Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Άντζελα Δημητρίου: «Έχω κάνει πάνω από δέκα εκτρώσεις»


Μια συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Άντζελα Δημητρίου... μια εξομολόγηση εκ βαθέων καθώς δεν δίστασε να αποκαλύψει πως έχει κάνει πάνω από δέκα εκτρώσεις.

«Κάθε φορά που έχανα ένα παιδί, πληγωνόμουν. Όταν μια γυναίκα μένει έγκυος και δεν μπορεί να κρατήσει το παιδί, αφού ολοκληρωθεί η άμβλωση και περάσει η επήρεια της νάρκωσης, μένουν κατάλοιπα», λέει στο περιοδικό Εγώ.

Το ψάρι με τα ανθρώπινα δόντια


Ένα από τα πιο παράξενα ψάρια είναι το ψάρι Pacu που ζει στην Βραζιλία. Τα ψάρια Pacu, ξαδέλφια των πιράνχας, είναι γνωστά και ως «frugivores» τα ψάρια με τα ανθρώπινα δόντια.
Με τα δόντια τους μπορούν να ραγίσουν και να τραφούν με ξηρούς καρπούς αλλά και με φρούτα. Στις περιοχές του Αμαζονίου, η μεγαλύτερη απειλή για τα Pacu είναι η εμπορική αλιεία.
Το ψάρι με τα ανθρώπινα δόντια

Το ψάρι με τα ανθρώπινα δόντια
Το ψάρι με τα ανθρώπινα δόντια
Το ψάρι με τα ανθρώπινα δόντια
Το ψάρι με τα ανθρώπινα δόντια
Το ψάρι με τα ανθρώπινα δόντια

Πηγή:
http://www.dinfo.gr

Το καυτό στριπτίζ της Μπιγιονσέ!

Πιο σέξι από ποτέ εμφανίζεται η Μπιγιονσέ στο νέο βιντεοκλίπ του τραγουδιού Dance for you.

Φορώντας ένα μικροσκοπικό φόρεμα, που συνοδεύεται από ζαρτιέρες και καλτσοδέτες και μαύρα γάντια, η σταρ της μουσικής χορεύει έναν αισθησιακό χορό σε ασπρόμαυρο φόντο, υπό το βλέμμα του συνοδού της.

Σύμφωνα με τη Sun, η Μπιγιονσέ αποκάλυψε ότι τα γυρίσματα του βιντεοκλίπ ήταν αρκετά δύσκολα, καθώς ήταν ήδη έγκυος κι η κοιλιά της είχε ήδη αρχίσει να φουσκώνει. Η εγκυμοσύνη τη δυσκόλεψε και στην εκτέλεση του χορού. «Όταν είσαι έγκυος είναι λίγο δύσκολο να κάνεις όλες τις χορογραφίες και τα τραγούδια την ίδια στιγμή», δήλωσε η Μπιγιονσέ.

Τα πιο παράξενα γυαλιά ηλίου!




Αυτό το καλοκαίρι αποφύγετε τα συνηθισμένα.. Αφήστε τα κλασσικά γυαλιά ηλίου που αγοράζετε συνήθως και ψάξτε για κάτι πιο πρωτότυπο! Σαν αυτά που θα σας δείξουμε στην συνέχεια..


Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τραβήξετε πάνω σας όλα τα βλέμματα
Τα πιο παράξενα γυαλιά ηλίου

Τα πιο παράξενα γυαλιά ηλίου
Τα πιο παράξενα γυαλιά ηλίου
Τα πιο παράξενα γυαλιά ηλίου
Τα πιο παράξενα γυαλιά ηλίου
Τα πιο παράξενα γυαλιά ηλίου
Τα πιο παράξενα γυαλιά ηλίου
Τα πιο παράξενα γυαλιά ηλίου
Τα πιο παράξενα γυαλιά ηλίου
Τα πιο παράξενα γυαλιά ηλίου
Τα πιο παράξενα γυαλιά ηλίου
Τα πιο παράξενα γυαλιά ηλίου
Τα πιο παράξενα γυαλιά ηλίου
Τα πιο παράξενα γυαλιά ηλίου
Τα πιο παράξενα γυαλιά ηλίου
Τα πιο παράξενα γυαλιά ηλίου
Τα πιο παράξενα γυαλιά ηλίου
Τα πιο παράξενα γυαλιά ηλίου
Τα πιο παράξενα γυαλιά ηλίου
Τα πιο παράξενα γυαλιά ηλίου
Τα πιο παράξενα γυαλιά ηλίου
Τα πιο παράξενα γυαλιά ηλίου
Τα πιο παράξενα γυαλιά ηλίου


Πηγή:
http://www.dinfo.gr

Η νέα κόκκινη Φερράρι της Πάρις Χίλτον

Μια κόκκινη Σπάιντερ Φερράρι ήταν το απόκτημα της Πάρις Χίλτον στην τελευταία «Μεγάλη Παρασκευή» των προσφορών στις ΗΠΑ.
Για το νέο της αυτοκίνητο, η κληρονόμος έδωσε το ευτελές ποσό των ... 300.000 δολαρίων, κάτι που επιβεβαίωσαν άτομα του περιβάλλοντός της. «Μόλις οδήγησα το νέο μου αυτοκίνητο για πρώτη φορά», ήταν το twit της Πάρις Χίλτον. «Τόσο ωραίο αυτοκίνητο και τόσο τέλεια να το οδηγώ! Το αγαπώ!» ανέφερε.
Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ήταν ένα παιδικό όνειρο της Χίλτον, που αποφάσισε να κάνει στον εαυτό της από τώρα ένα χριστουγεννιάτικο δώρο. Η ίδια όλο το προηγούμενο διάστημα ταξίδεψε σε 12 διαφορετικές χώρες για να ανοίξει τα καταστήματά της.

Εκτός της Φερράρι, η Πάρις Χίλτον έχει μία διόλου ευκαταφρόνητη συλλογή αυτοκινήτων που περιλαμβάνει δύο Μπέντλεϊ, ένα Ρέιντζ Ρόβερ, ένα υβριδικό Εσκαλέιντ και μία Λέξους.
Πηγή:http://www.newsbomb.gr

Γιατί προσθαφαιρούμε φίλους στο Facebook;

Στις μέρες μας οι σχέσεις στα διάφορα κοινωνικά δίκτυα τείνουν να γίνουν ισοδύναμες με αυτές τ …ης πραγματικής ζωής. Έτσι η πρόσθεση και η αφαίρεση ανθρώπων από τη λίστα φίλων συνήθως εμπεριέχει και κάποιο συναισθηματικό αντίκτυπο.
Σύμφωνα με μία μελέτη της NC Incite, μίας εταιρεία που ανήκει στην Nielsen ΜcKinsey, ο νούμερο ένα λόγος προσθήκης ενός ατόμου στο Facebook είναι επειδή τον γνωρίζουμε από την πραγματική ζωή ενώ ο δημοφιλέστερος λόγος διαγραφής του είναι η ανάρτηση προσβλητικών σχολίων. Και οι δύο αυτές παρατηρήσεις είναι λίγο πολύ ήδη γνωστές σε όλους.
Ωστόσο, η έρευνα κατέληξε και ορισμένα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία όπως ότι ο μέσος χρήστης έχει 130 φίλους, ότι οι άντρες το χρησιμοποιούν κυρίως για την επέκταση του δικτύου γνωριμιών τους και για φλερτάρισμα ενώ οι γυναίκες το χρησιμοποιούν για να εντοπίσουν κάποιο δημιουργικό ντύσιμο, croupon και για να εισπράξουν θετικά σχόλια.
Η μελέτη αυτή έχει οπτικοποιηθεί πλήρως στο infographic που ακολουθεί:


Καφετιέρα πάντως ..... καιρού !!!





Μήπως όταν κοροϊδεύεις κάτι τεχνολογικό ...
... αναφέρεσαι στο καφέ και λές μήπως κάνει και καφέ??
Ε λοιπόν υπάρχει και το ανάποδο!
Τι μπορεί να κάνει μια καφετιέρα? Να κάνει κάφε ?? Μόνο??
Μήπως μπορεί -όπως η εικονιζόμενη καφετιέρα της Melita- να λέει και τον καιρό με FM σύνδεση με το MSN??
E ναι λοιπόν μπορεί αλλά η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο σε USA και Canada, για την ώρα ...


Πηγή:http://www.sintagespareas.gr

Ο Μέντες παραδέχεται τη σχέση του με τη Ρ. Χολ


Την περίοδο του χωρισμού του διάσημου σκηνοθέτη με την Κέιτ Γουίνσλετ θεωρείτο το τρίτο πρόσωπο και η αιτία της ρήξης μεταξύ τους.

Τότε και η ηθοποιός Ρεμπέκα Χολ και ο Σαμ Μέντες το διέψευδαν κατηγορηματικά. Έχουν περάσει 18 μήνες από τότε και η σχέση τους επιβεβαιώνεται μέσω του εκπροσώπου του.
Δεν θέλησε να αναφερθεί στη διάρκεια που ο Μέντες και η Χολ είναι μαζί, προφανώς μη θέλοντας να επιβεβαιώσει την πιθανότητα απιστίας εκ μέρους του προς την Κέιτ Γουίνσλετ μετά από έξι χρόνια γάμου.

Περίεργα και παράξενα...







Μια γάτα βάρους 15 κιλών από την Ιταλία θεωρείται η προσωποποίηση του Garfield με σάρκα και οστά.

Ο Orazio όχι μόνο δεν μοιάζει με την γάτα που τρώει υπερβολική δόση φαγητού καθημερινά αλλά μοιάζει με τη γάτα που μπορεί να φάει ολόκληρη αγελάδα.

Όπως ακριβώς ο Garfield παραδίδεται στα αγαπημένα του λαζάνια, αυτή η υπέρβαρη γάτα απέκτησε το αξιοπρόσεκτο μέγεθός της καταβροχθίζοντας όλα τα κεράσματα που του προσέφεραν οι ντόπιοι.

Ο γάτος Orazio, 3 ετών, είναι τόσο καλοφαγάς ώστε η ιδιοκτήτρια του, Laura Santarelli, το θεωρεί σχεδόν αδύνατον να τον βοηθήσει να αδυνατίσει.

Η υπέρβαρη γάτα είναι τόσο μεγάλη που ακόμα και για την κυρία Laura είναι αρκετά δύσκολο να τη σηκώσει.

Εκτός των άλλων όμως εάν κάποια από τις άλλες 5 γάτες της Laura βρεθούν στο δρόμο της κατά τη διάρκεια του δείπνου τα αποτελέσματα μπορούν να είναι καταστροφικά...

Πηγή: http://news.pathfinder.gr

Πρόστιμο 80.000 ευρώ του ΕΣΡ για το «Αλ Τσαντίρι Νιούζ»





Πρόστιμο ύψους 80.000 ευρώ για διασφάλιση προστασίας θεσμών και προστασίας προσωπικότητας αναφερομένων προσώπων επέβαλε το ΕΣΡ στην εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου ''Αλ Τσαντίρι Νιουζ'', της 31ης Μαΐου.

Η εν λόγω εκπομπή είχε κάνει επεξεργασία στα πρόσωπα των απριλιανών δικτατόρων και προέβαλε μονταρισμένα τα πρόσωπα του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, του τέως κυβερνητικού εκπροσώπου Γιώργου Πεταλωτή και του προέδρου του ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη, με υπόκρουση στρατιωτικών εμβατηρίων.
«Άλλο ελευθερία λόγου και άλλο ασυδοσία και εκτροπή», σχολίασε ο πρόεδρος του ΕΣΡ Γιάννης Λασκαρίδης.

Μειοψήφησαν οι Κωνσταντίνος Τσουράκης, που πρότεινε πρόστιμο 15.000 ευρώ, Ιωάννης Παπακώστας και Γεώργιος Στεφανάκης, που πρότειναν να επιβληθεί σύσταση.

Πηγή:http://www.supa.gr

Αρνείται να εγκαταλείψει τον τάφο του αφεντικού του και να φάει...

Ο Lao Pan, ένας ανύπαντρος άνδρας χωρίς οικογένεια έφυγε από την ζωή στα 68 του χρόνια Ο Pan ζούσε σε ένα χωριό της Κίνας και η μόνη συντροφιά και παρέα του ήταν ο σκύλος του. Εδώ και μία εβδομάδα ο σκύλος παρά τις επαναλαμβανόμενες προσπάθειες των κατοίκων της περιοχής αρνείται να φύγει από τον τάφο του αφεντικού, καθώς επίσης και να φάει... Όπως αναφέρει το Sky News οι κάτοικοι έχουν ήδη ξεκινήσει να κατασκευάζουν ένα σπιτάκι το οποίο θα τοποθετήσουν δίπλα στον τάφο, προκειμένου τουλάχιστον να προστατέψουν τον σκύλο από την βροχή και το κρύο.
Πηγή:http://tsekouratoi.blogspot.com

o Νίνο Παντρεύεται!


Σύμφωνα με τη Ναταλία Γερμανού, ο Νίνο ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τη Χρυσή Βαρδινογιάννη πάρα πολύ σύντομα. Η παρουσιάστρια του Alpha μίλησε για τα χαρμόσυνα σχέδια στη ζωή του γνωστού τραγουδιστή, αποκαλύπτοντας ότι το ζευγάρι έχει πάρει ήδη την ευχή του πατέρα της νύφης, Γιώργου Βαρδινογιάννη αλλά και της μητέρας της, Αγάπης. Το ζευγάρι, μάλιστα, ενδέχεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας ακόμα και μέσα στον επόμενο μήνα. Άνθρωποι από το περιβάλλον του 30χρονου τραγουδιστή λένε πάντως στο Yupi πως, αν και το ζευγάρι έχει αποφασίσει να επισημοποιήσει τη σχέση του, δεν έχουν ανακοινώσει ακόμα την ημερομήνια.

Χιμπατζής με εθισμό στο ποτό και το κάπνισμα



Ο Ζόρα ο χιμπατζής είναι ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του τσίρκου στη Ρωσία.
Το συμπαθές ζώο υποβάλλεται εδώ και ημέρες σε...
αγωγή απεξάρτησης από το αλκοόλ και το κάπνισμα.
Ο Ζόρα μόνο καταθλιπτικός δεν είναι. Είναι μες στην τρέλα και την καλή χαρά. Καθημερινά διασκεδάζει τους μικρούς και μεγάλους φίλους του που σπεύδουν να τον απολαύουν στο τσίρκο.
Ο Ζόρα άρχισε από ένα σημείο και ύστερα να γίνεται επιθετικός με αποτέλεσμα να μεταφερθεί σε ένα ζωολογικό κήπο της πόλης Ροστόφ, όπου απέκτησε αρκετούς απογόνους, έμαθε να σκιτσάρει με μαρκαδόρους, “κόλλησε” όμως και δύο κακές συνήθειες. Εγινε μανιώδης καπνιστής και λάτρης της μπύρας.
“Η μπύρα και τα τσιγάρα τον κατέστρεφαν. Εκλιπαρούσε τους επισκέπτες για ποτό”, βεβαιώνει η εφημερίδα Κομσομόλσκαγια Πράβδα, η οποία προσθέτει ότι τελικώς ο Ζόρα αποφασίστηκε να μεταφερθεί στο Καζάν για θεραπεία αποτοξίνωσης.


Πηγή:http://tsekouratoi.blogspot.com

Ζέτα-Μιχάλης: Ο υπέρ πάντων... αρραβώνας







Επεισόδιο 289ο στο σήριαλ Ζέτα Μακρυπούλια- Μιχάλη Χατζηγιάννη. Το κυπριακό περιοδικό Beautiful people κυκλοφόρησε με φωτογραφία της Ζέτας Μακρυπούλια στην οποία φαίνεται ξεκάθαρα ένα τεράστιο μονόπετρο.

Η φωτογραφία και μόνο ήταν αρκετή για να ρίξει για μία ακόμα φορά νερό στο μύλο της σχέσης τους και να ξεκινήσει για πολλοστή φορά η παραφιλολογία για επικείμενη επισημοποίηση της. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του κυπριακού τύπου το ζευγάρι έχει αρραβωνιαστεί.

Η Ελεονώρα Μελέτη που μετέδωσε πρώτη την πληροφορία δήλωσε ότι επικοινώνησε με κύπριο δημοσιογράφο ο οποίος της επιβεβαίωσε την είδηση. Η Ελεονώρα Μελέτη είπε μεταξύ άλλων ότι η Ζέτα Μακρυπούλια φοράει συνέχεια το δαχτυλίδι αν και τις περισσότερες φορές προτιμά να γυρίζει την πέτρα από μέσα για να μην φαίνεται. Το ερώτημα τώρα είναι ένα! Το ζευγάρι θα προτιμήσει να παντρευτεί το 2012 που είναι δίσεκτο ή θα περιμένει έναν ακόμα χρόνο; Άγνωσται αι βουλαί.





Πηγή:http://www.supa.gr

Μητέρα έκανε αυξητική στήθους στην 7χρονη κόρη της!




Ένα τραγικό δώρο γενεθλίων...

Η Sarah Burge είναι μια 50χρονη μητέρα τεσσάρων παιδιών και καθώς είναι εθισμένη στις πλαστικές επεμβάσεις έκανε δώρο στην 7χρονη κόρη της μια επέμβαση αυξητικής στήθους.

Η «ανθρώπινη Barbie» όπως αυτοαποκαλείται αφού έχει κάνει πολλές επεμβάσεις κερδίζοντας έτσι τη δημοσιότητα σκέφτηκε πως το καλύτερο δώρο για την μόλις 7 ετών κόρη της είναι μια αυξητική στήθους αξίας 6.000 λιρών.
Ωστόσο, η μικρή Poppy θα εξαργυρώσει το δώρο της μόλις κλείσει τα 16, όταν δηλαδή θα είναι νόμιμη η επέμβαση.
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι το πάρτι της μικρής κόστισε 12.000 λίρες ενώ είχε μόνο εφτά προσκεκλημένους.

Η μικρή Poppy ήδη έχει αρχίσει να υιοθετεί τον τρόπο ζωής της μητέρας της καθώς μαζί με τις φίλες της έκανε μανικιούρ και πεντικιούρ και έβαψαν το πρόσωπό τους.



Πηγή:http://tsekouratoi.blogspot.com

Comeback μέσω Ρουμανίας


Η Βανέσα Αδαμοπούλου επιστρέφει στο τραγούδι... μέσω Ρουμανίας. Η τραγουδίστρια κυκλοφόρησε ένα νέο, χορευτικό τραγούδι, το οποίο ερμηνεύει μαζί με γνωστό Ρουμάνο τραγουδιστή και ήδη είναι επιτυχία στη συγκεκριμένη χώρα. Η γνωστή τραγουδίστρια, την οποία πρωτογνωρίσαμε στην ταινία «Σειρήνες στο Αιγαίο», όπου τραγουδούσε το hit «Πάνω στην τρέλα μου», είχε αρκετό διάστημα να βγάλει κάτι νέο. Πριν από λίγο καιρό όμως, έβαλε τέλος στην ηθελημένη αποχή της από τη δισκογραφία και μας ξάφνιασε με ένα καινούργιο τραγούδι. Πρόκειται για το αγγλόφωνο κομμάτι «Oh La La» σε μουσική και στίχους των Αρη Καλημέρη και Alex Dario, που τραγουδάει μαζί με τον Ρουμάνο τραγουδιστή Marcko. Μάλιστα, την περασμένη εβδομάδα η Βανέσα Αδαμοπούλου πήγε στη Ρουμανία και εμφανίστηκε σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές με σκοπό την προώθηση της νέας δουλειάς της. «Η Βανέσα κάνει μια νέα αρχή, που βασίζεται στη συνεργασία της με τον γνωστό μάνατζερ και συνθέτη Αρη Καλημέρη. Ηδη φάνηκε το πρώτο θετικό αποτέλεσμα της καλής χημείας τους και σίγουρα στο μέλλον θα έχουμε και άλλα τραγούδια με μεγάλη απήχηση όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό...» λέει στην «Espresso της Κυριακής» πηγή από το περιβάλλον της τραγουδίστριας. Το τραγούδι κυκλοφορεί από δισκογραφική εταιρεία που εδρεύει στη Ρουμανία και σύντομα αναμένεται η ελληνική του έκδοση αλλά και το βιντεοκλίπ. Οσο για τα προσωπικά της, η Βανέσα Αδαμοπούλου συνεχίζει να είναι ερωτευμένη με τον Ιωάννη Παπαζήση, παρ’ όλες τις φήμες που τους θέλουν κατά καιρούς να έχουν χωρίσει.

38χρονος στη Μεγάλη Βρετανία καταναλώνει καθημερινά 18 μπουκάλια κόκα-κόλα!!!


Τον εθισμό του στο αναψυκτικό της κόκα-κόλα διαίτης παραδέχτηκε ο Darren
Jones από το Στόκπορτ της Μεγάλης Βρετανίας, ο οποίος ...
καταναλώνει ημερησίως 18 μπουκάλια από το συγκεκριμένο ποτό.
Ο 38χρονος μάλιστα ομολόγησε, ότι δεν μπορεί να φύγει από το σπίτι χωρίς να πάρει μαζί του ένα μπουκάλι γεμάτο με το αγαπημένο του αναψυκτικό, αφού η στέρηση του από αυτό μπορεί να τον κάνει κακοδιάθετο και ευερέθιστο.
Προς έκπληξη των γιατρών που εκφράζουν ανησυχίες για την υγεία του Darren, παρά την κατανάλωση 65.700 μπουκαλιών κόκα-κόλας τα τελευταία 10 χρόνια, ο ίδιος δεν έχει παρουσιάσει μέχρι στιγμής κανένα ιατρικό πρόβλημα.
Ακόμα, ο 38χρονος πατέρας δύο μικρών αγοριών δεν τους επιτρέπει να πιουν ούτε γουλιά από το εν λόγω αναψυκτικό, μάλλον για να μην αποκτήσουν κι αυτά το ίδιο πρόβλημα με εκείνον.

Πηγή:http://tsekouratoi.blogspot.com

Τα δάκρυα της Θέλξης





Ένα διαφορετικό πακέτο με συγκίνηση και αναμνήσεις έστειλε η γνωστή τραγουδίστρια Θέλξη στον πρώτο μεγάλο της έρωτα, τον καθηγητή που είχε στο δημοτικό.
Η Θέλξη εμφανίστηκε στην εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου και μίλησε για τον δάσκαλο που της άλλαξε τη ζωή και την έκανε να ονειρεύεται. Ο καθηγητής Νικος Μοσχόπουλος πήγε στην εκπομπή και μάλιστα όταν η Βίκυ Χατζηβασιλείου του ζήτησε να υποθέσει ποιος μπορεί να του έχει στείλει πακέτο, εκείνος άρχισε να απαριθμεί ονόματα, ενώ θυμόταν ακόμη και τα επίθετα των μαθητών του.
Η αμηχανία του ήταν έκδηλη καθ’όλη την διάρκεια της εκπομπής, ενώ ακόμη και όταν αποκαλύφθηκε ποια του έστελνε το πακέτο, δήλωσε ότι βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση.

 
Powered by Blogger