Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Ελίνα Μπεκάκου στο Sirina.tv : "Μου αρέσει το άγριο σεξ"!

Αυτή η σύνοψη δεν είναι διαθέσιμη. Κάντε κλικ εδώ, για να δείτε την ανάρτηση.

Καλλιστεία για τα καλύτερα οπίσθια της χρονιάς

Έχουμε δει πολλών ειδών …καλλιστεία αλλά αυτά σίγουρα πέραν εμού όλοι οι άνδρες…
άνδρες και όχι οι χαριτωμένοι θα τα ψήφιζαν ως τα καλύτερα που έχουν γίνει ποτέ σε… παγκόσμιο επίπεδο. Κι αυτό γιατί οι διαγωνιζόμενες δεν πρέπει να έχουν απαραίτητα μόρφωση, ούτε να μιλούν καμιά δεκαριά ξένες γλώσσες με πρώτη την Ρωσική. Δεν χρειάζεται καν να ξέρουν να περπατούν σαν μοντέλα στη πασαρέλα αλλά ούτε να είναι μοντέλα! Τι χρειάζεται; Απλά να έχουν ωραία και στητά οπίσθια! Ας είναι και «τσουπωτα»!

Ο εντυπωσιακός διαγωνισμός για τη «Μις οπίσθια 2012» πραγματοποιήθηκε στην Αργεντινή για λογαριασμό γνωστής εταιρίας μαγιό! Σε αυτό έλαβαν μέρος οι καλύτερες κοπέλες που έστειλαν φωτογραφίες χωρίς να χρειάζεται φυσικά να είναι επαγγελματίες μοντέλα! Οι θεατές, πολλοί και φυσικά οι περισσότεροι άνδρες καθώς τα κορίτσια αντί να περνούν μπροστά από τη κριτική επιτροπή… κανονικά, όπως συνηθίζεται στους διαγωνισμούς ομορφιάς, τους έδειχναν τα οπίσθια τους!







 Πηγή

Ποια celebrity τα έδειξε όλα στους φωτογράφους?


Αφού έδωσε το «παρών» σε οικονομική διάσκεψη στη Βουλή των Αντιπροσώπων βγήκε στο δρόμο και ξεκίνησε το στριπτίζ, προκαλώντας ταχυκαρδίες.....

  Σήκωσε το φορεματάκι της και έδειξε σε όλους ότι κάτω από αυτό δεν υπάρχει εσώρουχο. Φυσικά και οι φωτογραφίες της κάνουν ήδη, τον γύρο του κόσμου μέσω Internet και η ίδια απολαμβάνει... ...τουλάχιστον μία εβδομάδα φουλ δημοσιότητας... 

Απολαύστε τις πόζες της, στην παρακάτω coolαριστή φωτογραφική συλλογή... 
Φυσικά πρόκειται για την Ιταλίδα Sarra Tomassi
















Στη φυλακή για το γιαούρτι με το σπέρμα!



Στη φυλακή θα οδηγηθεί για τα επόμενα δύο χρόνια ο υπάλληλος παντοπωλείου, από το Αλμπουκέρκι των ΗΠΑ, ο οποίος πρόσφατα είχε δώσει σε πελάτισσα να δοκιμάσει γιαούρτι που είχε ανακατέψει με το σπέρμα του.

Ο Άντονι Γκαρσία παραδέχθηκε την ενοχή του στη δική η οποία είχε γίνει τον Οκτώβριο.

Να υπενθυμίσουμε πως ο υπάλληλος είχε βάλει το σπέρμα του σε ένα κουτάλι, το οποίο έπειτα έβαλε μέσα στο κεσεδάκι που πρόσφερε σε 32χρονη πελάτισσα. Η γυναίκα κατάλαβε τι συνέβαινε και κάλεσε αμέσως την Αστυνομία.

Ο δικαστής χαρακτήρισε τη φάρσα «αηδιαστική και απαίσια».
Πηγή


Ένας απίστευτος ντράμερ, 1 μόλις έτους!


Perierga.gr - Ένας απίστευτος ντράμερ, 1 μόλις έτους! Το αξιολάτρευτο αγοράκι που πρωταγωνιστεί στο παρακάτω βίντεο είναι μόλις ενός έτους και έχει τρελάνει το YouTube με το ταλέντο του στα ντραμς!
Ο τίτλος του βίντεο είναι «1χρονο παίζει ντραμς σαν να μην είναι τίποτα». Και όχι άδικα!
Το αγοράκι κάθεται σε ένα μικρό πλαστικό σκαμπό και «ντύνει» με τα τύμπανά του, ένα κομμάτι με κιθάρα.

Βοηθός σερβιτόρου με ετήσιες απολαβές 73.856 ευρώ





Βοηθός σερβιτόρου με ετήσιες απολαβές 73.856 ευρώ


Οι απολαβές εργαζομένων στα Ελληνικά Πετρέλαια μοιάζουν να ξεφεύγουν και μάλιστα κατά πολύ από την ελληνική πραγματικότητα της δεδομένης περιόδου.
Σύμφωνα με την εφημερίδα "Πρώτο Θέμα", βοηθός σερβιτόρου αμείβεται με 4.500 ευρώ τον μήνα,
παίρνει 4.700 ευρώ δώρο Χριστουγέννων, ενώ έχει και μπόνους 14.000 ευρώ, το οποίο δεν υπόκειται σε κρατήσεις. Οι ετήσιες μικτές απολαβές του ανήλθαν έτσι στις 73.856 ευρώ.
Η περίπτωση αυτή είναι ενδεικτική αλλά όχι και μοναδική στα ΕΛ.ΠΕ. Έτσι, υπάρχουν ανειδίκευτοι εργάτες με μισθό 4.350 ευρώ τον μήνα, μπόνους 13.700 ευρώ και ετήσιες απολαβές 78.417,69 ευρώ.
Στο ίδιο πνεύμα και οι μισθοί αποθηκάριων,  φυλάκων και οδηγών. Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Πρώτο Θέμα", φύλακας των ΕΛ.ΠΕ. έχει μηνιαίο μισθό 4.553,48 ευρώ, πήρε δώρο Χριστουγέννων 5.163,08 ευρώ και μπόνους 14.441 ευρώ, με το ετήσιο εισόδημά του να ανέρχεται στα 83.723,82 ευρώ.
Οδηγός φορτηγού έχει ετήσιες αποδοχές 72.517,99 ευρώ από τα οποία τα τα 13.995,17 ήταν μπόνους και χειριστής - ρυθμιστής έχει εισόδημα 128.557,92 με μπόνους 20.422,59.
Τέλος, ο γενικός διευθυντής διυλιστηρίων έλαβε το 2011 199.083,02 ευρώ, με τον μισθό του να διαμορφώνεται στις 14.169,10 ευρώ και το δώρο Χριστουγέννων στις 15.458 ευρώ.

Μια βόλτα στα ερωτικά σινεμά της Αθήνας...

Από τους 35 της δεκαετίας του ΄80 παραμένουν ανοιχτοί μόλις 5



Υπάρχουν ακόμη κινηματογράφοι στο κέντρο της Αθήνας που προβάλλουν αποκλειστικά ταινίες σεξ. Από τον αριθμό 35 της δεκαετίας του ’80 σήμερα παραμένουν ανοιχτοί μόλις πέντε στο κέντρο της πρωτεύουσας. 

Αν και η πρόσβαση σε ερωτικό υλικό (βίντεο, φωτογραφίες, κλπ) σήμερα είναι εύκολη, οι κινηματογράφοι αυτοί λειτουργούν εδώ και πάρα πολλά χρόνια και έχουν… πελατεία. Βέβαια, όπως παραδέχονται στο newsbeast.gr άνθρωποι που εργάζονται σε αυτούς τους χώρους, ο κόσμος που τους επισκέπτεται για λίγες στιγμές… απόλαυσης, έχει μειωθεί τόσο λόγω οικονομικής κρίσης όσο και γιατί οι νέοι έχουν βρει άλλους τρόπους για να τη... βρίσκουν. 

Πάντως, σύμφωνα με τους ανθρώπους αυτούς, υπάρχουν τρεις κατηγορίες πελατών: οι μεγαλύτερης ηλικίας άντρες, οι μετανάστες και κάποιοι γκέι που έλκονται ακόμη από την υπόσχεση μιας σύντομης σεξουαλικής συνεύρεσης. 

Το Αβέρωφ 

Ακριβώς στην «καρδιά» της πρωτεύουσας, στην οδό Λυκούργου, απέναντι από τον παλιό Λαμπρόπουλο, στο σημείο όπου σήμερα υπάρχει πολύ γνωστό εμπορικό κατάστημα, βρίσκεται ο ερωτικός κινηματογράφος «Αβέρωφ».

Το σινεμά δημιουργήθηκε στα τέλη της δεκαετίας του ΄50 και λειτούργησε ως οικογενειακός κινηματογράφος. Όπως μάλιστα αναφέρουν δημοσιεύματα της εποχής, άνθρωποι κάθε ηλικίας, από τον Κολωνό, το Θησείο και τα Εξάρχεια πήγαιναν εκεί για να δουν κυρίως ξένες ταινίες δράσης. Και τώρα όμως ταινίες δράσης παρακολουθούν, αλλά άλλου επιπέδου... 



Εδώ και πάρα πολλά χρόνια, ο συγκεκριμένος κινηματογράφος προβάλλει ερωτικού περιεχομένου ταινίες. Η τιμή του εισιτηρίου για κάθε επισκέπτη είναι 4,5 ευρώ και όπως λένε στο newsbeast.gr άνθρωποι που εργάζονται σε αυτό, τα άτομα που πηγαίνουν εκεί, είναι κυρίως πολίτες μέσης ηλικίας και μετανάστες. Υπάρχουν πάντως και οι περιπτώσεις ατόμων που αρέσκονται στο ίδιο φύλο.



«Δεν πρέπει να πεθάνουν αυτοί οι χώροι διότι υπάρχει ακόμη κόσμος που τα επισκέπτεται», αναφέρει άνθρωπος που εργάζεται σε αυτό για να τονίσει ότι τα τελευταία χρόνια η πελατεία τους έχει μειωθεί κατά 30%. 



«Δεν έρχονται αρκετοί νέοι εδώ και σπάνια συναντάμε και πελάτες που είναι ζευγάρια. Ούτε γυναίκες επιλέγουν αυτό το χώρο πάντως», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Στο συγκεκριμένο κινηματογράφο προβάλλονται τρεις ταινίες ημερησίως, διάρκειας περίπου 2 ωρών η κάθε μία, οι οποίες αλλάζουν τρεις φορές την εβδομάδα. 

Στο ισόγειο, όπου βρίσκεται η βασική αίθουσα, υπάρχουν 100 καθίσματα για τους επισκέπτες ενώ στο θεωρείο άλλα 50 και κατά τη διάρκεια προβολής ταινιών ακούγονται σε όλο το χώρο του κινηματογράφου οι αισθησιακές κραυγές ηδονής από τις γυναίκες που έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις ταινίες τέτοιου τύπου.

Μετά το τέλος των ταινιών και μόλις οι επισκέπτες φύγουν, το συνεργείο καθαρισμού του κινηματογράφου αναλαμβάνει την καθαριότητα του χώρου καθώς υπάρχουν επισκέπτες που δεν αρέσκονται μόνο στο να βλέπουν το ερωτικό περιεχόμενο των βίντεο αλλά αυτοϊκανοποιούνται. Βέβαια, υπάρχουν και περιπτώσεις που γκέι καταλήγουν σε μία ερωτική συνεύρεση, αλλά όπως λένε, αυτές είναι σπάνιες έως μηδαμινές. 

Το «Κοσμοπολίτ»

Λίγο πιο κάτω από χαρακτηριστικό πολυκατάστημα της Ομόνοιας, υπάρχει ο ερωτικός κινηματογράφος «Κοσμοπολίτ». Ακριβώς στον πεζόδρομο της οδού Μ. Κοτοπούλη 7, το μεσοπολεμικό καλτ σινεμά, με το ξενοδοχείο που βρίσκεται δίπλα σε αυτό, έχει διατηρήσει τα αρχιτεκτονικά του στοιχεία. Πελάτες σε αυτό είναι κυρίως μεσήλικες και αλλοδαποί.



Η τιμή του εισιτηρίου ανέρχεται στα 5 ευρώ 



Το «Adult Theaters»

Στην οδό Καρόλου στο Μεταξουργείο υπάρχει ο συγκεκριμένος ερωτικός κινηματογράφος, ο οποίος απευθύνεται σε άντρες, γυναίκες αλλά και ζευγάρια. Πρόκειται για έναν πολυχώρο 670 τετραγωνικών μέτρων και η έκπληξη που υπάρχει είναι ότι υπάρχει μειωμένη τιμή στο εισιτήριο για τα ζευγάρια που θα το επιλέξουν. 



Η τιμή δηλαδή για ένα άτομο είναι 7 ευρώ και 12 κοστίζει το εισιτήριο για τα ζευγάρια που θα πάνε εκεί, για να ταξιδέψουν στον κόσμο των αισθήσεων, απαλλαγμένα από τα ταμπού και τις ανασφάλειες. 



Το Αθηναϊκόν

Πίσω από το δημαρχείο της πλατείας Κοτζιά, επί της οδού Κρατίνου, ο ερωτικός κινηματογράφος «Αθηναϊκόν» κατασκευάστηκε τη δεκαετία του ΄80, για να προβάλλει ταινίες πορνό (ακόμη και με υποθέσεις που αφορούν γκέι). 



Ο συγκεκριμένος κινηματογράφος χρωστάει το όνομά του στο γειτονικό, ομώνυμο σινεμά της οδού Κλεισθένους που έπαψε να λειτουργεί εδώ και πολλά χρόνια. 

Το Όρφεο 

Πρόκειται ίσως για το μοναδικό συνοικιακό σινεμά πορνό. Βρίσκεται στην πλατεία Αττικής και άνοιξε το 2003, παρά την κρίση που ήδη αντιμετώπιζαν τέτοιου τύπου κινηματογράφοι. Βρίσκεται στην πλατεία Αττικής και σε αυτό πηγαίνουν άνθρωποι μέσης ηλικίας και μετανάστες που αναζητούν σύντομες στιγμές χαλάρωσης και ηδονής. 

Πάντως, παρά τη μειωμένη κίνηση στα συγκεκριμένα σινεμά, όλα είναι ανοιχτά από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ όλες τις ημέρες της εβδομάδας.

Έκλεισε ο «βασιλιάς» του είδους!

Το «Σταρ» της οδού Αγίου Κωνσταντίνου ήταν ο «βασιλιάς» στο είδος των ταινιών πορνό. 



Είχε σχεδιαστεί από τον εβραϊκής καταγωγής Ζακ Μωσέ και αρχικά είχε ξεκινήσει να λειτουργεί ως οικογενειακός κινηματογράφος με μία ενδιαφέρουσα αρ ντεκό άποψη, αλλά η ραγδαία υποβάθμιση της Ομόνοιας στη δεκαετία του ΄70 δεν άφησε πολλά περιθώρια στους ιδιοκτήτες του. Η αρχή έγινε με καράτε, «καουμπόικα» και στη συνέχεια με αισθησιακές ταινίες. 



Έκλεισε όμως με αποτέλεσμα να μην φωτίζεται με τα χαρακτηριστικά κόκκινα μεγάλα γράμματα η επιγραφή του.
Πηγή

Λεβαδειακός - Κέρκυρα 4-3

Ο Λεβαδειακός κέρδισε με 4-3 την Κέρκυρα σε ένα παιχνίδι όπου οι Βοιωτοί προηγήθηκαν στο σκορ με 4-1 πανηγυρική Το παιχνίδι είχε ένα ρυθμό που ούτε και ο πιο αισιόδοξος οπαδός των δυο ομάδων θα περίμενε, αφού στο ξεκίνημα του κάθε ημιχρόνου είχαμε και βροχή από γκολ!
Ο Λεβαδειακός προηγήθηκε με 4-1, όμως στη συνέχεια χαλάρωσε και η Κέρκυρα πλησίασε στο 4-3! Τελικά οι Βοιωτοί πήραν το τρίποντο και ξέφυγαν για τα καλά από τις τελευταίες θέσεις. Γήπεδο: Λιβαδειά
Διαιτητής: Θανάσης Γιάχος (Χίος)
Α' Βοηθός: Eυθυμιάδης Δαμιανός (Πιερίας)
Β' Βοηθός: Ηλίας Αλεξέας (Μεσσηνίας)
4ος διαιτητής: Ιωάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
Παρατηρητής: Βασίλειος Σκουφίτσας (Αθηνών)
Καιρό: Αρκετά καλός

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Λεβαδειακός (Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Τομάς, Αλεξίου, Μεντί, Ζησόπουλος, Κόρμπος, Σουμπίνιο, Φαβάλι, Πόποβιτς (Παπαδόπουλος 60'), Βασιλείου (Κουτσόπουλος 74').
Κέρκυρα (Γκράθια): Γκαλίνοβιτς, Γκουστάβο, Μαϊστόροβιτς, Κοντοδήμος, Ζιαμπάρης, Οσμάν, Γραμμόζης, Ερίθε, Καλαντζής (Γιάντσης 86'), Ιωάννου, Μάρτίν (Τσίγκας 33').
Σκόρερ: Πόποβιτς (12' σουτ), Βασιλείου (20' σουτ), Σουμπίνιο (26' σουτ), Κόρμπος (48' σουτ) - Μαϊστόροβιτς (21' κεφαλιά), Ζιαμπάρης (67' σουτ), Γραμμόζης (77' ['εναλτι)
Κάρτες: Βασιλείου (22' κίτρινη), Κόρμπος (24' κίτρινη), Ζιαμπάρης (41' κίτρινη), Τσίγκας (κίτρινη 68'), Κυριακίδης (κίτρινη 77'), Ιωάννου (κίτρινη 93')

Τρελός ρυθμός!

Ο Λεβαδειακός έδειξε με το καλημέρα πως δεν έχει σκοπό να αφήσει την Κέρκυρα να πάρει μπάλες στη μεσαία γραμμή και την έκλεισε στα καρέ της.
Αυτή η πίεση μετουσιώθηκε σε γκολ μόλις στο 12ο λεπτό, όταν ο Πόποβιτς συνδυάστηκε όμορφα με τον Βασιλείου, βρέθηκε απέναντι από τον Γκαλίνοβιτς και με όμορφο πλασέ έκανε το 1-0.
Οι Βοιωτοί έκαναν δυο τα τέρματα τους στο 20ο λεπτό με τους Πόποβιτς και Βασιλείου να αλλάζουν ρόλους. Ο Σέρβος σέρβιρε στον νεαρό φορ μέσα στη μεγάλη περιοχή κι αυτός με χαμηλό σουτ έκανε το 2-0.
Ένα λεπτό αργότερα η Κέρκυρα μείωσε το σκορ με τον Ίβιτσα Μαϊστόροβιτς να πηδάει για κεφαλιά και να νικά τον Κυριακίδη, με τη μπάλα να βρίσκει και στο κεφάλι του Κόρμπου.
Στο 26ο λεπτό ο τρελός ρυθμός συνεχίστηκε και οι γηπεδούχοι έκαναν τρία τα τέρματα τους. Ο Σουμπίνιο με ατομική ενέργεια έφτασε στο ύψος της μεγάλης περιοχής και έκανε όμορφο σουτ, με τη μπάλα να παίρνει ωραία καμπύλη και να καταλήγει στην εστία της Κέρκυρας.
Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με μία καλή εκτέλεση φάουλ του Γραμμόζη από τα αριστερά, με τη μπάλα να "γλύφει" το οριζόντιο δοκάρι.

Όπως και στο πρώτο...

Η επανάληψη ξεκίνησε ακριβώς όπως και στο ξεκίνημα του αγώνα. Ο Λεβαδειακός μπήκε δυνατά και ο Κόρμπος με ωραίο σκαφτό σουτ έκανε το 4-1για τους Βοιωτούς στο 48ο λεπτό.
Η Κέρκυρα μείωσε το σκορ σε 4-2 στο 67ο λεπτό, όταν ο Γραμμόζης εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά, η μπάλα πέρασε από όλους και ο Ζιαμπάρης με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Βρε λες;
Το παιχνίδι πήρε φωτιά στο 77ο λεπτό, όταν ο Κυριακίδης ανέτρεψε τον Ιωάννου μέσα στη μεγάλη περιοχή και ο Γραμμόζης από τα έντεκα βήματα μείωσε σε 4-3! Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο 5-3, όμως ο Γκαλίνοβιτς έδιωξε με τα πόδια το πλασέ του Σουμπίνιο.

MVP της αναμέτρησης

Δύσκολο να βρεις παίκτη. Ο Βασιλείου έκανε καλό ματς για τον Λεβαδειακό, ενώ ο Ερίθε φάνηκε να το πιστεύει για την Κέρκυρα.

Αδύναμος κρίκος της αναμέτρησης

Οι δυο άμυνες. Τραγικές επιλογές και αντιδράσεις.

 
Powered by Blogger