Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Ταινία: ΜΠΟΜΠ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΗΣ: Η ΤΑΙΝΙΑ


Ταινία κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής 2004
ΑΓΓΛΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: SPONGEBOB SQUAREPANTS: THE MOVIE
ΠΑΙΖΟΥΝ: Ακούγονται οι φωνές των: Σπύρου Ζουπάνου, Άλκη Ζερβού
ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ: Στίβεν Χίλενμπεργκ
Το πιο διάσημο σφουγγάρι παγκοσμίως εγκαταλείπει το βυθό του Μπικίνι, για να ζήσει κινηματογραφικές περιπέτειες! Η αγαπημένη σειρά των πιτσιρικάδων έγινε ταινία, που θα κάνει μικρούς αλλά και μεγάλους να γελάσουν με την καρδιά τους.
ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Μπόμπ εργάζεται ως σεφ σε ένα θαλάσσιο φαγάδικο. Όταν το αφεντικό του, ο κύριος Καβούρης, κατηγορείται για την κλοπή του στέμματος του βασιλιά Ποσειδώνα, ο Μπομπ μαζί με τον φίλο του, τον αστερία Πάτρικ, αναλαμβάνουν να το βρουν ταξιδεύοντας σε μακρινές θάλασσες. Στο ταξίδι τους θα ανακαλύψουν ότι υπάρχει ένα πλάσμα πιο επικίνδυνο από τον Ποσειδώνα: ο άνθρωπος!


ΑΝΕΚΔΟΤΟ - Οι ξαναμμένες τουρίστριες και ο τσοπάνης...!!!

Δυο τουρίστριες ξαναμμένες συναντούν ένα τσοπάνο στον περίπατο του βουνού. Χωρίς πολλά λόγια του την πέφτουν και βγάζουν τα μάτια τους για κανένα μισάωρο. Κατενθουσιασμένες προσπαθούν να τον πείσουν:- Να έρθεις μαζί μας στη Σουηδία. Θα περνάς ζωή και κότα μαζί μας.....τέτοιος άνδρας που είσαι! - Τουν αδιρφό μ? να πάριτι μαζί σας.
- Γιατί είναι καλύτερος από σένα; απορούν οι τουρίστριες.
- Καλύτιρους δι λέτι τίπουτας. Πέρισυ πήγε με μια αρκούδα κι ακόμα τουν φέρνει μέλι στου χουριό!

Τρέχει και δεν φτάνει η Αντιγόνη Δρακουλάκη για το «Είναι στιγμές»

Τρέχει και δεν φτάνει η Αντιγόνη Δρακουλάκη για το «Είναι στιγμές» Η Αντιγόνη Δρακουλάκη μετά το τέλος των «Μυστικών της Εδέμ» μπήκε και πάλι σε ρυθμό γυρισμάτων αφού συμμετέχει σε νέα καθημερινή σειρά που πολλοί περιμένουν με ανυπομονησία, το "Είναι στιγμές"
Συνηθισμένη είναι όμως από αυτούς τους ρυθμούς, καθώς το ίδιο συνέβαινε και στο Mega. Πάντως η ίδια αισθάνεται τυχερή που παρά τους δύσκολους καιρούς, έχει δουλειά. Η σειρά, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Ιανουαρίου στις 7μ.μ.

Νεαρή παρουσιάστρια κυκλοφορεί με το φωτογράφο της…!


Άλλοι κυκλοφορούν με το αγαπημένο τους τσαντάκι, άλλοι με το κινητό ανά χείρας άλλοι με το αγαπημένο τους κραγιόν κι άλλοι με το... φωτογράφο τους.
Νεαρή παρουσιάστρια κυκλοφορεί με το φωτογράφο της…!
Τι άλλο θα συμβεί στην ελληνική showbiz; Πριν λίγες ημέρες βρεθήκαμε σε γνωστό club των Αθηνών το οποίο είχε event και μεταξύ των προσκεκλημένων βρισκόταν και μια νεαρή παρουσιάστρια. Εκτός, λοιπόν, από τους φωτογράφους που υπήρχαν στο μαγαζί και ήταν γνωστοί τόσο στο χώρο όσο και στον υπεύθυνο του club υπήρχε ακόμη ένας φωτογράφος άγνωστος στους περισσότερους. Αυτό, όμως, που μας έκανε περισσότερη εντύπωση ήταν πως ο εν λόγω φωτογράφος ακολουθούσε συνεχώς τη νεαρή παρουσιάστρια και την απαθανάτιζε κάθε στιγμή. Όταν έτρωγε –φρούτα φυσικά-, όταν χόρευε, όταν συνομιλούσε με άλλους θαμώνες του μαγαζιού ακόμα κι όταν... στοχαζόταν. Από περιέργεια, λοιπόν, ρωτήσαμε ποιος ακριβώς είναι ο κύριος και που εργάζεται για να πάρουμε την αποστομωτική απάντηση «Είναι ο προσωπικός μου φωτογράφος. Με ακολουθεί παντού και με φωτογραφίζει». Τα σχόλια περισσεύουν... απλώς να θυμάστε πως στην τουαλέτα ακόμα και ο βασιλιάς πάει μόνος του...!

Θησαυρό άνω των 100 δις ευρώ κρύβει το υπέδαφος της Ελλάδας

Θησαυρό άνω των 100 δις ευρώ κρύβει το υπέδαφος της Ελλάδας Τα έγκατα της Ελλάδας κρύβουν έναν θησαυρό που ξεπερνά τα 100 δις ευρώ. Αν η χώρα εκμεταλλευτεί τον ορυκτό πλούτο της μπορεί να ξεπεράσει την κρίση και να οικοδομήσει ένα νέο μέλλον…
Σύμφωνα με στοιχεία του Ινστιτούτου Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών (ΙΓΜΕ), που δημοσιεύει η εφημερίδα «Έθνος», η συνολική αξία των μετρημένων μεταλλευτικών αποθεμάτων στη χώρα είναι 79 δισεκατομμύρια ευρώ. Παράλληλα, τα 250-300 εκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου στα τρία Οικόπεδα (Πατραϊκός Κόλπος, Ιωάννινα και Κατάκολο) αξίζουν γύρω στα 20 δισ. ευρώ σε βάθος 15ετίας ή και 20ετίας.
Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, αν ληφθούν υπόψη οι εκτιμήσεις επιστημόνων πως κάτω από την Κρήτη υπάρχει κοίτασμα φυσικού αερίου αξίας 300 δισεκατομμυρίων ευρώ -για το οποίο ακόμη δεν υπάρχουν επίσημα αποτελέσματα σεισμικών ερευνών- τότε η αξία των... εγκάτων της ελληνικής γης φθάνει σε «αστρονομικά» επίπεδα.
Το στοίχημα που καλείται να κερδίσει αυτήν τη στιγμή η ελληνική κυβέρνηση είναι η αξιοποίηση του ορυκτού αυτού πλούτου (κάτι που έχει ήδη ξεκινήσει), για να δώσει ώθηση στην ανάπτυξη και θα δείξει τον δρόμο για έξοδο από την ύφεση, αναφέρει ο συντάκτης του ρεπορτάζ του «Έθνους».
Ο θαμμένος θησαυρός ύψους άνω των 100 δισεκατομμυρίων ευρώ στο υπέδαφος της χώρας από μέταλλα και υδρογονάνθρακες μπορεί να δώσει την πολυπόθητη αναπτυξιακή ώθηση της ελληνικής οικονομίας αλλά και να δείξει το δρόμο της εξόδου από την ύφεση.
Σύμφωνα με στοιχεία του Ινστιτούτου Γεωλογικών Μεταλλευτικών Ερευνών (ΙΓΜΕ), η συνολική αξία των μετρημένων μεταλλευτικών αποθεμάτων στη χώρα είναι σχεδόν 80 δισεκατομμύρια ευρώ. Πρόκειται για 23,5 εκατομμύρια τόνους νικελίου, βωξίτη, χρωμίου, χρυσού, αργύρου, χαλκού, χρωμίου, μολύβδου και ψευδάργυρου.
Σε ό,τι αφορά το πετρέλαιο, όπως ανακοίνωσαν ο υπουργός ΠΕΚΑ, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, και ο υφυπουργός, Γιάννης Μανιάτης, κατά την προκήρυξη του διεθνούς διαγωνισμού έρευνας κι εκμετάλλευσης των υδρογονανθράκων των περιοχών «Πατραϊκός Κόλπος», «Ιωάννινα» και «Κατάκολο», υπάρχουν εκτιμώμενα απολήψιμα κοιτάσματα 250 με 300 εκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου.

Οι αρχές του Μεξικού ανακάλυψαν κομμένα κεφάλια σε μαύρες σακούλες

 Τα κομμένα κεφάλια πέντε ανθρώπων, οι οποίοι δολοφονήθηκαν από συμμορίες που διακινούν ναρκωτικά ανακάλυψε η μεξικανική αστυνομία στην πόλη Τορεόν
. Τα κεφάλια βρέθηκαν μέσα σε μαύρες σακούλες σε διάφορα σημεία της πόλης το βράδυ της Παρασκευής, ενώ αστυνομικοί συνεχίζουν να....


αναζητούν τις σορούς. Μαζί με τα κομμένα ανθρώπινα κεφάλια βρέθηκαν απειλητικά μηνύματα κάτι που συνηθίζουν οι εκτελεστές των καρτέλ των ναρκωτικών στο Μεξικό και που σημαίνει ότι οι δολοφονίες εντάσσονται στις συγκρούσεις συμμοριών.

Πάνω από 50.000 άνθρωποι, σύμφωνα με τους ανεπίσημους υπολογισμούς μεξικανικών ΜΜΕ, έχουν σκοτωθεί στο Μεξικό από το 2006, όταν η κυβέρνηση του συντηρητικού προέδρου Φελίπε Καλντερόν κήρυξε το λεγόμενο πόλεμο εναντίον των καρτέλ των ναρκωτικών, κινητοποιώντας δεκάδες χιλιάδες άνδρες του στρατού.

Ο εκπρόσωπος είπε ότι στην Τορεόν, μια βιομηχανική πόλη περίπου 650.000 κατοίκων, βρέθηκαν επίσης δύο σοροί.

Έλενα Παπαβασιλείου: Δείτε την πιο σέξυ παρουσιάστρια της TV με μαγιό!



Είναι η στιγμή που περίμενε όλος ο αντρικός πληθυσμός: Το εκπληκτικό σώμα της πιο σέξυ Ελληνίδας παρουσιάστριας στους δέκτες σας και ταυτόχρονα η διατροφή που την κάνει να διατηρείται τόσο... φρέσκια όπως την περιέγραψε στο περιοδικό Stars Diet. Δείτε τη σέξυ Έλενα με μαγιό...





Η δημοφιλής παρουσιάστρια κάνει καθημερινά πολλά γεύματα για να μπορεί να αντεπεξέλθει καλύτερες στις υποχρεώσεις τις που είναι αρκετές. Λατρεύει τα καλοκαιρινά φρούτα, όπως το ροδάκινο και οι φράουλες και εντάσσει στη διατροφή της άπαχο κρέας και λαχανικά! Η δίαιτα της δεν είναι αυστηρή, όμως δεν περιέχει ίχνος λιπαρών και γλυκών!



Πως ξεκινάει τη μέρα της;
«Τρώω πάντα πρωινό, που το θεωρώ πολύ βασικό. Συνήθως το πρωί τρώω δημητριακά με γάλα ή τοστ με χυμό. Το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα και δεν ξεκινάω ποτέ τη μέρα μου χωρίς πρωινό», αποκαλύπτει η Έλενα!




Ακόμα ένα μυστικό για το θεϊκό της σώμα είναι ο διάδρομος! Η Έλενα πριν βγει στην παραλία κάνει για ένα μήνα καθημερινά διάδρομο και είναι έτοιμη για να βγει στις παραλίες και να κλέψει τα βλέμματα και τα φωτογραφικά φλας! «Ξεκίνησα διάδρομο και μέσα σε ένα μήνα το σώμα μου θα είναι έτοιμο
Πηγή

Μια παγωμένη πόλη..

Η μητέρα φύση μπορεί να είναι σκληρή μερικές φορές, αλλά σίγουρα δεν μπορούμε παρά να θαυμάσουμε αυτά που κάνει...























Πηγή

Εκατοντάδες Κερκυραίοι δεν πληρώνουν Τέλη Κυκλοφορίας και δίνουν 1 ευρώ μέσω του Ταμείου Παρακαταθηκών!

Εκατοντάδες Κερκυραίοι δεν πληρώνουν Τέλη Κυκλοφορίας και δίνουν 1 ευρώ μέσω του Ταμείου Παρακαταθηκών! Ούτε ένας, ούτε δύο αλλά πάνω απο χίλιοι Κερκυραίοι έχουν αρνηθεί έως τώρα να παραλάβουν το σήμα κυκλοφορίας των ΙΧ τους και να πληρώσουν τα τέλη, διαμαρτυρόμενοι για την κατάσταση του οδικού δικτύου του νησιού.
Αυτό ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης του Περιφερειακού Συμβουλίου «Επτανησιακή Αναγέννηση» Γιώργος Καλούδης, ο οποίος είχε απευθύνει κάλεσμα να καταθέσουν οι Κερκυραίοι μόλις 1 ευρώ έκαστος στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ως αντίδραση για τη μη επιστροφή του ανταποδοτικού τέλους στους χρήστες του (κάκιστου) οδικού δικτύου της Κέρκυρας.
«Χίλιοι Κερκυραίες και Κερκυραίοι, ασκώντας συνταγματικό και νόμιμο δικαίωμα αρνήθηκαν να νομιμοποιήσουν το χαράτσι για τα τέλη κυκλοφορίας αυτοκινήτων, που εισέπραξε 70 εκ. ευρώ οι δρόμοι μας είναι από άθλιοι έως επικίνδυνοι», αναφέρει ο κ. Καλούδης σε ανακοίνωσή του.




corfupreΠηγήss.com

Ταινία: 4 ΜΑΥΡΑ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ


του Ρένου Χαραλαμπίδη
με τους Ρένο Χαραλαμπίδη, Γιάννη Ζουγανέλη, Τάκη Σπυριδάκη, Άλκη Παναγιωτίδη, Δημήτρη Πουλικάκο, Τιτίκα Σαριγκούλη 



ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑΙΝΙΑΣ
Πρωταγωνιστούν:
    Ρένος Χαραλαμπίδης
    Γιάννης Ζουγανέλης
    Τάκης Σπυριδάκης
    Άλκης Παναγιωτίδης
    Δημήτρης Πουλικάκος
    Τιτίκα Σαριγκούλη 
Σκηνοθεσία
Ρένος Χαραλαμπίδης 
Μουσική
Ρένος Χαραλαμπίδης 

Εταιρείες Παραγωγής


Βοηθός Σκηνοθέτη
Κωνσταντίνος Λεβάντης 

Διανομή
Nutopia (Ελλάδα) 

Χρονολογία παραγωγής
2010
Χώρα παραγωγής
ΕΛΛΑΔΑ
Γλώσσα
ΕΛΛΗΝΙΚΑ
Εικόνα
ΕΓΧΡΩΜΗ
Είδος ταινίας
ΚΩΜΩΔΙΑ, ΔΡΑΜΑ
Διάρκεια
90'

Υπόθεση: Τέσσερις χρεοκοπημένοι νεκροθάφτες οργανώνουν την αρπαχτή που θα τους δώσει την ευκαιρία να αλλάξουν τη ζωή τους εγκαταλείποντας το επάγγελμα - που αρχικά ξεκίνησαν σαν προσωρινή λύση, αλλά έμειναν σε αυτό μία ζωή. Πραγματοποιούν, με την υπόσχεση μεγάλης αμοιβής, την τελευταία επιθυμία αποθανόντα Έλληνα της αλλοδαπής, που είναι να τον πάνε για ταφή από την Αθήνα σε κάποιο χωριό της Βοιωτίας, με τα πόδια. Πραγματοποιώντας αυτήν την παράξενη τελευταία επιθυμία, θα εμπλακούν σε μια οδύσσεια, που θα μετατραπεί σε ένα απροσδόκητο ταξίδι αυτογνωσίας... 





Ταινία: Μόλις χώρισα


Παραγωγή: 2008
Είδος: comedy
Διάρκεια: 89'
Πρεμιέρα στην Ελλάδα: Πεμ 14 Φεβ 2008
Ημερομηνία κυκλοφορίας DVD: 1/7/2008
Διανομή: Odeon
Χρώμα: Έγχρωμο
Ήχος: Dolby Digital
Γλώσσα: Ελληνικά - Ισπανικά
Πλοκή: 
Μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει την Ηλέκτρα την ημέρα των γενεθλίων της. Ο δεσμός της, που ακούει στο όνομα Πέτρος, αποφάσισε να τη χωρίσει και της το ανακοινώνει με ένα μήνυμα στο τηλεφωνητή. Οι φίλοι της που μαζεύτηκαν για να γιορτάσουν τα γενέθλια μαθαίνουν το δυσάρεστο γεγονός και προσπαθούν να το κρύψουν από την Ηλέκτρα για να περάσει τουλάχιστον ευχάριστα η βραδιά των γενεθλίων της. 

Ήρθε το αυτοκίνητο του μέλλοντος : θα κινείται σε έδαφος νερό και πάγο ! (φωτό - βίντεο )


Μοιάζει περισσότερο με... διαστημόπλοιο αλλά δεν είναι! Είναι το αυτοκίνητο παντός καιρού και συνθηκών!
Πρόκειται για την ανακάλυψη ενός 21χρονου Κινέζου, του Yuhan Zhang, κέρδισε σε διαγωνισμό της Volkswagen. Και εγένετο το Volkswagen Aqua!
Έχει τέσσερις ανεμιστήρες και ενοποιημένους αερόσακους που «φουσκώνουν» για να το κάνουν... χόβερκραφτ. Είναι φιλικό προς το περιβάλλον, καθώς οι δυο κινητήρες του τροφοδοτούνται από κυψέλες υδρογόνου, με μηδενικές εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα.
Ο ένας κινητήρας «φουσκώνει» γύρω από το όχημα ώστε να το σηκώνει από το έδαφος, ενώ ο δεύτερος ελέγχει την κατεύθυνση.
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο :
future car_2
future car_3
future car_4
Πηγή

Emma Frain … Sexy Striptease !



Emma Frain … Sexy Striptease !

«Θυσίες» για την επιβίωση!

 Η οικονομική κρίση έχει πλήξει το ποδόσφαιρο. Αρκετοί παίκτες αποχώρησαν για να «επιβιώσουν» οι ομάδες, αλλά συνεχίζονται τα προβλήματα! Δείτε την οικονομική κατάσταση όλων των ομάδων. 

Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν αρκετές ΠΑΕ, αντικατοπτρίζεται τόσο στην αγωνιώδη αναζήτηση επενδυτή, όσο και στις αποχωρήσεις παικτών. Το κλείσιμο της κάνουλας από τον ΟΠΑΠ και τα περιορισμένα έσοδα από εισιτήρια και χορηγούς, όπως και το ότι τα περίπου 10 εκατομμύρια από τα 44 που λαμβάνει συνολικά ηΣούπερ Λιγκ από τα τηλεοπτικά συμβόλαια διατίθενται για την διεξαγωγή του Πρωταθλήματος, έχουν κάνει την... επιβίωση δύσκολη.

 Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ αποτελούν τους «μεγάλους» που συχνά-πυκνά μπλέκουν σε διοικητικά σενάρια, χωρίς ωστόσο επί της ουσίας να υπάρχει κάποια αλλαγή. Ο «δικέφαλος» του Βοράαναγκάστηκε από την κατάσταση να παραχωρήσει τους Βιεϊρίνια και Κοντρέρας, ενώ οι «πράσινοι» είχαν προχωρήσει σε ανάλογη κίνηση ήδη από το καλοκαίρι, με τις φυγές των Ζιλμπέρτο Σίλβα, Σισέ, Τζόρβα και Μάτος να αποτελούν... μονόδρομο με την παρούσα οικονομική κατάσταση της ομάδας. «Ανάσα» ήταν για την Ένωση η πώληση του Σκόκο. Στον Άρη έχει ξεκινήσει προσπάθεια «ψαλιδιού», από τη στιγμή που δεν υπάρχουν και έσοδα από την Ευρώπη και το άνοιγμα υπολογίζεται περίπου στα 15 εκατομμύρια ευρώ. Πανιώνιος και ΟΦΗ αποτελούν δύο από τις υπόλοιπες ομάδες της Λίγκας που έχουν οδηγηθεί σε αδιέξοδο και συνάντησαν την εσχάτη λύση του πρωτοδικείου, όντες ανήμποροι να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές τους υποχρεώσεις. Οι κυανέρυθροι μάλιστα προχώρησαν σε γερές εκκαθαρίσεις, απομακρύνοντας τους Ριέρα,Εστογιάνοφ και Κουμορτζί.

Από την άλλη, υπάρχουν και ομάδες όπως ο Ατρόμητος, ο Παναιτωλικός, η Σκόντα Ξάνθη, ηΚέρκυρα, ο Εργοτέλης και ο Αστέρας Τρίπολης, που με σωστή διαχείριση έχουν καταφέρει να γίνουν βιώσιμοι. Λεβαδειακός και Δόξα ανέβηκαν από το... παράθυρο και προσπαθούν να επιβιώσουν, ενώ ο Ολυμπιακός αποτελεί μία... κατηγορία μόνος του. Τα έσοδα από το Τσάμπιονς Λιγκ και... προσεχώς από το Γιουρόπα, οι χορηγοί, αλλά και το γεγονός ότι έχει σταθερή διοίκηση τον έχει κάνει να κινείται σε άλλο επίπεδο και να θυμίζει τις μεγάλες ΠΑΕ των... προηγούμενων χρόνων.

Μάλιστα, όπως παρουσιάζει η Καθημερινή στο διάγραμμα που ακολουθεί, τα έξοδα των ΠΑΕ συνεχίζουν να είναι αρκετά. Τα επιπλέον έξοδα του Ολυμπιακού αγγίζουν τα 80 εκατομμύρια, των ώρα που στον Παναθηναϊκό δεν ξεπερνούν τα 20! Στα 21 εκατομμύρια τα χρήματα για τις αποδοχές παικτών/προπονητών και τα έξοδα της εφορίας για τους «ερυθρόλευκους», στα 16 για τους «πράσινους». ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ξοδεύουν περίπου τα ίδια για συμβόλαια, ο Άρης βρίσκεται λίγο πιο κάτω και στη συνέχεια τα μπάτζετ πέφτουν αισθητά!


Οι πιο ακριβοπληρωμένοι κάθε ομάδας

Όλοφ Μέλμπεργκ (Ολυμπιακός)- 1.700.000
Κώστας Κατσουράνης (Παναθηναϊκός) -1.075.000
Δημήτρης Σαλπιγγίδης (ΠΑΟΚ) 800.000
Εϊντούρ Γκούντγιονσεν (ΑΕΚ) 650.000
Νέρι Καστίγιο (Άρης) 550.000
Ντέβιντ Κρικβέλια (Πανιώνιος) 400.000
Άγγελος Χαριστέας (Πανατωλικός) 360.000
Ζαουάντ Ζαϊρί (ΠΑΣ Γιάννινα) 320.000
Κώστας Μήτρογλου (Ατρόμητος) 300.000
Χακόμπο (Αστέρας Τρίπολης) 180.000
Μάουρο Πόι (Σκόντα Ξάνθη) 200.000
Σέρχιο Λεάλ (Εργοτέλης) 160.000
Γιώργος Μπάρκογλου (Κέρκυρα) 160.000
Βαγγέλης Μάντζιος (ΟΦΗ) 130.000
Στέφανο Ναπολεόνι (Λεβαδειακός )90.000
Πέτρος Κανακούδης (Δόξα Δράμας) 35.000

Έχει πάει με 5000 άνδρες … και συνεχίζει !!




Μια 25χρονη γυναίκα είναι η γκουρού του σέξ όπως η ίδια ισχυρίζεται αφού έχει πάει με 5.000 άνδρες.

Μάλιστα κρατά και σε ημερολόγιο τα επιτεύγματα της… Σημειώνει τα πάντα… το μέρος που έκανε σεξ, την ώρα ενώ με αστερίσκο βάζει όσους άντρες είχαν καλές επιδόσεις…

Η 25χρονη υποστηρίζει ότι έχασε ό,τι πολυτιμότερο είχε σε ηλικία 16 ετών και από τότε έχει κάνει σεξ όπου μπορείτε να φανταστείτε. Σε κλαμπ, πάρκα, κινηματογραφικές αίθουσες, μπαλκόνια, αυλές, παραλίες κτλ.

Η αχόρταγη Λι ανέφερε πως ποτέ δεν κάνει σεξ δύο φορές με ένα άνδρα, αλλά πάντα one night stands και για να τους αποφύγει τους δίνει ψεύτικο αριθμό τηλεφώνου.

Παράλληλα, όπως διηγείται μια φορά που πήγε διακοπές στη Ίμπιζα συνευρέθηκε με 4 άνδρες μέσα σε ένα βράδυ.

«Έχω δύο κανόνες: ποτέ δεν πάω με άνδρες που είναι δεσμευμένοι και πάντα παίρνω προφυλάξεις», είπε συμπληρώνοντας με νόημα ότι όλα τα άλλα επιτρέπονται.«Τώρα έχω πάει με 5.000 άνδρες και οι φίλες μου με συμβουλεύουν να πάω να δω κάποιον ειδικό καθώς λένε πως είμαι εθισμένη στο σεξ. Ε λοιπόν εάν είμαι εθισμένη στο σεξ δεν με νοιάζει, περνάω καλά και δεν θέλω να θεραπευτώ!»


48 άτομα συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη τα Θεοφάνεια

48 άτομα συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη τα Θεοφάνεια Σε συνολικά 48 άτομα πέρασαν χειροπέδες οι αστυνομικοί χθες, ημέρα των Θεοφανείων, ενώ προχώρησαν στον έλεγχο 1.413 ατόμων…
Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε πριν λίγη ώρα από το γραφείο Τύπου της ΓΑΔΘ, στο πλαίσιο των καθημερινών αστυνομικών δράσεων και ελέγχων που υλοποιούνται από  τις υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, με στόχο την πρόληψη και καταπολέμηση της εγκληματικότητας, κατά το  προηγούμενο 24ωρο:
ελέγχθηκαν 1.413 άτομα, συνελήφθησαν 48 άτομα, βεβαιώθηκαν 37 τροχαίες παραβάσεις, για λόγους πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων, ασφάλειας πεζών και οδηγών και διευκόλυνσης της κυκλοφορίας, ενώ βεβαιώθηκαν 53 παραβάσεις διαφόρων νόμων, όπως του νόμου περί ναρκωτικών, παραβάσεις του Π. Κ.,  υγειονομικών διατάξεων, περί ηθών, τυχερών παιγνίων, περί αλλοδαπών κτλ.
Επίσης, την ίδια ημέρα, το Κέντρο Επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης, το γνωστό «100»’, δέχθηκε  1.620 τηλεφωνικές κλήσεις από πολίτες, ενώ πληρώματα περιπολικών και πεζές περιπολίες επελήφθησαν σε  315 περιστατικά αστυνομικού ενδιαφέροντος.

 
Powered by Blogger