Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Οι πρωταγωνίστριες της νέας τσόντας της Sirina … “ποζάρουν” με θέα την Σαντορίνη !!









Η sirina βρέθηκε για λίγες μέρες στη Σαντορίνη , για τα γυρίσματα της νέας ταινίας με πρωταγωνίστριες τις γνωστές πορνοστάρ Aleksa Diamond ,Carla Cox και Cathy Heaven.

Ανέκδοτο: Ο παππούς η γιαγιά και ο … ματάκιας !!




Ένα ζευγάρι ηλικιωμένων κάθεται σε μια καφετέρια και θυμάται τα νιάτα του.
- Θυμάσαι, λέει ο γέρος στην γριά, που πρωτοσυναντηθήκαμε πριν 50 χρόνια σε ετούτη εδώ την καφετέρια και μόλις βγήκαμε από εδώ, σε πήγα πίσω στον φράχτη του διπλανού εργοστασίου και κάναμε σεξ;
- Και βέβαια το θυμάμαι, λέει η γριά.
- Ε, λοιπόν για χάρη εκείνης της μέρας, λέω να το ξανακάνουμε απόψε.
- Βεβαίως, λέει η γριά και σηκώνονται και οι δυο να βγουν από την καφετέρια.
Ένας τυπάκος που καθόταν εκεί δίπλα και άκουσε την συνομιλία,σκέφτηκε:
“Γούστο θα έχει να πάρω μάτι τα γερόντια” και τους ακολούθησε.
Βλέπει λοιπόν την γριά να σηκώνει την φούστα και να πιάνεται στον φράχτη και από πίσω ο γέρος έχοντας κατεβάσει τα παντελόνια.
Το τι ακολούθησε μετά δεν περιγράφεται. Το πιο άγριο σεξ που είχε δει ποτέ ο ματάκιας! Για 40 λεπτά, χωρίς διακοπή, το ζευγάρι τιναζόταν έξαλλα, κουνιόταν σπασμωδικά και οι δυο τους, ούρλιαζαν με τεντωμένες τις φλέβες και γουρλωμένα μάτια. Στο τέλος κατέρρευσαν και έπεσαν στο χώμα.
Ο ματάκιας έπαθε πλάκα. Ποτέ δεν είχε δει, ούτε ακούσει για τόσο παρατεταμένο και τόσο άγριο σεξ πόσο μάλλον από δυο γερόντια. “Πρέπει να μάθω το μυστικό τους” σκέφτηκε. Περίμενε να συνέλθουν και πλησίασε τον γέρο.
- Παππού, χωρίς να το θέλω είδα το σκηνικό και εντυπωσιάστηκα. Ποιο είναι το μυστικό σου; Έτσι το έκανες και πριν πενήντα χρόνια;
- Λοιπόν παιδί μου, απαντά ο γέρος, υπάρχει μια διαφορά από τότε…
Ο Γ@ΜΗΜΕΝΟΣ Ο ΦΡΑΧΤΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΗΛΕΚΤΡΟΦΟΡΟΣ !!!!

Η Suelyn Medeiros ανεβάζει την θερμοκρασία σε παραλία του Rio de Janeiro



 



Η Βραζιλιάνα Bombshell Suelyn Medeiros ανεβάζει την θερμοκρασία με το καυτό bikini της σε παραλία του Rio de Janeiro..
Απολαύστε την

Το πιο περίεργο άρωμα που έγινε ποτέ!


Επιστήμονες από την εταιρεία Air Aroma έχουν κλειστεί μέσα σε ένα εργαστήριο και προσπαθούν με μανία να δημιουργήσουν το πιο περίεργο άρωμα που έγινε ποτέ: Αυτό που θα μυρίζει όπως ακριβώς ένα ολοκαίνουργιο Αpple MacBook Pro!

perierga.gr - MacBook Pro: Το πιο περίεργο άρωμα που έγινε ποτέ!
Μάλιστα, καλά διαβάσατε! Η μυρωδιά που αναδίδει ένας φορητός υπολογιστής μόλις ανοιχτεί και βγει από τη χάρτινη συσκευασία κλεισμένη μέσα σε ένα πολυτελές μπουκαλάκι, για να την έχεις μαζί σου ανά πάσα στιγμή…
perierga.gr - MacBook Pro: Το πιο περίεργο άρωμα που έγινε ποτέ!
Η ιδέα προήλθε από την προτίμηση που δείχνουν πολλοί άνθρωποι σε αυτό το ιδιαίτερο άρωμα του «καινούργιου» κάθε φορά που ανοίγεται μια συσκευασία αλλά και από τους λάτρεις των υπολογιστών της Apple οι οποίοι δεν θέλουν να αποχωριστούν ούτε στιγμή τα προϊόντα της εταιρείας!
perierga.gr - MacBook Pro: Το πιο περίεργο άρωμα που έγινε ποτέ!
Έτσι οι Αυστραλοί καλλιτέχνες Gavin Bell, Jarrah de Kuijer και Simon McGlinn ξεκίνησαν τις δοκιμές προς αυτή την κατεύθυνση, μέχρι να πετύχουν το στόχο τους:  Μια μυρωδιά που να μιμείται αυτήν που αναδίδεται όταν κάποιος ανοίγει για πρώτη φορά ένα ολοκαίνουργιο προϊόν της Apple.
perierga.gr - MacBook Pro: Το πιο περίεργο άρωμα που έγινε ποτέ!
Κι αν αναρωτιέστε ποια είναι τα βασικά συστατικά του νέου αυτού αρώματος, μάλλον δεν είναι δύσκολο να τα φανταστείτε: Η πλαστική μεμβράνη που καλύπτει το κουτί της συσκευασίας, το τυπωμένο μελάνι πάνω στο χαρτόνι της συσκευασίας, η μυρωδιά του χαρτιού και των πλαστικών μερών στο κουτί και φυσικά το άρωμα του φορητού υπολογιστή Macbook Pro από αλουμίνιο!
perierga.gr - MacBook Pro: Το πιο περίεργο άρωμα που έγινε ποτέ!
Το εν λόγω παράδοξο άρωμα θα παρουσιαστεί σε έκθεση της Μελβούρνης και κανείς δεν γνωρίζει ακόμη αν θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα! Εσάς πώς θα σας φαινόταν να μυρίζετε όπως ο υπολογιστής σας;
perierga.gr - MacBook Pro: Το πιο περίεργο άρωμα που έγινε ποτέ!


Read more: http://mydarkface.co/profiles/blogs/macbook-pro?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook#ixzz1tGOx0Xe0

Η Rosie Jones καυτή για το FHM Magazine

 Η Rosie Jones καυτή σε φωτογράφιση για το FHM Magazine Μαίου 2012..
Δείτε την






ΣΟΚ: Ξυλοκόπησαν ανήλικη και την πέταξαν στα σκουπίδια

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjO6Bc7m8gno731xtTi7E5t-biuGzZWcI1FIYmG8H9AdZWxaYRWW7AUbTXi9v-AmjJC8hJd_CY-vKIOVn5KZsdbf3V2d24WEb8oFvZ_2c6iB_y5-ko20ZEyicNInQN97OCDv9BedXhqHQE/s400/astunomia613_163230318.jpg Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού μιας ανήλικης στην Πάτρα το βράδυ της Τετάρτης...
την οποία, μετά τον ξυλοδαρμό της, οι δράστες την πέταξαν δίπλα σε κάδο απορριμμάτων! Το φοβερό περιστατικό συνέβη τη νύχτα της περασμένης Τετάρτης, στην οδό Ανθείας στην Πάτρα. Όπως διαβάζουμε στο dete.gr, περαστικοί είδαν ένα αυτοκίνητο σκούρου χρώματος να φρενάρει απότομα μπροστά από τους κάδους απορριμμάτων. Στη συνέχεια οι επιβάτες του άνοιξαν την πόρτα του συνοδηγού και πέταξαν κάτι έξω. Ο οδηγός έκλεισε με δύναμη την πόρτα, ξανάβαλε μπροστά τη μηχανή κι έφυγε με μεγάλη ταχύτητα. Όλοι πίστεψαν ότι μάλλον θα ήταν κάποιος που απλώς πέταξε μια σακούλα απορριμμάτων δίπλα στους κάδους.



Όταν όμως το αυτοκίνητο απομακρύνθηκε από το σημείο, όσοι είχαν παραμείνει διέκριναν μες το σκοτάδι κάτι να κινείται ακριβώς δίπλα απ' τον κάδο. Και όταν πλησίασαν έμειναν έκπληκτοι διαπιστώνοντας ότι επρόκειτο για μια νεαρή γυναίκα.


Οι περαστικοί έσπευσαν να τη συνεφέρουν και διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για μία ανήλικη, η οποία έφερε μώλωπες στο πρόσωπο και το σώμα.


Όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα «Κόσμος» της Πάτρας, της πρόσφεραν νερό και αφού κατάφεραν να επανακτήσει τις αισθήσεις της την οδήγησαν στο σπίτι της που βρισκόταν στην περιοχή. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η ανήλικη γνώριζε τον δράστη. Πρόκειται για νεαρό αλλοδαπό ρουμανικής καταγωγής, τον οποίο λέγεται πως είχε γνωρίσει μέσω του facebook. Στην αρχή έστελναν μηνύματα ο ένας στον άλλον και μετά άρχισαν τις συνομιλίες.


Πολύ γρήγορα ξεκίνησαν και οι μεταξύ τους συναντήσεις. Ο αλλοδαπός άρχισε να την υποδέχεται στο σπίτι φίλων του και προσπαθούσε με κάθε τρόπο να την πείσει να συνευρεθούν ερωτικά. Η ίδια ήταν ανένδοτη, μέχρι που εκείνο το βράδυ ο νεαρός θόλωσε και της επιτέθηκε ενώ βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητο με φίλους.


Πάντως, στην ασφάλεια δεν έχει γίνει ακόμα καταγγελία. Δεν αποκλείεται ωστόσο πολύ σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις
.


Το ψηλότερο μοντέλο στον κόσμο... (video)



Ονομάζεται Eve και είναι το ψηλότερο μοντέλο στον κόσμο! Το ύψος της φτάνει τα 2 μέτρα και 5 εκατοστά! Δείτε στο βίντεο τη διαφορά της με ένα φυσιολογικό σε ύψος μοντέλο...






Χρήσιμες συμβουλές για να προστατέψετε το password σας







Όλοι, μικροί και μεγάλοι, μπορούν και πρέπει να θωρακίσουν τον κωδικό (password) του ηλεκτρονικού υπολογιστή τους, ώστε να αποφύγουν τις ηλεκτρονικές κακοτοπιές, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου, το οποίο παρέχει σχετικές συμβουλές στους Έλληνες χρήστες.
Το Κέντρο επισημαίνει ότι «το τέλειο password... δηλαδή ο μυστικός κωδικός που θα παρέχει απόλυτη ασφάλεια από όσους επιδιώκουν να υποκλέψουν τα προσωπικά μας στοιχεία από τον υπολογιστή μας, δεν έχει εφευρεθεί ακόμα». Ακόμα προειδοποιεί, ότι ο μυστικός κωδικός που συνήθως χρησιμοποιούν οι χρήστες για την πρόσβασή τους σε διάφορες διαδικτυακές υπηρεσίες, δεν είναι και τόσο ασφαλής όσο πιστεύουν.
Το πιο συχνό λάθος είναι η επιλογή συνηθισμένων λέξεων ή φράσεων, τις οποίες θυμάται κανείς μεν εύκολα, αλλά είναι εξίσου εύκολο να τις μαντέψει και ένας επίδοξος χάκερ. Έτσι, το password καλό είναι να μην αποτελείται από μία μόνο λέξη.
Το password πρέπει να είναι μη προσωπικό, δηλαδή π.χ. πρέπει να αποφεύγεται η ημερομηνία των γενεθλίων, που πιθανώς ο χρήστης να έχει δημοσιεύσει σε έναν ιστοχώρο όπως το Facebook. Ομοίως, πρέπει να αποφεύγεται οτιδήποτε θα μπορούσε να μαντέψει κάποιος, όπως π.χ. το τηλέφωνό μας, το όνομα του κατοικίδιου μας, κάποιου κοντινού συγγενή μας κλπ, όπως αναφέρει το parapolitika.gr
Επίσης, ο κωδικός δεν πρέπει να είναι προβλέψιμος. Κατά το Κέντρο, οι χρήστες πρέπει να μη χρησιμοποιούν τυπικούς συνδυασμούς γραμμάτων και αριθμών, όπως «123456«, «12345678«, «111111″, «qwerty«, «abcdefg«, «abc123«, passwords που, σύμφωνα με την εταιρεία Imperva σε έρευνα 32 εκατομμυρίων κωδικών που υποκλάπηκαν από την ιστοσελίδα RockYou, κατατάσσονται στις πρώτες θέσεις χρήσης.
Υπάρχουν τρεις απλές συμβουλές που οι χρήστες μπορούν να ακολουθήσουν για να ενισχύσουν την ασφάλεια του password τους:
- Πρώτον, ο κωδικός θα πρέπει να περιέχει τουλάχιστον οκτώ χαρακτήρες.
- Δεύτερον, θα πρέπει να είναι αναμεμειγμένος με πεζά και κεφαλαία γράμματα, αριθμούς και κάποιους ειδικούς χαρακτήρες (όπως (!@#$%^&*,;»).
- Τρίτον, να χρησιμοποιείται φαντασία στην επιλογή των λέξεων, ώστε το password να μην είναι μια συνηθισμένη λέξη που μπορεί να υπάρχει στο λεξικό. Μπορούμε π.χ. να επιλέξουμε μια φράση και να μην την χρησιμοποιήσουμε αυτούσια, αλλά να πάρουμε τα πρώτα γράμματα από την κάθε λέξη της φράσης και να δημιουργήσουμε μια νέα λέξη, την οποία θα τη θυμόμαστε εύκολα και θα είναι δύσκολο να τη μαντέψει κάποιος άλλος. Αν μάλιστα, επιπροσθέτως, βάλουμε στη μέση και στο τέλος ειδικούς χαρακτήρες, δημιουργούμε έναν ισχυρό κωδικό.
Σε κάθε πάντως περίπτωση, όπως επισημαίνει το Κέντρο, όσο καλός κι αν είναι ο κωδικός, οι χρήστες δεν πρέπει να εφησυχάζουν για την ασφάλεια της ηλεκτρονικής τους επικοινωνίας, γιατί τις περισσότερες φορές δεν τίθεται μόνο θέμα υποκλοπής των στοιχείων τους, αλλά οι επιτήδειοι προσπαθούν μέσα από το λεγόμενο «phishing» να παρασύρουν τους εύπιστους, ώστε να δώσουν μόνοι τους τον κωδικό τους.
Όποιος θέλει να ελέγξει την ασφάλεια του password του, υπάρχουν διάφορα sites που μπορεί να επισκεφθεί. Για παράδειγμα, ιδιαίτερα δημοφιλής σε εκπαιδευτικούς και παιδιά είναι ο ιστοχώρος

Μάνα τέρας έθαβε τα μωρά της



Μία 40χρονη γυναίκα δε δίστασε να θάψει
στην αυλή του σπιτιού της τα τρία μωρά της.
Οι σοροί των βρεφών εντοπίστηκαν σε

χώρο στάθμευσης, όπου η ίδια ενοικίαζε, ενώ αμέσως παραδέχτηκε πως ήταν η μητέρα, υποστηρίζοντας όμως πως τα βρέφη ήταν θνησιγενή, όπως ανακοίνωσε σήμερα η εισαγγελία του Γκίεσεν, στη δυτική Γερμανία.

«Θα πρέπει τώρα να διαπιστώσουμε εάν οι απαντήσεις της μητέρας μπορούν να διαψευσθούν», διευκρίνισε η εκπρόσωποςτης εισαγγελίας Ούτε Ζελμπαχ-Σέλενμπεργκ, η οποία σημείωσε πως δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της τριπλής δολοφονίας.

Η μητέρα δεν προφυλακίσθηκε, καθώς προς το παρόν δεν υπάρχουν στοιχεία που να επιτρέπουν να θεωρηθεί ένοχη για κάποιο έγκλημα.

Πηγή πρόσθεσε πως η ίδια γυναίκα έχει και άλλα παιδιά, δίχως να προσδιορίζει τον αριθμό, ή την ηλικία τους.

Οι δύο πρώτες σοροί που ανακαλύφθηκαν ανήκαν σε αγοράκια, ενώ δεν έχει διαγνωσθεί ακόμη το φύλο του τρίτου αλλά ούτε και η αιτία θανάτου τους.

Απίστευτη ληστεία μέσα στην αυλή του σπιτιού της! (video)



Ένα απίστευτο περιστατικό πέρασε μια γυναίκα στο εξωτερικό, όταν πήγε στο σπίτι της και πάρκαρε το αυτοκίνητο της στην αυλή....


Στη συνέχεια πήγε να πάρει από το πορτ παγκάζ τη τσάντα της και εκείνη τη στιγμή πέρασαν από έξω δύο ληστές με το μηχανάκι τους, αφού λοιπόν αντίκρισαν το θύμα τους, μπούκαραν μέσα στην αυλή και της πήραν τη τσάντα. Βέβαια το σκηνικό δεν ήταν έτσι απλό, καθώς η γυναίκα όπως ήταν φυσικό δεν άφηνε την τσάντα της, τότε ο ένας με μια μαχαίρα που κρατούσε στο χέρι, έκοψε το λουρί και την πήρε!




Μπορεί η φιλία να γίνει έρωτας ;




Tον έρωτα τον ξέρουμε σαν τον φτερωτό μικρό θεό που σημαδεύει με τα βέλη του δύο ανυποψίαστους ανθρώπους και τους κάνει έτσι να μαγεύονται όταν βλέπουν ο ένας τον άλλον.Tον δεχόμαστε και σαν κάτι πιο διστακτικό, που αρχίζει σαν παιχνίδι, σαν αναγνωριστικά βήματα χορού αλλά με σαφή πάντα στόχο: την κατάκτηση, το ζευγάρωμα. Δυσκολευόμαστε, όμως, να φανταστούμε τον έρωτα σαν κάτι που προκύπτει ύστερα από βαθιά γνωριμία, από μια φιλία. Σίγουρα ο έρωτας και η φιλία είναι δύο διαφορετικά συναισθήματα, αλλά δεν μπορεί ποτέ το ένα να φέρει το άλλο; Το circemagissa.blogspot.com και η Λουίζα Βογιατζή, ερευνούν όλες τις παραμέτρους


H εξιδανίκευση της φιλίας
H φιλία είναι ένα συναίσθημα, ένα είδος σχέσης μυθοποιημένο όσο και ο έρωτας, αν και με διαφορετικό τρόπο. Όταν θέλουμε να τονίσουμε πόσο βαθιά και δυνατή είναι η φιλία που έχουμε με κάποιον, τότε την ονομάζουμε αδερφική. H φιλία πρέπει να είναι αγνή, αφοσιωμένη και να μην κλονίζεται από άλλα, κάθε είδους «εφήμερα» συναισθήματα, όπως ο έρωτας, η ζήλια, ο ανταγωνισμός. Aυτή είναι όμως μια ιδανική μορφή φιλίας, που μπορεί να υπάρχει στους μύθους και στα παραμύθια, αλλά είναι πολύ ρομαντική και ελάχιστα ανθρώπινη. Tέτοιου είδους εξιδανικεύσεις είναι ωραίες για να δίνουν τροφή στη φαντασία μας, αλλά δεν αποδίδουν με κανέναν τρόπο τα πραγματικά ανθρώπινα συναισθήματα. Όπως κάθε σχέση μεταξύ ανθρώπων, έτσι και η φιλία γεννιέται, τρέφεται και αναπτύσσεται μέσα από πάρα πολλά, σύνθετα και αντιφατικά συναισθήματα. Aγάπη, μίσος, οργή, τρυφερότητα, ζήλια, κτητικότητα, εμπιστοσύνη, ανταγωνισμός, συντροφικότητα, αμφιβολία, απογοήτευση, όλα αυτά υπάρχουν, λιγότερο ή περισσότερο έντονα και επιδρούν πάνω στη σχέση. Kαι η ερωτική έλξη δεν είναι κάτι ανύπαρκτο σε μια φιλία, ακόμα και μεταξύ ομοφύλων. H σαγήνη που μπορεί να ασκεί ένας άνθρωπος επάνω μας, ώστε να αρχίσουμε να συνδεόμαστε φιλικά με αυτόν ή ο ενθουσιασμός που κατά περιόδους αισθανόμαστε για στενούς μας φίλους, έχουν πολλά κοινά με τη σαγήνη και τον ενθουσιασμό του έρωτα, σε μια σχέση όμως που για άλλους λόγους δεν μπορεί να είναι ερωτική.

Oι φιλίες των δύο φύλων
H Δώρα, μια 26χρονη νοσηλεύτρια, διηγείται, προσπαθώντας να καταλάβει και να εξηγήσει τα ίδια της τα συναισθήματα: «Mε το φίλο μου το Γιώργο έχουμε μια φιλία 12 ετών. Aισθάνομαι γι’ αυτόν όπως για τον αδερφό μου. Tουλάχιστον έτσι νόμιζα, έτσι το είχα τοποθετήσει μέσα στο μυαλό μου. Eκ των υστέρων, τώρα δηλαδή που κάθομαι και τα σκέφτομαι, διαπιστώνω ότι δεν ήταν λίγες οι στιγμές που μεταξύ μας πηγαινοέρχονταν κύματα, μάλλον ερωτικά. Φυσικά, κάναμε πλάκα και ποτέ δεν υπήρξε κάποιου είδους συνέχεια, ίσως γιατί έχουμε ορίσει τη σχέση μας από την αρχή ως φιλία. Γιατί; Γιατί έτσι προέκυψε, να έρθουμε κοντά σε μια εποχή που και οι δύο ήμασταν φουλ ερωτευμένοι, με άλλους φυσικά. Δεν μας πέρασε ποτέ από το μυαλό κάτι άλλο. Kι όμως, τώρα που μου εξομολογήθηκε ότι με την κοπέλα που έχει τώρα σκέφτεται να επισημοποιήσει τη σχέση του, ανεξήγητα και χωρίς να μπορώ να το ελέγξω, αισθάνθηκα ότι με προδίδει, με εγκαταλείπει - ζήλεψα πολύ...». H εξομολόγηση αυτή δεν σημαίνει με κανέναν τρόπο ότι η σχέση τους δεν ήταν μια πραγματική φιλία ή ότι κατά βάθος αυτοί οι δύο άνθρωποι ήταν ερωτευμένοι χωρίς να το ξέρουν. Δείχνει όμως ότι ανάμεσα στα συναισθήματα δεν υπάρχουν στεγανά, κι ακόμη ότι σε μια φιλία, ιδιαίτερα μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας, είναι σχεδόν αδύνατο να μην υποβόσκει, έστω και πολύ ήπια, κάποια ερωτική έλξη. Ή ακόμα ότι, έστω και αν συνδέονται με μια φιλία που τη θεωρούν «αδερφική» γιατί είναι παλιά και βαθιά, δεν είναι απίθανο, αδύνατο, περίεργο ή ανεπίτρεπτο να ξυπνήσει στιγμιαία, παροδικά ή ακόμα και μόνιμα ερωτική διάθεση.

Bγάζοντας τα «ροζ γυαλιά»
Mια πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι είναι μικρότερο το ποσοστό διαζυγίων στα ζευγάρια που από την αρχή της σχέσης τους είναι σε θέση να βγάλουν τα «ροζ γυαλιά» του έρωτα και να δουν το σύντροφό τους έτσι όπως πραγματικά είναι. Όταν είναι σε θέση να βλέπουν και να αναγνωρίζουν τις καλές και τις κακές πλευρές του αγαπημένου τους, μπορούν πιο εύκολα να τον δεχτούν και αργότερα, όταν ο δυνατός έρωτας θα έχει καταλαγιάσει. Όταν δύο άνθρωποι είναι φίλοι, συνήθως ξέρουν ο ένας τον άλλον «από την καλή και από την ανάποδη». Aυτό μπορεί να κάνει την αγάπη τους λιγότερο ευάλωτη σε απογοητεύσεις και απομυθοποιήσεις.

H μυθοποίηση του έρωτα
O έρωτας είναι το αγαπημένο μας παραμύθι. Aν ήταν στο χέρι μας, θα προσπαθούσαμε να το κρατήσουμε ανέπαφο, ουράνιο, μακριά από κάθε ανθρώπινη πραγματικότητα. Mε τον ίδιο τρόπο που θέλουμε να πιστεύουμε στην αγνότητα της φιλίας, μας αρέσει να πιστεύουμε στο μυστήριο του έρωτα, σε αυτό που κάνει τον έρωτα κάτι μαγικό, μοναδικό. Ίσως είναι αυτός ο λόγος που δυσκολευόμαστε να φανταστούμε έναν έρωτα να γεννιέται από μια φιλία. H ιδέα ότι δύο φίλοι γνωρίζονται μεταξύ τους αρκετά καλά, ότι ξέρουν ίσως ο ένας «τα στραβά» του άλλου, μοιάζει να καταρρίπτει την ιδέα του ερωτικού μυστηρίου, αυτής της σκοτεινής, ανεξιχνίαστης πλευράς του έρωτα που τόσο μας γοητεύει. Ξεχνάμε όμως κάτι σημαντικό. Ότι αυτό το μυστήριο του έρωτα το φτιάχνουμε εμείς. Όλα αυτά που μας γοητεύουν στον άνθρωπο που ερωτευόμαστε είναι δημιουργήματα αποκλειστικά δικά μας. Eμείς τα φτιάχνουμε κι εμείς τα καταστρέφουμε όταν χαθεί η σαγήνη. Έτσι, αν και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να μας σαγηνεύσει ένα πρόσωπο που γνωρίζουμε ήδη αρκετά, παρ’ όλα αυτά, μπορεί κάλλιστα, αν παραδεχτούμε την ύπαρξη ερωτικής έλξης, να αρχίσουμε να φτιάχνουμε ένα μυστήριο γύρω από αυτόν που ως τότε πιστεύαμε ότι ξέρουμε, να τον δούμε ξαφνικά «με άλλα μάτια» και να τον ερωτευθούμε.

Όταν μια φιλία γίνεται έρωτας
Όσο όμως κι αν θεωρητικά όλα μπορούν να συμβούν στις ανθρώπινες σχέσεις, αυτό δεν μετριάζει απαραίτητα την έκπληξη, την σύγχυση, την αμηχανία, ακόμα και το φόβο που μπορεί να νιώσει κανείς όταν καταλάβει ότι αρχίζει να ερωτεύεται τον άνθρωπο που ως τότε θεωρούσε φίλο του. Σκέψεις όπως «Mα, τόσο πεινασμένος είμαι, που νιώθω ερωτικά ακόμα και γι’ αυτήν;», «Mήπως τόσον καιρό κορόιδευα κι αυτόν κι εμένα κάνοντας τη φίλη;», «Πώς θα μπορέσω ποτέ να του εξομολογηθώ αυτό που αισθάνομαι χωρίς να τον κάνω να φύγει;», «Eίναι ποτέ δυνατόν δύο άνθρωποι που ήταν φίλοι να νιώσουν πραγματικό έρωτα ο ένας για τον άλλον;», «Πώς θα αντιδράσουν όλοι οι κοινοί μας φίλοι;» είναι συνηθισμένες και μπορεί να βασανίζουν τον άνθρωπο που αισθάνεται έτσι. Aυτό είναι το πιο δύσκολο σημείο, στο οποίο διακυβεύεται όλη η σχέση. Aν η ερωτική έλξη είναι αμοιβαία και το αντιλαμβάνονται και οι δύο, τότε είναι καλό, όταν ξεπεραστεί η αρχική αμηχανία σχετικά με το «πριν» και το «τώρα», να βρουν έναν τρόπο να εκφράσουν όποιες ανησυχίες ή σκέψεις έχουν. H μετάβαση από μια σχέση που δεν έχει αποκλειστικότητα, που μπορεί να περιλάβει και άλλους, σε μια σχέση αποκλειστική, όπως είναι η ερωτική, δεν είναι πάντα εύκολη. Σίγουρα θα υπάρξουν πολλές στιγμές που ο ένας θα κοιτάει τον άλλο με δυσπιστία ή κατάπληξη, αλλά όταν έχουν εκφραστεί ανοιχτά οι ανησυχίες, μπορεί να αποτελέσουν ένα ακόμη σημείο εγγύτητας και σύνδεσης.

Πότε κινδυνεύει η φιλία
Πιο δύσκολα όμως είναι τα πράγματα όταν ο ένας νιώθει έτσι χωρίς να ξέρει ή να μπορεί να καταλάβει πώς νιώθει ο άλλος. Σε αυτή την περίπτωση, όταν η ερωτική έλξη βρει τρόπο να εκφραστεί, μπορεί να κινδυνέψει η φιλία και ενδεχομένως να διακοπεί, στην καλύτερη περίπτωση προσωρινά. Ένας ανυποψίαστος φίλος έχει κάθε δικαίωμα να σοκαριστεί, να απογοητευθεί, να θυμώσει μπροστά σε μια τέτοια αποκάλυψη. H αγάπη και ο σεβασμός για την προϋπάρχουσα φιλία πρέπει να συνεχίσουν να υπάρχουν, ακόμη κι αν τα συναισθήματα έχουν αλλάξει. Πάντως, πέρα από τους όποιους ενδοιασμούς, ένας έρωτας που αναπτύσσεται μέσα από μια φιλική σχέση, μπορεί να κρύβει πολλά πλεονεκτήματα. Kαταρχήν, το γεγονός ότι ορισμένα συναισθήματα όπως η εκτίμηση, η συμπάθεια, η συντροφικότητα, το ενδιαφέρον, η αγάπη υπάρχουν ήδη, δημιουργεί μια σταθερή βάση για την ερωτική σχέση που αρχίζει να σχηματίζεται. H φιλία είναι κάτι που συνήθως λέμε ότι, όταν μπορεί να αναπτυχθεί με τον καιρό ανάμεσα σε ερωτικούς συντρόφους, κάνει τη σχέση πιο ενδιαφέρουσα και πιο σταθερή. Όταν δύο ερωτευμένοι συνδέονται ήδη με μια φιλία, αυτό δεν μπορεί παρά να είναι υπέρ της σχέσης τους.

Oι φιλίες που τροφοδοτούν τον έρωτα
Zούμε πια σε μια εποχή που οι φιλίες μεταξύ ανθρώπων διαφορετικού φύλου είναι εύκολες, από το σχολείο μέχρι όλους σχεδόν τους επαγγελματικούς χώρους. Έτσι, άνδρες και γυναίκες συνδέονται μεταξύ τους και θεωρούν ο ένας τον άλλο φίλο, χωρίς να γνωρίζονται πολύν καιρό ή χωρίς να έχουν πολύ ξεκάθαρη εικόνα τού τι είναι αυτό που τους συνδέει. Aπό τέτοιες φιλίες, που δεν είναι βαθιές και μακροχρόνιες, δεν είναι καθόλου παράξενο να αναδυθεί ερωτική επιθυμία και τα φιλικά συναισθήματα να μπουν στο περιθώριο ή ακόμα και να λειτουργήσουν ενισχυτικά στην ανάπτυξη ερωτικής σχέσης.

Συνελήφθη ο Αιμίλιος Λιάτσος



Συνελήφθη πριν από λίγο ο εκδότης της εφημερίδας «Παρασκευή και 13» Αιμίλιος Λιάτσος. Οι αρχικές πληροφορίες κάνουν λόγω ότι η σύλληψη έγινε στο γραφείο του στο Κολωνάκι και αυτή τη στιγμή οδηγείται στο Α.Τ. Συντάγματος.

H σύλληψη έγινε μετά τη μήνυση που υπέβαλε σήμερα το πρωί η σύζυγος του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου, Έλενα Τζούλη μετά την παραβίαση της απόφασης ασφαλιστικών μέτρων που είχε κερδίσει η ίδια κατά της εφημερίδας για την απαγόρευση αναφοράς του ονόματός της.

Στραγγάλισε τη 17χρονη σύντροφό του γιατί πίστευε πως τον απατά

 Στραγγάλισε τη σύντροφό του γιατί πίστευε πως τον απατά Τραγικό θάνατο στα χέρια του συντρόφου της Elliot  
Turner βρήκε η 17χρονη Emily Longley στη Βρετανία. Ο 20χρονος τη στραγγάλισε στο κρεβάτι ενώ των έζωναν οι υποψίες πως είχε σχέσεις και με άλλους κατά τη διάρκεια του 4μηνου δεσμού τους.

Ο φόνος έγινε στο σπίτι των γονιών του Turner και οι γονείς του 20χρονου βοήθησαν να τον καλύψει.



 Στραγγάλισε τη σύντροφό του γιατί πίστευε πως τον απατά



Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο δικαστήριο, ο Turner απείλησε τη σύντροφό πως θα τη σκοτώσει με ένα σφυρί. «Θα πάω στη φυλακή κι όταν βγω θα είμαι και πάλι εκατομμυριούχος», φέρεται να της είπε.



 Στραγγάλισε τη σύντροφό του γιατί πίστευε πως τον απατά Στραγγάλισε τη σύντροφό του γιατί πίστευε πως τον απατά



Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, ο Turner έγραψε μία ομολογία της πράξης του αλλά το χαρτί καταστράφηκε από τον 54χρονο πατέρα του.



Από την παρακολούθηση του σπιτιού της οικογένειας στο Bournemouth καταγράφηκαν συνομιλίες περί κατασκευής στοιχείων και ψευδών καταθέσεων στην αστυνομία.



 Στραγγάλισε τη σύντροφό του γιατί πίστευε πως τον απατά



Η 51χρονη μητέρα του νεαρού Anita και ο πατέρας του Leigh είπαν αρχικά στην αστυνομία πως είχαν ακούσει την Emily να μιλά στο γιο τους στο υπνοδωμάτιό του, σε ώρα που, σύμφωνα με τον εισαγγελέα, το κορίτσι ήταν ήδη νεκρό.



Οι Turner υποστήριξαν πως ο νεαρός και η κοπέλα είχαν καυγαδίσει το προηγούμενο βράδυ κι εκείνη του είχε επιτεθεί και πως όταν ξύπνησε το πρωί ήταν δίπλα του νεκρή.



 Στραγγάλισε τη σύντροφό του γιατί πίστευε πως τον απατά



Όταν συνελήφθη ο Elliot είχε πάνω του το διαβατήριο του και γεμάτες τις βαλίτσες του…



«Τρελάθηκα, βγήκα εκτός ελέγχου, το έχασα τελείως. Τη άρπαξα όσο πιο δυνατά μπορούσα, την έσπρωχνα…»,
αφηγήθηκε ο 20χρονος.



 Στραγγάλισε τη σύντροφό του γιατί πίστευε πως τον απατά

ΦΩΤΟ: Μπορείτε να την κοιτάξετε στα μάτια για 30»;

ΦΩΤΟ: Μπορείτε να την κοιτάξετε στα μάτια για 30»;
Λίγο δύσκολο ειδικά αν είστε άντρας

ΣΟΚ: 7χρονη έπαθε εγκεφαλική βλάβη μόλις έφαγε κοτόπουλο από γνωστή αλυσίδα

ΣΟΚ: 7χρονη έπαθε εγκεφαλική βλάβη μόλις έφαγε κοτόπουλο από γνωστή αλυσίδα Παράλυτη έχει μείνει η Μόνικα Σαμάαν μετά από την κατανάλωση ενός σάντουιτς από την αλυσίδα εστιατορίων έτοιμου φαγητού KFC. Σήμερα η εταιρεία καλείται να καταβάλει ως αποζημίωση το ποσό των 6,29 εκατομμύρια ευρώ.



Πρόκειται για την οικογένεια ενός κοριτσιού από την Αυστραλία, το οποίο υπέστη βαριά εγκεφαλική βλάβη και καθηλώθηκε σε αναπηρικό καροτσάκι ύστερα από δηλητηρίαση που έπαθε καταναλώνοντας σάντουιτς με κοτόπουλο!


Το 2005, η Μόνικα Σαμάαν, επτά ετών τότε, οι γονείς της και ο αδελφός της νοσηλεύτηκαν έχοντας μολυνθεί από σαλμονέλα αφού κατανάλωσαν ένα σάντουιτς με κοτόπουλο «Twister» σε εστιατόριο KFC κοντά στο Σίδνεϊ. Σύμφωνα με την εφημερίδα SUN η μικρή έπεσε σε κώμα για έξι μήνες.


Το KFC, το οποίο ανήκει στην εταιρία Yum! Brands, ανακοίνωσε ότι πρόκειται για ένα τραγικό περιστατικό, αλλά εξέφρασε την «βαθιά του απογοήτευση και έκπληξη από την απόφαση» και δήλωσε ότι θα την εφεσιβάλει.


Την περασμένη εβδομάδα, δικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου της Νέας Νότιας Ουαλίας, δικαίωσε την οικογένεια της Μόνικα, λέγοντας ότι το KFC αθέτησε την υποχρέωσή του για την φροντίδα του κοριτσιού.


Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας Τζορτζ Βλαχάκη, η πάθηση του κοριτσιού έχει «εξανεμίσει τους πολύ περιορισμένους πόρους της οικογένειας. Η αποζημίωση που επιδικάστηκε είναι απολύτως απαραίτητη»
.


ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΦΩΤΟ: Πως είναι η Μπιγιονσέ χωρίς ίχνος μακιγιάζ!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΦΩΤΟ: Πως είναι η Μπιγιονσέ χωρίς ίχνος μακιγιάζ! Είναι αντικειμενικά μια από πολύ εντυπωσιακή γυναίκα και παρόλο που έγινε μανούλα, η Mπιγιονσέ συνεχίζει να αναστατώνει τον αντρικό πληθυσμό με την παρουσία της.



Πρόσφατα μάλιστα το περιοδικό “People’’ την ανακήρυξε την πιο όμορφη γυναίκα για το 2012. Έτσι η τραγουδίστρια χωρίς να έχει κανένα δισταγμό απόλαυσε τη νυχτερινή της έξοδο τελείως αμακιγιάριστη και με τα μαλλιά της επιμελώς ατημέλητα.
 

5 συμπτώματα για να καταλάβετε ότι η σύντροφός σας απατάει

 Ένα από τα σημαντικότερα βήματα για να ανακαλύψετε αν σας απατά είναι να εντοπίσετε τυχόν αλλαγές στη συμπεριφορά της...


Ποια είναι λοιπόν μερικά από τα συνηθέστερα συμπτώματα, που εμφανίζει μια γυναίκα που απατάει το σύντροφό της και τι μπορείτε να κάνετε γι' αυτό;



Ένα από τα σημαντικότερα βήματα είναι να εντοπίσετε τυχόν αλλαγές στη συμπεριφορά της.



Έτσι αν εκείνη είχε πάντα καλές σχέσεις με το αντίθετο φύλο ( καλύτερες από ό, τι με το δικό της) και έχει πολλούς άνδρες φίλους, μην αρχίσετε να γίνεστε παρανοϊκός όταν την ακούσετε να μιλάει στο τηλέφωνο με ένα φίλο της ή όταν σας ανακοινώσει ότι το απόγευμα έχει να πάει για καφέ με ένα συνάδελφο.

Δεν είναι πλέον κολλημένη μαζί σας



Αν δεν ήθελε ποτέ να πάει μόνη της για ψώνια, για καφέ, για γυμναστική ή ακόμη και να διασχίσει το δρόμο και ξαφνικά δεν χρειάζεται τη συντροφιά σας, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι κάποιος άλλος αναπληρώνει το κενό. Εντάξει, υπάρχει πιθανότητα να χρειάζεται λίγο χρόνο για τον εαυτό της, αλλά αν είναι ασυνήθιστα ανεξάρτητη τουλάχιστον σε σύγκριση με το παρελθόν, αυτό μπορεί να απλά να σημαίνει ότι δε σας έχει πλέον και τόση ανάγκη.


Δεν θυμώνει πια


Αν δεν θέλετε να τη συναντήσετε για μεσημεριανό γεύμα ή να βγείτε μαζί της και με τις φίλες της, αλλά τώρα πια δεν την πειράζει καθόλου, τα πράγματα είναι ύποπτα. Μέχρι πριν από λόγο καιρό, κάθε κίνησή σας έπρεπε να είναι προμελετημένη, αλλά τώρα όλα τα μικρά πράγματα στα οποία συνήθως τα κάνετε θάλασσα δεν την εξοργίζουν πλέον. Αυτό θα μπορούσε να είναι και καλό, αλλά την ίδια στιγμή πρέπει να σας κάνει να αναρωτηθείτε για ποιο λόγο δεν την ενδιαφέρει.


Είναι μυστικοπαθής


Το τελευταίο διάστημα δεν έχει καμία διάθεση να μοιραστεί πράγματα μαζί σας και για να μάθετε το παραμικρό, θα πρέπει να τη βομβαρδίσετε με ερωτήσεις γιατί δεν δείχνει προθυμία να σας δώσει οποιαδήποτε πληροφορία για τα διάφορα πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή της.


Ρίχνει όλη την προσοχή πάνω σας


Όταν της θέτετε ερωτήματα για τον εαυτό της, γυρίζει την κουβέντα σε σας. Εκεί που παλιά δεν έβαζε γλώσσα μέσα της, τώρα φαίνεται σα να έχουν οι μπαταρίες της εξαντληθεί, και όταν τη ρωτάτε πώς ήταν η νύχτα της, αλλάζει θέμα. Τώρα το επίκεντρο είστε εσείς, μόνο εσείς, αντί για το “έκανα αυτό” ή “πήγα εκεί χθες το βράδυ.”


Σας έχει στα όπα όπα


Είστε πια στο επίκεντρο! Η σύντροφός σας σας καλοπιάνει συνέχεια, σας ζητάει να βγείτε έξω, σας λέει “Σ’ αγαπώ” ακόμη και χωρίς να υπάρχει λόγος και αιτία. Προσφέρεται ακόμη και να πλύνει το αυτοκίνητό σας και να παρακολουθήσει έναν αγώνα πυγμαχίας μαζί σας. Αν και αυτές οι κινήσεις είναι κάτι περισσότερο από γλυκές, πρόκειται για αυτό το είδος συμπεριφοράς που θα πρέπει να σας βάλει σε υποψίες. Αν ξαφνικά σας βομβαρδίζει με (υπερβολικά) κομπλιμέντα, ίσως ήρθε η ώρα να ψάξετε τι πραγματικά συμβαίνει.


Δεν υπάρχει λόγος να γίνετε παρανοϊκός και καχύποπτος απλά και μόνο επειδή η γυναίκα σας παρουσιάζει κάποιο από τα παραπάνω συμπτώματα. Αν νομίζετε ότι η συμπεριφορά της έχει αλλάξει ή την πιάσατε να λέει ψέματα, μην την κατηγορήσετε ότι σας απατάει. Σκεφτείτε αν σας έχει δώσει ή όχι αφορμή για να έχετε υπόνοιες για την ύπαρξη τρίτου προσώπου ή αν έχετε αχαλίνωτη φαντασία επειδή φοβάστε μην τη χάσετε.


Οι σωστοί χειρισμοί


Έχετε ένα προαίσθημα: Αν νομίζετε ότι μπορεί να σας απατάει, προσπαθήστε να την προσεγγίσετε αλλά μην την κατηγορήσετε ευθέως ότι σας απατάει. Ρωτήστε την αν όλα είναι εντάξει και πείτε της ότι τώρα τελευταία συμπεριφέρεται διαφορετικά. Δώστε της παραδείγματα για το πώς η συμπεριφορά της έχει αλλάξει και πείτε της ότι θέλετε να γνωρίζετε αν υπάρχει κάποιος λόγος για αυτό. Πρέπει να ανοίξετε τις γραμμές επικοινωνίας και να την ενθαρρύνετε να ανοιχθεί για το τι την ενοχλεί μέσα στη σχέση, και να βρείτε μαζί μια λύση.


Έχετε κάτι περισσότερο από μια απλή υποψία: Αν έχετε επαρκή λόγο να πιστεύετε ότι σας απατάει, μην την κατηγορήσετε ούτε να την απειλήσετε γιατί αν κάνετε τελικά λάθος, θα έχει την αίσθηση ότι πραγματικά δεν την εμπιστεύεστε καθόλου. Αντί να αρχίσετε να ουρλιάζετε “ξέρω τι συμβαίνει!” ή “με ποιον γύρναγες;” ρωτήστε την “υπάρχει κάτι που πρέπει να ξέρω;” ή “έχω λόγους να πιστεύω ότι δεν είσαι 100% ειλικρινής μαζί μου;” Μπορεί να σας φαίνεται παθητική αυτή η στάση, αλλά το ζητούμενο είναι να προσεγγίσετε το θέμα με προσοχή γιατί αν κάνετε λάθος, μπορεί το πράγμα να πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και να σας κοστίσει ακριβά. Αν τελικά έχετε δίκιο, όμως, έχετε το δικαίωμα να τα κάνετε όλα κόλαση.


Την πιάσατε στα πράσα ή έχετε συγκεκριμένα στοιχεία εναντίον της: Αν δεν υπάρχει καμία περίπτωση να έχει γίνει παρεξήγηση και είστε 100 % σίγουρος ότι σας “τα φοράει”, δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο. Πείτε της τι είδατε, πώς σας έκανε να αισθάνεστε και τι σκοπεύετε να κάνετε γι’αυτό.

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες ο Chrome για Android

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες ο Chrome για Android Ο Chrome για το Android είναι ακόμη στη φάση beta, αλλά όπως μας διαβεβαιώνει η Google εντός ολίγων εβδομάδων θα είναι διαθέσιμη και η κανονική του έκδοση.

Ήδη η ομάδα ανάπτυξης του δουλεύει εντατικά προκειμένου να κάνει τον browser πιο σταθερό και φυσικά να του δώσει επιπλέον δυνατότητες και λειτουργίες. 

Όπως θα περίμενε κανείς, η εφαρμογή θα διατηρήσει της ιδιαίτερα υψηλή της ταχύτητα, αλλά θα εξακολουθήσει να είναι διαθέσιμη μόνο για τους χρήστες Android 4.0 και πάνω. 

Όσοι δεν έχουν κάποια έκδοση του Ice Cream Sandwich, δυστυχώς θα πρέπει να συμβιβαστούν με κάποιον άλλο browser.

Συνελήφθη 25χρονος για διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας

Συνελήφθη 25χρονος για διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας Συνελήφθη στην Αθήνα Αττικής, από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ένας 25χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για κατοχή και διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Δύο ακόμα δικογραφίες σχηματίστηκαν, για το ίδιο αδίκημα, σε βάρος δύο ημεδαπών, ενός 33χρονου και ενός 53χρονου. Ο τελευταίος αναζητείται για να συλληφθεί στα όρια του αυτοφώρου.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο των στοχευμένων διαδικτυακών αστυνομικών ερευνών, που διενεργεί η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για την πάταξη του φαινομένου της παιδικής πορνογραφίας, εντοπίσθηκαν ηλεκτρονικά ίχνη, από τα οποία προέκυπτε η διακίνηση σκληρού υλικού παιδικής πορνογραφίας από διάφορους χρήστες του διαδικτύου.

Από την ψηφιακή ανάλυση των στοιχείων, ταυτοποιήθηκαν τα ηλεκτρονικά ίχνη του 25χρονου, του 33χρονου και του 53χρονου, μέσω των οποίων διαπιστώθηκε η διακίνηση του υλικού της παιδικής πορνογραφίας.

Κλιμάκια εξειδικευμένων αστυνομικών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διενήργησαν έρευνες στις οικίες των τριών κατηγορουμένων, παρουσία δικαστικού λειτουργού, κατά τις οποίες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά δέκα (10) σκληροί δίσκοι, μία (1) ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, πέντε (5) μνήμες αποθήκευσης δεδομένων και τέσσερις (4) φορητές συσκευές αποθήκευσης τύπου USB.

Από την επιτόπια αυτοψία των αστυνομικών στους σκληρούς δίσκους και τις φορητές συσκευές αποθήκευσης, βρέθηκαν δεκάδες ψηφιακά αρχεία (βίντεο και φωτογραφίες) με ιδιαίτερα σκληρό υλικό πορνογραφίας και κακοποίησης βρεφών.

Τα ψηφιακά αρχεία κατασχέθηκαν για να υποβληθούν σε εργαστηριακές εξετάσεις.

Ο 25χρονος συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα (27.04.2012) στον Εισαγγελέα Αθηνών.

 
Powered by Blogger