Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Αστέρας Τρίπολης - Κέρκυρα 1-0

Μ' ένα... παράξενο γκολ του Σολάκη, ο Αστέρας νίκησε 1-0 την Κέρκυρα στην Τρίπολη και πέρασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο. 


Διαιτητής: Δασκαλόπουλος Γεώργιος (Κορινθίας)

Α' Βοηθός: Καρσιώτης Μιχαήλ (Κορινθίας)

Β' Βοηθός: Τάτσης Δημήτριος (Ηπείρου)

4ος Διαιτητής: Ανούσος Νικόλαος (Λακωνίας)

Παρατηρητής: Σίπκας Αντώνιος (Φλώρινας)

 

Η ανασκόπηση

Φαβορί στον αγώνα ήταν ο Αστέρας Τρίπολης κυρίως γιατί είναι πιο σταθερή ομάδα και φυσικά επειδή έπαιζε στην έδρα του. Παρόλα αυτά, οι Φαίακες μπήκαν πιο δυνατά και είχαν μια πολύ καλή ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ στο 5' με τον Γραμμόζη, αλλά ο Έλληνας άσος ήταν λίγο άστοχος.

Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι είχαν κάποια σουτ και απειλούσαν ιδιαίτερα με τον Μπρέσκα που ήταν κεφάτος, αλλά ήταν φανερό πως οι παίκτες του Γκράθια ήταν κάπως ανώτεροι και κυκλοφορούσαν καλύτερα την μπάλα στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο όμως, οι ποδοσφαιριστές του Σάκη Τσιώλη πάτησαν γκάζι, έγιναν επικίνδυνοι και πάλι με τον Μπρέσκα και τελικά κατάφεραν να σκοράρουν στο τέλος με τον Σολάκη σε μια πολύ περίεργη φάση. Όλα ξεκίνησαν από τα πόδια του Μάρτινς, που μπήκε στην περιοχή ανατράπηκε από τον Γραμμόζη, ο διαιτητής δεν έδωσε πέναλτι, όμως οι παίκτες της Κέρκυρας σταμάτησαν, κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο Σολάκης, ο οποίος με σουτ άνοιξε το σκορ.

Στην επανάληψη τα πράγματα δεν άλλαξαν, με τον Αστέρα Τρίπολης να παίζει έξυπνο παιχνίδι τακτικής και την Κέρκυρα να μην μπορεί να απειλήσει ουσιαστικά την εστία των γηπεδούχων. Κάπως έτσι περνούσαν τα λεπτά δίχως να δούμε σπουδαίες φάσεις, με εξαίρεση μια ευκαιρία του Μάρτινς.

Οι Αρκάδες είχαν τον πλήρη έλεγχο, δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα και "ροκάνιζαν" το χρόνο διατηρώντας δίχως να ιδρώσουν το 1-0. Αυτό ήταν το σκηνικό του δευτέρου ημιχρόνου, με αποτέλεσμα ο Αστέρας να πάρει τη νίκη και κατά συνέπεια την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

MVP

Ο Ηλίας Σολάκης τείνει να σε εξελιχθεί σε άνθρωπο του Κυπέλλου, αφού από τα 4 γκολ που έχει πετύχει, τα τρία είναι σ' αυτή τη διοργάνωση. Ο έμπειρος φορ εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας της Κέρκυρας, σκόραρε και έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του. Έτσι απλά.

Αδύναμος κρίκος

Ο Μάρτιν δεν φάνηκε σε κανένα σημείο του αγώνα, δεν βοήθησε καθόλου την ομάδα του και ενώ οι Φαίακες περίμεναν πολλά επιθετικά απ' αυτόν, τελικά δεν πήραν τίποτα.

Πηγή

Η Αγγελία Του Αυτοκινήτου Του… Sex Που Έχει Δει Όλο Το Ελληνικό Facebook!

sex4 200x160 Η αγγελία του αυτοκινήτου του... sex που έχει δει όλο το ελληνικό Facebook!Η εποχή είναι δύσκολη για την αγορά αυτοκινήτων…
Όσοι έχετε προσπαθήσει πρόσφατα να πουλήσετε το όχημά σας σίγουρα θα το έχετε διαπιστώσει.
Αυτό ακριβώς έπαθε και ένας χρήστης του Facebook, ο οποίος βλέποντας ότι κανείς δεν τηλεφωνούσε για το αυτοκίνητο που πουλούσε είπε να πάρει… δραστικά μέτρα!
Έγραψε λοιπόν την αγγελία του με μικρή γραμματοσειρά και πάνω έγραψε με τεράστια γράμματα την λέξη “sex”.
Και το πείραμα πέτυχε!
Δεν ξέρουμε αν πούλησε το αυτοκίνητο, το οποίο κατά τα γραφόμενά του είναι «τζάμι», αλλά την αγγελία την έχει δει όλο το ελληνικό Facebook!
427464 10150623465613194 754833193 9127322 178420083 n Η αγγελία του αυτοκινήτου του... sex που έχει δει όλο το ελληνικό Facebook!

Σπάνια διαταραχή: Είναι 22 ετών και συμπεριφέρεται σαν 5χρονη!








«Η ζωή μου έχει καταστραφεί…» λέει με
 δάκρυα στα μάτια η 22χρονη Alanna Wong η οποία πάσχει από διαταραχές ύπνου που την κάνουν να συμπεριφέρεται σαν μικρό παιδί!
Η Alanna πάσχει από το σύνδρομο Kleine-Levin (KLS) που σημαίνει ότι μπορεί να αποκοιμηθεί ξαφνικά για 22 ολόκληρες ώρες την μέρα ενώ εμφανίζει τρομακτικά ξεσπάσματα (κρίσεις). Η συμπεριφορά της είναι απρόβλεπτη ενώ είναι ανίκανη να διαβάσει και να γράψει.
Η άλλοτε ευγενική και υγιής Alanna γίνεται λόγω του συνδρόμου της –το οποίο απέκτησε στην ηλικία των 10 ετών- επιθετική και αγενής. Δεν μπορεί να ελέγξει την συμπεριφορά της, μιλά σαν μικρό μωρό και νιώθει σαν να είναι μέσα σε όνειρο μην αναγνωρίζοντας τίποτα από το περιβάλλον της.
Μετά από τις κρίσεις που παθαίνει περιφέρεται σαν ζόμπι…
Η 52χρονη μητέρα της Dianne, σημειώνει πως «συμπεριφέρεται όπως όταν ήταν πέντε ετών. Κλαίει και τσαντίζεται και νομίζει πως όλοι την μισούν… Προσπαθώ να την ηρεμήσω με το να διαβάσουμε μαζί ένα βιβλίο, όμως ξαφνικά ούτε να διαβάσει δεν μπορεί…»
Η  Alanna φυσικά δεν θυμάται τίποτα από αυτά τα ξεσπάσματα… λες και δεν συνέβησαν ποτέ! Τις κρίσεις τις παθαίνει ξαφνικά και μπορεί να διαρκέσουν και μέρες, εβδομάδες ή ακόμα και μήνες.
Μάλιστα η μεγαλύτερη κρίση της κράτησε οκτώ ολόκληρους μήνες κάνοντας την ζωή της μαρτύριο!
Η Alanna όταν είναι καλά, τρέφεται υγιεινά και παίζει τένις. Όταν όμως το σύνδρομό της ξεσπά δεν μπορεί να ελέγξει το τι τρώει… Συνήθως καταναλώνει φαγητά που παχαίνουν και αν η περίοδος της κρίσης της διαρκέσει πολύ μπορεί να πάρει πολλά κιλά.
Ευτυχώς σήμερα πια στην ηλικία των 22 είναι σχετικά καλύτερα… ενώ όσο περνούν τα χρόνια θα έχει ακόμα περισσότερο αυτοέλεγχο.
Άλλωστε το σύνδρομο αυτό εξαφανίζεται στην ηλικία των 30…
Πάντως οι δικοί της δεν θα ξεχάσουν την ταλαιπωρία που τράβηξαν μέχρι να της βρούν οι γιατροί από τι πραγματικά έπασχε… Της είχαν πει παλιότερα ότι μπορεί να πάσχει από σχιζοφρένεια.

Αυτό μάλιστα. Είναι καρναβάλι για άντρες

Το καρναβάλι του Ρίο είναι ένα από τα πράγματα που πρέπει να βάλεις στόχο για την επόμενη χρονιά. Ειδικά αν είσαι άντρας






H άτυπη πρωτεύουσα της Βραζιλίας είναι νούμερο ένα προορισμός για πολλούς ονειροπόλους ταξιδιώτες. Κάθε εποχή. Ο Φεβρουάριος και το καρναβάλι, σού δίνουν απλά μερικές αφορμές παραπάνω για να το πάρεις απόφαση. Γένους θηλυκού όλες.

Δεν θα κάνουμε ταξιδιωτική ανάλυση του Ρίο εδώ. Προσωπικά δεν έχω πάει στο Ρίο και είναι από τους διακαείς μου πόθους. Να ανέβω στο άγαλμα του Χριστού να δω την πόλη από ψηλά, να περπατήσω την παραλία της Copacabana και της Ipanema. Να φτάσω στο κοσμοπολίτικο Leblon και να φάω Feijoada, κρέατα σε μια churrascaria και churros βουτηγμένα σε σοκολάτα.
Να πάω βόλτα στις φαβέλες, να μπω με ένα αυτοκίνητο στην ενδοχώρα και να φτάσω στο Σάο Πάολο. Να καταφέρω να φτάσω μέχρι τα δάση και τους ποταμούς του Αμαζονίου.. ώπα ώπα ώπα ξεφύγαμε. Το Ρίο λοιπόν. Από το οποίο βομβαρδιζόμαστε καθημερινά με εικόνες χρωμάτων, διασκέδασης, καρναβαλιού και κυρίως γυναικών. Που χορεύουν. Κάπως έτσι.

Και πείτε μας ρηχούς, πείτε μας απολίτιστους, αλλά αυτή η πανδαισία από Βραζιλιάνες να χορεύουν γυμνόστηθες πάνω σε άρματα, δεν μας αφήνει αδιάφορους. Δεν είναι το γυμνό το θέμα. Προφανώς και όχι. Γιατί το να ψάχνεις για γυμνό σε αυτή την παρέλαση είναι σαν να βλέπεις το American Pie για τα 15 δευτερόλεπτα γυμνού.
Ούτε οι ίδιες οι γυναίκες είναι το θέμα μας γιατί οι περισσότερες από τις βασίλισσες της κάθε ομάδας και σχολής που μετέχει στο καρναβάλι δεν διεκδικούν δάφνες ομορφιάς.
Η όλη ατμόσφαιρα της παρέλασης βγάζει κάτι το ιδιαίτερα ερωτικό. Όπως και να το κάνουμε. Ποιός ασχολείται με τους λιλιπούτειους καρναβαλιστές του Μοσχάτου;










 
Powered by Blogger