Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

«Ροζ» πρόταση 1 εκατ. ευρώ στην γυναίκα με τα δύο αιδοία (βίντεο)

 22/1/2012, 3:06 μμ. Ποιος έκανε την πρόταση; O Steven Hirsch , αφεντικό της Vivid. 

Η νεαρή ξανθιά έγινε γνωστή πριν λίγες μέρες καθώς πάσχει από το "uterus didelphys".

"Ποτέ δεν θα έκανα κάτι τέτοιο, δεν θα το σκεφτόμουν καν σαν ιδέα. Το μόνο που θέλω είναι όλοι αυτοί να με αφήσουν ήσυχη", είπε η 27χρονη στην εκπομπή "This Morning" και πρόσθεσε "Πριν από λίγες μέρες έλαβα ένα γράμμα από τον ιδρυτή της Vivid Steven Hirsch το οποίο έλεγε "Ms Jones είστε μια μοναδική γυναίκα με ένα μοναδικό χαρακτηριστικό. Η εταιρεία μου και εγώ σας προσφέρουμε 1 εκατ. δολ. με όλα τα έξοδα καλυμμένα για να είστε η πρωταγωνίστρια σε ταινία μας".

H Jones μιλώντας στην εκπομπή εξήγησε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.
"Εχασα δύο φορές την παρθενιά μου. Στην αρχή το σεξ ήταν οδυνηρό. Όταν κατάλαβα τι μου είχε συμβεί κόντευα να τρελαθώ. Ντρεπόμουν πάρα πολύ. Ο τότε φίλος μου μου έλεγε πως εγώ είχα το πρόβλημα και δεν βοηθούσε καθόλου. Πήγα στο γιατρό μου εξήγησε τι ακριβώς συνέβαινε και από τότε έχω συμβιβαστεί. Δεν θέλω να κάνω επέμβαση αφού όπως μου είπε ο γιατρός μου μπορώ να κάνω παιδιά και να τα γεννήσω με καισαρική. Αν θέλουν κάποιες γυναίκες να δουν πολύ ευχαρίστως να με δουν. Δεν είναι κάτι για το οποίο ντρέπομαι. Νιώθω όπως όλες οι γυναίκες".


Εστιατόριο στη μέση της θάλασσας



Ανάλογα με τις παλίρροιες εξαρτάται και το πως θα το προσεγγίσετε. Αν δυσκολευτείτε πάντα υπάρχει μια μικρή βάρκα που θα αναλάβει την μεταφορά σας από την ακτή στον βράχο και μετά πάλι πίσω.

Μην περιμένετε πολυτέλειες εδώ. Ουσιαστικά πρόκειται για μια μικρή καλύβα αλλά τι παραπάνω μπορεί κάποιος να ζητήσει. Απομακρυσμένη παραλία, ξενοιασιά και φρέσκα θαλασσινά σε συνδυασμό με παραδοσιακές γεύσεις της Τανζανίας.

Όσο για το ποτό, στο Rock Restaurant υπάρχει μια αξιοπρεπής συλλογή από κρασιά, μπύρες και αναψυκτικά αλλά ακόμα και σαμπάνια!

Πηγή

Την κλείδωσε στο μπάνιο για 9 χρόνια

 Εννέα ολόκληρα χρόνια φυλακισμένη στο μπάνιο από τον ίδιο τον πατέρα της έζησε μία κοπέλα στην Παλαιστίνη. Η άτυχη κοπέλα κλειδώθηκε στο μπάνιο από τον πατέρα της, όταν ήταν κοριτσάκι 11 ετών, και βγήκε από αυτό 20χρονη γυναίκα. Η απελευθέρωσή της ήρθε, όταν άντρες της αστυνομίας άκουσαν τις κραυγές της με τις οποίες καλούσε απεγνωσμένα σε βοήθεια. Έτσι αφού...



έκαναν έλεγχο, ανάγκασαν τον πατέρα της να ανοίξει την πόρτα του μπάνιου, όπου ανακάλυψαν τη νεαρή γυναίκα. Η 20χρονη πλέον, έντεκα ολόκληρα χρόνια δεν είχε βγει από το μπάνιο, μέσα στο οποίο υπήρχε ένα στρώμα για να κοιμάται και μία κουβέρτα.

Ο πατέρας παραδέχθηκε ότι κρατούσε την κόρη του έγκλειστη από όταν ήταν 11 ετών, λόγω …οικογενειακών διαφορών.

Η Rihanna με string στην παραλία !

Πώς απαντούν οι επαγγελµατίες σε περίοδο κρίσης στην ερώτηση : “πώς πάει η δουλειά” ;


- Φούρναρης : ψίχουλα

- Μανάßης: κολοκύθια

- Αγρότης: ζήσε Μάη µου να φας τριφύλλι

- Ανθοπώλης: µαρασµός

- Υφασµατέµπορος: πανί µε πανί

- Ψαράς: ούτε λέπι

- Φαρµακοποιός: µε το σταγονόµετρο

- Ηλεκτρολόγος: δεν ßλέπω φως

- Υδραυλικός: µούφα η δουλειά

- Mηχανικός αυτοκινήτων: στο ρελαντί

- Εµπορος χαλιών: Χάλια

- Κοµµωτής: τρίχες

- Ψιλικατζής: ψιλοπράγµατα

- Νεκροθάφτης: ψόφια πράγµατα

- Tυπογράφος: ούτε φύλλο

- Νεκροθάφτης: µεγάλη νέκρα

- Βοθρατζής: σκατά

- Ναυτικός: πιάσαµε πάτο

- Στρατιωτικός: ßήµα σηµειωτόν

- Τσατσά: πο*τσες

- Πόρνη: Αραχνιάσαµε

- Χρηµατιστής: Δεκάρα τσακιστή

- Πρωθυπουργός: Παραλάßαµε χάος

Πηγή

Η πορνοστάρ Breanne Benson @ twitter !















Η πορνοστάρ Breanne Benson @ twitter !

 
Powered by Blogger