Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Η Sophie Howard κάνει ευτυχισμένους τους λουόμενους στην παραλία...!!!

Το πρώτο tweet της Katy Perry για το χωρισμό

Το πρώτο tweet της Katy Perry για το χωρισμό Πέρασε μία εβδομάδα κατά την οποία δεν είχαμε καμία αντίδραση από την Katy Perry για το χωρισμό της. Η διάσημη σταρ αποφάσισε όμως να απαντήσει μέσω του twitter της σε όσα γράφονται για το διαζύγιο που πρόκειται να πάρει με τονRussell Brand

«Σε σχέση με τα όσα κουτσομπολιά γράφονται, έχω να πω ότι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μιλάει εκ μέρους μου. Κανένα blog, κανένα περιοδικό, ούτε κοντινές πηγές, ούτε η οικογένειά μου», έγραψε η Perry.Ευχαρίστησε πάντως τους θαυμαστές της για τα όμορφα μηνύματα που της έστειλαν. «Είμαι ευγνώμων για όλη την αγάπη και στήριξη που έλαβα από ανθρώπους απ' όλο τον κόσμο. Κάνατε χαρούμενη την καρδιά μου και πάλι», ανέφερε.

Το 60% των σύγχρονων Ελληνίδων … αυτοϊκανοποιείται !!


Είναι νέες, ωραίες, δυναμικές, με μία γρήγορη ματιά οι σύγχρονες Ελληνίδες φαίνεται να τα έχουν όλα… σχεδόν. Τι τους λείπει; Η ερωτική ζωή…
Σύμφωνα με έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου και του Ινστιτούτου Σεξουαλικής Υγείας της Γυναίκας, το 69% των γυναικών και μάλιστα των νέων γυναικών δεν έχουν ερωτικό σύντροφο, άρα δεν έχουν σεξουαλική ζωή.
Μάλιστα στις γυναίκες από 25-34 ετών το ποσοστό αυτό φτάνει το 75%.
Επίσης, το 60% δηλώνει, ότι αναγκάζεται να καταφεύγει στην αυτοϊκανοποίηση, ενώ το 22,4% των γυναικών έχει να κάνει σεξ από έξι μήνες έως και ένα χρόνο και το 17,4% απέχει από την ερωτική συνεύρεση από ένα έως δύο χρόνια.
Το 30% των γυναικών παραδέχονται, ότι δεν είναι μονογαμικές, ενώ περισσότερες από τις μισές από τις 400 γυναίκες, που έλαβαν μέρος στην έρευνα, δήλωσαν, ότι θα μπορούσαν να καταφύγουν σε φαρμακευτικές μεθόδους προκειμένου να βελτιώσουν τη σεξουαλική τους απόδοση.

Ρία Αντωνίου: Η πρώτη της εμφάνιση στο Ιταλικό Dancing with the stars

 Η Ρία Αντωνίου «τρέλανε» τους Ιταλούς στο Dancing with the stars με τις χορευτικές της φιγούρες...


Το μοντέλο χόρεψε άψογα το τραγούδι Diamonds Are A Girl's Best Friend της Marilyn. Το μοντέλο με ένα φόρεμα σε γκρι αποχρώσεις και ασορτί βραχιόλι στο αριστερό της χέρι χόρεψε στο πλευρό του Raimondo Todaro. Δείτε το ντεμπούτο της Ρίας στο Ιταλικό Dancing with the stars!

Δείτε τη Μαριάντα Πιερίδη με τόσο sexy ρούχα που δε θα το πιστέυετε!! Kαι η Όλγα Φαρμάκη στο παιχνίδι !

 Πιο sexy από ποτέ η Μαριάντα Πιερίδη έκαψε καρδιές στο Live club που εμφανίζεται....









Γίνε "εξυπνότερος" μέσα σε μια...εβδομάδα!!!

 Μια διαφορετική έρευνα από όλες τις άλλες έκανε το BBC και υποστηρίζει ότι ακολουθώντας συστηματικά ένα...


εβδομαδιαίο πρόγραμμα θα γίνετε εξυπνότεροι μέσα σε μία μόλις εβδομάδα. Λέτε;



Δευτέρα: Φάτε ψάρι για βραδινό και πηγαίνετε με το ποδήλατο ή τα πόδια στην δουλειά

Τρίτη: Επιλέξτε άγνωστες λέξεις στο λεξικό και εντάξτε τις σε διαλόγους

Τετάρτη: Παρακολουθήστε μαθήματα γιόγκα και μιλήστε σε κάποιον άγνωστο

Πέμπτη: Χρησιμοποιήστε διαφορετικό δρομολόγιο για να πάτε στην δουλειά. Το βράδυ παρακολουθήστε ένα τηλεπαιχνίδι γνώσεων.

Παρασκευή: Αποφύγετε την καφεΐνη και το αλκοόλ. Προσπαθήστε να απομνημονεύσετε τη λίστα με τα ψώνια.

Σάββατο: Βουρτσίστε τα δόντια σας με το άλλο χέρι και κάντε ντους με κλειστά μάτια.

Κυριακή: Συμπληρώστε ένα σταυρόλεξο ή Sudoku και βγείτε μια βόλτα για έντονο περπάτημα.

Λεοπάρδαλη επιτέθηκε σε άνδρα στην Ινδία..Δείτε τις εικόνες!

 Τι μπορείς να πάθεις στα καλά του καθουμένου!!!
Eπίθεση από..λεοπάρδαλη δέχτηκε άνδρας στην Ινδία με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.Δείτε καρέ-καρέ την επίθεση.Προσοχή.Οι εικόνες που ακολουθούν είναι αρκετά ''σκληρές''...







Τελικά ο άνδρας κατάφερε να ξεφύγει από τα δόντια του ζώου χάρη στη βοήθεια τρίτων , ενώ η λεοπάρδαλη αιχμαλωτίστηκε..



Μωρό νεκρό από κατάρρευση πεζοδρομίου

 Ένα βρέφος - το μοναδικό παιδί της 26χρονης Τατιάνα Ντιντένκο - έχασε τη ζωή του όταν παρασύρθηκε μέσα σε σωλήνα του υπονόμου στην πόλη της δυτικής Ρωσίας Μπριάνσκ, την ώρα που η μητέρα του το πήγαινε βόλτα. Η αστυνομία και τα σωστικά συνεργεία ανέφεραν στο πρακτορείο ειδήσεων Itar-Tass ότι ένας σωλήνας ζεστού νερού έσπασε, προκαλώντας την κατάρρευση του πεζοδρομίου. Την ώρα εκείνη η μητέρα περνούσε με το παιδικό καροτσάκι όπου μετέφερε το 18 μηνών βρέφος. Ένας περαστικός κατάφερε να σώσει τη μητέρα μέσα από την τρύπα, σύμφωνα με τους αξιωματούχους, αλλά το βρέφος παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά. Σύμφωνα με το πρακτορείο RIA Novosti, περίπου 70 διασώστες συμμετείχαν στην αναζήτηση του βρέφους, το οποίο τελικά βρέθηκε νεκρό. Τέτοιου είδους ατυχήματα στους σωλήνες ζεστού νερού παρατηρούνται συχνά στη Ρωσία λόγω των μεγάλων διαφορών θερμοκρασίας, που προκαλούν ρωγμές στους δρόμους και τα πεζοδρόμια. 


Πηγή

To..... πρώτο.... supermodel στην ιστορία .....αποκαλύπτετε....








Την γνωρίζουμε μεσα από την παγκόσμια καριέρα της ως supermodel, τα τελευταία χρόνια συμμετέχει ως κριτής στην πετυχημένη εκπομπή με την Tyra Banks, America's Next Top Model...
Η ηλικία της ;;;;; 56 χρονών...!!!!
Αυτό δεν την εμπόδισε να μας χαρίσει απλόχερα αρκετά upskirts....
Εδώ που τα λέμε... είναι κορμάρα!!!!

Προπόνηση με το βλέμμα… καρφωμένο στο μπικίνι

 Προπόνηση με το βλέμμα... καρφωμένο στο μπικίνι Προπόνηση σε παραλία του Ντουμπάι έκαναν οι παίκτες της Μίλαν και… για κακή τους τύχη ο φωτογραφικός φακός τους συνέλαβε να «καρφώνουν» το βλέμμα τους στις κοπέλες που απολάμβαναν εκείνη την ώρα τον ήλιο.
Μάταια ο προπονητής τους προσπαθούσε να τους πείσει να συγκεντρωθούν στο τρέξιμο και τις ασκήσεις…
Δείτε τις φωτογραφίες:
 Προπόνηση με το βλέμμα... καρφωμένο στο μπικίνι
 Προπόνηση με το βλέμμα... καρφωμένο στο μπικίνι
 Προπόνηση με το βλέμμα... καρφωμένο στο μπικίνι

Το 60% θα φτάσει το «κούρεμα» του χρέους

Το 60% θα φτάσει το «κούρεμα» του χρέους Την περικοπή του ελληνικού χρέους πάνω από το 60% φαίνεται πως θα υποχρεωθούν να δεχτούν οι ιδιώτες επενδυτές κάτοχοι ελληνικών κρατικών ομολόγων, ποσοστό μεγαλύτερο από το 50% που είχε αρχικά συμφωνηθεί, όπως αναφέρει το πρακτορείο Dow Jones Newswires επικαλούμενο πηγές.
«Η περικοπή πιθανώς να διαμορφωθεί υψηλότερα κοντά στο 60%. Περιμένουμε μία νέα συμφωνία τον Ιανουάριο. Υπάρχουν αντιδράσεις από κατόχους ομολόγων αλλά ουσιαστικά έχουμε λίγες επιλογές», ανέφερε τραπεζίτης στο πρακτορείο.
Επίσης, σύμφωνα με το δημοσίευμα, υπάρχουν αξιωματούχοι που υπογραμμίζουν το γεγονός πως η ύφεση στην Ελλάδα, για πέμπτο συνεχές έτος, έχει επηρεάσει αρνητικά τις προσπάθειες της κυβέρνησης για την αύξηση των φορολογικών εσόδων ώστε να μειωθούν τα ελλείμματα του προϋπολογισμού.
Σημειώνεται πως το πρόγραμμα ανταλλαγής ομολόγων και η διαδικασία να συμφωνήσουν οι πιστωτές της Ελλάδας να δεχθούν περικοπή του ελληνικού χρέους είναι μέρος του δεύτερου σχεδίου διάσωσης προς την Ελλάδα, ύψους 130 δισ. ευρώ.
«Αν η Ελλάδα δεν καταφέρει να λάβει το νέο δάνειο, τότε θα είναι η πρώτη χώρα της Ευρωζώνης που πτωχεύσει το Μάρτιο», αναφέρει το πρακτορείο.

Είναι ή όχι αληθινά τα οπίσθια των αδερφών Shannon;

 Είναι ή όχι αληθινά τα οπίσθια των αδερφών Shannon; Το πρώην μοντέλο και νυν bodybuilder Jodie Marsh συμμετείχε σε επεισόδιο του «Celebrity Big Brother» που προβάλλεται στην Αμερική και εκτός του ότι προσπάθησε να μάθει στους «ενοίκους» του σπιτιού να ποζάρουν σαν… επαγγελματίες, κατέληξε σε ένα πολύ σημαντικό συμπέρασμα!
Ότι τα οπίσθια των δίδυμων Karissa και Kristina Shannon είναι «μεγάλα και στρογγυλά!».
«Οι δίδυμες είναι πολύ γλυκές. Έχουν πολύ ωραία, μεγάλα και στρογγυλά οπίσθια».
Από τη στιγμή που οι δίδυμες μπήκαν στο παιχνίδι, φορώντας στενά φορέματα που διέγραφαν τη σιλουέτα τους, το twitter πήρε «φωτιά» από τα μηνύματα των… θαυμαστών τους, οι οποίων αναρωτιόντουσαν αν είναι αληθινά!
 Είναι ή όχι αληθινά τα οπίσθια των αδερφών Shannon;
 Είναι ή όχι αληθινά τα οπίσθια των αδερφών Shannon; Είναι ή όχι αληθινά τα οπίσθια των αδερφών Shannon;
 Είναι ή όχι αληθινά τα οπίσθια των αδερφών Shannon; Είναι ή όχι αληθινά τα οπίσθια των αδερφών Shannon;
 Είναι ή όχι αληθινά τα οπίσθια των αδερφών Shannon;
 Είναι ή όχι αληθινά τα οπίσθια των αδερφών Shannon;
 Είναι ή όχι αληθινά τα οπίσθια των αδερφών Shannon;
 Είναι ή όχι αληθινά τα οπίσθια των αδερφών Shannon;
Πηγή

Θα πουντιάσεις, βρε κορίτσι μου!

 Θα πουντιάσεις, βρε κορίτσι μου! Το λουκ «τζιν σορτσάκι μέσα στο καταχείμωνο» το έχουν αγκαλιάσει ουκ ολίγες… κορασίδες που αψηφούν το κρύο και βγαίνουν με τα ποδαράκια τους γυμνά… Η Χρύσπα, παίρνοντας θάρρος από τα κολακευτικά σχόλια που λαμβάνει – δικαίως – για τα καλλίγραμμα πόδια της, βγήκε με το σορτς και εκτός νυχτερινού κέντρου.
Όλα καλά, Χρύσπα, αλλά μήπως να περιμένεις να καλοκαιριάσει λίγο; Το σορτσάκι με τις μπότες είναι μια χαρά για φεστιβάλ στη… Μαλακάσα, αλλά, μαζί με το κασκολάκι και το πουλοβεράκι δεν το λες και πετυχημένο…
 Θα πουντιάσεις, βρε κορίτσι μου!

«Οι μπράβοι της Beyoncé δε με άφησαν να δω τα παιδιά μου»

«Οι μπράβοι της Beyoncé δε με άφησαν να δω τα παιδιά μου» Μπορεί η αμερικανική showbiz να χαίρεται για τον ερχομό της κόρης της Beyoncé και του Jay-Z, όμως δε συμβαίνει το ίδιο και με τον 39χρονο Neil Coulon, ο οποίος απέκτησε δίδυμα στο ίδιο νοσοκομείο που γέννησε η διάσημη τραγουδίστρια.

Όπως καταγγέλλει ο ίδιος οι σωματοφύλακες της 30χρονης Beyoncé δεν τον άφησαν να δει τα νεογέννητα παιδιά του, τα οποία είχαν γεννηθεί πρόωρα και βρίσκονταν στην αίθουσα νεογνών του νοσοκομείου Lenox Hill της Νέας Υόρκης.

Ο ίδιος ανέφερε ακόμη ότι η ετοιμόγεννη γυναίκα του στρεσαρίστηκε ακόμη πιο πολύ όταν οι μπράβοι της τραγουδίστριας του ζήτησαν να φύγει εντελώς από τον έκτο όροφο του νοσοκομείου, όπου βρίσκεται η μονάδα εντατικής θεραπείας νεογνών.



Είπε ακόμη ότι οι άντρες της προσωπικής της φρουράς άδειασαν την αίθουσα αναμονής, όπου περίμεναν με αγωνία τα ευχάριστα νέα οι συγγενείς τους, μερικοί από τους οποίους είχαν οδηγήσει απόσταση 4,5 ωρών προκειμένου να βρίσκονται κοντά τους στο νοσοκομείο του Μανχάταν και να δουν τις δίδυμες κόρες τους, λέγοντας ακόμη ότι οι διάσημοι σταρ συμπεριφέρθηκαν σαν να βρίσκονταν σε «πριβέ χώρο νυχτερινού μαγαζιού».

«Με σταμάτησαν τρεις φορές να μπω και να βγω από τη μονάδα φροντίδας νεογνών επειδή απλά ήθελαν να χρησιμοποιήσουν το χολ. Εκεί βρίσκονται παιδιά που χρήζουν εντατικής φροντίδας και δε μπορείς απλά να καταλαμβάνεις το νοσοκομείο σαν να είναι δικό σου. Απαιτώ μια εξήγηση» λέει ο ίδιος.

"Μαϊμού" Apple Store στην Κίνα (pics)

 Αυτοί οι Κινέζοι θα μας τρελάνουν! Μετά από τις κόπιες διαφόρων προϊόντων της Apple τώρα έχουμε και κόπιες ολόκληρων Apple Store! Τα καταστήματα-μαϊμού μοιάζουν έως και την παραμικρή λεπτομέρεια στα επίσημα Apple Store αν και η ποιότητα των υλικών προδίδει ότι κάτι δεν πάει καλά.


Το πως έφτασαν επίσημα προϊόντα της Apple να πωλούνται σε αυτά τα καταστήματα δεν έχει ερευνηθεί ακόμα (μαύρη αγορά κατά πάσα πιθανότητα). Tο εντυπωσιακό είναι ότι οι υπάλληλοι που εργάζονται σε αυτά τα ψεύτικα Apple Store πιστεύουν ότι βρίσκονται υπό την εργοδοσία της Apple!






Πηγή

ΑΝΕΚΔΟΤΟ:Αλκοολικοί!!!

 Δύο αλκοολικοί συζητούν και λένε πως πρέπει να κόψουν το ποτό.
-Λοιπόν άκου τι θα κάνουμε , λέει ο ένας στον άλλο.

Θα κρύψω ένα μπουκάλι ουϊσκυ πίσω από την πλάτη μου και αν το βρεις θα το πιούμε , ενώ αλλιώς θα το σπάσουμε.

-Εντάξει λέει ο άλλος. Το κρύβει ο πρώτος και λέει:

-Για πες που το έχω στο δεξί χέρι ή στο αριστερό;

-Στο δεξί λέει ο άλλος. Και του απαντάει ο πρώτος:

-Συγκεντρώσου !!!

 
Powered by Blogger