Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Πως είναι σήμερα η Μαρία της γειτονιάς; (pics)

 Η Αριάδνη Ταλία Σόντι Μιράντα (ευρέως γνωστή ως Θαλία) είναι Μεξικανή τραγουδίστρια,ηθοποιός, παραγωγός, συνθέτης, στιχουργός καιεπιχειρηματίας... 

Γεννήθηκε στις 26 Αυγούστου 1971 στην Πόλη του Μεξικού και το όνομα της συνδέεται με δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές της δεκαετίας του ΄90 που την έκαναν γνωστή σε όλο τον κόσμο (Μαριμάρ, Μαρία Μερσέντες, Μαρία της γειτονιάς και Ροζαλίντα). 
 

Οι σειρές αυτές προβλήθηκαν σε πάνω από 180 χώρες στον πλανήτη και μεταφράστηκαν σχεδόν σε όλες τις γλώσσες, ενώ έχουν παρακολουθηθεί από πάνω από 2 δισεκατομμύρια ανθρώπους. 
Χάρη της τηλεοπτικής της επιτυχία, κατάφερε να προωθήσει και την μουσική της. Το πρώτο άλμπουμ της που κυκλοφόρησε διεθνώς ήταν το En extasis (1995) και το πιο επιτυχημένο εμπορικά είναι το Amor a la mexicana (1997), το οποίο είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα λάτιν άλμπουμ όλων των εποχών. 

 

Έχει στην κατοχή της βραβεία Grammy, Billboard, και Lo Nuestro και έχει ονομαστεί Βασίλισσα της λάτιν ποπ λόγω της μεγάλης επιτυχίας που έχει συναντήσει σε αυτό το μουσικό είδος τις τελευταίες 2 δεκαετίες. Είναι παντρεμένη με τον δισκογραφικό παραγωγό Τόμμυ Μοττόλα, πρώην σύζυγο της Αμερικανίδας τραγουδίστριας Μαράια Κάρεϊ. 

 

Μαζί απέκτησαν μία κόρη στις 7 Οκτωβρίου 2007, τη Sabrina Sakae, ενώ στις 25 Ιουνίου 2011 απέκτησαν ένα γιο, τον Matthew Alejandro. 

 

Η Ταλία κατέχει το ρεκόρ ως η γυναίκα που έλαβε τα περισσότερα βραβεία και αναγνωρίσεις σε μία μόνο νύχτα, σύμφωνα με το Βιβλίο Γκίνες. Σύμφωνα με την AΜPROFON, θεωρείται η Μεξικάνα τραγουδίστρια με τις μεγαλύτερες πωλήσεις δίσκων όλων των εποχών σε διεθνές επίπεδο. 
 
Πάντως μετά από τόσα χρόνια παραμένει εκθαμβωτική και sexy!
 

Η Αναστασία Κρητικού μας αρέσει … “από πίσω” !!







Photos :Mike Digicam

Έδειξαν πορνό κατά τη διάρκεια πρωινής εκπομπής!

 Μία απίστευτη γκάφα έκαναν οι τεχνικοί του καναλιού CHCH στο Οντάριο του Καναδά.

Ήταν 09:30 το πρωί και εκεί που οι πρωινοί τύποι έπιναν τα καφεδάκι τους και παρακολουθούσαν τα νέα όπως τα παρουσίαζε η πρωινή εκπομπή «Breakfast in Hamilton, ξαφνικά πήγε να τους κάτσει το καφεδάκι στο λαιμό.

Μερικές φορές η βλακεία δεν έχει όρια... Δείτε τι έκανε...

 

Το νέο …”τούμπανο” της Αυστραλίας !!











H Rachell Burr είναι το νέο “τούμπανο” της Αυστραλίας !

Super sexy Χριστίνα Μουστάκα! (pics)




Την Χριστίνα Μουστάκα έβαλαν στη ζωή μας οι Ράδιο Αρβύλα και οι νύχτες μας έγιναν απίστευτα sexy! ...









ΑΝΕΚΔΟΤΟ - ΠΟΝΗΡΟΣ Ο ΓΥΦΤΟΣ

Πλησιάζει ο γύφτος ένα μανεκέν στο Κολωνάκι, που κοιτάζει τη βιτρίνα με κοσμήματα Λαλαούνη και της λέει :
- Μπορείς να ντιαλέξει όποιο τέλει, πληρώνει εγκώ.....

Η κούκλα τον κοιτάει καλά καλά, τελικά αφού το καλοσκέφτηκε "τσίμπησε" και άρχισε να ψάχνει.
- Αυτό μ΄ αρέσει, αλλά... να, είναι πολύ ακριβό, 70 χιλιάδες ευρώ...
- Κάτι πιο ακριβό να πάρει! Μάστορα, φέρε μας το πιο ακριβό κόσμημα!!!
Κατεβάζει ο Λαλαούνης τις κασετίνες και δείχνει ένα κόσμημα με πετράδια. Τρέμουν τα χέρια της "μοντέλας" καθώς το θωπεύει..
- Μ΄ αρέσει, αλλά θα είναι πολύ ακριβό...
- Τετρακόσιες πενηντα χιλιάδες ευρώ, λέει ο Λαλαούνης.
Τα το πάρουμε, λέει ο γύφτος και βγάζει τον μπλοκ επιταγών, γράφει, ύ πογράφει, κόβει την επιταγή και τη δίνει στο Λαλαούνη. Εκείνος την παίρνει στα χέρια του, αλλά κοντοστέκεται..
- Δεν θέλω να σας προσβάλω, αλλά ξέρετε επειδή είναι Σάββατο, πρέπει να τσεκάρω αν η επιταγή είναι εντάξει, όμως η τράπεζα είναι κλειστή..
- Κανένα πρόμπλεμα, λέει ο γύφτος. Κράτα τη επιταγκή, κράτα και το κόσμημα, δευτέρα πρωί, τσεκάρει με τη τράπεζα και έρχεται η κοπέλα και τα πάρει το κόσμημα. Αν εκεί πρόβλημα, παίρνει εμένα τηλέφωνο.
Δευτέρα πρωί, ο Λαλούνης καλεί το γύφτο στο κινητό :
- Ξέρετε, έχουμε πρόβλημα, η Τράπεζα λέει ότι η επιταγή είναι ακάλυπτη...
- Ε, και; Το κόσμημα ντεν το έχει;
- Το έχω..
- Κράτα το κόσμημα. Σκίσε και τη επιταγκή. Εγκώ ένα... γκαμέσι ήτελα με το κοπέλα και το έκανα!!!

Η Ilona Zazulya φωτογραφίζεται γυμνή και σφυρίζει την έναρξη! Όσοι πιστοί προσέλθετε…








Δεν μπορούσαν να φανταστούν καλύτερο τρόπο στο PlayboyΟυκρανίας προκειμένου να διαφημίσουν το επερχόμενο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στα γήπεδα της χώρας τους. Η Ilona Zazulya φωτογραφίζεται γυμνή και σφυρίζει την έναρξη! Όσοι πιστοί προσέλθετε…



Γνωστή ξανθιά τηλεπερσόνα κάνει γυμνή yoga στα πατώματα!









Kαι ανάβει φωτιές αντί να ηρεμεί...

Ολόγυμνη στα πατώματα κάνει τις ασκήσεις της και δεν αφήνει τίποτα στην φαντασία.. Απολαύστε την Sara Jean Underwood σε μια εκρηκτική φωτογράφηση για το Playboy!


Πέντε ανατριχιαστικά μυστήρια που δεν έχετε ξανακούσει



Οι αστικοί μύθοι και οι τρομακτικές ιστορίες πάντα μας γοητεύουν, είτε επειδή ταράζουν τα νερά μιας βαρετής βραδιάς με την παρέα είτε απλώς επειδή, όσο κι αν είμαστε δύσπιστοι με τις υποτιθέμενες έγκυρες πηγές τους, μπλέκουν εύστοχα την πραγματικότητα με το άγνωστο και μας κάνουν να ανατριχιάσουμε.

Πρόσφατα λοιπόν ανακαλύψαμε ότι εκτός από τους δικούς μας,ελληνικότατους αστικούς μύθους υπάρχουν και άκρως μυστηριώδεις… υπεραστικοί μύθοι, ιστορίες από μακρινές χώρες και προφορικές αφηγήσεις πραγματικών(;) γεγονότων που έχουν εξίσου δυνατές επιπτώσεις στα νεύρα των πιο ευαίσθητων. Διαβάστε παρακάτω πέντε ιστορίες που δεν είναι ευρέως γνωστές, είναι όμως άκρως ενδιαφέρουσες.

  • Το ολλανδικό πλοίο-φάντασμα
Είναι Φεβρουάριος του 1948 και πολλά καράβια που πλέουν στα ανοιχτά της Ινδονησίας λαμβάνουν επείγοντα σήματα κινδύνου από την ολλανδική φρεγάτα SS Ourang Medan. Το ανατριχιαστικό μήνυμα αναφέρει: «Όλοι οι αξιωματικοί και ο καπετάνιος είναι νεκροί πάνω στο κατάστρωμα και την γέφυρα. Πιθανότατα όλο το πλήρωμα είναι νεκρό». Στην συνέχεια, λαμβάνονται ακατάληπτα σήματα μορς και τελικά μία λέξη: «Πεθαίνω».
Όταν η ομάδα διάσωσης πλησιάζει το πλοίο λίγες ώρες αργότερα, το σκηνικό που αντικρίζει είναι το εξής: Όλο το πλήρωμα κείτεται νεκρό, με τα μάτια ανοιχτά και τα πρόσωπα στραμμένα προς τον ήλιο, ενώ τα χέρια τους ήταν παρατεταμένα και τα πρόσωπά τους ανέδιδαν τρόμο. Ακόμη και ο σκύλος του πλοίου βρίσκεται νεκρός, ενώ καθώς η ομάδα διάσωσης πλησιάζει στον υπερθερμασμένο καυστήρα, νιώθει ένα ρίγος. Ξαφνικά, εμφανίζεται καπνός, και η ομάδα μόλις που προλαβαίνει να αποβιβαστεί πριν το Ourang Medan εκραγεί και βυθιστεί. Εξήντα τρία χρόνια μετά, το μυστήριο της φρίκης στην φρεγάτα παραμένει άλυτο.

  • Η γυναίκα-ζόμπι της Αϊτής

Η Felicia Felix-Mentor πέθανε το 1907, μετά από το χτύπημα μιας ξαφνικής αρρώστιας, τα χαρακτηριστικά της οποίας συμπίπτουν με τις ενδείξεις των παραδόσεων της Αϊτής που σχετίζονται με την μετατροπή σε… ζόμπι. Περίπου 30 χρόνια μετά, μία γυναίκα εμφανίστηκε να περιφέρεται στους δρόμους της περιοχής –κάποιοι ανέφεραν πως ήταν γυμνή, ενώ άλλες πηγές υποστήριξαν πως την είδαν με κουρελιασμένα ρούχα- και κατευθύνθηκε προς ένα αγρόκτημα, το οποίο σύμφωνα με τα λεγόμενά της ανήκε στον πατέρα της.
Οι ιδιοκτήτες της φάρμας αναγνώρισαν στο πρόσωπό της την μακαρίτισσα Felicia Felix, κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο σύζυγος της «εκλιπούσης». Λόγω της ασθενικής όψης της, μεταφέρθηκε στο κυβερνητικό νοσοκομείο. Ο γιατρός που την εξέτασε φέρεται να είπε γι’ αυτήν: «Τα περιστασιακά ξεσπάσματα γέλιου της στερούνταν νοήματος, ενώ πολύ συχνά μιλούσε για τον εαυτό της είτε στο πρώτο είτε στο τρίτο πρόσωπο, χωρίς να συνειδητοποιεί την διαφορά. Δεν είχε αίσθηση του χρόνου και ήταν μάλλον αδιάφορη για τους γύρω της».

  • Τα ίχνη του διαβόλου

Στην επαρχιακή πόλη Devon της νοτιοανατολικής Αγγλίας, ο χειμώνας του 1855 ήταν αρκετά βαρύς και το χιόνι είχε καλύψει όλη την εξοχή αλλά και τα σπίτια. Την νύχτα της 8ης Φεβρουαρίου, μετά από ακόμη μία μίνι χιονόπτωση, εμφανίστηκαν στην άσπρη επιφάνεια ίχνη που έμοιαζαν με ζώου. Τα χνάρια, που είχαν βάθος περίπου 6 εκατοστά και απείχαν το ένα από το άλλο 20 εκατοστά, συνέχιζαν την απολύτως ευθεία πορεία τους επί 160 χιλιόμετρα(!) και περνούσαν πάνω από όποιο εμπόδιο συναντούσαν στον διάβα τους, αφήνοντας ίχνη και εκεί. Χνάρια βρέθηκαν πάνω σε στέγες σπιτιών, πάνω σε παγωμένα ποτάμια, σε στοίβες από άχυρα, ακόμη και σε πολύ λεπτούς αγωγούς. Μάλιστα, υπήρξαν πολλές μαρτυρίες ότι μία «διαβολική φιγούρα» έκανε την εμφάνισή της στην περιοχή του Devon εκείνες τις ημέρες. Πρόσφατα, τον Μάρτιο του 2009, ανάλογα ίχνη επανεμφανίστηκαν στην ίδια περιοχή, τα οποία μπορείτε να δείτε στην πιο πάνω φωτογραφία.

  • Η εξαφάνιση του δρομέα
O James Worson, κάτοικος της αγγλικής πόλης Leamington, περηφανευόταν πολύ για την ταχύτητα με την οποία μπορούσε να τρέξει. Οι φίλοι του λοιπόν τον προκάλεσαν να τρέξει μια μεγάλη απόσταση μεταξύ του Leamington και του Coventry που περνούσε μέσα από ένα δάσος. Ο Worson δέχτηκε και ξεκίνησε για να διανύσει αυτή την διαδρομή σε χρόνο ρεκόρ στις 3 Σεπτεμβρίου του 1873. Πίσω του, αποφάσισαν να τον ακολουθήσουν δύο φίλοι του, ο Hammerson Burns και ο Barham Wise με μια άμαξα και μια φωτογραφική μηχανή ανά χείρας.
Και ενώ τα πρώτα χιλιόμετρα της διαδρομής κυλούσαν κανονικά, σύμφωνα με τους δύο παρατηρητές και ο Worson δεν έφυγε ποτέ από τα μάτια τους, ξαφνικά είδαν τον φίλο τους να σκοντάφτει και το σώμα του να παίρνει κλίση προς τα μπροστά, έτοιμο να πέσει. Αντί να ακολουθήσει όμως η πτώση του στο έδαφος, το μόνο που ακούστηκε ήταν κατά τα λεγόμενα των δύο φίλων η πιο ανατριχιαστική κραυγή που έχουν ακούσει ποτέ, η οποία μάλιστα διήρκεσε λίγα δέκατα του δευτερολέπτου. Και πριν ο Worson πέσει στο έδαφος… εξαφανίστηκε. Κανείς ποτέ δεν έμαθε τι απέγινε ο δρομέας, ενώ η φωτογραφική μηχανή των «ακολούθων» του αποτύπωσε τα ίχνη των ποδιών του, που ξαφνικά σταμάτησαν στο σημείο της εξαφάνισης. Τα λαγωνικά της βρετανικής αστυνομίας, για κάποιο λόγο, δεν πλησίασαν καν το σημείο της (σχεδόν) πτώσης του.

  • Το φάντασμα της φωτογραφίας


Η ανατριχιαστική φωτογραφία που βλέπετε δίπλα τραβήχτηκε το 1919 και ήρθε στο φως της δημοσιότητας μόλις το 1975 από έναν εκ των εικονιζόμενων. Η φωτογραφία απεικονίζει μία ομάδα της RAF που υπηρέτησε στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, και αν αναρωτιέστε πού βρίσκεται το ανατριχιαστικό, παρατηρήστε την φιγούρα που αχνοφαίνεται πίσω από το πρόσωπο στον κύκλο. Πρόκειται για τον Freddy Jackson, μηχανικό της βρετανικής αεροπορίας, ο οποίος σύμφωνα με όλες τις μαρτυρίες είχε βρει τον θάνατο λόγω ατυχήματος στις προπέλες ενός αεροσκάφους δύο μέρες πριν τραβηχτεί αυτή η φωτογραφία. Μάλιστα, η κηδεία του είχε τελεστεί την ημέρα της λήψης. Ακόμη κι αν είμαστε πολύ δύσπιστοι, η «αχνή» φιγούρα του, μισοκρυμμένη πίσω από τον αξιωματικό αρκεί για να μας… σηκωθεί η τρίχα.

Πηγη: 

Σκύλος μιμείται μωράκι που μπουσουλάει! (video)



Μια πολύ τρυφερή στιγμή κατέγραψε η μητέρα ενός μπόμπιρα...

και ιδιοκτήτρια του τετράποδου Taco.

O σκύλος βλέπει το μωράκι που μπουσουλάει στο δωμάτιο και αποφασίζει κι εκείνος να κάνει το ίδιο!


Δείτε το τρυφερό βίντεο, ένα από τα δημοφιλέστερα του YouTube:


H πιο σέξι μπασκετμπολίστρια της Ελλάδας! Αποκαλυπτικές φωτογραφίες...




Η Ασημίνα είναι από τις κοπέλες που θέλουν στενό μαρκάρισμα, αφού είναι μπασκετμπολίστρια του Ολυμπιακού Βόλου. Τώρα που το πρωτάθλημα τελείωσε είπε να αφήσει για λίγο τις μπάλες του μπάσκετ και να ασχοληθεί μαζί μας. Εμείς τώρα τι θα κάνουμε με τις δικές μας τις μπάλες;





Πώς έμπλεξες με το μπάσκετ;

Βασικά την ιδέα την είχε ο θείος μου, γιατί έβλεπε ότι είμαι ψηλή. Παράλληλα, ήταν Ολυμπιακός μέχρι το κόκαλο και με πήγε στον Ολυμπιακό Βόλου. Εγώ ήθελα να γίνω κολυμβήτρια, αλλά όταν ήμουν πιτσιρίκα μου άρεσε ο Ντούσαν Βούκσεβιτς και αυτό με βοήθησε να συμπαθήσω το μπάσκετ.

Ήσουν από τα «νταμάρια» της τάξης, ε;

Ναι, από αυτά που κρεμούσαν το χάρτη στο σχολείο και έσβηναν τον πίνακα!

Οπότε, απλώς έτυχε;

Ναι, αλλά μόλις με είδαν οι παράγοντες και οι προπονητές με επέλεξαν κατευθείαν. Μετά από δύο χρόνια έπαιξα για πρώτη φορά στη γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου.




Να φανταστώ ότι πέφτει και στο γυναικείο μπάσκετ ξύλο;

Χειρότερα από το αντρικό! Έχω φάει κάτι αγκωνιές, κάτι γροθιές και φυσικά με έχουν τραυματίσει και σκόπιμα, πράγμα που με οδήγησε να κάνω επέμβαση χιαστών.

Πώς είναι η επαφή σου με τους άντρες; Τι λένε όταν τους λες πως παίζεις μπάσκετ;

Δεν πάει καν το μυαλό τους. Οι περισσότεροι νομίζουν πως παίζω βόλεϊ ή ότι είμαι μοντέλο. Όταν μάθουν, η ερώτηση που ακολουθεί είναι «πώς αντέχεις τέτοιο ξύλο;».

Πώς το αντέχεις;

Αντέχω το ξύλο γενικά!

Νυχτερινή ζωή; Πίνεις;

Ναι, μπορώ να πω πως έχει τύχει να το έχω παρακάνει με το ποτό. Σκέψου πως μου πήρανε το δίπλωμα για έξι μήνες!

Μπορείς να θυμηθείς καμιά αποτυχημένη ατάκα που σου έχουν πει;

Όχι, αλλά θυμάμαι ένα τραγικό σκηνικό, όπου ένας τύπος ανέβηκε σε ένα σκαμπό για να δει –και κα-
λά– πώς θα ήταν αν είμαστε μαζί. Τραγικό!

Πώς αντιδράς στα πειράγματα του δρόμου;

Τους βρίζω! Μα πώς είναι δυνατόν να σε λέει ο άλλος άλογο; Μου τη δίνει αφάνταστα!

Έχεις ρίξει κέρατο;

Ναι, μια φορά. Αλλά για να γίνει κάτι τέτοιο, κάτι πήγαινε στραβά. Εννοείται πως μετά χώρισα…

Έχεις κάνει μεγάλες σχέσεις;

Η μεγαλύτερη σχέση μου έχει κρατήσει 5 χρόνια, από τα 16 μου.

Ο κόσμος λέει πως οι Βολιώτισσες είναι λίγο κάργιες. Εσύ τι λες;

Δεν θα το έλεγα… Ίσως λίγο δήθεν. Υπάρχουν φορές που τις βλέπω και γελάω πραγματικά, με το πώς θα ντυθούν ή με το πώς θα κοιτάξουν την άλλη.

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που κοιτάς σε έναν άντρα;

Το χαμόγελό του. Με κερδίζει αν ο άλλος σού βγάζει κάτι χαρούμενο και είναι ευδιάθετος!

Στο κρεβάτι σου πώς είσαι;

Ήρεμη! (γέλια) Πλάκα κάνω!

Μου φαίνεσαι λίγο συντηρητική…

Ξέχασέ το αυτό. Αν ο άλλος μού το βγάζει, μπορώ να αφήσω τον εαυτό μου ελεύθερο, δεν έχω κολλήματα.

Θα κάνεις topless φέτος;

Εκεί που κάνω οι παραλίες είναι πολύ ερημικές. Δεν θα με βρεις εύκολα!

Σ’ την έχει πέσει γυναίκα;

Και χοντρά μάλιστα. Ήταν μια φίλη με την οποία κοιμηθήκαμε στο ίδιο σπίτι και το πρωί επιχείρησε να με ξυπνήσει όπως θα με ξυπνούσε ένας άντρας. Έβγαλα τσιρίδα, με τρόμαξε το θέμα!

Έβαλες τις φωνές;

Ναι, ρε συ, είναι αηδιαστικό και εξευτελιστικό!

Διαφωνώ, αλλά ΟΚ! Σεξ σε δημόσιο χώρο;

Ξέχασέ το. Είχε τύχει, αλλά δεν το προχώρησα, δεν νιώθω άνετα.

Αγαπημένη στάση;


Αμάν, αυτό το περιοδικό! Ε, εντάξει… Υπάρχει μια αδυναμία στα τέσσερα! (σ.σ.: ξαφνικά την παίρνει στο κινητό ο Σχορτσανίτης).

Τι έλεγε ο Σοφοκλής;

Είπε ότι όταν θα βγει το περιοδικό θα κολλάει τεύχη στα αποδυτήρια! Θα του κάψω το αμάξι αν τολμήσει! Είμαστε πολύ καλοί φίλοι με τον Σοφοκλή, τον ξέρω πολλά χρόνια.

Σου έχει τύχει μικροτσούτσουνος;

Άσ’ τα να πάνε. Κρίμα και ήταν ωραίο παιδί. Έφυγα, δεν μπορούσα, κρυβόμουν, δεν σήκωνα τηλέφωνα, άσ’ τα, σου λέω! Και δεν μπορώ να συμβιβαστώ με αυτό, με καταλαβαίνει κάθε γυναίκα νομίζω!

Ποια είναι η μεγαλύτερη βρωμιά που έχεις πει στο κρεβάτι;

Απλώς, ξέρεις, εκείνη τη στιγμή της κορύφωσης…

Δεν καταλαβαίνω. Λυπάμαι!

Εσύ δεν καταλαβαίνεις; Το βλέπω στα μάτια σου! Ε, να, ξέρεις τώρα… Λίγες στιγμές πριν, ρε παιδί μου… Απλώς του είπα «έτσι και βγεις σε έσκισα»!

Γαμάτο! Για ποιο σημείο του σώματός σου ακούς τα καλύτερα σχόλια!

Ε, για τον κώλο, κυρίως. «Τι κωλάρα είναι αυτή», «θέλω να τον πιάσω» και όλα τα γνωστά!

Ποια είναι η μεγαλύτερη μαλακία που έχεις κάνει;

Έχω αφήσει άνθρωπο να με εξευτελίσει και να μου κάνει πράγματα που δεν τα άξιζα. Όχι στο κρεβάτι, αλλά στο σύνολο.

Εξευτελισμός; Και γιατί καθόσουν;

Είχαμε καλή επαφή και φοβερή χημεία στο κρεβάτι! Άσ’ τα να πάνε.

Μπράβο, ρε Ασημίνα, ωραία τα είπες.

Ο πατέρας μου να δω τι θα λέει!

Η Σέξι εμφάνιση της Όλγας στην πίστα (pics)


Ξεσήκωσε για τα καλά τους θαμώνες η Όλγα Φαρμάκη στο μαγαζί που εμφανίζεται.

Η τραγουδίστρια βγήκε στην πίστα με μια αποκαλυπτική μίνι φούστα και ένα στενό μπλουζάκι βάζοντας φωτιά στο αντρικό κοινό που την αποθέωσε.
Η εμφάνιση πάντως παρέπεμπε σε παγωτό γρανίτα (λόγω χρώματος)... Δε νομίζετε;



ΑΝΕΚΔΟΤΟ:To σκληρό τέλος!!!






Πάνε τρεις άντρες στον παράδεισο και λέει ο Άγιος Πέτρος

- Μόνο όποιος είχε σκληρό θάνατο θα περάσει μέσα.



Πάει ο πρώτος:

- Εγώ γύρισα από τη δουλειά πιο νωρίς γιατί νόμιζα πως η γυναίκα μου με απατάει. Μπαίνω μέσα στο σπίτι και δεν ήταν κανείς. Βγαίνω στο μπαλκόνι και βλέπω έναν να κρέμεται επειδή πίστεψα πως ήταν ο εραστής της γυναίκας μου του πάτησα τα χέρια για να πέσει κάτω, αλλά σώθηκε κι έτσι καθώς πήγαινα να του πετάξω το ψυγείο για να σκοτωθεί παθαίνω καρδιακό και πεθαίνω.

- Είχες πολύ σκληρό θάνατο. Μπες μέσα. Ο επόμενος

Πάει ο δεύτερος

- Εγώ έκανα γυμναστική στο μπαλκόνι μου στον έκτο όροφο. Σε μια στιγμή σκόνταψα και έπεσα άλλα πιάστηκα από τα κάγκελα του πέμπτου. Κι ενώ ζητάω βοήθεια βγαίνει ένας άντρας έξω και μου πατάει τα πόδια. Τότε πέφτω σε ένα θάμνο και σώζομαι άλλα βγαίνει τότε εκείνος ο άντρας και μου πετάει ένα ψυγείο. Και τότε σκοτώνομαι.

- Είχες κι εσύ σκληρό θάνατο. Πέρνα μέσα. Ο επόμενος!

Πάει κι ο τρίτος.

Ολόκληρη η ολόγυμνη προεκλογική φωτογράφηση της Τζούλιας




Η προεκλογική εκστρατεία της απόλυτης Τζούλιας σε όλο της το μεγαλείο...

Η ίδια ολόγυμνη, λέει την γυμνή αλήθεια.. Η ίδια περιμένει τον άντρα με τα πραγματικά balls όπως λέει για να σταθεί δίπλα της.. Μήπως είστε εσείς?










Αυτό που θέλουν οι γυναίκες στους άντρες!






Για σένα είναι απλό.
Είναι όμορφη άρα την πλησιάζεις. Άμα είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση, θες να την γνωρίσεις περισσότερο. Για τις γυναίκες όμως δεν είναι τόσο απλό. Θέλουν πολλά περισσότερα για να σε βάλουν στην κατηγορία «θα μπορούσα να βγω μαζί του». Τα έχεις;

Ανεξαρτησία
Κάθε γυναίκα θέλει έναν άντρα που είναι ανεξάρτητος. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να μπορείς να πληρώνεις τα έξοδά σου, να παίρνεις μόνος σου αποφάσεις, να μαγειρεύεις κι ένα φαγητό αν χρειαστεί να μην πενάσεις. Αντίθετα με ότι πιστεύεις, καμία γυναίκα δεν θέλει να παίζει τον ρόλο της μαμάς σου. Το να είσαι ανεξάρτητος για μια γυναίκα σημαίνει ότι μπορείς να σηκώσεις τα «βάρη» της σχέσης που σου αναλογούν. Άρα θα μπορούσε να είναι μαζί σου.

Εμφάνιση
Σίγουρα οι γυναίκες κατέχουν τα πρωτεία στην εμφάνιση, μιας και ξέρουν ότι είναι το πρώτο πράγμα που θα προσέξεις επάνω τους. Αν νομίζεις όμως πως εσύ είσαι απαλλαγμένος από αυτό κάνεις λάθος. Το καλό είναι ότι δεν ζητάνε και πολλά από την εμφάνισή σου, σε αντίθεση μ’ εσένα. Θέλουν μια καλή φυσική κατάσταση(όχι απαραίτητα σφίχτες), ένα ωραίο ντύσιμο και φυσικά μια στοιχειώδη υγιεινή.

Θετικότητα
Θα μου πεις τι εννοώ. Είναι απλό. Οι γυναίκες θέλουν άντρες δίπλα τους που να σκέφτονται θετικά. Καλός ο σαρκασμός και ο κυνισμός, αλλά καταντάει κουραστικό πολλές φορές. Αν όμως είσαι ένας άνθρωπος που σκέφτεται θετικά και γενικά είσαι αισιόδοξος, αυτό θα την γεμίσει ενέργεια. Βλέπεις μπορεί να είναι μεταδοτικό ή ακόμα και να αποτελέσει έμπνευση για εκείνη. Σκέψου θετικά λοιπόν!

Επικοινωνία
Θέλει να μπορείς να επικοινωνήσεις καλά μαζί της γιατί πολύ απλά το θεωρεί ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία μιας σχέσης. Πρέπει να μπορείς να εκφράζεσαι, να συζητάς και με άτομα που δεν σε πολύ-ενδιαφέρουν και φυσικά να ξέρεις πότε είναι η ώρα που θα μιλήσεις και πότε πρέπει απλά την ακούς.

Κοινωνικότητα
Είναι πολύ σημαντικό για εκείνη να μπορεί να σε παρουσιάσει σε όλους τους κύκλους της χωρίς να ντρέπεται. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ξέρεις να συμπεριφερθείς σε μια συνάντηση με τους συναδέλφους της, όπως επίσης να ξέρεις πως θα μιλήσεις όταν σε καλέσει να φας με τους γονείς της. Το σημαντικότερο είναι να μην μοιάζεις με κατατονικός όταν βρεθείς με ανθρώπους που δεν γνωρίζεις.

Εξυπνάδα
Πολλές γυναίκες θεωρούν ότι ένας έξυπνος άντρας είναι το ίδιο σέξι μ’ έναν όμορφο άντρα. Άρα απόφυγε να μιλάς για θέματα που δεν ξέρεις απολύτως τίποτα και επικεντρώσου σε αυτά που σίγουρα θα έχεις κάτι να πεις. Είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να επιδείξεις την εξυπνάδα σου.

Πάθος
Πιστεύω ότι ο λόγος που θέλει έναν παθιάρη άντρα δίπλα της είναι προφανής. Αν αποφασίσει να είναι μαζί σου, θέλει να ξέρει ότι την περιμένει περιπέτεια, ενθουσιασμός, αφοσίωση και φυσικά καλό σεξ. Αν λοιπόν θες να είσαι κι εσύ ποθητός, δεν έχεις παρά να δείξεις το πάθος σου.

Χιούμορ
Είναι από τα πρώτα πράγματα που θα προσέξει και θ’ αναζητήσει σ’ έναν άντρα. Είναι πολύ σημαντικό για μια γυναίκα βλέπεις να μπορείς να την κάνεις να γελά. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να είσαι η ψυχή της παρέας. Με το να ξέρεις να κάνεις, αλλά και να δέχεσαι, ένα αστείο είναι καλυμμένη.

Φιλοδοξία
Μπορεί να νομίζεις ότι τα χρήματα παίζουν σημαντικό ρόλο για μια γυναίκα, αλλά κάνεις λάθος. Δεν είναι όλες έτσι. Αρκετές γυναίκες που βρίσκονται δίπλα σε ευκατάστατους άντρες είναι γιατί αναγνώρισαν το πόσο φιλόδοξοι είναι. Και αυτό σημαίνει ότι είναι και αφοσιωμένος, πειθαρχημένος και εμμένει στις αποφάσεις του. Όλα τα καλά δηλαδή για να αποφασίσει να κάνει σχέση μαζί σου.

Αυτοπεποίθηση
Το Νο 1 χαρακτηριστικό που όλες οι γυναίκες λένε ότι θέλουν σ’ έναν άντρα. Και σ’ αυτό συμφωνούν όλες. Ακόμα λοιπόν κι αν δεν διαθέτεις όλα τα παραπάνω για λες ότι έχεις το «πακέτο», αν είσαι καλά με τον εαυτό σου και το δείχνεις και προς τα έξω, τότε έχεις μεγάλες πιθανότητες. Αρκεί να το πιστεύεις.

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ: Ο άνθρωπος με τα 2 στόματα!!!




Και όμως έχει 2 στόματα…

Δείτε το βίντεο


Χριστίνα Κολέτσα: Η εντυπωσιακή μεταμόρφωσή της! Δείτε φωτογραφίες...



Μπήκε η άνοιξη και η Χριστίνα Κολέτσα αποφάσισε να κάνει ριζικές αλλαγές ξεκινώντας από την εξωτερική της εμφάνιση. Η σέξι τραγουδίστρια πριν από λίγες μέρες αποφάσισε να αλλάξει το χρώμα των μαλλιών της και να τα κάνει ξανθά, που σκεφτόταν πολύ καιρό τώρα....

Ήθελε μια ανανέωση στα μαλλιά της. Τα είχε τρία χρόνια καστανά και αποφάσισε να τα ανοίξει, όπως δήλωσε στην Espresso ο προσωπικός της hair stylist Παναγιώτης Φερεσιάδης. «ΗΧριστίνα ήρθε πριν από λίγες ημέρες στο κομμωτήριο και κάναμε αυτή την αλλαγή. Ωστόσο δεν έχει ακούσει πολλά σχόλια, γιατί προφανώς όλοι ξέρουν πως η Χριστίνα είναι άνθρωπος των αλλαγών και δεν ξαφνιάστηκαν».

Όσον αφορά τα επαγγελματικά της, μετά την επιτυχημένη συνεργασία της στο Romeo με τον Θάνο Πετρέλη και τον Ηλία Βρεττό, αυτή την περίοδο η Χριστίνα βρίσκεται σε φάση συζητήσεων για τη συνεργασία της με γνωστό νυχτερινό κέντρο.

 
Powered by Blogger