Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Δειτε τι γράφουν στο προφίλ του Κασιδιάρη στο Facebook

Τι γράφουν στο προφίλ του Κασιδιάρη στο Facebook «Μπράβο Ηλία, καλά της έκανες!», «Άξιος Ηλία!», «Εκπλήρωσες ένα όνειρο πολλών» είναι μερικά από τα μηνύματα που αφήνουν στον «τοίχο» του Ηλία Κασιδιάρη στο Facebook οι διαδικτυακοί φίλοι του.

Τι γράφουν στο προφίλ του Κασιδιάρη στο Facebook

Βλέπετε και εσείς τις εικόνες να κινούνται;




 Μήπως ταξιδεύει το
μυαλό σας;


Δείτε τις απίστευτες εικόνες...

































 

Πετρετζίκης-Demy: Ζευγάρι ή φίλοι;

 Τον τελευταίο καιρό έντονες είναι οι φήμες που θέλουν τον Άκη Πετρετζίκη και την νεαρή τραγουδίστρια Demy Παπαδέα να είναι ζευγάρι!

Και εκεί που υπήρξαν μόνο οι φήμες, έρχονται σήμερα στο φως και οι πρώτες κοινές φωτογραφίες τους!
Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού OK τους εντόπισε στις 27 Μαΐου να κάνουν βόλτα στη Μαρίνα του Φλοίσβου. «Ήταν λίγο μετά τις τέσσερις το απόγευμα όταν έφτασαν εκεί και μπήκαν μαζί σε ένα παγωτατζίδικο για να της πάρει παγωτό. Αμέσως μετά αναχώρησαν με το μαύρο τζιπ Suzuki του Άκη» περιγράφει άνθρωπος που τους είδε!
Μάλιστα, ο Άκης έχει γίνει θαμώνας στο S Club @ Thalassa People’s Stage όπου εμφανίζεται η Ντέμυ μαζί με τον Σάκη Ρουβά και τον Αντύπα.
Οι άνθρωποι από το περιβάλλον τους λένε ότι είναι απλά φίλοι και έχουν κοινές παρέες. Ζευγάρι ή φίλοι; Ο χρόνος θα δείξει!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τα Οργισμένα Μηνύματα Των Επωνύμων Για Την Επίθεση Κασιδιάρη Σε Κανέλλη [Φωτο]

 Την πρωτοφανή επίθεση του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη κατά της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ρένας Δούρου, αλλά και την Λιάνας Κανέλλη από το ΚΚΕ καταδικάζει σύσσωμος ο καλλιτεχνικός χώρος
Ενώ,…
βρίσκονταν στον αέρα της εκπομπή “Πρωινό Ant1” o Κασιδιάρης βγήκε εκτός ελέγχου πέταξε ένα ποτήρι νερό σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και χτύπησε στο πρόσωπο τη Λιάνα Κανέλλη!
Οι αντιδράσεις των ανθρώπων του καλλιτεχνικού κόσμου ήταν άμεσες και λίγο μετά το περιστατικό το twitter “πήρε φωτιά” από τα οργισμένα μηνύματα που καταδίκαζαν αυτήν την πράξη.
/
/
/
/
/
//

Δεν είναι ο μπαμπα-Στρούμφ, είναι ο μπλε άνθρωπος- ΒΙΝΤΕΟ

Δεν είναι ο μπαμπα-Στρούμφ, είναι ο μπλε άνθρωπος- ΒΙΝΤΕΟ Το δέρμα του Πωλ Κάρασον από τις ΗΠΑ, ξαφνικά έχασε το φυσιολογικό του χρώμα και άρχισε να γίνεται γκρίζο και στη συνέχεια μπλε. Οι γιατροί στην κυριολεξία τα έχασαν, όπως και ο ίδιος φυσικά. Τελικά ύστερα από συνεχείς και επαναλαμβανόμενες εξετάσεις που τον υπέβαλλαν διαπίστωσαν πως ο Κάρασον είχε κάνει κάτι που κατέστρεψε το ανθρώπινο του χρώμα και τον μετέτρεψε σε ... πρωταγωνιστή στην ταινία Χ-ΜΕΝ.
Όταν ο Κάρασον έχασε τον πατέρα του, πέρασε μια περίοδο κατάθλιψης. Άρχισε να χάνει τα μαλλιά του, και στο δέρμα του άρχισαν να δημιουργούνται λέπια, φολίδες. Ήταν τρομερά αγχωμένος. Τότε αποφάσισε να πίνει νερό στο οποίο είχε προηγουμένως, κάνει ηλεκτρόλυση με... κολλοειδές ασήμι. (την δεκαετία του 90, το κολλοειδές ασήμι χρησιμοποιούταν ευρέως σαν “φάρμακο”. Τα αποτελέσματα του ήταν ατεκμηρίωτα και στις ΗΠΑ, ήταν παράνομη η χρήση του σαν φάρμακο)
Τελικά ο Κάρασον υπέστη την ασθένεια “ARGYRIA”, από το ελληνικό “αργυρία”. Προκαλείται από τη συσσώρευση σωματιδίων από ασήμι στο δέρμα και η έκθεση του στο φως το μετατρέπει σε μπλε!!!
Δείτε τα βίντεο


Απαγωγή 15χρονου στη Χαλκίδα

Απαγωγή 15χρονου στη Χαλκίδα Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για περιστατικό αρπαγής ανηλίκου από την πόλη της Χαλκίδας.

Την ώρα που πήγαινε σχολείο, άγνωστοι απήγαγαν τον 15χρονο μαθητή. Ο απαγωγείς έχουν επικοινωνήσει ήδη με την οικογένεια του απαχθέντος μαθητή και έχουν ζητήσει λίτρα πολλών εκατομμυρίων ευρώ.
Σύμφωνα με πληροφορλιες, ο ανήλικος είναι γιος διευθυντή της Εθνικής Τράπεζας της Χαλκίδας.

Τα 9 πιο ξακουστά παλάτια του κόσμου

Τα 9 πιο ξακουστά παλάτια του κόσμου (1) Μπορεί ρίχνοντας μια ματιά στις πιο πολυτελείς βασιλικές κατοικίες του κόσμου να νιώσετε κάπως… ασφυκτικά στο δικό σας φτωχικό διαμέρισμα, το μεγαλείο, όμως, και η αρχοντιά τους, αποκλείεται να μην σας παρασύρουν.
Η λέξη «παλάτι» προέρχεται από τη λατινική ονομασία Palātium του Παλατινού λόφου, ενός από τους επτά λόφους της Ρώμης ανατολικά του Τίβερη, όπου οι αριστοκράτες έχτιζαν τις κατοικίες τους. Και μπορεί να μην ξέρουμε όλοι από πού προέρχεται η λέξη, αλλά σίγουρα γνωρίζουμε τι σημαίνει: μια πολυτελής, βασιλική κατοικία ή πιο απλά το… σπίτι κάποιου αρχηγού κράτους ή άλλου ανάλογου αξιωματούχου, όπως του αρχιεπισκόπου.
Σε πολλά μέρη της Ευρώπης, ο όρος «παλάτι» χρησιμοποιείται και για να χαρακτηρίσει σχετικά μεγάλα αστικά κτήρια που χρησιμοποιήθηκαν ως τα αρχοντικά της αριστοκρατίας, εντυπωσιάζοντας κάθε απλό θνητό. Παρακάτω θα βρείτε το τοπ 9 των παλατιών ανά τον κόσμο, το οποίο έχει πολλές πιθανότητες να σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό – αν και σίγουρα αρκετά από τα παλάτια της λίστας πολλοί θα τα έχετε επισκεφτεί από κοντά.
9. Schönbrunn Palace, Βιέννη, Αυστρία
Τα 9 πιο ξακουστά παλάτια του κόσμου (8)
Μια καλοκαιρινή, αυτοκρατορική κατοικία στη Βιέννη της Αυστρίας, το εν λόγω παλάτι με τα περιβάλλοντα κτήρια και το τεράστιο πάρκο αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά πολιτιστικά μνημεία της Αυστρίας. Το ανάκτορο, μάλιστα, χτίστηκε για να ανταγωνιστεί τις Βερσαλλίες της Γαλλίας, από άποψη αρχιτεκτονικής ομορφιάς και σημασίας.
8. Summer Palace, Πεκίνο, Κίνα
Τα 9 πιο ξακουστά παλάτια του κόσμου (7)
Πρόκειται για το παλάτι με τον μεγαλύτερο και πιο καλοδιατηρημένο αυτοκρατορικό κήπο στην Κίνα. Η κινέζικη ονομασία του «YiHeYuan» σημαίνει «Ο κήπος που διατηρεί την υγεία και την αρμονία» και όπως είναι φανερό και από τον τίτλο του ως «Summer Palace», ήταν η καλοκαιρινή κατοικία των Κινέζων αυτοκρατόρων, εκεί δηλαδή που πήγαιναν για να «ξεσκάσουν» το καλοκαίρι, μιας και η χειμερινή τους κατοικία, το Palace Museum (γνωστό και ως η «Απαγορευμένη πόλη») μάλλον τους «βάραινε» όταν περνούσε ο χειμώνας.
7. Winter Palace, Σεντ Πίτερσμπουργκ, Ρωσία
Τα 9 πιο ξακουστά παλάτια του κόσμου (4)
Το ρωσικό αυτό παλάτι-που σήμερα αποτελεί τμήμα των κτιρίων που στεγάζουν το μουσείο Ερμιτάζ- ήταν η επίσημη κατοικία των Τσάρων, η οποία σχεδιάστηκε με προσοχή από πολλούς αρχιτέκτονες, με πιο χαρακτηριστικό τον Bartolomeo Rastrelli, για να αποκτήσει το μπαρόκ στυλ του. Με σχήμα ανάλογο ενός επιμηκυμένου τετραγώνου, το ασπρο-πράσινο παλάτι έχει πρόσοψη που φτάνει τα 250 μέτρα σε μήκος και τα 30 μέτρα σε ύψος, ενώ υπολογίζεται πως διαθέτει 1.786 πόρτες, 1.500 δωμάτια, 117 σκάλες και 1.945 παράθυρα. Αν μη τι άλλο, είναι φωτεινό…
6. The Potala Palace, Λάσα, Θιβέτ
Τα 9 πιο ξακουστά παλάτια του κόσμου (6)
Η χειμερινή κατοικία του Δαλάι Λάμα από τον 7ο αιώνα, το παλάτι αυτό συμβολίζει το θιβετιανό βουδισμό και το σημαντικό του ρόλο στην παραδοσιακή διοίκηση του Θιβέτ. Το σύνθετο αυτό δημιούργημα, που περιλαμβάνει και τα συμπληρωματικά κτήρια, χτίστηκε στο Κόκκινο Βουνό στο κέντρο της κοιλάδας της Λάσα, σε ένα υψόμετρο των 3.700 μέτρων.
5. Imperial Palace, Τόκιο, Ιαπωνία
Τα 9 πιο ξακουστά παλάτια του κόσμου (9)
Δεν περνούσε κι άσχημα ο αυτοκράτορας της Ιαπωνίας στο Imperial Palace που αποτελούσε την κύρια κατοικία του στο Τόκιο. Θυμίζοντας ένα τεράστιο πάρκο, το συγκρότημα (που βρίσκεται κοντά στο σταθμό του Τόκιο στην Τσιγιόντα) περιλαμβάνει εκτός από το κύριο παλάτι και διάφορα δευτερεύοντα κτήρια, τα οποία αποτελούσαν τις ιδιωτικές κατοικίες της αυτοκρατορικής οικογένειας, για να μη στριμωχτούν όλοι μαζί σε ένα σπίτι. Η συνολική περιοχή, μαζί με τους κήπους μετράται στα 7,41 τετραγωνικά χιλιόμετρα.
4. Taj Lake Palace, Ουνταϊπούρ, Ινδία
Τα 9 πιο ξακουστά παλάτια του κόσμου (5)
Ολόκληρη η Ουνταϊπούρ, η οποία αποτελεί το διαμάντι της πολιτείας του Ρατζαστάν της δυτικής Ινδίας, έχει μια βασιλική ατμόσφαιρα που είναι έντονη παντού, από τους δρόμους μέχρι την αγορά, ενώ σε κάθε μαγαζί ή τετράγωνο είναι αισθητή η έννοια της υπερηφάνειας. Το παλάτι, το οποίο παλιότερα ήταν γνωστό ως Jag Niwas, είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο 83 δωματίων και σουιτών, με άσπρους μαρμάρινους τοίχους, χτισμένο σε ένα φυσικό περιβάλλον, σε ένα ιδιωτικό νησί στο μέσο της λίμνης Pichola. Το ξενοδοχείο διαθέτει πλοίο που μεταφέρει τους επισκέπτες και αποτελεί μια από τις πιο πλουσιοπάροχες εμπειρίες ζωής.
3. Dolmabahce Palace, Κωνσταντινούπολη, Τουρκία
Τα 9 πιο ξακουστά παλάτια του κόσμου (3)
Ένα από τα μεγαλύτερα αξιοθέατα της ευρωπαϊκής πλευράς του Βόσπορου, το Dolmabahce Palace, λειτουργούσε ως το κύριο διοικητικό κέντρο της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Αποτελείται από 3 μέρη: το Mabeyn-i Hümâyûn (το τμήμα των αντρών), το Muayede Salonu (οι αίθουσες τελετών) και το Harem-i Hümâyûn (τα διαμερίσματα της οικογένειας του Σουλτάνου). Το παλάτι καλύπτει μια περιοχή 45 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων και αποτελείται από 285 δωμάτια, 46 αίθουσες, 6 μπάνια και 68 τουαλέτες, για να μην σχηματίζεται ουρά το πρωί.
2. Chateau de Versailles, Βερσαλλίες, Γαλλία
Τα 9 πιο ξακουστά παλάτια του κόσμου (1)
Το παλάτι των Βερσαλλιών ήταν η επίσημη κατοικία των Βασιλιάδων της Γαλλίας, ενώ πριν μεταμορφωθεί σε παλάτι υπήρξε κυνηγετικό καταφύγιο. Χτίστηκε το 1624 από τον Λουδοβίκο XIII και επεκτάθηκε από το Λουδοβίκο ΧIV το 1669. Το χρησιμοποιούσε σαν μια μικρή… ερωτική φωλιά και μάλιστα έχτισε ένα παραμυθένιο πάρκο γύρω απ’ αυτό, για να φτιάξει ατμόσφαιρα. Ο κύριος αρχιτέκτονας του Βασιλιά, ο Jules Hardouin Mansart, ήταν αυτός που έκανε τα σχέδια για να δώσει περαιτέρω έκταση σε αυτό που σιγά-σιγά μεταμορφωνόταν σε παλάτι από τις Χίλιες και μια Νύχτες.
1. Buckingham Palace, Λονδίνο, Αγγλία
Τα 9 πιο ξακουστά παλάτια του κόσμου (2)
Ένα από τα πιο διάσημα παλάτια, το Buckingham Palace είναι η επίσημη λονδρέζικη κατοικία της βρετανικής μοναρχίας, στο Westminster. Αποτελεί την κατάλληλη τοποθεσία για επίσημες κρατικές τελετές, ενώ δεν υπάρχει άνθρωπος που να έχει επισκεφτεί το Λονδίνο και να μην έχει περάσει μια βόλτα από το παλάτι, κρυφοκοιτάζοντας προς τα μέσα, μήπως και καταφέρει να ξεχωρίσει κάποια βασιλική φιγούρα.

Παράξενο ψάρι σε παραλία του Ναυπλίου(PHOTOS)

a2a2befa27fe70ba903feebc1629eef11 Παράξενο ψάρι σε παραλία του Ναυπλίου(PHOTOS)

ΔΕΙΤΕ: Τα σημάδια στο πρόσωπο της Λιάνας!

 Εμφανή είναι τα σημάδια από τα χτυπήματα του Ηλία Κασιδιάρη στο πρόσωπο της Λιάνας Κανέλλη, μετά την...
επίθεση που δέχτηκε στο στούντιο της εκπομπής Πρωινό ΑΝΤ1.







Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: ΔΕΙΤΕ: Τα σημάδια στο πρόσωπο της Λιάνας! http://24wro.blogspot.com/2012/06/blog-post_1356.html#ixzz1x6DFCHQZ

Κασιδιάρης: Θα μηνύσω την Κανέλλη γιατί με χτύπησε πρώτη

 Η πρώτη δήλωση του Ηλία Κασιδιάρη μετά την επίθεσή του στη Λιάνα Κανέλλη σε στούντιο πρωινής εκπομπής. Διαβάστε τι υποστήριξε

Στην πρώτη του δήλωση μετά την επίθεσή του στη Λιάνα Κανέλλη, στο στούντιο της εκπομπής Πρωινό ΑΝΤ1, ο Ηλίας Κασιδιάρης υποστήριξε ότι αυτή τον χτύπησε πρώτη.
Μάλιστα, όπως είπε, θα καταθέσει μήνυση, ενώ ανέφερε ότι το βίντεο με το περιστατικό δεν έχει προβληθεί ολόκληρο.

Πόσο κοστίζουν τα ρούχα που φορά η Ελένη..


Η Ελένη στους δρόμους της Κηφισιάς

Δεν πρόκειται, φυσικά, για «δανεικά» που φορά για τις ανάγκες της εκπομπής αλλά για δικά της ρούχα. Κάναμε μια έρευνα αγοράς και ανακαλύψαμε ότι η λευκή υφασμάτινη τσάντα είναι γνωστού ιταλικού οίκου κι έχει δύο χωρίσματα. Ύψος 33.5 cm , μήκος 40.5 cm και πλάτος 15 cm, η αξία της είναι στα 98 ευρώ.

Μάθαμε ακόμα, ότι το λευκό t-shirt, διάσημου γαλλικού οίκου μόδας, κόστισε στην παρουσιάστρια 180 ευρώ.

60 ευρώ κάνουν τα αθλητικά της παπούτσια, ενώ το παντελόνι τζιν είναι στα 220 ευρώ.

Έχουμε και λέμε: 98 + 180 + 60 + 220 = 558, για μια καθημερινή βόλτα στην αγορά της Κηφισιάς

Βέβαια, για να είμαστε ειλικρινείς, μόνο υπεροβολική δεν μπορεί να πει κανείς την Ελένη Μενεγάκη, αφού απ' ό,τι φαίνεται δεν επιλέγει μόνο τα ακριβά αλλά και όσα έχουν γούστο, ανεξάρτητα της τιμής.

Τι δεν γουστάρουμε να ακoύμε κατα την διάρκεια του sex (από τις γυναίκες) !!!


0

- «Πιο βαθιά!» (Μωρή, έχω κι άλλο και στο κρύβω; )
- «Μη σταματάς», επιτακτικά..(Πόσο να αντέξω, άνθρωπος είμαι και εγώ)
- «Όλοοοο!» (Δεν θέλω να σε πονέσω, βρε κουτό, γι’ αυτό δεν το ξεδιπλώνω!)
- «Aαχ, συνήλθα!» (Ωχ,θα αρχίσει να μιλάει πάλι!)
- «Θέλω να σε ακούσω όταν τελειώσεις» (Μα, έχω τελειώσει ήδη, γλυκιά μου!)
- «Όχι, όχι τίποτα.. Απλώς με το μαγιό φαινόταν μεγαλύτερο»
(Ήταν που δεν είχα που να βάλω τα κοχύλια..)
- Χαϊδευτικά τύπου : – «Γουγούτσο/ τερατουλίνι/ τζουτζούκι»
(Πόσο θα έπιανε αν την πούλαγα σε έναν Άραβα; )
- «Δούλευέ το!» (θα μου κολλήσεις ένσημα όμως; )
- «Κάρφωσε με!» ( ξέχασα να φέρω και το πριτσινοπίστολο!)
- «Τι θα κάνουμε μετά;» (Δεν ξέρω για σένα, εγώ λεω να περάσω μια βόλτα από την Φυλής.)
- «Πρώτη φορά ένιωσα έτσι..»(Αν συνεχίσει να με δουλεύει, θα την χτυπήσω!)
- «Τα’ κάνες και με άλλες αυτά;» (Όχι βέβαια, για σένα τα φύλαγα!)
- «Μ’ ανατριχιάζεις» (Ξέχασα το παράθυρο του μπάνιου ανοιχτό.)
- «Ναι, ναι, ναιαιαιαιαιαι, Aάαχ, ναι, ναι, αάχ, ναι, ναιαιαι,..»
(Να το πάρω το τζιπ μαύρο ή άσπρο; )
- «Τσούζει. Λες να’ χω μύκητες;» (Τώρα έχω και εγώ..)
- «Θέλω να βλέπω το πρόσωπο σου» (Πάλι δεν θα γυρίσει, γαμώτη μου!)

Alexa Loren … απο τα FTV girls !











Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Ανδρέας Χριστοδουλίδης

Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Ανδρέας Χριστοδουλίδης Σε ηλικία 70 ετών έφυγε από τη ζωή, στις 5.30 τα ξημερώματα, ο Ανδρέας Χριστοδουλίδης, πρώην γενικός διευθυντής του ΑΜΠΕ. Τους δύο τελευταίους μήνες νοσηλευόταν στο νοσοκομείο "Άγιοι Ανάργυροι".
Ο Ανδρέας Χριστοδουλίδης γεννήθηκε στην Κύπρο το 1942. Αποφοίτησε από το Παγκύπριο Γυμνάσιο. Παρακολούθησε Νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Το 1967 αναγκάστηκε να διακόψει τις σπουδές του, λόγω της δικτατορίας και να εγκαταλείψει την Ελλάδα.
Με τη δημοσιογραφία ασχολήθηκε από το 1965. Εργάστηκε στην εφημερίδα «Εβδομάδα» (1965-1966) και στη συνέχεια στην Αγγλία, στις εφημερίδες «Κόσμος» (1972-1973) και «Νέα Δημοκρατία» (1973-1974).
Το 1974 επέστρεψε στην Ελλάδα και εργάστηκε στην εφημερίδα «Εξόρμηση», της οποίας ήταν αρχισυντάκτης (1978-1982) και διευθυντής Σύνταξης (1989). Ήταν επίσης ανταποκριτής της κυπριακής εφημερίδας «Τα Νέα» (1974-1987).
Το 1981 ορίστηκε Γενικός Διευθυντής του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, θέση που διατήρησε μέχρι το 1987, οπότε διορίστηκε Πρόεδρος της ΕΡΤ ΑΕ. Από τη θέση αυτή παραιτήθηκε τον Ιούλιο του 1988 και ανέλαβε ως Ειδικός Γραμματέας στην Ειδική Υπηρεσία Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Υπουργείου Προεδρίας. Παραιτήθηκε το 1989.
Το 1990 ανέλαβε τη Γενική Διεύθυνση του ιδιωτικού ραδιοφωνικού σταθμού της Κύπρου «Super FM».
Το 1991 επέστρεψε στην Ελλάδα, όπου εργάστηκε ως Σύμβουλος στις Εκδοτικές Επιχειρήσεις «Χρ. Τεγόπουλος» και ήταν τακτικός συνεργάτης των εφημερίδων «Ελευθεροτυπία» και «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία».
Το 1993 ορίστηκε για δεύτερη φορά Γενικός Διευθυντής του ΑΠΕ, θέση που διατήρησε μέχρι το 2004. Μετά την ολοκλήρωση της θητείας του ορίστηκε Σύμβουλος της νέας Γενικής Διεύθυνσης.
Το 1989 επιλέχθηκε από το Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ ως μέλος του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Επικοινωνίας (European Institute for the Media). Ήταν μέλος του Ευρωπαϊκού Φόρουμ Οπτικοακουστικών Μέσων και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Οπτικοακουστικών Μέσων (ΙΟΜ) της Ελλάδας από την ίδρυσή του έως το 2005.
Το 2005 του απονεμήθηκε το Βραβείο Πρωτοποριακής Δημιουργίας «Γιάννος Κρανιδιώτης». Παρακολούθησε δεκάδες διεθνή και ελληνικά συνέδρια, σεμινάρια και εργαστήρια δημοσιογραφίας. Από το 1994 έδινε σειρά διαλέξεων κάθε χρόνο στη Σχολή Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Μετέφρασε και προσάρμοσε στην ελληνική πραγματικότητα τρία ξένα πανεπιστημιακά εγχειρίδια, δύο αμερικανικά με τίτλους: «Η Τέχνη της Δημοσιογραφίας-1986» και «Η Τέχνη του Ρεπορτάζ-1992» και ένα αγγλικό, με τίτλο «Η Τέχνη της τηλεοπτικής Δημοσιογραφίας-2006». Το 2009 συνέγραψε το βιβλίο «Διεθνή και Εθνικά Πρακτορεία Ειδήσεων».-

 
Powered by Blogger