Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Η Sexy Ανδρεανή Τσάφου... στο Playgirl 2010 - ολόγυμνη!!!!


Η Sexy Ανδρεανή Τσάφου...
το Playgirl 2010 φωτογραφήθηκε για το Playboy - δείτε όλη την καυτή φωτογράφιση της!




















































Sexy girls2

Siren Poster  Satio - Jenna Webb - String Poster Satio - Michelle Parish Poster Berenger Poster Gemma Atkinson Poster

Τον κώδικα του Norton Antivirus δημοσίευσαν οι Anonymous

Τον κώδικα του Norton Antivirus δημοσίευσαν οι Anonymous
  Μπορεί οι αρχές να προχωρούν σε συλλήψεις εναντίον των Anonymous αλλά η ομάδα κάνει σαφές ότι δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να καταθέσει τα όπλα. Όπως μάθαμε λοιπόν η διαβόητη ομάδα hackers δημοσίευσε τελικά τον κώδικα του Norton AntiVirus στην ιστοσελίδα The Pirate Bay.
Το μέγεθος του αρχείου είναι περίπου 1.07GB και σε αυτό θα βρει κανείς τον κώδικα αρκετών προϊόντων της σουίτας. Επιπλέον υπάρχει μήνυμα με το οποίο ζητείται η απελευθέρωση των συλληφθέντων μελών της LulzSec – εκτός βέβαια Sabu ο οποίος συνεργάζεται με το FBI.
Κατά τη Symantec πάντως ότι η διαρροή δεν δημιουργεί κάποιο πρόβλημα καθώς, όπως τουλάχιστον αναφέρει, η τρέχουσα έκδοση είναι πλήρως ανανεωμένη και δεν έχει κοινό κώδικα με την έκδοση που δημοσιοποιήθηκε.

Φάρμακο για την αντιμετώπιση του αλκοολισμού

Φάρμακο για την αντιμετώπιση του αλκοολισμού  Ερευνητές από το πανεπιστήμιο του Cambridge αναφέρουν ότι συγκεκριμένη φαρμακευτική αγωγή που χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση του άγχους και καρδιακών παθήσεων μπορεί να βοηθήσει τους εθισμένους στο αλκοόλ να σταματήσουν να πίνουν.
Οι επιστήμονες εκτιμούν ότι η ουσία propranolol μπορεί να «μπλοκάρει» την επιθυμία των αλκοολικών. Πρόκειται για την πρώτη κλινική έρευνα που θα δοκιμάσει τη «θεωρία» τους και η οποία θα ξεκινήσει μέσα στη χρονιά που διανύουμε.
Η κλινική δοκιμή θα ακολουθήσει σειρά πειραμάτων που έχουν γίνει σε ποντίκια, τα οποία έδειξαν ότι η συγκεκριμένη ουσία μπορούσε να «διαγράψει» από τον εγκέφαλό τους το ερέθισμα που τους προκαλούσε «λαχτάρα» για κατανάλωση αλκοόλ.
Η propranolol είναι ένας βήτα-αναστολέας που αρχικά συνταγογραφούνταν για τη θεραπεία καρδιακών και κυκλοφορικών παθήσεων, όπως για παράδειγμα η υψηλή αρτηριακή πίεση, καθώς επίσης και για τη μείωση των συμπτωμάτων του άγχους όπως η ταχυκαρδία ή η εφίδρωση.
Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι «απογυμνώνει» τη μνήμη από το συναίσθημα.
Ο επικεφαλής της μελέτης, Dr Amy Milton, από το Ινστιτούτο Συμπεριφορικών και Κλινικών Νευροεπιστημών του πανεπιστημίου του Cambridge (Behavioural and Clinical Neuroscience Institute) μιλώντας στον Independent ανέφερε: «Παραδοσιακά, η μνήμη θεωρούνταν κάτι σαν ένα βιβλίο, ότι μπορεί να “μπει στο ράφι” ή να παραμεριστεί αλλά όχι και να αλλάξει από τη στιγμή που έχει “τυπωθεί”. Τώρα πια πιστεύουμε ότι η μνήμη είναι σαν ένα έγγραφο επεξεργασίας κειμένου. Μπορείς να το αποθηκεύσεις κάπου και μετά να το ανακαλέσεις, να το επεξεργαστείς μέχρι και να διαγράψεις εντελώς το περιεχόμενό του».
Ο Dr Milton θα παρουσιάσει τα αποτελέσματα των ερευνών του στην εβδομάδα επιστημών του πανεπιστημίου (Cambridge Science Festival).

Σηκώνει βάρη και κάνει σούζες με την μοτοσικλέτα… ταυτόχρονα! (Video)

Σηκώνει βάρη και κάνει σούζες με την μοτοσικλέτα... ταυτόχρονα!  Μπορεί να είναι τελείως τρελό και ριψοκίνδυνο, όμως είναι και ιδιαίτερα εντυπωσιακό!
Ο συγκεκριμένος τύπος καταφέρνει να σηκώνει βάρη των 40 κιλών και ταυτόχρονα να κάνει σούζες με την μοτοσικλέτα του, μια Honda CBR 954RR… Όλα αυτά φυσικά σε δρόμο με κανονική κυκλοφορία!

Ο πρώτος οίκος ανοχής για γυναίκες!

Gigolo  Η δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής Pam Corkery ιδρύει τον πρώτο οίκο ανοχής για γυναίκες με σκοπό να προσφέρει την καλύτερη νύχτα που θα μπορούσε ποτέ να περάσει μια γυναίκα.


Τι είναι αυτό που θέλουν οι γυναίκες από έναν άνδρα; Το θεληματικό πιγούνι, το μυστηριώδες βλέμμα, το γραμμωμένο κορμί, τα στιβαρά μπράτσα ή μήπως τελικά το μέγεθος είναι αυτό που μετράει πάνω από όλα;
Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα που έθεσε η δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής Pam Corkery, η οποία βρίσκεται στη διαδικασία δημιουργίας του πρώτου οίκου ανοχής για γυναίκες.
Η έρευνα περιλαμβάνει 20 ερωτήσεις που ετοίμασε η Pam Corkery μαζί με τη συνεργάτη της, Rebekah Hay.
Το υπό ίδρυση πορνείο θα διαθέτει χαμάμ, spa, δύο μπαρ, καθώς και ιδιωτικές αίθουσες για τις γυναίκες που θέλουν να δοκιμάσουν τα “εμπορεύματα” του πορνείου – εκπαιδευμένους άνδρες εργάτες του σεξ – όλα αυτά για 240 δολάρια την ώρα.
Η έρευνα αποκαλύπτει ότι η ιδέα της Pammy εγγυάται “την καλύτερη νύχτα που θα μπορούσε ποτέ να ζητήσει μια γυναίκα” και ζητάει από τις γυναίκες να δηλώσουν ανώνυμα τις προτιμήσεις τους στους άνδρες.
Διερωτάται κατά πόσο οι γυναίκες θα προτιμούσαν να πάνε στον οίκο ανοχής μόνες ή με φίλες τους, αν οι υπόγειοι χώροι στάθμευσης, τα ακριβά ντεκόρ και τα ερωτικά παιχνίδια είναι σημαντικά στοιχεία για τις πελάτισσες.
Σχετικά με τους άνδρες η έρευνα ρωτάει αν ο ιδανικός εραστής θα πρέπει να είναι υπάκουος, φιλικός ή δεσποτικός, αδύνατος, μυώδης ή σωματώδης και αν χρειάζεται να έχει κάνει αποτρίχωση στην επίμαχη περιοχή.
Διερωτάται αν οι γυναίκες προτιμούν τους άνδρες ‘’περιποιητικούς’’ ή ‘’άγριους’’ και αν το όργανο ενός άνδρα θα πρέπει να είναι μέτριου μεγέθους, μεγάλο ή … πολύ μεγάλο.
Ήδη αρκετές γυναίκες δήλωσαν ότι θα πάνε στο πορνείο.
Μια 24χρονη είπε θα πήγαινε για μια νύχτα με γυναικοπαρέα για την εμπειρία. Μια άλλη εξέφρασε την άποψη ότι θα πρέπει να ανοίξουν και άλλα αρσενικά πορνεία.
“Δεν βλέπω το λόγο γιατί αυτό να μην είναι καλή ιδέα”, υποστήριξε. “Όλο και περισσότερο οι γυναίκες νιώθουν σεξουαλικά απελευθερωμένες και πιο ανοιχτές στις χαρές, τον ενθουσιασμό και την αμαρτωλή ηδονή του σεξ και της βιομηχανίας του σεξ.
Οι γυναίκες είναι πιο ισχυρές και επιτυχημένες από ποτέ. Αν αυτό δεν αφήνει περιθώρια ή την επιθυμία για μια ολοκληρωμένη και σοβαρή σχέση, τότε ίσως είναι απολύτως λογικό να διεκδικήσουν οι γυναίκες την απόλαυση που δίνει ο πληρωμένος έρωτας, όπως ακριβώς κάνουν οι άνδρες εδώ και χρόνια”, πρόσθεσε

Πεθυμήσαμε καλοκαιράκι! (pics)


Εικόνες που μας αναστατώνουν...











Ανέκδοτο, το Αλτσχάιμερ!

  2 φίλοι με Αλτσχάιμερ πάνε παραλία. Κάποια στιγμή πεινάνε, λέει ο ένας στον άλλο:

- πάω στην καντίνα. Θες κάτι?

- τι να θέλω, αφού θα το ξεχάσεις.

- δε θα το ξεχάσω. Λέγε, θες κάτι?

- και πώς δε θα το ξεχάσεις?

- θα το λέω συνεχώς απέξω. Λέγε τι θες...

- εντάξει λοιπόν, θέλω ένα ε, ε, ε, ε, ένα παγωτό βανίλια με φράουλες. - εντάξει. Ξεκινάει, λοιπόν, μονολογώντας, "ένα παγωτό βανίλια με φράουλες, ένα παγωτό βανίλια με φράουλες, ένα παγωτό βανίλια με φράουλες, ένα παγωτό βανίλια με φράουλες,..." Στα 10 μέτρα του φωνάζει ο φίλος του, " και σαντιγυυυυυυυυυύ" - Εντάξειιιιιιιι, " ένα παγωτό βανίλια με φράουλες και σαντιγί, ένα παγωτό βανίλια με φράουλες και σαντιγί, ένα παγωτό βανίλια με φράουλες και σαντιγί, ένα παγωτό βανίλια με φράουλες και σαντιγί..." Του ξαναφωνάζει στα επόμενα 10 μέτρα, " και σιρόπι σοκολάταααααααα" - Εντάξειιιιιιιι, "ένα παγωτό βανίλια με φράουλες και σαντιγί και σιρόπι σοκολάτας, ένα παγωτό βανίλια με φράουλες και σαντιγί και σιρόπι σοκολάτας, ένα παγωτό βανίλια με φράουλες και σαντιγί και σιρόπι σοκολάτας, ..." Μετά από ένα πεντάλεπτο γυρνά πίσω με 2 τυρόπιτες και δίνει τη μία στο φίλο του. Τον κοιτά έκπληκτος αυτός και του λέει: - και η κόκα κόλα μου που είναι?????

Βρήκαν τον τάφο της Mona Lisa (pic)

Την τελευταία κατοικία της Lisa Gherardini Del Giocondo, της γυναίκας που κρύβεται πίσω από τον διάσημο πινάκα του Leonardo Da Vinci, Mona Lisa ισχυρίζονται ότι βρήκαν Ιταλοί ερευνητές....


Η κρύπτη ανακαλύφθηκε μετά από έρευνα δύο εβδομάδων σε ένα εγκαταλελειμμένο μοναστήρι από εμπειρογνώμονες που χρησιμοποίησαν αρχαίους χάρτες και έγγραφα.

Η κρύπτη βρέθηκε κάτω από το δάπεδο της μονής της St Ursula στη Φλωρεντία. Οι ερευνητές αφού αφαίρεσαν το τσιμέντο έφεραν στο φως ένα στρώμα αρχαίων τούβλων.

Ο καθηγητής Vinceti δήλωσε στην Βρετανική Daily Telegraph: «Κάτω από το βωμό έχουμε βρει δύο κρύπτες, η μια μεγαλύτερη από το άλλη και θεωρούμε ότι μια από αυτές είναι ο τάφος της Lisa Gherardini» και πρόσθεσε «Έχουμε ακόμη πολύ δρόμο μπροστά μας. Θα πρέπει να εργαστούμε μερικές μέρες ακόμα πριν φτάσουμε στον τάφο και να τον ανοίξουμε για να πάρουμε τα οστά»

«Στην αρχή ένιωθα φρίκη , αλλά τώρα είμαι γοητευμένος. θεωρώ ότι είναι ενδιαφέρον να ψάχνω που είναι η τελευταία κατοικία ενός εκ των προγόνων μου», αναφέρει ο Vinceti.


Παρόντες στην ανασκαφή ήταν και Natalia Gucciardini Strozzi, πρόγονος της Gherardini. Σύμφωνα με τους ιστορικούς η Gherardini πέθανε το 1542 και ήταν σύζυγος ενός πλούσιου εμπόρου μεταξιού του Francesco del Giocondo.Η ομάδα έχει βρει μέχρι τώρα κάποια όμορφα κομμάτια αγγειοπλαστικής. Ο στόχος της ανασκαφής είναι να συγκρίνουν οι επιστήμονες το DNA της Gherardini με δυο από τα παιδιά της τα οποία είναι θαμμένα στη εκκλησιά Santissima Annunziata της Φλωρεντίας και στη συνέχεια να προσπαθήσουν να συγκρίνουν το πρόσωπό της με αυτό του πίνακα του Da Vinci.

news247.gr

25χρονη...πρωταθλήτρια του σεξ !!!!



Μηχανή του σεξ ισχυρίζεται ότι είναι μια 25χρονη...


από το Έσσεξ, η οποία έκανε σεξ με 5.000 άνδρες, κρατώντας ημερολόγιο για τα επιτεύγματά της.
 Οι κανόνες και η προτροπή των φίλων της να δει κάποιον ειδικό, καθώς τη θεωρούν άρρωστη.

Η 25χρονη υποστηρίζει ότι έχασε ό,τι πολυτιμότερο είχε σε ηλικία 16 ετών και από τότε έχει κάνει σεξ όπου μπορείτε να.φανταστείτε. Σε κλαμπ, πάρκα, κινηματογραφικές αίθουσες, μπαλκόνια, αυλές, παραλίες κτλ.

Μάλιστα, κρατά και ημερολόγιο στο οποίο έχει σημειώσει κάθε λεπτομέρεια από τις σεξουαλικές της περιπέτειες με τους 5.000 άνδρες.

Όπως δήλωσε η ίδια “Βάζω έναν αστερίσκο σε αυτούς που ήταν οι καλύτεροι μέχρι τώρα” προσθέτοντας ότι στα 18 της είχε ήδη μετακομίσει από το σπίτι της και είχε ήδη κοιμηθεί με 800 άνδρες, ενώ όταν πάτησε τα 21 ο αριθμός εκτοξεύθηκε στους 2.289 εραστές.

Η αχόρταγη Λι ανέφερε πως ποτέ δεν κάνει σεξ δύο φορές με ένα άνδρα αλλά πάντα one night stands και για να τους αποφύγει τους δίνει ψεύτικο αριθμό τηλεφώνου.

Παράλληλα, όπως διηγείται μια φορά που πήγε διακοπές στη Ίμπιζα συνευρέθηκε με 4 άνδρες μέσα σε ένα βράδυ.

“Έχω δύο κανόνες: ποτέ δεν πάω με άνδρες που είναι δεσμευμένοι και πάντα παίρνω προφυλάξεις”, είπε συμπληρώνοντας με νόημα ότι όλα τα άλλα επιτρέπονται.

“Τώρα έχω πάει με 5.000 άνδρες και οι φίλες μου με συμβουλεύουν να πάω να δω κάποιον ειδικό καθώς λένε πως είμαι εθισμένη στο σεξ”. Ε λοιπόν εάν είμαι εθισμένη στο σεξ δε με νοιάζει, περνάω καλά και δεν θέλω να θεραπευτώ!”, λέει χαρακτηριστικά.

Εμείς δεν ξέρουμε τι να της ευχηθούμε ως προς τον αριθμό, γιατί τους έχει χιλιάσει από καιρό…

Η Melissa Debling πολύ sexy δίπλα στην θάλασσα..





Η Melissa Debling πολύ sexy δίπλα στην θάλασσα.. με see through

Δείτε την














Από βασίλισσα του παρκέ... βασίλισσα του πορνό! (photos)


Από βασίλισσα του παρκέ... βασίλισσα του πορνό! (photos)

Ο καιρός έχει γυρίσματα, και ο θυμόσοφος λαός επιμένει στο να λέει πως ο τροχός κάποια στιγμή θα γυρίσει, όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν και πολύ καλά.
Για ακόμα μια φορά βγαίνει σωστός, καθώς αν κοιτάξει κανείς την καριέρα της Brandy Blair (τώρα), θα δει ότι ο επαγγελματικός προσανατολισμός είναι κάτι το οποίο κινείται όπου να ‘ναι, και πιο...
...συγκεκριμένα…
όπου έχει χρήματα.
Η Brandy Blair που θεωρείται η «βασίλισσα» του πορνό, πριν γίνει πορνοστάρ, ήταν τσιρλίντερ στους Ατλάντα Χοκς του NBA.
Επειδή όμως το… τσιρλιντεριλίκι (sic), δεν της απέφερε αρκετά χρήματα, αποφάσισε να τα παρατήσει όλα και να γίνει βασίλισσα.
Και έτσι έγινε λοιπόν. Η βασίλισσα του πορνό.
Αφού σάρωσε τα βραβεία, πλέον είναι από τις πιο αναγνωρίσιμες Αμερικανίδες.





Απίστευτη φάρσα με χορευταρά αστυνομικό! (video)



Το τελευταίο πράγμα που περιμένει κανείς όταν τον σταματάει ο αστυνομικός στο δρόμο για έλεγχο, είναι να του βγει...
χορευταράς!

Δείτε τις απίστευτες εκφράσεις των θυμάτων της φάρσας όταν ο αστυνομικός δεν μπορεί να αντισταθεί και αρχίζει να χορεύει στο ρυθμό της μουσικής!

Queen Mary: το στοιχειωμένο πλοίο! Με ποιόν τρόπο πέθαναν οι άνθρωποι που το έχουν στοιχειώσει

Το
πλοίο “Queen Mary” ήταν ένα κρουαζιερόπλοιο πολυτελείας που αποσύρθηκε
το...

1967 και μετατράπηκε σε ξενοδοχείο Long Beach της Καλιφόρνια. Από
τότε μέχρι σήμερα το Queen Mary συγκαταλέγεται σε ένα από τα
πιο στοιχειωμένα μέρη στον κόσμο, αφού οι μαρτυρίες για φαντάσματα
στους χώρους του, είναι χιλιάδες!…

Το
πλοίο λειτουργεί σήμερα ως ξενοδοχείο αλλά και τουριστική ατραξιόν,
αποφέροντας μεγάλα κέρδη στην περιοχή. Επισκέπτες υποστηρίζουν πως
έχουν δει το φάντασμα μιας “κυρίας στα λευκά” ή ότι φαντάσματα παιδιών
στοιχειώνουν την πισίνα του πλοίου με πιο γνωστό το πνεύμα της Jackie,
ενός νεαρού κοριτσιού που έσπασε το λαιμό της καθώς έκανε βουτιά στην
πισίνα.

Η ιστορία του “στοιχειωμένου” πλοίου!

Το Queen Mary ναυπηγήθηκε στις 26 Σεπτεμβριου 1934 και ξεπερνούσε σε
μέγεθος και πολυτέλεια ακόμη και τον Τιτανικό.Κατά τη διάρκεια του Β’
παγκοσμίου πολέμου μετέφερε στρατεύματα επικυρηγμένο από τον ίδιο τον
Χίτλερ. Βρισκόταν στα ανοιχτά της Σκωτίας όταν στην προσπάθειά του να
αποφύγει μία τορπίλη, έπεσε πανω στο 70 τόννων πολεμικό CURACOA που το
συνόδευε, διαλύοντας το.

Ο κυβερνήτης του Queen Mary πιστός στις εντολές που είχε να μην
σταματήσει για κανέναν λόγο την πορεία του, εγκατέλειψε το πλήρωμα του
CURACOA αβοήθητο και δεν διέσωσε κανέναν ναυαγό. Από τότε μέχρι και
σήμερα ακούγονται οι φωνές και χτυπήματα στο μπροστινό μέρος του πλοίου
που λέγεται ότι τα προκαλούν οι άτυχοι ναυτικοί του CURACOA!

Τα φαντάσματα του Queen Mary!

Στο σαλόνι του πλοίου εμφανίζεται μια γυναίκα με λευκό φόρεμα ενώ στην
πρώτη θέση εμφανίζεται ένας άντρας ντυμένος με ρούχα από την δεκαετία
του ’30. Μαρτυρίες λένε πως σε μια από τις αποθήκες του πλοίου
εμφανίζεται το φάντασμα ενός παιδιού που παίζει στην πισίνα της
τουριστικής θέσης! Η καμπίνα Β340 είναι πλεόν κλειδωμένη και κανείς δεν
μπορεί να την επισκεφτεί αφού οι περίεργοι θόρυβοι που ακούγονται από
μέσα, τρομάζουν ακόμη και το προσωπικό του ξενοδοχείου!

Υπάρχουν ακόμη μαρτυρίες για το φάντασμα ενός ναύτη που κυκλοφορεί
φορώντας την μπλε στολή του. Στην κουζίνα ακούγονται οι φωνές του
μάγειρα που βρήκε φριχτό θάνατο από βασανιστήρια!

Η περισσότερο στοιχειωμένη περιοχή του πλοίου είναι το μηχανοστάσιο
όπου ένας 17χρονος ναύτης παγιδεύτηκε ενώ προσπαθούσε να αποφύγει μια
φωτιά. Έχουν ακουστεί από πολλούς ανθρώπους χτυπήματα και κρότοι στις
σωλήνες γύρω από την πόρτα.

Επισκέπτες λένε επίσης πως έχουν δει το φάντασμα μιας “κυρίας στα
λευκά”. Φαντάσματα παιδιών στοιχειώνουν την πισίνα του πλοίου με πιο
γνωστό το πνεύμα της Jackie, ενός νεαρού κοριτσιού που έσπασε το λαιμό
της καθώς εκανε βουτιά στην πισίνα. Μέντιουμ και “κυνηγοί φαντασμάτων”
που ερευνούν κατά καιρούς το πλοίο υποστηρίζουν πως ακούν το μικρό
κορίτσι να φωνάζει σπαραχτικά την μητέρα του και να ζητάει την αγαπημένη
κούκλα της.


Βραδυνή προσγείωση στο Ντουμπάι μέσα από το πιλοτήριο ενός Airbus A380 [Video]



Απολαύστε μία μοναδική εμπειρία προσγείωσης ενός σύγχρονου Airbus A380 μέσα από το πιλοτήριο, σαν να είστε ο κυβερνήτης του αεροσκάφους.



Η προσγείωση πραγματοποιείται κατά τις νυχτερινές ώρες στο υπερσύγχρονο αεροδρόμιο του Ντουμπάι κάτι που κάνει τις εικόνες που θα παρακολουθήσετε εντυπωσιακότατες. 






sexy Φαρσα


Τους ρωτάει τι ώρα είναι και μένουν με το στόμα ανοιχτό. Απόλυτα δικαιολογημένα θα λέγαμε. Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε...


Όταν ο Τσακ Νόρις ξεφτυλίζει τον Super Mario! (video)

 
Ποιος άλλο θα μπορούσε να πετύχει κάτι τέτοιο;



Μα φυσικά ο ένας, μοναδικός και ανυπέρβλητος Τσακ Νόρις!

Ο άρχοντας του... σύμπαντος κατάφερε με μια μόνο κίνηση να κάνει όσα ο Super Mario χρειάστηκε 8 πίστες!

Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο που σαρώνει στο YouTube:


Ελληνίδα παρουσιάστρια τρελαίνει με το κωλ-άν της.!!!


maria menounos 200x100 ΔΕΙΤΕ: Ελληνίδα παρουσιάστρια τρελαίνει με το κωλ άν της.!!! Χαμογελαστή όπως πάντα άλλωστε…
η Μαρία Μενούνος δεν αρνείται ποτέ να φωτογραφηθεί ακόμη και δεν φοράει ακριβές τουαλέτες, τακούνια και τόνους μακιγιάζ.! Αγαπημένη συνήθεια των αμερικάνων φωτογράφων έχει γίνει τις τελευταίες μέρες να στήνονται έξω από το studio του Dancing with the stars, ώστε να απαθανατίζουν τους celebrities που παίρνουν μέρος, και μεταξύα υτών, και η δική μας, Μαρία, που κάθε φορά καταφέρνει να κλέβει την παράσταση… φορώντας απλά αθλητικά ρούχα.! Αυτήν την φορά όμως την τσακώσανε με διάφανο κολάν που αποκάλυπτε κάτι παραπάνω από όσα ήθελε να δειξει.!
mmk1 ΔΕΙΤΕ: Ελληνίδα παρουσιάστρια τρελαίνει με το κωλ άν της.!!! mmk2 ΔΕΙΤΕ: Ελληνίδα παρουσιάστρια τρελαίνει με το κωλ άν της.!!! mmk3 ΔΕΙΤΕ: Ελληνίδα παρουσιάστρια τρελαίνει με το κωλ άν της.!!!

Από τη ματιά μιας γυναίκας ένας άντρας μπορεί να καταλάβει αν ενδιαφέρεται ή όχι [φωτο]


Το γυναικείο μυαλό αποτελούσε πάντα ένα μυστήριο για τους περισσότερους άντρες και ο αινιγματικός τρόπος σκέψης και δράσης τους έκανε αδύνατη την «αποκωδικοποίησή τους»… μέχρι τώρα! 
Επιστήμονες δηλώνουν ότι έχουν βρει τη λύση στο καλά κρυμμένο μυστικό του πώς μια γυναίκα δείχνει σε έναν άντρα ότι ενδιαφέρεται….

Η απάντηση βρίσκεται στα μάτια της!

Πρόσφατη μελέτη που δημοσιεύτηκε στο βιβλίο της life coach Ali Campbell («More than Just Sex») ερεύνησε τον τρόπο και το πού κοιτάει μια γυναίκα έναν άντρα που βλέπει για πρώτη φορά. Σύμφωνα με την ίδια το βλέμμα της μπορεί να του «αποκαλύψει» όσα χρειάζεται να ξέρει για τις… πιθανότητες του να την κατακτήσει.
Μέσα σε 45 δευτερόλεπτα από την πρώτη «ανταλλαγή βλεμμάτων» είναι αρκετά για να καταλάβει ένας άντρας αν η πόρτα του φλερτ είναι ανοιχτή, ή αν θα «φάει χυλόπιτα».

Αν λοιπόν μια γυναίκα κοιτάξει προς τα κάτω και μετά «σηκώσει» το βλέμμα της προς τα πάνω «σαρώνοντας» το πάτωμα, είναι σχεδόν σίγουρο ότι ενδιαφέρεται για το αρσενικό που έχει απέναντί της.
Αυτή η κίνηση των ματιών της δείχνει ότι «τσεκάρει» σε σύντομο χρόνο τα αισθήματά της. Δείχνει το ενδιαφέρον της αλλά προσπαθεί να καταλάβει πόσο της αρέσει ο άντρας που κοιτάει.
«Αυτό είναι που γυρεύετε. Είναι η τέλεια ένδειξη ότι μια γυναίκα ενδιαφέρεται για εσάς» λέει η Campbell.

Ακόμη και μια ντροπαλή ματιά προς το πλάι, που άλλοτε οι άντρες εκλάμβαναν ως απόρριψη, σημαίνει ακριβώς το αντίθετο. Η γυναίκα που κοιτάζει ντροπαλά και διστακτικά προς το πλάι ενδιαφέρεται!
Αν το βλέμμα μιας γυναίκας σηκωθεί προς τα πάνω για περίπου 45 δευτερόλεπτα και μετά σας κοιτάξει κατάματα είναι ένα ακόμη σημάδι ότι δείχνει το ενδιαφέρον της για εσάς και σκέφτεται αν είστε ο κατάλληλος σύντροφος για εκείνη.

Όταν όμως ένας άντρας κοιτάει κατάματα μια γυναίκα και εκείνη κοιτάει πάνω από το κεφάλι του ή τον κοιτάει επίμονα μέσα στα μάτια χωρίς αναστολές αυτό κατά πάσα πιθανότητα σημαίνει ότι… οι «πόρτες του φλερτ» δεν άνοιξαν καν και ίσως θα ήταν καλύτερα να την ξεχάσει!
«Αν σας συμβεί αυτό είναι μάλλον καλύτερα να την αφήσετε στην ησυχία της και να προχωρήσετε στην επόμενη» προσθέτει η Campbell.
newsbeast.gr 

 
Powered by Blogger