Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

10 ΠΟΙΟ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΓΛΥΠΤΑ (PART 1)


1. Vomiting Fountain Sculpture, London, UK


ΦΑΡΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ!!! (VIDEO)

Δείτε τι θα γίνει αν αλάξουμε τις ταμπέλες στις τουαλέτες!!!

Έρχονται νέα μέτρα - φωτιά το 2012

Χαράτσια, αύξηση του ΦΠΑ, ψαλίδισμα καθαρών μισθών και συντάξεων, αλλαγή στο σύστημα συλλογής αποδείξεων τα νέα μέτρα για το 2012. Tι σημαίνει για την τσέπη μας η ψήφιση του προϋπολογισμού στη Βουλή

Fran Yeste σε τολμηρές πόζες που δεν τον έχετε ξαναδεί!

Το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού Fran Yeste σε τολμηρές πόζες που δεν τον έχετε ξαΟι φωτό που έχουν κυκλοφορήσει σε «ιδιαίτερο» Ισπανικό φόρουμ δείχνουν τον Βάσκο μεσοεπιθετικό να απολαμβάνει τον ήλιο και τις βουτιές του ολόγυμνος τόσο σε πισίνα όσο και σε σκάφος έχουν προκαλέσει ιδιαίτερη εντύπωση.

Τροφές για εύκολο & γρήγορο Μαύρισμα!


Η πολύωρη έκθεση στον ήλιο μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στην υγεία σας. Αυτό φυσικά το ξέρετε. Εκείνο όμως που δεν γνωρίζετε, είναι πως οι μικρές δόσεις έκθεσης στον ήλιο μπορούν να 'ευεργετηθούν' από την διατροφή σας και να αποκτήσετε γρηγορότερα το μαύρισμα που επιθυμείτε. Η συστηματική κατανάλωση συγκεκριμένων  τροφών μας επιτρέπει να έχουμε επιδερμίδα καλά ενυδατωμένη και καλά προετοιμασμένη για υγιεινό και όμορφο μαύρισμα.

Κάμερα και face recognition σε γυαλιά!!!







Χάρη σε έναν επαναστατικό σκελετό γυαλιών που κατασκεύασε ομάδα ερευνητών στην Οξφόρδη, με αισθητήρες και κάμερα, τα άτομα με μειωμένη όραση θα μπορούν να έχουν εικόνα του περιβάλλοντός τους.

The Twilight Saga: Χαραυγή Μέρος 1o

Το πρώτο μέρος

Προσωρινή αναστολή των διακοπών ηλεκτροδότησης για ανεξόφλητα τέλη ακινήτων


Αθήνα
Αναστέλλει η ΔΕΗ για μερικές ημέρες τις διαδικασίες διακοπής της ηλεκτροδότησης στους καταναλωτές που δεν πλήρωσαν το τέλος ακινήτων, ύστερα από αίτημα του υπουργείου Οικονομικών, προκειμένου να θεσπιστούν οι ρυθμίσεις που έχουν αναγγελθεί για τις κοινωνικά ευαίσθητες ομάδες.

Στην τελική ευθεία παραγωγής το iPad 3

Η αναφορά περιορισμού των παραγγελιών οθονών για το iPad 2 και η είδηση που δημοσίευσε το Digitimes για αποστολή τριών εκατομμυρίων νέων οθονών, ειδικά σχεδιασμένων για το iPad 3, φούντωσε τα σενάρια και τις εικασίες για τη νέα γενιά της ταμπλέτας που κυριαρχεί στην αγορά παγκοσμίως.

5,5 Ρίχτερ στο Τόκιο


5,5 Ρίχτερ στο ΤόκιοΙσχυρός σεισμός, που κατά τις πρώτες εκτιμήσεις είχε μέγεθος 5,5 βαθμών, σημειώθηκε στη νομαρχία Ιμπαράκι κοντά στο Τόκιο στις 10:23 τοπική ώρα (03:23 ώρα Ελλάδας).


Ψάχνει για άντρα η Rihanna


Όσοι πιστοί προσέλθετε!

Προβάρει τα πράσινα ο Βιέιρα



Προβάρει την φανέλα του Παναθηναϊκού σιγά σιγά ο Ούγκο Βιέιρα καθώς τα πορτογαλικά μέσα ενημέρωσης τον υπολογίζουν ήδη ως παίκτη των πρασίνων. Ο επιθετικός μάλιστα, φέρεται να έχει απαντήσει αρνητικά σε πρόταση της διοίκησης της ομάδας του ώστε να επεκταθεί το συμβόλαιο του.

Προσαγωγές και συλλήψεις πριν το ντέρμπι




Σε προσαγωγές και συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία πριν το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο "Γ. Κaαραϊσκάκης", όπως ανακοινώθηκε από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗ





Η απόπειρα αυτοκτονίας διαιτητή σκίασε την αγωνιστική της BundesligaΝα βάλει τέλος στη ζωή του επιχείρησε ο Μπαμπάκ ΡαφάτιΣτη σκιά ενός τραγικού γεγονότος διεξήχθη η 13η αγωνιστική της bundesliga καθώς ο 41χρονος διαιτητής που είχε οριστεί να διευθύνει το ματς Κολονία-Μάιντς επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του λίγες ώρες πριν την έναρξη.


Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις κυνηγούν μηχανές στις οποίες επιβαίνουν κουκουλοφόροι!


Κουκουλοφόρους οι οποίοι επιβαίνουν σε μηχανές κυνηγούν αυτή τη στιγμή, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, στο κέντρο της πρωτεύουσας!

 
Powered by Blogger