Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Αεροπλάνο χάνει το ενα φτερό του στον Αέρα!!!





Σε πτήση επίδειξης ένα αεροπλάνο χάνει ολόκληρο το δεξί φτερό του και ξεκινάει η ελεύθερη πτώση του.....


Το αποτέλεσμα είναι συγκλονιστικό.





Γνωστή Ελληνίδα πρώην παίχτρια σε τηλεπαιχνίδι με καυτά εσώρουχα !!!




Η συμμετοχή της στο reality ξύπνησε τις ορέξεις πολλών αντρών !!!

Ο λόγος για την Βάσια Βασιλοπούλου,χορεύτρια σε γνωστά club που το σώμα της τρελαίνει τους πάντες!!!Το πίσω μέρος δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο!!!

















Μ. Συνατσάκη-Τάμτα: Για ποιο λόγο έκαναν -μαζί- σέξι φωτογράφιση; Δείτε τις...





Φύσει αισιόδοξα άτομα, πολύ αγαπητές ειδικά στο νεανικό κοινό, δραστηριότητες στο διαδίκτυο και άκρως ευαισθητοποιημένες απέναντι σε φιλανθρωπικά ζητήματα, η Μαίρη Συνατσάκη και η Τάμτα συμμετέχουν πάντα σε ό,τι τους ζητηθεί για καλό σκοπό.
Οι δύο γυναίκες αν και φαινομενικά δεν έχουν κανένα κοινό σημείο -αν εξαιρέσουμε την τρέλα τους για τη μόδα, τη ξένη μουσική και τα τατουάζ- δέχτηκαν μαζί με την Άννα Πρέλεβιτς να γίνουν πρέσβειρες της εκστρατείας για την αντισύλληψη που ξεκίνησε υπό την αιγίδα της Α' Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.


Οι τρεις τους θα προσπαθήσουν να εμπνεύσουν, να αφυπνίσουν και να ευαισθητοποιήσουν τις νέες γυναίκες να λάβουν τη σωστή ενημέρωση για μια υγιή και ασφαλή σεξουαλική ζωή. Στόχος της εσκτρατείας είναι να ενημερώσει για τις επιλογές που η αντισύλληψη παρέχει σήμερα στις γυναίκες οι οποίες θέλουν να ελέγχουν τη ζωή και το σώμα τους, προλαμβάνοντας μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη.


Η Μαίρη Συνατσάκη και η Τάμτα μίλησαν στο "HELLO!" και έκαναν τις προσωπικές τους εξομολογήσεις για τη συμμετοχή τους στην εκστρατεία, τη νέα γενιά, τις σχέσεις αλλά και τα social media.

Άλλος για Χίο κίνησε κι άλλη για Ιταλία! (sexi pic)





Εμπρός στο δρόμο που άνοιξε η Ρία Αντωνίου.
Φαίνεται ότι πολλές κυρίες της ελληνικής σόουμπιζ μετά από την επιτυχία της Ρίας Αντωνίου στην Ιταλία ετοιμάζουν βαλίτσες. Μία από αυτές σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso είναι το μοντέλο Ανδρεανή Τσάφου.





«Έχω δεχτεί κάποια πρόταση να δουλέψω στο Μιλάνο. Όλα ξεκίνησαν μετά τη συμμετοχή μου στην επίδειξη του Τζόρτζιο Αρμάνι. Εκεί με είδαν και στη συνέχεια επικοινώνησαν μαζί μου. Είναι κάτι πολύ τιμητικό και σημαντικό για μένα, ακόμα όμως δεν έχω αποφασίσει τι θα κάνω γιατί έχω προτάσεις και από άλλες χώρες» δήλωσε στην εφημερίδα το sexy μοντέλο.




Η Ανδρεανή δείχνει αποφασισμένη να κατακτήσει την κορυφή και στην Ιταλία. Καθημερινά ακολουθεί εντατικό πρόγραμμα γυμναστικής ενώ έχει ξεκινήσει τις βουτιές προκειμένου να αποκτήσει σοκολατένιο χρώμα.

ΔΕΙΤΕ: Η Courtney Stodden «τσιγγουνεύεται» το ύφασμα!




Κάθε φορά και με πιο κοντό φόρεμα Για ακόμη μία φορά δεν αφήνει και πολλά στην φαντασία μας
η Courtney Stodden.

Η 17χρονη τηλεπερσόνα βγήκε για ψώνια με τη μαμά της φορώντας ένα αποκαλυπτικό μίνι φόρεμα το οποίο τόνιζε το πλούσιο μπούστο της ενώ αναδείκνυε και την επίπεδη κοιλιά της καθώς στο σημείο αυτό το φόρεμα ήταν διχτυωτό.

Φυσικά το όλο εγχείρημα συνοδευόταν από ψηλοτάκουνα παπούτσια που είναι και το φετίχ της.

Η Courtney, η οποία είναι παντρεμένη με τον Doug Hutchison, δείχνει να απολαμβάνει τα ψώνια με τη μαμά της ενώ φυσικά χαίρεται που στο πέρασμά της όλα τα βλέμματα στρέφονται προς το μέρος της.





To... σοκ της Ευγενίας! (αποκαλυπτικές φωτογραφίες)





Σοκ για την Ευγενία Γκιζέλη. Το γνωστό μοντέλο δεν πίστευε στα μάτια του όταν πριν
από λίγες μέρες επιστρέφοντας από νυχτερινή διασκέδαση διαπίστωσε ότι άγνωστοι είχαν διαρρήξει το αυτοκίνητό της, ένα μαύρο Smart, και της είχαν κλέψει όλα τα προσωπικά της αντικείμενα.

«Είμαι σοκαρισμένη και ακόμα δεν μπορώ να συνέλθω. Πριν από λίγες μέρες ήμουν στο Κολωνάκι με την παρέα μου και επιστρέφοντας στο αυτοκίνητό μου διαπίστωσα ότι το πορτμπαγκάζ ήταν ανοιχτό.

Πανικοβλήθηκα και σε κλάσματα δευτερολέπτου είδα ότι έλειπαν όλα τα πράγματα που είχα στο αυτοκίνητο», δήλωσε το μελαχρινό μοντέλο. Η Ευγενία Γκιζέλη στο αυτοκίνητό της είχε πολλά πράγματα της δουλειάς της, όπως ρούχα και τρέσες, καθώς νωρίτερα βρισκόταν σε φωτογραφηση. Ωστόσο, έχει αγχωθεί περισσότερο για τα προσωπικά της έγγραφα, καθώς οι κλέφτες τα πήραν όλα.

«Δεν ξέρω τι να πω. Καθημερινά τρέχω και δεν φτάνω, αφού μου έκλεψαν τα πάντα: το δίπλωμα οδήγησης, την άδεια του αυτοκινήτου, το ΚΤΕΟ, την ασφάλεια, και τώρα προσπαθώ να τα ξαναβγάλω, και δεν είναι εύκολο, ειδικά στη χώρ αμας που υπάρχει γραφειοκρατία. Όσον αφορά τα ρούχα, τα πήραν κι αυτά, και κόστιζαν αρκετά χρήματα. Έχω στενοχωρηθεί πάρα πολύ.

Ελπίζω να είναι το τελευταίο κακό, γιατί πριν γίνει αυτό μου είχαν πάρει τις πινακίδες», δήλωσε η καλλονή στην Espresso. Η Ευγενία πάντως, μόλις διαπίστωσε την κλοπή απευθύνθηκε αμέσως στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα, όπου την κατήγγειλε.
«Είμαι αισιόδοξη και αυτό που περιμένω τώρα είναι να βγουν όσο πιο γρήγορα γίνεται τα χαρτιά ώστε να μπορώ να κυκλοφορώ νόμιμα, γιατί ήδη έχω χάσει αρκετές δουλειές».








Η πρώτη gay αεροπορική εταιρεία είναι Γεγονός!!!


Τέλος στα ταμπού on air … βάζει η πρώτη Gay αεροπορική εταιρεία ονόματι Fresh Air!!! Πλέον οι ομοφυλόφιλοι θα μπορούν να ταξιδεύουν άνετα, γρήγορα και κυρίως χωρίς να έρχονται σε δύσκολη θέση λόγω των σεξουαλικών τους προτιμήσεων!!!



Η Βουδαπέστη όπου θα πραγματοποιηθούν τα Eurogames 2012 από τις 27 Ιουνίου έως τις 11 Ιουλίου θα είναι ο πρώτος προορισμός της αεροπορικής εταιρείας, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες δε θα ζητάει πιστοποιητικό σεξουαλικής διαπίστευσης προκειμένου να επιτρέψει σε κάποιον να ταξιδέψει με αυτήν και θα μεταφέρει gay και staright αθλητές από 32 χώρες.

Στόχος της πρώτης Gay αεροπορικής είναι να δώσει όπως λέει και το όνομα της νέο αέρα στις πτήσεις μας …. Όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα της “να καλύψει το κενό που άφησαν οι παραδοσιακές, βαρετές αερογραμμές και να ικανοποιήσει την αυξανόμενη ζήτηση εκ μέρους όλων των κατηγοριών καταναλωτών – καλύπτοντας ένα φάσμα γεύσεων και σεξουαλικών προσανατολισμών- για παρεχόμενες υπηρεσίες σε μια gay ατμόσφαιρα”.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:
 

Πόσο κολλημένοι είστε με το Facebook;





Ξέρετε πόσο κολλημένοι είστε με το Facebook; Κάντε το τεστ και θα δείτε...


Προκειμένου να βοηθήσουν όσους έχουν εθιστεί στην φημισμένη ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης να συνειδητοποιήσουν την κατάστασή τους, ειδικοί του Πανεπιστημίου του Μπέργκεν (UiB) δημιούργησαν ένα τεστ, ικανό να σημάνει το «καμπανάκι» του κινδύνου.

Το τεστ, γνωστό και ως Bergen Facebook Addiction Scale, βασίζεται σε έξι κριτήρια, τα οποία ο ενδιαφερόμενος καλείται να αξιολογήσει σε μια κλίμακα από το ένα μέχρι το πέντε – όπου το ένα αντιστοιχεί σε «πολύ σπάνια», το δύο σε «σπάνια», το τρία σε «μερικές φορές», το τέσσερα σε «συχνά» και το πέντε σε «πολύ συχνά».

Ιδού λοιπόν τα έξι κριτηρια του εύκολου και γρήγορου τεστ, που μας βοηθούν να “διαγνώσουμε” την εξάρτησή μας από το FB

Περνάτε πολλή ώρα σκεπτόμενοι το FΒ, ή σχεδιάζοντας πώς θα χρησιμοποιήσετε το FΒ.
Αισθάνεστε την ανάγκη να χρησιμοποιείτε το FB ολοένα και περισσότερο.
Χρησιμοποιείτε το FB για να ξεχάσετε το προσωπικά σας προβλήματα.
Έχετε προσπαθήσει να ελαττώσετε την χρήση του FB αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Αν σας απαγορεύσουν να χρησιμοποιήσετε το FB νιώθετε ανησυχία ή ταραχή.
Χρησιμοποιείτε το FB τόσο πολύ ώστε να έχει αρνητική επίπτωση στην εργασία ή στις σπουδές σας.

Αν κάνατε το παραπάνω τεστ και απαντήσατε «συχνά» ή «πολύ συχνά» σε τουλάχιστον 4 από τα 6 κριτήρια, πιθανότατα είστε εθισμένοι στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Και, κατά τους επιστήμονες, δεν είστε μόνοι.

«Η χρήση του Facebook έχει αυξηθεί κατακόρυφα. Εμείς μελετάμε μια υπό-ομάδα εθισμού στο Διαδίκτυο που αφορά τα social media» αναφέρει η επικεφαλής της μελέτης δρ Σέσιλι Σου Αντρεασεν.

Στη μελέτη, η οποία δημοσιεύεται στο επιστημονικό έντυπο «Psychological Reports», έλαβαν μέρος συνολικά 423 φοιτητές (227 γυναίκες και 196 άνδρες). Διαπιστώθηκε ότι υπάρχουν κάποια ξεκάθαρα μοτίβα που υποδηλώνουν εθισμό στο Facebook.

«Ο συγκεκριμένος τύπος εθισμού φαίνεται να πλήττει κυρίως μικρότερες ηλικίες. Είδαμε ακόμα ότι άτομα αγχώδη ή κοινωνικά ανασφαλή χρησιμοποιούν το Facebook περισσότερο από άλλους, καθώς βρίσκουν την επικοινωνία μέσω των social media ευκολότερη συγκριτικά με την κατά πρόσωπο επικοινωνία» υποστηρίζει η δρ Αντρεασεν.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ακόμη, ότι τα οργανωμένα και φιλόδοξα άτομα αντιμετωπίζουν μικρότερο κίνδυνο στο να πέσουν στα δίχτια του εθισμού στο FB. Χρησιμοποιούν, παρόλα αυτά, συχνά τα social media για σκοπούς που σχετίζονται με τη δουλειά τους και για την δικτύωσή τους με άλλους.

«Εκείνες που κινδυνεύουν περισσότερο να εθιστούν στο Facebook είναι οι γυναίκες, ίσως λόγω της κοινωνικής φύσης της συγκεκριμένης σελίδας» προσθέτει η ειδικός.

Η μελέτη έδειξε ακόμα ότι ο εθισμός στο FB σχετίζεται επίσης με το πόσο εξωστρεφής είναι κανείς.

Παγκόσμιο πρωτάθλημα μαξιλαροπόλεμου!!!






Μάλιστα καλά διαβάσατε στον τίτλο...


Αν έχετε συνδυάσει το εν λόγω σπορ με πυτζάμες και ολονύχτια πάρτυ και μαλακά μαξιλάρια, καλά θα κάνετε να το ξανασκεφτείτε!!!

Αυτές οι τύπισσες δεν αστειεύονται και το video που ακολουθεί είναι και η απόδειξη!!!

Δασκάλα έδειχνε στις μαθήτριες την κόλαση!!





Μια δασκάλα σε θρησκευτικό σχολείο του Μπανγκλαντές συνελήφθη με την κατηγορία ότι υπέβαλε σε βασανιστήρια 14 παιδιά για να τα τιμωρήσει επειδή ....
δεν προσεύχονταν τακτικά.
Σύμφωνα με την αστυνομία, η 38χρονη Τζεσμίν Άχτερ από την πρωτεύουσα Ντάκα συνελήφθη αφού υπήρξαν καταγγελίες ότι είχε κάψει με πυρωμένο σίδερο τα πόδια των μαθητριών της, 14 κοριτσιών ηλικίας από 8 έως 12 ετών.

Η δασκάλα φέρεται να υπέβαλε σε βασανιστήρια τα παιδιά στο Μεντρεσέ Ταλιμούλ Κουράν Μαχίλα, ένα θρησκευτικό σχολείο για κορίτσια που στεγάζεται σε ένα μικρό διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης. Ο αστυνομικός Σαφικούλ Ισλάμ είπε ότι η Άχτερ ήθελε να δείξει
στις μαθήτριες πώς θα είναι η τιμωρία τους στην κόλαση αν δεν προσεύχονται τακτικά.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, το σχολείο είχε κλείσει για μία εβδομάδα και την Πρωτομαγιά, όταν επέστρεψαν τα παιδιά στην τάξη, η δασκάλα ζήτησε να σηκώσουν το χέρι όσα από αυτά δεν είχαν προσευχηθεί κατά τη διάρκεια των διακοπών τους.

Όλες οι μαθήτριες σήκωσαν το χέρι και τιμωρήθηκαν για την “παράλειψή” τους, κατήγγειλε ο πατέρας ενός οκτάχρονου κοριτσιού.

Το 2010 η κυβέρνηση του Μπανγκλαντές απαγόρευσε τις σωματικές τιμωρίες στα δημοτικά και τα γυμνάσια αλλά και στα θρησκευτικά σχολεία της χώρας.

Ανέκδοτα Ο παπάς και η γυναίκα στο τελωνείο





Στον έλεγχο αποσκευών από Νέα Υόρκη προς Αθήνα, μια κυρία περιμένει στην ουρά πίσω από έναν παπά.

- Πάτερ, μπορώ να σας πω;

- Τι είναι τέκνο μου;

- Ξέρετε, έχω αγοράσει ένα επαγγελματικό σεσουάρ για τα μαλλιά μου και φοβάμαι ότι θα με αναγκάσουν να πληρώσω τέλος εισαγωγής γιατί η αξία του είναι κάπως μεγάλη.

- Κι εγώ τι μπορώ να κάνω γι' αυτό;

- Μήπως μπορείτε να το κρύψετε κάπου στα ράσα σας; Εσείς είστε ιερωμένος, δεν πρόκειται να σας κάνουν έλεγχο.

- Μα τι λες, τέκνον μου; Μπορώ εγώ να παρανομήσω;

- Μα δε θα παρανομήσετε. Απλά εκμεταλλευόμαστε λίγο το γεγονός ότι δε θα σας ψάξουν!

- Κι αν με ψάξουν;

- Ε, πείτε ένα ψεματάκι!

- Συγνώμη τέκνον μου, ψέματα εγώ δε λέω!

- Καλά, τέλος πάντων, είμαι σίγουρη ότι κάτι θα σκεφτείτε. Κι αν δεν τα καταφέρουμε, πληρώνω το τέλος στην ...τελική (-:

Ο παπάς το σκέφτεται λίγο και δέχεται.

Όταν έρχεται λοιπόν η σειρά του να περάσει από τον έλεγχο, γίνεται ο εξής διάλογος:

- Έχετε να δηλώσετε τίποτα, πάτερ;

- Από τη μέση και πάνω όχι, τέκνο μου!

- Ε; Γιατί, από τη μέση και κάτω δηλαδή;

- Ομολογώ ότι κουβαλάω ένα υπέροχο εργαλείο που σχεδιάστηκε για τις γυναίκες. Δυστυχώς είναι ακόμα αχρησιμοποίητο!

Ο υπάλληλος χαμογελάει και τον αφήνει να περάσει.

Facebook: Θα πληρώνατε για τα posts σας;





Μια νέα λειτουργία δοκιμάζει τις τελευταίες μέρες το Facebook, με σκοπό να διαπιστώσει εάν οι χρήστες θα πλήρωναν για να «τονίσουν» συγκεκριμένα posts τους.


Σύμφωνα με μελέτες, μόλις το 12% των φίλων σας στο Facebook βλέπουν τα περισσότερα status updates που κάνετε, κι έτσι το κοινωνικό δίκτυο αποφάσισε να ελέγχει εάν και πόσοι θα πλήρωναν για να κάνουν τα σχόλιά τους πιο εμφανή.

Να διευκρινίσουμε ότι αυτή η επιλογή, δεν αφορά εταιρίες και σελίδες, αλλά απλούς χρήστες. Αυτή τη στιγμή εμφανίζεται δοκιμαστικά σε ένα ποσοστό των χρηστών επί πληρωμή και δωρεάν σε ορισμένους άλλους ώστε να δουν εάν κάτι τέτοιο θα ενδιέφερε τους χρήστες.

Με την επιλογή «Highlight» όποιος χρήστης ενδιαφέρεται μπορεί να επιλέξει τη συγκεκριμένη δημοσίευση που θέλει να προβάλει και πληρώνοντας είτε μέσω πιστωτικής, είτε μέσω PayPal, φροντίζει ώστε να το δουν περισσότεροι φίλοι του.

Μέχρι στιγμής, τα περισσότερα σχόλια που ακούγονται δεν είναι θετικά, αφού το Facebook είναι μια δωρεάν πλατφόρμα και η επιλογή του «Highlight» θα το μετέτρεπε σε ανταγωνισμό μεταξύ των πιο δημοφιλών χρηστών, δηλαδή όσων μπορούν να διαθέσουν τα χρήματα για να προβληθούν.




Το αποχαιρετιστήριο πάρτι πριν τη Eurovision





Συνάντηση με θαυμαστές για την Ελευθερία Ελευθερίου


Σε γνωστό στέκι της Αθήνας διασκέδασε η Ελευθερία Ελευθερίου, λίγο πριν το πολυαναμενόμενο ταξίδι για το Μπακού.

Μαζί με τον καλό της φίλο και συνεργάτη Κωνσταντίνο Ρήγο, βρέθηκαν λίγο μετά τις 8 το βράδυ σε κεντρικό bar-restaurant στην Αθήνα, όπου η Ελευθερία είχε την ευκαιρία να συναντήσει και πολλούς θαυμαστές της...

Με κέφι και χαλαρή διάθεση, η όμορφη τραγουδίστρια πόζαρε μπροστά στον φακό του radar.gr. Φορώντας ένα κοντό μαύρο φόρεμα, δεν θα μπορούσε να μην τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της...

Δεν της δόθηκε τυχαία, άλλωστε, ο τίτλος της πιο όμορφης υποψήφιας στην Eurovision!







Facebook: Τα παιχνίδια που σαρώνουν!





Αυτά είναι τα πιο δέκα δημοφιλή παιχνίδια του Facebook για αυτή την εβδομάδα.


Σταθερά στην κορυφή της προτίμησης των χρηστών του Facebook παραμένει το CityVille της Zynga.




Αναλυτικά η λίστα με τα Top 10 παιχνίδια του Facebook (που μετρούν αρκετά εκατομμύρια χρηστών) σύμφωνα με τις μετρήσεις στο γνωστό social network.


1. CityVille 39,200,000


2. Texas HoldEm Poker 35,800,000


3. Draw Something 33,500,000


4. FarmVille 23,800,000


5. CastleVille 23,300,000


6. Angry Birds 23,000,000


7. Hidden Chronicles 23,000,000


8. Bubble Witch Saga 21,400,000


9. Words With Friends 18,200,000


10. Tetris Battle 16,000,000

Η τέλεια πίσω όψη της Ναόμι





Η Ναόμι Κάμπελ έχει περάσει τα 40 αλλά εξακολουθεί να είναι μία υπέροχη γαζέλα με πίσω όψη που σκοτώνει!
























Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 12/5








    

Γενικό προφίλ
Η Σελήνη μέσα από το ζώδιο του Υδροχόου βγάζει "στον αφρό" θέματα γύρω από τις φιλίες, το σημαντικό όμως είναι πως η σύνοδος Ηλίου – Δία προαναγγέλλει στιγμές καλοπέρασης, ευεξίας και χαλάρωσης. Παράλληλα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου δίνει προτεραιότητα στις «χρήσιμες» σχέσεις και φέρνει στην επιφάνεια παρελθοντικές καταστάσεις σε ερωτικό επίπεδο.
Μια μέρα που τα δείγματα γραφής που θα σας αφήσει είναι ιδιαίτερα καλά. Έχετε όρεξη για διασκέδαση και παράλληλα αρκετές ευκαιρίες ενώ η καλή παρέα και ο χαβαλές δεν θα λείψουν. Η σύνοδος Ηλίου – Δία στον 2ο ηλιακό οίκο ίσως σας κάνει σκορπιοχέρηδες. Το τρίγωνο Άρη – Πλούτωνα ενεργοποιεί την πρακτικότητα και τη θέληση για τακτοποίηση.
Η παρουσία τριών πλανητών στο ζώδιό σας δημιουργεί μια κατάσταση ιδιαίτερα καλή. Ωστόσο, η Σελήνη μέσα από τον Υδροχόο κάπου σας αποσυντονίζει, αφού νιώθετε τη σκέψη σας κάπως να διασκορπίζεται. Με σύμμαχό σας τη σύνοδο Ηλίου – Δία μπορείτε να πετύχετε πάρα πολλά, χρειάζεται όμως εγκράτεια στα λόγια και στις υποσχέσεις. Ξαφνικές συναντήσεις συνθέτουν ένα όμορφο σκηνικό.
Σήμερα ίσως χρειαστεί να εντοπίσετε τις ανάγκες της σχέσης σας και να κινηθείτε ανάλογα. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο προσδίδει ερωτική πρακτικότητα ενώ σε αισθηματικό επίπεδο νιώθετε πληρότητα και χαρά. Οι μετακινήσεις έχουν σήμερα έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα ενώ με τρεις πλανήτες στον 12ο είναι σίγουρο πως κρατάτε καλά κλειδωμένε τα μυστικά σας.
Κρατώντας κάποιες αποστάσεις, θεωρείτε πως έτσι εξασφαλίζετε την μη αποκάλυψη των συναισθημάτων σας. Κάποιες συναντήσεις που φαίνονται τυχαίες μόνο τέτοιες δεν είναι, αφού θα σας βοηθήσουν να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με άτομα με τα οποία είχατε έρθει σε ρήξη. Η χαρά και η καλή παρέα θα φροντίσουν να διατηρήσουν το ηθικό σας σε υψηλά επίπεδα.
Οικονομικά ό, τι έχετε χτίσει με κόπο ίσως θελήσετε να το κατασπαταλήσετε σήμερα. Επικοινωνιακά, χρειάζεται να νερώσετε λίγο το κρασί σας, αφού θα επικρατεί ένας δογματισμός τόσο στο λόγο όσο και στις κινήσεις σας. Αισθηματικά, ίσως η καρδιά σας είναι μπερδεμένη, αφού εσείς δεν ακούτε τις σειρήνες του μέλλοντος αλλά την ηχώ του παρελθόντος.
Οι υποχρεώσεις και το καθήκον σήμερα μπαίνουν στην άκρη, αφού το κέφι και η χαρά έρχονται να σας δώσουν αυτά που επιθυμείτε. Σήμερα τα τηλέφωνα θα δώσουν και θα πάρουν ενώ μέσα από τον ερωτικό σας σύντροφο ίσως λάβετε μια απροσδόκητη χαρά. Αποφύγετε να κάνετε στιλιστικές επεμβάσεις στο χώρο του σπιτιού γιατί κάτι τέτοιο θα είναι επιζήμιο για τη τσέπη σας.
Επικοινωνιακά, με τον αέρα που σας δίνει η Σελήνη μέσα από τον Υδροχόο θα μπορέσετε να προσεγγίσετε με μεγαλύτερη άνεση τους άλλους ενώ παράλληλα ίσως διαπιστώσετε ιδιαίτερη έλξη για κάποιο άτομο. Το τρίγωνο Αφροδίτης Κρόνου φέρνει σε όσους είσαστε δεσμευμένοι σταθερά και δυνατά συναισθήματα αλλά και σωστή αντίληψη των πραγμάτων.
Με τόσους πλανήτες απέναντί σας νιώθετε πως θέλετε να κάνετε στα αισθηματικά σας κάτι πολύ δυνατό. Με το βλέμμα όμως στραμμένο στις νέες καταστάσεις που ανακύπτουν στα οικονομικά ίσως τελικά το παραμερίσετε. Κάποιες συζητήσεις θα γείρουν την πλάστιγγα υπέρ σας. Μέσα από το φιλικό περιβάλλον θα καταφέρετε να περάσετε όμορφα αλλά και να λύσετε κάποιες παρεξηγήσεις του παρελθόντος.
Οι άλλοι σήμερα ίσως νομίσουν ότι «κάποιος φούρνος θα γκρεμίστηκε» αφού θα καταπιαστείτε με εργασίες και καταστάσεις που άλλες φορές σας προκαλούσαν αλλεργία. Αυτό δεν αντικατοπτρίζει κάποια βαθύτερη εσωτερική σας ανάγκη αλλά δείχνει το αίσθημα ευθύνης που έχετε αναπτύξει. Τηλεφωνικές επικοινωνίες με αγαπημένα πρόσωπα σας δίνουν χαρά.
Η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερα καλή, αφού θα κάνετε πράγματα που σας αρέσουν και κυριολεκτικά θα τα ευχαριστηθείτε. Οι συζητήσεις με άλλους έχουν ευχάριστη ροή αλλά και πρακτικότητα ενώ η λύση που αναζητάτε πλέον βρίσκεται μπροστά σας. Ίσως πρέπει να οργανώσετε το χρόνο σας με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορέσετε να σχεδιάσετε μια μικρή απόδραση.
Με τη Σελήνη μέσα από το δικό σας ζώδιο έχετε την τάση να προτρέχετε και παράλληλα υπερκερνάτε κάθε μορφής αδιέξοδο. Προσωπικά ίσως διαπιστώσετε πως κάποια πράγματα πρέπει να γίνουν με διαφορετικό τρόπο, προκειμένου να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το τρίγωνο Αφροδίτης – Κρόνου θα δώσει τη λύτρωση που αναζητάτε σε θέμα που σχετίζεται με τη σχέση σας.
Οι προσπάθειες που θα καταβάλλετε σήμερα έρχονται να σας αποδείξουν πως τελικά δεν είσαστε μόνοι. Αισθηματικά, ίσως μέσα από ένα τηλέφωνο να αντιληφθείτε πως κάποιο φιλικό σας πρόσωπο ίσως τελικά δεν σας βλέπει μόνο έτσι. Οι επιδιώξεις και οι προσδοκίες σας ικανοποιούνται, ωστόσο φροντίστε να περάσετε καλά με άτομα του κοντινού περιβάλλοντος.

 
Powered by Blogger