Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Η Sophie Howard τα πετάει έξω σε νέα φωτογράφηση για το Nuts



Η Sophie Howard τα πετάει έξω σε νέα φωτογράφηση για το Nuts



Δείτε την 


                                                                                                                       Leah Francis kautos pirasmos

       Πηγή                                                                                                                          

Οι ομορφότερες παρουσίες του World Series of Poker 2011 (18 pics)


Αυτές είναι μερικές από τις πιο όμορφες γυναίκες που είδαμε στο World Series of Poker 2011.
poker001.jpg
poker002.jpg
poker003.jpg
poker004.jpg
poker006.jpg
poker007.jpg
poker008.jpg
poker009.jpg
poker010.jpg
poker011.jpg
poker012.jpg
poker013.jpg
poker014.jpg
poker015.jpg
poker016.jpg
poker017.jpg
poker018.jpg








Πηγή

Στους δρόμους και πάλι χιλιάδες Ρώσοι με συνθήματα κατά του Πούτιν






Μόσχα, Ρωσία
Νέες κινητοποιήσεις κατά του Πούτιν, με αφορμή τις παρατυπίες» στις βουλευτικές εκλογές της περασμένης Κυριακής, πραγματοποιεί η Αντιπολίτευση σε όλη τη ρωσική τη ρωσική επικράτεια. Επίκεντρο η Μόσχα, όπου συγκεντρώθηκαν τουλάχιστον 20.000 άτομα.

Οι Αρχές επέτρεψαν την πραγματοποίηση της συγκέντρωσης, ωστόσο, η παρουσία αστυνομικών τους δρόμους της πρωτεύουσας -όπως τουλάχιστον μεταδίδει ο ανταποκριτής του BBC- είναι εντονότερη από ποτέ.

Διαδηλώσεις γίνονται και σε άλλες πόλεις της χώρας, όπως στο μακρινό Βλαδιβοστόκ, όπου μάλιστα το ΚΚ κατάφερε να επικρατήσει της «Ενωμένης Ρωσίας» στις βουλευτικές εκλογές.

Οι διοργανωτές έκαναν λόγο για 1.000 διαδηλωτές, αριθμός σημαντικός με δεδομένες τις κλιματολογικές συνθήκες, όμως, η Αστυνομία υποβάθμι σημαντικά τη συμμετοχή.

Το θέμα των ρωσικών εκλογών και του τοπίου που διαμορφώθηκε μετά την «κουρεμένη» νίκη του Πούτιν απασχολεί ιδιαίτερα τον βρετανικό Economist.

«Τα πρώτα ρήγματα εμφανίστηκαν» γράφει στο πρωτοσέλιδό του σχετικά με την «Ρωσία του Πούτιν».

«Μπορεί να πέρασαν 20 χρόνια από την κατάρρευση του συστήματος, όμως οι εκλογές έδειξαν πόσο δύσκολο είναι για τη χώρα να ξεπεράσει το Σοβιετικό παρελθόν» σχολιάζει.

«Η αντίδραση των πολιτών σε ένα μάλλον αυταρχικό, μονοπωλιακό καθεστώς είναι κομμάτι της σοβιετικής κληρονομίας που βρίσκει έδαφος στην έλλειψη εναλλακτικών προτάσεων και όχι τόσο στην κοινή επιθυμία για αλλαγή» γράφει το περιοδικό και συνεχίζει:

«Ενώ η ιδεολογία πλέον δεν υπάρχει, όλοι οι μηχανισμοί για τη διατήρηση της εξουσίας είναι στη θέση τους. Οι κεντρικοί θεσμοί, όπως η Αστυνομία, οι δυνάμεις ασφαλείας, τα δικαστήρια, τα μέσα ενημέρωσης και η Παιδεία χρησιμοποιούνται από γραφειοκράτες που επιθυμούν να κρατήσουν την εξουσία τους.»

Η σοβιετική νοοτροπία αποδείχθ8ηκε πολύ πιο ανθεκτική από την ιδεολογία. Μέσα στα επόμενα χρόνια, αναφέρει ο Economist, ο Homo sovieticus μεταλλάχθηκε και αναπαράχθηκε, αποκτώντας στην πορεία νέα χαρακτηριστικά, όπως τον κυνισμό και την επιθετικότητα.

O Economist παραθέτει έρευνα του Pew Global Attitudes για την κατάσταση στη Ρωσία: το 60% των πολιτών δηλώνει δυσαρεστημένο από την κατάσταση στη χώρα, ενώ το 50% των ερωτηθέτων θεωρούν «ατυχία» που δεν υπάρχει πλέον η ΕΣΣΔ.

Παράλληλα ένα ποσοστό κοντά στο 70% εκτιμά ότι οι αλλαγές από το 1991 (έτος κατάρρευσης της ΕΣΣΔ) δεν έχουν βοηθήσει τον μέσο Ρώσο, ενώ ένα ποσοστό πάνω από 50% δηλώνει ότι η χώρα χρειάζεται έναν ισχυρό ηγέτη και ένα Κράτος που θα εξασφαλίζει ότι δεν θα υπάρχει κανένας σε μειονεκτική θέση.
Πηγή

Επιστροφή Bourne μέσω Superstars





Στο εβδομαδιαίο επεισόδιο του Superstars πραγματοποίησε την αγωνιστική του επιστροφή ο Evan Bourne, αλλά... έχασε.



Μαζί με τον Kofi Kingston αποτελεί τους πρωταθλητές Tag Team, Air Boom. Ωστόσο, ο χαρισματικός παλαιστής έλειψε για τριάντα μέρες λόγω παραβίασης του εσωτερικού κανονισμού του WWE. Αφού πρώτα επέστρεψε σεναριακά, έφθασε στο ρινγκ μέσω του Superstars.

Εκεί βρήκε τον Epico και την... ήττα. Άλλωστε, η... καραϊβική παρέα θέλει να διεκδικήσει άμεσα την κορυφή των Tag Team.

Ακόμα, οι Mason Ryan και Jack Swagger πρόσθεσαν εύκολες νίκες στα παλμαρέ τους, ενώ ο Justin Gabriel επικράτησε του Tyson Kidd στον ομορφότερο αγώνα της βραδιάς.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα του εβδομαδιαίου επεισοδίου του Superstars:

Ο Justin Gabriel κέρδισε τον Tyson Kidd.
O Jack Swagger κέρδισε τον Trent Barreta.
O Mason Ryan κέρδισε τον Drew McIntyre.
O Epico κέρδισε τον Evan Bourne.
Πηγή

Χριστουγεννιάτικο παζάρι του Ατενέουμ μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου







Αθήνα
Με τις γιορτές των Χριστουγέννων να πλησιάζουν, το Διεθνές Καλλιτεχνικό Κέντρο Ατενέουμ ετοίμασε, όπως κάθε χρόνο, το παζάρι του. Με μεράκι, αγάπη και σε πείσμα των καιρών η μεγάλη αίθουσα συναυλιών του κτιρίου στην οδό Αδριανού 3, μεταμορφώνεται και πάλι σε ένα ζεστό, αισιόδοξοκόσμο, με το αναγκαίο κέρασμα των φιλόξενων οικοδεσποτών, σε όσους θα περάσουν το κατώφλι του για να βρουν ό,τι καλαίσθητο και χειροποίητο μπορεί να ομορφύνει και τις φετινές γιορτές.

Μαρμελάδες σπιτικές, αισθαντικό σπιτικό κρητικό ρακί, πολύχρωμο μυρωδάτο ξύδι, άσπρο και κόκκινο κρασί, παραδοσιακά λικέρ, και γλυκά του κουταλιού, όλα υπέροχα φτιαγμένα από το Ατενέουμ.

Και βέβαια, βιβλία, cd και DVD, χειροποίητα κοσμήματα, κεριά, χριστουγεννιάτικα στολίδια και πολλά παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους, διεκδικούν το ενδιαφέρον όλων για την ενίσχυση των σπουδαστικών βοηθημάτων, των σεμιναρίων και των μουσικών εκδηλώσεων που κάθε χρόνο, από την ίδρυσή του, διοργανώνει ο μη κερδοσκοπικός φορέας Ατενέουμ.

Bazaar Athenaeum
Αδριανού 3, Θησείο (απέναντι από το σταθμό του τρένου)
Τηλ.2103211987-49-55

Ώρες λειτουργίας:
Σάββατο 10 - Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011, 11:00 - 19:00
Κυριακές, Παραμονή Χριστουγέννων & Πρωτοχρονιάς 11:00 - 16:00
Τρίτη 27 - Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 11:00 -16:00 

Jennifer Aniston: Η πιο καυτή γυναίκα όλων των εποχών






Η Jennifer έχει έναν ακόμα λόγο για να χαίρεται και να "βγάζει γλώσσα" στον πρώην άντρα της και την αγαπημένη του. Διάβασε γιατί.



Η "πιο καυτή γυναίκα όλων των εποχών" ψηφίστηκε από τους άντρες αναγνώστες του MensHealth.com η Jennifer Aniston, παραμερίζοντας πολλές άλλες διάσημες κυρίες (σύγχρονες και παλαιότερες), όπως η Raquel Welch (που ήρθε 2η), η Marilyn Monroe (3η), η Britney Spears (4η) και η Madonna (5η). Η αγαπημένη του πρώην συζύγου της, Angelina Jolie, προσγειώθηκε στο νούμερο 10.

Οι υπεύθυνοι του site εξηγούν: "Το να είσαι ευχάριστος είναι σέξι και η Jennifer είναι ευχάριστη. Η γήινη προσωπικότητά της την κάνει να φαίνεται προσιτή. Και η τόσο ανθρώπινη ερωτική ζωή της, εκτός μεγάλης και μικρής οθόνης, εμπνέει συμπάθεια(...). Αντίθετα με άλλα sex symbols που παρουσιάζουν μια απρόσιτη, μονοδιάστατη και επίπεδη εικόνα, η Aniston, σε όλη την καριέρα της, παρέμεινε σέξι, διασκεδαστική και απίστευτα αληθινή".







Η Jennifer μίλησε με την ιστοσελίδα για την "σέξι διάκριση" και έδωσε τη δική της εκδοχή για την πιο σέξι γυναίκα:"Είμαι ανάμεσα στην Bridgitte Bardot και την Gloria Steinem", είπε η ταλαντούχα ηθοποιός, "αλλά αν έπρεπε να διαλέξω μία, θα διάλεγα την Gloria, γιατί έχει αυτό που λέμε όλο το πακέτο και αυτό είναι σέξι".

Όσο για το τι θεωρεί σέξι σε έναν άντρα, απαντάει: "Το πιο σέξι πράγμα σε έναν άντρα -εκτός από τους κοιλιακούς- είναι να με κάνει να γελάω, να μου συμπαραστέκεται, να είναι ευγενικός και να έχει ένα φυσιολογικό εγώ".
Πηγή



Ολική έκλειψη Σελήνης το Σάββατο θα γίνει εν μέρει ορατή από την Ελλάδα

Το φεγγάρι θα βαφτεί κόκκινο από το ηλιακό φως που ανακλά πάνω του η Γη
Το φεγγάρι θα βαφτεί κόκκινο από το ηλιακό φως που ανακλά πάνω του η Γη   
Μια εντυπωσιακή κόκκινη Σελήνη θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε το απόγευμα του Σαββάτου, λίγο μετά τις 17:00 ώρα Ελλάδος.

Πρόκειται για την τελευταία ολική έκλειψη Σελήνης για το 2011, η εξέλιξη της οποίας θα ξεκινήσει γύρω στις 13:33, ενόσω δηλαδή ο φυσικός μας δορυφόρος θα βρίσκεται ακόμη κάτω από τον ορίζοντά μας.

«Μπορεί η ολική φάση του φαινομένου να μην είναι ορατή από την Ελλάδα, θα μπορέσουμε εντούτοις να δούμε τη Σελήνη καλυμμένη με το πέπλο της γήινης παρασκιάς που θα χρωματίζει την επιφάνειά της με το χαρακτηριστικό κεραμιδί χρώμα της μερικής φάσης της έκλειψης» εξηγεί ο διευθυντής τουΝέου Ψηφιακού Πλανηταρίου στο Ίδρυμα Ευγενίδου, κύριος Διονύσης Σιμόπουλος.

«Αν και όχι τόσο θεαματική όσο μία ολική ηλιακή έκλειψη εν τούτοις η όψη μιας ολικής έκλειψης Σελήνης είναι κι αυτό ένα από τις υπέροχες εικόνες του ουρανού. Και αυτό γιατί ενόσω η Σελήνη κρύβεται πίσω από τη σκιά της Γης, η αντανάκλαση του ηλιακού φωτός πάνω στον πλανήτη μας «χρωματίζει» μεμια παράξενη κεραμιδί απόχρωση τον δορυφόρο μας κάνοντάς τον να φαίνεται σαν “ματωμένος”» προσθέτει ο κύριος Σιμόπουλος.
Κόκκινο θέαμα με τρεις πρωταγωνιστές

Οπως τονίζει ο διευθυντής του Νέου Ψηφιακού Πλανηταρίου, τρεις θα είναι συνολικά οι πρωταγωνιστές της έκλειψης: ο Ήλιος, η Σελήνη και η Γη.

«Για να συμβεί όμως μία έκλειψη απαιτείται η ευθυγράμμιση των τριών αυτών ουράνιων σωμάτων. Έτσι, παρά το γεγονός ότι η Σελήνη περιφέρεται γύρω από τη Γη σχεδόν μία φορά το μήνα, δεν έχουμε εκλείψεις κάθε μήνα. Για να κατανοήσουμε γιατί συμβαίνει κάτι τέτοιο, ας υποθέσουμε ότι μία ευθεία γραμμή περνάει από το κέντρο του Ήλιου και της Γης και εκτείνεται στην άλλη της πλευρά. Αν η Σελήνη στη διαδρομή της γύρω από τη Γη περνούσε ακριβώς πάνω τη συγκεκριμένη γραμμή τότε θα είχαμε εκλείψεις κάθε μήνα, τόσο ηλιακές, όσο και σεληνιακές» λέει.

Σύμφωνα με τον κύριο Σιμόπουλο, ο μεγαλύτερος αριθμός σεληνιακών και ηλιακών εκλείψεων που μπορούν να πραγματοποιηθούν στη διάρκεια ενός χρόνου είναι επτά - όπως έγινε το 1935 με πέντε ηλιακές και δύο σεληνιακές εκλείψεις και το 1982 με τέσσερις ηλιακές και τρεις σεληνιακές εκλείψεις.

Αντίθετα, οι λιγότερες εκλείψεις που μπορούν να παρατηρηθούν μέσα σε διάστημα 365 ημερών είναι δυο και αυτές ηλιακές, όπως και έγινε το 1984. Παρά το γεγονός ότι συνήθως οι σεληνιακές εκλείψεις προηγούνται ή ακολουθούν τις ηλιακές εκλείψεις με διαφορά 15 ημερών, εν τούτοις οι ηλιακές εκλείψεις είναι πολύ πιο συχνές.

Το κρυφτό της Σελήνης πίσω από τη σκιά της Γης θα διαρκέσει μέχρι τις 19:30 και ο «ματωμένος» δορυφόρος μας θα είναι ορατός από όλη τη χώρα.

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΟΥ ..ΛΑΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ… ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΟΙ ΤΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΚΗ


Τώρα που ολοκληρώθηκε για το 2011 ο κύκλος των εκπομπών του Λάκη Λαζόπουλου, σημειώνουμε πως ο κύκλος αυτός ήταν ο χειρότερος της καριέρας του. Κυριαρχούσε μία φτώχεια στα ευφυολογήματα και στις ατάκες, που άλλοτε η μία «έσπρωχνε» την άλλη να φύγει για να πάρει την θέση της. Έλειπαν τα έξυπνα πολιτικά νούμερα και ο επιτυχημένος πολιτικός σχολιασμός της επικαιρότητας.
Περισσότερο επιθεωρησιακό το ύφος και φτηνό…
Εκείνος ο Πετάλνικος έβγαζε μάτι και κυρίως στηριζόταν στο ύφος της συμπρωταγωνίστριας του Λάκη παρά στην ουσία των διαλόγων και των έξυπνων παρατηρήσεων.
Ο Λάκης έχει ένα ψώνιο -μέσα σε όλα τα άλλα- που όμως καταντά αηδία: Το να τραγουδάς θέλει όχι μόνον φωνή αλλά και ένα στοιχειώδες στιλ. Ο Λαζόπουλος είναι ακραία φάλτσος και όμως επιμένει να εμφανίζεται και ως τραγουδιστής σε άσματα μάλιστα που θέλουν πολύ τέχνη, φωνή και γνώσεις για να τα τραγουδήσεις έστω και παραλλαγμένα. Τα επιθεωρησιακά παραλλαγμένα για να αποδώσουν την πολιτική πραγματικότητα και να ασκήσουν κριτική είναι κατ εξοχή φτηνιάρικα χωρίς ουσία χωρίς στόχο και κυρίως καθόλου μα καθόλου ενδιαφέροντα.
Το ένα τρίτο του τσαντιριού δανείζεται εικόνα, ήχο και γεγονότα από άλλες εκπομπές της τηλεόρασης. Το μοντάζ είναι κακό, η αλληλουχία παντελώς ξεπερασμένη, το γνωστό σύνδρομο του «ανοίγω διάλογο με τους παρόντες τσαντιριώτες» τώρα που δεν έχω την ξανθιά υστερικιά να γελάει για να συμπαρασύρει το κοινό, δεν συγκινεί κανέναν και τελικά όλα είναι μια φτηνή επιθεώρηση.
Μια επιθεώρηση που σε ορισμένες περιπτώσεις θυμίζει …με την ανεκδοτολογία, τα σόκιν περιστατικά και τις αφηγήσεις μέσω γεννητικών οργάνων στύσεων, οργασμών, κερατωμάτων, κλανιών (τι πείσμα με αυτές τις κλανιές ο Λάκης) κι άλλων σεξουαλικών περιττωμάτων, παντελώς αποτυχημένη επιθεώρηση απ αυτές που παρουσιάζουν γραφικοί τύποι ακόμη και ζουν έως και …δίμηνο.
Καλό θα ήταν να βρεθεί κάτι άλλο. Καλύτεροι κειμενογράφοι. Να ασχοληθεί και ο Λάκης λίγο με το θέμα, γιατί και ο ίδιος πολύ πρόχειρος παρουσιάσθηκε. Ας αναζητήσει τον εαυτό του πάλι. Κι ας βρει έστω και έναν….από τους δέκα μικρούς Μήτσους.
Πηγή

Παράξενα έθιμα που έχουν διάφορες χώρες γύρω από το σεξ






Δείτε τι συμβαίνει όταν μπαίνει το σεξ ως ζήτημα σε άλλες χώρες. Έθιμα που καλλιεργούνται γύρω από το σεξ



1) Στο Λίβανο είναι νόμιμο οι άντρες να έχουν σεξουαλικές επαφές με ζώα με την προϋπόθεση πως πρόκειται για θηλυκά ζώα. Το σεξ με αρσενικά ζώα τιμωρείται με θάνατο!

2) Στο Μπαχρέιν ένας γιατρός επιτρέπεται να εξετάζει τα γεννητικά όργανα μίας γυναίκας αλλά απαγορεύεται να κοιτάει απ' ευθείας την εξεταζόμενη περιοχή. Μπορεί να κοιτάζει την αντανάκλαση στον καθρέφτη κι έτσι να εξετάζει..








3) Οι Μουσουλμάνοι νεκροθάφτες, υποχρεούνται να καλύπτουν την επίμαχη περιοχή με ένα τούβλο ή ένα κομμάτι ξύλο.

4) Στην Ινδονησία η ποινή για τον αυνανισμό είναι ο αποκεφαλισμός.

5) Άνδρες στη Γκουάμ, έχουν ως εργασία πλήρους απασχόλησης να ταξιδεύουν από χωριό σε χωριό και να κάνουν σεξ με νεαρές παρθένες, οι οποίες τους πληρώνουν για να έχουν το προνόμιο να έρθουν σε επαφή για πρώτη φορά. Σύμφωνα με το νόμο αυτό είναι παράνομο να παντρεύονται οι παρθένες.

6) Στο Χονγκ Κόνγκ μία προδομένη σύζυγος έχει το νομικό δικαίωμα να σκοτώσει τον άπιστο άνδρα της αλλά μόνο εάν το κάνει με τα ίδια της τα χέρια. Η ερωμένη του από την άλλη, επιτρέπεται να θανατωθεί με οποιοδήποτε τρόπο...

7) Οι γυμνόστηθες πωλήτριες είναι νόμιμες στο Λίβερπουλ αλλά μόνο σε μαγαζιά με τροπικά ψάρια..

8) Στο Κάλι, στην Κολομβία, μπορεί να γίνει η σεξουαλική πράξη με έναν άντρα και μία γυναίκα εφόσον είναι και η μητέρα της μπροστά.

9) Στο Σάντα Κρουζ, στη Βολιβία, είναι παράνομο για ένα άνδρα να έχει σεξουαλικές σχέσεις με μία γυναίκα και την κόρη της ταυτόχρονα. (Φαντάσου τι έχουν δει τα ματάκια τους).

Σεξουαλικά μυστικά...


Έχεις σκεφτεί ποτέ τι μπορούν να κάνουν οι γυναίκες στο κρεβάτι;
Ακατάλληλο κάτω των 18 ετών...


Aρ. 10 : Μία νύχτα αυτοϊκανοποίησης
Μία ιδανική εναλλακτική ιδέα είναι κάποιο βράδυ εσύ και η σύντροφός σου να ικανοποιήσετε τους εαυτούς σας. Μερικές φορές το μόνο που θέλεις είναι να το κάνες με τον τρόπο που αρέσει σ’ εσένα. Άναψε κεριά, βάλτε ο ένας στον άλλο αρωματικά έλαια, πάρτε από ένα μαξιλάρι και αράξτε για να έχετε ο ένας τη θέα του άλλου. Ξάπλωσε κοντά της για να έχεις τη δυνατότητα να τη φιλάς όποτε θέλεις στο λαιμό, το στήθος, την κοιλιά και όπου αλλού σου αρέσει. Κάθε άνθρωπος διαθέτει σημεία στα γεννητικά του όργανα τα οποία είναι πιο ευαίσθητα από άλλα, οπότε αυτό που έχεις να κάνεις, εκτός από το να ευχαριστείς τον εαυτό σου, είναι να παρακολουθείς ποια σημεία ακουμπά η σύντροφός σου, ώστε να ξέρεις για την επόμενη φορά. Πρόκειται για μία σπουδαία μέθοδο διδασκαλίας. Από το σκηνικό φυσικά δεν πρέπει να λείπουν και τα βρομόλογα. Παρόλα αυτά κι εν μέσω όλης αυτής της κατάστασης, σκέψου πόσο καλό μάθημα θα πάρεις αν τη στιγμή που αγγίζει τον εαυτό της, ακουμπήσεις απαλά το χέρι σου πάνω στο δικό της και ακολουθήσεις τις κινήσεις της. Πρόσφερέ της κι ένα χέρι βοηθείας, αν σου το ζητήσει.

Aρ. 9 : Πορνό για πάντα

Νέες έρευνες δείχνουν ότι σχεδόν το 30% των online θεατών πορνό είναι γυναίκες. Αυτό είναι πράγματι αλήθεια, πολλές γυναίκες προτιμούν να δουν μία ταινία ενηλίκων ώστε να «ξεσηκώσουν» πατέντες. Υπάρχουν DVD που διδάσκουν τεχνικές, συμπεριλαμβανομένων και των στοματικών παιχνιδιών για εσένα κι εκείνη, των ερωτικών μασάζ και της γυναικείας εκσπερμάτισης. Μπορείτε να τα παρακολουθήσετε μαζί, έχοντας τον ήχο στο mute, ώστε να μπορέσετε να …ρουφήξετε τις πληροφορίες, τις οποίες σίγουρα κάποια στιγμή θα κάνετε πράξη. Η μελέτη ποτέ δεν ήταν τόσο διασκεδαστική.

Aρ. 8 : Μην το κάνεις απλά

Κοινώς, μην νοιάζεσαι μόνο για την πάρτη σου. Συμμετέχει και μια γυναίκα στο ερωτικό σου παιχνίδι, αν θυμάσαι καλά. Δοκίμασε στάσεις που θα τη βοηθήσουν να φτάσει πιο εύκολα στην κορύφωση και κάνε μικρές παύσεις ανά διαστήματα ώστε το παιχνίδι σας όχι μόνο να κρατήσει παραπάνω, αλλά και να φτάσετε στην ολοκλήρωση βλέποντας πυροτεχνήματα.

Aρ. 7 : Χρησιμοποίησε σεξουαλικά βοηθήματα και παιχνίδια

Ορισμένες γυναίκες δυσκολεύονται να φτάσουν σε οργασμό και η χρήση κάποιου ερωτικού παιχνιδιού κρίνεται απαραίτητη. Τα σεξουαλικά βοηθήματα στις μέρες μας είναι για τον καθένα. Δώσε της τον έλεγχο της ταχύτητας και της πίεσης και τα υπόλοιπα θα τα βρει μόνη της. Χρησιμοποίησε δαχτυλίδι για να ερεθίσεις την κλειτορίδα της. Χρησιμοποίησε ακόμα και δονητή. Αν είναι πολύ ερεθισμένη θα θέλει τα πάντα.

Aρ. 6 : Μην υποτιμάς τη δύναμη του στήθους

Το ξέρω ότι πρόκειται για το αγαπημένο σου παιχνίδι και πάω στοίχημα ότι μπορεί να τα έχεις ονομάσει κιόλας. Αλλά πρόσεχε γιατί οι ορμόνες καραδοκούν. Όλες οι ερωτογενείς ζώνες και τα ευαίσθητα σημεία της αυξάνονται και μερικές φορές νιώθει πόνο. Γνωρίζω ότι όταν το στήθος της είναι λίγο πιο πρησμένο απ’ ό,τι συνήθως, γίνεται πιο προκλητικό, αλλά μπορεί να μη θέλει καν να την αγγίξεις. Τσέκαρε τι παίζει. Η ευαισθησία της μπορεί να ξεκινά και να τελειώνει στις ρώγες της ή σε άλλα σημεία του στήθους της. Ξεκίνα με το μαλακό και στην πορεία θα σε κάνει εκείνη να καταλάβεις τι θέλει.

Aρ. 5 : Να τη φιλάς συχνότερα κατά τη διάρκεια της συνουσίας

Για τις γυναίκες τα φιλιά είναι ο πιο γρήγορος και πιο εύκολος τρόπος για να αρχίσει να ερεθίζεται, κι αυτός είναι ένας λόγος για τον οποίο οι άντρες προσπαθούν να τελειοποιούνται στον τρόπο που φιλούν. Μία συμβουλή: Μην ξεχνάς να τη φιλάς όταν θεωρεί ότι είναι πολύ σημαντικό για εκείνη – κατά τη διάρκεια της συνουσίας. Βέβαια, υπάρχουν ορισμένες στάσεις που μάλλον θα δυσκολέψουν την κατάσταση, αλλά γενικά έχε το στο μυαλό σου.

Aρ. 4 : Κάνε κομπλιμέντα για τα ανατομικά της σημεία

Στις περισσότερες γυναίκες, η σκέψη ότι κάποιος χαζεύει τα γεννητικά τους όργανα, προκαλεί δισταγμούς και φόνο. Ακόμα κι όταν είστε πολύ καιρό μαζί, τις γυναίκες πάντα τις απασχολεί το πώς δείχνουν ή μυρίζουν. Αν θέλεις να απελευθερώσεις το άγριο θηλυκό από μέσα της, γέμισέ τη με αυτοπεποίθηση. Θα πρέπει, λοιπόν, να της λες συχνά πόσο ωραίο είναι το σώμα της και πόσο όμορφα μυρίζει.

Aρ. 3 : Γίνε ειδικός στη γυναικεία ανατομία

Εκτός από την κλειτορίδα και το σημείο G, θα πρέπει να ανακαλύψεις κι άλλα μυστικά σημεία του σώματός της, τα οποία τη διεγείρουν. Το 1/3 του κόλπου της είναι γεμάτο από ευαίσθητα ερωτικά σημεία. Πρώτα αναζήτησέ τα με το χέρι σου και στη συνέχεια μπορείς να χρησιμοποιήσεις κι άλλα μέλη του σώματός σου. Επίσης, θα πρέπει να θυμάσαι πως οι ερωτογενείς ζώνες είναι σαν τα δακτυλικά αποτυπώματα. Διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο, οπότε μη θεωρήσεις ότι επειδή η προηγούμενη σύντροφός σου «την έβρισκε» όταν της χάιδευες το γόνατο, θα λειτουργήσει και με την τωρινή.

Aρ. 2 : Ποτέ μην υποτιμάς το στοματικό έρωτα

Εσύ και η σύντροφός σου έχετε περισσότερα κοινά απ’ όσα νομίζεις. Σύμφωνα με έρευνα, ο στοματικός έρωτας αποτελεί μία από τις καλύτερες ερωτικές πράξεις για μεγάλο ποσοστό γυναικών. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαφοροποιείς την τεχνική σου. Τι εννοώ; Ότι δε θα χρησιμοποιείς τον τρόπο που τη φιλάς για να της προσφέρεις στοματικό έρωτα. Πρόκειται για ένα ολοκληρωτικά διαφορετικό σενάριο. Κράτα ένα συγκεκριμένο ρυθμό και αυξομείωνε την πίεση της γλώσσας σου, ανάλογα με τις προτιμήσεις της.

Aρ. 1 : Πρέπει να φτάσει στην κορύφωση τουλάχιστον μια φορά κατά τη διάρκεια των προκαταρτικών
Επειδή βογκάει και σε φιλάει με πάθος αυτό δε σημαίνει ότι το σώμα της είναι έτοιμο να δεχτεί την …εισβολή σου. Αν μια γυναίκα δεν έχει ανάψει αρκετά, δεν είναι και αρκετά υγρή για να προχωρήσετε. Αυτό μπορεί να κάνει τη σεξουαλική πράξη άβολη, άρα κι εκείνη δε θα βιαστεί να επαναλάβετε τη σπουδαία -για σένα- νύχτα. Άλλος ένας σημαντικός λόγος είναι ότι αν φτάσει στην κορύφωση έστω μια φορά, θα αυξηθούν οι πιθανότητες να ολοκληρώσει και πάλι, αν βέβαια χρησιμοποιήσετε τις σωστές στάσεις, ώστε να διεγείρεται η κλειτορίδα της.

Πηγή

Το πλάνο Βαλβέρδε για Κέρκυρα





Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει κάνει ήδη τις σκέψεις του για το παιχνίδι πρωταθλήματος με την Κέρκυρα. Ο Ισπανός τεχνικός προσανατολίζεται να ξεκινήσει βασικό τον Ζαραδούκα.



Ο Μέγιερι θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Ο Τοροσίδης θα ξεκινήσει ως δεξί μπακ με τα δύο στόπερ να είναι οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Μαρκάνο. Αριστερό μπακ θα παίξει ο Ζαραδούκας.

Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Μανιάτης και Μοντέστο με τον Ορμπάιθ να παίζει μπροστά τους σε έναν πιο ελεύθερο ρόλο στο κέντρο. Δεξί χαφ θα είναι ο Μιραλάς και αριστερό ένας εκ των Μόνχε, Αμπντούν. Στην κορυφή θα τοποθετηθεί ο Πάντελιτς. Πάντως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Βαλβέρδε θα πάρει τις τελικές του αποφάσεις το πρωί της Κυριακής.

Το… σέξι ατύχημα στον αέρα!

Η γυμναστική μπορεί να φέρει ατυχήματα σοβαρά ή και… σέξι.
Σήμερα ήταν μια ξεχωριστή μέρα για την ενότητα της γυμναστικής στην εκπομπή «Made in Star». H γυμνάστρια,Χριστίνα Πάζιου, είχε όλη την καλή διάθεση να δείξει τις γνωστές της σέξι ασκήσεις στην παρουσιάστρια της εκπομπής Νικολέτα Ράλλη, όμως λογάριασε χωρίς τον ξενοδόχο. Στην περίπτωση του ξενοδόχου φυσικά ήταν η κάμερα που κατέγραψε το ατύχημα της στον αέρα της εκπομπής, όταν πάνω στην ένταση της γυμναστικής, κατέβηκε το κολάν της και φάνηκαν τα οπίσθια της με αποτέλεσμα να φανερωθεί πως δεν φορούσε εσώρουχο, ή αν φορούσε ήταν αρκετά μικροσκοπικό.
 
 
 
 




Γυναίκα με μαλλιά 2,53 μέτρων!!!!


Άραγε πόσα μπουκάλια σαμπουάν και conditioner χρησιμοποιεί σε κάθε λούσιμο;


Η Ni Linmei έχει ανέβει σε μια καρέκλα και οι γειτόνισσες της χτενίζουν τα μακρυά μαλλιά της στην πόλη Taiyuan, της επαρχίας Shanxi στην Κίνα. Η 55χρονη γυναίκα άρχισε να μακραίνει τα μαλλιά της πριν 14 χρόνια και τώρα φτάνουν τα 2,53 μέτρα.



Πανιώνιος-Παναθηναϊκός

Πανιώνιος-Παναθηναϊκός (17:15, Novasports 1) Να… κλείσει την κακή παρένθεση της ήττας από τον Άρη θέλει ο Παναθηναϊκός, που αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη με γεμάτο οπλοστάσιο, «φρέσκια» ομάδα, λόγω των αλλαγών στην αρχική σύνθεση, αλλά και χωρίς τον κλινήρη μαέστρο του, Ζεσουάλδο Φερέιρα. Στην αντίπερα όχθη, οι «κυανέρυθροι» έχουν βάλει σκοπό να παραμείνουν αήττητοι για τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι.






Πηγή

Εκείνος, εκείνη και το πρώτο ραντεβού



Τι σκέφτονται τα δύο φύλα πριν και μετά την πολυπόθητη συνάντηση...













Γιώργος: - zzzzzzzzz
Μαρία: - Μα, πότε πήγε 7 η ώρα; Πρέπει να ισιώσω τα μαλλιά μου και στις 9:30 θα περάσει να με πάρει ο Γιώργος. Δεν προλαβαίνω με τίποτα.

- zzzzzzzzz
- Ωχ, δεν ισιώνουν! Θα τα δέσω ψηλά κοτσίδα και σε όποιον αρέσουν...

- Αμάν ρε μάνα, άσε με να κοιμηθώ 5 λεπτά ακόμα. Ας αργήσω λίγο, δεν πειράζει.
- Τι θα φορέσω; Πρέπει να πάρω την Γιώτα τηλέφωνο να μου πει.

- (ντρρρν!) Ναι; Ελα ρε. Μπα, δεν ξέρω τι θα κάνω απόψε. Βαριέμαι κάπως (σιγά μην του πω ότι θα βγω με γυναίκα. Αν πάει στραβά το ραντεβού τι θα του πω μετά;)
- (τηλεφωνεί στη Γιώτα) Ναι; Ελα! Σώσε με, σε δύο ώρες έρχεται ο Γιώργος, ναι εκείνος ο γλυκούλης που μου ζήτησε να βγούμε.

- Ρε μάνα! Δεν έχει ζεστό νερό, πώς θα κάνω μπάνιο τώρα;
- Πέρασε ήδη μισή ώρα; Δεν θα προλάβω! Τι θα φορέσω; Α, εκείνο το παντελόνι το μαύρο που μου κάνει ωραία πόδια.

- Ωχ βαριέμαι να ξυριστώ, αλλά δεν θέλω να νομίσει ότι είμαι βλάχος.
- Δεν θα βάλω το μαύρο παντελόνι τελικά, θέλω να βάλω φούστα. Αλλά πρέπει να ξυρίσω τα πόδια μου και δεν έχω χρόνο.

- Μάνα! Είμαι στο μπάνιο, φέρε μια πετσέτα.
- Ευτυχώς πρόλαβα και τα ξυρίσματα. Ωχ, πού είναι η ενυδατική τώρα;

- Λες να βάλω το μποξεράκι με τις καρδούλες;
- Τι εσώρουχο να βάλω; Ελπίζω να μην είναι τύπος που φοράει μποξεράκια με καρδούλες.

- Ρε μάνα, τη φανέλα μου τη μαύρη την έβαλες στο πλυντήριο;
- Δεν έχω τίποτα να βάλω από πάνω, θα τρελαθώ. Αναγκαστικά θα φορέσω αυτό που αγόρασα χθες, αν και δεν είχα αυτό στο μυαλό μου για τη φούστα.

- Ας ανάψω την τηλεόραση να δω πόσo είναι το σκορ.
- Δεν μου αρέσουν αυτά που φόρεσα! Μήπως να καταλήξω στην εμφάνιση που έκανα πέρσι την πρωτοχρονιά; Ωραία ήμουν.

- Ρε μάνα, έχει τίποτα να φάω;
- Με παχαίνει αυτό το φόρεμα. Και είναι πολύ επίσημο. Θα φορέσω τη φούστα μου τη μαύρη, τέλος.

- Ρε μάνα, έχουμε κανένα αναψυκτικό;
- Φτου μου μη με ματιάξω, κούκλα είμαι.

- Αντε, να πηγαίνω σιγά σιγά. Θα έχει και κίνηση Σάββατο βράδυ.
- Λοιπόν. Κινητό, λεφτά, τσιγάρα, πούδρα, κραγιόν, μάσκαρα, άρωμα, χαρτομάντιλα... ελπίζω να μην ξέχασα κάτι.

- Κοίτα τώρα! Γυναίκα μπροστά μου, σώθηκα. Δεν πρόκειται να φτάσω στην ώρα μου.
- Μαμά είμαι καλή; Μπαμπά, μου δίνεις 30 ευρώ;

- (σταματάει στο περίπτερο) Τσιγάρα, τσίχλες, ας πάρω και προφυλακτικά μήπως και μου κάτσει.
- Λες να μου φύγει πόντος από το καλσόν; Ας πάρω ένα εφεδρικό μαζί μου.

- Ναι! Ναι! Φόρεσε φούστα!
- Ελπίζω να του αρέσουν αυτά που φοράω.

- Μα πόσο άρωμα έβαλε;
- Μα πόση κολόνια έβαλε;

- Ας βάλω Σαββόπουλο να νομίσει ότι είμαι ποιοτικός.
- Παναγίτσα μου, ποιος είναι τούτος; Δεν έχει Ρουβά το ραδιόφωνο;

- Το παρκάρισμά μου είναι φοβερό, την εντυπωσίασα σίγουρα.
- Πώς πάρκαρε έτσι; Δεν μπορώ να κατέβω τώρα.

- Ελπίζω να μη δω την πρώην.
- Ελπίζω να με δει ο πρώην για να ζηλέψει.

- Δεν μπορούσε να παραγγείλει πιο ακριβό καφέ; Πάλι θα μείνω άφραγκος.
- Ας μην παραγγείλω και φαγητό. Να μη φανώ λαίμαργη.

- Να, ο Κώστας. Αλλα, άσε, βαριέμαι να του μιλήσω.
- Μαρία μου, τι κάνεις; Το αγόρι; Η οικογένεια; Σοφία!

- Μα, έχει μείνει κανείς που να μην τον ξέρει; Εχει μιλήσει με όλη την καφετέρια. Hello, είμαστε και εμείς εδώ!
- Πρέπει να πάω τουαλέτα να βάλω κραγιόν. Εμεινε όλο επάνω στο φλιντζάνι.

- 10 ευρώ δύο καφέδες, τα νεύρα μου.
- Τι γλυκός, θα πληρώσει.

- Ευτυχώς που δεν έχει καλέσει στο κλαμπ και όλες τις φίλες της.
- Μα, πού είναι τα κορίτσια; Είχαμε πει να βρεθούμε πριν από δέκα λεπτά.

- Παναγίτσα μου, μα τι είναι όλες αυτές; Ευτυχώς, έχει έρθει και ο γκόμενος της μίας και θα έχουμε κάτι να λέμε.
- Μα τι έχει φορέσει η Φρόσω; Ελεος!

- Να την κεράσω ακόμη ένα ποτό μήπως και μου κάτσει;
- Μα τι προσπαθεί να κάνει; Να με μεθύσει και να του κάτσω;

- Παναγίτσα μου αυτή η χορεύτρια, τι κόμματος! Και αυτά τα φτερά που φοράει...
- Μα τι χοντρά πόδια που έχει εκείνη η χορεύτρια. Και τι χάλια αμφίεση. Σαν κότα είναι.

- Να τη φιλήσω τώρα ή να περιμένω μέχρι να φύγουμε;
- Γιατί δεν με φιλάει; Δεν του αρέσω;

- Ελπίζω να μη θέλει δεσμεύσεις και τέτοια χαζά μετά το φιλί.
- Τον έριξα. Και φιλάει καλύτερα από τον πρώην!

- Αυτό είναι τραγούδι. Ολο μάπες ακούγαμε έως τώρα.
- Γιατί έβγαλε τα ελληνικά;

- Πήγε 3 η ώρα. Αλλά μένει χρόνος να κάνουμε τα δικά μας μέχρι το πρωί.
- 3 η ώρα; Θα με σκοτώσει ο πατέρας μου. Θα του πω να με πάει κατευθείαν σπίτι, μη με περάσει για εύκολη.

- Μα τι, το παίζει δύσκολη τώρα; Αφού έδειχνε ότι με ήθελε. Γυναίκες!
- Ελπίζω να με πάρει τηλέφωνο. Τώρα να δεις που δεν θα θέλει δεσμεύσεις. Αντρες!

Αστείες εικόνες!!! πολύ γέλιο

Το γέλιο κάνει καλό. δείτε μερικές αστείες εικόνες









«Πληγωμένος» ο Ολυμπιακός, ευκαιρία για ΑΟ Κέρκυρα!


Αποδεκατισμένος αφίχθη στην Κέρκυρα  ο Ολυμπιακός, ενόψει του αποψινού αγώνα απέναντι στον ΑΟ Κέρκυρα, με τις απουσίες να είναι σημαντικές.
Συγκεκριμένα, εκτός αποστολής έμειναν οι Τζιμπούρ (πρώτος σκόρερ της ομάδας), Μέλμπεργκ, Χολέμπας, Φουστέρ, Μακούν, Φέισα, Ιμπαγάσα και Γέστε.
Με βάση, λοιπόν, τα πολύ σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα των «ερυθρόλευκων», παρουσιάζεται στην κερκυραϊκή ομάδα η τεράστια ευκαιρία να «χτυπήσει» το παιχνίδι και να διεκδικήσει την κατάκτηση ενός θετικού αποτελέσματος, που θα της είναι υπερπολύτιμο στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην Κατηγορία.
Βέβαια, ο Ολυμπιακός διαθέτει το πιο ποιοτικό ρόστερ του Πρωταθλήματος, με παίκτες που μπορούν να αναπληρώσουν επάξια τους απόντες. Αλλά είναι πιθανό η πειραϊκή ομάδα να παρουσιάσει πρόβλημα ανομοιογένειας, δεδομένου ότι ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι υποχρεωμένος να προβεί σε κάποιες αλλαγές, σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια.
Ενδεχομένως μάλιστα, ορισμένοι ποδοσφαιριστές που θα χρησιμοποιηθούν να εμφανίσουν σημάδια κόπωσης από τον αγώνα της περασμένης Τρίτης κόντρα στην Άρσεναλ, για το Τσάμπιονς Λιγκ.
Έναε άλλος «παράγοντας» που είναι πιθανό να παίξει ρόλο στην εξέλιξη του αποψινού ματς, είναι και οι καιρικές συνθήκες. Εάν είναι το ίδιο δυσμενείς με του Σαββάτου, τότε ο αγωνιστικός χώρος θα γίνει «βαρύς» και αυτό μάλλον θα δυσχεράνει περισσότερο τις προσπάθειες της φιλοξενούμενης ομάδας, που θα θελήσει να «δημιουργήσει» παιχνίδι και η οποία διαθέτει τεχνίτες παίκτες.
Λαμβάνοντας υπόψιν όλες τις παραπάνω παραμέτρους, ο ΑΟ Κέρκυρα είναι σε θέση να κοντράρει τον αντίπαλό του. Θα είναι έγλημα αν αφήσουμε την ευκαιρία να πάει χαμένη!
Οι «Φαίακες» γνωρίζουν πως αποτελούν το αουτσάιντερ της αναμέτρησης. Αλλά επίσης γνωρίζουν ότι ο αντίπαλος θα έχει το άγχος της νίκης. Στις προηγούμενες έξι αναμετρήσεις των δύο ομάδων στη μεγάλη Κατηγορία, νικητές έβγαιναν πάντοτε οι Πειραιώτες. Οι οποίοι, όμως, βρίσκονται τώρα σε κατάσταση... εκτάκτου ανάγκης!
Εάν, λοιπόν, ο ΑΟ Κέρκυρα δεν μπορέσει να πάρει ούτε και τώρα αποτέλεσμα κόντρα στον Ολυμπιακό, τότε ίσως να μην το καταφέρει ποτέ!
Το άσχημο για τον ΑΟΚ είναι ότι η Διοίκηση της κερκυραϊκής ΠΑΕ, μπροστά στην ανάγκη της «να τα κονομήσει», επέτρεψε την ανεξέλεγκτη διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα σε οπαδούς τοιυ Ολυμπιακού, οι οποίοι αναμένεται να δώσουν βροντερό «παρών» στο ΕΑΚΚ για να δουν την ομάδα τους και να της συμπαρασταθούν. Και αυτό θα είναι εις βάρος της κερκυραϊκής ομάδας...
Να αναφέρουμε εδώ ότι, το απόγευμα του Σαββάτου, την αποστολή του Ολυμπιακού υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο «Ι. Καποδίστριας» της Κέρκυρας περίπου 300 οπαδοί της ομάδας.
Η αποστολής των «ερυθρόλευκων» απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές:
Μέγερι, Κοστάντσο, Τοροσίδης, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Ζαραδούκας, Χαβίτο, Μοδέστο, Ορμπαίθ, Ποτουρίδης, Αμπντούν, Μόνχε, Φετφατζίδης, Πάντελιτς, Μιραλάς και Βαλεριάνος.
Να επισημάνουμε, τέλος, πως οι προπονητές των δύο ομάδων, ο Χάβι Γκράθια και ο Ερνέστο Βαλβέρδε, πέραν του ότι είναι συμπατριώτες, έχουν και τον ίδιο ατζέντη (τον Ινιάκι Ιμπάνιεθ).




Άπαντες παρόντες με Ολυμπιακό





Με μία προπόνηση στον Πλάντραφο, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Κέρκυρας για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Απρόοπτα δεν υπήρξαν με τον Χάβι Γκράθια να ανακοινώνει τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών, που θα απαρτίσουν την αποστολή.


Την αποστολή απαρτίζουν οι: Αναστασόπουλος, Γκαλίνοβιτς, Γκουστάβο, Μίχος, Κοντοδήμος, Αγρίτης, Τσίγκας, Καλαντζής, Ιωάννου, Όσμαν, Γιάντσης, Βέντσελ, Βενέτης, Μαϊστόροβιτς, Χαμπλ, Γραμμόζης, Μαζνόφ, Λόβιν.


Σημειώνεται πως την Κυριακή θα διατίθενται εισιτήρια των 40 και 60 ευρώ από τα εκδοτήρια του ΕΑΚ, μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Συνελήφθη στρατιωτικός γιατρός που απήλλασε επώνυμους από τη θητεία

Στρατιωτικός γιατρός με το βαθμό του ταξίαρχου, ο οποίος παλαιότερα υπηρετούσε στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο ΝΙΜΙΤΣ και κατηγορείται ότι χορηγούσε βεβαιώσεις σε επωνύμους προκειμένου να μην υπηρετήσουν τη στρατιωτική τους θητεία, συνελήφθη στη Νότιο Αφρική.

Μεταξύ των επωνύμων που εκτιμάται ότι «λούφαραν» τη θητεία του, είναι ηθοποιοί, σεναριογράφοι και άλλοι.

Πρόκειται για τον 63χρονο Μ. Ν. ο οποίος εντοπίστηκε μετά από αξιοποίηση πληροφοριών που είχαν διαβιβασθεί από το Τμήμα Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, μέσω της Διεύθυνσης Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας στις Αρχές της Νότιας Αφρικής.

Σε βάρος του στρατιωτικού γιατρού είχε εκδοθεί Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης.

Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛΑΣ, σε βάρος του γιατρού εκκρεμούσαν 2 Εντάλματα Σύλληψης του Εφέτη-Ανακριτή Αθηνών για τα αδικήματα της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα κατ' επάγγελμα, 1 Ένταλμα Σύλληψης του Ανακριτή του Στρατοδικείου Αθηνών για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και της παθητικής δωροδοκίας κατ΄ εξακολούθηση καθώς επίσης και 3 ερήμην καταδικαστικές αποφάσεις του Εφετείου και του Στρατοδικείου Αθηνών με συνολική ποινή φυλάκισης 8 ετών και 6 μηνών για τα αδικήματα της πλαστογραφίας, της σωματικής βλάβης από αμέλεια, της ανυποταξίας, της υφαρπαγής ψευδούς βεβαιώσεως και της παθητικής δωροδοκίας.



Πηγή

Γερή προπόνηση, εν όψει Καντού, ο Ολυμπιακός





Την ευκαιρία να… προετοιμαστούν, για τον εντός έδρας αγώνα τους με την Καντού για την Ευρωλίγκα, είχαν κόντρα στον ΚΑΟΔ οι παίκτες του Ολυμπιακού.



Οι Πειραιώτες εμφανίστηκαν… νυσταγμένοι στην πρώτη περίοδο, δίνοντας δικαίωμα στους νεοφώτιστους, στη συνέχεια όμως αφυπνίστηκαν και έφτασαν σε εύκολη νίκη, με 83-61, στο ΣΕΦ. Το συγκρότημα του Γιώργου Καλαφτάκη, έχοντας πρωταγωνιστή τοΧαραλαμπίδη, προηγήθηκε με 23-12 στο 11ο λεπτό, αλλά ένα επιμέρους σκορ 31-8 στο δεύτερο δεκάλεπτο, με ηγέτες επιθετικά τους Κώστα Σλούκα και Γιώργο Πρίντεζη, στάθηκε αρκετό για να φέρει τους γηπεδούχους σε απόλυτη θέση ισχύος. Στην επανάληψη, το συγκρότημα του Ντούσαν Ίβκοβιτς, που αγωνίστηκε χωρίς τους τραυματίες Πελεκάνο, Κέσελ και Άντιτς, επέβαλε πλήρως τους κανόνες τους κι έφτασε σε εύκολη νίκη.

Το μουδιασμένο ξεκίνημα των γηπεδούχων επέτρεψε στον ΚΑΟΔνα πραγματοποιήσει εντυπωσιακό πρώτο δίλεπτο και να προηγηθεί με 7-0. Ο Χαραλαμπίδης και ο Κακαρούδηςτιμώρησαν τα κενά στην άμυνα του Ολυμπιακού, που κατάφερε να σημειώσει το πρώτο καλάθι του, με τον Παπαδόπουλο, τρία λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα. Το συγκρότημα του Γιώργου Καλαφατάκη, που είχε νέα πρόσωπα στη σύνθεσή του τους Έντιν Μπάβτσιτς και Τζέρεμι Χαντ, διατήρησε το προβάδισμα στο πρώτο πεντάλεπτο (6-13), με τοΧαραλαμπίδη να έχει 8 πόντους.

Παρά τις φωνές του Ντούσαν Ίβκοβιτς, οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν μπορούσαν να ξυπνήσουν από τον πρωινό λήθαργο και ο ΚΑΟΔ προηγήθηκε με +11 (7-18), τρία λεπτά πριν από το φινάλε του πρώτου δεκαλέπτου. Οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να βρουν λύσεις απέναντι στην καλά «διαβασμένη» άμυνα των φιλοξενούμενων, που με περίσσιο θάρρος έδωσαν στη διαφορά τη μεγαλύτερη τιμή της (12-22) στο φινάλε της πρώτης περιόδου.

Ο ΚΑΟΔ προηγήθηκε με 23-12 στο ξεκίνημα του δεύτερου δεκαλέπτου, αλλά ένα γρήγορο 5-0 τουΟλυμπιακού έκλεισε την ψαλίδα στους 6 πόντους (17-23). Ο Σλούκας πήρε πρωτοβουλίες και με 8 πόντους βοήθησε τους γηπεδούχους να «τρέξουν» επιμέρους σκορ 10-2 και να μειώσουν τη διαφορά στο καλάθι (22-24). Με τον Πρίντεζη να παίρνει τη σκυτάλη στο σκοράρισμα, το συγκρότημα τουΝτούσαν Ίβκοβιτς προηγήθηκε για πρώτη φορά στον αγώνα στο 17ο λεπτό (27-26), ενώ οΜπάβτσιτς, από την άλλη πλευρά, έδινε λύσεις στο σκοράρισμα για τους Δραμινούς.

Το δίδυμο των Σλούκα - Πρίντεζη, όμως, είχε αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο και οδήγησε τους γηπεδούχους στο 39-30, ένα λεπτό πριν από το φινάλε του ημιχρόνου, για να οδηγηθούμε τελικά στο 43-30, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Χρειάστηκαν μόνο λίγα λεπτά στην επανάληψη, προκειμένου ο Ολυμπιακός να επιβάλει την κυριαρχία του στο παρκέ και να «καθαρίσει» με συνοπτικές διαδικασίες την υπόθεση κατάκτησης του ροζ φύλλου. Ο Ματ Χάουαρντ βρήκε την ευκαιρία να πετύχει κάποια καλάθια, ενώ ο Σέρβος τεχνικός χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του. Οι Πειραιώτες ανέβασαν τη διαφορά πάνω από τους 20 πόντους (58-37) στο 26ο λεπτό και, γενικά, δεν συνάντησαν την παραμικρή δυσκολία να μετατρέψουν τον αγώνα με τον ΚΑΟΔ σε μια γερή προπόνηση, εν όψει της αναμέτρησης στο ΣΕΦ με την Καντού, για την 9η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Η τελευταία περίοδος ήταν καθαρώς διαδικαστικού χαρακτήρα, με τη διαφορά να ξεπερνάει τους 30 πόντους (78-46 στο 36’).Το τελικό αποτέλεσμα (83-61) απλώς αντικατοπτρίζει τη διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων, αφού οι Πειραιώτες, παρά τα προβλήματά τους, ήταν θέμα χρόνου να βρουν ρυθμό και να κυριαρχήσουν των νεοφώτιστων.

Πηγή

Πώς γίνονται τα παιδιά;


Η σύγχρονη εξήγηση!


Γιε μου, γνώρισα τη μητέρα σου κάνοντας chat στο Internet…

Δώσαμε ραντεβού σ΄ένα cyber cafe…

Λίγο αργότερα, μέσα στις τουαλέτες, κάναμε μια σύνδεση στο ίδιο δίκτυο…

Η μαμά έκανε μερικά downloads με το memory stick του μπαμπά, αλλά πριν ο μπαμπάς προλάβει να κάνει upload… αντιληφθήκαμε ότι δεν είχαμε εγκαταστήσει ένα firewall και πλέον ήταν αργά για delete ή cancel…

Kι έτσι, 9 μήνες αργότερα, βρεθήκαμε με ιό!



Τα 20 gadgets που προκαλούν «πονοκέφαλο» σε άνδρες και γυναίκες

Οι άνδρες μπερδεύονται με τα πλυντήρια ρούχων, ενώ οι γυναίκες δεν μπορούν να καταλάβουν τα iPhone, έδειξε έρευνα με δείγμα 2.000 ανηλίκων.

Το ένα τέταρτο των ανδρών παραδέχτηκε ότι δεν έχει ιδέα για το πως να χρησιμοποιήσει το πλυντήριο ρούχων και περίπου ο ίδιος αριθμός δεν έχει ιδέα πως να χρησιμοποιήσουν τον φούρνο.

Οι γυναίκες, από την άλλη πλευρά, αγωνίζονται να κλείσουν την παιχνιδομηχανή των παιδιών τους ή να θέσουν σε λειτουργία το mp3 τους ή το....... smartphone τους.

Έτσι, την ώρα που οι άνδρες παλεύουν να τα βγάλουν πέρα με τις οικιακές συσκευές, οι γυναίκες νιώθουν αμηχανία μπροστά σε συσκευές υψηλής τεχνολογίας, όπως το laptop ή ο εκτυπωτής.

Τα 10 gadgets που μπερδεύουν τους άνδρες:

1. Φούρνος
2. Gril
3. Στεγνωτήριο
4. Πλυντήριο ρούχων
5. Πλυντήριο πιάτων
6. Φούρνος μικροκυμάτων
7. Μάτια κουζίνας
8. Σίδερο
9. Μίξερ
10. Ηλεκτρική σκούπα

Τα 10 gadgets που μπερδεύουν τις γυναίκες:

1. Laptop
2. Υπολογιστής
3. iPhone
4. Blackberry
5. iPad
6. Κινητό τηλέφωνο
7. mp3
8. GPS
9. Παιχνιδομηχανή
10. Ψηφιακή φωτογραφική μηχανή




Πηγή

Μόνο 200.000 ευρώ μας κόστισε ο χριστουγεννιάτικος στολισμός της Αθήνας


Τα γιορτινά του έβαλε το Σύνταγμα. Η "Μαγική Πλατεία" ντύθηκε χριστουγεννιάτικα με δέντρα που στόλισαν φέτος «οικολογικά» μαθητές της Αθήνας. Η φωταγώγηση της πλατείας έγινε στις 6 το απόγευμα υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του δήμου.

Τη σκυτάλη στην εκδήλωση πήραν οι Big Band με ένα πρόγραμμα Jazz υπό τη μουσική διεύθυνση του Γιάννη Τερεζάκη. Ο στολισμός αυτή την φορά ήταν «διαμορφωμένος» στην περίοδο κρίσης που διανύουμε, καθώς σε αντίθεση με άλλες χρονιές κόστισε μόλις 200.000 ευρώ.

Η Αθήνα θα είναι μοναδική ευρωπαϊκή πρωτεύουσα που δεν θα έχει ένα τεράστιο χριστουγεννιάτικο δένδρο. Ωστόσο θα έχει πολλά μικρά δένδρα με χιλιάδες λαμπιόνια. Εκδηλώσεις και happening έχουν προγραμματιστεί σε κάθε γωνιά της πρωτεύουσας.






Χωρίς προβλήματα η Κέρκυρα

Η Κέρκυρα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό χωρίς απρόοπτα. Δείτε ποιους πήρε στην αποστολή ο Χάβι Γκράθια
Γκραθία

Με μία προπόνηση στον Πλάντραφο, ολοκληρώθηκε το Σάββατο, η προετοιμασία του ΑΟ Κέρκυρα, για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League (19.30).

Απρόοπτα δεν υπήρξαν για τους "κυανέρυθρους" και έτσι ο Χάβι Γκράθια γνωστοποίησε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών, που απαρτίσουν την αποστολή.
Σε αυτήν είναι οι:  Αναστασόπουλος, Γκαλίνοβιτς, Γκουστάβο, Μίχος, Κοντοδήμος, Αγρίτης, Τσίγκας, Καλαντζής, Ιωάννου, Όσμαν, Γιάντσης, Βέντσελ, Βενέτης, Μαϊστόροβιτς, Χαμπλ, Γραμμόζης, Μαζνόφ και Λόβιν.

Τέλος, την Κυριακή ημέρα του ματς, τα εισιτήρια (40, 60 ευρώ) θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του ΕΑΚ, μέχρι την έναρξη του αγώνα.


4 ... Νέες Στάσεις Στο Sex...

 





Στάση Νο1: Η χελώνα. Ο άντρας κάθεται οκλαδόν με τη σύντροφό του να κάθεται πάνω του (κοιτώντας τον) σε φάση διείσδυσης. Τα χείλη, τα πόδια και τα χέρια ακουμπούν ακριβώς τα αντίστοιχα σημεία της παρτενέρ.

Η στάση αυτή διευκολύνει την ανταλλαγή ενέργειας και θεωρείται πως ενισχύει τη μακροζωία. Τώρα γιατί την είπαν στάση χελώνας, θα σας γελάσουμε. Και στάση μπαρμπούνι να την έλεγαν, το ίδιο θα μας έκανε…



Στάση Νο2: Ο κάβουρας. Εδώ σε θέλω κάβουρα, να περπατάς στα κάρβουνα… Όχι, μην τρομάζεις, πλάκα σου κάνουμε. Πρόκειται για την πιο απλή στάση που μπορείς να συναντήσεις εδώ. Στέκεστε και οι δυο πλάγια, με εκείνη να «τυλίγεται» γύρω σου με το ένα πόδι της, διευκολύνοντας τη διείσδυση. Εσύ βρίσκεται ανάμεσα στους μηρούς της. Το άλλο της πόδι βρίσκεται κάτω από το σώμα σου.

Στάση Νο3: Το πουλί. Κλασσική στάση. Εκείνη στηρίζεται στην πλάτη της, ενώ εσύ κάθεσαι ανάμεσα στα πόδια της. Σηκώνεις τα πόδια της με τα χέρια σου και τα κρατάς στο ύψος της μέσης σου. Για να μην τα κρατάς επ’αόριστον και πιαστείς (διότι ως γνωστόν είσαι μεγάλος εραστής και αργείς πάντα να τελειώσεις) ακούμπησέ τα στα πόδια σου καθώς είσαι με τα γόνατα διπλωμένα.

Στάση Νο4: Το τόξο. Προϋπόθεση: Απαιτούνται πολλά μαξιλάρια. Η σύντροφός σου ξαπλώνει με πολλά μαξιλάρια για να στηρίζουν την πλάτη της, ενώ εσύ παίρνεις τα πόδια της και τα περνάς πάνω από τα μπράτσα σου, διευκολύνοντας την «στόχευση».

 
Powered by Blogger