Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Μώραλης: Το Ραντεβού Κρίνει Τις Μετεγγραφές Του Ολυμπιακού

 Ο 4ος αντιπρόεδρος της ΠΑΕ αναφέρθηκε στη μετεγγραφική ενίσχυση της ομάδας αλλά και στην κατάκτηση του νταμπλ που είναι ο βασικός στόχος των ερυθρόλευκων, στη γιορτή του συλλόγου… ενόψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Ο Γιάννης Μώραλης τόνισε ότι τα πάντα θα ξεκαθαριστούν στο ραντεβού που θα έχουν ο Ερνέστο Βαλβέρδε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη:

“Ο Ολυμπιακός μέσα από τέτοιες εκδηλώσεις αποδεικνύει το πόσο οικογένεια είναι. Θέλουμε πρωτάθλημα, Κύπελλο και να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται στην Ευρώπη. Θα πρέπει να προκύψει κάτι εξαιρετικό. Ότι είναι να γίνει θα συμβεί από την επαφή που θα έχει ο πρόεδρος με τον προπονητή.”

Στη γιορτή το παρών έδωσαν οι περισσότεροι παίκτες της ομάδας αλλά και μέλη του προπονητικού τιμ. Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών ο Βασίλης Τοροσίδης ανέφερε: “Θα ήθελα να ρίξω τους τόνους για την Ευρώπη. Είναι ακόμα μακριά αυτά τα παιχνίδια. Δεν μπορούμε να πούμε για ημιτελικά και τελικά. Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι.
Η Ρουμπίν είναι μία καλή ομάδα. Θα δούμε πως θα είναι τα πράγματα. Εμείς θέλουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και θα δούμε και για την Ευρώπη.”

















Το σέξι παγωτατζίδικο είναι μια καινοτομία που προέρχεται από το Miami. Πρόκειται για μια… ιδέα δύο κοριτσιών, οι οποίες σκέφτηκαν έναν διαφορετικό τρόπο marketing για την αγορά παγωτού. Η ιδέα τους «γέννησε» το Aphrodisiac Ice Cream, το πρώτο βαν που εκτός από το να πουλά παγωτό, διαθέτει και δύο stripping poles για να χορεύουν τα κορίτσια στην οροφή..
Δείτε στιγμιότυπα από το σέξι παγωτατζίδικο:

«Μια Ήττα Δεν Θα Χαλάσει Το Όραμα»

 Μπορεί η ΑΕΚ να έχασε από τον Ατρόμητο, όμως ο Χουάν Κάλα δήλωσε ότι… στην «Ένωση» πρέπει να συνεχιστεί η δουλειά. Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός τόνισε μέσω Twitter:
«Μια ήττα δεν θα χαλάσει το όραμα! Συνεχίζουμε τη δουλειά με ταπεινότητα και περισσότερο δυνατά, για να κερδίσουμε την Πέμπτη. Περισσότερο από ποτέ ΑΕΚάρα. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω την ΑΕΚ για τη φιλοξενία στον πατέρα μου αυτές τις μέρες που ήταν στην Ελλάδα. Είναι πραγματικά μεγάλος σύλλογος. Ευχαριστώ!».
















Αγγελική Λάμπρη – Μετά Το “Παρά Πέντε” Τι; [Video]

 Έχει κόντρα με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και ποια είναι η σχέση της με… τον Γιώργο Καπουτζίδη;
Στην “Πρωινή Μελέτη” μίλησε η “Αγγέλα” του “Παρά Πέντε”, Αγγελική Λάμπρη. Η ηθοποιόςδήλωσε πως έχει βγάλει αρκετά χρήματα από την τηλεόραση, αλλά ο μισθός της στη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη ήταν μικρός. Όσον αφορά τις φήμες που την ήθελαν στα μαχαίρια με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η ίδια τις διαψεύδει, ενώ η άποψή της για την παρουσίαση του Γιώργου Καπουτζίδη στο “Just the 2 of us” είναι η καλύτερη.
Δείτε τι είπε:
















Διπλά Πλατινένιος Ο Νίκος Οικονομόπουλος! [Video]

 «Χίλια ευχαριστώ στο κόσμο. Ευχαριστώ που με στηρίζουν σε κάθε στιγμή της καριέρας μου» είπε ο Νίκος Οικονομόπουλος στην… Πρωινή Μελέτη.  Και πρόσθεσε: «Θεωρώ πως δεν έχω κάνει τίποτα. Έχω κάνει σωστά βήματα, αυτό μόνο». Στο πλευρό του, αυτή τη σημαντική στιγμή, ο άνθρωπος που είναι πάντα κοντά του, ο άνθρωπος που τον έχει μεγαλώσει και που είναι πάρα πολύ περήφανος τόσο για την πορεία του, όσο και για το ήθος του, η γιαγιά Δέσποινα. «Ακούω τα τραγούδια του και τα χορεύω και κάθε εβδομάδα είμαι στο κέντρο που τραγουδάει» είπε η γιαγιά του όλο καμάρι! Εκεί και ο Γιάννης Πάριος, τον οποίο ο Οικονόμοπουλος αποκάλεσε «πατέρα»! «Να συνεχίσει να είναι πάνω από όλα καλό παιδί. Είμαι εδώ για το καλό παιδί και για τον πολύ καλό τραγουδιστή. Έπιασαν τόπο οι συμβουλές που του είχα δώσει», είπε συγκινημένος ο Γιάννης Πάριος για τον Οικονομόπουλο! Η δε Έλλη Κοκκίνου χαρακτήρισε τον Νίκο Οικονομόπουλο ως μια από τις καλύτερες φωνές της νέας γενιάς. «Πιστεύω πάρα πολύ στις δυνατότητες του Νίκου. Είναι ένα αξιοπρεπές παιδί, ο καλύτερος νέος τραγουδιστής και με υπέροχο ρεπερτόριο».
















«Ξύπνησε» ύστερα από 2,5 χρόνια σε κώμα

 Ένα τροχαίο ατύχημα τη βύθισε σε κωματώδη κατάσταση για δυόμισι χρόνια. Όλο αυτό το διάστημα πάλεψε και κατάφερε το «θαύμα». 

«Ξύπνησε» από την εφιαλτική κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει και με ανοιχτά τα μάτια ατενίζει πλέον το μέλλον με αισιοδοξία.


Η 30χρονη δικηγόρος Κωνσταντίνα-Μαρίνα Σπυριάδη, που είχε τραυματιστεί σοβαρότατα στη Λέσβο, το καλοκαίρι του 2009, και επί 2,5 χρόνια παρέμενε σε κωματώδη κατάσταση, εντελώς ανέλπιστα, όπως ομολογούν οι γιατροί της, ανέκαμψε ξαφνικά και απέκτησε τις αισθήσεις της.

οι γονείς της καταλογίζουν μεγάλες ευθύνες στους γιατρούς του Νοσοκομείου Μυτιλήνης για παραλείψεις και ολιγωρίες.

Η 30χρονη έχει βγει πλέον από το νοσοκομείο και μένει με την οικογένειά της στο Μαρούσι. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει είναι πολλά και έχουν να κάνουν με την κίνησή της.

Όλοι τώρα ελπίζουν ότι η Κωνσταντίνα θα επανέλθει πολύ σύντομα στη φυσιολογική της ζωή. 




















  

Η γυναίκα vampire

 Η  35χρονη Maria Hose Cristerna γνωστή ως "η γυναίκα-βαμπίρ" παρουσίασε τον εαυτό της σε έκθεση με τατουάζ στο Μοντερέι.Είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών, ασκούμενη δικηγόρος, παντρεύτηκε στα 17 της και  προέρχεται από βαθειά θρησκευόμενη οικογένεια.Η μεξικανή διαθέτει τατουάζ σχεδόν σε όλο το σώμα της, έχει «φυτεμένα» κέρατα στο κεφάλι της ενώ έχει προσθέσει κοφτερά εμφυτεύματα στα δόντια της, αναρίθμητα «piercing» και φοράει φακούς επαφής σε ένα υπερφυσικό χρώμα.

  


 «Τα κέρατα που έχω συμβολίζουν τη δύναμη και προστέθηκαν χωρίς αναισθητικό. Τα μυτερά και κοφτερά δόντια που έχω είναι επειδή μου αρέσουν τα vampires από όταν ήμουν μικρό παιδί και έχω αλλάξει, ακόμη, το χρώμα των ματιών μου για να μοιάζω όσο το δυνατόν περισσότερο σε αυτά», δήλωσε η 35χρονη γυναίκα.

Σύντομα σκοπεύει να βάλει άλλα δύο κέρατα από τιτάνιο στο πίσω μέρος του κεφαλιού της.





















Μαγευτικές 3D ζωγραφιές από έναν απίστευτο καλλιτέχνη




Ένας καλλιτέχνης με πραγματικό ταλέντο δίνει μια διαφορετική,τρισδιάστατη νότα στους δρόμους όλου του κόσμου, περνώντας ταυτόχρονα τα μηνύματα που θέλει.
Με καταγωγή από την Αργεντινή, ο Eduardo R. Relero, ανακάλυψε νωρίς την καλλιτεχνική του φύση. Κάτοικος του Rosario της Ισπανίας, ο Relero δημιουργεί τρισδιάστατα σχέδια με θέματα από την κοινωνική ζωή, χρησιμοποιώντας πολλές φορές ως όπλο του τη σάτυρα.
(Lleida, Ισπανία)
(Gandia, Ισπανία)
(Μαδρίτη, Ισπανία)
(Getxo, Ισπανία)
Ο 48χρονος δαμαστής των χρωμάτων, ξεκίνησε την καριέρα του στους δρόμους της Ρώμης το 1990 και έκτοτε έχει πάει για να δημιουργήσει εκπληκτικές τοιχογραφίες στη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ισπανία και την Αμερική. Πολλά έργα του φιλοξενούνται και σε πάσης φύσεως καλλιτεχνικούς χώρους.
Ένας γκρίζος δρόμος δεν είναι πια αδιάφορος και ψυχρός, όταν περνά από εκεί ο Eduardo Rolero.
(Μιλάνο, Ιταλία)
(Arles, Γαλλία)
(Durango, Ισπανία)











Lea Sheydoux: Η δολοφόνος του Mission Impossible είναι πολύ καυτή!!(PHOTOS)


Lea Sheydoux: Η δολοφόνος του Mission Impossible είναι πολύ καυτή!!(PHOTOS)
Αρκούν μόλις μερικά δευτερόλεπτα στην αρχή της ταινίας Mission Impossible: Ghost Protocol για να καταλάβεις ότι η Lea Sheydoux είναι ό,τι πιο θηλυκά επικίνδυνο κυκλοφορεί στην βιομηχανία του Hollywood αυτή τη στιγμή. Εκείνα τα δευτερόλεπτα που μεσολαβούν από τότε που εμφανίζεται η φωτογραφία της σε ένα κινητό με το χαρακτηριστικό Assasin, μέχρι να εκπληρώσει την αποστολή της.

Δεν την ξέρεις την Lea Seydoux αν δεν έχεις δει το νέο Mission Impossible. Κι ας την είχες προσέξει στο Inglurious Basterds. Κι ας την είχες δει στο Robin Hood. Κι ας είχες μείνει με το στόμα ανοιχτό όταν την γνώρισε ο Owen Wilson στο βιβλιοπωλείο στο Midnight in Paris, για να καταλήξει στο τέλος μαζί της.
Παλιότερα είχε συμμετάσχει σε διάφορες παραγωγές. Κυρίως Γαλλικές. Αρκετές όμως για να τραβήξει τα βλέμματα παραγωγών και σκηνοθετών. Για αυτήν ακριβώς τη Γαλλική φινέτσα, την ιδιόμορφη οδοντοστοιχία και την μποέμικη διάθεση σε κάθε της κίνηση. Ακόμα κι όταν γδύνεται στον κινηματογραφικό φακό.
Κι είχε κι άλλες γυμνές σκηνές η Lea στο παλμαρέ της. Κι άλλες εμφανίσεις σε μικρές ταινίες, πριν κάνει το βήμα για την άλλη μεριά του Ατλαντικού.
Αλλά η ερμηνεία στο Ghost Protocol βγάζει εκείνη την πλευρά του άνδρα που θέλει τη γυναίκα δυναμική και επικίνδυνη. Γιατί μπορεί για μια γυναίκα ο κίνδυνος να είναι ισχυρό διεγερτικό. Αλλά όταν βλέπεις τη Lea Seydoux να σκοτώνει για διαμάντια, συνειδητοποιείς ότι το ίδιο ισχύει και για τους άνδρες.















 
Powered by Blogger