Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Χαμός στο Facebook της Νάντιας Μπουλέ!









Οι 10 πιο σέξι αθλήτριες (videos)


Ο αθλητισμός μπορεί να δείχνει ότι είναι ένας χώρος περισσότερο για άνδρες, ωστόσο και οι γυναίκες έχουν καταφέρει να κάνουν εντυπωσιακή παρουσία.
Σε όλα τα αθλήματα του κόσμου κάποιος μπορεί να βρει κάτι πολύ ενδιαφέρον και να το παρακολουθεί φανατικά. Ειδικά για τους άνδρες αυτό είναι ακόμα πιο εύκολο, καθώς η παρουσία συγκεκριμένων αθλητριών βοηθούν περισσότερο σε αυτό.

Το Onsports βάζει στις προτιμήσεις σας, δέκα νέα αθλήματα, καθώς σας παρουσιάζει τις ισάριθμες πιο σέξι παρουσίες στον χώρο των σπορ.


Αλάνα Μπλάνχαρτ – Σερφ

Νίκι Γκούντεξ – Ποδηλασία

Άλισον Στόουκ – Στίβος

Aναστασία Άσλεϊ - Σερφ

Μπία και Μπράνκα Φερέ – Συγχρονισμένη κολύμβηση

Αμάντα Μπερντ – Κολύμβηση

Κρίστι Λέσκινεν – Ελεύθερη αθλήτρια

Μαρία Κιριλένκο – Τένις

Μία Ασάο – Μπιτς Βόλεϊ

Άνα Ρόουσον – Γκολφ
πηγή


Lacey Banghard topless

aAfkjfp01fo1i-26903/loc549/606760737_iss0212_nuts_babes_in_bed_nuts_co__uk_01_122_549lo.jpg



aAfkjfp01fo1i-9089/loc105/606769557_iss0212_nuts_babes_in_bed_nuts_co__uk_13_122_105lo.jpg


aAfkjfp01fo1i-16669/loc121/606792510_iss0212_nuts_babes_in_bed_nuts_co__uk_24_122_121lo.jpg

aAfkjfp01fo1i-27476/loc458/606823257_iss0212_nuts_babes_in_bed_nuts_co__uk_35_122_458lo.jpg

initial/loc544/606826882_iss0212_nuts_babes_in_bed_nuts_co__uk_36_122_544lo.jpg


aAfkjfp01fo1i-9895/loc533/606876184_iss0212_nuts_babes_in_bed_nuts_co__uk_96_122_533lo.jpg


Σε ποια σταρ ανήκουν αυτά τα οπίσθια; (pics)

Είναι πολύ γνωστή και είναι γνωστή εκτός των άλλων και για τα οπίσθιά της. Ο λογος φυσικά για την..
Jennifer Lopez. Ας θυμηθούμε λοιπόν την "hot" εμφάνιση που έκανε πριν λίγο καιρόφορώντας ένα κοντό strapless φόρεμα το οποίο ήταν και η αρχή τον αποκαλύψεων που έγιναν στην συνέχεια, καθώς ένας φωτογράφος κατέβασε την κάμερα του χαμηλά, "τρύπωσε" κάτω από το φόρεμα της Jennifer, και αποκάλυψε σε όλους εμάς τα οπίσθια της τραγουδίστριας.






 Πηγή

Ξενοδοχείο Ηφαίστειο



Ψάχνετε  για ένα μαγικό καταφύγιο; Το Magic Mountain Lodge, είναι ένα  ξενοδοχείο και βρίσκεται στο  Huilo Huilo στη Χιλή. Το ξενοδοχείο, είναι σχεδιασμένο σαν  ένα ηφαίστειο και βγαίνει ένας καταρράκτης , αντί της λάβας. Αν θέλετε να δειτε ένα πραγματικό ηφαίστειο μπορείτε απο το παράθυρο του δωματίου να δείτε το ηφαίστειο Αrenal

Με τι τρέφονται οι ... ψυχικοί βρικόλακες ;

Αναρίθμητες είναι οι ταινίες που παρουσιάζουν τα θρυλικά πλάσματα του σκότους να πλησιάζουν το θύμα τους, να το γοητεύουν και αφού το παρασύρουν, να το σκοτώνουν δαγκώνοντάς το στο λαιμό, με λεία το πολύτιμο συστατικό της ζωής: το αίμα. Εξαιτίας της μεγάλης δημοτικότητας του βρικόλακα πολλοί είναι εκείνοι που ισχυρίζονται ότι είναι βρικόλακες, ιδιαίτερα άτομα που έχουν εμπνευστεί από την Γκόθικ κουλτούρα των βρικολάκων.Οι άνθρωποι φαίνεται να ελκύονται από την υποκουλτούρα των βρικολάκων εξαιτίας της ανάγκης του ανθρώπου να ανήκει σε μια ομάδα-κοινότητα με τις ίδιες απόψεις και πιστεύω.Υπάρχουν πολλές δραστηριότητες καθώς και επίπεδα συμμετοχής, όπως τα αναγνωστικά κλαμπ με θέμα τα όντα του σκότους μέχρι και τα τελετουργικά πόσης αίματος. Ορισμένοι φορούν ακόμη και κάπες, ενώ άλλοι προχωρούν ένα βήμα πιο πέρα τοποθετώντας ψεύτικους κυνόδοντες.



Η πραγματικότητα όμως είναι λίγο διαφορετική. Υπάρχουν παρασιτικά πλάσματα που τρέφονται από το αίμα κυρίως οικόσιτων και όχι μόνο ζώων. Η νυχτερίδα βρικόλακας είναι ένα εμφανές παράδειγμα. Ωστόσο υπάρχουν και εκείνοι που πίνουν αίμα με την αιτιολογία ότι τους συντηρεί. Το ανθρώπινο όμως πεπτικό σύστημα δεν είναι κατάλληλο για να αφομοιώνει αίμα, αν και μερικές μόνο σταγόνες δεν βλάπτουν! Ο κίνδυνος βέβαια πόσης αίματος είναι άλλος-η μετάδοση κάποιας ασθένειας από το «θύμα» στον «βρικόλακα».




Οι Ψυχικοί βρικόλακες είναι μια κατηγορία εντελώς διαφορετική. Τροφή τους δεν είναι το αίμα αλλά η ανθρώπινη ενέργεια. Όσοι πιστεύουν στην ύπαρξη των ψυχικών βρικολάκων, υποστηρίζουν πως κυκλοφορούν ανάμεσά μας, χωρίς εμείς να το αντιλαμβανόμαστε πως πρόκειται γαι βρικόλακες. Είναι συνήθως άνθρώποι που μας πλησιάζουν και καταφέρνουν να διεισδύσουν στις «ενεργειακές μας αποθήκες» και να απορροφήσουν κάθε σταγόνα ενέργειας από το σώμα μας.

Πολλοί ισχυρίζονται πως οι ψυχικοί βρικόλακες έχουν την ικανότητα να πλησιάζουν τα θύματά τους κατά τη δάρκεια της νύχτας και να τους κλέβουν την ενέργεια , χωρίς να γίνονται αντιληπτοί. Τα θύματα ξυπνούν το πρωί εξουθενωμένα, χωρίς να μπορούν καν να σηκωθούν από το κρεββάτι αφού οι "μπαταρίες" του οργανισμού τους είναι άδειες!

Πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα άποψη η οποία όμως δεν έχει ακόμη και σήμερα αποδειχτεί πειραματικά, αφού ακόμη δεν έχει καταστεί δυνατή η απόδειξη ότι η ψυχική ενέργεια όντως υπάρχει. Το γεγονός ότι ομάδες ατόμων πιστεύουν πως βρικόλακες όντως υπάρχουν δεν είναι ασυνήθιστο.


Έτσι και αλλιώς οι άνθρωποι πιστεύουν σε κάθε είδους άυλα όντα που ποτέ δεν αποδείχτηκαν υπαρκτά. Μέχρι να αποδειχτεί κάτι τέτοιο, οι βρικόλακες θα βρίσκονται μακριά από μας, χαμένοι μέσα στις σελίδες κάποιου παλιού σκονισμένου βιβλίου.


Πώς γίνεται το cyber sex???








Σύμφωνα με τις στατιστικές, οι περισσότεροι άντρες που δουλεύουν σε πολυεθνικές εταιρείες, το εργασιακό καθεστώς των οποίων απαιτεί την παραμονή τους για πολλές ώρες στο γραφείο, έχουν δοκιμάσει το cyber sex με κάποια συνάδελφό τους ή ακόμα και με τελείως άγνωστα άτομα.




Βέβαια, είτε με συνάδελφο είτε με μια ξένη το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Ευτυχώς, όμως, όταν κάνεις διαδικτυακό sex δεν μπορείς να κολλήσεις καμία ασθένεια, πέρα από τους ιούς των υπολογιστών.



Η ερώτηση αν το cyber sex θεωρείται «κέρατο» δεν είναι εύκολο να απαντηθεί. Το επίπεδο της έντασης με την οποία διεξάγεται το εικονικό φλερτ, θα μπορούσε να αποτελέσει έναν καλό δείκτη για να εκτιμήσει κανείς αν πρόκειται για απάτη ή όχι. Αν τα μηνύματα δεν ξεπερνούν τα απλά κομπλιμέντα, τότε δεν πρέπει να υπάρχει καμία ανησυχία, αλλά ούτε και επιπτώσεις.




Άσε τη θεωρία και πέρνα στην πράξη: Πού θα βρω παρτενέρ;Γεμάτος ο τόπος. Σε site ανταλλαγής συντρόφων, σε chat rooms, σε όλα τα sitesψηφιακών «συνοικεσίων», στο Facebook, στο Myspace, ακόμα και το απλό email κάνει τη δουλειά του μια χαρά. Ωστόσο, τo τελευταίο ενδείκνυται αν η παρτενέρ σου είναι γνωστή.



Πώς γίνεται;
Με το χέρι. Όχι, δεν αστειευόμαστε, όντως με το χέρι. Πληκτρολογώντας κυρίως, αλλά χρησιμοποιώντας κι άλλα μέρη του σώματός σου. Εννοούμε τα μάτια και τις φωνητικές χορδές. Αν θελήσεις να περάσεις στο επόμενο στάδιο, από την απλή ανταλλαγή «απόψεων», θα χρειαστείς web camera κι ένα μικρόφωνο. Φυσικά η γρήγορη σύνδεση στο ίντερνετείναι απαραίτητη, αλλιώς μην μπαίνεις καν στον κόπο. Πολλές από τις «έμπειρες» ιέρειες του cyber sex απαιτούν να σε δουν στην κάμερα, προκειμένου να σε περάσουν από face control. Αν δεν έχεις σκοπό να καρφωθείς και να πέσεις σε καμιά σατανική σύμπτωση (π.χ, η cyber παρτενέρ σου να είναι η κουνιάδα), τότε τήρησε αποστάσεις ασφαλείας και απλά μην συναινέσεις. Μην ανησυχείς, υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές. Το μικρόφωνο, από την άλλη, ευνοεί ηχητικά εφέ που ανάβουν τα αίματα (π.χ. ερωτικά βογκητά) και δεν είναι τόσο κακό.


Τι πρέπει να προσέξω;
Να μην αποκαλύψεις κανένα προσωπικό σου δεδομένο –ούτε καν το όνομά σου. Πρόσεξε, υπάρχουν πολλοί επιτήδειοι εκεί έξω. Έχε υπόψη σου ότι πολλοί άντρες το παίζουν γυναίκες για να αποσπούν πληροφορίες από κορόιδα. Πρόσεξε να μην γίνεις επίτιμο μέλος τους.


Πού πρέπει να είμαι καλός;
Στο να ενεργοποιήσεις τη φαντασία σου. Το cyber sex θέλει φαντασία άνευ περιορισμών. Μόλις καταλάβεις τι περίπου είναι αυτό που την ανάβει περισσότερο, στήσε την ιδανική ερωτική σκηνή. Εδώ παίζει ρόλο πόσο εκφραστικός είσαι στα λόγια και πόσο καλός στο γράψιμο. Επαναλαμβάνουμε, όμως, ότι αυτό που παίζει τεράστιο ρόλο είναι να καταλάβεις από την αρχή τι θέλει. Της αρέσουν τα βρομόλογα και γουστάρει έναν νταβρατισμένο μπετατζή; Της αρέσουν οι gentlemen-κακά παιδιά και θέλει έναν Μπουγιούρη από το «Ανατολικά της Εδέμ»; Γουστάρουν το «θα σου κάνω αυτό, θα σου κάνω μετά το άλλο, θα σε δέσω ανάποδα και θα σε κρεμάσω από τον πολυέλαιο» ή μήπως λογάκια τύπου «κι όπως το ηλιοβασίλεμα φώτιζε τις καμπύλες του κορμιού σου, εγώ ένιωθα σκλάβος των χειλιών σου» και τα συναφή; Κατάλαβέ το από την αρχή, ειδάλλως δεν θα συνεννοηθείτε.


Πώς να ξεκινήσω;
Ξεκίνησε με κάποια «ελαφρά» κομπλιμέντα, δείξε ότι ενδιαφέρεσαι, άφησέ την να σου περιγράψει τι φοράει και πού βρίσκεται. Μόλις σου πετάξει οποιοδήποτε υπονοούμενο ή σου κάνει πάσα για μια φαντασίωσή της, τότε κράτησέ την εκεί. Επένδυσε στη φαντασίωση. Αργά και σταθερά. Χωρίς να βιάζεσαι. Πολλά προκαταρκτικά, πολλή ατμόσφαιρα, πολλές λεπτομέρειες.


Και μετά και μετά;
Ανταποκρίσου στις προσδοκίες της. Ανάσαινε βαριά στο μικρόφωνο για να δείξεις ότι το ζεις. Γράψε της πόσο χαίρεσαι, όταν χαίρεται κι εκείνη. Απογείωσέ την. Χόρεψε μαζί της τανγκό, το cyber sex θέλει δυο καλοκουρδισμένους παρτενέρ. Άλλωστε είναι το μόνο είδος sex που ενδείκνυται για να τελειώσετε ταυτόχρονα.


Να γίνω πιο τολμηρός;
Κανένα πρόβλημα, αρκεί να μην γίνεις γελοίος. Το cyber sex ενεργοποιεί τη φαντασία και η απόσταση δημιουργεί ασφάλεια στην παρτενέρ σου, που ξέρει ότι δεν πρόκειται να αποκαλυφθεί, γι’ αυτό είναι πιθανότατα διατεθειμένη να αφήσει όλα τα ταμπού της στην άκρη. Καν’ την λοιπόν να ζήσει αυτό που δεν μπορεί να βιώσει στην πραγματική ερωτική της ζωή, λόγω αναστολών. Αυτοϊκανοποιηθείτε, περιγράψτε περίεργες στάσεις, κάντε τα πάντα όλα.



Και μετά και μετά;Ε, τώρα να μην γινόμαστε κι αδιάκριτοι. Λογικά πρέπει να γράφεις ήδη με το ένα μόνο χέρι (εννοείς τι εννοούμε). Είναι πολύ πιθανόν, όμως, να κάνει το ίδιο και εκείνη.


Και μετά και μετά;
Αγαπητέ, καλύτερα να μην υπάρχει μετά. Αν το cyber sex σού έχει γίνει συνήθεια, αυτό σημαίνει ότι έχεις κάποια συναισθηματικά κενά και ελλείψεις στον ερωτικό τομέα. Ίσως είναι τότε καλύτερο να κόψεις τη σύνδεση και να απευθυνθείς σε έναν ψυχολόγο.


Πηγή

Η Άνα από τη μεγάλη των σέξι σχολή









Από τον Μεγάλο Αδερφό

Η κατάληξη “-ιτς” φέρνει στο μέσο αντρικό μυαλό επιφωνήματα κερκίδας ακόμα και αν δεν καλπάζει στο χορτάρι κάποιος μπαλαδόρος. Διότι, οι γείτονες Σέρβοι, πιστοί θιασώτες της μεγάλης σχολής των Πλάβι, ναι μεν συνεχίζουν να παράγουν “μάγους” της στρογγυλής θεάς και “φονιάδες” των μπασκετικών παρκέ, αλλά και στα κορίτσια δεν πάνε πίσω. Εξ ορισμού ζεσταίνεται η κερκίδα. 

Παράδειγμα η  Άνα Δημητρίεβιτς.
Η οποία επέστρεψε φέτος στη μικρή οθόνη για να υπενθυμίσει στο ανδρικό κοινό ότι η μητρότητα δεν στέρησε, αλλά ενίσχυσε το αντιφατικό σεξαπίλ που την χαρακτήριζε από την εποχή που μας συστήθηκε μέσα από το σίριαλ “Για την Άνα”. Πλέον στο πλευρό του εξαιρετικού Βασίλη Χαραλαμπόπουλου ή καλύτερα “Βαγγέλη” -στη ελληνική version του “My name is Earl”- ετοιμάζεται να μεταμορφωθεί από μοιραία γυναίκα, σε αστείο κορίτσι. Κι αυτό είναι που  γουστάρουμε περισσότερο (ok, συν το παρακάτω shooting)…


Συλλαλητήριο την Κυριακή κατά των νέων μέτρων


Συλλαλητήριο την Κυριακή κατά των νέων μέτρων
Συλλαλητήριο θα διοργανώσει το πρωί της Κυριακής στην πλατεία Συντάγματος η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, ενάντια στα νέα μέτρα που επιβάλει η τροίκα στη χώρα μας. Παρ' όλη τη ψήφιση του νένου μνημονίου οι Έλληνες πολίτες αρνούνται να δεχθούν ότι θα εφαρμοστούν τόσο σκληρά μέτρα. 

Γιατί οι γυναίκες από την Σουηδία είναι οι πιο καυτές του πλανήτη;


Θεωρούνται και όχι άδικα από τις μεγαλύτερες φαντασιώσεις του ανδρικού πληθυσμού. Οι γυναίκες από την...

Σουηδία είναι οι πιο καυτές από κάθε άλλη χώρα του κόσμου. Πραγματικά δεν υπάρχει αρσενικό που να μην τις κυνηγάει. Τελικά τι είναι αυτό, που κάνει αυτά τα κορίτσια τόσο ποθητά;

Ένας blogger επιχειρεί να μας λύσει την απορία και φαίνεται να πέφτει μέσα. " Οι γυναίκες από την Σουηδία είναι η φαντασίωση του κάθε άντρα. Ψηλές, πανέμορφες, ξανθές, προικισμένες και ιδιαίτερα αθλητικές είναι ότι πρέπει. Αυτά τα κορίτσια-βίκινγκ είναι το ένιγμα τυλιγμένο σε ένα χαρτί και τα αρσενικά προσπαθούν να τις ξετυλίξουν χωρίς ποτέ να τα καταφέρουν".

Μάλιστα μας δείνει 10 tips για να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι με μια Σουηδέζα. Για ρίξτε μια ματιά

1. Παίξτε το πλούσιοι. Σε αυτές τις γυναίκες αρέσει το ακριβό καλώς ή κακώς

2. Μάθετε να παίζετε DJ μουσική. Για κάποιον λόγος τις ξετρελαίνει αυτό και μάλιστα θα νομίσει ότι είστε πολύ cool!

3. Καλέστε την για ένα ποτήρι τσάι. Μην σας μπερδεύει αυτό. Είναι κωδική ονομασία στα παλιά τα χρόνια για να κάνετε σεξ!! Τολμήστε το.

4. Φορέστε εφαρμοστά, κολλητά jean. Θα δείχνετε πολύ καλύτερα. Αυτά αρέσουν σε αυτές τις κοπέλες και σίγουρα μπορείτε να το κάνετε.

5. Πάντα το μπαρ σου να είναι γεμάτο. Το ποτό είναι μια ουσία που διεγείρει πολύ κόσμο. Ακόμα και οι γυναίκες από την Σουηδία θα τρελαθούν, ειδικά άμα δουν ότι είστε προετοιμασμένοι για όλα.

6. Μην ξεχνάτε να λέτε ότι στην Σουηδία τα πάντα είναι καλύτερα. Θα ξετρελαθούν με αυτό πιστέψτε μας.

7. Πηγαίνετε την σε ένα μαγαζί με έπιπλα(ΙΚΕΑ κ.α.) Άμα καταφέρετε να ξεπεράσετε αυτήν την δοκιμασία μαζί της, μπορείτε να κάνετε πραγματικά τα πάντα.

8. Να είστε επικοινωνιακοί και να προσπαθείτε να τους κάνετε κοπλιμέντα. Οι Σουηδοί δεν το κάνουν αυτό και συνήθως δεν πετυχαίνουν τίποτα με την ησυχία τους.

9. Κάντε εσείς την πρώτη κίνηση. Ζητήστε τους το τηλέφωνο τους. Θα τους αρέσει. Συνήθως αυτές κάνουν κάτι τέτοιο, για αυτό πρέπει να ενεργήσετε αστραπιαία.

10. Μάθετε και καμία ντόπια λέξη. Τους ξετρελαίνουν κάτι τέτοια και σας φέρνουν φυσικά και πιο κοντά. Χιούμορ πάνω απ' όλα.

 Πηγή

Οι πιο απίθανες φιλίες




Κι όμως, ταίριαξαν!


Ποιος είπε ότι τα ζώα δεν χρειάζονται ένα φιλαράκι να λένε τα προβλήματά τους και να μοιράζονται τις χαρές τους;

Σε αυτές τις φωτογραφίες φαίνεται ότι για να αναπτυχθεί μια φιλία δεν χρειάζεται απολύτως τα ζώα να είναι από το ίδιο είδος… ούτε καν να μιλούν την ίδια γλώσσα!

Δείτε μερικές από τις πιο ασυνήθιστες φιλίες ζώων…


Ενα γουρουνάκι και ένα Ροδέσιαν Ρίτζμπακ


Μια μαϊμού παρέα με ένα περιστέρι


Μια τίγρη και ένας μικρός ουρακοτάγγος


Πίτμπουλ, γάτα σιάμ και κοτοπουλάκια




Ένας μακάκας προστατεύει μια γατούλα


Ελέφαντας και πρόβατο


Μια κουκουβάγια και ένα λαγωνικό


Ένα λιοντάρι, μία αρκούδα και μία τίγρης


Ιπποπόταμος και κατσίκι


Μια γατούλα φιλάει ένα ιγκουάνα




Πηγή

Οι πιο φοβερές ατάκες για την κρίση

crisis

-Έχω αρκετά χρήματα για να περάσω μέχρι το τέλος του μήνα. Του προηγούμενου...

-Τις προάλλες ένα αυτοκίνητο στούκαρε στη βιτρίνα ενός καταστήματος και φώναξε ο καταστηματάρχης: Επιτέλους, μπήκε ένας άνθρωπος στο μαγαζί.

-Κάθε φορά που μιλάει ο Βενιζέλος κρύβεται το πορτοφόλι μου από μόνο του...

-Γιατί πήγε στο Κατάρ ο Πρωθυπουργός? Εμείς στο Σιχτίρ τον στείλαμε...

-Αν το ελληνικό κράτος αναλάβει την έρημο Σαχάρα σε λίγα χρόνια θα υπάρχει έλλειψη άμμου!!!

-Μη κλέβετε, μη λέτε ψέματα, μη πουλάτε ναρκωτικά, η κυβέρνηση δε γουστάρει ανταγωνιστές!

-Τα πράγματα γίνονται ολοένα και χειρότερα.....χθες πέρασα από το Σύνταγμα και είδα τα περιστέρια να ταΐζουν τους ανθρώπους.

-Έβγαλα το Δημοτικό.. Έβγαλα το Γυμνάσιο και το Λύκειο.. Έβγαλα & το Πανεπιστήμιο...Και τώρα για να βρω δουλειά πρέπει να βγάλω ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ!

- Δεν είναι θέμα χρέους, αλλά ανταλλαγής οργάνων: Τους χρωστάμε τα άντερά μας - θα πάρουν τ' @ρχίδι@ μας!

- Ευτυχώς που είμαστε υπό τον έλεγχο του ΔΝΤ (ΕΥ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ)

-Σκέφτονται να κατέβουν στο Σύνταγμα για διαμαρτυρία οι ληστές και οι λωποδύτες. Κατηγορούν τη κυβέρνηση για μονοπωλιακές τακτικές στο επάγγελμα.

-Γνωρίζω οικογένεια με 2 συνταξιούχους και 2 εργαζόμενους. Που κάνω καταγγελία;

- Οι ΓΕΡΜΑΝΟΙ είναι φίλοι μας (ΑΡΤΕΜΗΣ ΜΑΤΣΑΣ)

-Ένας μέσος εργαζόμενος παίρνει τη μέρα 23?... τα 2 πάνε στο ΙΚΑ, 2 στα κοινόχρηστα, 6 η ΔΕΗ και 10 η εφορία! Μένουν 3! ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΙ ΑΥΤΑ!

-Πώς κλίνεται το ρήμα πτωχεύω; = Εγώ πτωχεύω, εσύ κερδίζεις, αυτός πλουτίζει, εμείς πεινάμε, εσείς τα τρώτε, αυτοί μας πηδάνε!

 Πηγή

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Ένα σουβλάκι ρε Φίλε!!!



Πάει ένας τύπος μέσα σε ένα σουβλατζίδικο και λέει στο μαγαζάτορα: "Μια πίτα με γύρο."
"Στη σειρά σου!", του λέει ο μαγαζάτορας.

Κοιτάζει αριστερά δεξιά μέσα στο μαγαζί ο τύπος αλλά δεν βλέπει καθόλου κίνηση! Ούτε ένας δεν υπήρχε!
Μετά από λίγο.
"Μια πίτα με γύρο ρε φίλε."
"Στη σειρά σου!", του λέει ξανά.
Ξανακοιτάει αριστερά δεξιά πάλι κανείς στο μαγαζί! Μετά από λίγο.
"Τι θα γίνει ρε φίλε η πίτα;"
"Στη σειρά σου!"
"Της μάνας σου!", του απαντάει ο τύπος.
"Επ, εσύ το είπες αυτό;"
"Πού να ξέρω. Της πουτάνας γίνεται εδώ μέσα!"

Πόσες φορές την ημέρα κοιτάτε το κινητό σας;

Πόσες φορές την ημέρα κοιτάτε το κινητό σας; Στελέχη της Nokia αναρωτήθηκαν κάποια στιγμή κάτι τρομερά άχρηστο, αλλά για κάποιο λόγο ενδιαφέρον: πόσες φορές τη μέρα κοιτά ένας άνθρωπος το κινητό του; Ας προσπαθήσουμε να μαντέψουμε. Δέκα φορές; Λίγες είναι.
Μήπως είκοσι φορές; Κι όμως, σύμφωνα με τα στοιχεία της Nokia, ο μέσος άνθρωπος κοιτά το...κινητό του 150 φορές την ημέρα!
Το νούμερο ακούγεται εξωπραγματικό, αν το καλοσκεφτεί όμως κανείς δεν είναι. Κατ’ αρχάς να ξεκαθαρίσουμε ότι εδώ μας ενδιαφέρει πόσες φορές κοιτάει κάποιος του κινητό του, όχι πόσες φορές το πιάνει στα χέρια του και κάνει κάποια ενέργεια. Ακόμα σας φαίνεται υπερβολικό το 150; Αν το διαιρέσουμε με το χρονικό διάστημα από τη στιγμή που κάποιος θα ξυπνήσει, μέχρι τη στιγμή που θα πέσει για ύπνο, έχουμε μια ματιά κάθε 6,5 λεπτά. Μήπως δεν είναι και τόσο ακραίο τελικά;
Άλλη έρευνα που έχει γίνει στην Αφρική καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ο κάθε κάτοικος της Μαύρης Ηπείρου κοιτάει το κινητό του 82 φορές τη μέρα, δηλαδή κάθε 12 λεπτά.
Δεν ξέρουμε ποια μεθοδολογία έχουν χρησιμοποιήσει οι εταιρείες για να κάνουν αυτές τις έρευνες, όμως κάτι θα ξέρουν. Ανήκετε κι εσείς σ’ αυτούς που ρίχνουν κάθε τόσο μια ματιά στο κινητό τους;

Αυτό είναι το νέο λογότυπο των Windows 8!

Αυτό είναι το νέο λογότυπο των Windows 8! Τα Windows 8 θα έχουν και νέο λογότυπο εκτός από τα πολλά νέα χαρακτηριστικά τους. 

Η Microsoft όπως φαίνεται άλλαξε το κλασικό πολύχρωμο λογότυπο των Windows, το οποίο για πάνω από 20 χρόνια εμφανίζεται σε όλες τις εκδόσεις του λειτουργικού της εταιρίας, με ένα πιο σύγχρονο χρωματικά τουλάχιστον.

Έτσι λοιπόν τα Windows 8, για να ξεχωρίζουν ακόμα περισσότερο από τις προηγούμενες εκδόσεις των Windows, θα έχουν ένα νέο λογότυπο το οποίο θα είναι μονόχρωμο και θα εμφανίζεται στα νέα πρώτα προϊόντα hardware της εταιρίας αλλά και των υπόλοιπων εταιρών που θα τα υποστηρίζουν καθώς και στην οθόνη εκκίνησης των νέων Windows.

Τα πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουν οι γυναίκες

Τα πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουν οι γυναίκες Υπάρχουν ορισμένες επικίνδυνες συνήθειες που είναι εξαιρετικά διαδεδομένες στην γυναικεία κοινότητα. Αν και μερικές, όπως το να μην αφαιρεθεί το μακιγιάζ πριν τον ύπνο, δεν είναι τόσο σημαντικές, άλλες μπορεί να βλάψουν σοβαρά την υγεία.

Ακολουθούν 8 από τα πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουν οι γυναίκες και είναι εξαιρετικά επικίνδυνα.

1. Χρησιμοποιείς μεγαλύτερο ταμπόν για να το αφήνεις περισσότερη ώρα

«Τα ταμπόν μέγιστης απορρόφησης, που χρησιμοποιούνται για ελαφριά ροή, ή αυτά που φοριούνται όταν η περίοδος πλησιάζει "για παν ενδεχόμενο" μπορεί να αλλάξουν τη φυσιολογική ισορροπία του κόλπου και να αυξήσουν τον κίνδυνο κολπικής μόλυνσης» τονίζει ο Νικηφόρος Κλήμης, χειρουργός μαιευτήρας-γυναικολόγος, διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών.

«Φόρα μια απορροφητική λεπτή σερβιέτα όταν πλησιάζει η περίοδος και αργότερα κατά τη διάρκειά της, όταν η απώλεια αίματος είναι μικρή άλλαζε τα ταμπόν κάθε 3-4 ώρες την ημέρα και κάθε 8 ώρες τη νύχτα για να μειώσεις τον κίνδυνο μόλυνσης», συμβουλεύει ο ειδικός. Σε έρευνες υποστηρίζεται ότι η απορροφητικότητα του ταμπόν είναι παράγοντας συνδρόμου τοξικού σοκ, μια ενδεχομένως θανατηφόρα αλλά εξαιρετικά σπάνια βακτηριακή μόλυνση.

2. Δε στεγνώνεις τα χέρια σου όταν πας στην τουαλέτα

Τα υγρά χέρια ελκύουν μέχρι και 1.000 φορές περισσότερα βακτήρια από τα στεγνά. Τα μικρόβια αυτά βοηθούν στην εξάπλωση των κρυολογημάτων και της γρίπης, ενώ ευνοούν τις τροφικές δηλητηριάσεις. Οι έρευνες δείχνουν ότι επειδή στους στεγνωτήρες απαιτείται περισσότερη ώρα για να στεγνώσεις τα χέρια σου, το πιο πιθανό είναι να φύγεις με βρεγμένα χέρια. 

3. Τρως όρθια

«Εάν δεν έχεις χρόνο να καθίσεις στο τραπέζι, τρως γρήγορα το φαγητό, ενέργεια επιβλαβής για την πέψη. Η κατάποση μεγάλων μπουκιών φαγητού πολύ γρήγορα μπορεί να προκαλέσει σπασμούς στον οισοφάγο, επιφέροντας επώδυνη καούρα» επισημαίνει ο Γιάννης Χρύσου, διαιτολόγος-διατροφολόγος.

Βρείτε χρόνο για να καθίσετε και να φάτε, αλλά όχι μπροστά στην τηλεόραση. Ερευνητές από το πανεπιστήμιο Georgia State University κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι άνθρωποι που έτρωγαν έτσι κατανάλωναν κατά μέσον όρο 137 περισσότερες θερμίδες κάθε μέρα.

4. Βάζεις στοματικό διάλυμα αντί να πλύνεις τα δόντια σου

«Τα στοματικά διαλύματα βοηθούν στο φρεσκάρισμα της αναπνοής, αλλά δε σκοτώνουν τα μικρόβια, ούτε απομακρύνουν την οδοντική πλάκα, που παίζει σημαντικό ρόλο στην τερηδόνα και την ουλίτιδα», υπογραμμίζει ο Νικόλαος Γαρίνης, οδοντίατρος και συμπληρώνει: «Είναι σαν να πλένεις το αυτοκίνητο μόνο με το λάστιχο. Η βρομιά θα συνεχίσει να συσσωρεύεται και κινδυνεύεις να χαλάσεις το σκελετό του αυτοκινήτου».

Η σωστή φροντίδα των δοντιών, επιβάλει να πλένονται δύο φορές την ημέρα για 2 λεπτά, πριν από τα γεύματα. «Τα σάκχαρα στις τροφές αντιδρούν με την πλάκα και δημιουργούν οξέα, που φθείρουν το σμάλτο των δοντιών. Το βούρτσισμα μετά το φαγητό μπορεί να διαβρώσει τα δόντια. Αντίθετα, το βούρτσισμα πριν από τα γεύματα θα τα επικαλύψει με φθόριο και θα εμποδίσει τη διάβρωση» σημειώνει ο ειδικός.

5. Δεν πλένεις συχνά τα ρούχα της γυμναστικής

Εάν φορέσεις άπλυτα στενά ρούχα γυμναστικής, αυξάνονται οι πιθανότητες να εμφανίσεις ακόμη και ερεθισμούς στο δέρμα. «Ο εγκλωβισμένος ιδρώτας μπορεί ακόμη να προκαλέσει μυκητίαση – ειδικά στην πτυχή του στήθους και την γενετήσια περιοχή» λέει η δερματολόγος Άννα Παγούνη. Δεν πρέπει ακόμη να παραλείπεται το πλύσιμο του στρώματος γυμναστικής. Μελέτες δείχνουν ότι ένα στρώμα έχει κατά μέσο όρο 100.000 βακτήρια ανά τετραγωνικό εκατοστό!

«Οποιοδήποτε είδος ρουχισμού άσκησης που έρχεται σε άμεση επαφή με το σώμα, καθώς και οι πετσέτες πρέπει να πλένονται μετά από κάθε χρήση» αναφέρει η ειδικός. Ποτέ μη χρησιμοποιείς για το ντους την πετσέτα που σκουπίζεις τα μηχανήματα την ώρα της άσκησης. Τέλος, φύλαξε τα παπούτσια σε πλαστική σακούλα ή σε ξεχωριστό χώρο μες στην τσάντα σου.

6. Τρως τα νύχια σου

Το 90% των βακτηρίων στα χέρια, ζουν κάτω από τα νύχια, όπως αποδεικνύουν μελέτες του πανεπιστημίου της Τζόρτζια. «Όταν τρως τα νύχια, αυξάνεται ο κίνδυνος μολύνσεων, αφού τα βακτήρια εισέρχονται από το τραυματισμένο δέρμα, τις μυρμηγκιές, τα εκζέματα και τα αποστήματα στα δάχτυλα» τονίζει η Άννα Παγούνη. «Τα περισσότερα βακτήρια κάτω από τα νύχια είναι σχετικά αβλαβή, αλλά μπορεί να υπάρχουν και πιο επικίνδυνα, που συνδέονται με την πνευμονία και τη μηνιγγίτιδα».

Αν δεν μπορέσουμε να σταματήσουμε την κακή συνήθεια, καλύτερο είναι να προτιμήσουμε τα κοντά νύχια. Η επάλειψη με λίγη βαζελίνη, μπορεί επίσης να μας βοηθήσει να απαλλαγούμε από το πρόβλημα, καθώς έχει πραγματικά απαίσια γεύση!

7. Κοιμάσαι με τους φακούς επαφής

«Τα μάτια δε μπορούν να αυτοκαθαριστούν αποτελεσματικά, ενώ λιγότερο οξυγόνο θα φτάσει στα κύτταρα, αυξάνοντας τον κίνδυνο μολύνσεων» επισημαίνει η Επιστήμη Παπαμιχαήλ, οφθαλμίατρος. Εάν κοιμάσαι συχνά με τους φακούς επαφής, μπορεί να προκαλέσεις μόνιμη βλάβη στα μάτια. «Οι φακοί επαφής μειώνουν την ποσότητα διοξειδίου του άνθρακα που φεύγει από τα μάτια στη διάρκεια του ύπνου. Στη συνέχεια, παράγεται ένα ελαφρύ ανθρακικό οξύ που κάνει τον κερατοειδή πιο ευπαθή στα μικρόβια» εξηγεί η ειδικός.

«Οι φακοί επαφής, στους οποίους περιλαμβάνονται και οι νέας γενιάς φακοί σιλικόνης-υδρογέλης, πρέπει να αφαιρούνται πριν από τον ύπνο για να έχουν τα μάτια την ευκαιρία να συνέλθουν», τονίζει η οφθαλμίατρος και προσθέτει ότι «η χρήση ακατάλληλου διαλύματος ή νερού βρύσης για τον καθαρισμό τους αυξάνει τον κίνδυνο μόλυνσης».

8. Επαναχρησιμοποιείς τα πλαστικά μπουκάλια νερού χωρίς να τα πλύνεις

«Δεν μπορείς να δεις ούτε να μυρίσεις τα μικρόβια στο μπουκάλι του νερού, αλλά και πάλι μπορεί να προκαλέσουν γαστρεντερικά προβλήματα». Σε καναδική έρευνα σε μπουκάλια νερού, που συλλέχθηκαν σε δημοτικό σχολείο, διαπιστώθηκε ότι υπήρχε βακτηριακή μόλυνση στο ένα τρίτο αυτών που ελέγχθησαν. Τα μικρά παιδιά δεν τα πάνε καλά με το πλύσιμο των χεριών, αλλά η Κάθι Ράιαν, επικεφαλής καθηγήτρια της μελέτης, σημείωσε ότι «κάθε μπουκάλι νερού που επαναχρησιμοποιείται χωρίς να πλυθεί είναι ύποπτο μόλυνσης από βακτήρια».

Εάν επιμένεις να χρησιμοποιείς πλαστικά μπουκάλια ή πλαστικά θερμός στη δουλειά, πλένε τα καθημερινά με ζεστό νερό με σαπούνι, ξέπλυνε καλά και άφησέ τα να στραγγίξουν. Μούλιαζέ τα μία φορά την εβδομάδα σε αντισηπτικό διάλυμα. Το ίδιο καλό είναι να γίνεται και με τα γυάλινα.

Πως επηρεάζει το μασάζ την υγεία

 Την περασμένη εβδομάδα, επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο ΜακΜάστερ του Καναδά έδωσαν στη δημοσιότητα ένα ενδιαφέρον πείραμα...
που πραγματοποίησαν σε ομάδα εθελοντών οι οποίοι έκαναν στατική ποδηλασία μέχρι σημείου εξαντλήσεως.
Οι επιστήμονες επέλεξαν τυχαία ένα από τα πόδια κάθε εθελοντή για να κάνουν μασάζ, ενώ και από τα δύο πόδια πήραν τρεις φορές ιστικά δείγματα για βιοψία: η πρώτη ήταν πριν αρχίσουν το ποδήλατο, η δεύτερη αμέσως μετά το 10λεπτο μασάζ στο ένα πόδι, και η τρίτη 2,5 ώρες μετά το τέλος της προπόνησης.
Στα δείγματα έγινε γενετική ανάλυση, η οποία έδειξε πως σε μοριακό επίπεδο το μασάζ μείωνε τη φλεγμονή που προκαλούσε η σκληρή εξάσκηση των μυών - ένα αποτέλεσμα που μιμείται τη δράση των αναλγητικών φαρμάκων, σύμφωνα με τους ερευνητές.
Επιπλέον, το μασάζ διέγειρε την ανάπτυξη νέων μιτοχονδρίων - των δομών που λειτουργούν ως εργοστάσια παραγωγής ενέργειας και βρίσκονται στο εσωτερικό των κυττάρων.
Όπως γράφουν οι ερευνητές στο επιστημονικό περιοδικό «Science Translational Medicine», τα ευρήματά τους σε συνδυασμό με εκείνα προγενέστερων μελετών σημαίνουν πως το μασάζ έχει θέση στην καθημερινή ιατρική πρακτική. Ήδη λ.χ. στον βρετανικό νοσηλευτικό οργανισμό The Royal Marsden NHS Trust, προσφέρεται θεραπεία με μασάζ σε ασθενείς με καρκίνο οι οποίοι δυσκολεύονται να χαλαρώσουν ή να κοιμηθούν.
80 είδη
Το μασάζ εφαρμόζεται εδώ και χιλιάδες χρόνια. Εάν σήμερα ένας άνθρωπος θελήσει να κάνει μασάζ, μπορεί να διαλέξει ανάμεσα στα σχεδόν 80 διαφορετικά στυλ που υπάρχουν, κάθε ένα από τα οποία χαρακτηρίζεται από ξεχωριστές πιέσεις, κινήσεις και τεχνικές.
Σύμφωνα με μία δημοσκόπηση που πραγματοποίησε το 2007 η Αμερικανική Εταιρεία Θεραπευτών Μασάζ (AMTA), σχεδόν ο ένας στους τέσσερις ενήλικες κάνει μασάζ τουλάχιστον μία φορά τον χρόνο - οι περισσότεροι για να χαλαρώσουν και για να αντιμετωπίσουν καλύτερα κάποιο πρόβλημα υγείας που τους ταλαιπωρεί.
Όπως επισημαίνουν ειδικοί από την Κλινική Μάγιο, στο Ρότσεστερ της Μινεσότα, πολλές μελέτες έχουν δείξει πως το μασάζ μπορεί όντως να ωφελήσει την υγεία, δρώντας θεραπευτικά. Τα είδη που συχνά χρησιμοποιούνται για θεραπευτικούς λόγους είναι το σουηδικό μασάζ, οι μαλάξεις των ιστών σε βάθος (deep tissue massage) και το αθλητικό μασάζ.
Το σουηδικό μασάζ χαλαρώνει και αυξάνει την ενεργητικότητα, οι μαλάξεις των ιστών σε βάθος χρησιμοποιούνται ευρέως για ανάρρωση των μυών έπειτα από τραυματισμούς, ενώ το αθλητικό μασάζ συνήθως είναι αυτό που κάνουν οι ασκούμενοι (ερασιτέχνες και επαγγελματίες) για να αποφύγουν ή να θεραπεύσουν αθλητικές κακώσεις.
Και αντικαταθλιπτικό
Το θεραπευτικό μασάζ χορηγείται ως θεραπεία συμπληρωματική των παραδοσιακών για να αμβλύνει τον πόνο, να καταπραϋνει την δυσκαμψία, να ρυθμίσει την αρτηριακή πίεση, να βελτιώσει αθλητικές κακώσεις, να διεγείρει τους φυσικούς αμυντικούς μηχανισμούς του οργανισμού και να βελτιώσει την ψυχική διάθεση και ευεξία των πασχόντων από καρκίνο.
Επιπλέον, μελέτες έχουν δείξει πως μπορεί να δράσει αγχολυτικά και αντικαταθλιπτικά, γεγονός που το καθιστά ωφέλιμο και για όσους πάσχουν από αγχώδεις διαταραχές ή κατάθλιψη.
Για να παράσχει, όμως, όλ’ αυτά τα οφέλη και για να είναι ασφαλές, το μασάζ πρέπει να γίνεται από εκπαιδευμένο θεραπευτή, προειδοποιούν οι ειδικοί της Κλινικής Μάγιο. Και συνιστούν να μην διστάσετε να θέσετε ερωτήματα στον θεραπευτή σας για την εκπαίδευση, τα πτυχία και την πείρα του στο θεραπευτικό μασάζ που κάνει. Μια άλλη καλή ιδέα είναι να συμβουλευθείτε τον γιατρό σας για να σας συστήσει κάποιον ειδικό στο θεραπευτικό μασάζ.
Ποιοι πρέπει να προσέχουν
Οι ειδικοί της Κλινικής Μάγιο τονίζουν πως υπάρχουν ορισμένες πληθυσμιακές ομάδες οι οποίες πρέπει να συμβουλεύονται τον γιατρό τους, πριν αρχίσουν να κάνουν θεραπευτικό μασάζ. Οι ομάδες αυτές είναι:
• Όσοι πάσχουν από ανεξήγητους πόνους ή άλλα συμπτώματα
• Όσοι έχουν εγκαύματα ή ανοικτές πληγές
• Οι πάσχοντες από καρκίνο
• Όσοι αντιμετωπίζουν προβλήματα με την πηκτικότητα του αίματος ή έχουν ιστορικό θρομβώσεων
• Όσοι έχουν κατάγματα, ρευματοειδή αρθρίτιδα ή σοβαρή οστεοπόρωση
• Οι έγκυοι.
Η προειδοποίηση αυτή δεν είναι τυχαία. Οι επιστήμονες της κλινικής επισημαίνουν πως στα λάθος χέρια, το μασάζ μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα, τα οποία σε ακραίες και ευτυχώς σπάνιες περιπτώσεις μπορεί να φτάσουν έως την εσωτερική αιμορραγία ή την κάκωση νεύρου.
Αν νιώσετε τον οποιονδήποτε πόνο ή ενόχλημα την ώρα που κάνετε μασάζ, πρέπει να το πείτε αμέσως στον θεραπευτή σας, για να σταματήσει να σας πιέζει τόσο δυνατά, διότι τα περισσότερα προβλήματα δημιουργούνται από την υπερβολική πίεση.
Απαραίτητο είναι τέλος να έχετε το νου σας εάν είστε αλλεργικοί, διότι υπάρχει περίπτωση (αν και μικρή) να είστε αλλεργικοί στα αιθέρια έλαια που χρησιμοποιούνται στο μασάζ.

Θαλάσσιος ελέφαντας επιτέθηκε στη Shakira!

 Επίθεση από θαλάσσιο ελέφαντα δέχτηκε η Shakira η οποία σε πρόσφατη επίσκεψή της σε έναν ζωολογικό κήπο στο Cape Town, αγνόησε τις...
«κόκκινες γραμμές» με αποτέλεσμα ένας θαλάσσιος ελέφαντας να μπερδέψει το BlackBerry που κρατούσε, όπως λέει η ίδια, για να τον φωτογραφίσει με κάποιο ψάρι και να της επιτεθεί.
Το αποτέλεσμα φαίνεται στην εικόνα που επίσης δημοσίευσε η Shakira σε Facebook και Twitter.
Όπως έγραψε η ίδια στο facebook «πλησίασα αυτά τα πολύ χαριτωμένα ζώα περισσότερο από τους άλλους τουρίστες. Κατέβηκα μέχρι τα βράχια για να τα φωτογραφίσω από κοντά. Ξαφνικά, ένα από αυτά πετάχτηκε από το νερό, με κοίταξε και προσπάθησε να με δαγκώσει. Όλοι αρχίσαμε να στριγγλίζουμε Παρέλυσα από τον φόβο και δεν μπορούσα να κουνηθώ».
Η Shakira «γλίτωσε» χάρη στην άμεση επέμβαση του αδερφού της με μία μικρή πληγή στο χέρι.

 
Powered by Blogger