Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Η Rachel Weisz γυμνή στη νέα της ταινία

Η Rachel Weisz γυμνή στη νέα της ταινία Την άπιστη σύζυγο υποδύεται στη νέα της ταινία η Rachel Weisz.
Η ηθοποιός εμφανίζεται μάλιστα γυμνή σε κάποιες από τις ερωτικές σκηνές της ταινίας The Deep Blue Sea καθώς ενώ είναι παντρεμένη με ένα δικαστεί δημιουργεί εξωσυζυγική σχέση με ένα πιλότο της RAF. Στο φιλμ συμπρωταγωνιστεί ο Tom Hiddleston και θα βγει στις αίθουσες στους επόμενους μήνες.

Η Τζένιφερ Λόπεζ στην πιο σέξι περίοδό της


τζένιφερ λόπεζ-r

Αν θες να αποδείξεις ότι όντως "οι σαραντάρες είναι σαν δύο εικοσάρες", το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα είναι αυτή. Γιατί, ναι μεν έχει φτάσει πλέον στο 42ο έτος της ηλικίας της, αλλά η Τζένιφερ Λόπεζ περνάει την πιο "καυτή" περίοδό της.

Τα πράγματα είναι απλά: Χώρισε, "ανανεώθηκε" με τον 24χρονο Κάσπερ Σμαρτ, και, μεταξύ live εμφανίσεων, φωτογραφίσεων,  γυρισμάτων για video clips και συμμετοχής στην επιτροπή του American Idol, ετοιμάζει και ην επιστροφή της στον κινηματογράφο μετά από δύο χρόνια απουσίας.












Να πώς θα κερδίσουμε τη Eurovision


ελευθερία ελευθερίου-r






Γυμνή φωτογράφηση της pornstar Βίβιαν Ιωακείμ !!











6 σημάδια για να δεις αν του κάνεις καλό κρεβάτι


6 σημάδια για να δεις αν του κάνεις καλό κρεβάτι
Είναι μεγάλο ερώτημα και απορία κάθε θηλυκού που σέβεται τη σεξουαλικότητά του: Κάνω καλό σεξ; Σίγουρα, η χημεία ανάμεσα σε ένα ζευγάρι μπορεί να πάει το σεξ σε άλλο επίπεδο αλλά υπάρχουν και κάποια βασικά σημάδια πως τον έχεις ξετρελάνει με τα κόλπα σου.

1. Θέλει να το κάνετε όλη την ώρα
Μπορεί να είστε μαζί εδώ και καιρό αλλά η όρεξή του να κάνει σεξ μαζί σου, δεν περιγράφεται. Ένας άντρας θα πεις, αυτό σκέφτεται όλη την ώρα. Ε, αν δεν του άρεσε το σεξ μαζί σου και απλά σε αγαπούσε, μην φανταστείς πως θα ήθελε να ζευγαρώνετε διαρκώς.

2. Σφίγγει τα χέρια και τα πόδια του:
Μια φυσική ένδειξη της ανδρικής έκστασης, είναι ο τρόπος που σφίγγει τα πόδια ή τα χέρια του. Αν δεις τον καλό σου να τρέμει από ηδονή, κάτι κάνεις πολύ καλά!

3. Θέλει να πάτε για ένα δεύτερο γύρο ηδονής, αμέσως:
Απλά δεν μπορεί να σε χορτάσει. Το μόνο που σκέφτεται δηλαδή μετά το καταπληκτικό σας σεξ, είναι λίγο ακόμα πιο συγκλονιστικό σεξ.

4. Θέλει να δοκιμάζει κι εκείνος νέα κόλπα στο κρεβάτι:
Τα αγόρια είναι εκ φύσεων ανταγωνιστικά όντα. Για το λόγο αυτό, όταν βλέπει πως έχεις μαγικές ικανότητες στο κρεβάτι, προσπαθεί να σε εκπλήξει ευχάριστα, δίνοντας κι εκείνος τον καλύτερό του εαυτό. Μήπως λοιπόν κάθε φορά που του κάνεις στοματικό, σπεύδει να σε ικανοποιήσει με τη γλώσσα του κι εκείνος; Γιούπι!

5. Σου λέει πόσο πολύ του άρεσε το σεξ μαζί σου:
Το σεξ είναι σαν το ταγκό, για να το χορέψετε καλά, πρέπει να έχετε πάθος, να γνωρίζετε και οι δύο τα βήματα και να βάζετε πάντα όλο σας το συναίσθημα. Οπότε, μην εκπλαγείς πως ο καψερούλης κάθε φορά που το κάνετε θέλει να σε επιβραβεύσει, με λόγια, χάδια και αγκαλιές, την στιγμή που άλλοι άντρες γυρίζουν πλευρό και πέφτουν για ύπνο.

6. Σε ρωτάει αν όλα αυτά τα κόλπα τα πρωτοδοκίμασες μαζί του:
Για να είσαι τόσο τολμηρή στο σεξ, απόρησε κι εκείνος μαζί σου. Εσύ μπορεί να νομίζεις πως κάποια πράγματα απλά τα κάνεις αλλά φαίνεται πως οι συμβουλές του WomenOnly έπιασαν τόπο και εσύ έχεις γίνει άσσος στο κρεβάτι. Που να του εξηγείς πως ό,τι κάνεις και τον έχει μαγέψει, το διάβασες και είπες να το εφαρμόσεις επάνω του. . .

Νεαρή σκοτσέζα !!!



Νεαρή σκωτσέζα γυρίζει σπίτι με κλάματα και όταν η μάνα της τη ρωτάει τί τρέχει, απαντάει ότι έκανε τεστ εγκυμοσύνης και της βγήκε θετικό.
- Ποιo γουρούνι στο έκανε αυτό;;; λέει η μαμά, Να 'ρθει αμέσως ν'αναλάβει τις ευθύνες του!!!
Σηκώνει το τηλέφωνο η μικρή, παίρνει ένα νούμερο και σε καμμιά ωρίτσα σταματάει έξω απ'την πόρτα τους μια...
κόκκινη Ferrari και βγαίνει ένας καλοντυμένος κύριος με γκρίζους κροτάφους, με πολύ αέρα.

Μπαίνει στο σπίτι κάθονται στο σαλόνι, μαμά, μπαμπάς και νεαρή, κι ο Φεράρι απέναντι.
Τους λέει λοιπόν:
- Ακούστε, δεν μπορώ να παντρευτώ την κόρη σας, δεν μου το επιτρέπει η θέση μου και η οικογενειακή μου κατάσταση, αλλά προτίθεμαι να εξασφαλίσω το μέλλον του παιδιού και με το παραπάνω.
Αν κάνει κορίτσι θα γράψω στο όνομα του 2 διαμερίσματα στο Λονδίνο, μια βίλλα στην Κορνουάλη και θα καταθέσω 500.000 λίρες στο λογαριασμό της.
Αν κάνει αγόρι θα του γράψω ένα εργοστάσιο και θα καταθέσω στο λογαριασμό του 1.000.000 λίρες.
Αν κάνει δίδυμα θα τους γράψω από ένα εργοστάσιο και θα καταθέσω από 500.000 λίρες στο καθένα.
Τώρα βέβαια, αν τυχόν αποβάλλει...
Πετάγεται όρθιος ο μπαμπάς που μέχρι εκείνη την ώρα απλώς άκουγε, τον χτυπάει στον ώμο και του λέει:
- Εντάξει, βρε αδερφέ, αν αποβάλει, εδώ είμαστε... την ξαναγαμάς...




Πηγή

90χρονη σούπερ-γιαγιά χορεύει στη μνήμη της Whitney Houston



Ο άνθρωπος με τον πράσινο ιδρώτα

Γιατροί, στην Κίνα, παραδέχονται πως έχουν προβληματιστεί ιδιαιτέρως με την περίπτωση ενός άντρα που ο ιδρώτας του έχει πράσινο χρώμα!

Ο κύριος Cheng Shunguo, από την πόλη Wuhan, δηλώνει πως ο ιδρώτας του «πήρε» πράσινο χρώμα περίπου στα μέσα Νοέμβριου...

«Παρατήρησα πως τα εσώρουχα μου και τα σεντόνια του κρεβατιού είχαν γίνει πράσινα, ακόμα και το νερό μέσα στο ντους ήταν πράσινο,» είπε ο 52-χρονος άντρας.

Ο εν λόγω άντρας δήλωσε πως δεν αισθάνεται κάτι ιδιαίτερο αλλά επισκέφθηκε το νοσοκομείο για να εκτιμήσουν οι ειδικοί τον παράξενο ιδρώτα!

Οι γιατροί καθάρισαν τις μασχάλες του αλλά σε δέκα λεπτά ο ιδρώτας του έκανε πράσινο το πανάκι που του είχαν τοποθετήσει εκεί!

Τον υπέβαλαν σε διάφορες αιματολογικές εξετάσεις αλλά όλα τα αποτελέσματα βγήκαν αρνητικά.
«Δεν μπορούμε να ανακαλύψουμε την αιτία αλλά θα συνεχίσουμε να ψάχνουμε,» παραδέχτηκε ο εκπρόσωπος του νοσοκομείου


Μαθήτρια λυκείου, γέννησε στις τουαλέτες του σχολείου της!!!



Μια μαθήτρια λυκείου των προαστίων του Σικάγο, γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι την Τρίτη σε μία από τις τουαλέτες του σχολείου...


Οι καθηγητές του σχολείου του Streamwood αναφέρουν ότι η 17χρονη έφυγε από την τάξη για να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα γύρω στις 9:15 π.μ. και λίγο αργότερα ένας υπάλληλος που άκουσε τις κραυγές που προέρχονταν από το μπάνιο...
ειδοποίησε τους αστυνομικούς του σχολείου, αναφέρει η TribLocal.

Ένας αξιωματικός της αστυνομίας του σχολείου, ο Steve Kisch κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο και τη νοσοκόμα του σχολείου γύρω στις 9:45 π.μ., τοποθετώντας παράλληλα προσωρινά το σχολείο σε ιατρικό κλείδωμα, κρατώντας τους μαθητές στις τάξεις τους, για να βρίσκονται οι διάδρομοι ελεύθεροι για το ιατρικό προσωπικό.

Όταν έφτασε το ασθενοφόρο, το προσωπικό του βρήκε τη μαθήτρια να έχει ήδη γεννήσει και να κρατά το αγοράκι της στην αγκαλιά της. Η μαθήτρια και το μωρό, μεταφέρθηκαν στο κοντινότερο ιατρικό κέντρο και είναι σε καλή κατάσταση.

"Στηρίζουμε την οικογένεια και θα παρέχουμε στη νέα μητέρα ότι χρειαστεί, όταν επιστρέψει πίσω στο σχολείο", δήλωσε στην Chicago Sun-Times ο συντονιστής ασφαλείας της περιοχής.

Το όνομα της ανήλικης μαθήτριας, δεν έχει δημοσιοποιηθεί, ενώ το Λύκειο Streamwood βρίσκεται περίπου 30 μίλια βορειοδυτικά του Σικάγο.

Πηγή

Τι μπορεί να κρύβει μια καταπακτή στην κουζίνα;

Δειτε...



Τι να μην κάνετε αν ψάχνετε για δουλειά



Αυτός ο άνδρας πήγε… γυμνός και υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών!
Έναν απρόσμενο… επισκέπτη βρήκε στο συνεργείο του ένας άνδρας στο Σακραμέντο. Γυμνός και έχοντας κάνει χρήση ναρκωτικών- μεταμφεταμινών- ο Χοσέ Αγιάλα μπήκε στο συνεργείο και είπε στον ιδιοκτήτη Κρις Τζόνσον πως ψάχνει για δουλειά και πως πιάνουν τα χέρια του.

Ο Τζόνσον τον έδιωξε, του είπε να φορέσει ρούχα και κάλεσε την Άμεση Δράση.

Αρχικά έφτασαν δύο αστυνομικοί αλλά ο Αγιάλα έγινε επιθετικός και άρπαξε τη μία αστυνομικό από τα μαλλιά.

Χρειάστηκε να βοηθήσουν άλλοι τρεις περαστικοί για να καταφέρουν να καθηλώσουν τον άνδρα στο έδαφος και πάλι τα κατάφερναν με μεγάλη δυσκολία.

Για καλή τους τύχη εκείνη την ώρα έφτασε βοήθεια από δεύτερο κλιμάκιο αστυνομικών…

Χρειάστηκαν τελικά έξι αστυνομικοί για να τον ακινητοποιήσουν και να τον βάλουν μέσα στο περιπολικό.

Δείτε το βίντεο...

Νέο ρομπότ βρίσκει τα χαμένα σας αντικείμενα!

Νέο ρομπότ βρίσκει τα χαμένα σας αντικείμενα! Την επόμενη φορά που θα ξεχάσετε πού βάλατε τα κλειδιά σας ή τα γυαλιά σας, αντί να πανικοβληθείτε ή να ζητήσετε την εξ ύψους βοήθεια του Αγίου Φανουρίου, μπορείτε να καταφύγετε στην πιο γήινη λύση του νέου ιαπωνικού ρομπότ που κατασκευάστηκε για να κάνει ακριβώς αυτό: να εντοπίζει χαμένα αντικείμενα.
Το ερυθρόλευκου χρώματος ρομπότ, με την ονομασία EMIEW2, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, κατασκευάζεται από την ιαπωνική εταιρεία και αποτελεί μετεξέλιξη ενός προηγούμενου ρομπότ της ίδιας που εμφανίστηκε το 2005, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.
Το ρομπότ ζυγίζει μόνο 14 κιλά, έχει μέγεθος εξάχρονου παιδιού και κινείται γρήγορα χάρη σε ροδάκια προσαρμοσμένα κάτω από πόδια του, τα οποία διπλώνουν, αν χρειαστεί, για την ευκολότερη μεταφορά του. Έχει λευκό πρόσωπο και δύο μαύρα μάτια, που εξετάζουν συνεχώς ερευνητικά τον χώρο γύρω του. Χάρη στην προηγμένη τεχνητή νοημοσύνη του, είναι σε θέση να αναγνωρίσει αντικείμενα και πρόσωπα, αρκεί σε κάποια στιγμή στο παρελθόν να του τα έχουν δείξει έστω μία φορά.
Όταν ανακαλύπτει ένα χαμένο αντικείμενο, το ρομπότ χρησιμοποιεί δύο κάμερες στο κεφάλι του για να συγκρίνει αυτό που βλέπει (σχήμα, χρώματα κ.λπ.) με τις εικόνες που έχει αποθηκεύσει στη βάση δεδομένων του. Μάλιστα, είναι σε θέση να συνδεθεί και με το διαδίκτυο και να »κατεβάσει» εικόνες διαφόρων αντικειμένων, προκειμένου να εμπλουτίσει τη βάση των δεδομένων του.
Όταν το ρομπότ βρει το εξαφανισμένο πράγμα (ή άνθρωπο), οδηγεί το »αφεντικό» του για να του δείξει τι βρήκε. Επειδή μάλιστα συνδέεται με τις κάμερες που βρίσκονται στους χώρους ενός κτιρίου, είναι σε θέση να ειδοποιήσει για το εύρημά του ακόμα και εξ αποστάσεως.
Όπως έδειξαν οι σχετικές επιδείξεις, αν π.χ. το ρομπότ ερωτηθεί »πού είναι το τάδε ρολόι;», εκείνο απαντά »βρίσκεται πάνω στο γραφείο του κ….. θα σας οδηγήσω αμέσως εκεί», πράγμα που κάνει, κινούμενο με μέση ταχύτητα έξι χιλιομέτρων την ώρα, δηλαδή περίπου όσο κι ένας άνθρωπος που βαδίζει με ταχύ βηματισμό.
Οι κατασκευαστές του δεν έχουν ανακοινώσει ακόμα πότε το νέο ρομπότ θα βγει στην αγορά, αλλά σαφώς προορίζεται ως οικιακός βοηθός ιδίως για σπίτια ηλικιωμένων, για νοσοκομεία, γηροκομεία ή ακόμα και για τουριστική ατραξιόν.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη είναι single

Η Κατερίνα Γκαγκάκη είναι single Ελεύθερη και ωραία είναι η… Κατερίνα Γκαγκάκη.
Η διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων σχέσεων του Ant1 δεν είναι πλέον ζευγάρι με τον Βασίλη Μπουραντά!
Ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια, αλλά δυστυχώς πριν από μερικούς μήνες πήραν την απόφαση να χωρίσουν πολιτισμένα και να παραμείνουν δύο καλοί φίλοι!

Τα εννέα μύρια της Βόλφσμπουργκ για «Τόρο»!

Τα εννέα μύρια της Βόλφσμπουργκ για «Τόρο»! Γερό μπάσιμο για την απόκτηση του αρχηγού του Ολυμπιακού, Βασίλη Τοροσίδη είναι έτοιμη να κάνει η Βόλφσμπουργκ, η οποία σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, «Nrd.de» προτίθεται να καταθέσει πρόταση εννέα εκ. ευρώ στον Ολυμπιακό.
Συγκεκριμένα, στο ρεπορτάζ αναμένεται πως οι «λύκοι» είναι αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να αποκτήσουν τον «Τόρο». Είναι έτοιμοι να προχωρήσουν σε μία κίνηση εννέα εκ. ευρώ με τη συμφωνία να μην αποκλείεται να περιλαμβάνει πιθανώς και έμψυχα ανταλλάγματα. Μεταξύ αυτών βρίσκεται ο αμυντικός, Αλεξάντερ Μάντλουνγκ, οι χαφ Σίντσιρλοτς, Χασέμπε και Ζοσούε, αλλά και ο επιθετικός Πάτρικ Χέλμεζ
Το ίδιο ρεπορτάζ, βέβαια, υπάρχει και μία δήλωση που μόνο απαρατήρητη δεν μπορεί να περάσει. Και τι ακριβώς εννοούμε; Η απάντηση βρίσκεται στο όνομα του Φέλιξ Μάγκατ, ο οποίος ως τεχνικός της Βόλφσμπουργκ φέρεται να ΄χει δηλώσει πως «ο Τοροσίδης είναι η προσωπική μου επιλογή».
Στο όλο ρεπορτάζ, βέβαια, υπάρχει και ένα «φάουλ». Και ποιο είναι αυτό; Μα, φυσικά, η λανθασμένη φωτογραφία, καθώς αντί του Τοροσίδη φιγουράρει ο Μανιάτης.
Βέβαια, το θέμα Τοροσίδη ίσως να ΄χει μεγάλη ισχύ, αν αναλογιστεί κανείς πως ο Μάγκατ αρέσκεται στο να δουλεύει με Ελληνες ποδοσφαιριστές. Το ΄χε κάνει με Χαριστέα, Πλιάτσικα, ενώ μην ξεχνάμε πως πήρε και τον άσο του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Ετοιμάζει νέο κόμμα και ο Παπανδρέου!

Ετοιμάζει νέο κόμμα και ο Παπανδρέου! Ο Γιώργος Παπανδρέου φέρεται να ετοιμάζει τη δημιουργία νέου πολιτικού φορέα.
Ο Γ. Παπανδρέου θεωρεί ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα δικαιωθεί για τις επιλογές του, για τις οποίες κατηγορήθηκε, διαβεβαιώνει ότι δε θα γίνειεξιλαστήριο θύμα κανενός, ενώ διαμηνύει ότι δεν πρόκειται να ασχοληθεί με τα εσωκομματικά ενόψειδιαδοχής.
Σε κάθε περίπτωση, ο Παπανδρέου δεν ανοίγει τα χαρτιά του και σύμφωνα με το περιοδικό «Επίκαιρα», οι όποιες κινήσεις θα πρέπει να αναμένονται μετά τις εκλογές.

Εσείς ξέρατε πώς λένε το πουλάκι στο logo του Twitter;



Από τον Μάρτιο του 2006 όταν πρωτοεμφανίστηκε το Twitter, το όνομα του πουλιού στο logo παρέμεινε μυστικό ως τώρα....

Πριν από δύο μέρες όμως, ο product manager του Twitter Ryan Sarver, αποκάλυψε ότι το όνομα του διάσημου γαλάζιου πουλιού είναι... Larry!
Ανέβασε μια φωτογραφία στο προφίλ του από ένα meeting στο οποίο ο διευθυντής του δημιουργικού τμήματος παρουσιάζει μια ανάλυση του logo. Ο Ryan Sarver έγραψε «Η εξέλιξη του Larry του πουλιού logo».
Πρόσθεσε μάλιστα πως του άρεσε η ανάπτυξη των φτερών γιατί στα αρχικά του στάδια έμοιαζε με «ασθενικό» πουλί!
Η είδηση ξάφνιασε τους χρήστες του Twitter που θέλησαν αμέσως να μάθουν περισσότερες πληροφορίες, όμως το όνομα Larry είναι μάλλον το μόνο που πρόκειται να μοιραστούν οι υπεύθυνοι μέχρι στιγμής.
article-2108180-11F86CB9000005DC-604_468x421


Πηγή

Δείτε το Super Μπούστο της Ρίας Αντωνίου την ώρα που…



Συμμετέχει σε εκπομπή!Τι να πω γι αυτό το κορίτσι. Τα λόγια είναι περιττά. Δείτε με προσοχή το video και αποθεώστε τον σκηνοθέτη του πάλαι ποτέ διδύμου του πρωινού του ΑΝΤ1, Σπύρου Χαριτάτου και Γιώργου Καραμέρου. Αυτός ο γερανός-η κάμερα που τραβάει από πάνω- έβγαλε όλα του τα λεφτά. Και στοιχίζει και πολλά. Ε Τσίγκα; Όπως και να χει το κορίτσι είναι μαγεία. Κι επειδή σε λίγο καιρό όλοι θα ψάχνουν εμφανίσεις της Ρίας από το παρελθόν,είπαμε να το κάνουμε λίγο πιο εύκολο. Ειδικά στα κοράκια τους Ιταλούς που έχουν φαγωθεί να μάθουν για την Ρίας μας. Δείτε ρε μακαρονάδες το κορίτσι και θαυμάστε στιλ. Περπάτημα, Μπούστο, Ποδάρες αλλά πάνω απ όλα…Ευφράδεια λόγου…Συγκινούμαι!!!

ΡΟΖΑΛΙΑ: Η ωραιότερη μούμια του κόσμου, ετών 2!!


Την έλεγαν Ροζαλία Λομπάρντο και υπήρξε, ένα πανέμορφο κοριτσάκι, που πέθανε στα δύο μόλις χρόνια του, από ...
αναπνευστική λοίμωξη, το 1920, στο Παλέρμο, της Σικελίας.
Στην πόλη αυτή, του Ιταλικού Νότου, συνηθιζόταν τότε η ταρίχευση των σωμάτων των νεκρών και η τοποθέτησή τους στις κατακόμβες της μονής των καπουτσίνων μοναχών, οι οποίες μέχρι και σήμερα αποτελούν ένα μακάβριο μουσείο θανάτου. Το μικροκλίμα στην κρύπτη φρόντιζε ώστε τα πτώματα να διατηρούνται σε εξαιρετική κατάσταση.
Ο πατέρας της Ροζαλία, ο στρατηγός Μάριο Λομπάρντο, δεν άντεχε να αποχωριστεί την κορούλα του και έπεισε τους μοναχούς της Μονής των Καπουτσίνων στο Παλέρμο να του παραχωρήσουν μια θέση στην υπόγεια κρύπτη τους, την Catacombe dei Cappuccini. Με αυτον τον τρόπο να την επισκεφθεί και να τη δει όποτε ήθελε. Για να καταφέρει να διατηρήσει το πρόσωπό της όσο πιο όμορφο γινόταν, κάλεσε τον φημισμένο ταριχευτή Αλφρέντο Σαλάφια για βοήθεια.   

Το μυστικό του καθηγητού Σαλάφια, η φθορά και η θλίψη…

Ιταλός χημικός, που είχε ανακαλύψει μία μυστική φόρμουλα, για την διατήρηση των σωμάτων μετά τον θάνατο, ο Σαλάφια ξεκίνησε ταριχεύοντας μικρά ζώα και στη συνέχεια ανθρώπους! Τελειοποιώντας την τεχνική του, κατάφερε να κάνει την μικρή Ροζαλία, ένα παιδί, που όποιος το δει, θρηνεί για αυτό σαν να «έφυγε», μόλις χθες κι ας είναι νεκρό εδώ και ενενήντα ολόκληρα χρόνια. Ίσως τελικά η φθορά, ορίζει, ακόμη και για την θλίψη, μία ημερομηνία λήξης…
Πώς ταριχεύεται η ομορφιά!
Ο ίδιος ο Σαλάφια πέθανε 13 χρόνια μετά το κοριτσάκι, και δεν άφησε πουθενά και σε κανέναν το μυστικό του χημικού μείγματος, που καταργούσε τη φθορά διαιωνίζοντας τη θλίψη. Το μυστικό του φαινόταν να είχε χαθεί για πάντα, μέχρι την ώρα που μια ομάδα Ιταλών επιστημόνων ανακάλυψε και ένα χειρόγραφο από την κληρονομιά του με τίτλο «New special method for the preservation of the entire human cadaver in the state of permanent freshness».
Σε αυτό, ο ταριχευτής εξηγούσε λεπτομερώς τη συνταγή του υγρού που περιέχυσε στις αρτηρίες της Ροσαλία: μια ποσότητα γλυκερίνης, μια ποσότητα φορμαλδεϋδης ενώ μια τρίτη ποσότητα αφορούσε ένα διάλυμα αλκοόλης με σαλυκιλικό οξύ. Οπως εξήγησαν οι επιστήμονες, τίποτε ασυνήθιστο δεν υπήρχε στην φόρμουλα του Σαλάφια, αφού έμοιαζε με εκείνη των άλλων ταριχευτών! Και το ερώτημα, παρέμεινε αναπάντητο: πώς ταριχεύεται η ομορφιά;
Ακόμη και σήμερα, μοιάζει σαν να κοιμάται!

Όσοι επισκέπτονται το Παλέρμο, συρρέουν στη  μονή των καπουτσίνων, για να τρομάξουν και να φιλοσοφήσουν με το εφήμερο τις ζωής στις ανατριχιαστικές κατακόμβες. Όμως όλοι φεύγουν βουρκωμένοι και συγκλονισμένοι, από την συνάντησή τους με την μικρούλα. Την bambina ωραία κοιμωμένη του Παλέρμου, το τελειότερα ταριχευμένο κορμάκι όλων των εποχών, αλλά και εκείνο το βλέμμα, το κλειστό πεισμωμένο βλέμμα, που μοιάζει κόντρα στον θάνατο, να ονειρεύεται ακόμα στον αιώνιο ύπνο του…

Το κοριτσάκι μέσα στο γυάλινο μικροσκοπικό φέρετρο, θυμίζει τις κούκλες, που μαγνητίζουν τα παιδικά βλέμματα. Το δικό της βλέμμα, σφραγισμένο για πάντα, μοιάζει θυμωμένο, μπροστά στο αμείλικτο του θανάτου και συγκινεί…Συγκινεί απίστευτα… Η «κούκλα» ήταν κάποτε ζωντανή  και έμελε να γίνει η ωραιότερη μούμια του κόσμου.

Η άτυχη Ροζαλία και η «αλυσίδα» της καλοτυχίας…

Κόντρα στον θάνατο, οι λάτρεις της μικρούλας ανά τον κόσμο, την έχουν κάνει γούρι τους και για να μην ξεχαστεί, έπλεξαν γύρω της, μια από τις λεγόμενες «αλυσίδες μηνυμάτων». Αν μάθεις για την Ροζαλία, λένε, πρέπει  οπωσδήποτε να μιλήσεις και σε άλλους γι’ αυτήν, εξασφαλίζοντας έτσι την καλοτυχία! Σειρά σας, τώρα

Πηγή 

Το Facebook μας παρακολουθεί συνεχώς!



Και όμως… Το Facebook μας παρακολουθεί και όταν δεν είμαστε συνδεδεμένοι!



Σύμφωνα με τον Αυστραλό hacker, Nik Cubrilovic, το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο μπορεί και συλλέγει πληροφορίες για τις δραστηριότητες των χρηστών του ακόμα και όταν αυτοί δεν είναι συνδεδεμένοι σε αυτό.

Ο hacker υποστηρίζει ότι αυτό συμβαίνει γιατί όταν κάποιος χρήστης κάνει logout απλά αποσυνδέεται από την διαδικτυακή εφαρμογή του Facebook και τα cookies που έχει αφήσει το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο στον browser του χρήστη συνεχίζουν να στέλνουν στοιχεία για τη διαδικτυακή δραστηριότητα του στο facebook.com.

Με αυτό τον τρόπο όπως είναι λογικό το Facebook γνωρίζει για όλες τις σελίδες που επισκέπτονται οι χρήστες του.

Ο μόνος τρόπος για να σταματήσει αυτό, σύμφωνα με τον Αυστραλό hacker, είναι κάθε χρήστης να καθαρίσει τον browser του από τα οποιαδήποτε Cookies έχει αφήσει το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο ή πολύ απλά να χρησιμοποιεί άλλο browser για να μπαίνει στο Facebook και άλλο για να σερφάρει στο διαδίκτυο.

Ένα τανκ φτιαγμένο από 30.000 αυγά

Ένα τανκ φτιαγμένο από 30.000 αυγά : Το Challenger 2 είναι ένα βρετανικό τανκ τα σχέδια του οποίου  χρησιμοποίησε ο γλύπτης Stuart Murdoch προκειμένου να κατασκευάσει μια  ρεπλίκα χρησιμοποιώντας αποκλειστικά  Το Challenger 2 είναι ένα βρετανικό τανκ τα σχέδια του οποίου χρησιμοποίησε ο γλύπτης Stuart Murdoch προκειμένου να κατασκευάσει μια ρεπλίκα χρησιμοποιώντας αποκλειστικά θήκες αβγών και μάλιστα μαζί με το περιεχόμενό τους, δηλαδή από 6 αβγά έκαστη!

5.000 και πλέον χάρτινες θήκες, 26 λίτρα κόλλα, πάνω από 10.000 καρφιά, 15 λίτρα μπογιά, 80 τετραγωνικά μέτρα χάλυβα και 5.013 συνδετήρες χρησιμοποιήθηκαν από τον καλλιτέχνη για να κατασκευάσει το ομοίωμα του τανκ, ενώ οι εργασίες ολοκληρώθηκαν μέσα σε τρεις εβδομάδες.

Βέβαια όλα αυτά έγιναν για φιλανθρωπικός σκοπό, πιο συγκεκριμένα, 15 πένες από την πώληση κάθε πακέτου αβγών πηγαίνει απευθείας στο Φιλανθρωπικό Ίδρυμα για τους στρατιώτες που επιστρέφουν από συγκρούσεις και τις οικογένειές τους με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων και την περαιτέρω οικονομική ενίσχυσή τους.

Η φιλανθρωπική εκδήλωση έλαβε την ονομασία «Eggs for Soldiers» (σ.σ. «Αβγά για τους Στρατιώτες»), ενώ αναμένεται να ξεκινήσει στις 4 Μαρτίου από το Clapham Common του Λονδίνου, όπου θα εκτίθεται το… αβγο-τάνκ!
Zougla.gr

Η νεκρή πείνασε και πήγε να... τσιμπήσει κάτι!

Η νεκρή πείνασε και πήγε να... τσιμπήσει κάτι! : Η λιγούρα ήταν η αιτία μια νεκρή γυναίκα να …αναστηθεί! Πρόκειται για μια 95χρονη από την Κίνα, η οποία σύμφωνα με τους φίλους και συγγενείς  Η λιγούρα ήταν η αιτία μια νεκρή γυναίκα να …αναστηθεί! Πρόκειται για μια 95χρονη από την Κίνα, η οποία σύμφωνα με τους φίλους και συγγενείς της πέθανε, καθώς όπως υποστηρίζουν επί ώρες δεν ανταποκρινόταν στα καλέσματά τους ενώ δεν ένιωθαν και την αναπνοή της.

Όμως προς μεγάλη έκπληξη όλων η ηλικιωμένη βγήκε από το φέρετρο και πήγε στην κουζίνα να μαγειρέψει! «Κοιμόμουν για πολλές ώρες και κάποια στιγμή πείνασα και πήγα στην κουζίνα να μαγειρέψω», είπε η γυναίκα στους άφωνους συγγενείς…

Σύμφωνα με την παράδοση, οι συγγενείς θα πήγαιναν στο φέρετρο να φιλήσουν και να αποχαιρετήσουν την 95χρονη! Τότε όμως συνειδητοποίησαν ότι έλειπε η γυναίκα από το φέρετρο. Για λίγα λεπτά προκλήθηκε αναστάτωση και όλοι αναρωτιόντουσαν τι είχε συμβεί, κανείς όμως δεν πίστευε ότι η νεκρή γυναίκα πείνασε και πήγε να …τσιμπήσει κάτι!

«Ήμασταν τόσο τρομοκρατημένοι που αμέσως ζητήσαμε βοήθεια από τους γείτονες», ανέφεραν τα μέλη της οικογένειάς της και πρόσθεσαν, «παγώσαμε όταν είδαμε την γιαγιά να κάθεται στο σκαμνί στην κουζίνα και να τρώει».   

Οι γιατροί πιστεύουν ότι η γυναίκα υπέστη ένα τεχνητό θάνατο που ναι μεν της κόπηκε η ανάσα, ωστόσο το σώμα της παρέμεινε ζεστό…

Αυτή μπορεί να μην πέθανε όμως οι συγγενείς στο παρά πέντε την …γλίτωσαν!

Με τέτοιο φόρεμα δηλώνεις συμμετοχή στο Dancing on Ice...

 Με τέτοιο φόρεμα δηλώνεις συμμετοχή στο Dancing on Ice  Την πούλια και τον αυγερινό φόρεσε η Paris Hilton...

Η 31χρονη Paris Hilton έχει βάλει στόχο ζωής να προκαλεί σε κάθε της εμφάνιση και να γίνεται αντικείμενο σχολιασμού και όπως φαίνεται τα καταφέρνει μία χαρά.
Η χρυσή κληρονόμος μπορεί να έχουν περάσει 11 μέρες από τα γενέθλιά της, τα οποία φυσικά γιόρτασε με δόξα και τιμή… όμως φαίνεται ότι δεν χόρτασε και έτσι διοργάνωσε κι άλλο πάρτι.

Η Paris Hilton φόρεσε ένα φόρεμα γεμάτο πούλιες και δείπνησε σε γνωστό εστιατόριο παρέα με φίλους. Γρήγορα το κέφι άναψε και δεν έλειψαν οι χοροί και φυσικά οι απαραίτητες φωτογραφίες. 

Τα βλέμματα όλων τράβηξε η στιλιστική επιλογή της Paris αφού το φόρεμά της ανταγωνίζεται τα κουστούμια των αθλητριών του καλλιτεχνικού πατινάζ.

Και δεν σταμάτησε εδώ. Φόρεσε μία τιάρα παριστάνοντας την πριγκίπισσα ενώ το κολιέ της επισκιάστηκε από τα τεράστια μαύρα γυαλιά ηλίου. Τέλος κυκλοφορούσε και με δύο κινητά στο χέρι αποδεικνύοντας ότι έχει «αμέτρητους» φίλους που δεν χωράνε σε ένα κινητό.










Αύξηση θητείας στους 12 μήνες


Νέα δεδομένα και αλλαγές στο στρατό...

Τρεις μήνες επιπλέον θητεία προτείνει ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Μιχάλης Κωσταράκος, ενώ εισηγείται και «πάγωμα» στις αγορές νέων εξοπλιστικών προγραμμάτων.

Σύμφωνα με το Έθνος, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στις οδηγίες του προς το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων αναφέρεται εκτενώς στην οικονομική κρίση και την πορεία των Ενόπλων Δυνάμεων σε μια εποχή προκλήσεων.
 

Μεταξύ άλλων προτείνει την επαναφορά της δωδεκάμηνης θητείας χωρίς όμως να αναφέρεται εκτενώς στο θέμα της στράτευσης.

Πηγή

 
Powered by Blogger