Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Η Tiara παίζει τέννις..



 



 


Η Tiara παίζει τέννις..
Δείτε την






Σοφία Χιουμά: Η ομορφότερη Ελληνίδα φωτογραφίζεται αποκλειστικά για το Sirina.tv

Αυτή η σύνοψη δεν είναι διαθέσιμη. Κάντε κλικ εδώ, για να δείτε την ανάρτηση.

Η Jodie Gasson με καυτά μάυρα εσώρουχα..









Η αγαπημένη μας Βρετανίδα Jodie Gasson φωτογραφίζεται με καυτά μάυρα εσώρουχα..
Απολαύστε την








Μαμά μαλώνει το αρκουδάκι της και στη συνέχεια το αγκαλιάζει! (pics)


Μαμά μαλώνει το αρκουδάκι της και στη συνέχεια το αγκαλιάζει! (pics)Μα σειρά εντυπωσιακών φωτογραφιών σχετικά με την διαπαιδαγώγηση των μικρών αρκούδων, κατέγραψε ο φακός της Tatyana Zherebtsova.
Μια μαμά αρκούδα σε ζωολογικό κήπο της Ουκρανίας μαλώνει το μικρό της και το πιάνει απότομα βάζοντας το στη γωνία.
Στη συνέχεια, σύμφωνα με τους υπεύθυνους του ζωολογικού κήπου, η αρκούδα βρυχάται δυνατά δίνοντας στο αρκουδάκι το «μάθημά του» και το αγκαλιάζει τρυφερά.
article-2109443-1201CEE3000005DC-792_964x814
article-2109443-1201CED4000005DC-375_964x733
article-2109443-1201CEDB000005DC-894_964x617
article-2109443-1201CECF000005DC-122_964x1283



Τα καφέ για γάτες θα κλείνουν νωρίς στο Τόκιο και οι θαμώνες αντιδρούν




Τόκιο, Ιαπωνία
Οι θαμώνες των καφέ για γάτες στο Τόκιο, όπου μπορεί κάποιος να απολαύσει το τσάι του παρέα με μια από τις γάτες του καταστήματος, διαμαρτύρονται για τον νέο νόμο που υποχρεώνει τους ιδιοκτήτες τους να τα κλείνουν στις οκτώ το βράδυ.

Οι περισσότεροι πηγαίνουν στα καφέ μετά την δουλειά τους, κουρασμένοι και αγχωμένοι πριν καταλήξουν στο σπίτι προκειμένου να παίξουν με τις γάτες -μια από τις καλύτερες μεθόδους χαλάρωσης.

Ωστόσο, μια αναθεώρηση του ιαπωνικού Νόμου περί Προστασίας των Ζώων, που πρόκειται να τεθεί σε εφαρμογή από την 1η Ιουνίου, θα υποχρεώνει τα καφέ για γάτες να κλείνουν στις 8 μ.μ.

«Υπάρχει αυτή η αναθεώρηση που υπαγορεύει να είμαστε ανοιχτοί από τις 8 π.μ. μέχρι τις 8 μ.μ. Μετά τις 8 μ.μ. πρέπει να βάζουμε τις γάτες πίσω, μακριά από τους πελάτες και να κλείνουμε» είπε η Χιρόμι Καουάσε, ιδιοκτήτρια ενός καφέ για γάτες στο Τόκιο.

Τα καφέ για γάτες είναι δημοφιλή πολλά χρόνια και απευθύνονται σε εκείνους που αγαπούν τις γάτες, αλλά δεν μπορούν να τις έχουν σπίτι τους εξαιτίας των αυστηρών κανονισμών που ισχύουν για τα κατοικίδια στα διαμερίσματα.

Οι επισκέπτες στο καφέ της Καουάσε πληρώνουν 12 δολάρια την ώρα για να παίξουν με μια από τις 24 γάτες της που τριγυρίζουν μέσα στο κατάστημα κυνηγώντας τα παιχνίδια τους ή κοιμούνται μέσα στα καλάθια τους πάνω στα τραπέζια.

Η κυβέρνηση υποστηρίζει ότι ο πραγματικός στόχος της αυστηρότερης νομοθεσίας για την προστασία των ζώων είναι τα pet shops που μένουν ανοιχτά μέχρι αργά το βράδυ και συχνά πουλάνε σκύλους και γάτες όλη την ημέρα. Τα ζώα φυλάσσονται μέσα σε μικρά κλουβιά με φώτα από πάνω τους που δεν τα σβήνουν ποτέ.

Το κατάστημα της Καουάσε κλείνει στις 10μμ, αλλά όπως λέει η ίδια, πολλοί από τους πελάτες της πηγαίνουν εκεί γύρω στις 8 μετά τη δουλειά τους και κάθονται μέχρι να κλείσει.

«Αν δεν μπορώ να δω τις γάτες τότε δεν θα πάω. Φυσικά έρχομαι εδώ επειδή έχουν γάτες» λέει ο Τατσούο Καρουίσι, 41 ετών. Ο Καρουίσι επισκέπτεται το καφέ τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα, συνήθως στις 8 το βράδυ.

Ενώ η Καουάσε εξηγεί ότι οι χαμένες ώρες θα επηρεάσουν τον τζίρο της επιχείρησής της, αυτό που περισσότερο την προβληματίζει είναι ο αντίκτυπος που θα έχει στις γάτες της. «Ξέρετε, στο να τους εξασφαλίζουμε τα απαραίτητα, όπως την σωστή ποσότητα τροφής και την σωστή διατροφή» λέει.

Η εκπληκτική Natalia Velez σε φωτογράφηση για τα Besame Lingerie !



Η εκπληκτική Natalia Velez σε φωτογράφηση για τα Besame Lingerie !

VIDEO: Ξενάγηση στη μαγεία του διάσημου κάστρου του Χάρι Πότερ!!!


Εκατομμύρια θαυμαστές των ταινιών του Harry Potter ονειρεύονταν να επισκεφτούν το κάστρο Hogwards… 
Για πρώτη φορά μέσα στα 15 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου βιβλίου του διάσημου μάγου, η εταιρία Warner δίνει τη δυνατότητα στους φανς να δουν από κοντά το κάστρο μινιατούρα που δημιουργήθηκε και χρησιμοποιήθηκε για τα εξωτερικά πλάνα του σχολείου μαγείας.
86 καλλιτέχνες εργάστηκαν υπομονετικά για να ολοκληρώσουν το κάστρο μεδιάμετρο 15 μέτρα, ενώ αν προσθέσουμε τις ώρες δουλειάς συνολικά,αντιστοιχούν σε 74χρόνια!
Οι λεπτομέρειες είναι εκπληκτικές και έχουν χρησιμοποιηθεί περίπου 2.500 φώτα οπτικών ινών που διασχίζουν το κάστρο και μοιάζουν με φαναράκια ή πυρσούς που χρησιμοποιούνται στις ταινίες.
Το κάστρο θα εκτίθεται από τις 31 Μαρτίου στο Warner Bros. Studio Tour του Λονδίνου, για τους τυχερούς θαυμαστές που θα έχουν τη δυνατότητα να το επισκεφτούν.
article 2109071 02E5DDD20000044D 817 964x591 VIDEO: Ξενάγηση στη μαγεία του διάσημου κάστρου του Χάρι Πότερ!!!
article 2109071 11FC3FF2000005DC 852 964x641 VIDEO: Ξενάγηση στη μαγεία του διάσημου κάστρου του Χάρι Πότερ!!!
article 2109071 11FC8C54000005DC 78 964x1033 VIDEO: Ξενάγηση στη μαγεία του διάσημου κάστρου του Χάρι Πότερ!!!
article 2109071 11FC8982000005DC 208 964x640 VIDEO: Ξενάγηση στη μαγεία του διάσημου κάστρου του Χάρι Πότερ!!!

Οι αγχωμένες γυναίκες γεννούν κορίτσια!!





Απίστευτο κι όμως αληθινό είναι το νέο εύρημα του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης το οποίο δείχνει ότι οι γυναίκες που στη ζωή τους είναι...πολύ αγχωμένες γεννούν… κορίτσια.

Συγκεκριμένα η έρευνα έδειξε πως όσες έχουν άγχος για το σπίτι, τη δουλειά και την ερωτική τους ζωή τις εβδομάδες ή κάποιους μήνες πριν μείνουν έγκυες, έχουν περισσότερες πιθανότητες να κυοφορήσουν κοριτσάκι.

Την έρευνα αυτή έρχεται να επαληθεύσει το γεγονός ότι σε περιόδους κρίσης γεννιούνται λιγότερα αγόρια, όπως έγινε μετά το «χτύπημα» στους δίδυμους πύργους αλλά και μετά το οικονομικό χάος που ακολούθησε την πτώση του τείχους στο Βερολίνο.

ΑΝΕΚΔΟΤΟ:Όσο μεγαλύτερα είναι, τόσο πιο βλάκας!!!



Η μαμά και ο μπαμπάς πήγαν, με το 6χρονο αγοράκι τους, να κάνουν το μπάνιο τους στην πλαζ των γυμνιστών. Το αγοράκι παρατήρησε ότι πολλές γυναίκες είχαν μεγαλύτερους μαστούς απ' τη μαμά του και τη ρώτησε γιατί: 
- Όσο μεγαλύτερα είναι, τόσο πιο βλάκας είναι η γυναίκα που τα έχει, απάντησε η μαμά και το αγοράκι πάει να παίξει στη θάλασσα, όπου όμως παρατήρησε ότι πολλοί άντρες είχαν μεγαλύτερα πέη απ' τον μπαμπά του και ρώτησε πάλι τη μαμά:
- Όσο μεγαλύτερο τα έχουν, τόσο πιο βλάκας είναι ο άντρας που το έχει, απάντησε η μαμά και το αγοράκι, ικανοποιημένο απ την απάντηση, πήγε πάλι να παίξει στο νερό. Μετά από λίγο επιστρέφει στη μαμά του και λέει:
- Μαμά, έλα να δεις! Ο μπαμπάς μιλάει με την πιο βλάκα γυναίκα της παραλίας και όσο
περισσότερο της μιλάει, τόσο πιο βλάκας γίνεται!
You might like:

Οπαδοί έπιασαν στα πράσα παίκτη του Ολυμπιακού να κάνει σέξ

Playmate στο πάρκινγκ του Καραϊσκάκη. 
Και μπορεί το θέμα να μαθεύτηκε, μπορεί πολλοί να το είδαν με τα ματάκια τους, ωστόσο κανείς δεν είχε το θάρρος να το γράψει. Τι συνέβη; Ο συγκεκριμένος μπαλαδόρος είχε παράλληλη σχέση με το μοντέλο κοντά τρείς μήνες. Μιλάμε όμως για σκάλωμα όχι αστεία. Κάποια στιγμή χώρισαν. Όμως ο μπαλαδόρος πολιόρκησε και πάλι το μελαχρινό μοντέλο που έχει περάσει από τον διαγωνισμό των Playmate. Και μπορεί ο τυπάκος να έχει μια αδυναμία στα μοντέλα εντούτοις και με την συγκεκριμένη κοπέλα τα πράγματα ήταν πιο…σοβαρά. Κυκλοφορούσαν σε γνωστά μαγαζιά στο κέντρο της Αθήνας και την έβλεπε σχεδόν κάθε μέρα έστω και για πέντε λεπτά. Πριν από λίγο καιρό οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού, τον έπιασαν στο parking του γηπέδου μετά το τέλος αγώνα να κάνει σεξ με το μοντέλο. Σαφώς και το ζευγάρι σοκαρίστηκε και περισσότερο η μελαχρινή καλλονή καθώς οι φίλαθλοι της έλεγαν «Ας τον ήσυχο μην του παίρνεις το μυαλό». Και αυτή παρά την ένταση της στιγμής είχε τη δύναμη ν΄ απαντήσει: « Όχι με αγαπάει». Αν σε αγαπούσε καλή μου, θα είχε χωρίσει…


Η άκρως προκλητική εμφάνιση της Micaela Schaefer σε εκδήλωση....!!!


H ίδια ισχυρίζεστε οτι είναι ένα πρωτοπόρο και προκλητικό βραδινό φόρεμα, εμάς μας κάνει η για μαγιό η το πολύ πολύ για στολή κάποιου υπέρ ήρωα....
Ακολουθούν περισσότερες φωτογραφίες....Τα σχόλια δικά σας....






Αυτό που ήθελε πάντως το κατάφερε... Με τον δικό της τρόπο φυσικά....

Το στριπτίζ της Τάμτα στο βίντεο κλιπ "Νιώσε την καρδιά"

Πολύ σέξι στο νέο βίντεο κλιπ της η Τάμτα. Για το τραγούδι "Νιώσε την Καρδιά" η τραγουδίστρια κάνει… στριπτίζ. (Και καλά κάνει.)
Κυκλοφόρησε το νέο video clip της Τάμτα από το τελευταίο της τραγούδι με τον τίτλο "Νιώσε την καρδιά". Την μουσική έχουν γράψει οι Beetkraft και ο Αντώνης Σκώκος και τους στίχους η Βίκυ Γεροθόδωρου, ενώ το video clip σκηνοθέτησαν οι White Room.
Σύμφωνα με το σενάριο η Τάμτα μπαίνει σε ένα σπίτι ως κυρία παλιάς εποχής, φορώντας καπέλο και μακριά κάπα και στην διάρκεια του κλιπ αρχίζει να γδύνεται. Ξεκινάει από τις μπότες και τα δαχτυλίδια, ενώ παράλληλα σχεδόν κλαίγοντας ζητάει από τον αγαπημένο της να γυρίσει πίσω.
Σε κάποια στιγμή στέκεται μπροστά στον καθρέφτη της και εκεί που σκέφτεσαι ότι ή θα τον σπάσει ή ότι θα ξεσπάσει σε κλάματα, βγάζει τα ρούχα της. Το καλύτερο δε είναι ότι δεν φοράει καν εσώρουχα. Μόνο γάζες καλύπτουν τα επίμαχα σημεία, όπως διαπιστώνει κανείς στο τελευταίο κοντινό πλάνο. Δικό σας.
 

Οι πιο εντυπωσιακές πισίνες ξενοδοχείων σε όλο τον κόσμο


Ποιος δεν θα ήθελε να βρεθεί έστω και για μία μέρα σε μέρη όπως αυτά; Δείτε τις φωτογραφίες













Intercontinental Hotel: Hong Kong


Burj Al Arab: Dubai


Golden Nugget Las Vegas



Crown Towers Hotel: Taipa Island Macau


Hugh Hefner Sky Villa, Palms Hotel Las Vegas


San Alfonso del Mar, Chile

Banyan Tree Hotel: Intendance Bay, Seychelles


Begawan Giri Hotel: Ubud, Bali


Blue Lagoon Geothermal Resort: Grindavík, Iceland

Le Meridien Hurghada: Makadi Bay, Egypt



Hotel Elan, Dallas


Hilton Hotel: Auckland New Zeland


Read more: http://ergoliptesxalkidikis.blogspot.com/2012/03/blog-post_960.html#ixzz1o4C1BNVz

Η Beyoncé θηλάζει δημόσια!


                 Δεν την ένοιαξε που βρισκόταν σε πασίγνωστο εστιατόριο

Η Beyoncé θηλάζει δημόσια!Το γύρο του διαδικτύου κάνει η τελευταία εμφάνιση της Beyoncé και του συζύγου της Jay-Z στη Νέα Υόρκη όπου και γευμάτιζαν μαζί με την κόρη τους.

Το διάσημο ζευγάρι αφού απόλαυσε το φαγητό του σε πασίγνωστο εστιατόριο, φρόντισε και το γεύμα της μικρής Blye Ivy.







Έτσι η τραγουδίστρια έσφιξε στην αγκαλιά της την μικρή της και άρχισε να την θηλάζει. Το μωρό ήταν τυλιγμένο με μία μαύρη κουβέρτα ώστε να μην φαίνεται το πρόσωπό του.

Η Beyoncé είναι πάνω απ όλα μαμά και αυτό δεν το ξεχνάει.





 
Powered by Blogger