Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Τι γίνεται στην Ελλάδα με τις επικίνδυνες σιλικόνες στήθους;

Με αφορμή τα γεγονότα στη Γαλλία και τον πανικό στις γυναίκες που αρχίζει να σαρώνει και την Αγγλία, σχετικά με τα εμφυτεύματα σιλικόνης της Γαλλικής εταιρίας PIP, οι πλαστικοί χειρουργοί στη χώρα μας παίρνουν θέση και είναι καθησυχαστικοί.

Οι Έλληνες πλαστικοί χειρουργοί είναι κατηγορηματικοί: “Στην χώρα μας χρησιμοποιούμε μόνο εγκεκριμένα προϊόντα, ως εκ τούτου δεν συντρέχει ουδείς λόγος ανησυχίας για τις γυναίκες που έχουν τοποθετήσει εμφύτευμα σιλικόνης στο στήθος τους”

Όπως τόνισε στο iatropedia.gr, ο πλαστικός χειρουργός κ. Πέτρος Σαράκης, στην Ελλάδα δεν έχει χρησιμοποιηθεί η συγκεκριμένη Γαλλική μάρκα εμφυτευμάτων σιλικόνης. “Τα εμφυτεύματα που χρησιμοποιούμε είναι συγκεκριμένα και έχουν περάσει από εξαντλητικές δοκιμές και αυστηρότατους ελέγχους, τόσο από εμάς όσο και από την αμερικάνικη FDA και διαθέτουν τα απαραίτητα πιστοποιητικά ασφαλείας”

Η Εταιρία Πλαστικής Χειρουργικής, και οι Έλληνες χειρουργοί χρησιμοποιούν συγκεκριμένες μάρκες εμφυτευμάτων. Μάλιστα τονίζουν ότι η εν λόγω Γαλλική μάρκα είναι σχεδόν άγνωστη στη χώρα μας και μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί κάποιο περιστατικό.












Πηγή 

Ανακουφίστε τα πρησμένα πόδια

Ξεκινάτε την ημέρα σας με τα πόδια σας πανέμορφα και μέχρι το τέλος της μέρας τα βλέπετε να αλλάζουν όψη, να είναι πρησμένα και να μην μπορούν να μείνουν ούτε ένα δευτερόλεπτο ακόμα μέσα στα παπούτσια.
Γιατί συμβαίνει αυτό και τι μπορούμε να κάνουμε;
Το πρήξιμο των ποδιών και των αστραγάλων οφείλεται σε συγκέντρωση υγρών στους ιστούς.
Η βαρύτητα σπρώχνει τα υγρά προς τα πόδια και τους αστραγάλους κάνοντάς τα να πρήζονται.
Ας δούμε μερικούς τρόπους για να τα ανακουφίσουμε.

    Μειώστε το αλάτι. Το αλάτι βοηθά στην κατακράτηση υγρών.

    Βάλτε τα πόδια σας ψηλά. Ξαπλώστε ανάσκελα και αφήστε τα πόδια σας να ξεκουραστούν 30 εκατοστά πιο ψηλά από το υπόλοιπο σώμα. Μείνετε σε αυτή τη θέση για 10-15 λεπτά και κάντε το, αν είναι δυνατόν, 3-4 φορές μέσα στην ημέρα.
    Φορέστε ειδικά καλσόν. Στα φαρμακεία και τα καλά καταστήματα καλλυντικών θα βρείτε καλσόν και κάλτσες που ενισχύουν την κυκλοφορία του αίματος και περιορίζουν την συσσώρευση υγρών λόγω βαρύτητας στα πόδια.
    Γυμναστείτε. Η γυμναστική βοηθά στην βελτίωση του κυκλοφορικού.

    Χάστε βάρος. Τα περιττά κιλά επιβραδύνουν την κυκλοφορία του αίματος και αυξάνουν την πίεση του αίματος.

    Περπατήστε. Αν η δουλειά σας είναι καθιστική, σηκώνεστε κάθε 1-2 ώρες και περπατήστε για λίγα λεπτά.

    Ελέγξτε τα φάρμακά σας. Κάποια φάρμακα, ειδικά τα μη στεροειδή αντιφλεγμονώδη μπορούν να επιτείνουν το πρήξιμο των ποδιών.

    Επισκεφθείτε τον γιατρό σας αν το πρήξιμο επιμένει και συνοδεύεται από δυσκολία στην αναπνοή και αίσθημα βάρους ή αν το πρήξιμο δημιουργεί σκασίματα στο δέρμα σας.











Πηγή

Τραγικός πατέρας ενημερώθηκε για το θάνατο του γιου του μέσω Facebook!

Οργισμένος ο τραγικός πατέρας
τα βάζει με τις βρετανικές και ινδικές αρχές καθώς ουδείς μπήκε στον κόπο να τον ενημερώσει για το θάνατο του γιου του, ο οποίος έπεσε θύμα ρατσιστικής επίθεσης.


Ο πατέρας που ζει στην Ινδία πληροφορήθηκε για τον θάνατο του παιδιού του μέσα από το Facebook καθώς ο γιος του βρισκόταν στην Αγγλία για τις ημέρες των εορτών. Οι αρχές αν και είχαν στην κατοχή τους το τηλέφωνο του νεαρού δεν ειδοποίησαν την οικογένειά του!


Σύμφωνα με τις πληροφορίες ένας άγνωστος πλησίασε τον νεαρό, τον ρώτησε για την ώρα και τον πυροβόλησε εν ψυχρώ, στην περιοχή Salford στο Μάντσεστερ. Το ταξίδι στη Βρετανία ήταν όνειρο του νεαρού θύματος, ενώ το πανεπιστήμιο του Lancaster προσφέρθηκε να καλύψει τα έξοδα για το ταξίδι επιστροφής του άτυχου νεαρού.


Στο Facebook ήδη έχουν δημιουργηθεί σελίδες στη μνήμη του θύματος, που ζητούν δικαιοσύνη και τονίζουν ότι ο Anuj Bidve σκοτώθηκε για μια απλή ερώτηση: ''Τι ώρα είναι''...


Οι αρχές πάντως μιλάνε για ρατσιστικό έγκλημα και έχουν ήδη προχωρήσει σε συλλήψεις...


















Πηγή

14χρονη Νορβηγίδα αυτοκτόνησε αφού βιάσθηκε ομαδικά απο Μουσουλμάνους μετανάστες

 Η Eva Helgutan υπέστη άγριο ομαδικό βιασμό απο Μουσουλμάνους μετανάστες 

στο Trondheim της Νορβηγίας. Η οικογένειά της λέει οτι βυθίζονταν ολοένα και περισσότερο στην κατάθλιψη μετά το βιασμό και τελικά αυτοκτόνησε. Η αστυνομία λέει ότι ένας μεγάλος αριθμός λευκών Νορβηγίδων έχει βιασθεί άγρια απο ομάδες μεταναστών στο Τρόντχαϊμ. Η αστυνομία αναφέρει οτι στόχος τους είναι μόνο λευκές Νορβηγίδες. Η Eva ήταν ένα απο τα τρία νεαρά κορίτσια που βιάσθηκαν ομαδικά μέσα σε μερικές μέρες. Απο τότε που...







άνοιξαν τα σύνορα για τους μετανάστες στην Σκανδιναβία οι βιασμοί έχουν εκτοξευθεί στα ύψη. Η συντριπτική πλειονότητα των βιασμών στην Σκανδιναβία διαπράττονται απο μετανάστες που προέρχονται απο την Αφρική και την Μέση Ανατολή. Δείτε το βίντεο για να καταλάβετε σε τι μετατρέπουν το λίκνο της δημοκρατίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Την Ελλάδα:


14χρονη Νορβηγίδα αυτοκτόνησε αφού βιάσθηκε ομαδικά απο Μουσουλμάνους μετανάστες

Η Eva Helgutan υπέστη άγριο ομαδικό βιασμό απο Μουσουλμάνους μετανάστες στο Trondheim της Νορβηγίας. Η οικογένειά της λέει οτι βυθίζονταν ολοένα και περισσότερο στην κατάθλιψη μετά το βιασμό και τελικά αυτοκτόνησε. Η αστυνομία λέει ότι ένας μεγάλος αριθμός λευκών Νορβηγίδων έχει βιασθεί άγρια απο ομάδες μεταναστών στο Τρόντχαϊμ. Η αστυνομία αναφέρει οτι στόχος τους είναι μόνο λευκές Νορβηγίδες. Η Eva ήταν ένα απο τα τρία νεαρά κορίτσια που βιάσθηκαν ομαδικά μέσα σε μερικές μέρες. Απο τότε που άνοιξαν τα σύνορα για τους μετανάστες στην Σκανδιναβία οι βιασμοί έχουν εκτοξευθεί στα ύψη. Η συντριπτική πλειονότητα των βιασμών στην Σκανδιναβία διαπράττονται απο μετανάστες που προέρχονται απο την Αφρική και την Μέση Ανατολή. Δείτε το βίντεο για να καταλάβετε σε τι μετατρέπουν το λίκνο της δημοκρατίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.














Δεν έκανε σεξ και την πλήρωσε

Δεν έκανε σεξ και την πλήρωσε Αποζημίωση ύψους 10.000 ευρώ διεκδίκησε και... 

κέρδισε μία Γαλλίδα από τον σύζυγο της λόγω «έλλειψης σεξ κατά την διάρκεια 21 ετών γάμου», σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου της πόλης Εξ αν Προβάνς της νότιας Γαλλίας.

Για να δικαιολογήσουν την ετυμηγορία τους, οι αρχές επικαλέστηκαν το άρθρο 215 του γαλλικού αστικού κώδικα, βάσει του οποίου τα παντρεμένα ζευγάρια πρέπει να αποφασίζουν από κοινού το πρόγραμμα του καθημερινού βίου τους, αναφέρει το «Έθνος».

Το ζευγάρι είχε καταλήξει στα δικαστήρια πριν από δύο χρόνια, όταν η κυρία κατέθεσε αίτηση για διαζύγιο κατηγορώντας το σύζυγό της για… ασεξουαλικότητα και ασυνέπεια στην εκπλήρωση των συζυγικών του καθηκόντων.

Όσο για τον ίδιο τον κατηγορούμενο, αυτός δεν αρνήθηκε τις κατηγορίες και είπε ότι απέφευγε το σεξ λέγοντας πως είχε… πονοκέφαλο φυσική κόπωση και προβλήματα υγείας.













Δασκάλα με Φονικά Ενστικτα



Fatal Lessons: The Good Teacher (Σαμάνθα,τέλεια ζωή, πετυχημένη καριέρα, καλό γάμο, υπέροχα παιδιά, επιφάνεια, νευρική κατάσταση, βαθμοί,δασκάλα, Βικτόρια, ιδιαίτερα μαθήματα , καρδιές,αναπόσπαστο κομμάτι, μυστηριώδη πράγματα, απειλητικά )
Κατηγορία Δραματικές, Θρίλερ
Εταιρία διανομής Audio Visual
Κυκλοφορία 2004
Διάρκεια 100'
Σκηνοθεσία Michael Scott

Ηθοποιοί Erika Eleniak, Patricia Kalember, Ken Tremblett, Lori Ann Triolo
Παραγωγή

Υπόθεση : Η Σαμάνθα μοιάζει να έχει την τέλεια ζωή, μια πετυχημένη καριέρα, έναν καλό γάμο και δύο υπέροχα παιδιά. Όμως κάτω από την επιφάνεια κάτι δεν πάει καλά. Η νευρική της κατάσταση δεν είναι καλή, καθώς πιστεύει πως ένας άγνωστος την παρακολουθεί. Όταν οι βαθμοί της μικρής της κόρης πέφτουν ξαφνικά, η Σαμάνθα απευθύνεται στην δασκάλα της, Βικτόρια. Η Σαμάνθα εντυπωσιάζεται από την Βικτόρια και την προσλαμβάνει να κάνει ιδιαίτερα μαθήματα στα παιδιά της. Η Βικτόρια κατακτά τις καρδιές όλων και γίνεται αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής τους. Σιγά- σιγά αρχίζουν να γίνονται μυστηριώδη πράγματα, απειλητικά για τη ζωή τους, που μόνο η Σαμάνθα δείχνει να τα αντιλαμβάνεται.
























Έρευνα: Η Ελλάδα στο διαδίκτυο και τα social media

 Ενδιαφέρον έχουν τα συγκεντρωτικά νούμερα και τα ποσοστά των Ελλήνων χρηστών του διαδικτύου και των social media.

Οι Έλληνες λοιπόν αγαπάνε το Facebook: το 2011 είχαμε 88 εκατομμύρια ανανεώσεις και σχόλια στο Facebook, ενώ σύμφωνα με την ιστοσελίδα Socialbakers 3.562.120 Έλληνες βρίσκονται στο Facebook συνολικά.

Η Ελλάδα βρίσκεται ακόμα στην 42η θέση στη λίστα με τους χρήστες ανά χώρα, ενώ όπως δείχνουν τα στοιχεία το ποσοστό διείσδυσης αγγίζει το 33,14%.

Η πλειοψηφία των χρηστών είναι ηλικίας 25 έως 35 ετών, ενώ ακολουθούν οι ηλικίες από 18 έως 24 και στην τρίτη θέση από 35 έως 44. Μεταξύ ανδρών και γυναικών προηγείται το «ισχυρό φύλο» με 56%.




















Οι διάσημοι που έφυγαν το... 2011!

 Μια χρονιά που σημαδεύτηκε με πολλές ανθρώπινες απώλειες από φυσικές καταστροφές ανά τον κόσμο.
Ηθοποιοί, τραγουδιστές, πολιτικοί, σκηνοθέτες, άνθρωποι των τεχνών και των γραμμάτων, άνθρωποι του αθλητισμού αλλά και άνθρωποι...ιδιοφυΐες, "εφυγαν" από τη ζωή μέσα στο 2011.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ:

Στις 31 Ιανουαρίου αφήνει την τελευταία της πνοή η αγαπητή ελληνίδα ηθοποιός Καίτη Λαμπροπούλου.


ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ:


Ενας απο τους μεγαλύτερους κιθαρίστες όλων των εποχών ο Γκάρι Μουρ αφήνει την τελευταία του πνοή στις 06 Φεβρουαρίου σε ηλικία μόλις 58 χρόνων.

Στις 09 Φεβρουαρίου πεθαίνει και ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ Μιλτιάδης Έβερτ μετά από χρόνια προβλήματα υγείας.

ΜΑΡΤΙΟΣ

Η ελληνική μουσική γίνεται πιο φτωχή. Ένας από τους καλύτερους μουσικούς, συνθέτες και ερμηνευτές ο Μανώλης Ρασούλης πεθαίνει στις 5 Μαρτίου.


Σε ηλικία 72 ετών πεθαίνει στις 17 Μαρτίου ο έλληνας ηθοποιός Χρήστος Τσάγκας.


Τα "πιο όμορφα μάτια του κόσμου" αυτά της Ελίζαμπεθ Τέιλορ κλείνουν για πάντα και η πιο αγαπημένη "Κλεοπάτρα" πέρναει στην αιωνιότητα στις 23 Μαρτίου.

Το ελληνικό θέατρο θρηνεί στις 29 Μαρτίου τον θάνατο ενός από τους μεγαλύτερους θεατρικούς συγγραφείς. Τον Ιάκωβο Καμπανέλλη.


ΑΠΡΙΛΙΟΣ

40 μέρες μετά τον θάνατο του καλού του φίλου Μανώλη Ρασούλη, φεύγει από την ζωή ο τραγουδοποιός Νίκος Παπάζογλου. Ήταν 17 Απριλίου και ο Παπάζογλου για χρόνια πάλευε με τον καρκίνο.


Πριν από 70 χρόνια μαζί με τον Μανώλη Γλέζο ανέβηκε στην Ακρόπλη και κατέβασε την γερμανική σβάστικα που κυμμάτιζε. Η πράξη τους ήταν από τις πιο ηρωικές κατά τον Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο. Ο λόγος για τον Απόστολο Σάντα που στις 30 Απριλίου αφήνει την τελευταία του πνοή.

ΜΑΪΟΣ

Η είδηση του θανάτου του παγώνει το χαμόγελο όλων. Και πως να μην κλάψει όταν ένας από τους ηθοποιούς που πάντοτε έκανε τους πάντες να γελάνε "φεύγει" για πάντα από την ζωή. Το ημερολόγιο γράφει 3 Μαϊου 2011. Ο Θανάσης Βέγγος σβήνει για πάντα αφήνοντας πίσω του ένα μεγάλο έργο.


ΙΟΥΝΙΟΣ

Στις 19 Ιουνίου πεθαίνει ξαφνικά σε ηλικία 60 ετών ο εν ενεργεία βουλευτής του ΚΚΕ Άγγελος Τζέκης. Βαθιά θλίψη για τον αιφνίδιο θάνατό του, εκφράζει η ΚΕ του ΚΚΕ.

Έγινε γνωστός από τον ρόλο του ως επιθεωρητής Κολόμπο. Ο λόγος για τον Πίτερ Φολκ που φεύγει στις 24 Ιουνίου. 


ΙΟΥΛΙΟΣ

Πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ. Η Μπέτι Φορντ χήρα του εκλιπόντος πρώην προέδρου των ΗΠΑ Τζέραλντ Φορντ φεύγει από την ζωή πλήρης ημερών στις 9 Ιουλίου.

Η είδηση του θανάτου της σοκάρει τους πάντες. Για αρκετή ώρα κανείς δεν ξέρει αν είναι αλήθεια ή όχι. Κάποιοι είπαν ότι το περίμεναν λόγω της άστατης ζωής που έκανε. Δυστυχώς όμως η είδηση δεν ήταν ψέμα. Ήταν πέρα για πέρα αληθινή. Η Έιμι Γουάινχαουζ, η φωνή που έκανε τους πάντες να ανατριχιάζουν πεθαίνει στις 23 Ιουλίου του 2011.


Ο μεγάλος κύπριος σκηνοθέτης Μιχάλης Κακογιάννης πεθαίνει στις 25 Ιουλίου. Άφησε πίσω του ταινίες που έγραψαν εποχή στον ελληνικό και όχι μόνο κινηματογράφο. 


ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

Τον αποκαλούσαν και ήταν, ο εμπνευστής του ΑΣΕΠ. Ο Αναστάσιος Πεπονής φεύγει από την ζωή σε ηλικία 87 ετών στις 8 Αυγούστου.

Ηθοποιός. Σπάνια εμφανιζόταν και έδινε συνεντεύξεις. Ο Λυκούργος Καλλέργης πεθαίνει μετά από χρόνια προβλήματα υγείας στις 27 Αυγούστου.

Έφυγε σε ηλικία 87 ετών στις 28 Αυγούστου ο Λεωνίδας Κύρκος. Υπήρξε ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, φυλακίστηκε και καταδικάστηκε σε θάνατο, έδωσε αγώνες κατά της δικτατορίας και επικρίθηκε για τη συμμετοχή του στην οικουμενική.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

Όταν λες Apple σου έρχεται στο μυαλό το...μήλο! Όταν όμως σου έρθει στο μυαλό το μήλο τότε σίγουρα σου έρχεται και ο Στηβ Τζομπς. Ο άνθρωπος πίσω από την εταιρεία κολοσσός. Στις 6 Οκτωβρίου το "μήλο" μένει ορφανό. Ο Στήβ Τζομπς πεθαίνει νικημένος από τον καρκίνο.


23 Οκτωβρίου 2011: Τραγική κατάληξη είχε το γκραν πρι της Μαλαισίας για τον 24χρονο Ιταλό αναβάτη, Μάρκο Σιμοντσέλι ο οποίος έχασε τον έλεγχο της μηχανής του, παρασύρθηκε από τους Ρόσι, Έντουαρντς και λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματα του.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

Στις 22 Νοεμβρίου πεθαίνει η Ντανιέλ Μιτεράν, χήρα του πρώην προέδρου της Γαλλίας Φρανσουά Μιτεράν.


Η είδηση έρχεται από το αστυνομικό δελτίο. Πυρκαγιά σε διαμέρισμα στην Γλυφάδα με έναν νεκρό. Λίγο αργότερα γίνεται γνωστό ότι νεκρός είναι ο θεατρικός συγγραφές και επιχειρηματίας Βαγγέλης Λιβαδάς. Σύζυγος της ηθοποιού Σμαρούλας Γιούλη που μεταφέρεται στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα. Ήταν 27 Νοεμβρίου. 


Λίγες ώρες αργότερα το θέατρο και ο κινηματογράφος γίνονται ακόμη πιο φτωχά. Ο σκηνοθέτης Ντίνος Κατσουρίδης πεθαίνει στις 28 Νοεμβρίου.


ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

Στις 4 Δεκεμβρίου πεθαίνει ένας από τους μεγαλύτερους βραζιλιάνους ποδοσφαίριστές που άφησαν εποχή στα γήπεδα. Ο Σόκρατες ή ο γιατρός όπως τον αποκαλούσαν πεθαίνει σε ηλικία 57 ετών.


Το όνομά του και η πορεία του συνδέθηκαν με όλα τα κινήματα του κόσμου και ο Κρίστοφερ Χίτσενς το μόνο που δεν κατάφερε να αμφισβητήσει ήταν ο καρκίνος. Πεθαίνει στις 16 Δεκεμβρίου.

Άλλη μια μεγάλη φωνή της διεθνούς μουσικής σκηνής πεθαίνει. Η ξυπόλητη ντίβα όπως την φώναζα, η Σεζάρια Εβόρα πεθαίνει στις 17 Δεκεμβρίου.


Το ημερολογίο γράφει 18 Δεκεμβρίου. Ένας από τους μεγαλύτερους πολιτικούς της Τσεχίας και της πρώην Τσεχοσλοβακίας, και πρωην πρόεδρος της χώρας ο Βάτσλαβ Χάβελ αφήνει την τελευταία του πνοή.

Η είδηση του θανάτου κάνει ένα έθνος να παραλυρεί. Άλλοι το λένε σκηνοθετημένο και άλλοι όχι. Ο λόγος για τον ηγέτη της Βορείου Κορέας Κιμ Γιονγκ Ιλ που πεθαίνει στις 19 Δεκεμβρίου 


Τους τελευταίους μήνες έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Δυστυχώς το πρωί της 28ης Δεκεμβρίου η σπουδαία σκηνοθέτις Λουκία Ρικάκη φεύγει από τη ζωή.















Πως να κρατήσετε το σπίτι σας πιο ζεστό!

Ο χειμώνας είναι εδώ και οι πρώτες νιφάδες χιονιού πέσανε ήδη! Όμως παρόλο που η θερμοκρασία πέφτει δεν συμβαίνει το ίδιο...

και με την τιμή του πετρελαίου ή του ηλεκτρικού ρεύματος. Για αυτό ήρθε η ώρα να δείτε πως θα κρατήσετε την φωλιά σας όσο πιο ζεστή γίνεται, ακολουθώντας τις παρακάτω ανέξοδες και εύκολες προτάσεις!

1. Καλέστε ενισχύσεις!
Εάν τα παραθυρόφυλλα σας έχουν φθορές αυτό σημαίνει ότι θα έχετε και απώλειες θερμότητας. Αγοράστε μονωτικά αυτοκόλλητα που μπαίνουν γύρω από πόρτες και παράθυρα – τα βρίσκετε σε διάφορα μήκη και μεγέθη- και μπλοκάρουν τον αέρα να μπει και να βγει από το σπίτι. Βάλτε και στο κάτω μέρος της εξώπορτας. Εναλλακτικά και εάν υπάρχουν μεγάλα ανοίγματα μεταξύ τοίχου και κουφωμάτων κλείστε τα με εδικό μονωτικό αφρό ή σιλικόνη.

2. Κλείσε τα δωμάτια που δεν χρησιμοποιείς!
Μια πρόταση που αφορά κυρίως τα μεγαλύτερα διαμερίσματα και τις μονοκατοικίες. Τα δωμάτια που δεν χρησιμοποιούνται, σφραγίζονται! Κλείστε την πόρτα τους και βάλτε και ένα τυλιγμένο χαλάκι. Όσο λιγότερο κρύο αέρα έχεις να… τριγυρίζει άσκοπα μέσα στο σπίτι, τόσο το καλύτερο. Άσε που αν έχετε την τεχνική δυνατότητα, μπορείτε κλείνοντας τη βάνα στα σώματα του καλοριφέρ σε αυτά τα δωμάτια, να γλιτώσετε και χρήματα από το πετρέλαιο, αφού θα καίτε λιγότερο.

3. Φουλ της ζέστης! 
Για να αυξήσετε την απόδοση των καλοριφέρ σας προσθέστε στο πίσω μέρος τους και πάνω στον τοίχο, ειδικά μεταλλικά φύλλα που βοηθούν την ζέστη να αντανακλάται και να βγαίνει στο δωμάτιο αντί να πηγαίνει στον τοίχο. Επίσης, υπάρχουν ειδικά μοτέρ που θυμίζουν μίνι ανεμιστήρες και δουλεύουν με ελάχιστο ρεύμα. Αυτά μπορείτε να τα τοποθετήσετε στο κάτω μέρος του καλοριφέρ για να στέλνουν περισσότερο ζεστό αέρα.

4. Κουρτίνες ως πέπλο προστασίας!
Οι βαριές κουρτίνες από χοντρά υφάσματα μπορούν να κάνουν το σπίτι να μοιάζει πιο χειμωνιάτικο και παράλληλα μπλοκάρουν τον κρύο αέρα που έρχεται από τα παράθυρα που δεν είναι καλά μονωμένα.

5. Κλείστε τις τρύπες!
Φροντίστε να καλύψετε τις χαραμάδες του air-condition εάν δεν το χρησιμοποιείται γιατί γίνονται όχημα μεταφοράς αέρα. Το ίδιο γίνεται και με την καμινάδα από το τζάκι. Για αυτό όταν δεν το χρησιμοποιείται να την κλείνετε πάντα αλλιώς ο ζεστός αέρας από το σπίτι σας το «σκάει».

6. Θερμοκρασία υπό έλεγχο!
Εάν μπορείτε αξίζει να επενδύσετε σε έναν αυτόματο θερμοστάτη γιατί βοηθάει στο να κάνετε οικονομία στο πετρέλαιο που καίτε. Ρυθμίζοντας τον να ανάβει όταν πέσει το θερμόμετρο κάτω από συγκεκριμένους βαθμούς, κρατάτε το σπίτι σε μια σταθερή θερμοκρασία και έτσι μετά δεν χρειάζεται να κάψετε περισσότερο πετρέλαιο για να καταφέρετε να το ζεστάνετε.

7. Ντύσου καλά!
Δεν ωφελεί να λες «κρυώνω, κρυώνω» και να φοράς… κοντομάνικο. Καλά, δεν λέμε να κυκλοφορείς και με σκούφο μέσα στο σπίτι σου, αλλά σίγουρα θέλει κάτι χοντρούλι. Χειμώνας είναι, στο κάτω κάτω.

8. Στρώσε το σπίτι σου!
Σε περίπτωση που έχετε κάποια χαλιά ή πατάκια που δεν έχετε χρησιμοποιήσει και ταυτόχρονα υπάρχουν σημεία του σπιτιού που δεν είναι καλυμμένα, στρώστε τα. Το γυμνό δάπεδο είναι κρύο στην αίσθηση. Και αν είναι ξύλινο το πάτωμα, πάει καλά, αν μιλάμε όμως για πλακάκι ή μάρμαρο; Ακριβώς. Γι’ αυτό, αν έχετε κάτι, να το στρώσετε. Ακόμη και αν δεν σας ταιριάζει απόλυτα αισθητικά, θυμήθείτε ότι αυτές τις -δύσκολες- μέρες, προτεραιότητα έχει η ζέστη.













Πηγή 

Απίστευτα sexy οπίσθια από πολύ καυτά κορίτσια…


Θέλετε να ρίξετε μια ματιά…?











































Πως θα προλάβουμε το μεθύσι και τι μπορούμε να κάνουμε για να αντιμετωπίσουμε τα συμπτώματα και το hangover

 Γιορτές και η κατανάλωση αλκοόλ αυξάνεται. Καλό λοιπόν θα ήταν να γνωρίσουμε απλά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε, για να προλάβουμε την μέθη αλλά και δεν τα καταφέρουμε για να αντιμετωπίσουμε τα συμπτώματα της.

Τι να κάνετε για να μην μεθύσετε:

-Μη αναμειγνύεται διαφορετικά ποτά.
-Πίνετε αρκετό νερό μαζί με το ποτό σας.
-Πίνετε ένα ποτήρι νερό για κάθε ποτήρι αλκοόλ.
-Μην αναμειγνύεται αναψυκτικά με αλκοόλ, καθώς επιτείνουν τη δράση του.
-Μην πίνετε ποτέ με άδειο στομάχι.

Πρόληψη της μέθης.
Αλμυρό τυρί για την πρόληψη.
Για να αποφύγετε τη μέθη φάτε τυρί , μια και τα λιπαρά του τυριού επιβραδύνουν την κένωση του στομάχου , οπότε καθυστερεί και η απορρόφηση του αλκοόλ. Αντίθετα τα γλυκά ή αναψυκτικά διευκολύνουν τη διέλευση του οινοπνεύματος στην κυκλοφορία του αίματος.

Γάλα για την πρόληψη
Συνίσταται να πιει κανείς ένα ποτήρι γάλα πριν πιει αλκοόλ και ακόμα να φροντίζει να πίνει "καθαρά" αλκοολούχα ποτά και περιστασιακά να τα ανακατεύει με αναψυκτικό. 
Το γάλα επιβραδύνει την απορρόφηση του αλκοόλ, με συνέπεια να παράγεται λιγότερη τοξική ακεταλδεΰδη στο σώμα. Από τα διάφορα ποτά, το τζιν και η βότκα είναι συγκριτικά πιο ασφαλή για να αποφύγει κανείς το μεθύσι.

Το αλκοόλ αυξάνει την απώλεια νερού από τον οργανισμό, εξ ου και η τάση να πηγαίνει κανείς συχνά στην τουαλέτα, όταν πίνει πολύ. Η αφυδάτωση επιδεινώνει το μεθύσι και κάνει τα κατάλοιπά του πιο οδυνηρά και χρονοβόρα. Η κατανάλωση νερού και αναψυκτικών πέρα από το αλκοόλ βοηθά εν προκειμένω.

Λάδι για πρόληψη της μέθης
Για να αποφύγουν τη μέθη, οι Ρωμαίοι έπιναν ένα μικρό ποτήρι ελαιόλαδο πριν από το ποτό. Εσείς αρκεστείτε σε μικρότερη ποσότητα. Πιείτε μια κουταλιά της σούπας λάδι, μία ώρα προτού καταναλώσετε αλκοόλ.

Aντιμετώπιση των συμπτωμάτων Τι μπορούμε και τι πρέπει να κάνουμε

Αρκετό νερό (1-2 ποτήρια οπωσδήποτε) για να αποφύγουμε την αφυδάτωση και να διαλυθεί πιο γρήγορα το αλκοόλ. Συνίσταται σε συνδυασμό με το νερό κατά προτίμηση 1-2 φρυγανιές, ή 1 παξιμάδι, η μια φέτα ψωμί, αν δεν υπάρχει κάτι πιο ξηρό, ειδικά αν δεν έχουμε φάει πριν. (έτσι κρατάμε τα υγρά στον οργανισμό)

Μέλι για το μεθύσι

Αν είστε ζαλισμένοι από τη μέθη, τότε το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να φάτε μέλι. Το μέλι αποτελεί το ιδανικό αντίδοτο στον πονοκέφαλο που προκαλεί ένα γερό μεθύσι.
Το μέλι, που είναι φυσικό γλυκαντικό, αποτελεί θαυμάσιο τρόπο για να αντιμετωπίζει το σώμα τις τοξικές συνέπειες της υπερκατανάλωσης αλκοόλ. Η φρουκτόζη που περιέχει, βοηθά σημαντικά τον οργανισμό να διασπάσει σε αβλαβή υπο-προϊόντα το αλκοόλ που κυκλοφορεί στο αίμα μετά τη μέθη. Ο βασικός λόγος που μετά το μεθύσι οι άνθρωποι συχνά νιώθουν τόσο άσχημα, είναι επειδή το αλκοόλ διασπάται σε ακεταλδεϋδη, μια ουσία τοξική για το σώμα.

Η ακεταλδεϋδη, στη συνέχεια, μετατρέπεται -με την χρήση φρουκτόζης- σε οξικό οξύ, το οποίο με τη σειρά του καίγεται κατά τη διάρκεια της φυσικής διαδικασίας του μεταβολισμού, με συνέπεια από την καύση να παράγεται διοξείδιο του άνθρακα που εκπνέεται από το σώμα. Τα κατάλοιπα του μεθυσιού εξαφανίζονται πιο γρήγορα, στο βαθμό που η ακεταλδεΰδη μετατρέπεται ταχύτερα σε άλλες λιγότερο τοξικές χημικές ουσίες. Και σε αυτό βοηθά ιδιαίτερα το μέλι. Μάλιστα, αν κανείς φάει το μελί με ψωμί (π.χ. σε τοστ), προσθέτει κάλιο και νάτριο στον οργανισμό του, που βοηθά περαιτέρω το σώμα του να τα βγάλει πέρα με το αλκοόλ..

Πριν πάτε στο κρεβάτι πιείτε τουλάχιστον τρία μεγάλα ποτήρια νερό.


Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ....
Η επόμενη μέρα από ένα μεθύσι, «hangover» όπως λέγεται στα αγγλικά, είναι συνήθως αρκετά δυσάρεστη, αφού συνοδεύεται από έντονο πονοκέφαλο και στομαχικές διαταραχές. Γι’ αυτό το λόγο, αυτή τη μέρα θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα το διαιτολόγιο σας, το οποίο θα πρέπει να είναι πολύ ελαφρύ. Συνεχίστε να πίνετε πολλά υγρά (νερό) και να καταναλώνεται υδατάνθρακες, όπως μακαρόνια, πατάτες, ρύζι ψωμί, γιατί βοηθάνε στην αντιμετώπιση κυρίως των γαστρεντερικών διαταραχών που προέρχονται από τη μέθη.

Λεμόνι: Ρίχνετε τον χυμό ενός λεμονιού σε ένα φλιτζάνι καφέ και το πίνετε –φυσικά χωρίς ζάχαρη και χωρίς γάλα.

Κοτόσουπα: Όπως ακριβώς σας ανακουφίζει όταν είστε κρυωμένοι, το ίδιο ευεργετικά δρα και για το hangover. Επίσης θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τυχόν πόνους στο στομάχι.
Μέλι: Από την ώρα που θα ξυπνήσετε το πρωί τρώτε δύο κουταλιές ανά μισή ώρα μέχρι να αρχίσετε να αισθάνεστε καλύτερα.

Ο καφές: είναι πολύ καλός συνδυασμός με παρακεταμόλη (π.χ. depon, panadol κ.α) γιατί επιταχύνει την αναλγητική δράση για τον απλό πονοκέφαλο, όχι από τη μέθη.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ποτέ καφέ μετά από αλκοόλ. Είναι διουρητικός και επιταχύνει την αφυδάτωση και δεν μπορεί να διαλυθεί εύκολα το αλκοόλ. Καλύτερα να τον πιούμε αφού έχουμε ξεμεθύσει.

Όχι στην ζάχαρη: Ποτέ μετά από αλκοόλ.

Το λάδι: Μία κουταλιά ελαιόλαδου έπειτα από έντονη κατανάλωση αλκοόλ ηρεμεί το στομάχι, απαλύνοντας τη δυσάρεστη αίσθηση που προκαλεί η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

Το καλύτερο όλων θα ήταν βέβαια να αποφεύγουμε την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

ΠΡΟΣΟΧΗ
Η αντιμετώπιση της οξείας μέθης, στον κωματώδη ή ληθαργικό ασθενή γίνεται σε νοσοκομείο.
















Κάζο και κράξιμο για Τσέλσι!

 Βαριά εντός έδρας ήττα από την Αστον Βίλα με 1-3 γνώρισε η Τσέλσι και είδε την Αρσεναλ (1-0 την ΚΠΡ) να της... τραβάει το σεντόνι. Εντονες αποδοκιμασίες στο τέλος, ισοπαλία η Τότεναμ. 

Το ότι είναι η χειρότερη Τσέλσι των τελευταίων δέκα ετών το έχουν διαπιστώσει όλοι όσοι ασχουλούνται έστω και λίγο με την Premier League, όμως όπως φαίνεται, μπορεί να πάει και πιο κάτω. Το σύνολο του Αντρέ Βίλας-Μπόας αν και προηγήθηκε κόντρα στην Αστον Βίλα, ηττήθηκε με 1-3 στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και στο τέλος η μπάλα πήρε τους πάντες καθώς οι αποδοκιμασίες ήταν πολύ έντονες. Οι Μπλε μετά την ήττα και τη νίκη της Αρσεναλ επί της ΚΠΡ βρέθηκαν εκτός των θέσεων του Champions League, ενώ αν η Σίτι νικήσει την Σάντερλαντ την Κυριακή (01/01) θα βρεθεί στα μέσα του πρωταθλήματος στο -14 από την πρώτη θέση.

Μόλις δύο χρόνια μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, οι Λονδρέζοι απέχουν έτη φωτός από μία ομάδα που είναι ανάμεσα σε αυτές που διεκδικούν τον τίτλο και παρότι το ματς ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις, δέχθηκαν μεγάλο πλήγμα. Στο 23' ο Νταν ανέτρεψε τον Ντρογκμπά και ο Ιβοριανός από τη βούλα έκανε το 1-0 σημειώνοντας το γκολ Νο150 για την Τσέλσι σε όλες τις διοργανώσεις. Ο 34χρονος έγινε μόλις ο 6ος παίκτης που κάνει κάτι τέτοιο με την Μπλε φανέλα. Πέντε λεπτά μετά, η Βίλα είχε την απάντηση. Ο Ν' Ζόγκμπια έκανε πρωτοχρονιάτικο πάρτι από τα αριστερά, γύρισε τη μπάλα στον Αϊρλαντ, ο οποίος αρχικά νικήθηκε από τον Τσεχ, όμως με δεύτερη προσπάθεια πάνω στην γραμμή ισοφάρισε (1-1). Κάπου εκεί ολοκληρώθηκε το ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που βρέθηκαν πρώτοι κοντά στο γκολ, όταν σε κινηματογραφική αντεπίθεση στο 53' ο Αγκμπονλαχόρ βρέθηκε φάτσα με τον Τσεχ, όμως νικήθηκε από τον γκολκίπερ της Τσέλσι. Στο 63' ο Βίλας-Μπόας πέρασε στο ματς τον Τόρες και ένα λεπτό μετά ο Ισπανός με βολίδα από 25 μέτρα τράνταξε το οριζόντιο του Γκούζαν. Οι Μπλε είχαν κατοχή, το ματς είχε πάει στο μισό γήπεδο, όμως δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν καθαρή ευκαιρία και μετά το 75' άρχισαν τα σουτ και οι γιόμες κυριολεκτικά από παντού. Αποτέλεσμα; Οι Χωριάτες πήραν θάρρος και με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά έδωσαν το σύνθημα για αποδοκιμασίες. Στο 83' με πλασέ μέσα από την περιοχή ο Στίλιαν Πετρόφ έκανε το 1-2 και τρία λεπτά μετά ο Μπεντ με πλασέ στην κενή εστία έδωσε το τελειωτικό χτύπημα με το 1-3. Δέκα χρόνια είχε να κερδίσει η Αστολν Βίλα στο «Στάμφορντ Μπριτζ», καθώς το 2002 είχε περάσει από το Λονδίνο με το ίδιο σκορ!
Άρσεναλ - ΚΠΡ 1-0 (60' Φαν Πέρσι)
Μπορεί να μην έσπασε το ρεκόρ του Άλαν Σίρερ, ωστόσο ο Ρόμπι Φαν Πέρσι με το τέρμα που σημείωσε έδωσε τρεις πολύτιμους βαθμούς στην Άρσεναλ, η οποία και μπήκε στην τετράδα. Οι «κανονιέρηδες» τα βρήκαν… σκούρα κόντρα στην ΚΠΡ, για ακόμα ένα ματς δεν είχαν υπομονή στην τελική προσπάθεια, όμως το 1-0 τους φέρνει στους 36 βαθμούς πλησιάζοντας παράλληλα την Τότεναμ. Η Άρσεναλ είχε τον έλεγχο, έχασε ευκαιρίες, ωστόσο έπρεπε να φτάσουμε στο 60’ προκειμένου ο Ολλανδός ύστερα από ασίστ του Αρσάβιν να ανοίξει το σκορ και να φτάσει τα 35 σε μια χρονιά, ένα πιο πάνω από Ανρί, αλλά και ένα πιο κάτω από τον Σίρερ. Στους κορυφαίους πάντως και ο Σέζνι, ο οποίος έσωσε την ομάδα του σε μια εξαιρετική φάση του Τάαραμπ. 
 
Σουόνσι - Τότεναμ 1-1 (84' Σινκλέρ- 44' Φαν ντερ Φάαρτ)
Υποτίμησε τη Σουόνσι και το… πλήρωσε. Η Τότεναμ αναδείχθηκε ισόπαλη εκτός έδρας 1-1 χάνοντας παράλληλα τεράστια ευκαιρία να πλησιάσει ακόμα περισσότερο την κορυφή. Οι Λονδρέζοι όσο ήταν σοβαροί ήλεγχαν το ματς, είχαν τον έλεγχο και προηγήθηκαν στο 44’ με τον Φαν ντερ Φαρτ. Ωστόσο, λογάριαζαν χωρίς τη… Σουόνσι, η οποία όσο έβλεπε πως δεν απειλείται άρχισε να πιέζει και να απειλεί την αντίπαλό της. Έτσι, στο 84’ ο Σινκλέρ ισοφάρισε σε 1-1, η Τότεναμ δεν πήρε το ένατο «τρίποντο» στα έντεκα τελευταία ματς, ενώ… κινδυνεύει από την Άρσεναλ που μείωσε σε απόσταση αναπνοής.

Μόνος του ο Φλέτσερ!
Ο Ντάρεν Φλέτσερ σκόραρε σε ακόμη ένα παιχνίδι για τους Γουλβς και οι «λύκοι» πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας στο «Ρίμποκ» απέναντι στην Μπόλτον. Ο Σκοτσέζος επιθετικός έφερε το παιχνίδι στα ίσα στο 49', για να πετύχει το 5ο του γκολ μέσα στον Δεκέμβριο και να γίνει ο πρώτος παίκτης στην ιστορία των Γουλβς που το καταφέρνει! Οι γηπεδούχοι, που έμειναν και πάλι στον πάτο της βαθμολογίας, είχαν πάρει το προβάδισμα με τον Ρίκετς στο 22', όμως δεν κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη και να πάρουν βαθμολογική ανάσα.

Στο τέλος Γουίγκαν και Νόριτς
Η Γουίγκαν, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, ενώ έπαιζε με 10 παίκτες, κατάφερε να πάρει την ισοπαλία 2-2 στο «Μπριτάνια»! Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους ο Μόζες στο 45', όμως στο 76' ο Κόλντγουελ αντίκρισε την κόκκινη κάρτα και ο Γουόλτερς ευστόχησε στο πέναλτι για το 1-1 στο 77'. Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 84' με τον Ζερόμ, όμως οι παίκτες του Μαρτίνεθ δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και έφεραν και πάλι το παιχνίδι στα ίσα με πέναλτι του Γουότσον στο 87', για να πάρουν έναν πολύτιμο βαθμό στην μάχη της ουράς.

Τέλος, η Νόριτς λυτρώθηκε στις καθυστερήσεις στο παιχνίδι με την Φούλαμ, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1. Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους ο Ορλάντο Σα μόλις στο 7', όμως τα «καναρίνια» δεν τα παράτησαν και έφτασαν στην ισοφάριση στο 3' των καθυστερήσεων με τον Τζάκσον!
 
Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής

Παρασκευή (30/12)

Λίβερπουλ-Νιούκαστλ 3-1

(30', 67' Μπέλαμι, 78' Τζέραρντ -  25' Άγκερ αυτ.)

Σάββατο (31/12)

Μάντσεστερ Γ.-Μπλάκμπερν 2-3

(52', 62' Μπέρμπατοφ - 16' πεν., 51' Γιακούμπου, 80' Χάνλεϊ)

Άρσεναλ-ΚΠΡ 1-0
(60' Φαν Πέρσι)

Μπόλτον-Γουλβς 1-1
(22' Ρίκετς - 49' Φλέτσερ)

Τσέλσι-Άστον Βίλα 1-3
(23' πεν. Ντρογκμπά - 28' Άιρλαντ, 83' Πετρόφ, 87' Μπεντ)

Νόριτς-Φούλαμ 1-1
(90+3' Τζάκσον - 7' Ορλάντο Σα)

Στόουκ-Γουίγκαν 2-2
(77' πεν. Γουόλτερς, 84' Ζερόμ - 45' Μόζες, 87' πεν Γουότσον)

Σουόνσι-Τότεναμ 1-1
(84' Σινκλέρ - 44' Φαν Ντερ Φάαρτ)

Κυριακή(01/01)

Γουέστ Μπρομ-Έβερτον (14:30)
Σάντερλαντ-Μάντσεστερ Σίτι (17:00)
 
Βαθμολογία
(19 αγώνες)


1. Μάντσεστερ Σ. 45 (53-15)*
2. Μάντσεστερ Γ. 45 (49-17)
3. Τότεναμ 39 (35-20)
4. Αρσεναλ 36 (35-26)
5. Τσέλσι 34 (37-24)
6. Λίβερπουλ 34 (24-15)
7. Νιούκασλ 30 (26-25)
8. Στόουκ 26 (20-30)
9. Αστον Βίλα 23 (22-24)
10. Νόριτς 22 (28-34)
11. Γουέστ Μπρομ 22 (19-26)
12. Εβερτον 21 (18-20)**
13. Φούλαμ 20 (20-25)
14. Σουόνσι 20 (18-23)
15. Σάντερλαντ 18 (22-22)*
16. Γουλβς 17 (21-34)
17. ΚΠΡ 17 (18-33)
18. Γουίγκαν 15 (17-37)
19. Μπλάκμπερν 14 (28-41)
20. Μπόλτον 13 (23-42)

*Ενα παιχνίδι λιγότερο.
**Δύο παιχνίδια λιγότερα.












 
Powered by Blogger