Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

ΑΝΕΚΔΟΤΟ:όλα XXΧL!

 Ένας πανύψηλος Ηπειρώτης, κατεβαίνει στην Αθήνα, χαζεύει ότι ήταν να χαζέψει και από περιέργεια μπαίνει και σε ένα κακόφημο μπαρ. Του την πέφτει μια π@υτάνα, με την οποία καταλήγουν σ` ένα δωμάτιο, και καθώς αυτός γδύνεται, του λέει:
-Πολύ μεγαλόσωμος είσαι!!!
-Ε, λέει αυτός, τα πάντα στην Ήπειρο είναι πρώτο μέγεθος!



Ρίχνει αυτή άλλη μια μάτια πιο κάτω και προσθέτει, με θαυμασμό!!!(αν και π@υτάνα):
-Τώρα βλέπω τι εννοείς ότι τα πάντα είναι πρώτο μέγεθος! 


.......Κάποτε τελειώνουν, ντύνονται και την ρωτάει ο Ηπειρώτης:
-Εσύ, κοπέλα μου, από ΠΟΙΟ μέρος της Ηπείρου είσαι;;;;;;;



















Πηγή














20 σέξυ κινήσεις για να τον ερεθίσεις!

Ποιός είναι εκείνος ο μαγικός συνδυασμός ερωτικών κινήσεων και κόλπων, που θα κάνει το σεξ μαζί σου αξέχαστο;



Συγκεντρώσαμε τις πιο διαδεδομένες σεξουαλικές επιθυμίες των ανδρών στο κρεβάτι και φτιάξαμε τη χρυσή εικοσάδα των σέξυ κινήσεων που μπορείς να του κάνεις, για να μείνεις για πάντα χαραγμένη στη μνήμη του σαν το καλύτερο σεξ της ζωής του!
1. Αφού ξεκινήσει ο ερωτικός πυρετός, βοήθησέ τον να βγάλει το πουκάμισο ή παντελόνι του. Μην στέκεσαι άπραγη, αλλά βάζοντας όλη την τσαχπινιά σου, ξεκούμπωσε ένα ένα τα κουμπιά του πουκαμίσου του. Το μόνο πράγμα που θα πρέπει να τον βοηθήσεις να φορέσει είναι το προφυλακτικό. Ειδικά στη συγκεκριμένη εφαρμογή, η βοήθειά σου μπορεί να αποδειχτεί εξαιρετικά πολύτιμη για την αυτοπεποίθηση και στύση του.


2. Μην παραλείπεις να του κάνεις μασάζ αρκετά συχνά. Ζήτα του να ξαπλώσει ανάσκελα και άρχισε τις μαλάξεις στα πόδια. Έπειτα, βάλε στο παιχνίδι και τη γλώσσα σου, την οποία θα περάσεις πάνω από την κοιλίτσα του. Με το στόμα σου να βρίσκεται τόσο κοντά στο πέος του, θα τον εξιτάρει όσο δεν φαντάζεσαι.

3. Καθώς εξασκείσαι στην στάση γυναίκα από πάνω, χούφτωσε και τράβηξε απαλά τα μπαλάκια του. Η απρόσμενη κίνηση θα τον εκπλήξει ευχάριστα. Ταυτόχρονα, μπορείς να παίξεις και λίγο με την κλειτορίδα σου και να τον αφήνεις να παρακολουθεί το διπλό θέαμα.


4. Μια συνηθισμένη βραδιά που τίποτα δεν προμηνύει ότι θα κάνετε σεξ, ξέχνα να φορέσεις το νυχτικό σου και άφησε το στήθος σου ακάλυπτο. Κατά ένα περίεργο, το στήθος σου δεν θα αργήσει να βρεθεί στο στόμα του και να αρχίσει το γλέντι.


5. Καθώς το κάνετε στα τέσσερα, άρχισε να κινείς τους γλουτούς σου σε μια κυκλική κίνηση. Αυτή η κίνηση θα τον κάνει να φτάσει σε κάθε σημείο του κόλπου σου και θα του προσφέρει μια εμπειρία αξέχαστη.


6. Προσπάθησε να του φορέσεις το προφυλακτικό με το στόμα. Αν και κανένας άντρας δεν συμπαθεί το προφυλακτικό, η αίσθηση του να είσαι εκεί κάτω, θα τον εξιτάρει κι θα ξεχάσει την απέχθεια του για τις προφυλάξεις.


7. Ερέθισε την κορυφή του πέους του με την γλώσσα, και χωρίς να τον προειδοποιήσεις πάρε ολόκληρο το πέος στο στόμα σου. Μην απορήσεις αν μετά σε φωνάζει Βαθύ Λαρύγγι!


8. Λίγο πριν τελειώσει, σφίξε τους πυελικούς μυς όπως κάνεις όταν θέλεις να ουρήσεις. Η πίεση εκείνη την στιγμή θα τον κάνει να εκραγεί και ο οργασμός του θα μείνει αξέχαστος.


9. Καθώς του κάνεις στοματικό, μην σταματάς να μουρμουρίζεις και να ανασαίνεις αργά και με βογγητά. Αυτές οι ηχητικές πινελιές, θα στείλουν τις δονήσεις σε όλο του το κορμί και ο ερεθισμός του θα μεγαλώσει κι άλλο.


10. Ενώ κάνετε έρωτα στην ιεραποστολική στάση, τύλιξε τα πόδια σου σφιχτά γύρω από το σώμα του. Έτσι, θα αισθανθεί πιο κοντά σου και θα καταλάβει ότι απολαμβάνεις και με το παραπάνω το σεξ μαζί του.


11. Το να γλύφεις τα δάχτυλά του είναι εξίσου ξεσηκωτικό με το να παίρνεις το πέος του στο στόμα. Και ενώ τα δόντια απαγορεύονται στην περιοχή του πέους, δεν συμβαίνει το ίδιο και με τα δάχτυλα.


12. Αφού τον δέσεις και αισθανθεί ανήμπορος, ερέθισέ τον με τη γλώσσα, το στόμα και τα χέρια σου μέχρι να τελειώσει.


13. Ενώ βρίσκεστε στην ιεραποστολική στάση, ανασήκωσε τους γλουτούς σου. Η αίσθηση της διείσδυσης θα γίνει μεγαλύτερη και για εσένα αλλά και για εκείνον που θα νιώσει παντοδύναμος μέσα στον κόλπο σου.


14. Λίγο πριν κορυφώσει, ζήτα του να σταματήσει τη διείσδυση και πάρε το πέος του στο στόμα σου για να τελειώσει εκεί, πιο δυνατά από ποτέ.




15. Κατά τη διάρκεια του σεξ, μην παραλείπεις να του λες πόσο υγρή είσαι και πόσο πολύ απολαμβάνεις το πέος του μέσα σου.


16. Αν σου ζητάει να ενδώσεις και στην πίσω πόρτα, και το έχεις πάρει απόφαση, κάντου την έκπληξη και άφησε το πέος του να περάσει από την πίσω πόρτα. Και ο πόνος θα είναι λιγότερος, και εκείνος θα ξετρελαθεί και θα έχεις τον έλεγχο της διείσδυσης μέχρι εκεί που θέλεις.


17. Αφήστε το κρεβάτι. Στρώστε χαλάκι, μπείτε στην ντουλάπα, βγείτε στο μπαλκόνι και γενικά δοκιμάστε το σεξ οπουδήποτε αλλού εκτός από την κρεβατοκάμαρα.


18. Μην ξεχνάτε τη λίπανση και τα σεξουαλικά παιχνίδια και βοηθήματα. Αν όλο το λες και δεν το κάνεις, τρέξε σήμερα στο κοντινότερο sex shop.


19. Προσπαθείστε να αλλάξετε στάσεις αλλά χωρίς να του επιτρέψεις να βγει από μέσα σου. Αρχικά, μπορεί να μην τα καταφέρνετε τέλεια, αλλά με τον καιρό δεν θα ξεκολλάτε ο ένας από τον άλλο στην κυριολεξία.


20. Ασχολήσου με τον οργασμό και την διασκέδασή σου. Αν δεν δείξεις ότι ευχαριστιέσαι αυτό που κάνετε, θα μείνει με τη μισή χαρά. Σημασία δεν έχει να περνάει καλά μόνο εκείνος. Είναι εξίσου σημαντικό να βλέπεις ότι κι εσύ ευχαριστιέσαι το σεξ μαζί του εξίσου. Αυτό είναι και το μεγαλύτερο ερωτικό βοήθημα που μπορείς να του προσφέρεις!!!!!




Τα πιο άσχημα σκυλιά του κόσμου!

Δε θα θέλατε ο σκύλος σας να φαίνεται κάπως έτσι… Τα σκυλιά που απεικονίζονται στις παρακάτω φωτογραφίες δεν χαρακτηρίζονται για την ομορφιά τους αλλά σίγουρα μπορούν να κερδίσουν ένα διαγωνισμό ασχήμιας...!!!
























OΙ ΠΙΟ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2011

Dexter Season 6Από τις ανασκοπήσεις της χρονιάς, δε θα μπορούσαν να λείπουν οι λίστες που αφορούν την πειρατεία και τα torrents, με την ιστοσελίδα TorrentFreak να δημοσιεύει τις 10 τηλεοπτικές σειρές που κατέβηκαν παράνομα μέσα στο 2011.


Η πρώτη θέση πηγαίνει στο Dexter με 3.620.000 downloads/επεισόδιο και η δεύτερη στο Game of Thrones με 3.400.000, ενώ εντύπωση προκαλεί ότι ο αριθμός είναι μεγαλύτερος από τον υπολογισμό των θεατών όταν παίζονται στην TV.


Η εξήγηση μπορεί να βασιστεί στο γεγονός ότι είναι πολύ δημοφιλής και εκτός της χώρας προβολής (ΗΠΑ), με το κοινό των άλλων αγορών (Ευρώπη, Ασία κλπ.) να μην μπορεί να περιμένει 1 ή 2 χρόνια για να τις δει σε κάποιο εγχώριο δίκτυο.
Ακόμη, μέσα στην πρώτη δεκάδα περιλαμβάνονται σειρές που παίζονται σε ελεύθερα δίκτυα των ΗΠΑ (Glee, How I Met Your Mother), και εδώ φαίνεται για μια ακόμα φορά ότι το κοινό στρέφεται σιγά σιγά στην παρακολούθηση τηλεοπτικών προγραμμάτων μέσα από τον υπολογιστή, χωρίς να εξαρτάται από τα ωράρια της τηλεόρασης.
Top 10 Pirated TV-showsΤέλος, η ιστοσελίδα TorrentFreak αναφέρει ότι το ποσοστό των πειρατικών downloads μειώνεται χρόνο με το χρόνο, ειδικότερα στις ΗΠΑ, λόγω των εναλλακτικών τρόπων παρακολούθησης μέσα από υπηρεσίες όπως είναι οι Hulu και Netflix. Ωστόσο, η ζήτηση (και η πειρατεία) σε Ευρώπη και Ασία παραμένει υψηλή λόγω της μη διαθεσιμότητας.

Η κινητή τηλεφωνία δεν ήταν ποτέ τόσο σέξι


Σε αυτό το κατάστημα η... επικοινωνία είναι το παν














Πηγή


Οι sexy εμφανίσεις της Έλενα Γκρέκου στην πίστα !!

Ατάκες που αφήνουν τις γυναίκες… παγωτό!


Είτε «παγώσουν» είτε όχι από το ιδιόμορφο χιούμορ σου, εσύ θα έχεις κάνει τη διαφορά και φυσικά πάταγο με τέτοιες ατάκες!Το θεματάκι έχει καθαρά χιουμοριστικό χαρακτήρα. Μην προσπαθήσετε να ρίξετε κοπέλα με κάτι τέτοια. Οι πιθανότητες δεν σας ευνοούν καθόλου.Ωστόσο, έχουν πλάκα και οι αντιδράσεις των γυναικών στο άκουσμά τους είναι σίγουρα ξεκαρδιστικές!
Να τις απολαύσουμε… 01. Γειά σου κούκλα. Θέλεις να κερδίσεις 20 χιλιάρικα ; 02. Ξέρεις αν κόψεις τα χέρια σου θα μοιάζεις με την Αφροδίτη της Μήλου. 03. Αν σε πονούν τα πόδια σου είναι γιατί τρέχεις στην σκέψη μου συνέχεια. 04. Το φόρεμά σου θα πήγαινε πολύ ωραία με το χαλάκι δίπλα στο κρεβάτι μου. 05. Όλες αυτές οι υπέροχες καμπύλες σου κι εγώ δεν έχω φρένα. 06. Ξέρεις τι θα σου πήγαινε όμορφα με αυτό το φόρεμα ; Εγώ. 07. Έχασα το αρκουδάκι μου,θα κοιμηθείς μαζί μου απόψε ; 08. Τ΄ όνομά μου είναι Bond. James Bond. 09. Θές να παίξουμε την ζυγαριά ; θα κάτσεις πάνω μου κι εγώ θα μαντέψω τα κιλά σου. 10. Αν έχεις χάσει την παρθενιά σου μπορείς να μου δώσεις το κουτί της ; 11. Ήμουν έτοιμος να πάω σπίτι να αυνανιστώ.Σε πειράζει να φαντάζομαι εσένα ; 12. Πιστεύεις στον κεραυνοβόλο έρωτα, ή να ξαναπεράσω ; 13. Πάμε για πίτσα και μετά να το κάνουμε ;Τι δεν σου αρέσει η πίτσα ; 14. Έλα κάτσε στην αγκαλιά μου και να μιλήσουμε για το πρώτο πράγμα που θα πεταχτεί. 15. Στο σπίτι σου ή στο σπίτι μου ; 16. Ωραία στήθη. Σε πειράζει να τα αγγίξω ; 17. Τι έχει εκατό δόντια και κρατά πίσω του ένα τέρας ; Το φερμουάρ μου. 18. Συγνώμη έχασα το νούμερο του τηλεφώνου μου,μπορώ να έχω το δικό σου ; 19. Αν σ΄ακολουθήσω μέχρι το σπίτι σου, θα με κρατήσεις εκεί ; 20. Θές τα δάκτυλά μου να αυνανιστείς ; 21. Τι λες να παίρναμε ένα ντούζ μαζί ; 22. Κάτι συμβαίνει με τα μάτια μου. Δεν μπορώ να τα πάρω από πάνω σου. 23. Ίσως κάνω λάθος, αλλά μου φαίνεται οτι θές να βγείς μαζί μου. 24. Η κοπελιά μου έμεινε έγκυος, θές να βγείς μαζί μου ; 25. Θα μπορούσες να με παντρευτείς για μια νύχτα ; 26. Αναρωτιέμαι τι φύλο θα ΄ναι τα παιδιά μας. 27. Είσαι τόσο όμορφη όσο δείχνεις, ή απλά μου θυμίζεις τον εαυτό μου ; 28. Είσαι εδώ μόνη, ή θα πρέπει να σκοτώσω κανέναν για να σε πάρω ; 29. Αν δεν το κάνεις με ξένους, μπορώ να σου συστηθώ πρώτα. 30. Αν είμαστε ό,τι τρώμε, τότε μέχρι αύριο το πρωί θα έχω γίνει εσύ. 31. Θες να χρησιμοποιήσουμε τα προφυλακτικά μου, πριν λήξουν ; 32. Σου 'χει πεί κανείς ότι θέλεις να το κάνεις μαζί μου ; 33. Ξέρεις δεν είμαι μόνο ενδιαφέρον τύπος, έχω και ενδιαφέρον σώμα. 34. Γειά σου, θέλω να σου δώσω την ικανοποίηση να με ξεζουμίσεις.











Ένας Άγγελος στο παρκέ ....Adrianna Lima








Νομίζω ότι είναι η πρώτη φορά, που ανεξάρτητα από την ομάδα που υποστηρίζει ο καθένας, εύχονται όλοι οι άντρες ο μπασκετικός Ολυμπιακός να αποκτήσει τον Marko Jaric. Ο λόγος απλός και ακούει στο όνομα Andriana Lima.
 
 
 Το 30χρονο supermodel από τη Βραζίλια είναι η γυναίκα του Σέρβου παίκτη και αν με το καλό έρθει αυτός στην Ελλάδα, όλο και περισσότερες πιθανότητες έχουμε να δούμε τη Lima live στο γήπεδο. Μέχρι όμως τότε ας την ονειρευόμαστε βλέποντας μερικές από τις πιο σέξι φωτογραφίες της…
 














Το πιο ακριβό και πολυτελή campervan στον κόσμο


Το πιο ακριβό αυτοκινούμενο είναι προς πώληση με τιμή της τάξης των £1.9 εκατομμυρίων. Η Αυστριακή εταιρεία Marchi Mobile είναι αυτή που κατασκεύασε αυτό το αυτοκινούμενο παλάτι που ονομάζεται eleMMentpalazzo το οποίο έχει ενδοδαπέδια θέρμανση και μπαρ.

Το όχημα έχει ένα τεράστιο υπνοδωμάτιο με τηλεόραση 40-ιντσών,μπάνιο, ντους, ξεχωριστή τουαλέτα, σαλόνι και την καμπίνα του οδηγούμε κουκέτα.























ΤΡΈΛΑΝΕ ΤΟΥΣ ΦΊΛΟΥΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΝΈΟ ΤΡΙΚ ΤΟΥ FACEBOOK!

Τρέλανε τους φίλους σου με το νέο τρικ του Facebook! To να κάνεις tag - ή επισήμανση όπως μεταφράζεται στα ελληνικά - τους φίλους σου στο Facebook δεν είναι κάτι καινούργιο! ...






Πατώντας απλά το «@» και το όνομα κάποιου φίλου μπορείς να tagάρεις όποιον θέλεις.

Πως θα σου φαινόταν όμως αν μπορούσες να πειράξεις κάποιο
φίλο σου λίγο... παραπάνω, κάνοντας τον «επισήμανση» σε μια φράση που
δεν ήταν το όνομα του!


Χάρη σε ένα νέο τρικ που κυκλοφορεί μπορείς να κάνεις tag τους φίλους σε όποιο ψευδώνυμο ή φράση εσύ θέλεις!

Πως θα το καταφέρεις:

1. Πρώτα κάνε paste τον εξής κώδικα @@[0:[NUMBERID:0:TEXT]] στο box του status update σου!



2. Στη συνέχεια βρες το ID του προσώπου που θες να κάνεις tag! Στους περισσότερους φίλους σου το ID θα το βρεις εύκολα, καθώς βρίσκεται στο τέλος του url του profile τους.



Διαφορετικά αν δεν βλέπεις το ID του, πήγαινε στο url και
αντικατέστησε το «www» με τη λέξη «graph». Μόλις πατήσεις enter θα σου
δώσει το ID του φίλου σου!



3. Τώρα σβήσε τη λέξη "NUMBER-ID" από τον κώδικα που έχεις βάλει στο status σου και κάνε paste το ID του φίλου σου στη θέση του.



4. Και τώρα το καλύτερο: Αποφάσισε με ποιο ψευδώνυμο ή φράση θέλεις να κάνεις tag τον φίλο σου! Σβήσε το "TEXT" και γράψε εκεί την φράση που θέλεις να κάνεις tag τον φίλο σου!



6. Κάνε update και περίμενε τηλέφωνο από τον φίλο σου που έκανες tag!





















Άγιε μου Βασίλη βόηθα!


Σέξι κορίτσια στο πνεύμα των ημερών

Καλά Χριστούγεννα με πολύ σέξι στυλ εύχονται οι σταρ του βρετανικού ριάλιτι σόου The Only Way is Essex. Οι «πικάντικες» Αγιοβασιλίνες του σόου φωτογραφήθηκαν λίγο πριν τα Χριστούγεννα και εκτός από τέρψη στα ανδρικά μάτια, προσφέρουν και κοινωνικό έργο, καθώς η φωτογράφιση έγινε για φιλανθρωπικό σκοπό.










































Πηγή

 
Powered by Blogger