Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

O David τρελαίνεται να αγοράζει κορδελάκια για τη Harper


O David Beckham αποκάλυψε ότι διασκεδάζει απίστευτα αγοράζοντας κορδελάκια για τα μαλλιά της κόρης του, Harper Seven. Ο ποδοσφαιριστής μίλησε και για την γκαρνταρόμπα της μικρής του πριγκίπισσας δηλώνοντας ότι έχει ήδη ένα σωρό ρούχα σχεδιαστών. «Έχει τόσα πολλά μικρά φορέματα»‘ είπε στο Us Weekly, προσθέτοντας ότι έχοντας ήδη τρεις γιους, απολαμβάνει ιδιαίτερα να αγοράζει χαριτωμένα κοριτσίστικα πράγματα. «Δεν είχα καταλάβει πόσο θα με ενθουσίαζε να αγοράζω φιόγκους για τα μαλλιά», είπε γελώντας. Αλλά και τα αγόρια της οικογένειας μοιράζονται τον ίδιο ενθουσιασμό για την αδερφή τους. «Την ταΐζουν και της αλλάζουν πάνες», αποκάλυψε ο μπαμπάς David.

Ξεσάλωσε η Πάμελα!

Η Πάμελα Άντερσον διασκέδασε με την ψυχή της στο πάρτι του Playboy που πραγματοποιήθηκε στο Μεξικό…
Η Πάμελα έκλεψε την παράσταση…Δείτε μερικές φωτογραφίες απο το ξεσάλωμα του πρώην μοντέλου…


Λαθρεμπόριο τσιγάρων στη Θεσπρωτία, συνελήφθησαν ένας αστυνομικός της Αλβανικής Υπηρεσίας Φύλαξης Συνόρων και οι ΄Ελληνες συνεργάτες του

 
Την 1-12-2011/14.30 στο Μεθοριακό Σταθμό Μαυροματίου Σαγιάδων Θεσπρωτίας, συνελήφθη 35χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, αστυνομικός, υπηρετών στο διαβατηριακό έλεγχο, της Αλβανικής Υπηρεσίας Φύλαξης Συνόρων, γιατί εισήλθε παράνομα στη χώρα μας, με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο έφερε κλεμμένες ελληνικές κρατικές πινακίδες κυκλοφορίας, ενώ κατείχε πλαστή άδεια κυκλοφορίας, κοινό αλβανικό......

Νίκη με άγχος για τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό (2-0) με δύο γκολ που σημείωσε στο δεύτερο ημίχρονο. Η ομάδα του Αγρινίου, πάντως, εκφράζει παράπονα για τη διαιτησία.  Νέα νίκη για τον Ολυμπιακό του Βαλβέρδε. Στο Νέο Φάληρο, οι κόκκινοι επικράτησαν με σκορ 2-0 του Παναιτωλικού. Ολα συνέβησαν στο δεύτερο ημίχρονο, όταν ο Ολυμπιακός βελτίωσε την απόδοσή του και βρήκε λύσεις απέναντι στον μαχητικό Παναιτωλικό.
Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να προηγηθούν στο 26' όταν ο Καμαρά έδωσε στον Θεοδωρίδη, αλλά η αντίδραση του Μέγιερι στο σουτ ήταν πολύ σωστή.
Το 1-0 έγινε στο 61' με πέναλτι που χτύπησε ο Πάντελιτς. Η ποινή καταλογίστηκε σε ανατροπή του Αμπντούν από τον Ρότσα. Παράλληλα δόθηκε και κόκκινη κάρτα στον παίκτη του Παναιτωλικού, κάτι που φάνηκε αυστηρό. Ετσι, η ομάδα του Τεννέ συνέχισε με παίκτη λιγότερο το ματς και όλα δυσκόλεψαν πάρα πολύ.
Στο 74' ο Τζιμπούρ έκανε το 2-0, αλλά άρχισε την προσπάθειά του από θέση οφ-σάιντ.
Διαιτητής: Παππάς.
Κόκκινη: Ρότσα(60').
Κίτρινες: Ιμπαγάσα, Ντολεζάι, Μπουμάλ, Αντι, Ορμπάιθ.
Ολυμπιακός: Μέγιερι, Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Μαρκάρνο, Μανιάτης, Ποτουρίδης (46' Ορμπάιθ), Ιμπαγάσα(41' Φετφατζίδης), Τζιμπούρ (76' Μόνχε), Πάντελιτς, Αμπντούν.
Παναιτωλικός: Μπλάζιτς,Κουτρουμάνος,Αντί, Εντζεγουέλε, Ντολεζάι, Μητρόπουλος,Μπουμάλ, Ρότσα, Χαριστέας(69' Μουμίν), Καμαρά(79' Μπελεβώνης), Θεοδωρίδης983' Παλαιολόγος).






Κρεμάστηκε 12χρονος!

Ένας 12χρονος κρεμάστηκε μέσα στο σπίτι του επειδή τον κορόιδευε μια παρέα κοριτσιών. Ο Michael Raven... ο οποίος έπασχε από κάποια μορφή αυτισμού, βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιό του στο Burnley του Lancashire τα ξημερώματα της Δευτέρας. Ήταν μαθητής στο σχολείο St Wilfrid's Church of England Academy στο Blackburn και όπως αναφέρουν αρκετοί στο Facebook τα κορίτσια του σχολείου τον κορόιδευαν. Το σχολείο αρνείται ότι υπήρξε τέτοια συμπεριφορά. Σύμφωνα με το Tromaktiko.gr, μια γυναίκα, η κόρη της οποίας είχε πέσει επίσης «θύμα» ανάλογης κοροϊδίας στο ίδιο σχολείο δήλωσε τα εξής: «Η κόρη μου μού είπε ότι μια ομάδα κοριτσιών από 8 ετών και πάνω τον πείραζαν για τον αυτισμό». Η Megan O'Rourke έγραψε: «Αναπαύσου εν ειρήνη Michael Raven. Εύχομαι να μην αισθανόσουν έτσι και να θυμάσαι ότι όλοι σε αγαπούσαν. Δεν σε γνώριζα αλλά ξέρω ότι θα μας λείψεις…». Ο διευθυντής του σχολείου ανακοίνωσε το δυσάρεστο νέο στους μαθητές και τόνισε ότι το προσωπικό δε γνώριζε κάτι σχετικό, αλλά ότι έχει ήδη διαταχθεί να ερευνηθούν οι κατηγορίες.

Σχολεία χωρίς θέρμανση...

Στο Μεσολόγγι ο Δήμαρχος κ. Κατσούλης έχει αφήσει χωρίς θέρμανση τα σχολεία, με αποτέλεσμα μαθητές και εκπαιδευτικοί να... πηγαίνουν σχολείο ντυμένοι σαν να πάνε στα χιόνια! Πριν λίγο καιρό ο Δήμαρχος γελοιοποιήθηκε πανελλήνια όταν έτρεξε να κερδίσει δημοσιότητα μιλώντας για ανύπαρκτο κρούσμα λιποθυμίας από ασιτία σε σχολείο της πόλης του!
Μήπως θάπρεπε να ενδιαφερθεί περισσότερο για τέτοια ζητήματα από το να συναντιέται και να ποζάρει με τον Αδωνι Γεωργιάδη;

Πούλησε το νεφρό του για ένα... iPad2!!!


Πούλησε το νεφρό του για ένα... iPad2!!!

image
Ο Xiao Zheng, 17 ετών, έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις μετά την απόφασή του να πουλήσει το ένα του νεφρό για να αποκτήσει ένα iPad2.
Ο 17χρονος Κινέζος, λάτρης της τεχνολογίας αλλά πιεσμένος οικονομικά, αποφάσισε να προβεί σε μία παρακινδυνευμένη επέμβαση αφαίρεσης νεφρού με σκοπό να εξοικονομήσει το πολυπόθητο χρηματικό ποσό.
Ζώντας στην Κίνα, την πρωτεύουσα των ηλεκτρονικών συσκευών, το να έχεις ένα καινούριο μοντέλο κινητού ή το τελευταίο γκάτζετ της αγοράς μεταφράζεται αυτόματα σε πλούτο και ισχύ.
Έτσι, η μόδα αυτή δεν άφησε ανεπηρέαστο τον νεαρό μαθητή και τον ώθησε να βρει χρήματα μέσω ανορθόδοξων διαδικασιών.
Σέρφαρε στο διαδίκτυο, όταν εντόπισε μία αγγελία η οποία υποσχόταν ένα αξιόλογο χρηματικό ποσό, σε όποιον ήταν διατεθειμένος να πουλήσει το νεφρό του. Αμέσως τηλεφώνησε στους υπεύθυνους της ιστοσελίδας και κανόνισε να βρεθούν από κοντά για περισσότερες λεπτομέρειες.
Την επόμενη κιόλας ημέρα ταξίδεψε στην πόλη Chenzhou της επαρχίας Hunan για βρεθεί στο ραντεβού του, το οποίο θα πραγματοποιούταν στο τοπικό νοσοκομείο. Υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης νεφρού από τον ιδιωτικό χειρούργο που είχαν προσλάβει για να φέρει σε πέρας την επικίνδυνη επέμβαση.
Πήρε εξιτήριο μετά από 3 ημέρες και ο πρώτος του σταθμός ήταν ένα κατάστημα ηλεκτρονικών. Αγόρασε ένα iPad2 και ένα iPhone με τα ''κέρδη'' του.
Τα προβλήματα άρχισαν όταν επέστρεψε σπίτι του και είδε τη μητέρα του. Καχύποπτη για τα νέα του αποκτήματα, τον ρώτησε επισταμένα που βρήκε τόσα χρήματα για να τα αγοράσει.
Μετά από αρκετή ώρα ο Zheng ομολόγησε την πράξη του και έδειξε την τεράστια ουλή στο σώμα του. Αναστατωμένη η μητέρα κάλεσε την αστυνομία, αλλά δεν κατάφερε να εντοπίσει τα ίχνη των 3 ανδρών που εμπλέκονταν στην οργάνωση.
Η δημοσιοποίηση της υπόθεσης έχει προκαλέσει σάλο στην Κίνα με το σύνολο της κοινής γνώμης να κατηγορεί τον υλισμό της σύγχρονης κοινωνίας, ο οποίος κατέστρεψε το ήθος και τις αξίες των νέων παιδιών.
Ο Xiao Zheng υποφέρει ακόμα από τις επιπλοκές της εγχείρησης και δηλώνει μετανιωμένος για την πράξη του.

http://santosight.blogspot.com

Αλγόριθμος προβλέπει παραβιάσεις του κόκκινου φαναριού και προειδοποιεί τους οδηγούς

Ερευνητές του Πανεπιστημίου του MIT ανέπτυξαν έναν νέο καινοτόμο αλγόριθμο ο οποίος μπορεί να προβλέψει πότε ένας οδηγός αυτοκινήτου...
υπάρχει … περίπτωση να περάσει με κόκκινο το φανάρι, με απώτερο σκοπό τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.
Ο αλγόριθμος αναλύει αρκετές παραμέτρους, όπως η επιβράδυνση του οχήματος, η απόσταση από το φανάρι και τη χρονική στιγμή που αυτό γίνεται κόκκινο. Μπορεί να ανιχνεύσει σε 3D την κίνηση ενός οχήματος σε λιγότερο από 5ms σύμφωνα με την ανακοίνωση του MIT. Καθηγητές και προπτυχιακοί φοιτητές του πανεπιστημίου δοκίμασαν το σύστημα χρησιμοποιώντας τα δεδομένα των φαναριών σε μια πραγματική διασταύρωση δρόμων, από την οποία έχει συλλεχθεί υλικό μέσω διαφόρων μέσων παρακολούθησης της κυκλοφορίας. Ο αλγόριθμος ανέλυσε πάνω από 15.000 οχήματα, με 85% επιτυχία στην πρόβλεψη των παραβιάσεων του κόκκινου φαναριού. Οι προβλέψεις του είναι κατά 15% με 20% πιο ακριβής σε σύγκριση με τους μέχρι τώρα παρόμοιους αλγορίθμους.
Το καλύτερο μέρος του αλγορίθμου για το οποίο ξεχωρίζει, είναι το γεγονός ότι δίνει αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα στους υπόλοιπους οδηγούν να ενημερωθούν για πιθανή παραβίαση κόκκινου φαναριού από άλλο οδηγό και να αντιδράσουν έγκαιρα.
Ο αλγόριθμος θα μπορούσε να εφαρμοστεί στα μελλοντικά έξυπνα αυτοκίνητα κάνοντας χρήση μιας οθόνης του αυτοκινήτου κάτω από το ταμπλό ή μέσω άλλου τρόπου ειδοποίησης.

Δεν φτάνει που παχαίνουν τα γλυκά, επηρεάζουν και τη συμπεριφορά

Τα παιδιά που τρώνε καθημερινά γλυκά και σοκολάτες, είναι περισσότερο πιθανό να γίνουν πιο βίαια ως ενήλικες, σύμφωνα με μια νέα βρετανική επιστημονική μελέτη.
Η έρευνα, η οποία έγινε από επιστήμονες του πανεπιστημίου του Κάρντιφ υπό τον δρα Σίμον Μουρ και μελέτησε 17.500 ανθρώπους, είναι η πρώτη του είδους τη, που εξέτασε τη σχέση ανάμεσα στη διατροφή των παιδιών και στη βία των ενηλίκων, σύμφωνα με το BBC.
Η μελέτη διαπίστωσε ότι τα δεκάχρονα παιδιά, που έτρωγαν κάθε μέρα γλυκά, ήσαν σε σημαντικό βαθμό πιθανότερο να εμφανίσουν αργότερα βίαιη συμπεριφορά και να καταδικαστούν γι’ αυτήν μέχρι τα 34 χρόνια τους. Σύμφωνα με μια εκδοχή, τα παιδιά που εθίζονται στα γλυκά, δεν μαθαίνουν την αρετή της αυτοσυγκράτησης και του ελέγχου πάνω στις επιθυμίες τους, ενώ άλλοι εκτιμούν ότι οι γονείς απλώς αναγκάζονται να δίνουν περισσότερα γλυκά στα ήδη “δύσκολα” παιδιά για να τα κατευνάσουν. Σύμφωνα με την μελέτη, σχεδόν τρεις στους τέσσερις ανθρώπους (69%) που ήσαν βίαιοι στην ηλικία των 34 ετών, είχαν φάει συστηματικά (σχεδόν καθημερινά) γλυκά και σοκολάτες, έναντι ποσοστού 42% των μη βίαιων. Αυτή η θετική συσχέτιση ανάμεσα στη συχνή κατανάλωση γλυκών και στην κατοπινή αύξηση της επιθετικότητας ισχύει ακόμα και όταν απομονωθούν άλλοι παράγοντες, όπως η συμπεριφορά των γονιών, η γειτονιά που ζούσαν τα παιδιά, το επίπεδο της εκπαίδευσής τους κ.α.
Σύμφωνα με τον δρα Μουρ, όταν οι γονείς δίνουν συνεχώς γλυκά στα παιδιά τους, τα εμποδίζουν να μάθουν πώς να περιμένουν όταν θέλουν να έχουν κάτι και, έτσι, σιγά-σιγά αποκτούν αυτοέλεγχο και αυτοσυγκράτηση στη ζωή τους. Όπως είπε, η συχνή διατροφή με γλυκά τελικά ενθαρρύνει την παρορμητική συμπεριφορά των παιδιών, κάτι που, όταν πια μεγαλώνουν, συνδέεται με την αντικοινωνική συμπεριφορά και τη βία.
“Πρόκειται είτε για απόλυτη ανοησία, είτε για πολύ κακό πρωταπριλιάτικο αστείο”, σχολίασε ο -ενοχλημένος από τα συμπεράσματα της έρευνας- εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Τροφίμων και Ποτών (που εκπροσωπεί τα συμφέροντα των βρετανικών εταιριών τροφίμων και ποτών), ο οποίος πρόσθεσε ότι “η αντικοινωνική συμπεριφορά πηγάζει από βαθιά ριζωμένους αντικοινωνικούς και περιβαλλοντικούς παράγοντες, όπως την κακή ανατροφή από τους γονείς και τις στερήσεις, και δεν έχει σχέση με το αν κάποιος, όταν ήταν παιδί, έφαγε ή όχι γλυκά”.

Lady Gaga:Γυμνή στο μπάνιο στο νέο βίντεο κλιπ!






Το νέο βίντεο κλιπ της Lady Gaga βγήκε στη δημοσιότητα. Ίσως το πιο προκλητικό που γύρισε ποτέ.
Το 14λεπτο βίντεο για το νέο της single Marry The Night σκηνοθέτησε η ίδια.
Το βίντεο είναι εμπνευσμένο από την άσχημη περίοδο που πέρασε το 2006.
“Ήταν οι πιο άσχημες μέρες της ζωής μου και όλα συνέβησαν τόσο γρήγορα. Όταν σκέφτομαι αυτήν την περίοδο αισθάνομαι ότι……
όλα έγιναν τόσο αργά”, είπε η Lady Gaga.
Στο βίντεο κλιπ η Lady Gaga μιλάει σε μια νοσοκόμα, δακρυσμένη, λέγοντάς της τα εξής: “Θα γίνω σταρ. Ξέρεις γιατί; Επειδή δεν έχω τίποτα να χάσω”.
Σε επόμενη σκηνή η τραγουδίστρια εμφανίζεται topless στο διαμέρισμά της να μιλάει στο τηλέφωνο ενώ στη συνέχεια τα κάνει “γυαλιά-καρφιά”.
Επίσης, εμφανίζεται στο μπάνιο γυμνή με τα τατουάζ της να κερδίζουν τις εντυπώσεις.

τατουάζ της να κερδίζουν τις εντυπώσεις.

Αλλαγή φύλου χωρίς εγχείρηση!

Υπάρχουν κάποιες έρευνες που τα αποτελέσματά τους είναι συγκλονιστικά. Επιστήμονες ανακάλυψαν τον τρόπο να μετατρέπουν, σε ποντίκια, τα κύτταρα των ωοθηκών σε κύτταρα όρχεων απλώς και μόνο με την απενεργοποίηση ενός γονιδίου, ρίχνοντας «λάδι στη φωτιά» των δύο φύλων.
Η ιστορική ανακάλυψη έγινε από ερευνητές υπό τον βιολόγο Ματίας Τράιερ του Ευρωπαϊκού Εργαστηρίου Μοριακής Βιολογίας στη Χαϊδελβέργη της Γερμανίας. Ίσως βοηθήσει τους επιστήμονες να καταλάβουν καλύτερα τις διαταραχές της σεξουαλικής ταυτότητας, αλλά και γιατί μερικές γυναίκες φθάνουν πιο γρήγορα στην εμμηνόπαυση λόγω προβληματικών ωοθηκών.
Οι ερευνητές απενεργοποίησαν ένα συγκεκριμένο γονίδιο (FoxL2), που ήταν ήδη γνωστό ότι είναι σημαντικό για τα κύτταρα των ωοθηκών, και τότε διαπίστωσαν μια απρόσμενη και δραματική αλλαγή στο θηλυκό ποντίκι, καθώς μέσα σε τρεις εβδομάδες οι ωοθήκες του γέμισαν με κυτταρικές δομές παρόμοιες με αυτές στον ιστό των όρχεων.
Ο προσεκτικότερος έλεγχος απέδειξε ότι όντως τα κύτταρα των ωοθηκών είχαν αποκτήσει όλα τα χαρακτηριστικά των κυττάρων των όρχεων, παράγοντας μάλιστα επίπεδα τεστοστερόνης τυπικά για ένα ενήλικο αρσενικό (όχι όμως και σπέρμα).
Αυτό συμβαίνει επειδή όταν διαγράφει το γονίδιο FoxL2, ένα άλλο γονίδιο (το Sox9) είναι ελεύθερο πια να “πάρει το πάνω χέρι” και να μετατρέψει τα “θηλυκά” κύτταρα σε “αρσενικά”. Η γενετική επέμβαση (“αλλαγή φύλου”) δεν είχε παρενέργειες για τα ποντίκια, ούτε επηρέασε τη διάρκεια ζωής τους.
Η πρωτοποριακή έρευνα δείχνει ότι ο ενήλικος γεννητικός αδένας (ωοθήκη ή όρχις) έχει τελικά αξιοσημείωτη “πλαστικότητα”.
Η μέχρι τώρα αντίληψη -ουσιαστικά ένα από τα βασικά δόγματα της βιολογίας- ήταν ότι το φύλο καθορίζεται από τη γέννηση, καθώς ήδη κατά τη διάρκεια της εμβρυϊκής ανάπτυξης υπάρχουν πολλοί αμοιβαία επικαλυπτόμενοι και ενισχυμένοι γενετικοί και βιοχημικοί μηχανισμοί που ξεχωρίζουν τα δύο φύλα και διατηρούν σταθερά έναν οργανισμό αρσενικό ή θηλυκό.
Όμως, αντίθετα, η νέα έρευνα δείχνει ότι η διαφοροποίηση των δύο φύλων δεν είναι τόσο τελεσίδικη, καθώς η αλλαγή ενός γονιδίου και συνεπώς του επιπέδου της πρωτεΐνης που αυτό ρυθμίζει, είναι αρκετή για να πυροδοτήσει μια δραματική αλλαγή φύλου (έστω και μερική) ακόμα και σε ένα ενήλικο οργανισμό.
Με άλλα λόγια, το να είναι ένας οργανισμός αρσενικός ή θηλυκός, δεν είναι μια μόνιμη και αμετάβλητη κατάσταση, αλλά κάτι που πρέπει συνεχώς να συντηρείται στο ενήλικο σώμα, μέσα από μια συνεχή αλληλεπίδραση γονιδίων που συντηρούν το “στάτους κβο” – ή το ανατρέπουν!
Αν και η έρευνα έγινε σε ποντίκια, σύμφωνα με τους ερευνητές, έχει ισχύ και για τους ανθρώπους, αφού τα δύο κρίσιμα γονίδια υπάρχουν σε όλα τα θηλαστικά.
Σύμφωνα με τον δρα Τράιερ, τα γονίδια FoxL2 και Sox9 υπάρχουν σε όλα τα σπονδυλωτά και, κατά κάποιο τρόπο, αποτελούν ένα βιολογικό δίδυμο “γιν-γιανγκ” που διατηρεί μια λεπτή ισορροπία ανάμεσα στα δύο φύλα, η οποία όμως θα μπορούσε να διαταραχθεί με μια γενετική παρέμβαση.
Ορισμένα ψάρια είναι ήδη γνωστό ότι μπορούν να αλλάζουν το φύλο τους ακόμα και όταν είναι ενήλικα -και ίσως η νέα έρευνα εξηγεί με ποιο μηχανισμό αυτό συμβαίνει.
Μια άλλη ομάδα ερευνητών, υπό τον βιολόγο Ρόμπιν Λάβελ-Μπατζ του Εθνικού Ινστιτούτου Ιατρικών Ερευνών του Λονδίνου, σύμφωνα με το “Science”, ήδη έρευνά την αντίστροφη δυνατότητα: την μετατροπή αρσενικών κυττάρων σε θηλυκά μέσω ανάλογης παρέμβασης στα γονίδια – κάτι που, αν καταστεί εφικτό, θα εξαλείψει σε μεγάλο βαθμό την ανάγκη για εγχειρίσεις αλλαγής φύλου ή θα βελτιώσει τις θεραπείες για τα παιδιά που γεννιούνται με ανάμικτο φύλο.
Η νέα ανακάλυψη μπορεί ίσως να ρίξει φως και σε ορισμένα βιολογικά μυστήρια, όπως γιατί ορισμένες γυναίκες μετά την εμμηνόπαυση αναπτύσσουν ανδρικά χαρακτηριστικά, όπως βαθύτερη φωνή και τρίχες στο πρόσωπο ή, ακόμα, γιατί μερικοί άνθρωποι δεν είναι ικανοποιημένοι με το φύλο που γεννήθηκαν και καταφεύγουν σε ορμονοθεραπείες και αλλαγή φύλου.
Πάντως, όπως είπαν οι επιστήμονες, θα χρειαστεί ακόμα πολύς χρόνος μέχρι η νέα τεχνική να έχει πρακτική εφαρμογή για τους ανθρώπους – όσους ενδιαφέρονται τέλος πάντων.

Ασθένειες που προκαλεί το κάπνισμα

 
Αν και ο καθένας έχει τους δικούς του προσωπικούς λόγους για να κόψει το κάπνισμα, ένα πράγμα είναι σίγουρο: Το κάπνισμα σκοτώνει! Για την ακρίβεια σκοτώνει 20.000 Έλληνες κάθε χρόνο. Πολύ περισσότερους δηλαδή απ' όσους το αλκοόλ, οι αυτοκτονίες, οι δολοφονίες, οι πυρκαγιές, τα ναρκωτικά και το AIDS όλα μαζί!
ΚΑΠΝΙΣΜΑ - ΣΧΕΤΙΖΟΜΕΝΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ
Ένας στους δυο καπνιστές θα πεθάνει από ασθένειες που σχετίζονται με το κάπνισμα. Οι κυριότερες απ' αυτές είναι:
ΕΜΦΥΣΗΜΑ
Το εμφύσημα καταστρέφει αργά τους πνεύμονες κάνοντας την αναπνοή τόσο δύσκολη που ακόμη κι ένας απλός περίπατος στο γωνιακό μαγαζί είναι αδύνατος. Παρ' όλο που η ζημιά που έχει ήδη γίνει δεν επανέρχεται, μπορείς να αποτρέψεις παραπέρα ζημιά διακόπτοντας το κάπνισμα.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΟΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Ο καρκίνος του πνεύμονα προκαλείται από τη πίσσα και τη νικοτίνη στο καπνό του τσιγάρου. Πολλοί καρκίνοι του πνεύμονα δεν μπορούν να αφαιρεθούν με χειρουργική επέμβαση και τα θύματα συνήθως πεθαίνουν λίγους μήνες μετά τη διάγνωση. Το κάπνισμα επίσης προκαλεί καρκίνους στα χείλη, τη στοματική κοιλότητα, το λαιμό, το λάρυγγα και την κύστη και είναι πάντα παράγων κινδύνου για καρκίνους στο πάγκρεας, το στομάχι, τη μήτρα και τα νεφρά.
ΚΑΡΔΙΟΑΓΓΕΙΑΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ
Οι καρδιοαγγειακές ασθένειες προκαλούνται από τη νικοτίνη και το μονοξείδιο του άνθρακα στα τσιγάρα. Η πολυδουλεμένη σου κιόλας καρδιά έχει να δουλέψει ακόμα σκληρότερα για να διεκπεραιώσει τις καθημερινές δραστηριότητες. Οι καρδιοαγγειακές παθήσεις απομυζούν την ενέργειά σου και κάνουν την αναπνοή σου πολύ δύσκολη.
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΑΓΓΕΙΑΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ
Οι περιφερειακές αγγειακές παθήσεις αναπτύσσονται όταν λιγότερο αίμα και οξυγόνο κυκλοφορεί στα χέρια σου και στα πόδια. Αυτό αρχίζει σαν μούδιασμα ή οδυνηρός πόνος και μπορεί να καταλήξει σε γάγγραινα.
ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΣΗ
ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ

Πολλές γυναίκες που καπνίζουν είναι λιγότερο γόνιμες από τις μη καπνίστριες. Τους παίρνει περισσότερο καιρό για να συλλάβουν και είναι πολύ πιο πιθανό να έχουν αποβολή.
ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ
Οι άντρες που καπνίζουν πιθανόν να υποφέρουν από ανικανότητα, η οποία οφείλεται σε ζημιά στα αιμοφόρα αγγεία στο πέος.
ΧΑΜΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΟΡΜΟΝΗΣ
Το κάπνισμα μειώνει το σύνολο της ορμόνης των οιστρογόνων στο σώμα.
ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΨΗ & ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΡΔΙΑΚΗΣ ΠΡΟΣΒΟΛΗΣ
Παίρνοντας το αντισυλληπτικό χάπι σε συνδυασμό με το κάπνισμα αυξάνεται ο κίνδυνος καρδιακών προσβολών και εγκεφαλικών περίπου δέκα φορές.
ΧΑΜΗΛΟ ΒΑΡΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ
Τα μωρά που γεννιούνται από μητέρες οι οποίες κάπνιζαν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, είναι πιο πιθανό να έχουν βάρος κάτω του φυσιολογικού ή να γεννηθούν με πρόωρο τοκετό. Επίσης έχουν την τάση να αρρωσταίνουν συχνότερα, να κλαίνε περισσότερο και να κοιμούνται λιγότερο από τα μωρά που γεννιούνται από μη καπνίστριες μητέρες.
ΠΑΙΔΙΑ
Τα παιδιά των οποίων οι γονείς καπνίζουν είναι πολύ πιθανό να πάθουν πνευμονία και βρογχίτιδα στον πρώτο χρόνο της ζωής τους από τα παιδιά των μη καπνιστών γονέων. Επίσης είναι πολύ πιθανό να υποφέρουν από πολύ συχνές και σοβαρές κρίσεις άσθματος. Και τα μεγαλύτερα παιδιά είναι πολύ πιθανό να δοκιμάζουν το τσιγάρο ή να γίνουν καπνιστές αν ένας ή και οι δύο γονείς καπνίζουν.
ΠΑΘΗΤΙΚΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ
Παθητικό κάπνισμα ονομάζεται η εισπνοή καπνού που προέρχεται από τα τσιγάρα άλλων ανθρώπων. Μπορεί να προκαλέσει καρκίνο ή άλλες ζημιές στους πνεύμονες και καρδιακές παθήσεις. Αυτός είναι κι ο λόγος που δεν επιτρέπεται το κάπνισμα στους περισσότερους κλειστούς δημόσιους χώρους και γραφεία.

Τα αβγά και η υγεία των ματιών


Το αβγό συμβάλλει στη βελτίωση της υγείας των ματιών. Πρόσφατες έρευνες έχουν αποδείξει ότι η λουτεΐνη και η ζεαξανθίνη που περιέχονται στα αβγά κάνουν καλό στα μάτια μας. Αυτά τα δύο αντιοξειδωτικά από την καροτενοειδή οικογένεια προστατεύουν τα μάτια από τις υπεριώδεις ακτίνες. Μπορούν επίσης να βοηθήσουν στη μείωση του κινδύνου εμφάνισης του καταρράκτη και την πρόληψη του εκφυλισμού της ωχράς κηλίδας. Και οι δύο σχετίζονται με οφθαλμικές διαταραχές που οφείλονται στην ηλικία. Τα ευρήματα αυτά προέρχονται από το Beaver Dam-Eye, μελέτη του Πανεπιστημίου του Wisconsin Medical School που διεξήχθη σε 3.684 άτομα κατά τη διάρκεια περιόδου 10 ετών. Η μελέτη ανακάλυψε ότι το σώμα απορροφά λουτεΐνη και ζεαξανθίνη καλύτερα, όταν οι ουσίες αυτές παρέχονται από τα αβγά και όχι από πράσινα φυλλώδη λαχανικά, όπως το σπανάκι και το μπρόκολο. Αλλες μελέτες, που δημοσιεύτηκαν στην Επιθεώρηση της Αμερικανικής Ακαδημίας Διατροφής, επιβεβαίωσαν επίσης αυτές τις διαπιστώσεις. Η δρ Suzen Μ. Moeller και οι συνεργάτες της στο Πανεπιστήμιο Tufts της Βοστόνης, στο Κέντρο Ερευνας Διατροφής του Ανθρώπου, έχουν δείξει ότι μια δίαιτα πλούσια σε λουτεΐνη και ζεαξανθίνη μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο εμφάνισης καταρράκτη κατά 20% και τον εκφυλισμό της ωχράς κηλίδας κατά 40%.
Σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες, είναι πλέον αποδεδειγμένο ότι η λουτεΐνη παίζει καθοριστικό ρόλο στην προστασία των ματιών μας και δρα σαν «εσωτερικά γυαλιά ηλίου», καθώς φιλτράρει το φως και προστατεύει τα μάτια μας. Πιο συγκεκριμένα, οι επιστημονικές έρευνες έχουν αποδείξει πως τα καροτενοειδή, όπως η λουτεΐνη, συμβάλλουν στη διατήρηση της πυκνής δομής του μελαγχρωστικού επιθηλίου, αποτρέποντας την εκφύλιση της ωχράς κηλίδας του ματιού. Επιπλέον, όπως επισημαίνουν οι γιατροί, τα άτομα που καταναλώνουν αυξημένες ποσότητες λουτεΐνης διατρέχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καταρράκτη.
Ακόμα, σύμφωνα με τον δόκτορα Donald McNamara, η λουτεΐνη αποτελεί συστατικό της μεμβράνης των κυττάρων και η αντιοξειδωτική της δράση προστατεύει τα κύτταρα από τις επιβλαβείς συνέπειες των ελεύθερων ριζών. Είναι απαραίτητη για τα νεύρα και το συντονισμό τους με τους μυς, για τη μεταφορά της χοληστερόλης ενώ είναι συστατικό που ενεργοποιεί το μεταβολισμό του οργανισμού. Επιπλέον βελτιώνει την ανάπτυξη του εμβρυακού εγκεφάλου, μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του στήθους αλλά και ασθενειών της καρδιάς και μειώνει την πρόοδο του Alzheimer. Τέλος, πρόσφατες έρευνες έχουν αποδείξει πως η λουτεΐνη είναι εξίσου ωφέλιμη και για το δέρμα μας. Φαίνεται πως βελτιώνει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητά του και προστατεύει την οξείδωση των λιπιδίων του, που είναι απαραίτητα για την καλή μας όψη.
Το μυστικό είναι στον κρόκο Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι η λουτεΐνη και η ζεαξανθίνη βρίσκονται στον κρόκο. Κατά μέσο όρο, ένας κρόκος αβγού περιέχει 30 mg/ 100 g λουτεΐνης και 25 mg/ 100 g ζεαξανθίνης. Σύμφωνα με τον δόκτορα Donald J. McNamara, διευθυντή του αμερικανικού Κέντρου Egg Nutrition, η έρευνα έδειξε ότι η προσθήκη 1,3 κρόκου αβγού την ημέρα στη διατροφή, αυξάνει τα επίπεδα της λουτεΐνης κατά 38% και της ζεαξανθίνης κατά 128%. Οταν το δούμε προσεκτικά, μπορούμε να αντιληφθούμε ότι τα αβγά είναι από τις πιο θρεπτικές τροφές που υπάρχουν. Και αν κοιτάξουμε ακόμα πιο κοντά, θα ανακαλύψουμε ένα από τα θαύματα της φύσης. Με οποιοδήποτε τρόπο και να τα δούμε, μπορούμε να αγαπήσουμε τα αβγά!

Πόσες βαλίτσες χρειάζεται η Kate Middleton για τις διακοπές των Χριστουγέννων;






H Kate Middleton θα περάσει τα πρώτα της Χριστούγεννα με τη βασιλική οικογένεια φέτος, στο παλάτι του Sandringham. Ένας ειδικός στο βασιλικό πρωτόκολλο της εξήγησε ότι θα χρειαστεί πολλά ρούχα, μέχρι και πέντε σύνολα την ημέρα! Η γκαρνταρόμπα της Kate θα πρέπει να περιλαμβάνει «ένα απλό σύνολο για το πρωινό, ένα κομψό σύνολο και ένα καπέλο για την πρωινή λειτουργεία, ένα φόρεμα για το γεύμα, ένα cocktail φόρεμα για τα απογευματινά ποτά και ένα μακρύ φόρεμα για το δείπνο».

Για να προετοιμαστεί, η Kate κάνει μαραθώνιο shopping στα καταστήματα και ήδη έχει παραγγείλει δύο βραδινά φορέματα Alexander McQueen για τις επίσημες εκδηλώσεις. Εμείς θα θέλαμε πάντως να τη δούμε με κάποιο από τα πιο extreme McQueen, της τελευταίας συλλογής του οίκου. Και πιο πολύ θα θέλαμε να δούμε το πρόσωπο της βασίλισσας όταν θα δει την Kate με ένα τέτοιο look!


Ποιοί και Πότε Έχουν Ανάγκη από Βιταμίνες Μέσω Συμπληρωμάτων και Συγκεκριμένης Διατροφής

Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε κάποια ασθένεια, αθλείστε ή κουράζεστε πολύ, παίρνετε φάρμακα ή στον οργανισμό σας συμβαίνουν σημαντικές αλλαγές, όπως για παράδειγμα αυτή της εγκυμοσύνης, τότε σίγουρα έχετε μεγαλύτερη ανάγκη από συγκεκριμένες ουσίες και αυτό που μπορεί να σας βοηθήσει είναι τα ειδικά συμπληρώματα και η σωστή διατροφή.
- Αν Παίρνετε Αντισυλληπτικά
Είναι πιθανό να υπάρχει έλλειψη βιταμινών B6 και C, φολικού οξέως και ασβεστίου.
Συμπληρώματα: Βιταμίνη C (250 mg επιπλέον). Επίσης, μια πολυβιταμίνη θα σας εξασφαλίσει την αναγκαία καθημερινή δόση του φολικού οξέος και της βιταμίνης Β6.
Διατροφή: Φρούτα πλούσια σε βιταμίνη C, εσπεριδοειδή, ακτινίδια, φράουλες, μούρα και σπανάκι.
- Αν Αθλείστε Συχνά
Στην περίπτωση αυτή χρειάζεστε μεγαλύτερες ποσότητες βιταμινών C και E και σεληνίου, ουσίες που βοηθούν τον οργανισμό να απαλλάσσεται από το στρες που προκαλεί η σκληρή άθληση.
Συμπληρώματα: Βιταμίνη C (250 mg επιπλέον) και βιταμίνη E (200-400 mg επιπλέον). Διαλέξτε κάποια πολυβιταμίνη που περιέχει αυξημένες δόσεις αυτών των βιταμινών ή αγοράστε ξεχωριστά συμπληρώματα. Η πολυβιταμίνη θα καλύπτει τις ανάγκες του οργανισμού σας και σε σελήνιο.
Διατροφή: Φρούτα πλούσια σε βιταμίνη C και φυλλώδη λαχανικά.
- Αν Κάνετε Δίαιτα
Αν λαμβάνετε κάτω από 1.500 θερμίδες την ημέρα, ο οργανισμό σας μπορεί να παρουσιάσει έλλειψη βιταμινών B1, B6, B12, C και E, φολικού οξέος, ασβεστίου, σιδήρου, μαγνησίου και ψευδαργύρου.
Συμλπηρώματα: Βιταμίνη C (250 mg επιπλέον) και βιταμίνη E (200-400 mg επιπλέον). Οι υπόλοιπες βιταμίνες μπορούν να εξασφαλιστούν από μια πολυβιταμίνη.
Διατροφή: Φρούτα πλούσια σε βιταμίνη C και γαρίδες (σημαντική πηγή ψευδαργύρου).
- Αν Τρώτε Ελάχιστα Φρούτα και Λαχανικά
Σε αυτή την περίπτωση ενδέχεται να υπάρχει έλλειψη βιταμινών B1, B6, C, ασβεστίου, μαγνησίου, ποτασίου και καροτινοειδών χρωστικών ουσιών, που προστατεύουν τον οργανισμό από κακοήθεις όγκους και καρδειακές παθήσεις.
Συμπληρώματα: Βιταμίνη C (250 mg επιπλέον). Μερικοί ειδικοί υποστηρίζουν ότι τα άτομα που καταναλώνουν λίγα φρούτα και λαχανικά θα πρέπει να παίρνουν και ειδικά συμπληρώματα με καροτινοειδείς ουσίες (30-50 mg καθημερινά) που περιέχουν αντιοξειδωτικά (άλφα και βήτα καροτίνη, λυκοπένιο και λουτείνη).
Διατροφή: Σκόρδο, πιπεριές και όσπρια (κυρίως φακές και φασόλια).
- Αν στην Οικογένεια σας Υπάρχει Ιστορικό Καρδιαγγειακών Παθήσεων
Αν γνωρίζετε ότι υπάρχει προδιάθεση ή πάσχετε από καρδιαγγειακά προβλήματα, τότε χρειάζεστε μεγαλύτερες ποσότητες φολικού οξέος και βιταμινών B6, B12, C και E.
Συμπληρώματα: Βιταμίνες της ομάδας B. Συνήθως περιέχουν από 25 mg των βιταμινών B1, B2, B3 και B6, πάνω από 25 mg της βιταμίνης B12 και 400 mcg φολικού οξέος.
Διατροφή: Ψάρι, καρύδια και λιναρόσποροι.
- Αν Είστε Εγκυος
Ο οργανισμός σας έχει ανάγκη από φολικό οξύ, ασβέστιο, σίδηρο και ψευδάργυρο.
Το φολικό οξύ μειώνει τις πιθανότητες ανωμαλιών στην ανάπτυξη του εμβρύου.
Το ασβέστιο, απαραίτητο αυτή την περίοδο για το χτίσιμο του σκελετού του εμβρύου, αλλά και για την καλή κατάσταση των οστών της εγκύου, μειώνει την πιθανότητα να αντιμετωπιστεί η υπέρταση της εγκυμοσύνης.
Ο σίδηρος βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος του εμβρύου, ενώ ο ψευδάργυρος βοηθάει στη σωστή ανάπτυξη του εγκεφάλου του.
Συμπληρώματα: Ειδικά συμπληρώματα για την εγκυμοσύνη, με μεγάλες ποσότητες φολικού οξέος, σιδήρου και ψευδάργυρου. Επίσης, καλό είναι να λαμβάνονται χωριστά συμπληρώματα ασβεστίου, γιατί το ασβέστιο εμποδίζει την αφομοίωση του σιδήρου.
Διατροφή: Σολομός, όσπρια και δημητριακά.

Κώστας Σκανδαλίδης:"Εκλογές πριν το Πάσχα"

Κώστας Σκανδαλίδης:"Εκλογές πριν το Πάσχα"


Προσφυγή στις κάλπες πριν από το Πάσχα  βλέπει ο Κώστας Σκανδαλίδης.

Ο υπουργός Αγροτικής ανάπτυξης κατέστησε σαφές πως οιι εκλογές θα γίνουν την Άνοιξη του 2012, λίγο πριν το Πάσχα.

Όπως ανέφερε μιλώντας στο Mega Σαββατοκύριακο, ο κ Παπανδρέου είναι αρχηγός του ΠΑΣΟΚ. Είναι λογικό να θέλουν πολλοί μέσα στο ΠΑΣΟΚ, να ηγηθούν. Τι είναι οι εκλογές του ΠΑΣΟΚ αναρωτήθηκε, καλλιστεία; Ας έρθουν οι υποψήφιοι ας θέσουν το πρόγραμμά τους και μέσα από τις διαδικασίες θα εκλεγεί ο νέος αρχηγός.

Σύμφωνα με τον κ Σκανδαλίδη, ο Γιώργος Παπανδρέου θα κινήσει τις διαδικασίες για τη εκλογή νέου αρχηγού.  Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί και συνέδριο. «Είμαι υπέρ των καθαρών λύσεων», τόνισε ο κ. Σκανδαλίδης, ζητώντας αρχηγό του κινήματος από την εκλογική βάση. Ο ίδιος δεν θα ε'ιναι υποψήφιος, αλλά προέβλεψε πως την θέση του αρχηγού, θα κυνηγήσουν από 2 εως 6 υποψήφιοι.

Ανάσταση το ΠΑΣΟΚ, πάντως δεν φαίνεται να βλέπει στα εσωκομματικά του....

Χαλάζι έπεσαν οι σφαίρες μεσοπέλαγα.Άγρια μάχη στο Ιόνιο μεταξύ Λιμενικών και Ουκρανών δουλεμπόρων...που μετέφεραν 118 λαθρομετανάστες...


 
Αδίστακτοι και αποφασισμένοι ήταν οι 4 Ουκρανοί λαθρομεταφορείς.Δεν δίστασαν να ρίξουν στο "ψαχνό"τα ξημερώματα στους άνδρες του λιμενικού του Μεσολογγίου.Δεν πέρασε μια εβδομάδα όταν οι άνδρες του λιμενικού Μεσολογγίου του πληρώματος των πλωτών μαζί με άνδρες απο το λιμεναρχείο Αστακού και Λευκάδας,έπιασαν για ακόμη μια φορά σκάφος γεμάτο λαθρομετανάστες .Τα ξημερώματα άρχισε...

.. καταδίωξη σε σκάφος όταν εντοπίστηκε ανοικτά του Αστακού.Αυτή την φορά όμως οι δουλέμποροι ήταν αποφασισμένοι να ξεφύγουν απο τα χέρια των λιμενικών.Οπλισμένοι οι 4 Ουκρανοί άρχισαν να ρίχνουν στο "ψάχνο" μέσα στο σκοτάδι και προσπαθούσαν να ξεφύγουν.Οι πληροφορίες του onairnews μιλάνε για άγρια καταδίωξη κατά την οποία κάποιοι τους 118 λαθρομετανάστες άρχισαν να πηδούν στην θάλασσα.

Η καταδίωξη κράτησε αρκετή ώρα μέχρι οι 4 Ουκρανοί να παραδοθούν και να αρχίσουν οι άνδρες του λιμεναρχείου την περισυλλογή των λαθρομεταναστών απο την θάλασσα.Οι πληροφορίες δεν αναφέρουν για κάποιο τραυματισμό παρόλο που μέσα στο σκοτάδι οι σφαίρες έπεφταν βροχή.

onairnews.blogspot.com 



Αντιγηραντική Διατροφή


Η υπερκατανάλωση ζάχαρης ευθύνεται για το 50% της γήρανσης του δέρματος μας. Όταν καταναλώνουμε τρόφιμα με ζάχαρη προκαλούμε στον οργανισμό μας το φαινόμενο ςγλυκοζυλίωσης, το οποίο είναι μη αναστρέψιμο. Οι επεξεργασμένοι υδατάνθρακες και η ζάχαρη που πέπτονται ταχέως ενεργοποιούν τον ενδογενή μηχανισμό γήρανσης. Η απότομη αύξηση του σακχάρου στο αίμα, που οδηγεί και στην αντίστοιχη αύξηση στην ινσουλίνη, προκαλεί μια φλεγμονώδη αντίδραση. Με άλλα λόγια, δημιουργείται βλάβη στο κολλαγόνο και την ελαστίνη, τα οποία μετατρέπονται σε γλυκοτοξίνες ή τα αλλιώς ονομαζόμενα AGEs (Advanced Glycation End Products). Οι γλυκοτοξίνες είναι υπεύθυνες για την απώλεια σφριγηλότατος και νεανικότητας του δέρματος. Τέλος λοιπόν στα τρόφιμα με υψηλό γλυκαιμικό δείκτη (GI)! Τα γλυκά, τα κέικ, τα μπισκότα, το γρήγορο φαγητό, τα αναψυκτικά εκτός ότι κάνουν κακό στο βάρος μας, γερνούν και το δέρμα μας. Η πρόσληψη ζάχαρης δεν πρέπει να ξεπερνά το 10% των θερμίδων της ημερήσιας διατροφής μας. Ο ρόλος της πρόληψης είναι πολύ σημαντικός!
Καθοριστικό βήμα λοιπόν είναι να εισάγουμε στη διατροφή μας τροφές που δεν προκαλούν απότομη αύξηση της ινσουλίνης δηλαδή τρόφιμα πλούσια σε καλής ποιότητας υδατάνθρακες. Υπάρχουν τροφές που ασκούν σταθεροποιητική επίδραση στα επίπεδα σακχάρου και ινσουλίνης όπως τα προϊόντα ολικής αλέσεως, οι φακές, τα φασόλια, τα φρούτα, το ελαιόλαδο, το πράσινο τσάι. Επίσης, πολύ σημαντικές είναι οι πρωτεΐνες! Αν σκεφτεί κανείς ότι το κολλαγόνο και η ελαστίνη του δέρματος μας αποτελείται κυρίως από πρωτεΐνες, τότε αντιλαμβάνεστε πόσο απαραίτητες είναι οι πρωτεΐνες για την διέγερση της αυτοεπιδιόρθωσης των κυττάρων. Ανεπαρκής πρόσληψη πρωτεϊνών οδηγεί σε επιτάχυνση της διαδικασίας της γήρανσης. Πλούσιες πηγές πρωτεϊνών είναι το ψάρι, τα πουλερικά , το κρέας (κατά προτίμηση άπαχο), οι ξηροί καρποί. Επίσης, η κοσμετολογία έχει κάνει σημαντικά βήματα κατά της γλυκοζυλίωσης ή όπως συχνά αναφέρεται και ως «καραμελοποίηση» των πρωτεϊνών του δέρματος. Οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι το μόριο καρνοσίνη, που βρίσκεται στους μυς και στον εγκέφαλο, δρα ενάντια στη γλυκοζυλίωση των πρωτεϊνών στους ιστούς. Υπάρχουν προϊόντα περιποίησης στο εμπόριο που περιέχουν καρνοσίνη , αυτό το εξαιρετικό αντιοξειδωτικό, που βοηθούν την επιδερμίδα να διατηρεί την ελαστικότητα της, προσφέροντας αντιγηραντική δράση και συμβάλλοντας στην επιβράδυνση της διαδικασία της γήρανσης.

Τα 100 δισ.δολ. έχει φτάσει η αξία του Facebook


Image
Η αξία της διάσημης ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης Facebook έχει σημειώσει αλματώδη αύξηση μέσα στα μόνο επτά χρόνια λειτουργίας που μετράει...Υπάρχουν πολλοί ακόμα κολοσσοί που κατάφεραν να ανεβάσουν την αξία τους σε αστρονομικά ποσά, όπως το Amazon ή τα Mc Donalds, που όμως χρειάστηκαν τα διπλάσια και περισσότερα χρόνια για να σκαρφαλώσουν στην κορυφή, σε σύγκριση με το Facebook.


Εκτιμάται λοιπόν, σύμφωνα με το δίκτυο του BBC, ότι αν το Facebook αναζητήσει αγοραστή την επόμενη χρονιά, αυτός θα πρέπει να διαθέσει 100 δισ. δολάρια.




 defencenet.gr

Ποιες είναι οι ερωτεγενείς ζώνες του άντρα;


Πού να τον ακουμπήσετε για να πάρει φωτιά.
Εκτός από τα χείλη, το πρόσωπο και τα ακροδάχτυλα, που είναι ερωτογενείς ζώνες και για τη γυναίκα, υπάρχουν και ορισμένα σημεία στο σώμα του άνδρα, τα οποία, όταν δεχτούν χάδια, του δημιουργούν μια αίσθηση απέραντης ηδονής. Τέτοιες πηγές ερωτικής απόλαυσης είναι οι ώμοι, οι παλάμες, η πλάτη, το στήθος και οι θηλές. Οταν πιπιλάτε ή αγγίζετε τις ρόγες του συντρόφου, αυτές ανορθώνονται και σκληραίνουν. Ολη η περιοχή των γεννητικών του οργάνων διεγείρεται υπερβολικά εύκολα. Οι γλουτοί είναι μια άλλη ερωτογενής ζώνη. Στους άνδρες αρέσει να δέχονται εκεί όχι μόνο χάδια αλλά και χτυπήματα. Πλούσια σε απολήξεις αισθητηρίων νεύρων είναι και η περιοχή του πρωκτού, γι' αυτό και ερεθίζεται πολύ εύκολα με κάθε είδους χάδια, ενώ εκεί βρίσκεται και το αντρικό "σημείο G".

queen.gr

Σεξ με ωραία εσώρουχα

Το σεξ μπορεί να είναι καυτό από μόνο του, όμως και το περιτύλιγμά του μπορεί να γίνει εξίσου δελεαστικό.

Επενδύστε χρόνο στο να βρείτε τα κατάλληλα εσώρουχα για μια μοναδική νύχτα. Πρόστυχα, χαριτωμένα, κόκκινα, μαύρα, ροζ, σατέν, με δαντέλα, με διαφάνειες, με φιογκάκια.. εσείς ξέρετε καλύτερα τι ανάβει εσάς και το σύντροφό σας στις προσωπικές στιγμές. Δώστε του λοιπόν περισσότερα ερεθίσματα για να ασχολείται μαζί σας όταν είστε δίπλα του αλλά... και όταν είστε μακριά του.
Πηγή: queen.gr

Πώς έβγαλε ΠΑΝΩ από 500.000 ευρώ στον ύπνο του;

Να ροχαλίζεις, να μιλάς, να γελάς, άντε και να περπατάς στον ύπνο σου; Αλλά να ζωγραφίζεις;… Ο 37χρονος Lee Hadwin, από το Λονδίνο, ζωγραφίζει στον ύπνο του από τα 4 του. Τα έργα που φτιάχνει στον ύπνο του, πουλιούνται σήμερα με 6ψήφια ποσά. Μέχρι σήμερα έχει φτιάξει περίπου…. 200 έργα και για να συνεχίσει, κάθε βράδυ πριν πάει για ύπνο παίρνει στο κομοδίνο του τα σύνεργα της ζωγραφικής.
mychannel.gr

6+1 λόγοι που μια γυναίκα θέλει να κάνει sex μαζί σου!




Ίσως να είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον αν επιλέγαμε λόγους που μια γυναίκα δεν θέλει…
ωστόσο σας άντρα σε αφορά να ξέρεις γιατί σε θέλει, γιατί ξαπλώνει στο ίδιο κρεβάτι μαζί σου, γιατί σου δίνεται να το πούμε πιο απλά.

Παρακάτω θα δούμε 7 λόγους που μια γυναίκα κάνει σεξ με έναν άνδρα. Χιουμοριστικό το ύφος σε κάποιους από αυτούς. Λίγο πολύ αληθεύουν όμως.

7. Θέλει να σε υποτάξει!
Οι γυναίκες γενικότερα δεν έχουν τον κυρίαρχο ρόλο του αρσενικού και είναι πιο δύσκολο να υποτάξουν εκείνες έναν άνδρα παρά αυτός εκείνες. Όταν όμως μιλάμε για σεξ τα πράγματα διαφέρουν καθώς η κυρία θα επιστρατεύσει τη σεξουαλικότητά της και θα σε κάνει ότι θέλει. Εμ, αν θέλει μια γυναίκα κάτι, το παίρνει…

6. Δεν μπορεί να ευχαριστήσει τον εαυτό της!
Υπάρχει κι αυτό όμως. Κάποιες δεν μπορούν να ζήσουν την απόλυτη κορύφωση. Έχουν την ανάγκη του άντρα τότε.

5. Επιζητά μεγαλύτερη αξία!
Την έχεις ψηλά και την προσέχεις, κάνεις σεξ μαζί της συχνά και δείχνεις ότι την θες πραγματικά αλλά δεν της φτάνει και θέλει κι άλλο. Δεν είναι ότι έχει χαμηλή αυτοεκτίμηση και θέλει να ξεπεράσει τις ανασφάλειές της. Απλά θέλει να ανεβαίνει επίπεδο συνέχεια.

4. Δεν μπορεί να αντισταθεί στη γοητεία σου!
Τώρα οι άνδρες της παρέας φτιάχτηκαν! Σου λέει είμαι Θεός! Την έχω. Δεν αντέχει χωρίς εμένα, με θέλει τρελά! Κι άλλα τέτοια. Ναι, περνάει κι αυτό από το μυαλό μιας γυναίκας

3. Αισθάνεται σέξι!
Φοράει τα σέξι ρουχαλάκια της, τα ψηλοτάκουνά της, μαλλιά και make-up στην εντέλεια και νιώθει κουκλάρα γενικότερα; Είναι ο τύπος γυναίκας που εμπιστεύεται πολύ τον εαυτό της, είναι σίγουρη για το πώς δείχνει και το σεξ είναι βασικό στοιχείο της προσωπικότητάς της. Δεν φοβάται να δείξει κάτι, δεν κολλάει στο να πέσει στο κρεβάτι μαζί σου και θα το κάνει!

2. Μεγάλε την έπεισες!
Είναι κάποιες φορές που οι γυναίκες θέλουν να ακούσουν τα σωστά λόγια από το στόμα σου για να προχωρήσουν στο παρασύνθημα. Δεν θέλει πίεση ή πρόστυχες προτάσεις. Αρκεί κάτι δυνατό που θα της εμπνέει εμπιστοσύνη, θα δείχνει πως έχεις κατανόηση και είσαι υποστηρικτής του προκλητικού με ένα χρώμα γλυκύτητας όμως.

1. Είναι μεθυσμένη!
Αφήσαμε στο τέλος το καλύτερο! Νομίζετε πως δεν είναι αλήθεια; Είτε σε θέλει και πρέπει να πιει για να αφήσει τον εαυτό της ελεύθερο, είτε έχει γίνει σκνίπα και κοιμηθεί μαζί σου γιατί δεν ξέρει που της πάνε τα τέσσερα, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Πάει μαζί σου γιατί είναι μεθυσμένη!

Ντροπιαστικές καταγγελίες: Έβαζαν τις υποψήφιες για το Λιμενικό να κάνουν κουτσό γυμνές


 

Σε απίστευτες και ντροπιαστικές αποκαλύψεις προχώρησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ευαγγελία Αμμανατίδου μιλώντας στην Επιτροπή Ισότητας της Βουλής....

ύστερα από καταγγελίες υποψήφιας σε διαγωνισμό του Λιμενικού Σώματος. 

Όπως κατήγγειλε η εν λόγω υποψήφια, οι υποψήφιες του διαγωνισμού κατάταξης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος ελληνικής ακτοφυλακής ειδικότητας νομικού αναγκάστηκαν χωρίς προηγουμένως να το γνωρίζουν από την προκήρυξη σε υγειονομική εξέταση.

Στην εν λόγω εξέταση οι υποψήφιες αναγκάστηκαν να γδυθούν ενώπιον της υγειονομικής επιτροπής που απαρτιζόταν από άνδρες γιατρούς και μία γυναίκα. Η γυναίκα γιατρός αφού τις ακροάστηκε αποχώρησε από την αίθουσα.

Στη συνέχεια και ενώ ήταν γυμνές οι υποψήφιες αναγκάστηκαν να κάνουν κάμψεις, κουτσό και να τρέχουν μέσα στην αίθουσα υπό τα βλέμματα όλης της επιτροπής και των συνυποψήφιων τους και υπό τα σεξιστικά σχόλια μάλιστα των γιατρών. 

Η Βουλευτής τόνισε ότι εφόσον ισχύουν οι καταγγελίες τίθεται θέμα σεξουαλικής παρενόχλησης και βάναυσης προσβολής της προσωπικότητας των υποψηφίων και ζήτησε την άμεση διερεύνηση τους.

http://sarotiko.blogspot.com

Η Τζούλια Αλεξανδράτου ξαναχτυπά σε στριπτιτζάδικο και αναστατώνει!!!(VIDEO)


Η Τζούλια Αλεξανδράτου ξαναχτυπά σε στριπτιτζάδικο και αναστατώνει!!!(VIDEO)
Η Τζούλια πρόσφερε live show στους θαυμαστές της στην Πάτρα! Εμφανίστηκε σε στριπτιτζάδικο της πόλης,  με γουναρικό και από μέσα φορούσε ένα ροζ κορμάκι που τα άφηνε όλα ακάλυπτα. Ουρά έκανε ο ανδρικός πληθυσμός για δει την Τζούλια. Και ενώ όλοι περίμεναν το στριπτίζ τελικά η Τζούλια δεν τους έκανε χατίρι!

Πηγή:newsbeast.gr

Πέταξαν βρέφος σε αποχέτευση αλλά εκείνο επέζησε

Οι άσπλαχνοι γονείς έριξαν το λίγων ωρών αγοράκι σε μία αποχέτευση μέσα σε μία πλασική σακούλα...στην επαρχία Νένγιανγκ της βορειοανατολικής Κίνας.
Το κλάμα του μωρού άκουσε ένας πεζός ο οποίος έτρεξε να δει τι είχε συμβεί, πήρε ένα μακρύ ξύλο και προσπάθησε να τραβήξει τη σακούλα προς το μέρος του αλλά δεν τα κατάφερε και κάλεσε την πυροσβεστική. Το κρύο ήταν πολικό, τα θερμόμετρα έδειχναν 30 βαθμούς κάτω από το μηδέν εκείνη τη στιγμή και το μωράκι αφού απεγκλωβίστηκε με επιτυχία μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο και σε πείσμα εκείνων που το πέταξαν σαν σκουπίδι επέζησε.Οι αρχές της περιοχής κάνουν έρευνα για τον εντοπισμό των γονέων και είναι πολύ πιθανό να το πέταξαν στην αποχέτευση λόγω της αυστηρής νομοθεσίας η οποία επιτρέπει στις οικογένειες να φέρνουν στον κόσμο μόνο ένα παιδί.

Να γιατί η Pamela Anderson είναι η ιέρεια της αισθησιακής φωτογράφισης!!


Να γιατί η Pamela Anderson είναι η ιέρεια της αισθησιακής φωτογράφισης!!(PHOTOS)
Καλά πιστεύουμε ότι καταλάβατε τι έχετε να περιμένετε από τον τίτλο...
Η γνωστή ξανθιά σεξοβόμβα τα πέταξε όλα και πόζαρε γυμνή στο κρεβάτι της... Οι φωτογραφίες δεν είναι καινούριες αλλά σίγουρα αποζημιώνουν τα μάτια σας... Απολαύστε την!

Πηγή:sportygossip.com

Συνέλαβαν τον Λάκη Γαβαλά για χρέη προς το Δημόσιο



 
Ακόμα ένα τρανταχτό όνομα φόρεσε χθες χειροπέδες για χρέη προς το Δημόσιο. Ο γνωστός εισαγωγέας ρούχων Λάκης Γαβαλάς, συνελήφθη... τα ξημερώματα στο Κολωνάκι, για χρέη που ξεπερνούν το 1.480.000 ευρώ.

Την εντολή έδωσαν ο οικονομικός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης και ο προϊστάμενος του ΣΔΟΕ Ιωάννης Διώτης.




Την σύλληψη του κ. Γαβαλά δεν έκανε η οικονομική αστυνομία, όπως συνηθίζεται αλλά την έκανε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών και Οπλων του ΣΔΟΕ σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Δίωξης του Οργανωμένου Εγκληματος της ΕΛΑΣ.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

Βάσει καταθέσεων θα φορολογήσουν τους ελεύθερους επαγγελματίες…!

Στα κριτήρια που θα περιλαμβάνει η εν λόγω φορολογία, θα είναι η κινητή περιουσία, όπως καταθέσεις, μετοχές, χρεόγραφα και αμοιβαία κεφάλαια, αλλά και κάθε είδους επενδυτικά χαρτοφυλάκια

Τα εισοδήματα των ελεύθερων επαγγελματιών σχεδιάζει να φορολογήσει το υπουργείο Οικονομικών!
Στα κριτήρια που θα περιλαμβάνει η εν λόγω φορολογία, θα είναι η κινητή περιουσία, όπως καταθέσεις, μετοχές, χρεόγραφα και αμοιβαία κεφάλαια, αλλά και κάθε είδους επενδυτικά χαρτοφυλάκια.
Τα εισοδήματα θα προκύπτουν βάσει αλγορίθμου στον οποίο θα συνυπολογίζονται δέκα παράμετροι.
1. η κατηγορία των βιβλίων
2. ο κλάδος της δραστηριότητας
3. ο τόπος και ο χρόνος της άσκησης επαγγέλματος
4. η επιφάνεια της επαγγελματικής εγκατάστασης
5. οι μισθολογικές δαπάνες
6. οι λειτουργικές δαπάνες
7. η φορολογική εικόνα και συμπεριφορά του επαγγελματία
8. η ακίνητη περιουσία
9. τα κινητά περιουσιακά στοιχεία
10. στατιστκά στοιχεία για το μεικτό ποσό κέρδους.
O συνδυασμός των παραπάνω στοιχείων θα δίνει μία εκτίμηση του εισοδήματος και στην περίπτωση που διαπιστώνεται ότι δεν δικαιολογούνται οι αποταμιεύσεις, θα καταλογίζεται… νέος φόρος. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ με τα νέα κριτήρια θα αυξηθεί το φορολογητέο εισόδημα των ελεύθερων επαγγελματιών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.
Στο μεταξύ ήδη οι ανείσπακτες οφειλές εκ μέρους των ελεύθερων επαγγελματιών έχουν φτάσει στα 41,5 δισ. ευρώ και εξετάζονται τρόπο άμεσης παρακράτησης του ΦΠΑ.
now24.gr




Έξυπνες απαντήσεις σε χαζές ερωτήσεις !



Ερωτήσεις – απαντήσεις
01. Γυρίζεις σπίτι κατάκοπος και σου λένε:
- Ήρθες;
(Όχι έρχομαι σε 10 λεπτά!)
02. Σε παίρνουν τηλέφωνο στο σταθερό:
- Έλα ρε σπίτι είσαι;
( Όχι, είμαι στο…. χωράφι κι έχω κάνει εκτροπή!)
03. Σε καφετέρια:
- Ένα frappe γλυκό, χωρίς.
- Χωρίς γάλα;
(Όχι, χωρίς καλαμάκι!)
04. Συναντιέσαι με ένα φίλο:
- Έλα ρε, που είσαι;
(Στην απέναντι γωνία!)
05. Ανάβεις το θερμοσίφωνο:
- Θα κάνεις μπάνιο;
(Όχι το άναψα για να καίει ρεύμα!)
06. Ντύνεσαι και ετοιμάζεσαι να φύγεις, οπότε ακούς:
- θα βγεις;
( Όχι, προβάρω ρούχα!)
07. Τρως το φαΐ, ζητάς δεύτερο πιάτο και σου λένε:
- Σ’ άρεσε;
(Όχι, αλλά μη σε προσβάλω!)
08. Λες στον άλλο ότι βρήκες κοπέλα και σου λέει:
- Καλή είναι;
(Όχι αλλά μια ψυχή που είναι να βγει…)
09. Έρχεται ο υδραυλικός σπίτι και ο ιδιοκτήτης τον ρωτάει:
- Ήρθατε για τη βρύση;
(Όχι! Ν’ αλλάξω μια λάμπα & να κρεμάσω και τις κουρτίνες!)
10. Δώδεκα τη νύχτα, βάζεις πιτζάμες, λες καληνύχτα και πας στο δωμάτιό σου οπότε σε ρωτάνε:
- Πας για ύπνο;
(Όχι πάω να ρίξω μπετά σε μια οικοδομή!)
11. Κάθεσαι σε καφετέρια και περνάει γνωστός:
- Α, εδώ κάτσατε;
( Όχι, ολογράμματα είμαστε)
12. Πας στο βενζινάδικο, κατεβαίνεις από το αμάξι και ανοίγεις το πορτάκι της βενζίνης:
- Βενζίνη θέλεις;
(Όχι, να του βάλω πορτοκαλάδα).
13. Καλείς κλειδαρά, έρχεται μετά από 40 λεπτά και σε βρίσκει από έξω:
- Κλειδώθηκες από έξω;
( Όχι, απλά βρίσκω εναλλακτικούς τρόπους να ανοίγω πόρτες).

Πηγή

Το WiFi του laptop μπορεί να βλάψει το σπέρμα!


Σοβαρές βλάβες στο σπέρμα μπορεί να προκαλέσει το WiFi του laptop, θέτοντας σε κίνδυνο την ανδρική γονιμότητα! ... Αυτό έδειξε μελέτη που έγινε για το περιοδικό «Fertility and Sterility».
Οι ερευνητές πήραν σπέρμα από 29 άντρες και το εξέθεσαν στην ακτινοβολία του WiFi του laptop για 4 ώρες. Το αποτέλεσμα ήταν το σπέρμα να υποστεί βλάβες στο DNA και να σημειώσει μειωμένη κινητικότητα. Συγκεκριμένα, το 25% του σπέρματος σταμάτησε να κινείται μετά την τέταρτη ώρα έκθεσης στην ακτινοβολία, μόλις το 14% σταμάτησε να κινείται όταν απομακρύνθηκε από τον υπολογιστή, ενώ το 9% υπέστη σημαντική αλλοίωση στο DNA.

Πρωταθλήτρια στο κρεβάτι !!!

Μηχανή του σεξ ισχυρίζεται ότι είναι μια 25χρονη...από το Έσσεξ, η οποία έκανε σεξ με 5.000 άνδρες, κρατώντας ημερολόγιο για τα…
επιτεύγματά της. Οι κανόνες και η προτροπή των φίλων της να δει κάποιον ειδικό, καθώς τη θεωρούν άρρωστη.  Η25χρονη υποστηρίζει ότι έχασε ό,τι πολυτιμότερο είχε σε ηλικία 16 ετών και από τότε έχει κάνει σεξ όπου μπορείτε να φανταστείτε. Σε κλαμπ, πάρκα, κινηματογραφικές αίθουσες, παλκόνια, αυλές, παραλίες
κτλ. Μάλιστα,κρατά και ημερολόγιο στο οποίο έχει σημειώσει κάθε λεπτομέρεια από τις σεξουαλικές της περιπέτειες με τους 5.000 άνδρες. Όπωςδήλωσε η ίδια “Βάζω έναν αστερίσκο σε αυτούς που ήταν οι καλύτεροι μέχρι τώρα” προσθέτοντας ότι στα 18 της είχε ήδη μετακομίσει από το  σπίτι της και είχε ήδη κοιμηθεί με 800 άνδρες, ενώ όταν πάτησε τα 21 ο αριθμός εκτοξεύθηκε στους 2.289 εραστές. Η αχόρταγη Λι ανέφερε πως ποτέ δεν κάνει σεξ δύο φορές με ένα άνδρα αλλά πάντα one night stands και για να τους αποφύγει τους δίνει ψεύτικο αριθμό τηλεφώνου. Παράλληλα, όπως διηγείται μια φορά που πήγε διακοπές στη Ίμπιζα συνευρέθηκε με 4 άνδρες μέσα σε ένα βράδυ.
“Έχωδύο κανόνες: ποτέ δεν πάω με άνδρες που είναι δεσμευμένοι και πάντα παίρνω προφυλάξεις”, είπε συμπληρώνοντας με νόημα ότι όλα τα άλλα επιτρέπονται. “Τώραέχω πάει με 5.000 άνδρες και οι φίλες μου με συμβουλεύουν να πάω να δω κάποιον ειδικό καθώς λένε πως είμαι εθισμένη στο σεξ”. Ε λοιπόν εάν είμαι εθισμένη στο σεξ δε με νοιάζει, περνάω καλά και δεν θέλω να θεραπευτώ!”, λέει χαρακτηριστικά. Εμείς δεν ξέρουμε τι να της ευχηθούμε ως προς τον αριθμό, γιατί τους έχει χιλιάσει από καιρό…


to-potistiri.blogspot.com

Χαμένος σκύλος επέστρεψε σπίτι του με λεωφορείο !


Στην Αγγλία ένας σκύλος χαμένος για αρκετά χρόνια βρήκε
τον δρόμο του γυρισμό πάνω σε αστικό λεωφορείο. Οι ληστές τον εγκατέλειψαν σε άθλια κατάσταση. Ένα ανέλπιστο τηλεφώνημα γέμισε τους ιδιοκτήτες.. ενός πανέμορφου Staffordshire bull terrier, όταν το σκυλάκι που είχαν απαγάγει ληστές πριν από πέντε ολόκληρα χρόνια, βρέθηκε σώο και αβλαβές στο Birmingham. Ο ιδιοκτήτης του σκύλου, Pat Oates και τα τρία παιδιά του είχαν εγκαταλείψει κάθε ελπίδα, ότι θα έβλεπαν ξανά τον T-Bone, όταν εξαφανίστηκε από το σπίτι τους τον Σεπτέμβριο του 2006 εν μέσω διακοπής ρεύματος. Φοβήθηκαν, πως ο σκύλος εκλάπη από συμμορίες, αφού ένας καλοζωισμένος κατοικίδιο θα μπορούσε να χρησιμεύσει ως ένα εξαιρετικό όπλο. Ωστόσο, μία επώδυνη κύστη που ανέπτυξε ο T-Bone στο πόδι του, οδήγησε τους ληστές να τον εγκαταλείψουν κι έτσι το κακόμοιρο τετράποδο βρέθηκε να επιβαίνει σε ένα τοπικό λεωφορείο. Τότε, ο οδηγός του λεωφορείου τον εντόπισε με την βοήθεια ενός καθρέφτη και αμέσως μετά ο σκύλος μεταφέρθηκε σε ένα κτηνιατρείο, για να εξεταστεί η κατάσταση της υγείας του. Εκεί, πέρα από την κύστη στο πόδι του διαγνώστηκαν επίσης πολύ σοβαρά προβλήματα ακοής και τώρα οι ιδιοκτήτες είναι αναγκασμένοι να πληρώσουν μεγάλα χρηματικά ποσά για την αποκατάστασή του. Η οικογένεια, ωστόσο, δηλώνει ευτυχισμένη για την επιστροφή του τετράποδου μέλους της, το οποίο εντοπίστηκε με την βοήθεια ενός μικροτσίπ που είχε πάνω του.

Είναι έγκυος για πάνω από μισό αιώνα!


Απίστευτο, αλλά αληθινό! Είχε στομαχόπονο και πήγε στο γιατρό και όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό… Aντίκρισαν στα σπλάχνα της το αγέννητο μωρό που κυοφορεί για περισσότερο από μισό αιώνα! Η Huang Yijun (στην φωτογραφία) από τη Νότια Κίνα γνώριζε τι συμβαίνει, αφού το 1948 ο γυναικολόγος της ανακοίνωσε ότι δυστυχώς το έμβρυο που επρόκειτο να γεννήσει, πέθανε στη μήτρα, αλλά για κάποιο ανεξήγητο λόγο δεν της το αφαίρεσε ποτέ…

O David τρελαίνεται να αγοράζει κορδελάκια για τη Harper


O David Beckham αποκάλυψε ότι διασκεδάζει απίστευτα αγοράζοντας κορδελάκια για τα μαλλιά της κόρης του, Harper Seven. Ο ποδοσφαιριστής μίλησε και για την γκαρνταρόμπα της μικρής του πριγκίπισσας δηλώνοντας ότι έχει ήδη ένα σωρό ρούχα σχεδιαστών. «Έχει τόσα πολλά μικρά φορέματα»‘ είπε στο Us Weekly, προσθέτοντας ότι έχοντας ήδη τρεις γιους, απολαμβάνει ιδιαίτερα να αγοράζει χαριτωμένα κοριτσίστικα πράγματα. «Δεν είχα καταλάβει πόσο θα με ενθουσίαζε να αγοράζω φιόγκους για τα μαλλιά», είπε γελώντας. Αλλά και τα αγόρια της οικογένειας μοιράζονται τον ίδιο ενθουσιασμό για την αδερφή τους. «Την ταΐζουν και της αλλάζουν πάνες», αποκάλυψε ο μπαμπάς David.

Τα πρόσωπά μας στη φανέλα των παικτών!

Βρισκόμαστε στην εποχή στην οποία κάθε νέα ιδέα είναι το ζητούμενο. Καλοδεχούμενη, από τη στιγμή που μπορεί να αποδειχτεί προσοδοφόρα. Και τώρα, που βρέθηκε για τις φανέλες των παικτών, γίνεται το μπαμ!Η Σεβίλλη είναι η πρώτη μεγάλη ομάδα που υιοθέτησε μία σπουδαία ιδέα: να βάζει ο κάθε οπαδός το πρόσωπό του στη φανέλα της ομάδας και να πληρώνει για αυτή τη θέση 24,90 ευρώ. Ναι, η θέση για το πρόσωπο είναι μόλις 2Χ2 χιλιοστά, πλην όμως, σκεφτείτε τι τρέλα έχει ο κόσμος με συγκεκριμένους παίκτες, άρα, δεν θέλει να μπει πάνω στη φανέλα του ειδώλου του;

Η ιδέα ανήκει στην εταιρία Playing 2, εμφανίστηκε σε γνωστή επιχειρηματική διαδικτυακή σελίδα και αμέσως την δέχτηκε η Σεβίλλη, ακολουθεί η Γρανάδα και η ομάδα ράγκμπι της Ουαλίας, το σίγουρο όμως, είναι πως μπορεί να υιοθετηθεί η ιδέα από εκατομμύρια ομάδες σε όλον τον κόσμο. Και δείτε για ποιόν ακριβώς λόγο: έχει υπολογιστεί πως ένα και μόνο νούμερο μπορεί να χωρέσει 3.142 φωτογραφίες οπαδών. Σε ποιό ποσό ανταποκρίνεται; Σε 75.000 ευρώ! Και πού να δείτε, τι συμβαίνει με τα διψήφια νούμερα, δηλαδή...

Το όλο θέμα ασφαλώς και αφορά στο πάθος του φιλάθλου για την ομάδα του, αλλά και για τον αγαπημένο παίκτη του. Να βρεθείς στη φανέλα του, να έχεις την εντύπωση πως σε αισθάνεται πάνω του; Απίστευτο ακούγεται! Κι ακόμη περισσότερο προσοδοφόρο για μια ομάδα...


contra.gr

Ερεθίζεται με το παραμικρό

Η 39χρονη Joleen Baughman από το Μεξικό, παντρεμένη και μητέρα 2 παιδιών, μετά από ένα τροχαίο είχε την τύχη-ατυχία να πάθει μια ανεπανόρθωτη ζημιά, με αποτέλεσμα να ερεθίζεται με το παραμικρό.Η πάθηση αυτή που ονομάζεται “Ακούραστο Γεννητικό Σύνδρομο” ή “Σύνδρομο Συνεχούς Σεξουαλικής Επιθυμίας” είναι αρκετά σπάνια. Ουσιαστικά, μετά το ατύχημα, ένα νεύρο της νεφρικής  πυέλου της, που ελέγχει τη σεξουαλική επιθυμία, πειράχτηκε κι έτσι μπορεί να ερεθιστεί ακόμα και την ώρα που σκουπίζει, κάθεται στο λεωφορείο ή όταν απλώς περπατά σε ένα δωμάτιο. Αρχικά η ζημιά αυτή της φάνηκε ωραία και αποφάσισε να το διασκεδάσει με τον άνδρα της, αλλά πλέον της έχει γίνει εφιάλτης.
Όπως δήλωσε η ίδια: “Είναι ανυπόφορο. Και μόνο η αίσθηση των ρούχων που τρίβονται πάνω μου με ανάβει και έτσι δεν μπορώ να σκέφτομαι καθαρά. Ντρέπομαι πολύ για την κατάστασή μου και μου είναι αδύνατο να συγκεντρωθώ”.

Πηγή

Η Βραζιλία μαζεύει τα αδέσποτα παιδιά απ’ τους δρόμους



Το καλοκαίρι του 2004 από τους δρόμους της Αθήνας ως δια μαγείας είχαν εξαφανισθεί αδέσποτα ζώα, οι επαίτες των φαναριών... οι αλλοδαποί μικροπωλητές των πεζοδρομίων και οι τοξικομανείς της πλατείας Ομονοίας.

Ήταν κοινό μυστικό πως τα «σκουπίδια» της κοινωνίας είχαν επιμελώς κρυφτεί κάτω από το κόκκινο χαλί που είχε στρωθεί για να υποδεχθεί τους επισκέπτες των χρυσών Ολυμπιακών Αγώνων. Οι φωνές διαμαρτυρίας μάλιστα κάποιων οργανώσεων είχε χαθεί τότε κάτω από τις ζητωκραυγές και τα χειροκροτήματα των ενθουσιασμένων ελλήνων. 

Το κρύψιμο των ζωντανών «σκουπιδιών» των μεγαλουπόλεων κάτω από το χαλί μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων δεν αποτελούσε όμως νεοελληνική πατέντα μιας και καθημερινά πληθαίνουν οι κραυγές διαμαρτυρίας για αντίστοιχα και ίσως και πιο απάνθρωπα παραδείγματα σε χώρες όπως η Ουκρανία και η Βραζιλία. 

Εν όψη του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου του 2012 που θα φιλοξενηθεί σε Πολωνία και Ουκρανία, η κυβέρνηση στο Κίεβο πήρε την φρικιαστική πρωτοβουλία, να σκοτωθούν όλα τα αδέσποτα των μεγαλύτερων πόλεων, ώστε να καθαρίσουν οι δρόμοι για τους ξένους επισκέπτες. Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα The Sun τα περισσότερα αδέσποτα έχουν δηλητηριαστεί, ενώ άλλα έχουν πυροβοληθεί από ειδικά συνεργεία του στρατού. Μόνο στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας το Κίεβο, τον περασμένο χρόνο δηλητηριάστηκαν πάνω από 20.000 αδέσποτα. 

Και αν στην Ουκρανία στο στόχαστρο των αρχών μπήκαν τα ενοχλητικά αδέσποτα στην μακρινή Βραζιλία που το καλοκαίρι του 2014 θα φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου και δύο χρόνια αργότερα το Ρίο ντε Τζανέιρο θα διοργανώσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες, οι καταγγελίες είναι ακόμη πιο σοκαριστικές. 

Σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό Spiegel έχει ήδη τεθεί σε εφαρμογή ο νόμος που επιτρέπει την βίαιη απομάκρυνση των εθισμένων στα ναρκωτικά παιδιών από τους δρόμους. Η αστυνομία συλλαμβάνει παιδιά 10 και 12 ετών που πιστεύεται πως είναι ικανά να κλέψουν ή ακόμα και να σκοτώσουν για να επιβιώσουν. Τα παιδιά συλλαμβάνονται και μεταφέρονται αμέσως σε στρατόπεδα ανηλίκων στην επαρχία. 

Για κατάχρηση βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων κατηγορεί την κυβέρνηση η Ρακέλ Ρόλνικ, καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο του Σάο Πάολο και εισηγήτρια του ΟΗΕ για την στέγαση. 

Ο γεννημένος σε φαβέλα διάσημος ποδοσφαιριστής Ρομάριο, ο οποίος πλέον ανήκει στο Σοσιαλιστικό κόμμα της Βραζιλίας δηλώνει πως "δεν είναι δυνατόν να επιτρέπεται να οδηγούνται έτσι οι άνθρωποι στη εξορία" και πως "οι συνθήκες θυμίζουν τις κατεχόμενες περιοχές της Παλαιστίνης".


Πηγή

Δεν είχε τι να κάνει μέσα στο μετρό και αποφάσισε να αλλάξει ρούχα!!








Η γυναίκα που βλέπετε στις φωτογραφίες εθεάθη στην γραμμή 2 του μετρό στη Σαγκάη, να αλλάζει ρούχα, αφήνοντας έτσι το καλλίγραμμο σώμα της σε κοινή θέα. Όπως είναι λογικό, κάποιος επιβάτης αποθανάτισε την όμορφη κοπέλα και ανέβασε τις φωτογραφίες στο ίντερνετ, οι οποίες έγιναν ανάρπαστες..





Πηγή: http://www.kamikazi.gr

 
Powered by Blogger