Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Το συγκλονιστικό sms που έστειλε στην κοπέλα του πριν αυτοκτονήσει

Το συγκλονιστικό sms που έστειλε στην κοπέλα του πριν αυτοκτονήσει!
Ο 46χρονος άνεργος μοντελιστής φέρεται να έγραψε στην κοπέλα του: «Δεν πάει άλλο, δεν αντέχω αυτή την κατάσταση. Συγγνώμη».
Ο αυτόχειρας βρέθηκε απαγχονισμένος λίγο μετά τη μία χτες το μεσημέρι στο ισόγειο της πολυκατοικίας, στην Καλλιθέα, όπου διέμενε τα τελευταία πέντε χρόνια.
Σύμφωνα με το Έθνος, ο 46χρονος αντιμετώπιζε στον τελευταίο καιρό έντονα οικονομικά προβλήματα και κάποιες σημαντικές παραγγελίες που είχε κάνει είχαν ακυρωθεί.

Απίστευτη μεταμόρφωση: Δείτε πως ήταν και πως έγινε!

Η γνωστή τηλεπερσόνα Lauren Goodger μάλλον κατάλαβε ...πως με τα παραπανίσια κιλά της μπορεί να «έτρωγε πόρτα» από την επόμενη σεζόν στο ριάλιτι «Towie» της βρετανικής τηλεόρασης και αποφάσισε να κάνει δίαιτα. 


Η Lauren πόσταρε μια φωτογραφία της με ροζ τοπ και έδειξε σε όλους πόσο πολύ έχει αδυνατίσει.
Ακολούθησε μία πολύ απαιτητική δίαιτα και δεν της βγήκε σε κακό.

H Coco … “μας τον δείχνει” στο twitter !!



Courtney Cass … ξανθιά στο δάσος !













Courtney Cass … ξανθιά στο δάσος !

Το 70% δεν απολαμβάνει την πρώτη του φορά το σεξ !




«Έλλειμμα» σεξουαλικής ευχαρίστησης κατά την περιβόητη «πρώτη φορά» καταγράφεται για το 70% του παγκόσμιου πληθυσμού, των Ελλήνων συμπεριλαμβανομένων!

Στη χώρα μας, η απόλαυση είναι συνυφασμένη με την πρώτη ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή μόνο για το 31% των Ελλήνων, με τους άνδρες ωστόσο να βγαίνουν κερδισμένοι συγκρινόμενοι με τις γυναίκες (ο βαθμός ικανοποίησης μεταξύ ανδρών και γυναικών είναι 47% και 16% αντίστοιχα).
Σύμφωνα με τους ειδικούς που εκπόνησαν την παγκόσμια έρευνα –για λογαριασμό γνωστής εταιρίας προφυλακτικών- η έλλειψη σεξουαλικής απόλαυσης συσχετίζεται με την έλλειψη βασικής σεξουαλικής εκπαίδευσης. Σε ό,τι αφορά τη σεξουαλική εκμάθηση, οι άνθρωποι εξέλαβαν το μεγαλύτερο μέρος των πληροφοριών τους εκτός σχολείου, διαπιστώνουν οι ερευνητές –κι αυτό ως φαίνεται έχει το… τίμημά του στο σεξ.

Ως βασικές πηγές σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης και πληροφόρησης παγκοσμίως αναφέρονται οι συμμαθητές ή φίλοι (42%), τα βιβλία (41%) και το Διαδίκτυο (35%).

Στην Ελλάδα, παρότι τα επίπεδα σεξουαλικής εκπαίδευσης έχουν σταθερή αυξητική πορεία, ακόμη και σήμερα, ένας στους τρεις Έλληνες δηλώνει πως δεν έλαβε ποτέ καμία μορφή σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης.

Το «κεφάλαιο» σεξ για τους Έλληνες ανοίγει με τη βοήθεια φίλων και συμμαθητών (ποσοστό 67%) ενώ μόνο το 7% δηλώνει πως έχει λάβει αντίστοιχη διαπαιδαγώγηση από κάποιο εκπαιδευτικό φορέα. Ανάλογη είναι η εικόνα για τους γείτονες Ιταλούς (60% μαθαίνει από φίλους τα πάντα για το σεξ) και οι Τσέχοι (59%).

Μάλιστα, η χώρα μας διεκδικεί και μια θέση στο παγκόσμιο βάθρο σε ό,τι αφορά γενικώς την έλλειψη σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης, μαζί με την Ιταλία (55%), την Πορτογαλία (44%). Το θετικό είναι πάντως ότι παρά την έλλειψη διαπαιδαγώγησης το 83% των νέων έως 25 ετών στην Ελλάδα δήλωσε πως χρησιμοποιεί προφυλακτικό σε μόνιμη βάση για την αποφυγή κυρίως πιθανής εγκυμοσύνης (48%) και των σεξουαλικά μεταδιδόμενων νοσημάτων

Ξανθιά … στο δάσος !!



Μια ξανθιά, έχει μόλις διαλύσει το αυτοκίνητό της σε ένα τρομερό ατύχημα, πέφτοντας πάνω στο μοναδικό δέντρο στη μέση του κάμπου, όπου οδηγούσε. Σαν από θαύμα, κατάφερε και βγήκε από το αυτοκίνητο χωρίς γρατσουνιά και στέκεται δίπλα στο αυτοκίνητο, βάζοντας κραγιόν στο χείλια της.

Ο Αστυφύλακας της Τροχαίας, που μόλις κατέφτασε, αναφωνεί.
«Θεέ μου, το αυτοκίνητό σας έχει γίνει σαν ακορντεόν που το πάτησε ελέφαντας. Είσαστε εντάξει κυρία μου»;
«Ναι κύριε Αστυφύλακα, μια χαρά».

«Μα Τι στο καλό έγινε»; Ρωτάει ο Αστυφύλακας.

«Δεν θα το πιστέψετε κύριε Πόλισμαν, συνέβη κάτι το πολύ παράξενο. Οδηγούσα κατά μήκος αυτού το ήσυχου δρόμου, οπότε μετά από μια γρήγορη αριστερή στροφή, ξαφνικά πετάγεται ένα Έλατο μπροστά μου. Κόβω το τιμόνι δεξιά και ένα άλλο δέντρο εμφανίζεται. Κόβω αριστερά και το ίδιο ακριβώς συμβαίνει. Προς όποια κατεύθυνση και να προσπαθούσα να πάω για να τα αποφύγω, παρουσιάζονταν και άλλο δέντρο. Στην τελευταία προσπάθεια, έχασα τον έλεγχο και βγήκα από το δρόμο».

«Κυρία μου», την σταματάει ο Τροχαίος, συγκρατώντας με βία τα γέλια του, «δεν υπάρχει ούτε ένα δέντρο στο δρόμο για 30 χιλιόμετρα. Τα δέντρα που βλέπατε ήταν το αρωματικό έλατο που είναι κρεμασμένο στον καθρέφτη σας που στις στροφές κουνιέται πέρα δώθε»!

Η ξανθιά και η … συνέντευξη !!



Πάει μια ξανθιά να δώσει συνέντευξη για δουλειά! Την ρωτάει ο υπεύθυνος pr που έπαιρνε τις συνεντεύξεις:

” Αν σου έδινα 500.000€ θα ερχόσουν μαζί μου ένα ταξιδάκι στο Παρίσι , για παρεούλα , να γυρνάμε μαζί , να με ζεσταίνεις στο κρεβάτι κτλ κτλ κτλ ;”

Χαμογελάει καταφατικά η ξανθιά όλο νάζι. Στη συνέχεια τη ρωτάει και πάλι:

“Αν σου δώσω 20€ θα κάτσεις να τον φας από τον κ@λο εδώ και τώρα πάνω στο γραφείο ;”

Και του λέει τσαντισμένη η ξανθιά …

“Για τι με περάσατε κύριε, για καμία πουτ@να;”

Κι απαντά ο υπεύθυνος : “αυτό το ξεκαθαρίσαμε με την 1η ερώτηση, τώρα διαπραγματευόμαστε την τιμή !!”

Γιατί ο Πάνος Βλάχος θα γίνει από…βασιλιάς…υπηρέτης ;

Γιατί ο Πάνος Βλάχος θα γίνει από…βασιλιάς…υπηρέτης ;
Σε ανοδική τροχιά βρίσκεται τον τελευταίο καιρό η καριέρα του νεαρού Πάνου Βλάχου. Ωστόσο του χρόνου τον περιμένει μια «δυσάρεστη» έκπληξη αφού από Βασιλιάς θα γίνει  … υπηρέτης! Όλα αυτά για τις ανάγκες της τέχνης, αφού εκτός από τον ρόλο του στην καθημερινή σειρά του MEGA «Οι βασιλιάδες» θα τον δούμε και στον "Υπηρέτη δύο αφεντάδων" που ετοιμάζει για το θέατρο ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Απίστευτο αλλά αληθινό…Κτηνοτρόφος Έκανε σεξ με… πρόβατο και μολύνθηκε Διαβάστε περισσότερα στο TO-POTISTIRI.BLOGSPOT.COM Το Ποτιστήρι ©: Απίστευτο αλλά αληθινό…Κτηνοτρόφος Έκανε σεξ με… πρόβατο και μολύνθηκε

-Απίστευτο αλλά αληθινό…

Ένας κτηνοτρόφος στο Αγρίνιο προτίμησε αντί να...




πάει με γυναίκα να κάνει σεξ με… πρόβατο! Ναι καλά διαβάσατε!




Η αλήθεια είναι ότι η κτηνοβασία στην ελληνική επαρχία δεν είναι σπάνιο φαινόμενο.




Ωστόσο, ο κτηνοτρόφος χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο μετά από φρικτούς πόνους στα γεννητικά του όργανα.




Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τη… συνεύρεση με το πρόβατο είχε μολυνθεί. Ο γιατρός τον υπέβαλε σε διάφορες εξετάσεις και διαπίστωσε τελικά ότι ο κτηνοτρόφος είχε κολλήσει μύκητα από το πρόβατο

ΠΑΙΔΙ ΘΑΥΜΑ Το μικρότερο νεογέννητο που επέζησε ποτέ

Το μικρότερο νεογέννητο που επέζησε ποτέ
Απίστευτη και συγκινητική η ιστορία της μικρής Κάιλι η οποία γεννήθηκε τον Ιούνιο του 2008 και ζύγιζε μόνο 323 γραμμάρια.
Οι γιατροί από την αρχή ήταν σίγουροι ότι το παιδί δεν θα ζούσε, όπως δημοσιεύει το iatropedia.com.
Η φωτογραφία με το χεράκι του μωρού που χωρούσε μέσα σε ένα δαχτυλίδι έχει κάνει το γύρο του κόσμου προκαλώντας τεράστιο σοκ.
Τα πρώτα 24ωρα μάλιστα από τη γέννησή της το βάρος της έπεσε περίπου 290 γραμμάρια.
Η μικρή Κάιλι όμως, μετά από μερικές εβδομάδες στη θερμοκοιτίδα άρχισε να κερδίζει βάρος διαψεύδοντας το σύνολο των γιατρών που την παρακολουθούσαν.
Και δεν έφτανε αυτό, η ασθένεια retinopathy of prematurity χτύπησε το αδύναμο βρέφος κατά την οποία τα αγγεία του αμφιβληστροειδούς δεν λειτουργούν καλά και μπορεί να οδηγήσει σε τύφλωση.
Όμως και πάλι η Κάιλι απέδειξε ότι θέλει πολύ να ζήσει και επιβιώνοντας από ένα δύσκολο χειρουργείο.
Όμως η χαρά όλων δεν κράτησε πολύ.
Το γαστροοισοφαγικό σύστημα της Κάιλι, σχεδόν δεν λειτουργούσε και έπρεπε και πάλι να μπει σε δεύτερο χειρουργείο.
Οι γαστρεντερικές διαταραχές, έπρεπε να διορθωθούν.
Οι γιατροί είπαν ότι δεύτερη νάρκωση σε τόσο εύθραυστο οργανισμό, ισοδυναμεί με καταδίκη.
Η μικρή όμως έπρεπε να χειρουργηθεί.
Κάποιος σίγουρα θα έβαλε το χέρι του, και πέρα από κάθε λογική η Κάιλι τα κατάφερε και πάλι.
Επέστρεψε στο σπίτι της όπου το δωμάτιό της είχε μετατραπεί σε μια μικρή μονάδα εντατικής θεραπείας.
Μετά από λίγες ημέρες παρουσίασε προβλήματα καρδιάς και μπήκε και πάλι στο χειρουργείο για μια επέμβαση ανοιχτής καρδιάς από την οποία και πάλι η μικρή Κάιλι επέζησε.
Ο οργανισμός της όμως πραγματικά είχε φτάσει στα όρια του...
Στις 11 Μαΐου του 2009 οι γονείς της Κάιλι θα έφευγαν από το νοσοκομείο με το καλαθάκι του αγαπημένου τους μωρού άδειο...
Ο πατέρας της θα γράψει στο blog του.
"Μπήκαμε σε ένα σπίτι άδειο, μαύρο και ψυχρό.
Σε αποχαιρετούμε για λίγο μέχρι να συναντηθούμε όλοι μαζί στους ουρανούς".


Η ξανθιά και ο … φούρνος !! (ανέκδοτο)

Μια ξανθιά πάει σ ένα μαγαζί με ηλεκτρικά είδη και ρωτάει:
- Πόσο κάνει αυτός ο φούρνος;
- Δεν πουλάμε πράγματα σε ξανθιές! αποκρίνεται ο υπάλληλος.
Την επόμενη μέρα η ξανθιά βάφει τα μαλλιά της μαύρα και ξαναπάει:
- Πόσο κάνει αυτός ο φούρνος; ρωτάει τον υπάλληλο.
- Δυστυχώς, δεν πουλάμε σε ξανθιές! της λέει αυτός.
Η ξανθιά δεν το βάζει κάτω. Την επόμενη μέρα βάφει τα μαλλιά της κόκκινα και πάλι στο ίδιο κατάστημα:
- Πόσο κάνει αυτός ο φούρνος; ρωτάει.
- Λυπάμαι, αποκρίνεται ο υπάλληλος, αλλά δεν πουλάμε σε ξανθιές.
- Μα πως το κατάλαβες; ξεσπάει η ξανθιά. Αφού έχω βάψει τα μαλλιά μου!
- Γιατι αυτός δεν είναι φούρνος, είναι τηλεόραση!

Δείτε πως είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές της ταινίας “Γαλάζια Λίμνη” (pics)

Έπαιξαν στην τεράστια επιτυχία της δεκαετία του ’80, “Γαλάζια Λίμνη”.
Η Brooke Shields και ο Christopher Atkins, στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, είχαν κλέψει καρδιές τόσο στον ανδρικό, όσο και στον γυναικείο πληθυσμό.

Πόσο έχουν αλλάξει 32 χρόνια μετά;… Η Brooke Shields……και ο Christopher Atkins…

Η Ελένη Μενεγάκη για βουτιές στην Άνδρο (Pics)

Η Ελένη Μενεγάκη για βουτιές στην Άνδρο (Pics)
Η Ελένη Μενεγάκη μετά το τέλος της εκπομπής της για αυτή τη σεζόν αναχώρησε για Άνδρο και ανέβασε φωτογραφίες της στο twitter.

H πρώτη φωτογραφία που ανέβασε ήταν από την ήρεμη θάλασσα και η παρουσιάστρια έγραψε: «Σήμερα η θάλασσα είναι λάδι και πεντακάθαρη! Α ρε Ελλαδάρα!!!!!!!!!!».



Λίγο αργότερα ανέβασε άλλη μία με την ίδια να ατενίζει τη θάλασσα, γράφοντας: «Εγώ εδώ! Εσείς που είστε; Στείλτε φωτο και σεις! Φιλάκια».



Και, λίγο πριν πέσει ο ήλιος, η παρουσιάστρια του Alpha έκανε και ένα τρίτο «δωρο» στους followers της, γράφοντας: «Τελευταία βουτιά της μέρας! Νομίζω πως τώρα είναι η καλύτερη ώρα! Η παράλια είναι όλη δικιά μου… σας φιλώ παρεάκι μου».


Έσκυψε να πιάσει μια τσάντα και μας έκανε ένα... σέξι δώρο!

Η εκρηκτική Imogen Thomas σε μια εμφάνισή της εχθές το βράδυ άναψε ''φωτιές''...


Η τηλεπερσόνα που ξέρει να προκαλεί με κάθε εμφάνισή της, είχε ένα μικρό «ατύχημα» όταν χρειάστηκε να σκύψει για να πιάσει μία τσάντα και το στήθος της παραλίγο να βγει έξω.
Αμέσως οι παπαράτσι έπιασαν δουλειά!

Σκότωσε την 8χρονη κόρη του αφού πρώτα τη βασάνισε με καυτό σίδερο

Σοκάρει η είδηση από το Ντουμπάι, όπου πατέρας σκότωσε την οκτάχρονη κόρη του αφού πρώτα τη βασάνισε μαζί με την αδερφή της με καυτό σίδερο. Σκότωσε την 8χρονη κόρη του αφού πρώτα τη βασάνισε με καυτό σίδερο

Ο 29χρονος Χαμάντ Αλ Σαόντ Σεράουι, κατηγορείται ότι για τη δολοφονία της οκτάχρονης Ουαντίμα και την κακοποίηση της επτάχρονης Μειρά, στο σπίτι τους στο Ντουμπάι.
Η Ουαντίμα υπέκυψε στα τραύματά της ενώ η αδελφή της έχει μείνει ανάπηρη μετά τα βασανιστήρια που υπέστη από τον Αλ Σεράουι και την εγκυμονούσα σύζυγό του.
Το σώμα της Ουαντίμα βρέθηκε τον περασμένο μήνα, ενώ σϋμφωνα με τον εισαγγελέα τα κορίτσια βασανίστηκαν για διάστημα έξι μήνών.
Οι εισαγγελείς τους έχουν ήδη καταδικάσει σε φυλάκιση, ενώ το ζευγάρι μπορεί να τιμωρηθεί ακόμη και με θάνατο μπροστά στο εκτελεστικό απόσπασμα.
O Aλ Σεράουι είπε στο δικαστήριο ότι είναι αδύνατον να είχε σκοτώσει την κόρη ενώ αρνήθηκε ότι έβλαψε την άλλη κόρη του, υποστηρίζοντας πως την πήρε στο νοσοκομείο όταν είδε ότι το χέρι της ήταν σπασμένο.
Ωστόσο η σύντροφος του παραδέχθηκε πως εκείνη τραυμάτισε την Μειρά.

Έτοιμο το νέο video clip της Ελευθερίας Ελευθερίου !


Eleftheria Eleftheriou




Έλενας Παπαβασιλείου..


Τι το θέλαμε με τέτοια ζέστη να ανοίξουμε την τηλεόραση... Φωτιά πήραμε! Κι αυτό γιατί πέσαμε πάνω στο Μες την καλή χαρά και στα ακάλυπτα πόδια της Έλενας Παπαβασιλείου.. Βλέπετε η εκρηκτική παρουσιάστρια δεν άντεξε τον καύσωνα που μας έχει γονατίσει, και φόρεσε τα απολύτως απαραίτητα, ίσα ίσα για να λέει πως είναι ντυμένη!

Αστείες λήψεις κοριτσιών με τα μπικίνι τους!



Πέμπτη, 5 Ιουλίου 20120 σχόλιαΠολλά μπορούν να συμβούν στην παραλία και τυχαίνουν πολλές φορές τη στιγμή που γίνεται το "κλικ". Δείτε τέτοια αστεία φωτογραφικά στιγμιότυπα με πρωταγωνίστριες όμορφες παρουσίες και τα μπικινάκια τους...

















 
Powered by Blogger