Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Ένα τηλέφωνο πολυτελείας για λίγους

Η τελευταία προσθήκη στην Avantgarde συλλογή τηλεφώνων της Gresso, είναι το Grand Premier, το οποίο κυριολεκτικά στοιχίζει το βάρος …του σε χρυσό, μιας και περίπου 5 από τις συνολικά 7 ουγκιές που είναι το βάρος του τηλεφώνου, είναι καθαρός χρυσός. Το πλαίσιο και τα χαραγμένα με λέιζερ κουμπιά του τηλεφώνου είναι κατασκευασμένα από κίτρινο χρυσό. Φυσικά η πολυτέλειά του δεν σταματά εκεί, μιας και η οθόνη του, και το πίσω και μπροστινό πάνελ είναι καλυμμένα από μαύρο ζαφείρι.
Τώρα σχετικά με τα τεχνικά του χαρακτηριστικά λίγα είναι γνωστά, όμως από τη στιγμή που ξέρουμε ότι τρέχει S40, τότε είναι βέβαιο ότι θα περιμένουμε και πολλές δυνατότητες smartphone…
Και τώρα στο «ζουμί», δηλαδή στην τιμή που είμαι σίγουρος ότι όλοι θα θέλατε να μάθετε… Το ταμπελάκι λοιπόν αναγράφει 32850 ευρώ, καθιστώντας το πραγματικά ένα κινητό για λίγους, αν και κατά πολύ οικονομικότερο από το υπερ-πολυτελέστατο iPhone 4S στο οποίο είχαμε αναφερθεί λίγες μέρες πριν.
Να πληροφορήσουμε όσους ενδιαφέρονται να το αγοράσουν, ότι θα κυκλοφορήσει σε μόλις 30 μονάδες, με κάθε μία να έχει χαραγμένο τον αριθμό παραγωγής του, οπότε βιαστείτε να προλάβετε…


Ανορθόγραφες πινακίδες














Περίεργες Φωτογραφίες στην παραλία...













Βρήκε νέο έρωτα η Παπαρίζου; Τι απαντά...




Νέο έρωτα στο πρόσωπο γοητευτικού επιχειρηματία χρεώνει δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας στην Έλενα Παπαρίζου!Σύμφωνα με αυτό, η Έλενα εδώ και λίγο καιρό κάνει στενή παρέα με επιχειρηματία (συγκεκριμένα είναι ηλεκτρολόγος - μηχανολόγος που αναλαμβάνει μεγάλα έργα) και μάλιστα δημοσιεύουν φωτογραφίες της με τον γοητευτικό κύριο, ο οποίος τη συνόδευσε σε ινστιτούτο ομορφιάς των νοτίων προαστίων.



Στην παρέα τους ήταν και μία φίλη της Παπαρίζου, αλλά σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τα όλο νόημα βλέμματα ανάμεσα στην αοιδό και τον επιχειρηματία έδιναν κι έπαιρναν. Μετά το ινστιτούτο, η παρέα κατευθύνθηκε στο σπίτι του επιχειρηματία, ο οποίος λίγο μετά πετάχτηκε σε κοντινή ταβέρνα, όπου αγόρασε τα πιτόγυρα, τα κοκορέτσια, τα αναψυκτικά, να πάνε οι θερμίδες κάτω.



Κι εκεί που πήραμε την χαρά ότι σιγά σιγά θα αποκαταστήσουμε again το κορίτσι μας, βγαίνει εκείνο, σχεδόν έξαλλο και διαψεύδει τα πάντα. Ποιος επιχειρηματίας, ποιος έρωτας, ποια Βίσση; Δεν ισχύει τίποτε από όλα αυτά, ενώ να έβλεπες αντίδραση της όταν τη ρώτησαν οι δημοσιογράφοι για το επίμαχο δημοσίευμα. «Όχι, παιδιά σας παρακαλώ μην μου το κάνετε αυτό. Δεν ισχύει. Όταν κάνω σχέση, θα το πω».

Ποια γνωστή κυρία φόρεσε αυτό το αποκαλυπτικό φόρεμα;







Video: Ποια γνωστή κυρία φόρεσε αυτό το αποκαλυπτικό φόρεμα;
Κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα του κόσμου, αφού έβαλε ένα άκρως αποκαλυπτικό φόρεμα. Το μαύρο φόρεμα που έβαλε με τις χρυσές λεπτομέρειες ήταν αρκετά διάφανο στο πίσω μέρος του και έπρεπε να έρθει το τέλος του show στο οποίο είναι κριτής για να δούμε τα... προσόντα της! Ο λόγος για την ελληνικής καταγωγής… Tulisa Kontostavlos κριτή στο βρετανικό X-Factor. Δείτε το βίντεο!    





Βρηκέ τους 11 που θα παρατάξει στο Λονδίνο




Στην 11άδα που θα παρατάξει στο παιχνίδι της Τετάρτης (30/11, 22:05) απέναντι στην Τότεναμ, φαίνεται πως έχει καταλήξει ο Λάζλο Μπόλονι.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν αναμένεται να προχωρήσει σε εκπλήξεις, λόγω και της σημασίας του αγώνα με την αγγλική ομάδα.

Κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΟΚ αναμένεται να καθίσει ο Χαλκιάς, έχοντας μπροστά του, ως κεντρικό δίδυμο, τους Κοντρέρας και Μαλεζά, ενώ ο Έτο θα βρίσκεται στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Σταφυλίδης στο αριστερό.

Τις δύο θέσεις των αμυντικών χαφ διεκδικούν τρεις παίκτες. Ο Γκαρσία, αν είναι έτοιμος, τότε θα ξεκινήσει σίγουρα και δίπλα του θα βρεθεί ένας εκ των Λαζάρ ή Αρίας. Αν ο Ουρουγουανός δεν είναι έτοιμος, τότε θα παίξουν οι δύο τελευταίοι.

Επιθετικά, ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί με τον Αθανασιάδη στην κορυφή, πιο πίσω του θα είναι ο Φωτάκης, με τον Γεωργιάδη στα αριστερά και τον Σαλπιγγίδη στα δεξιά.


Ιρανοί διαδηλωτές εισέβαλαν στη βρετανική πρεσβεία




Τμήμα του κτηρίου στην Τεχεράνη παραδόθηκε στις φλόγες
Ιρανοί διαδηλωτές εισέβαλαν στο κτιριακό συγκρότημα της πρεσβείας της Βρετανίας στην Τεχεράνη σήμερα, έσπασαν παράθυρα και έκαψαν τη σημαία της χώρας στη διάρκεια διαδήλωσης εναντίον των νέων κυρώσεων που επέβαλε το Λονδίνο στην Ισλαμική Δημοκρατία, σύμφωνα με εικόνες που μετέδωσε απευθείας η ιρανική τηλεόραση.

Διαδηλωτές εικονίστηκαν στο κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Press TV να πετούν πέτρες, χαρτιά ενώ ένας ανέμιζε μια κορνιζαρισμένη φωτογραφία της βασίλισσας Ελίζαμπεθ που φαίνεται ότι είχε πάρει από την πρεσβεία. Το ημιεπίσημο ειδησεογραφικό πρακτορείο Mehr μετέδωσε ότι οι διαδηλωτές υπέστειλαν τη σημαία της Βρετανίας, την έκαψαν και προχώρησαν στην έπαρση της σημαίας του Ιράν στη θέση της.

Σύμφωνα με το κρατικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο IRIB, διαδηλωτές πέταξαν βόμβες μολότοφ μέσα στην πρεσβεία και ένα μικρό κτίριο είχε πάρει φωτιά.

Οι διαδηλωτές σκαρφάλωσαν στον τοίχο της πρεσβείας και μπήκαν σε αυτήν παρά την παρουσία μονάδων αντιμετώπισης ταραχών της αστυνομίας, οι οποίες δεν επενέβησαν, όπως σημειώνουν ανταποκριτές του Γαλλικού Πρακτορείου αλλά και του Γερμανικού Πρακτορείου.
Νωρίτερα, οι εκατοντάδες φοιτητές που πήραν μέρος στη διαδήλωση απαίτησαν την απέλαση του πρεσβευτή της Βρετανίας, μετά και την ψηφοφορία την Κυριακή με την οποία οι βουλευτές της χώρας κάλεσαν να απελαθεί ο βρετανός πρεσβευτής και να υποβαθμιστούν οι διμερείς σχέσεις μετά την απόφαση του Λονδίνου να διακοπούν όλες οι χρηματοοικονομικές σχέσεις και συναλλαγές με ιρανικές τράπεζες λόγω της πιθανής ανάμιξής τους στο αμφιλεγόμενο ιρανικό πυρηνικό πρόγραμμα.

Πέραν της Βρετανίας, ο Καναδάς και οι Ηνωμένες Πολιτείες επέβαλαν την περασμένη εβδομάδα κυρώσεις σε βάρος του χρηματοοικονομικού και πετροχημικού τομέα του Ιράν.

«Θάνατος στην Αγγλία» και «Φύγε Αγγλία» ήταν δύο από τα συνθήματα που φώναζαν οι συγκεντρωμένοι.

«Να διαλευκανθεί η υπόθεση με τις ελβετικές καταθέσεις»

«Να διαλευκανθεί η υπόθεση με τις ελβετικές καταθέσεις»

Πλήρη και σε βάθος χρόνου έρευνα ζήτησε από τον πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, Βασίλης Έξαρχος, για το θέμα των καταγγελιών περί καταθέσεων Ελλήνων βουλευτών στην Ελβετία, που ξεκίνησε με τις δηλώσεις του ομογενούς βουλευτή της Ελβετίας, Ιωσήφ Ζησιάδη.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Έξαρχος διαβεβαίωσε για τη βούληση των βουλευτών του κόμματός του να διερευνηθεί πλήρως η υπόθεση, στο πλαίσιο της αρχής «φως σε όλα, φως για όλους», προκειμένου, όπως τόνισε, «να μην μείνουν σκιές πάνω από τον πολιτικό κόσμο της χώρας».

Θεώρησε δε ως θετική τη συγκυρία, δεδομένων των διαβουλεύσεων της ελληνικής και της ελβετικής πλευράς για την φορολόγηση των ελληνικών καταθέσεων σε ελβετικές τράπεζες.

Ήδη, όπως έχει δηλώσει ο κ. Πετσάλνικος, η Επιτροπή για τον έλεγχο του πόθεν έσχες των πολιτικών, στην οποία προΐσταται ο αντιπρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Αργύρης έχει ζητήσει από το υπουργείο Οικονομικών να της σταλεί οποιοδήποτε στοιχείο έχει προκύψει, αναφορικά με καταθέσεις βουλευτών στην Ελβετία, ώστε να γίνει διασταύρωση των στοιχείων.

http://www.newsbeast.gr

Έχει να κόψει τα νύχια της 18 χρόνια

Θα μπει στο βιβλίο με τα ρεκόρ Γκίνες.Η Chris Walton είναι τραγουδίστρια και στη Νεβάδα και την Καλιφόρνια των ΗΠΑ την ξέρουν με το… καλλιτεχνικό της όνομα «Δούκισσα». Όμως πριν καν ανοίξει το στόμα της για να τραγουδήσει κάτι άλλο είναι αυτό που τραβά τα βλέμματα επάνω της! Τα 6 μέτρων νύχια της, τα οποία δεν έχει κόψει τα τελευταία 18 χρόνια! Η 45χρονη, που είναι και γιαγιά, κατέχει τον παγκόσμιο τίτλο για τα πιο μακριά νύχια του κόσμου και παρότι κάνουν καμπύλες προς πάσα κατεύθυνση, η Chris καταφέρνει και να καθαρίζει και να παίζει πιάνο και να χρησιμοποιεί το κομπιούτερ! Μάλιστα, έχει αναγνωριστεί από τα ρεκόρ Γκίνες και θα περιληφθεί στις σελίδες του βιβλίου για το 2012. Για το λόγο αυτό τα έβαψε και… χρυσά, έτσι για να γιορτάσει την «επιτυχία» της! «Είναι σαν να μεγαλώνει ένα μούσι, ή να έχεις μακριά μαλλιά. Δεν το έκανα επίτηδες. Μερικές φορές ξεχνάω ότι είναι… εκεί» λέει η ίδια.

Απίστευτο: Έχει 16 παιδιά από 14 γυναίκες!!!





Ο Jamie Cumming θα γίνει σήμερα πατέρας για 16η φορά, αλλά ακόμα παραμένει άνεργος.

Ο πιο καρπερός άντρας στη Μεγάλη Βρετανία είναι μόλις 34 ετών και έχει ως χόμπι -προφανέστατα- το να πείθει τις γυναίκες που συνευρίσκονται μαζί του να φέρνουν στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους.

Μάλιστα, τον ερχόμενο Γενάρη, ο Cumming θα γνωρίσει τον 17ο απόγονό του, αλλά το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι ο Σκωτσέζος δεν έχει λίρα τσακιστή για να συντηρήσει τα παιδιά του. Το ίδιο και οι περισσότερες από τις μητέρες του που τα βγάζουν πέρα μόνο με τη βοήθεια κρατικών επιδομάτων.





Η μητέρα του δηλώνει ντροπιασμένη από τη συμπεριφορά και την απάθεια του γιου της, ενώ τονίζει ότι ο Jamie έχει μια μανία με τις έφηβες, παρά το γεγονός ότι η μεγαλύτερη του κόρη δεν είναι πολύ μικρότερη από τις συντρόφους του.

Ξέραμε τους serial killers, τώρα μαθαίνουμε και τον serial dad. Διαφωνεί κανείς ότι ο Jamie είναι εξίσου επικίνδυνος;

πηγή:cosmo.gr

Έφαγε 15 χρόνια φυλακή για ένα like στο facebook!!









Αμερικανός πολίτης καταδικάστηκε στην Ταϊλάνδη για προσβολή των αρχών της χώρας, επειδή έβαλε "απαγορευμένο" link στο blog του.

Μέχρι δεκαπέντε χρόνια στη φυλακή θα πηγαίνουν οι χρήστες του Facebook που κάνουν "Like" ή "Share" σε εικόνες ή άρθρα που αναφέρονται με προσβλητικό ή έστω όχι κολακευτικό τρόπο στο μοναρχικό καθεστώς της Ταϊλάνδης.

Αυτή την προειδοποίηση εξέδωσαν οι αρχές της χώρας, η οποία, όπως φαίνεται, δεν ισχύει μόνο για τους Ταϊλανδούς, αφού "θύμα" του αυστηρής νομοθεσίας έπεσε και ένας πολίτης των Ηνωμένων Πολιτειών που συνελήφθη και καταδικάστηκε.





Το... αμάρτημα του Αμερικανού, που είχε επισκεφθεί τη χώρα, ήταν ότι ανάρτησε ένα link στο blog του που οδηγούσε σε μια μη εγκεκριμένη βιογραφία του βασιλιά Bhumibol.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC, η βασιλική οικογένεια είναι ένα υπερβολικά ευαίσθητο θέμα στην Ταϊλάνδη. Όποιος προσβάλλει τον βασιλιά, τη βασίλισσα ή κάποιο άλλο μέλος της οικογένειας, έρχεται αντιμέτωπος με ποινή πολυετούς φυλάκισης.

πηγή:cosmo.gr

Η Lady Gaga εμφανίστηκε πάλι χωρίς εσώρουχο επιδεικνύοντας το νέο της tattoo στο μπούτι...!!!


Η Lady Gaga εμφανίστηκε πάλι χωρίς εσώρουχο επιδεικνύοντας το νέο της tattoo στο μπούτι...!!!

http://tomilotk.blogspot.com

Πρόταση για ταίνια: ΑΘΑΝΑΤΟΙ (IMORTALS)

immortals-681Το "Immortals" θα στρέψει για μια ακόμη φορά το ενδιαφέρον του κόσμου στην ελληνική μυθολογία. Πρωταγωνιστής αυτή τη φορά ο Θησέας που θα ηγηθεί της μάχης ενάντια στους φυλακισμένους Τιτάνες, έχοντας τη βοήθεια των Θεών του Ολύμπου.

Σκηνοθεσία: ΤΑΡΣΕΜ ΣΙΝΓΚ
Σενάριο: ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΓΚΟΥΝΤΕΓΚΑΣΤ, ΑΦΟΙ ΠΑΡΛΑΠΑΝΙΔΗΣ
Ηθοποιοί: ΣΤΙΒΕΝ ΝΤΟΡΦ , ΜΙΚΙ ΡΟΥΡΚ , ΦΡΙΝΤΑ ΠΙΝΤΟ , ΚΕΛΑΝ ΛΟΥΤΖ , ΛΙΟΥΚ ΕΒΑΝΣ , ΧΕΝΡΙ ΚΑΒΙΛ , ΤΖΟΖΕΦ ΜΟΡΓΚΑΝ , ΤΖΟΝ ΧΕΡΤ
Διάρκεια: 110 λεπτά
Χρονολογία παραγωγής: 2011
Είδος ταινίας: ΙΣΤΟΡΙΚΗ
Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ

  

http://www.mensonly.gr

Aκριβαίνουν τα τρόφιμα λόγω κλίματος




Οι πρόσφατες καταιγίδες και ξηρασίες που προκάλεσαν την κατακόρυφη αύξηση στις τιμές των ειδών διατροφής είναι μια πρόγευση των δεινών που θα έρθουν, όταν η κλιματική αλλαγή θα γίνει πιο έντονα αισθητή, ανακοίνωσε η Oxfam.
Η έκθεση της βρετανικής μη κυβερνητικής οργάνωσης υπογραμμίζει ότι η «απογείωση» των τιμών στο σιτάρι, το καλαμπόκι και τον σόργο εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων έριξε δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπους στη φτώχεια τους τελευταίους 18 μήνες.
«Αυτό θα επιδεινώνεται όσο οι κλιματικές αλλαγές θα επιταχύνονται και η γεωργία θα νιώσει τις συνέπειές τους» δηλώνει η Κέλι Ντεντ της Oxfam. «Όταν ένα καιρικό φαινόμενο οδηγεί σε πολύ μεγάλη αύξηση των τιμών, αυτό προκαλεί ένα διπλό σοκ στις πιο ευάλωτες πληθυσμιακές ομάδες. Πρέπει να αντιμετωπίσουν πιο υψηλές τιμές των διατροφικών προϊόντων, ενώ οι φυσικές καταστροφές έχουν επίσης αποδεκατίσει τα ζώα τους και έχουν καταστρέψει τα σπίτια και τα αγροκτήματά τους» προσθέτει.


zougla.gr

Λεμόνι 2,5 κιλά στην Κω!


Δεν έχουν τελειωμό «της φύσης τα περίεργα».
Αυτή τη φορά τις εντυπώσεις κλέβει ένα τεράστιο λεμόνι που εμφανίστηκε στα κλαδιά δέντρου στην Λάμπη στην Κω. Η συγκεκριμένη λεμονιά όπως μας είπε φίλος του ιδιοκτήτη βγάζει κάθε χρόνο τεράστια λεμόνια και ένα από αυτά είναι το λεμόνι της φωτογραφίας το οποίο ζυγίζει πάνω από 2,5 κιλά.
http://christossainis.blogspot.com

Έπεσε από το μπαλκόνι την ώρα που έκαναν σεξ!!

Από μία ηλικία και μετά, τα παντρεμένα ζευγάρια που συνεχίζουν να έχουν σοβαρές ερωτικές σχέσεις προσπαθούν να απολαύσουν το 100% των επαφών τους, στο λίγο χρόνο που τους επιτρέπουν παιδιά και υποχρεώσεις.Δεν είναι έτσι ιδιαίτερα περίεργο το ότι ένα ζευγάρι 50άρηδων από τη Βρετανία "δραπέτευσαν" πρόσφατα στην Τενερίφη της Ισπανίας, για να απολαύσουν ολιγοήμερες διακοπές αλλά και ο ένας τον άλλον, όσο εντονότερα μπορούσαν. Τα ξημερώματα του Σαββάτου, μάλιστα, όταν και βρέθηκαν να ερωτοτροπούν στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου, έφτιαχναν μία ανάμνηση που θα κρατήσει μία ζωή. Οχι όμως για το λόγο που θα περίμενε κανείς. Σε κάποια στιγμή η 49χρονη σύζυγος έφυγε από την κουπαστή του μπαλκονιού και έπεσε στο κενό. Ευτυχώς, η συγκεκριμένη πλευρά του κτιρίου είχε μία σειρά από μεταλλικές δοκούς, οι οποίες επιβράδυναν την πτώση της και τελικά σφήνωσε ανάμεσά τους με το κεφάλι προς τα κάτω, σχετικά ελαφρά τραυματισμένη και λίγο πριν φτάσει στο έδαφος, επάνω από την σκάλα της εισόδου. Ο πόνος στον σπασμένο δεξιό της αστράγαλο σίγουρα δεν ήταν αυτό που σκεφτόταν η άτυχη κυρία, ειδικά όταν έφτασαν οι πυροσβέστες για να την απεγκλωβίσουν, καθώς ήταν ολόγυμνη. Παρέμεινε μάλιστα στην ίδια θέση για αρκετή ώρα, μέχρι να απεγκλωβιστεί. Στο χώρο έφτασε ασθενοφόρο για να την παραλάβει και τελικά και η αστυνομία, καθώς η σειρήνα του πρώτου είχε χαλάσει και κλήθηκε περιπολικό για συνοδεία. Οπως σχολίασε εκπρόσωπος της αστυνομίας, "δεν είναι δικό μας θέμα και δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει κάποια κατηγορία, αλλά συστήσαμε στην ίδια και το σύζυγό της να σκεφτούν ασφαλείς τρόπους ερωτικών επαφών για το μέλλον".
Πηγή:e-go

Το σπουργίτι νομίζει ότι η γάτα είναι η «μαμά» του! (video)

.Μια «ξεχωριστή» γάτα θα μπορούσε να φερθεί τρυφερά σε ένα μικρό σπουργιτάκι που ζητά να ζεσταθεί στον κόρφο της. Τι κι αν είναι λίγο…μεγαλύτερη από τη μαμά του! Τι κι αν νιαουρίζει πού και πού! Τι κι αν θα μπορούσε να το κάνει μια «χαψιά»! Τι κι αν είναι «άσπονδοι» εχθροί! Οι «νόμοι» στη φύση μπερδεύονται καμιά φορά, και το αποτέλεσμα μάς εκπλήσσει, όπως, άλλωστε, φαίνεται και στο βίντεο…

 
Powered by Blogger