Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Claudia Sempedro στο Mixed magazine !











Η Emily Scott στο Ralph magazine !










ΦΩΤΟ – ΗΡΑ ΜΕΛΛΗ: Φωτογραφίζεται χωρίς ίχνος… υφάσματος

ΦΩΤΟ – ΗΡΑ ΜΕΛΛΗ: Φωτογραφίζεται χωρίς ίχνος… υφάσματος Ήρα Μελή, το κορίτσι που γνωρίσαμε μέσα από τον διαγωνισμό ομορφιάς «Playmate».
Η Ήρα, που μας έχει συνηθίσει σε αποκαλυπτικές εμφανίσεις, αυτή τη φορά αποφάσισε να αποκαλυφθεί για το περιοδικό «Playboy» Μαΐου.

Carolin Stuber … γυμνή στο Playboy Γερμανίας !









Η ιστορία του… @! Εσείς την ξέρατε;;;

Πρόκειται για ένα σύμβολο, το οποίο χρησιμοποιούμε καθημερινά, αφού αποτελεί
αναπόσπαστο μέρος της διεύθυνσης...


του ηλεκτρονικού μας ταχυδρομείου. Ο λόγος για το πιο γνωστό “παπάκι στον κόσμο!
Από που προήλθε άραγε αυτό το σύμβολο; Για να βρείτε την απάντηση θα πρέπει να γυρίσετε αρκετά τον χρόνο πίσω, περίπου το 15ο αιώνα. Το @ χρησιμοποιήθηκε πρώτα από μοναχούς και πρόκειται, ουσιαστικά, για μια σύντμηση της λέξης “ad” που σημαίνει “στο/η/α” ή “προς”.

Αυτό το σύμβολο έμελλε να χρησιμοποιηθεί μερικούς αιώνες αργότερα από τον εφευρέτη του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, Ray Tomilson, για να γίνει δυνατός ο διαχωρισμός του χρήστη και του υπολογιστή του.

Μυρωδιά από μεσαίωνα σε κάθε email!

Τα όμορφα βυζ@κια της Paris Hilton !

Συμμορία γυναικών διαφημίζει ροζ υπηρεσίες και «γδύνει» τους πελάτες

Ροζ αγγελία που κυκλοφορεί σε εφημερίδες και στο ίντερνετ υπόσχεται πως αιθέριες υπάρξεις θα επισκεφθούν τους πελάτες και θα τους προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες....
Ωστόσο όλα αυτά είναι μία καλοστημένη παγίδα, αφού πρόκειται για αδίστακτους κακοποιούς που εισβάλουν στα σπίτια, κρατούν ομήρους τους ανυποψίαστους πελάτες και στη συνέχεια αδειάζουν το σπίτι.

Οι κοπέλες πηγαίνουν στο σπίτι των πελατών και πριν αρχίζουν να το σόου τους, ανοίγουν στα υπόλοιπα μέλη της σπείρας. Στη συνέχεια δένουν χειροπόδαρα τα θύματα τους και στη συνέχεια κάνουν άνω κάτω στο σπίτι αναζητώντας για χρήματα, κοσμήματα και ό,τι άλλο πολύτιμο.

Τα χτυπήματα της συμμορίας γίνονται συνήθως σε σπίτια που από μία πρώτη ματιά φαίνεται πως θα κρύβουν αντικείμενα αξίας και χρήματα. Μάλιστα οι τιμές των...
κοριτσιών είναι υψηλές, προκειμένου να μην υποψιαστούν τίποτα οι πελάτες.

Οι πληροφορίες που έχουν έως τώρα οι Αρχές κάνουν λόγω για τρεις καλλίγραμμες κοπέλες, αλλά και τουλάχιστον για πέντε άνδρες.

Αστείες Φωτογραφίες





ΔΕΙΤΕ





Αστείες Φωτογραφίες (2)


Αστείες Φωτογραφίες (3)


Αστείες Φωτογραφίες (4)


Αστείες Φωτογραφίες (5)


Αστείες Φωτογραφίες (6)


Αστείες Φωτογραφίες (7)


Αστείες Φωτογραφίες (8)


Αστείες Φωτογραφίες (9)


Αστείες Φωτογραφίες (10)


Αστείες Φωτογραφίες (11)


Αστείες Φωτογραφίες (12)


Αστείες Φωτογραφίες (13)


Αστείες Φωτογραφίες (14)


Αστείες Φωτογραφίες (15)


Αστείες Φωτογραφίες (16)


Αστείες Φωτογραφίες (17)


Αστείες Φωτογραφίες (18)


Αστείες Φωτογραφίες (19)


Αστείες Φωτογραφίες (20)


TurboSpoke: Κάντε το ποδήλατό σας να ακούγεται σαν μηχανή!


TurboSpoke


Ποια ζώδια ερωτεύονται με την πρώτη ματιά;

 Ο έρωτας με την πρώτη μάτια έχει κάτι το συναρπαστικό, αλλά βέβαια δεν συμβαίνει κάθε μέρα σε όλους. Συμβαίνει όμως…
πολύ συχνά σε μερικούς. Υπάρχουν άτομα που κάθε τόσο δηλώνουν πως ερωτεύτηκαν αστραπιαία μια καινούργια γνωριμία. Πολλές από αυτές τις αγάπες σβήνουν απότομα όπως άρχισαν. Άλλες διαρκούν για μια ζωή. Αλλά αυτό θα φανεί στην πορεία. Εκείνο πάντως που φαίνεται εξαρχής, είναι αν κάποιος έχει γενικά την τάση να ερωτεύονται κεραυνοβόλα. Αυτό εξαρτάται σε κάποιο βαθμό από το ζώδιό του, φυσικά. 
Ερωτοχτυπημένα και …ψύχραιμα ζώδια.

Πρωταθλητές ταχύτητας στον κεραυνοβόλο έρωτα είναι δύο από τα ζώδια της Φωτιάς: Ο Κριός και ο Τοξότης. 

Ο Κριός έχει μια αστείρευτη φλογερή ενέργεια που τη διοχετεύει και στον έρωτα, μεταξύ χιλιάδων άλλων πραγμάτων. Αν, όπως λένε οι έρευνες, για να διαπιστώσουμε κατά πόσον μας αρέσει κάποιος χρειαζόμαστε μέχρι τέσσερα λεπτά, για τον Κριό ο χρόνος αυτός είναι το πολύ τέσσερα δευτερόλεπτα. Κι όχι απλώς για να του αρέσει, αλλά για να τον ερωτευθεί …ακαριαία. Με πιο πιθανή κατάληξη να τον ξε-ερωτευθεί το ίδιο απότομα, αν το αντικείμενο της αγάπης του δεν έχει την ικανότητα να του κρατά συνεχώς ζωντανό το ενδιαφέρον. 

Ο Τοξότης πάλι, είναι το ζώδιο του αιώνιου και γοητευτικού εργένη. Ερωτεύεται χωρίς φόβο και με μπόλικο πάθος, έτοιμος να ριχτεί στην καινούργια ερωτική ιστορία σαν να πρόκειται για μια συναρπαστική περιπέτεια. Και ανυπομονεί να «εξερευνήσει» τη γνωριμία αυτή, όπως ένα παιδί με το καινούργιο του παιχνίδι. Όπως και με τον Κριό, το ενδιαφέρον του Τοξότη μπορεί να σβήσει γρήγορα, αν το …αντικείμενο του πάθους του δεν βρίσκει διαρκώς τρόπους να το συντηρήσει. 

Στην ίδια κατηγορία ανήκουν και οι Δίδυμοι, ιδίως οι άντρες. Ερωτεύονται τρελά από τη μια στιγμή στην άλλη και το δηλώνουν με χίλιους τρόπους. Με πρώτο και καλύτερο το συναρπαστικό «μπλα-μπλα» στο οποίο έχουν τόσο ταλέντο. Αλλά τα ερωτικά λόγια του Διδύμου πετούν και χάνονται, όπως πολύ συχνά και ο ξαφνικός έρωτάς του. Δεν είναι ότι έλεγε ψέματα. Τότε το εννοούσε, απλώς μετά του πέρασε. Και πάει πιο πέρα, για να κεραυνοβοληθεί εξίσου γρήγορα από μια καινούργια κατάκτηση. 

Όσο απροσδόκητο κι αν φαίνεται, θύματα του κεραυνοβόλου έρωτα μπορεί να πέσουν οι δυο μεγαλύτεροι ορθολογιστές του ζωδιακού κύκλου: η Παρθένος και ο Αιγόκερως. 

Οι Παρθένοι μπορεί να θεωρούν κάτι σαν …αρρώστια το να υποκύπτει κανείς σε ένα πάθος που υπερβαίνει τη λογική του. Αυτό όταν δεν το παθαίνουν. Αλλά όταν ο έρωτας τους χτυπάει κατακούτελα, του παραδίδονται ολοκληρωτικά και με συνοπτικές διαδικασίες. Κι ενώ το ζουν, δεν παύουν με ένα κομμάτι του μυαλού τους να το αναλύουν. Όμως αυτό έχει και το καλό του. Όπως και οι Αιγόκεροι, έχουν πολλές πιθανότητες να μετατρέψουν τον κεραυνοβόλο έρωτα σε μια αγάπη με βάθος και διάρκεια. 

Μα και ο Αιγόκερως αντιστέκεται στους αιφνίδιους, εκτός ελέγχου έρωτες με όλες του τις δυνάμεις, από φόβο μην πληγωθεί στο τέλος. Και υποκύπτει, άμα του προκύψει, με όλο το πάθος που αποτελεί το κρυμμένο χαρακτηριστικό αυτού του ζωδίου. Καθώς μάλιστα είναι το είδος του ανθρώπου που μπορεί να έχει περάσει πολύ καιρό αδέσμευτος, πραγματικά θα βγάλει τα σπασμένα αναπληρώνοντας τον χαμένο χρόνο της μοναξιάς. 

Ο Ιχθύς είναι ρομαντικός και αθεράπευτα ονειροπόλος, οπότε ο κεραυνοβόλος έρωτας, αυτός που τον παρασέρνει στα βαθιά ρεύματα του πάθους, ταιριάζει στο στιλ του. Η καρδιά του είναι απύθμενη και γεμάτη μυστήριο. Δύσκολα μαντεύει κανείς τα συναισθήματά του και ο ίδιος αποφεύγει να πάρει πρωτοβουλία και να τα εκδηλώσει. Έτσι, μπορεί να ερωτευτεί κεραυνοβόλα και να κρατήσει για πολύ καιρό μέσα στην καρδιά του αναμμένη τη φλόγα, ακόμα και χωρίς ανταπόκριση. 

Οι Ταύροι, οι Λέοντες οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι είναι …της αντίθετης άποψης. Θέλουν πάντα τον χρόνο τους για να πάρουν μια απόφαση, ακόμα και στα αισθηματικά, και σπάνια υποκύπτουν σε έναν ξαφνικό έρωτα. 

Ο Ταύρος, εξαιτίας και της Αφροδίτης που τον κυβερνά, ζει μέσα από τον έρωτα. Αυτό το συναίσθημα είναι για εκείνον τόσο φυσικό και απαραίτητο, όσο η αναπνοή του. Παρόλο όμως που, όταν έρθει θα τον βιώσει με πάθος, δεν θα συμπεριφερθεί παρορμητικά. Αντίθετα, τα αισθήματά του θα πρέπει να αναπτυχθούν και να ωριμάσουν μέσα του, παίρνοντας όσο χρόνο χρειάζεται. Η αγάπη του αργεί να ανθίσει, αλλά αργεί και να σβήσει. 

Και ο Λέων είναι ζώδιο παθιασμένο με τον έρωτα. Διαθέτει όμως μια σχετική ανοσία στις κεραυνοβόλες καταστάσεις. Είναι πολύ εκλεκτικός στις ερωτικές του προτιμήσεις, αλλά και τον ενδιαφέρει η εντύπωση που δημιουργεί γύρω του. Έτσι θα ερωτευτεί, αφού περάσει τον υποψήφιο ή την υποψήφια από …εξέταση για να βεβαιωθεί ότι τηρεί τις αρκετά υψηλές προδιαγραφές του. Θα είναι εξαιρετικά σπάνιο να τον δεις να «νιαουρίζει» σαν τρελαμένος γάτος στα κεραμίδια. 

Ο Σκορπιός μπορεί να φημίζεται για το πάθος και τον ερωτισμό του, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αφήνεται να γίνει έρμαιο απρόβλεπτων καταστάσεων, όπως είναι ο κεραυνοβόλος έρωτας. Του αρέσουν οι ερωτικές περιπέτειες, αλλά θέλει να διατηρεί τον έλεγχο μέχρι να κάνει το πρώτο του …σκανάρισμα, ώστε να βεβαιωθεί ότι η περίπτωση εξακολουθεί να παρουσιάζει ενδιαφέρον. Δεν του αρέσουν οι ήττες και, αν αποδειχθεί ότι το αντικείμενο του έρωτά του δεν άξιζε, θα θιγεί ο εγωισμός του. 

Ο Υδροχόος είναι πολύ ευαίσθητος, γεμάτος φαντασία, και έχει τάση να εξιδανικεύει το αντικείμενο της αγάπης του. Το τυλίγει με ένα σύννεφο τελειότητας, που σπάνια ανταποκρίνεται στην αληθινή εικόνα του. Όλη αυτή η διαδικασία είναι αρκετά εγκεφαλική και απέχει πολύ από την ταχύτητα, το πάθος και τον παρορμητισμό ενός κεραυνοβόλου έρωτα. Το αποτέλεσμα όμως καταλήγει συχνά να είναι το ίδιο. Ο έρωτας απομυθοποιείται και σβήνει, οπότε ο Υδροχόος επιστρέφει στα άλλα ενδιαφέροντα και τους φίλους του.


Τέλος, δυο ακόμα ζώδια που δεν αφήνονται εύκολα να παρασυρθούν από τον …τυφώνα ενός ξαφνικού έρωτα είναι ο Ζυγός και ο Καρκίνος. 

Ο Ζυγός έχει την επιρροή της Αφροδίτης, που τον κυβερνά, και δεν αντέχει να είναι μόνος του. Παρόλα αυτά, δεν είναι ο τύπος που θα υποκύψει στον έρωτα με την πρώτη ματιά. Είναι εκλεκτικός στις ερωτικές επιλογές του και σταθμίζει τα πράγματα πριν καταλήξει. Ακριβώς επειδή παίρνει τις σχέσεις του τόσο σοβαρά, προσπαθεί να εξασφαλίσει ότι δεν θα αποτύχουν. Τα ερωτικά πυροτεχνήματα με τη σύντομη διάρκεια τα αφήνει για άλλους. 

Ο Καρκίνος είναι πολύ ευαίσθητος και φοβάται μην πληγωθεί. Σαν το καβουράκι, δημιουργεί μια σκληρή πανοπλία για να προφυλάξει το ευάλωτο εσωτερικό του. Ταυτόχρονα όμως έχει μεγάλη ανάγκη τον έρωτα, γιατί η ζωή του είναι λειψή χωρίς αυτόν. Αλλά δεν περιλαμβάνει εδώ τις παρορμητικές σχέσεις, που έχουν για εκείνον μεγάλο συναισθηματικό ρίσκο. Ο κεραυνοβόλος έρωτας μπορεί να τελειώσει σύντομα και αιφνίδια όπως άρχισε και να τον βυθίσει στην πιο μαύρη απογοήτευση. Όχι, ευχαριστεί, να του λείπει.

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ: Τραγικό τροχαίο με δύο νεκρούς στα Τρίκαλα [video]


Δείτε το video παρακάτω...
ΠΡΟΣΟΧΗ! Σοκαριστικές εικόνες.

Η Τασούλα και ο Κίτσος διασκέδασαν! (φωτό)


Η Τασούλα και ο Κίτσος διασκέδασαν! (φωτό)
Χθες βράδυ η Τασούλα και ο Κίτσος νυχτοπερπάτησαν!
Οι κατά κόσμον Μαρία Διακοπαναγιώτου και Νίκος Ορφανός διασκέδασαν παρέα σε γνωστό club! Μετά τη συνεργασία τους στη γνωστή διαφήμιση κινητής τηλεφωνίας, οι δυο ηθοποιοί παραμένουν φίλοι! Έτσι χθες βράδυ απόλαυσαν τη βραδιά και πόζαραν στο φωτογραφικό μας φακό!

Τετράχρονη κρεμάστηκε υπνοβατώντας!

 Ήταν λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, την περασμένη χρονιά. 
Η 4χρονη Tegan Hancox πήγε για ύπνο στο σπίτι της στο Coventry με το αγαπημένο της... σακίδιο στο χέρι.

Χωρίς κανείς να ξέρει τι έγινε, το κοριτσάκι βρέθηκε το επόμενο πρωί από τη μία αδελφή της κρεμασμένο με την ίδια αυτή τσάντα από το επάνω κρεβάτι της κουκέτας που μοιραζόταν με την άλλη της αδελφή.

Η 24χρονη μητέρα της Becky Hancox αφηγείται το τραγικό περιστατικό και λέει πως αν δεν είχε τα άλλα δύο κορίτσια, την 7χρονη Channelle και την 3χρονη Tayla, που τη στήριξαν και τη βοήθησαν να ορθοποδήσει μετά την τραγωδία, θα είχε απλά καταρρεύσει.

Η Hancox και ο σύντροφός της Stephen Shreenan ανυπομονούσαν για τα Χριστούγεννα που θα περνούσαν με τα κορίτσια και σχεδίαζαν το γάμο τους, όταν ο τραγικός θάνατος της μικρής γέμισε θλίψη την οικογένειά τους.

Η Hancox μιλά για ένα φρικιαστικό ατύχημα και προσθέτει πως η Tegan υπνοβατούσε και ίσως αυτό κάπως συνδέεται με το τέλος της.

O άνθρωπος με τα τρία πόδια και τα διπλά... γεννητικά όργανα!!! (Φωτογραφίες)

 Ο Francesco Lentini ήταν το δωδέκατο παιδί μιας πολυμελούς οικογένειας στην Ιταλία. Γεννήθηκε το 1889 και από την πρώτη στιγμή της ζωής του ξεχώριζε, αφού γεννήθηκε με τρία πόδια και διπλά γεννητικά όργανα.
Ο Fransesco, παρά την ιδιαιτερότητά του, σιγά-σιγά απέκτησε αυτοπεποίθησή και μετά από πολλές προσπάθειες έμαθε να περπατάει με τη βοήθεια ενός skate και ενός σχοινιού.
Σε ηλικία 8 ετών, αναζήτησε την τύχη του στις ΗΠΑ όπου ξεκίνησε να δουλεύει στο τσίρκο «Ringling Brothers» με το ψευδώνυμο «The Great Lentini».
Παντρεύτηκε την Theresa Murray με την οποία έζησαν μια ευτυχισμένη ζωή και απέκτησαν τέσσερα παιδιά.
Ο Francesco Lentini πέθανε στο Τζάκσονβιλ της Φλόριντα στις 22 Σεπτεμβρίου του 1966, σε ηλικία 77 ετών.

Ανακαλύφθηκε νέο είδος σφήκας «τέρας»

Ανακαλύφθηκε νέο είδος σφήκας «τέρας» (1) Ένα γιγάντιο είδος σφήκας μήκους 6 εκατοστών, του γένους Dalara, ανακαλύφθηκε από ερευνητές στο νησί Sulawesi της Ινδονησίας.
Ανακαλύφθηκε νέο είδος σφήκας «τέρας» (2)
Πρόκειται για ένα άγνωστο έως τώρα είδος, το οποίο όμως έχει μεγάλο ανατομικό ενδιαφέρον, αφού τα σαγόνια της είναι μεγαλύτερα από τα πόδια της.
Η όψη της είναι μοχθηρή, γεγονός που οδήγησε τους επιστήμονες να τη βαφτίσουν Garuda που είναι το όνομα ενός μυθολογικού τέρατος της Ινδονησίας, το οποίο είναι μισό άνθρωπος και μισό αετός.

Το ρολόι που δείχνει το μέλλον! (pics)

Το ρολόι που δείχνει το μέλλον! (pics) To «Watch The Future» είναι προς το παρόν απλώς ένα σχεδιαστικό concept. Αλλά θα θέλαμε να το δούμε στην αγορά σύντομα.

Σχεδιασμένο από τον F.Bertrand, το «Watch The Future» παίρνει πληροφορίες από το smartphone σας και τις παρουσιάζει στον καρπό σας. 

Εκτός από την ώρα, μπορεί να δείξει τιμές μετοχών, Facebook updates, GPS, SMS, αλλά και να μετράει τους σφιγμούς σας.

Ο σχεδιαστής φιλοδοξεί να τα χωρέσει όλα σε μια μίνι συσκευή, κάνοντας χρήση των δυνατοτήτων ενός smartphoneκαι του bluetooth. 





Tι θα γίνει το παιδί όταν μεγαλώσει; Δες το ζώδιό του!

Tι θα γίνει το παιδί όταν μεγαλώσει; Δες το ζώδιό του! 

Κριός

Αν το μωράκι σας έχει γεννηθεί από 21 Μαρτίου έως 20 Απριλίου, το μόνο σίγουρο είναι πως από το σπίτι σας θα χαθεί η ηρεμία και η ησυχία. Ανήσυχο πνεύμα, νευρικό και πολύ ζωηρό, ο παρορμητισμός του Κριού και ο δυναμισμός του, θα φανούν από τη στιγμή της γέννησής του. Έχει πρακτικό μυαλό κι είναι ικανό να φτιάξει ένα αυτοσχέδιο παιχνίδι. Όταν θα μεγαλώσει, θα ασχοληθεί με ένα δημιουργικό επάγγελμα, όπου θα έχει τη δυνατότητα να διοχετεύει την ενέργειά του και θα μπορεί να είναι αφεντικό του εαυτού του. Οι τεχνολογικές επιστήμες θα κερδίσουν το γλυκό Κριαράκι σας και όσο μπορείτε να το επαινείτε και να το επιβραβεύετε για τις πράξεις και τις ικανότητες του.


Ταύρος

Το Ταυράκι δεν θα σας κουράσει ιδιαίτερα σαν μωράκι, ήσυχο, ήρεμο αρκεί να δέχεται, από την αρχή της ζωής του, τα χάδια και τη φροντίδα σας. Είναι χαρακτήρας που θέλει να νιώθει άνεση κι ασφάλεια μέσα στο σπίτι, αναζητά τη ζεστασιά και είναι αρκετά χαδιάρης και παραπονιάρης. Δεν έχει εκκεντρική συμπεριφορά και όταν μεγαλώσει, η έμφυτη αγάπη του για τη φύση και το περιβάλλον, θα το οδηγήσουν σε ένα επάγγελμα που να σχετίζεται μ’ αυτά, όπως αγρότης ή γεωπόνος. Του αρέσει επίσης και ο τομέας της εκπαίδευσης, θα μπορούσε κάλλιστα να διδάσκει.


Δίδυμοι

Είναι το μωρό που, από την κοιλιά σας ήδη, θα σας βεβαιώνει ότι θα γίνει αθλητής! Υπερκινητικό, υπερδραστήριο και πολύ άτακτο. Θα κάνει τα πάντα προκειμένου να αποσπάσει την προσοχή σας και αυτό γιατί ζηλεύει πολύ ως παιδί και έχει ιδιαίτερα ανασφαλή χαρακτήρα. Σ’ όλη την περίοδο της ανάπτυξης του θα πρέπει να δείχνετε υπομονή, διότι είναι αρκετά σκανδαλιάρικο παιδί. Το Διδυμάκι σας δε θα είναι κι ο καλύτερος μαθητής, γιατί βαριέται εύκολα, όμως μη φοβάστε καθόλου, γιατί λόγω της αυξημένης ευφυΐας του, θα μπορούσε άνετα να γίνει διπλωμάτης ή οικονομολόγος.


Καρκίνος

Εσείς, μανούλες, που έχετε μωράκια στο ζώδιο του Καρκίνου, κουράγιο! Έχει την τάση να κολλά και να αγκιστρώνεται στη μαμά του. Θέλει συνεχώς πολλά χάδια και δε θέλει να ακούει φωνές κι εντάσεις στο περιβάλλον του, είναι ευαίσθητο και παραπονιάρικο μωρό. Το χαμηλό προφίλ που κρατά σαν προσωπικότητα, δείχνει ότι και στα επαγγελματικά του θα επιλέξει ανάλογη ενασχόληση. Μην περιμένετε να το καμαρώσετε σε διευθυντική θέση, η ιατρική ή κάποιο άλλο επάγγελμα που θα του δώσει την χαρά να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο, θα είναι η τελική του επιλογή.



Λέων

Το μικρό σας Λιοντάρακι θα σας κάνει να χάστε τον ύπνο σας, γιατί κάνει ο,τι θέλει, χωρίς να υπακούει σε εντολές και καθοδηγήσεις, είναι πεισματάρικο και αρκετά φιλόδοξο. Θέλει να έχει παντού αρχηγικό ρόλο, ακόμη κι απέναντι στους γονείς του! Είναι ιδιαίτερα κοινωνικό, αρκεί να μπορεί να ηγείται στις παρέες του. Παρά το δυναμισμό του, ως παιδί θέλει και έχει ανάγκη από φροντίδα και κανάκεμα. Θα είστε περήφανες μάνες γιατί θα δείτε το παιδί σας να εργάζεται σε μια ανώτερη, διευθυντική θέση.




Παρθένος

Το μωράκι σας θέλει οργάνωση και πρόγραμμα, είναι αρκετά ήρεμο και φρόνιμο παιδί, αρκεί να υπάρχει μια προγραμματισμένη ρουτίνα στη ζωή του. Αν το βγάλετε από αυτή τη ρουτίνα θα γκρινιάξει, ιδιαίτερα όταν θα χρειαστεί να βρεθεί ανάμεσα σε άλλα παιδιά. Μην περιμένετε να ενταχθεί στο σύνολο αμέσως. Έχει μια φιλελεύθερη τάση, μπορεί να παίζει με τις ώρες μόνο του, χωρίς να έχει παράλογες απαιτήσεις. Όταν θα μεγαλώσει θα ακολουθήσει σίγουρα μια δουλειά που βασίζεται στην οργάνωση.




Ζυγός

Γεννήσατε τέλη Σεπτέμβρη με τέλη Οκτώβρη; Συγχαρητήρια, κάνατε ένα χαμογελαστό και κοινωνικό μωράκι. Είναι πρόσχαρο και λατρεύει την αισθητική από κούνια, θέλει ο χώρος του να έχει αρμονία και να είναι όλα τακτοποιημένα. Το αρνητικό του είναι πως, επειδή έχει έμφυτη την αίσθηση της δικαιοσύνης, θεωρεί ότι θα πρέπει να την επιβάλει παντού, ακόμα και στα άλλα παιδάκια, με κάθε τρόπο. Θα ασχοληθεί στο μέλλον με κάτι καλλιτεχνικό, όπως τραγουδιστής, ηθοποιός ή ζωγράφος.


Σκορπιός

Έχετε ενδεχομένως το πιο ευαίσθητο από όλα τα άλλα παιδιά, θέλει ιδιαίτερη προσοχή στην ανατροφή του, γιατί όλα τα εκλαμβάνει στην υπερβολή τους. Αν είστε υπερπροστατευτικές μαζί του, θα κάνετε το μωρό σας να μην μπορεί στιγμή χωρίς εσάς. Είναι από τα μωρά που θέλουν λίγη παραπάνω σημασία βέβαια, γιατί έχουν την τάση να κλείνονται στον εαυτό τους και να γίνονται εσωστρεφή. Επαγγελματικά έχουν κλίση στο γράψιμο κι ο,τι έχει να κάνει με δράση. Θα μπορούσαν να ασχοληθούν επίσης, με τη μουσική και τις τέχνες.


Τοξότης

Αν το μωράκι σας είναι Τοξότης, θα έχετε ένα πολύ ευδιάθετο και πρόσχαρο παιδί που θα χαμογελά συνεχώς. Είναι αισιόδοξο πλάσμα και πολύ κοινωνικό, καλόβολο χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις από εσάς, όμως θέλει να νιώθει ελευθερία κι έχει ανήσυχο πνεύμα. Η κλίση του είναι ο αθλητισμός αλλά και η επικοινωνία. Θα το δείτε να γίνεται δημοσιογράφος ή διαφημιστής, ίσως όμως και αθλητής ή προπονητής.





Αιγόκερως

Υπεύθυνο και τακτικό παιδί, το μόνο που ζητά, με όχι και τόσο ευχάριστο τρόπο, είναι η προσοχή. Γκρινιάζει εύκολα και έντονα, όχι τόσο γιατί κάτι θέλει, αλλά για να ασχοληθείτε κι άλλο μαζί του. Είναι αρκετά σοβαρό κι έχει τρομερή αντίληψη από τα πρώτα του κιόλας χρόνια, ένα Αιγοκεράκι θα βιαστεί να αρθρώσει τις πρώτες του λεξούλες. Του αρέσει πολύ ο λόγος και σύντομα αποκτά φιλοδοξία και υψηλούς στόχους, θα μπορούσε άνετα να γίνει δικηγόρος ή δημοσιογράφος.


Υδροχόος

Έχετε φέρει στον κόσμο ένα μωρό με μυαλό ξυράφι, από τα πιο έξυπνα και κοινωνικά παιδιά. Θα δείτε πως από το πρώτο κιόλας έτος της γέννησης του, θα επιδείξει αναπτυγμένη αντίληψη και ανατρεπτικό χαρακτήρα. Πολύ κοινωνικό ως παιδάκι, θα προσαρμόζεται εύκολα σε όποιο χώρο κι αν βρεθεί. Αν υπάρχει κάτι στη συμπεριφορά του που θα σας προβληματίσει, είναι πως θα έχει πολλές απαιτήσεις από εσάς και θα διεκδικεί αυτό που θέλει με επίμονο τρόπο. Επαγγελματικά, μην ξαφνιαστείτε αν το δείτε να γίνεται πολιτικός ή διπλωμάτης, αφού από νωρίς θα δείξει το ενδιαφέρον του για τα κοινά.


Ιχθείς

Ευαίσθητο παιδί και συχνά λίγο νευρικό, έχει λίγο παραπάνω ανάγκη από φροντίδα και προσοχή. Θέλει την αγάπη και τη στοργή σας έκδηλη. Ονειροπολεί και έχει την τάση να βλέπει την αθώα και ρομαντική πλευρά της ζωής, οι Ιχθείς άλλωστε, έχουν μια καλλιτεχνική φλέβα από την κούνια τους. Διαθέτει καλπάζουσα φαντασία και μπορεί να ασχοληθεί επαγγελματικά με τη ζωγραφική, το τραγούδι και τη μουσική.

 
Powered by Blogger