Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

H πορνοστάρ Riley Steele στο twitter !!











H πορνοστάρ Riley Steele στο twitter !!

Η Τζούλια θα ντυθεί νυφούλα

Η Τζούλια θα ντυθεί νυφούλα Από εδώ το έφερε από εκεί το πήγε η Τζούλια Αλεξανδράτου, τελικά θα το βάλει το νυφικό το...
κορίτσι και θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Ποιος είναι όμως ο άνδρας που έκανε την μεγάλη ανατροπή και κέρδισε την καρδιά της;

«Αυτή την περίοδο της ζωής μου είμαι πιο ευτυχισμένη με τον άνδρα που αγαπώ και με λατρεύει, τον Christian. Θα άφηνα τα πάντα μόνο γι' αυτόν και ήδη έχω αφήσει πολλά. Ο Καρπόζηλος είναι μισός Έλληνας, μισός Αυστριακός. Έχει ένα μεσιτικό γραφείο, παράλληλα δουλεύει ως manager σε διάφορα μαγαζιά. Γνωριστήκαμε το καλοκαίρι που μας πέρασε στη Μύκονο και από τότε είμαστε αχώριστοι. Έχουμε ήδη αρραβωνιαστεί, μένουμε μαζί και σκοπεύουμε σύντομα να παντρευτούμε. Για εμένα είναι ο ομορφότερος άνδρας και η καλύτερη ψυχή και τον αγαπώ πολύ. Με κάνει να νιώθω ότι όλα αυτά που πέρασα ήταν για να γίνουν ώστε να βρω στο τέλος ότι καλύτερο» δήλωσε η ξανθιά πορνοστάρ στο «Playboy».

Και συμπλήρωσε: «Δίπλα μου θα μπορούσε να σταθεί ένας άνδρας με πραγματικά balls. Κι αυτό γιατί πολλοί άνδρες δεν είναι έτοιμοι ούτε μπορούν να αντιμετωπίσουν το όνομα Τζούλια. Οι περισσότεροι είναι ανασφαλείς, θρασύδειλοι, με κόμπλεξ κατωτερότητας δίπλα μου, βλέποντάς με σαν τη Τζούλια που προβάλλουν τα media, και όχι όπως πραγματικά είμαι, ένα απλό κορίτσι στην ηλικία μου».

Το ατύχημα της Παπαχαραλάμπους

Το ατύχημα της Παπαχαραλάμπους Ατύχημα είχε στα πλατό των γυρισμάτων της «Κλινικής Περίπτωσης» η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους. 

Η ηθοποιός, την ώρα που βρισκόταν στα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς όπου δούλευε μαζί με τους υπόλοιπους συντελεστές, παραπάτησε, έπεσε και χτύπησε το χέρι της. 

Αμέσως κινητοποιήθηκαν όλοι και η ηθοποιός βρέθηκε σε νοσοκομείο για να διαπιστώσει κατά πόσο σοβαρός ήταν ο τραυματισμός της. 

Τελικά, οι γιατροί διέγνωσαν σπάσιμο στο χέρι και έτσι αναγκάστηκε να βάλει γύψο τον οποίο και θα κρατήσει για αρκετές μέρες

Πετρούλα Κωστίδου … τα πάντα όλα !!!






Αυτός είναι ο ακριβότερος σκύλος του κόσμου! Πουλήθηκε για 1.250.000€!

Ο εκτροφέας του, που κάνει αυτή τη δουλειά εδώ και 10 χρόνια , ποτέ δεν φαντάστηκε πως ένα από σκυλιά του θα έπιανε αυτή την τιμή. Το θιβετιανό μαντρόσκυλο πουλήθηκε σε Κινέζο εκατομμυριούχο για... 1.250.000€ που αποτελεί και τιμή ρεκόρ για αγορά σκύλου. Ο Κινέζος επιχειρηματίας ελπίζει πως ο σκύλος θα... ...του αποφέρει πολύ περισσότερα χρήματα αφού σκοπεύει να ενοικιάζει τον σκύλο προς αναπαραγωγή έναντι σεβαστού αντιτίμου...coolaristo

ΑΝΕΚΔΟΤΟ:τα αυγά!

Μία μέρα η σύζυγος ενώ καθάριζε κάτω από το κρεβάτι βρήκε ένα μικρό κουτί. 

 

Περίεργη το άνοιξε και βρήκε 3 αυγά και 10.000 ευρώ.


Λίγο καχύποπτη, ρωτάει τον άνδρα της, με τον οποίο ήταν 25 χρόνια παντρεμένοι, για το κουτί:


- Α, αυτό, λέει ο άνδρας της. Κάθε φορά που σε κεράτωνα έβαζα ένα αυγό στο κουτί.


Η Μαρία στεναχωρήθηκε, αλλά σκέφτηκε ότι 3 απιστίες σε 25 χρόνια γάμου δεν ήταν και τόσο πολύ:
- Και τι είναι τα 10.000 ευρώ; ρωτάει ξανά.


- Α, κάθε φορά που μάζευα 12 αυγά, τα πούλαγα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πόσο καλή είναι η οπτική σας μνήμη; Παίξτε το παιχνίδι και διαπιστώστε το...

 Σε κάθε στάδιο θα πρέπει να βρείτε τον κύκλο που εμφανίστηκε τελευταίος... Εσείς τι σκορ πετύχατε;






Αστείες εικόνες!!!

     

Anastasia Harris … showing off her legs !













Επιστροφή χρημάτων σε αγοραστές του νέου iPad

Επιστροφή χρημάτων σε αγοραστές του νέου iPad Η Apple Inc θα ενημερώσει με e-mail όλους τους αυστραλούς αγοραστές του νέου iPad για επιστροφή χρημάτων, μετά τις κατηγορίες από την αρμόδια αρχή προστασίας καταναλωτών της χώρας περί παραπλανητικής διαφήμισης ενός βασικού στοιχείου του προϊόντος, όπως ανακοίνωσε δικηγόρος της Apple. 

Σύμφωνα με το Reuters, η Επιτροπή Ανταγωνισμού και Καταναλωτών της Αυστραλίας έχει κινηθεί νομικά προκειμένου να διασφαλίσει ότι η Apple θα ενημερώσει τους καταναλωτές της ότι το iPad τρίτης γενιάς δεν μπορεί να συνδεθεί σε δίκτυο 4G στην Αυστραλία λόγω τεχνικής ασυμβατότητας. 

Ο δικηγόρος της Apple, κ. Paul Anastassiou, δήλωσε στο Ομοσπονδιακό Δικαστήριο της Μελβούρνης ότι η εταιρεία θα αποστείλει e-mail σε όλους τους αγοραστές στην Αυστραλία, προσφέροντάς τους επιστροφή χρημάτων. 

Συνελήφθη γνωστός παρουσιαστής....Μπλεγμένος με το κύκλωμα που διοχέτευε με κοκαΐνη τους συνδέσμους οπαδών.

 Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε πολύ γνωστός παρουσιαστής, μεγάλου καναλιού, για υπόθεση ναρκωτικών.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, ξετυλίγοντας το κουβάρι της περίεργης υπόθεσης στην οποία εμπλέκεται ο γνωστός παρουσιαστής.

Πριν από λίγες μέρες η αστυνομία έκανε εφόδους σε συνδέσμους μεγάλης ομάδας στην Αττική. Από τις 4 συνολικά προσαγωγές....
μία εξ αυτών μετατράπηκε σε σύλληψη. Στην υπόθεση σημαντικό ρόλο παίζει η κατάθεση ενός αστυνομικού, που παρακολουθούσε τον οπαδό της ομάδας, καθώς εμπλέκεται σε αξιόποινες πράξεις, που έχει διατελέσει κατά το παρελθόν και έτσι η αστυνομία έφτασε από τύχη και στον παρουσιαστή.

Οι αρχές παρακολουθούσαν από καιρό, πολύ στενά τον συγκεκριμένο σύνδεσμο, αλλά και τον συγκεκριμένο οπαδό , χρησιμοποιώντας όλα τα διαθέσιμα μέσα, όπως παρακολούθηση τηλεφωνικών συνομιλιών κλπ. Πώς συνδέεται τώρα ο γνωστός παρουσιαστής με τον συλληφθέντα στον σύνδεσμο της ομάδας; Ο παρουσιαστής ήρθε σε επαφή με τον οπαδό , μέσω τηλεφώνου, για να αγοράσει ναρκωτικά. Τα τηλέφωνο όμως του οπαδού, το είχε παγιδεύσει η αστυνομία.

Μάλιστα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Briefing News, υπάρχει κατάθεση αστυνομικού, που επιβεβαιώνει και την συνάντηση του παρουσιαστή με τον άνθρωπο του συνδέσμου. Η αστυνομία έχει στα χέρια της δυο συναντήσεις του παρουσιαστή με τον οπαδό, που του προμήθευε ναρκωτικά . Μια στις 14-01-12, και άλλη μια στις 17 Μαρτίου. Η πρώτη συνάντηση έγινε στο Αιγάλεω και η δεύτερη στο Περιστέρι. Η περιγραφή της συνάντησης έχει γίνει λεπτομερώς στην κατάθεση του αστυνομικού από τον ίδιο δίνοντας λεπτό προς λεπτό τα βήματα του οπαδού και του παρουσιαστή.

Και οι δυο συναντήσεις του πολύ γνωστού παρουσιαστή σκοπό είχαν την αγορά κοκαΐνης από τον άνθρωπο του συνδέσμου της ομάδας. Ήταν κοινό μυστικό άλλωστε ότι μπορούσε να βρει «καλό πράμα» από αυτόν. Στις κατ' ιδίαν συνομιλίες που είχαν, χρησιμοποιούσαν και κωδικούς, ώστε να μην κινούν τις υποψίες. Κάθε φορά που ο γνωστός παρουσιαστής ήθελε ναρκωτικά έλεγε: «έλα την τάδε ημερομηνία και φέρε μου δυο εισιτήρια».

Οι συνομιλίες όμως είχαν παγιδευτεί από την Δίωξη ναρκωτικών, που και οι ίδιοι οι άνδρες της δίωξης εξεπλάγησαν όταν είδαν τον γνωστό παρουσιαστή να συναντά τον οπαδό. Η υπόθεση συνεχίζεται στα δικαστήρια, με τον παρουσιαστή να ισχυρίζεται στις αστυνομικές αρχές ότι πρόκειται για δική του χρήση, και να δηλώνει εξαρτημένος από τις ουσίες.
Οι συνεργάτες του αγαπημένου κατά τα άλλα παρουσιαστή εκπομπής όταν πληροφορήθηκαν το περιστατικό έμειναν άφωνοι. Τώρα προσπαθούν να κρατήσουν την ψυχραιμία τους γεμάτοι φόβο να μην δημιουργηθεί αρνητικό κλίμα ακόμη και για την εκπομπή τους αν γίνει γνωστό το όνομα του συνεργάτη τους βασικού προσώπου της εκπομπής τους.

Απέβαλαν οκτάχρονο από σχολείο γιατί καπνίζει 25 τσιγάρα την ημέρα!

 Σε απελπιστική κατάσταση έχουν περιέλθει οι γονείς του μόλις οκτάχρονου Αντι Ιλχάμ στην πόλη Σουκαμπούμι της Ινδονησίας. 
Ο γιός τους αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το σχολείο γιατί έχει εθιστεί στο κάπνισμα: καπνίζει γύρω στα 25 τσιγάρα την ημέρα!Αυτό που ξεκίνησε σαν απλός μιμιτισμός, εξελίχθηκε σε εφιάλτη. Σε μία χώρα που δεν υπάρχουν απαγορεύσεις στην πώληση προϊόντων καπνού, ο Αντι έγινε εξαρτημένος «θεριακλής». Μάλιστα η κακή συνήθεια συνοδεύεται από επιθετικότητα. «Δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Τον αφήνω γιατί αν δεν ανάψει τσιγάρο θυμώνει και σπάει τζάμια. Δεν πάει σχολείο γιατί εκεί δεν τον αφήνουν να καπνίζει. Μένει σπίτι και πρέπει να πληρώνουμε 20.000 ρουπίες κάθε μέρα ( 1,5 ευρώ) για τσιγάρα» δήλωσε η μητέρα του.

Στην Ινδονησία η αγορά προϊόντων καπνού είναι το δεύτερο προσωπικό έξοδο μετά την αγορά τροφίμων. Ο ένας στους τρεις κατοίκους της ασιατικής νησιωτικής χώρας, η οποία έχει πληθυσμό 239 εκατομμυρίων, καπνίζει. Η διαφήμιση τσιγάρων είναι πρακτικά ανεξέλεγκτη και οι καπνοβιομηχανίες κάνουν χορηγίες παντού, ακόμη και για σχολικές εκδηλώσεις


Playmate … Ειρήνη Κεβεζέ !!









Playmate … Ειρήνη Κεβεζέ !!

Παραμυθένια σπίτια στον κόσμο!

 
Δείτε τις φωτογραφίες από...

τα εκπληκτικά σπίτια!














Συγκλονιστικό Βίντεο: Ενας 18χρονος Περιγράφει Μεταθανάτιες Εμπειρίες


stairs clouds 200x132 Συγκλονιστικό βίντεο: Ενας 18χρονος περιγράφει μεταθανάτιες εμπειρίεςΜια συγκινητική ιστορία, που μας προβληματίζει και μας κάνει να συνειδητοποιούμε το πόσο μικροί είμαστε.
Πρόκειται για έναν 18χρονο Αμερικανό, ο οποίος έφτιαξε ένα ιδιαίτερα εμπνευσμένο βίντεο, λίγες ημέρες πριν πεθάνει ανήμερα των Χριστουγέννων.
Στο βιντεάκι αυτό, ο Ben Breedlove περιγράφει, με την βοήθεια μικρών καρτελών, τα ελάχιστα χρόνια της μικρής ζωής του, στη διάρκεια της οποίας πάλευε από μικρό παιδί με μια ύπουλη αρρώστια, την υπερτροφική καρδιομυοπάθεια. Τρεις φορές τον άγγιξε ο θάνατος, και αυτές τις εμπειρίες περιγράφει, υπό τους ήχους μιας μαγευτικής μουσικής (το τραγούδι Mad World), όπως δημοσιεύει το «Αγιορίτικο Βήμα».
Όπως λέει, ή μάλλον γράφει, πάντα χαμογελαστός, αυτό που θυμάται από την πρώτη του εμπειρία με τον θάνατο, στα 4 του χρόνια, ήταν ένα ζεστό υπέρλαμπρο φως. Ένα φως που τον γέμιζε αγαλλίαση. Λίγες μόλις εβδομάδες πριν γυρίσει το βίντεο, είχε μια παρόμοια εμπειρία όπου λιποθύμησε, και η καρδιά του σταμάτησε να χτυπά για τρία ολόκληρα λεπτά. Αυτό που θυμάται είναι να είναι ντυμένος στα λευκά, παρέα με τον αγαπημένο του τραγουδιστή της ραπ Kid Cudi.
«Είμαστε μαζί σε μια αίθουσα χωρίς τοίχους… κοιτάχτηκα στον καθρέφτη… ήμουν πολύ περήφανος για ολόκληρη την ζωή μου, για ότι είχα κάνει μέχρι τότε. Ήταν το καλύτερο συναίσθημα…» γράφει. Όταν οι διασώστες τον επανέφεραν στη ζωή, το μόνο που σκέπτονταν είναι ότι δεν ήθελε να ξυπνήσει, «μακάρι να έμενα εκεί… ήταν τέλεια». Λίγες μόνο ημέρες μετά τη δημιουργία του συγκλονιστικού αυτού βίντεο, ο αθώος αυτός νεαρός, που δεν πρόλαβε καν να κλείσει τα 18 του, πέθανε από ανακοπή καρδιάς.
Δείτε τα βίντεο

«Ξεχειλίζουν» οι καμπύλες της!



Ό,τι και να βάλει... ξεχωρίζουν

«Ξεχειλίζουν» οι καμπύλες της!
Η αλήθεια είναι ότι με τέτοια εμφάνιση δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Ο λόγος για την τηλεπερσόνα Coco Austin η οποία θέλει με κάθε της εμφάνιση να προκαλεί. Ειδικά από τότε που υπέβαλε σε «τεστ γνησιότητας» τα οπίσθιά της και ο γιατρός διαβεβαίωσε ότι είναι δικά της, ποιος την πιάνει;

Αυτή τη φορά η Coco Austin φόρεσε μία στενή ροζ φόρμα, που τόνιζαν τις καμπύλες της και πήγε βόλτα το σκύλο της στη Νέα Υόρκη.

 Φυσικά δεν έλειψαν και οι απαραίτητες φωτογραφίες.








Ξέρετε οτι η Σάσα Μπάστα υπήρξε και μοντέλο; Δείτε το παρακάτω βίντεο!



Την γνωρίζουμε όλοι κυρίως ως τραγουδίστρια. Η Σάσα όμως είναι ένα πολύπλευρο ταλέντο...


Πριν από μερικούς μήνες, η Σάσα ανέβηκε και στην πασαρέλα. Είμαστε σίγουροι πως με το βίντεο που θα βρείτε στο slideshow θα μείνετε άφωνοι.

Παρακαλούμε όμως δείτε το μέχρι τέλους... Η Σάσα πετά από πάνω της την δημιουργία του Οίκου "Νίκος - Τάκης" και μένει με τα εσώρουχα.



ΑΝΕΚΔΟΤΟ!!! ... Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΑ ΜΠ@ΡΔΕΛΑ ΤΟΥ ΛΑΣ ΒΈΓΚΑΣ









Ένας Έλληνας πάει διακοπές στο Λας Βέγκας και το βράδυ βγαίνει βόλτα στην πόλη. Μετά από λίγο περπάτημα βρίσκει έναν οίκο ανοχής, μπαίνει μέσα και κάθεται.



Η "τσατσά" τον βλέπει και στέλνει μία νεαρή κοπέλα για να του κάνει παρέα.

Αφού ήπιαν από ένα ποτό και έπιασαν την κουβέντα,

ο Έλληνας της ψιθυρίζει κάτι στο αυτί

και η κοπέλα έντρομη σηκώνεται και φεύγει!

Το βλέπει αυτό η τσατσά και φωνάζει μία άλλη πιο έμπειρη κοπέλα να του κάνει παρέα.

Πάλι λοιπόν πίνουν ένα ποτό, πιάνουν την κουβέντα, γελάκια, χαϊδολογήματα

και τελικά ο Έλληνας της ψιθυρίζει κάτι στο αυτί.

Η κοπέλα φωνάζει "Όχι!" και σηκώνεται και φεύγει τρέχοντας!

Η τσατσά έχει αρχίσει να παραξενεύεται,

αποφασίζει λοιπόν να στείλει την πιο έμπειρη κοπέλα της στον Έλληνα μήπως και γίνει η "δουλειά".

Πάει λοιπόν η κοπέλα, πίνουν 2-3 ποτά, κουβεντιάζουν, γελάνε, φαίνεται να τα πάνε αρκετά καλά,

μέχρι που ο Έλληνας σκύβει και της ψιθυρίζει κάτι στο αυτί. Σηκώνεται η κοπέλα, φωνάζει

"Με τίποτα, ξέχνα το!" και φεύγει και αυτή!

Η τσατσά τα έχει χάσει τελείως,

δεν της έχει τύχει ποτέ καμμία κοπέλα της να μην μπορεί να ανταποκριθεί στα βίτσια ενός πελάτη!

Αποφασίζει λοιπόν να πάει η ίδια να ασχοληθεί μαζί του

παρά το γεγονός πως έχει καιρό να "εργαστεί",

μιας και δεν υπάρχει τίποτα που να μην έχει κάνει στη ζωή της.

Πάει λοιπόν, αρχίζουν τα ποτά, την κουβέντα, τα χαϊδέματα,

όλα πάνε καλά μέχρι που ο Έλληνας της ψιθυρίζει στο αυτί...


"Μπορώ να πληρώσω σε Ευρώ;"
 

Ανυπόμονη οδηγός παραλίγο να ανατινάξει βενζινάδικο (Video)


Ανυπόμονη οδηγός παραλίγο να ανατινάξει βενζινάδικο
Η ανυπομονησία μιας γυναίκας οδηγού για να βάλει βενζίνη κόντεψε να καταλήξει σε τραγωδία, όταν στην προσπάθεια να παρακάμψει την σειρά που υπήρχε έριξε το SUV Jeep της σε μια αντλία βενζίνης!
Το βίντεο που τραβήχτηκε από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης στο Miami Beach Chevron, όπου έγινε το περιστατικό, δείχνει τη γυναίκα να μπαίνει μπροστά από ένα κίτρινο Hummer που ήταν δίπλα της στη σειρά για να βάλει βενζίνη.
Στη συνέχεια χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου της και συγκρούεται με την αντλία, προκαλώντας ανάφλεξη.
Ευτυχώς και οι δύο επιβάτες του SUV κατάφεραν να διαφύγουν και κανείς δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Μέχρι στιγμής δεν έχει ασκηθεί δίωξη κατά της οδηγού.


Την πήρε ο ύπνος και παραλίγο να σκοτωθεί από τον 5ο όροφο Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Την πήρε ο ύπνος και παραλίγο να σκοτωθεί από τον 5ο όροφο

 Όλα ξεκίνησαν όταν η 28χρονη φοιτήτρια... Yan Yan ch'eng αποφάσισε να ξεκουραστεί με έναν μεσημεριάτικο ύπνο σε ένα στενό τοιχίο της σχολής της, στη πόλη Yiwu, στην Ανατολική Κίνα.
Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες πιο κάτω, η ιδέα της δεν ήταν και τόσο έξυπνη, αφού άθελά της μετακινήθηκε και βρέθηκε ξύπνια να κρατιέται με τα χέρια της σε ύψος...
5 ορόφων. Η Yan ch'eng άρχισε να καλεί σε βοήθεια, με αποτέλεσμα περαστικοί να καλέσουν σε βοήθεια την τοπική αστυνομία, αλλά και την πυροσβεστική, οι οποίοι την διέσωσαν κυριολεκτικά τη τελευταία στιγμή.
 



 
Powered by Blogger