθερία από κοντά, ενώ την Ήβη την ξέρω. Πρέπει να νιώθουν συγκεντρωμένες σε αυτό που κάνουν» είπε χαρακτηριστικά στο πρωινό Ant1!
Για τη Σουηδία που θεωρείται φέτος φαβορί στο μουσικό διαγωνισμό η Έλενα είπε πως είναι "εκπληκτικό κομμάτι".

Εσείς μπορείτε να λύσετε αυτόν τον γρίφο;

 Επιστρέφοντας στο Vishny – Volock, ο Νικολάι βρίσκει μια έκπληξη να τον περιμένει στο ξενοδοχείο...
Την ώρα που ο Νικολάι και...



άλλοι εννέα ταξιδιώτες φτάνουν κουρασμένοι στο ξενοδοχείο, ο υπάλληλος είναι εντελώς μεθυσμένος και έχει μπερδέψει τα κλειδιά των δωματίων τους. Το χειρότερο είναι ότι τα κλειδιά δε φέρουν αριθμούς ή κάποιο διακριτικό για το νούμερο του δωματίου που ανοίγει με το καθένα και όλα τα δωμάτια είναι κλειδωμένα. Ποιος είναι ο μέγιστος αριθμός δοκιμών που πρέπει να γίνου, ώστε να ταξινομηθούν τα κλειδιά;

Απάντηση:
Ο μέγιστος αριθμός δοκιμών είναι 45. Όταν έχουμε ν κλειδιά και ξέρουμε ότι ένα από αυτά ανοίγει μια πόρτα, πρέπει, στη χειρότερη περίπτωση, να δοκιμάσουμε τα ν-1 από αυτά (αφού αν αυτά δεν ανοίγουν την πόρτα, το ν-οστό σίγουρα θα την ανοίξει). Στο συγκεκριμένο πείραμα δεν απαιτούνται πάνω από 9 δοκιμές για το πρώτο κλειδί, πάνω από 8 για το δεύτερο κ.ο.κ. Άρα στη χειρότερη περίπτωση θα απαιτηθούν: 9+8+7+6+5+4+3+2+1=45 δοκιμές.

Janessa Brazil … nude iphone pictures !











Janessa Brazil … nude iphone pictures !

Ο Google Chrome εκτόπισε τον Internet Explorer

Ο Google Chrome εκτόπισε τον Internet Explorer Μία σημαντική ανατροπή επήλθε για πρώτη φορά στη διάρκεια της εβδομάδας 14 - 20 Μαϊου, καθώς το πρόγραμμα πλοήγησης στο διαδίκτυο (browser) της Google, τo Chrome, που τον τελευταίο καιρό γίνεται όλο και πιο δημοφιλές διεθνώς, κατάφερε τελικά να ξεπεράσει τον ως τώρα αδιαφιλονίκητο ηγέτη, το πρόγραμμα Internet Explorer της Microsoft, το οποίο βρίσκεται εδώ και καιρό σε μία διαρκή πτώση. Αυτό τουλάχιστον δείχνουν τα στατιστικά στοιχεία για τη διεθνή διαδικτυακή κίνηση και τις προτιμήσεις των χρηστών, που παρακολουθεί η εξειδικευμένη εταιρία StatCounter.
Σύμφωνα με την εταιρεία, για επτά συνεχόμενες μέρες ο Chrome είχε μεγαλύτερο μερίδιο στην παγκόσμια διαδικτυακή κίνηση, συγκεκριμένα 32,76% έναντι 31,94% του Internet Explorer. Πριν από τέσσερα χρόνια, σύμφωνα με τη StatCounter η υπεροχή του προγράμματος της Microsoft ήταν αδιαφιλονίκητη με μερίδιο σχεδόν 70%.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Chrome ξεπερνά τον Internet Explorer, όμως προηγουμένως η πρωτιά του ήταν πολύ σύντομη, ενώ αυτή τη φορά διήρκεσε μία συνεχόμενη εβδομάδα, γεγονός που δείχνει ότι πλέον το πρόγραμμα της Google εδραιώνεται στις προτιμήσεις των χρηστών.
Πάντως αν και ο Chrome εμφανίζεται να προηγείται διεθνώς, έστω και οριακά, εξακολουθεί να υπολείπεται σημαντικά του Internet Explorer (ΙΕ) σε χώρες όπως οι ΗΠΑ και η Βρετανία. Στις μεν ΗΠΑ ο ΙΕ προηγείται 37% έναντι 23% του Chrome, ενώ στη Βρετανία τα αντίστοιχα ποσοστά είναι 37% και 29%.
Αντίθετα, ο Chrome «σκίζει» στην Ασία και τη Νότια Αμερική. Στην μεν πρώτη προηγείται με περίπου 5 ποσοστιαίες μονάδες του ΙΕ, ενώ στη δεύτερη με πολύ μεγαλύτερη διαφορά (έχει μερίδιο σχεδόν 50% έναντι μόλις 26% του Internet Explorer).

Αυτοκτόνησε ηλικιωμένος στη Ζάκυνθο

 Τέλος στη ζωή του έβαλε χθες ένας ηλικιωμένος στη Ζάκυνθο, με τα αίτια της αυτοκτονίας να μην έχουν γίνει ακόμη γνωστά.....

Ο 74χρονος αυτόχειρας διέμενε μόνιμα στην Αθήνα, αλλά επισκεπτόταν συχνά τη Ζάκυνθο για διακοπές.
Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο πριν δώσει τέλος στη ζωή του, τηλεφώνησε στην Αστυνομία και ενημέρωσε.
Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σπίτι που διέμενε, τον εντόπισαν κρεμασμένο.

ΜΙΑ ΖΑΡΙΓΚ Η παρουσιάστρια που μας έκανε να ξεχάσουμε την Πετρούλα

Η παρουσιάστρια που μας έκανε να ξεχάσουμε την Πετρούλα Ο πειρασμός έχει ονοματεπώνυμο, Μία Ζάριγκ (Mia Zarring).
Πρόκειται για την κυρία που λέει τον καιρο στο ρωσικό κανάλι Pravda...
Τι και αν βρέχει ή χιονίζει; Τι κι αν οι προβλέψεις δεν είναι πάντα έγκυρες; Κανείς δεν διαμαρτύρεται και δεν παραπονιέται, αφού η προσοχή των τηλεθεατών - κυρίως των αντρών  - είναι... αλλού.
Τρέμε Πετρούλα, η Μία έρχεται δυναμικά και κερδίζει με διαφορά... στήθους!

Γεννητικά όργανα βάρους 45 κιλών!!

 Αφόρητη έχει γίνει η ζωή του Γουέσλι Γουόρεν
Ένα δράμα ζει τα τελευταία τρία χρόνια ο Γουέσλι Γουόρεν (Wesley Warren) ο οποίος πάσχει από μια μορφή ελεφαντίασης στα γεννητικά όργανα με αποτέλεσμα η ζωή του να έχει γίνει αφόρητη καθώς αυτά ζυγίζουν πια 45 κιλά.

Κυκλοφορεί συνέχεια με ένα καφάσι προκειμένου να τα ακουμπάει όταν κάθεται ενώ και οι φυσικές ανάγκες είναι για αυτόν μια πολύπλοκη διαδικασία.

Ο Γουέσλι είναι άνεργος και κυκλοφορεί στους δρόμους του Λας Βέγκας προκειμένου να μαζέψει χρήματα για μια επέμβαση η οποία κοστίζει 1 εκατομμύριο ευρώ.


VIDEO: Αλβανοί βίασαν ανήλικη μπροστά στον πατέρα της! Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: VIDEO: Αλβανοί βίασαν ανήλικη μπροστά στον πατέρα της!

 Τέσσερις Αλβανοί διαρρήκτες βίασαν 15χρονο κορίτσι μπροστά στον πατέρα της μέσα στο σπίτι τους...

Ο πατέρας ξυλοκοπήθηκε άγρια. Νοσηλεύονται και οι δύο τραυματισμένοι και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. 

Τα μεγάλα στήθη … μας αρέσουν !!







ΦΩΤΟ: Παράξενα και τρελά μούσια



Μούσια που τραβούν πραγματικά όλα τα βλέμματα…



















Το 69 … “το κάνατε” ;


 -Γιαγιά αγαπιόσασταν πολύ με τον παππού;
- Ναι αμέ.
- Χαϊδευόσασταν;
- Ναι αμέ.
- Το 69 το κάνατε;
- Οοοοχι παιδάκι μου! Το 68 πέθανε ο παππούς σου…

Η πρωταγωνίστρια της νέας τσόντας της Sirina “Αποπλάνηση στην Σαντορίνη” … γυμνή !!


Comments Off
Η pornstar Cathy Heaven πρωταγωνιστεί στην νέα ταινία της Sirina “Αποπλάνηση στην Σαντορίνη”

Ο Πόντιος … κερατάς !!

 Ο Πόντιος σύζυγος επιστρέφει πιο νωρίς στο σπίτι και βρίσκει τη γυναίκα του στο κρεβάτι γυμνή και λαχανιασμένη.
Έξαλλος,τρέχει στο μπάνιο και βρίσκεται φάτσα με φάτσα με έναν τύπο τσίτσιδο,που σκεπάζει όπως όπως τα αχαμνά του με μια πετσέτα.
Ο σύζυγος έξαλλος:
-Με την πετσέτα του προσώπου ρε καθίκι ;;

Έκανε Τατουάζ Όλα Τα Ιατρικά Εργαλεία Που Τον Έσωσαν! [Φωτο]

 Τις απίστευτες φωτογραφίες με τα ιατρικά εργαλεία αποτυπωμένα στο σώμα του νεαρού Ματ, δημοσίευσε το βρετανικό vice.com…

Ο νεαρός, αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας από 5 ετών, όταν διαγνώστηκε ότι πάσχει από διαβήτη. Για μεγάλο χρονικό διάστημα μπαινόβγαινε με την οικογένειά του σε διάφορα νοσοκομεία.
“Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αποκτήσω μια πιο στενή σχέση με το χώρο και να… εθιστώ τρόπον τινά στα ιατρικά εργαλεία, τα οποία έτσι κι αλλιώς μου άρεσαν”, λέει ο ίδιος.


Μεγαλώνοντας, το πρόβλημά του αντιμετωπίστηκε με επιτυχία. Ως ενήλικας, πλέον, αποφάσισε να αποτίσει ένα είδος φόρου τιμής στα εργαλεία που του έσωσαν τη ζωή και τον βοήθησαν να συνέλθει.
“Ξεκίνησα σιγά σιγά, κάνοντας πρώτα το… διαβητικό τατουάζ σε εμφανέστατο σημείο στο σώμα μου, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι το πρόβλημά μου!”, λέει χαρακτηριστικά.


Στη συνέχεια, ακολούθησε ένα πιεσόμετρο, ένα στηθοσκόπιο, μια μάσκα οξυγόνου, ένα νυστέρι, μια σύριγγα, γάντια λατέξ, χειρουργικά ράμματα, ένα αντανακλαστικό σφυρί, ένα ωτοσκόπιο και, τελευταία, ένα ηλεκτρικό τρυπάνι κρανίου… Τώρα ετοιμάζομαι να… χτυπήσω στο άλλο πόδι την ακτινογραφία που είχα βγάλει στη λεκάνη μου”.
Οι φίλοι και οι γνωστοί του, παρότι παραξενεύτηκαν με την απόφαση του Ματ, συμφωνούν στο εξής: “Έχει μετατρέψει το σώμα του σε ένα εκπληκτικό… ιατρικό ερμάριο, πλήρως εξοπλισμένο και πανέτοιμο για την αντιμετώπιση κάθε έκτακτης ανάγκης”!

 

 
Powered by Blogger