Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Ποιο μοντέλο μας αναστάτωσε με το κολλητό λευκό μπλουζάκι της;





Mε τη λεζάντα “Backstage από τη φωτογράφιση για το περιοδικό Esquire", η...

Νάταλι Θάνου ανήρτησε τη συγκεκριμένη φωτογραφία στο Facebook το μεσημέρι της Πέμπτης.


Αλλά δεν σταθήκαμε τόσο σε αυτό, όσο στο εκρηκτικό μπούστο που αφήνεται με αθώο τρόπο να φανεί μέσα από το λευκό μπλουζάκι της…


Γνωστός ηθοποιός, σύμβολο του sex, εθεάθη με «σωσίβιο»!





Αποτελεί σύμβολο του σεξ για πολλές γυναίκες ενώ δεν ήταν λίγες αυτές που τον ερωτεύτηκαν αν και αποδείχθηκε άνδρας - βάσανο..


Ο λόγος για τον Chris Noth που καθιερώθηκε μέσα από τον ρόλο του ως Mr Big στο «Sex and the City».

Όμως με τον χρόνο κανείς δεν μπορεί να τα βάλει κι έτσι σήμερα ο 57χρονος ηθοποιός έχει πάρει κάποια κιλά και μία κοιλιά που... εξέχει.

Ο γνωστός ηθοποιός εθεάθη πρόσφατα στη Νέα Υόρκη με κοιλιά - σωσίβιο και φυσικά οι παπαράτσι δεν έχασαν ευκαιρία να τον απαθανατίσουν.

Γνωστή ηθοποιός τραυματίστηκε στο κεφάλι και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο!





Τραυματίστηκε κατά της διάρκεια των γυρισμάτων τηλεοπτικής σειράς στο κεφάλι και μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο!


Ο λόγος Kristin Chenoweth, που σύμφωνα με το TMZ τραυματίστηκε κατά της διάρκεια των γυρισμάτων της τηλεοπτικής σειράς «The Good Wife» στη Νέα Υόρκη.

Χτύπησε όταν ένα κομμάτι από τον τηλεοπτικό εξοπλισμό για την σειρά έπεσε στο κεφάλι της.

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος της ηθοποιού και τραγουδίστριας δεν είναι ήταν έτοιμος για κάποιο σχολιασμό σχετικά με τον τραυματισμό της 43χρονης.


Δείτε πώς διατηρεί η sexy Shakira το υπέροχο κορμί της!





Θαυμάζεις το κορμί της Shakira και αναρωτιέσαι τι στο καλό κάνει και διατηρεί τις πλούσιες και σέξι της καμπύλες και παράλληλα γραμμωμένους κοιλιακούς και υπέροχα γυμνασμένα πόδια;


Μπορεί το αισθησιακό λίκνισμα των γλουτών της να μην μπορέσεις ποτέ να το αποκτήσεις, αλλά σίγουρα μπορείς να κλέψεις μερικά διατροφικά tips από την Κολομβιανή superstar και να τα προσαρμόσεις στο δικό σου πρόγραμμα και τις δικές σου συνήθειες.


Σε γενικές γραμμές η σέξι λατίνα αποφεύγει τις αυστηρές δίαιτες και καταναλώνει τρόφιμα πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, πρωτείνες και βιταμίνες. Από το τραπέζι της δεν λείπουν ποτέ τα φρούτα και τα λαχανικά ενώ φροντίζει να τρώει πολλά μικρά και συχνά γεύματα μέσα στην μέρα ενώ αποφεύγει τα λιπαρά και το λάδι.

Το πρωινό της διάσημης star αποτελείται από ένα ποτήρι χυμό γκρέιπφρουτ ή πορτοκάλι, μία φέτα πεπόνι ή ανανά, μία φέτα ολικής άλεσης με μία φέτα τυρί χαμηλών λιπαρών και καφέ ή τσάι ή ένα ποτήρι άπαχο γάλα.
Για δεκατιανό συνήθως καταναλώνει ένα ακτινίδιο, μήλο ή ροδάκινο ενώ μεταξύ μεσημεριανού και δείπνου τρώει ένα γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά ή τοστ με ψωμί ολικής άλεσης και τυρί χαμηλων λιπαρών ή εναλλακτικά πίνει ένα τοματοχυμό.

Για μεσημεριανό, επιλέγει σαλάτα με ντοματίνια, σπανάκι και φιλέτο άπαχου κρέατος. Επίσης συχνά τρώει πουρέ από κολοκύθα ενώ όταν χρειάζεται άμυλο προτιμά μακαρόνια ολικής αλέσεως με λαχανικά.
Το βράδυ συνήθως καταναλώνει δύο φέτες ψωμί ολικής άλεσης ή σούπα λαχανικών ή φακές με ντομάτα ή μπρόκολο ή μία φρέσκια φρουτοσαλάτα.
Προσχή: Η Shakira δεν πίνει σχεδόν ποτέ αλκοόλ, ο καφές της είναι πάντα ντεκαφεινέ και αποφεύγει τα γλυκά και το έτοιμο φαγητό. Φυσικά δεν παραλείπει ποτέ να γυμνάζεται και όπως είναι αναμενόμενο, η αγαπημένη της άσκηση είναι ο χορός της κοιλιάς ενώ συχνά κάνει και αερόβιες ασκήσεις.

Φυλακές πολυτελείας





Την έχουμε ακούσει τη φράση. "Θα κάνω κανένα φόνο, να πάω φυλάκη. Να κάθομαι μια ζωή και να με ταΐζουν." Στη Νορβηγία πλεόν κάθε φορά που την ακούν, πρέπει να τη παίρνουν στα σοβαρά...




Το Χάλντεν της Νορβηγίας βρίσκεται 100 χιλιόμετρα Νότια του Όσλο. Εκεί λειτουργεί η πολυτελέστερη φυλακή του κόσμου από τον Ιούνη του 2010. Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους...










































Κλέλια Ρένεση: Όταν το sex symbol δεν χρησιμοποιεί make up





Έχει χαρακτηριστεί πολλές φορές ως sex symbol, παρά το γεγονός ότι η ίδια δεν προσπαθεί να το πετύχει.

Είναι από τις γυναίκες που δεν περνούν αδιάφορες, ενώ όλοι θα ήθελαν να δουν μία σέξι φωτογράφισή της. Παράλληλα, είναι μία από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της νέας γενιάς. Η Κλέλια Ρένεση, ωστόσο, δε διστάζει να εμφανιστεί χωρίς ίχνος μακιγιάζ.
Η ηθοποιός είδε από κοντά την παράσταση «Ο επιθεωρητής» στο κηποθέατρο Παπάγου, αφού συμμετέχουν αρκετοί φίλοι της. Μαυρισμένη, με καλοκαιρινό outfit και χωρίς ίχνος μακιγιάζ, η Κλέλια Ρένεση δε δίστασε να ποζάρει στο φακό!

Κάνε το ΤΕΣΤ και μάθε τι Διακοπες σου Ταιριάζουν








Το θερμόμετρο χτύπησε 40 και εσύ ακόμη δεν ξέρεις που να πας … Κάπου εξωτικά , κάπου χαλαρά ή σε κάποιο μέρος που σαν εξερευνητής …. Το παρακάτω τεστ θα σου δείξει τι διακοπές σου ταιριάζουν . Μην σας στεναχωρούν τα οικονομικά. Δεν χρειάζεται να πας στο Σαν Τροπέ για να νιώσεις τη χλιδή και γκλάμουρ , ούτε στη Μαδαγασκάρη να εξερευνήσεις τα χαμένα δάση. Η Ελλάδα έχει πανέμορφα μέρη και τόμους από ιστορία


1)Πως προτιμάς να χαλαρώνεις μετά από μια κουραστική ημέρα;
Α. Βγαίνεις για ποτό με παρέα.
Β. Κάνεις βόλτα στο πιο κοντινό πάρκο ή στα μαγαζιά.
Γ. Όλο και κάποια ενδιαφέρουσα εκδήλωση ή έκθεση θα υπάρχει.


2)Γυρίζεις σπίτι μετά από μια πραγματικά κακή ημέρα. Τι κάνεις;
Α. Τηλεφωνείς στις κολλητές/στους κολλητούς για κουβέντα
Β. Κάνεις ένα χαλαρωτικό μπάνιο και αράζεις σπίτι
Γ. Διαβάζεις το βιβλίο που έχεις αφήσει στη μέση






3)Αν αποφάσιζες στο ρεπό σου να προσφέρεις μια απόλαυση στον εαυτό σου, ποια θα ήταν αυτή;
Α. Μια ημέρα σε σπα φυσικά! Να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις
Β. Ηλιοθεραπεία και ρακέτες μέχρι να βαρεθείς!
Γ. Να κάνεις τουρισμό στην ίδια σου την πόλη! Υπάρχουν τόσα μουσεία, αρχαιολογικοί χώροι αλλά και «κρυμμένοι θησαυροί που δεν έχεις ακόμη ανακαλύψει!




4)Πως θα περιέγραφες την ιδανική παρέα για τα ταξίδια σου;
Α. Τρελά πάρτι άνιμαλ!
Β. Όπου βγάλει ο άνεμος
Γ. “Διαβασμένοι” για τα ήθη, έθιμα, γεύσεις και τα αξιοθέατα του τόπου


5)Πως θα περιέγραφες τις καλύτερες διακοπές που έχεις κάνει ποτέ στους φίλους σου;
Α. Ποτό, ξενύχτια. Γνωριμίες και ξεγνοιασιά
Β. Άκρως χαλαρωτικές…
Γ. Πολύ περπάτημα και… ακόμη περισσότερες φωτογραφίες
Περισσότερα Α
Διακοπές με γκλάμουρ!
Διασκέδαση μέχρι πρωϊας, αγορές μέχρι τελικής πτώσης και πολλές γνωριμίες! Είσαι λάτρης της καλής ζωής γι΄αυτό και στις διακοπές σου προτιμάς τα εκλεπτυσμένα μέρη και θέρετρα με πλούσια νυχτερινή ζωή. Σίγουρα η Γαύδος ή κάποιο έρημο νησάκι θα σε έκαναν να πλήξεις γρήγορα γι΄ αυτό επέλεξε κάποιο μέρος πιο… κοσμοπολίτικο που θα σου προσφέρει επιλογές.


Περισσότερα Β


Χαλαράαα
Είτε στη δουλειά σου τα έχεις παίξει ή οι καταστάσεις σε έχουν φτάσει σε σημείο τρέλας, πάντως το μόνο σίγουρο είναι πως φέτος θα ήθελες να «κακομάθεις» λιγάκι τον εαυτό σου. Μικρές αποστάσεις, χαλάρωση, καλό φαγητό και χαλαρό ποτάκι συνθέτουν το κάδρο των ιδανικών διακοπών σου. Ένα ξενοδοχείο all inclusive, ένα ήσυχο νησάκι ή διακοπές σε κάποιο εξοχικό σπίτι μάλλον θα ήταν οι ιδανικές επιλογές.


Περισσότερα Γ


Εξερεύνηση και γνώση
Όπου αρχαία και πολιτισμός έχει κλείσει πρώτη θέση. Είσαι λάτρης της πεζοπορίας αλλά και της εξερεύνησης. Προτιμάς να μαθαίνεις πολλά για τον τόπο που επισκέπτεσαι. Επιλογές υπάρχουν πολλές ανάλογα με τα βαλάντια… Από εξωτικά μέρη και πολιτισμούς μέχρι τα όμορφα ελληνικά νησιά μας ή και την ηπειρωτική Ελλάδα. Όπου και να πας, μη ξεχάσεις φυσικά το απαραίτητο εργαλείο διακοπών σου, που όπως φαίνεται μάλλον είναι η φωτογραφική σου μηχανή!

Τι λένε τα ζώδια σήμερα Σάββατο 14/7;





Τα Ζώδια Σήμερα 14 Ιουλίου 2012.




Κριός
21/3-20/4
Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, φρόντισε να τακτοποιήσεις όλες τις εκκρεμότητες που έχεις αφήσει και μπορεί να ανακόπτουν την πορεία σου. Ο δυναμισμός που θα έχεις θα είναι μεγάλος και θα πάρεις ουσιαστικές αποφάσεις, για να βελτιώσεις το μέλλον σου. Ασχολήσου λίγο παραπάνω με τον εαυτό σου και πρόσεξε τη διατροφή σου, για να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα στο μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα να εκμεταλλευτείς τις καταστάσεις που θα παρουσιαστούν στη σχέση σου, για να την κάνεις ακόμα πιο όμορφη, φίλε Κριέ. Εσύ που δεν έχεις ακόμη δεσμό, προσπάθησε να ανοιχτείς περισσότερο και να διευρύνεις τον κύκλο γνωριμιών σου. Μία λύση που έχεις, είναι να έρθεις σε επαφή με παλιούς γνωστούς και φίλους και μέσω αυτών να συναντήσεις και άλλους ανθρώπους, που μπορεί να σου φανούν ενδιαφέροντες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου θα υπάρχει αρκετή ένταση, αν είσαι Κριός. Μπορείς να τα φέρεις όλα εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο, αρκεί να είσαι συγκεντρωμένος και να μην τεμπελιάζεις. Κάποια ανησυχία ή σύγχυση που θα νιώσεις, θα είναι προσωρινή. Στα οικονομικά απόφυγε περιττές σπατάλες και φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.






Ταύρος
21/4-20/5
Οι ιδέες που θα έχεις σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, θα είναι πολλές και καλές και θα σου δώσουν λύσεις σε αρκετά θέματα, που μέχρι τώρα καθυστερούσαν και σε προβλημάτιζαν. Κινήσου δυναμικά και μην ξεφεύγεις από τους στόχους σου. Ο δυναμισμός σου προβλέπεται να είναι στα ύψη και θα έχεις την απαραίτητη ενέργεια, για να διορθώσεις τα θέματα που σε αγχώνουν και καθυστερούν την εξέλιξη σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε να δεις πιο υπεύθυνα τα αισθηματικά σου, φίλε Ταύρε, και να ασχοληθείς ουσιαστικά μαζί τους. Κάποια παράπονα και γκρίνιες εκ μέρους του συντρόφου σου είναι λογικά, μιας και η απουσία σου το τελευταίο διάστημα είναι έντονη. Εάν ανήκεις στους αδέσμευτους εκπροσώπους του ζωδίου, μην αφήνεις την τύχη σου στα χέρια άλλων, γιατί στο τέλος θα απογοητευτείς. Εσύ ξέρεις καλύτερα από όλους τι είναι αυτό που αναζητάς!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Ταύρος, ρίξε τους τόνους και φρόντισε να μειώσεις τον εκνευρισμό σου, που θα είναι αρκετός, λόγω κάποιων καθυστερήσεων και αναβολών. Διεκπεραίωσε με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο νομικά θέματα, που είναι σε εκκρεμότητα. Στα οικονομικά σου παρουσιάζονται ευκαιρίες, που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς. Θα σου φέρουν πολύ καλά εισοδήματα στο μέλλον.





Δίδυμοι
21/5-21/6

Η σημερινή ημέρα, αγαπητέ Δίδυμε, θα φέρει γεγονότα που θα περιπλέξουν μερικές καταστάσεις στη ζωή σου και θα σε ανησυχήσουν έντονα. Πρέπει να σκεφτείς με αρκετή ηρεμία και ρεαλισμό, να επιστρατεύσεις όλη την εξυπνάδα που έχεις και να κοιτάς μακριά. Εάν υπερισχύσει η λογική σου, θα βρεις σωτήριες λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Όλα τα προβλήματα επικοινωνίας που υπάρχουν ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου μπορούν να λυθούν, αν αποφασίσεις να μιλήσεις ανοιχτά μαζί του, για όλα όσα σε απασχολούν. Αν παραμένεις επιφυλακτικός και δεν τον εμπιστεύεσαι, τότε οι εξελίξεις θα σε δυσκολέψουν περισσότερο. Οι ελεύθεροι Δίδυμοι φροντίστε να ασχοληθείτε με κάποιο χόμπι ή δραστηριότητα, που θα διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Φίλε Δίδυμε, φρόντισε σήμερα να διατηρήσεις την καλή σου ψυχολογική κατάσταση, μέσα από δημιουργικές και ευχάριστες ασχολίες στον επαγγελματικό τομέα. Επίσης, προσπάθησε να είσαι πιο ευέλικτος στα προβληματικά θέματα που θα σου παρουσιαστούν. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να έχουν μια ισορροπία. Προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, με τη βοήθεια που σου χαρίζει η Σελήνη από το ζώδιό σου, από το μεσημέρι και μετά.






Καρκίνος
22/6-22/7

Τη σημερινή μέρα θα αισθάνεσαι πολύ καλά και θα αποφασίσεις να κάνεις πράγματα, τα οποία ανέβαλες τις προηγούμενες μέρες, αγαπητέ Καρκίνε. Καλό θα είναι να τολμήσεις κάποιες συζητήσεις, παρόλο που ξέρεις ότι είναι ψυχοφθόρες, γιατί μόνο έτσι θα καταλάβεις τις προθέσεις που έχουν οι άλλοι για τα θέματα που σε ενδιαφέρουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Όσες διαφωνίες και αν έχεις με το σύντροφό σου, φίλε Καρκίνε, μην ξεχνάς ότι σε συμβουλεύει για το καλό σου. Οι προθέσεις του, αν μη τι άλλο, πρέπει να είναι αναμφίβολες, γι’ αυτό σταμάτα να τον αντιμετωπίσεις αρνητικά. Εάν πάλι δεν έχεις κάποιο ταίρι αυτήν την περίοδο, η μέρα είναι κατάλληλη για να φροντίσεις το σπίτι σου και να χαλαρώσεις με τους φίλους σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Καρκίνος, σήμερα προσπάθησε να βάλεις σε τάξη σημαντικές εκκρεμότητες στη δουλειά σου, αλλά πρόσεξε να μην το παρακάνεις και να μην κολλάς σε λεπτομέρειες, που το μόνο που θα καταφέρουν θα είναι να σε αποσυντονίσουν. Στα οικονομικά σου πρέπει να προσέχεις, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα και περιττές αγορές.






Λέων
23/7-23/8

Αγαπητέ Λέων, κάποια πράγματα που είχες υπολογίσει ότι μπορούσαν να σου αποδώσουν οικονομικά οφέλη, φαίνεται πως τελικά δεν αποδίδουν όπως θα ήθελες. Άλλαξε λοιπόν τακτική και φρόντισε να βρεις άλλους τρόπους, ώστε να κερδίσεις αυτά που έχεις ανάγκη. Η επικοινωνία με τους γύρω σου θα είναι σε καλά επίπεδα και θα ηρεμήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, φίλε Λέων, θα αισθάνεσαι εγκλωβισμένος, με αποτέλεσμα να γίνεις λίγο εριστικός απέναντι στο σύντροφό σου. Προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες και να μην οδηγήσεις τα πράγματα στα άκρα, αν δεν είσαι βέβαιος γι’ αυτά που θέλεις και αισθάνεσαι. Εάν ανήκεις στους ελεύθερους εκπροσώπους του ζωδίου, η μέρα είναι καλή για να κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες, μέσα από έναν νέο κύκλο γνωριμιών.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Λέων, οι συνεργασίες που θα κάνεις σήμερα στον τομέα των επαγγελματικών σου θα αποδειχθούν ιδιαίτερα σημαντικές, για την προώθηση των ιδεών σου. Εάν νιώθεις πιεσμένος από κάποιο ζήτημα που δεν έχεις ακόμη τελειώσει, μην διστάσεις να ζητήσεις την βοήθεια των ατόμων που εμπιστεύεσαι. Στα οικονομικά σου υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και θέματα που πρέπει να τακτοποιηθούν τώρα.






Παρθένος
24/8-22/9

Σήμερα θα έχεις έντονο εκνευρισμό, αγαπητέ Παρθένε, και θα βλέπεις πολλά πράγματα με αρνητική διάθεση. Μην πάρεις αποφάσεις εν θερμώ, γιατί στο μέλλον θα σου δημιουργήσουν προβλήματα. Πάνω από όλα, φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μιλήσεις με δικά σου άτομα για όλα τα θέματα που σε απασχολούν, ώστε να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Διοχέτευσε την ενεργητικότητα που θα σε διακατέχει τη σημερινή ημέρα, φίλε Παρθένε, στον ερωτικό σου τομέα και πέρασε όμορφα με το ταίρι σου, μακριά από ανταγωνισμούς. Εάν αυτήν την περίοδο αναζητάς το άλλο σου μισό, η συμπαράσταση που θα έχεις από τους δικούς σου ανθρώπους θα σε διασκεδάσει και θα σε ηρεμήσει, με αποτέλεσμα να έχεις μία πιο ανάλαφρη διάθεση στο τέλος της ημέρας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Παρθένος, σήμερα η ευελιξία και η διπλωματικότητα είναι τα στοιχεία εκείνα, που θα σε βοηθήσουν να φέρεις εις πέρας αυτά που σε απασχολούν. Φρόντισε να επεκτείνεις τις γνώσεις σου στο αντικείμενό σου, γιατί οι απαιτήσεις της δουλειάς σου αυξάνονται αισθητά και θα σου χρειαστούν στην πορεία. Στα οικονομικά μπορείς να έχεις άνοδο, αλλά θα πρέπει να περιορίσεις στο ελάχιστο τα έξοδά σου.





Ζυγός
23/9-22/10

Αγαπητέ Ζυγέ, μίλα σήμερα με άτομα που τα εκτιμάς και ξέρεις ότι η συμβουλή που θα σου δώσουν θα σου φανεί χρήσιμη, σε προβλήματα που μπορεί να έχεις. Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο και να δεις κάποιες καταστάσεις ρεαλιστικά και όχι με συναισθηματισμό, γιατί έτσι μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις. Καλό θα είναι επίσης να αποφύγεις τις βιαστικές κινήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, φίλε Ζυγέ, θα σου δοθούν ευκαιρίες να λύσεις παρεξηγήσεις, αλλά και προβληματικές καταστάσεις, που αφορούν στη σχέση σου και έχουν δημιουργήσει αρνητικό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Αν δεν έχεις ταίρι, μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν να περάσουν, χωρίς να κάνεις κάτι.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Ζυγός, σήμερα οι προοπτικές που έχεις στη δουλειά σου θα είναι πολύ καλές. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για να έχεις την άνοδο που θέλεις, αλλά πρώτα πρέπει να έχεις ελέγξει πολύ καλά την αποδοτικότητα τους και αν μπορείς να τις ακολουθήσεις. Στα οικονομικά δεν θα τα πας άσχημα αυτή την περίοδο. Έρχονται και κάποια χρήματα από εκκρεμότητες, που υπήρχαν στο παρελθόν.






Σκορπιός
23/10-22/11

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, θα πρέπει να έχεις μελετήσει όλες τις κινήσεις σου, γιατί τα πράγματα δεν θα έρχονται στρωτά και όπως θα τα ήθελες. Μην εκνευριστείς με ενδεχόμενες καθυστερήσεις κι αναβολές, γιατί είναι τελείως προσωρινές. Κάτσε και σκέψου πώς πρέπει να πράξεις. Δες τα πράγματα ρεαλιστικά και μην αφήσεις τους συναισθηματισμούς να σε αποσυντονίσουν από τα σχέδιά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο φόρτος που θα έχεις σήμερα στη δουλειά σου, φίλε Σκορπιέ, θα σε κάνει να αναζητήσεις στιγμές ψυχικής ισορροπίας και αρμονίας, παρέα με το σύντροφό σου, ο οποίος με την σειρά του θα σε χαλαρώσει και θα σου φτιάξει την διάθεση. Οι ελεύθεροι, αναζητήστε την παρέα φιλικών σας προσώπων, για να ανανεωθείτε.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, εσύ που είσαι Σκορπιός, θα πρέπει να προσέχεις στις συνεργασίες σου ή σε καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Προσπάθησε να δεις τα πράγματα με λιγότερο συναισθηματισμό και περισσότερη λογική, για να είσαι όσο πιο αντικειμενικός γίνεται. Τα οικονομικά σου μπορούν να βελτιωθούν, αν κάνεις μια σχετική οικονομία.







Τοξότης
23/11-21/12

Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις που έχεις σε αποσυντονίζουν και σε εκνευρίζουν αφάνταστα, αγαπητέ Τοξότη. Φρόντισε να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό και να μην τα βάζεις με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Έχεις πολλές δυνατότητες και το έχεις αποδείξει. Μην αφήσεις τις όποιες συγκυρίες προκύψουν, να σε καταβάλλουν ψυχικά, αλλά μείνε συγκεντρωμένος στους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η συμπαράσταση που θα έχεις σήμερα από το ταίρι σου θα σε ηρεμήσει και θα σε κάνει να έρθεις κοντά του, φίλε Τοξότη. Η ρομαντική διάθεση θα είναι αυτή που θα φτιάξει τη διάθεση και των δύο και θα σας προσφέρει ένα πολύ όμορφο βράδυ. Εάν πάλι συντροφιά σου είναι η μοναξιά, κάνε εσύ κάτι για να την αποχωριστείς. Μην περιμένεις το άλλο σου μισό με σταυρωμένα τα χέρια.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Εσύ που είσαι Τοξότης, ξέρεις πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις στην εργασία σου. Μην ανακοινώσεις σχέδια που έχεις για το μέλλον σε άτομα που δεν πρέπει, γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι και μπορεί να πέσεις εύκολα θύμα εκμετάλλευσης. Στα οικονομικά, φρόντισε να προγραμματιστείς περισσότερο και να μην παρασύρεσαι από επιθυμίες της στιγμής.






Αιγόκερως
22/12-19/1

Κάποιες συναντήσεις σήμερα θα σου φέρουν μεγάλη ικανοποίηση, αγαπητέ Αιγόκερε. Μπορείς να μιλήσεις ανοιχτά και να πεις κάποια πράγματα με το όνομά τους, ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Με την Σελήνη να κινείται στους Διδύμους, από το μεσημέρι και μετά, θα έχεις μεγάλη δυναμικότητα και θα ξεπεράσεις πολλά προβλήματα, που σε αγχώνουν από το παρελθόν. Η επικοινωνία που θα έχεις με τον περίγυρό σου θα είναι σε πολύ καλό επίπεδο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φίλε Αιγόκερε, εάν αισθάνεσαι ότι στη σχέση σου κάποια πράγματα δεν προχωρούν όπως θα ήθελες, φρόντισε να μιλήσεις ουσιαστικά με το σύντροφό σου και να βρείτε τις πιο σωστές λύσεις και για τους δύο. Με το να παραδίδεις τα όπλα, δεν θα καταφέρεις τίποτα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, πάψτε να τρώγεστε με τα ρούχα σας και κάνετε κάτι δραστικό, για να αλλάξετε ό,τι δεν σας αρέσει στην αισθηματική σας ζωή.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου έχεις πολύ άγχος, αν είσαι Αιγόκερως. Φρόντισε πάνω από όλα να ηρεμήσεις και να βάλεις σε μια τάξη τα θέματα που έχουν προτεραιότητα. Με το να τρελαίνεσαι, το μόνο που καταφέρνεις είναι να χαλάς τη διάθεση σου και εν τέλει, να μην κάνεις τη δουλειά σου όπως θα έπρεπε. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά δεν πρέπει να κάνεις καθόλου έξοδα και σπατάλες.





Υδροχόος
20/1-19/2

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, απόφυγε να εκνευριστείς με θέματα που δεν έχουν και μεγάλη σημασία, γιατί στο τέλος θα κάνεις λάθος εκτιμήσεις και δεν θα πετύχεις τους στόχους σου. Φρόντισε να κινηθείς με δυναμισμό, αποφασιστικότητα και αυστηρότητα στη κρίση σου, ώστε στο τέλος να δικαιωθούν οι προσπάθειές σου. Διώξε και την παραμικρή ανασφάλεια που μπορεί να έχεις και προχώρα μπροστά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το αλατοπίπερο της κάθε σχέσης είναι τα παράπονα, φίλε Υδροχόε, γι’ αυτό μην αντιδράς όταν ο σύντροφός σου λέει ότι του λείπεις και ότι δεν αφιερώνεις αρκετό χρόνο στη σχέση σας. Δώσε του να καταλάβει τις έννοιες σου και κάνε ό,τι μπορείς για να τον ευχαριστήσεις. Οι αδέσμευτοι Υδροχόοι, προσέξτε λίγο παραπάνω, γιατί το πλανητικό σκηνικό της σημερινής ημέρας σας παραπλανά και μπορεί να βγάλετε λανθασμένα συμπεράσματα για το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Υδροχόος, οι πολλές υποχρεώσεις αλλά και ο φόρτος εργασίας, θα σε κάνουν να κουραστείς πολύ, αλλά στο τέλος της ημέρας θα σε δικαιώσουν. Μην πάρεις κανένα οικονομικό ρίσκο. Σε οικονομικές συναλλαγές που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να δείξεις αρκετή προσοχή.






Ιχθείς
20/2,20/3

Απόφυγε σήμερα υπερβολές στην εργασία σου και διατήρησε την ψυχραιμία σου στις προκλήσεις που θα εμφανιστούν, αγαπητέ Ιχθύ. Η διαλεκτική σου ικανότητα μπορεί να δώσει τις λύσεις που ψάχνεις και να αποσυμπιέσει την φορτισμένη ατμόσφαιρα της ημέρας. Εμπιστεύσου την κρίση και την διαίσθησή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, η σκληρή συμπεριφορά καμιά φορά δεν βοηθάει ούτε εσένα να εκφραστείς σωστά, αλλά ούτε και το σύντροφό σου να σε κατανοήσει, όπως θα ήθελες, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ρήξεις και διαφωνίες μεταξύ σας. Φρόντισε λοιπόν αυτό το Σάββατο να είσαι ήρεμος και χαλαρός όταν εξωτερικεύεσαι, για να έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις. Οι αδέσμευτοι Ιχθείς ανοίξτε την ατζέντα σας και τηλεφωνήστε σε γνωστούς και φίλους, για να βγείτε να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Ιχθύ, προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να είχες με συνεργάτες, αρχίζουν και λύνονται με τον καλύτερο τρόπο και πλέον η επικοινωνία μεταξύ σας αποκαθίσταται. Τώρα μπορείς να προωθήσεις τις ιδέες σου και να έχεις την συμπαράστασή τους. Στα οικονομικά, απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα και σπατάλες, γιατί έχεις πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις.

''Έπιασα το σύντροφό μου με άνδρα στο κρεβάτι μας''





Αυτό αποκάλυψε η λαϊκή τραγουδίστρια μιλώντας σε εβδομαδιαίο περιοδικό όπου παραδέχτηκε ότι ήταν το μεγαλύτερο σοκ της ζωής της..


"Τον έπιασα επ 'αυτοφώρω στο κρεβάτι μου!

Μπορεί να μην έπιασα ποτέ στα πράσα κάποιον από τους άνδρες μου με άλλη γυναίκα, αλλά έπιασα τον σύντροφό μου με έναν άλλο άνδρα!

Ήταν το μεγαλύτερο σοκ της ζωής μου.

Περιττό να σου πω ότι έσπασα ό,τι υπήρχε σε γυαλικό μέσα στο σπίτι.

Βγήκα έξω στους δρόμους και φώναζα.

'Βοήθεια! Σώστε με!'.

Μα το καταλαβαίνεις να μου το κάνει μέσα στο ίδιο μας το σπίτι;

Και μετά έτρεχα σε ψυχολόγους και έκανα εξετάσεις αίματος για να δω μήπως με κόλλησε τίποτα.

Δεν έχω πρόβλημα ούτε με τους ομοφυλόφιλους, ούτε με τους αμφιφυλόφιλους, αλλά δεν μπορεί να ετοιμάζομαι να παντρευτώ και να τον βρω ξαφνικά με άλλον" είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, η Άντζελα Δημητρίου αναφέρθηκε στο θέμα της ηλικίας της αποκαλύπτοντας πόσο χρονών είναι.

"Δεν έχω κόμπλεξ με την ηλικία μου.

Είμαι 57 χρόνων και όλοι μου λένε ότι δεν μοιάζω πάνω από 40", είπε στο OK και πρόσθεσε πως το μυστικό για να παραμένεις φρέσκια και λαμπερή βρίσκεται στη διατροφή και τη γυμναστική.

"Αν ράψεις το στόμα σου, γυμνάζεσαι και προσέχεις την εμφάνισή σου, μπορείς να καταφέρεις πολλά", δήλωσε.

Εσείς πόσο χρονών την κάνετε;




Διαθέτει ένα αψεγάδιαστο και τέλειο κορμί με τις γυναίκες να «πεθαίνουν» να μάθουν πως το έχει αποκτήσει..


Η 41χρονη Denise Richards, είναι μητέρα τριών παιδιών αλλά το σώμα της μοιάζει σαν έφηβης.

Ήρθε η ώρα όμως να αποκαλύψει το μεγάλο της μυστικό.

Η ηθοποιός φωτογραφήθηκε φορώντας ένα ειδικό κολάν που, όπως ισχυρίζεται, συντελεί στην απώλεια βάρους.

Η πανέμορφη Denise φόρεσε το «θαυματουργό» κολάν κι έκανε την γυμναστική της σε ένα πάρκο στο Λος Άντζελες. Μάλιστα, όπως λέει, το κολάν «υπόσχεται» αποτελέσματα από τις πρώτες δύο βδομάδες.







Γνωστή τραγουδίστρια εμφανίστηκε με χαρακιές στα χέρια!




Τι έπαθε και είναι το χέρι της έτσι; Τι συνέβη;


Την ώρα που έβγαινε από το μάθημα πιλάτες στο Los Angeles ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε...

Η Miley Cyrus, όπως είναι γνωστό, έκανε καινούργιο τατουάζ στο αριστερό της χέρι και ακριβώς από κάτω είχε αυτά τα τραύματα!

Μήπως κόπηκε με κάποιο αιχμηρό αντικείμενο; Μήπως έμπλεξε και έχει προβλήματα;


Γνωστή τραγουδίστρια με «ύποπτο» τσιγάρο…





Τις τελευταίες ημέρες προσπαθεί να αντιμετωπίσει το θάνατο ενός αγαπημένου της προσώπου..


Κάνει τα πάντα για να κρατηθεί ήρεμη και μόλις χθες είπε το τελευταίο αντίο.

Δεν είναι εξάλλου η πρώτη φορά που η Rihanna δημιουργεί πολλές υποθέσεις για το τσιγάρο που καπνίζει και για το πόσο είναι νόμιμο ή όχι.

Η διάσημη σταρ εθεάθη με το τσιγάρο στο χέρι στην παραλία στα Μπαρμπέιντος όπου βρέθηκε για την κηδεία της γιαγιάς της.

Πάντως κάποια στιγμή κατάφερε να γελάσει κοιτώντας προς τη μεριά των παπαράτσι.










Τα 10 χειρότερα ραντεβού για έναν άνδρα





Έφτασε λοιπόν η μεγάλη στιγμή που τόσο καιρό περίμενες, θα βγεις επιτέλους ραντεβού με την κοπέλα των ονείρων σου! Όμως ξέχασες πως.. 
Δες τα 10 χειρότερα σενάρια ραντεβού που θα μπορούσαν να συμβούν ever και σίγουρα θα ευχαριστείς την καλή σου την τύχη...

Aρ. 10 : Γίνεται λιώμα
Εντάξει τα πρώτα ποτά ήταν καλοδεχούμενα προκειμένου να σπάσει ο πάγος, να χαλαρώσετε και να μπορέσεις να την πείσεις να ενδώσει στα πονηρά σχέδια σου. Αλλά μέχρι εκεί. Όμως εκείνη συνεχίζει να πίνει το ένα ποτό μετά το άλλο με αποτέλεσμα στη μέση της βραδιάς να ξεράσει πάνω σου. Άκουσες αυτόν τον ήχο; Ήταν τα όνειρα και οι φαντασιώσεις σου για αυτή την κοπέλα που διαλύθηκαν σε μικρά κομματάκια. Το αποτέλεσμα; Η διασκέδαση χάθηκε, το φαγητό για το οποίο πλήρωσες βρίσκεται σκορπισμένο τόσο στο πάτωμα όσο και στα ρούχα της και το ενδιαφέρον σου για αυτή την κοπέλα το πήρε ο άνεμος. Από κει και πέρα σου δίνεται μια μικρή επιλογή: είτε θα την φροντίσεις και θα φανείς ο ήρωας της υπόθεσης είτε θα την παρατήσεις και θα θεωρηθείς ηλίθιος και αναίσθητος.

Aρ. 9 : Φεύγει νωρίς από το ραντεβού
Εσύ είσαι έτοιμος να περάσεις όλο το βράδυ μαζί της όμως εκείνη δεν φαίνεται να έχει τα ίδια σχέδια. Μάλιστα φαίνεται να βιάζεται τόσο πολύ να φύγει που ούτε μέχρι το κυρίως πιάτο δεν δείχνει να θέλει να φτάσετε. Κι εκεί που εσύ πιστεύεις ότι περνάτε καλά, ότι έχετε το τέλειο ραντεβού και ότι είναι η γυναίκα των ονείρων σου, εκείνη σηκώνεται, σου πετάει ένα «Πέρασα πολύ ωραία, ευχαριστώ» και σηκώνεται και φεύγει. Καλά καλά δεν έχεις προλάβει να καταπιείς την μπουκιά σου και εκείνη βρίσκεται στην έξοδο. Δυστυχώς απόψε θα γυρίσεις σπίτι μόνος. Δεν έχουν όλα τα ραντεβού happy end.


Aρ. 8 : Ξεκινάει καβγά με έναν μεγαλόσωμο άντρα
Μπορεί να είναι μεθυσμένη ή μπορεί απλά να της αρέσει να μπλέκεται σε καβγάδες. Όπως και να χει επέλεξε να τα βάλει με έναν πολύ μεγαλόσωμο άντρα. Όμως καταλήγει να αποστομώνεται από αυτόν κι έτσι αυτός κοιτάει εσένα θέλοντας να τελειώσει μαζί σου τον καβγά που εκείνη ξεκίνησε. Κι ενώ εσύ προσπαθείς να εξομαλύνεις τα πράγματα και να το λήξεις ειρηνικά, εκείνη όλη την ώρα πετάγεται και ρίχνει λάδι στη φωτιά κάνοντας τα πράγματα ακόμα χειρότερα, όμως απομακρύνεται μόλις σε βρει η πρώτη ξεγυρισμένη. Κάποιος να καλέσει ένα ασθενοφόρο βρε παιδιά!

Aρ. 7 : Σε πιάνει το στομάχι σου
Είναι sexy. Είναι πολύ sexy. Και επιτέλους κατάφερες να βγείτε ραντεβού. Όλα κυλάνε υπέροχα μέχρι τη στιγμή που κάνουν την εμφάνιση τους οι πρώτες ενοχλήσεις. Σύντομα ακούγονται οι πρώτοι παράξενοι ήχοι από το στομάχι σου και προσπαθείς να τους καλύψεις κάνοντας ότι βήχεις. Στον επόμενο ήχο εκείνη σε ρωτάει εάν πεινάς πιστεύοντας προφανώς ότι γουργουρίζει η κοιλιά σου από την πείνα. Δεν μπορείς να απαντήσεις και προσπαθείς να συγκρατηθείς με νύχια και με δόντια. Όμως δεν το ελέγχεις πια. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να δικαιολογήσεις αυτό που μόλις συνέβη. Εννοείται ότι δεν έχεις πλέον καμιά ελπίδα μαζί της οπότε το μόνο στο οποίο μένει να ελπίζεις είναι ότι κι αν ήταν αυτό που σε πείραξε εξ αρχής τουλάχιστον να σε αποτελειώσει.

Aρ. 6 : Καταλήγετε να τσακώνεστε
Κάπου εδώ θα σου προτείναμε να ξεχάσεις τα ωραία ρομαντικά ραντεβού που καταλήγουν σε καυτό σεξ. Στην προκειμένη περίπτωση η κοπέλα που συνοδεύεις έχει αφηνιάσει και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για την σταματήσεις. Εσύ μπορεί να μην ξέρεις τι το τόσο φοβερό έκανες που την εξόργισε, αλλά μπορεί να ήταν ο τρόπος που παρήγγειλες τη σαλάτα, η ταινία που διάλεξες για να δείτε ή το ότι δεν της άνοιξες την πόρτα του αυτοκινήτου. Ότι κι αν ήταν αυτό το σίγουρο είναι ότι την τσάτισε και τώρα έχετε καταλήξει να τσακώνεστε. Εκείνη φωνάζει και την πιάνει υστερία μπροστά σε όλο τον κόσμο ενώ εσύ ζεις έναν εφιάλτη και ελπίζεις ότι αργά ή γρήγορα που θα πάει θα ξυπνήσεις. Όμως βρες έναν τρόπο να την ηρεμήσεις γιατί δυστυχώς δεν πρόκειται για όνειρο.

Aρ. 5 : Πέφτετε πάνω σε πρώην
Μέχρι στιγμής έχετε ένα υπέροχο ραντεβού, μιλάτε, γελάτε, διασκεδάζετε, μέχρι τη στιγμή που με την άκρη του ματιού σου πιάνεις τον πρώην της. Το πρώην της που σου δίνει στα νεύρα, αυτόν για τον οποίο ακόμα ίσως και να πονάει ακόμα λιγάκι το δοντάκι της, αυτόν που έχει την τέλεια εμφάνιση, το τέλειο αμάξι και φουσκωμένο πορτοφόλι ενώ εσύ ίσα που τα βγάζεις πέρα. Το σενάριο γίνεται ακόμα χειρότερο εάν τον εντοπίσει και εκείνη και ξαφνικά παραλύσει, κατακλυστεί από παλαιότερα αισθήματα κτλ. Μπορεί το ραντεβού να ήταν δικό σας αλλά από την στιγμή που θα μπει εμφανιστεί εκείνος το ραντεβού έχει φτάσει στο τέλος του.

Aρ. 4 : Η κάρτα σου δεν γίνεται δεκτή
Περνάτε ένα υπέροχο βράδυ μαζί, παραγγέλνεις το ένα πιάτο μετά το άλλο και ακριβά κρασιά για να της κάνεις εντύπωση. Όλα καλά μέχρι εδώ. Έρχεται όμως η ώρα να πληρώσεις και η κάρτα που έδωσες στον σερβιτόρο επιστρέφει πίσω λέγοντας ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Του δίνεις μια άλλη κάρτα όμως το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Στη συνέχεια η συνοδός σου ανοίγει το πορτοφόλι της και πληρώνει το ακριβό δείπνο που έκανες για χάρη της. Και μπορεί να σου χαμογελάει και να σου λέει ότι όλα είναι εντάξει αλλά το ξέρεις ότι στην πραγματικότητα έχεις πέσει στα μάτια της.

Aρ. 3 : Την φλερτάρει κάποιος άλλος Εκεί που απολαμβάνεται το ραντεβού σας πιάνεις κάτι περίεργο να αιωρείται στην ατμόσφαιρα. Και επιτέλους αντιλαμβάνεσαι ότι ένας τύπος λίγα μέτρα πιο πέρα φλερτάρει τη συνοδό σου. Ωραία κοπέλα είναι, συμβαίνουν αυτά. Όμως από ότι φαίνεται εκείνη δείχνει να ενδιαφέρεται και με τα μάτια της του δίνει το πράσινο φως για να πλησιάσει. Πρέπει να κάνεις κάτι για να υπερασπιστείς τουλάχιστον τον ανδρισμό σου που μόλις ακούμπησε το πάτωμα όμως δεν κάνεις τίποτα και εν τέλει εκείνη σηκώνεται και φεύγει μαζί του ενώ εσύ ξεμένεις πίσω να πληρώσεις και το δείπνο.

Aρ. 2 : Αντιμετωπίζεις τεχνικά προβλήματα Το ραντεβού σας κύλησε υπέροχα και κατάφερες να την φέρεις στο σπίτι σου. Και εκεί που την βλέπεις να έχει ψηθεί και είστε έτοιμοι να πέσετε στο κρεβάτι συνειδητοποιείς ότι αντιμετωπίζεις τεχνικά προβλήματα... Βάζεις τα δυνατά σου για να υψώσεις την σημαία όμως δεν καταφέρνεις τίποτα με αποτέλεσμα να σε κοιτάξει με ένα βλέμμα οίκτου, να σου πει ένα «Δεν πειράζει» και να σηκωθεί να φύγει.

Aρ. 1 : Μένει έγκυος Το ραντεβού είχε μεγάλη επιτυχία και βρίσκεστε ήδη στο κρεβάτι και τα αίματα έχουν ανάψει για τα καλά. Κάνεις μια κίνηση να πάρεις ένα προφυλακτικό όμως εκείνη σε έχει ήδη καβαλήσει και δεν προλαβαίνεις να φέρεις και μεγάλες αντιστάσεις. Και μπορεί για μια στιγμή να πέρασε από το μυαλό σου ότι είναι κακή ιδέα όμως μετά από ένα λεπτό ξέχασες τα πάντα, ακόμα και το όνομα σου. Και μπορεί να το απόλαυσες όσο δεν πάει όμως όταν θα έρθει μετά από λίγο καιρό και θα σου ανακοινώσει την μεγάλη είδηση και θα δεις την ζωή σου να περνάει σε fast forward μπροστά από τα μάτια σου με εσένα να αλλάζεις πάνες, τότε θα συνειδητοποιήσεις την βλακεία που έκανες

 
Powered by Blogger