Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ - The STATHIS Collection / ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2011


Άμα αντέχετε το κρύο δείτε το παρακάτω βίντεο

"Έξυπνο" κινητό ετοιμάζει το Facebook

Έξυπνο κινητό ετοιμάζει το Facebook Έως το 2013 είναι πιθανό να κυκλοφορήσει στην αγορά ένα έξυπνο κινητό τηλέφωνο, που σχεδιάζει το Facebook, σε μία ακόμη προσπάθεια να δημιουργήσει νέες πηγές εσόδων. Η εταιρία, που μόλις εισήχθη στο χρηματιστήριο, έχει ήδη ξεκινήσει το δικό της ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης εφαρμογών (apps) για κινητές συσκευές. Τις σχετικές πληροφορίες, που δεν έχουν επιβεβαιωθεί από το Facebook, δημοσιεύουν οι «Τάιμς της Νέας Υόρκης» (επικαλούμενες ανώνυμες πηγές, μεταξύ των οποίων εργαζόμενοι στο μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο) και το BBC. Σύμφωνα με τις διαρροές, το Facebook ήδη ξεκίνησε μέσα σε συνθήκες μυστικότητας να κάνει προσλήψεις αρκετών πρώην μηχανικών της Apple με εργασιακή εμπειρία σε έξυπνα κινητά όπως το iPhone.
Ένας εργαζόμενος του Facebook φέρεται να δήλωσε πως ο ιδρυτής του δικτύου Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ο οποίος μόλις παντρεύτηκε, ανησυχεί πως αν δεν δημιουργήσει ένα κινητό τηλέφωνο στο άμεσο μέλλον, το Facebook θα καταλήξει να γίνει μία ακόμα εφαρμογή σε άλλες πλατφόρμες κινητών. Σε μία δήλωση προς τους υποψήφιους επενδυτές - μετόχους λίγο πριν την εισαγωγή στο χρηματιστήριο, το Facebook παραδέχτηκε ότι ανησυχεί για την αυξανόμενη τάση όλο και περισσότερων χρηστών να έχουν πρόσβαση στο δίκτυο μέσα από τα κινητά τους, καθώς κάτι τέτοιο κάνει πιο δύσκολη την πώληση διαφήμισης για τους χρήστες.
Το δίκτυο αρνήθηκε ν’ απαντήσει στις φήμες ότι ετοιμάζει κινητό τηλέφωνο και παρέπεμψε σε παλαιότερη γραπτή απάντηση, όπου, μεταξύ άλλων, αναφέρεται ότι «κάθε κινητή συσκευή είναι καλύτερη αν είναι βαθιά κοινωνική».
Την περασμένη εβδομάδα, εξάλλου, η Google ολοκλήρωσε την εξαγορά της εταιρίας κατασκευής κινητών Motorola Mobility αντί 12,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων, γεγονός που μπορεί να την οδηγήσει να δημιουργήσει κι αυτή το δικό της έξυπνο κινητό τηλέφωνο. Στο παρελθόν και άλλες μεγάλες εταιρείες, όπως η Hewlett-Packard και η Dell, αποπειράθηκαν να φτιάξουν δικά τους κινητά, αλλά τελικά εγκατέλειψαν την προσπάθεια, καθώς το όλο εγχείρημα είναι ιδιαίτερα πολύπλοκο, ακόμα και για εταιρίες που έχουν κατασκευαστική εμπειρία στο πεδίο της πληροφορικής. Θα μπορέσει άραγε μία εταιρία με εμπειρία κυρίως στο λογισμικό, όπως το Facebook, να ξεπεράσει τα εμπόδια; Το μέλλον θα δείξει. Σύμφωνα πάντως με αναλυτές, αν το κοινωνικό δίκτυο δεν τα καταφέρει με τους δικούς του μηχανικούς, δεν αποκλείεται να ακολουθήσει την οδό της Google και να προχωρήσει κι αυτό σε εξαγορά κάποιας εταιρίας που κατασκευάζει κινητά.

Νέα λειτουργία 3D χαρτών από την Apple

Νέα λειτουργία 3D χαρτών από την Apple Μία νέα λειτουργία που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει η Apple μαζί με το πολυαναμενόμενο iOS 6 είναι και αυτή των 3D χαρτών.

Η Apple σύμφωνα με φήμες, ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τη νέα υπηρεσία 3D χαρτών στις φορητές της συσκευές και όπως φαίνεται διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες που το επιβεβαιώνουν.

Μία ιστοσελίδα, λοιπόν κατάφερε να πάρει στα χέρια της φωτογραφίες από τη νέα υπηρεσία 3D χαρτών της Apple και σύμφωνα με αυτή, οι χρήστες θα μπορούν να μεταφέρονται στην προβολή 3D της εφαρμογής πατώντας απλά το αντίστοιχο κουμπί 3D που βρίσκεται στην κάτω αριστερή γωνία της οθόνης ενώ θα διαθέτει και νέα επανασχεδιασμένη μπάρα πλοήγησης στην κορυφή της.

Τέλός όλα δείχνουν ότι η Apple κάνει κάποιες τελικές διορθώσεις για να μπορέσει να κυκλοφορήσει την νέα λειτουργία μαζί με το iOS 6. 

Το κάπνισμα βλάπτει σοβαρά το σεξ


Οι καπνιστές έχουν υψηλότερο κίνδυνο στυτικής δυσλειτουργίας


Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του καπνίσματος, το Ινστιτούτο Μελέτης Ουρολογικών Παθήσεων και κέντρο του Σεξουαλικής και Αναπαραγωγικής Υγείας, προειδοποιούν: Το κάπνισμα ευθύνεται σε μεγάλο ποσοστό για τα προβλήματα στύσης των ανδρών.
Από την πρώτη μελέτη που έγινε το 2003 και κατέδειξε με σαφήνεια τον συσχετισμό ανάμεσα στο κάπνισμα και τα προβλήματα στύσης, μέχρι σήμερα, το ίδιο γεγονός έχουν επιβεβαιώσει δεκάδες ακόμα νεώτερες έρευνες.
Συγκεκριμένα, οι άνδρες που καπνίζουν περισσότερα από 20 τσιγάρα ημερησίως έχουν 60% υψηλότερο κίνδυνο στυτικής δυσλειτουργίας σε σύγκριση με τους άνδρες που δεν κάπνισαν ποτέ.
Το κάπνισμα έχει αποδεδειγμένα βλαβερές επιπτώσεις στα αγγεία, επομένως συμμετέχει και στην αρτηριοσκλήρυνση. Επειδή οι αρτηρίες του πέους είναι από τις μικρότερες στο ανθρώπινο σώμα (σε διάμετρο το ¼ των στεφανιαίων) τα προβλήματα της στύσης ξεκινούν τρία χρόνια νωρίτερα από τα προβλήματα της καρδιάς. Για αυτό και η στυτική δυσλειτουργία σήμερα θεωρείται το βαρόμετρο της καρδιαγγειακής υγείας του άνδρα και το κάπνισμα γίνεται ο μεγάλος κοινός εχθρός. Επίσης η πλούσια σε κακά λιπαρά διατροφή και η έλλειψη άσκησης, μειώνουν ή «εξαφανίζουν» τις επιδόσεις των ανδρών στο κρεβάτι.
Μελέτες έχουν δείξει ότι ο συνδυασμός μεσογειακής διατροφής και καθημερινής ελαφριάς άσκησης για ένα τρίμηνο αποκαθιστά την στυτική δυσλειτουργία μέτριας ή ήπιας μορφής.
Παρότι οι περισσότερες έρευνες δείχνουν το κάπνισμα ως τον κύριο ένοχο για την σεξουαλική δυσλειτουργία των ανδρών, πρέπει να ειπωθεί ότι και οι γυναίκες δεν είναι ανεπηρέαστες από αυτό. Η σεξουαλική διέγερση αλλά και ο οργασμός της γυναίκας επιτυγχάνονται με την καλή αιμάτωση των αγγείων του κόλπου και της κλειτορίδας, κάτι που αντιστρατεύεται το κάπνισμα. Κατ’ επέκταση, η σεξουαλική ικανοποίηση της γυναίκας που καπνίζει είναι δυνητικά μικρότερη.

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Κολάζει και… Άγιο στη παραλία

 Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, ξέρει καλά να προκαλεί και να αναστατώνει τον ανδρικό πληθυσμό.
Δείτε παλιότερη φωτογραφία της Δήμητρας και σίγουρα δεν θα μείνετε… ασυγκίνητοι!

Πέντε σημάδια ότι η γυναίκα δεν προσποιείται οργασμό

 Μια ανάλυση απολειστικά για... ενήλικες
Με το 64% των γυναικών να τον... υπαινίσσονται συχνά, φτάσαμε να διαβάζουμε τα σημάδια. Τι σημαίνει πρακτικά αυτό το 64%; Παραπάνω από τις μισές γυναίκες που έχουν επισκεφτεί το κρεβάτι σου έχουν παίξει το θεατράκι τους! Τσούζει ε; Κι όλα τα μουγκρητά, βογγητά και οι επικλήσεις στον θεό δεν ήταν τίποτα άλλο παρά πειστικοί τρόποι για να τελειώνεις μια ώρα αρχύτερα τη δουλειά σου. Ναι, τη δική σου δουλειά...

Έλα όμως που η επιστήμη μπορεί να ρίξει άπλετο φως στον γυναικείο οργασμό και να σε βοηθήσει να διακρίνεις πότε -και αν- έχει ικανοποιηθεί από την πράξη! Λίγη παρατηρητικότητα μόνο χρειάζεται, καθώς η φυσιολογία του σώματος δεν ψεύδεται ποτέ! Αναζήτησε λοιπόν τα παρακάτω σημάδια για να είσαι σίγουρος ότι ο οργασμός έχει έρθει. Και κάποιος του άνοιξε του έρμου...

Τα τοιχώματα συσπώνται

Όχι, δεν γίνεται σεισμός όταν έχει η γυναίκα οργασμό! Και σταμάτα να κοιτάς τα ντουβάρια! Όταν λέμε τοιχώματα, εννοούμε τα κολπικά τοιχώματα, τα οποία κατά τη διάρκεια του οργασμού συσπώνται ελαφρώς για μερικά δευτερόλεπτα. Θα νιώσεις λοιπόν (τι πού; ξέρεις πού!) απαλές δονήσεις...

Το βλέμμα της «χάνεται»

Τη στιγμή του οργασμού, τα μάτια της μοιάζουν λες και έχει αφαιρεθεί. Το βλέμμα της είναι ανετάριστο, «φλου» που λένε και οι φωτογράφοι.

Το δέρμα της αλλάζει

Μια απαλή κοκκινίλα θα εμφανιστεί στο στήθος της όταν κορυφώσει, σαν ρόδινο εξάνθημα...

Ο ρυθμός της αναπνοής μεταβάλλεται

Η αναπνοή της γίνεται σπαστική και άρρυθμη κατά τις τελευταίες στιγμές της κορύφωσης.

Το σώμα της είναι σε υπερένταση

Όχι με την κακή έννοια! Απλά, καθώς η απόλαυση την κατακλύζει, το σώμα της γίνεται στιγμιαία άκαμπτο και «στην
τσίτα».

Να τι κάνει η υπερβολική κατανάλωση μπύρας (Βίντεο)

 Προκαλεί παραισθήσεις...




Το Νέο τραγούδι της Κατερίνας Στικούδη: ΜΗ!!!

 Η Κατερίνα Στικούδη αφού δημιούργησε το δικό της "Σενάριο", επιστρέφει δυναμικά με το επιτακτικό... "Μη"! Το νέο της single φέρει την υπογραφή του Claydee Lupa, του Chris-Kid και του Vangelis Serifis.
Είναι ένα dance single που αναμένεται να κατακτήσει το καλοκαίρι! 
Είναι ένα dance single που αναμένεται να κατακτήσει το καλοκαίρι!



Πόσο καθαρές είναι οι πισίνες;



Τι δείχνει έρευνα στην Αμερική...


Ποια είναι η διαφορά της πισίνας από την τουαλέτα; Ένας στους πέντε Αμερικανούς μάλλον δεν τη γνωρίζει γι’ αυτό κάνει στην πρώτη τις φυσικές ανάγκες που θα έπρεπε να κάνει στη δεύτερη, σύμφωνα με νέα έρευνα.

Και όχι μόνο αυτό: όπως προκύπτει από την έρευνα του Συμβουλίου Ποιότητας Νερού και Υγείας, επτά στους δέκα χρήστες πισίνας δεν κάνουν ντους πριν βουτήξουν στο νερό. Μπορεί να φαίνεται ασήμαντο αλλά στην πραγματικότητα αν δεν προηγηθεί ντους ό,τι έχουμε στο δέρμα μας- από σκόνη μέχρι όπου πάει το μυαλό του καθενός, διαλύεται στο νερό της πισίνας και ενώνεται με το χλώριο σε ένα μείγμα που μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό στο δέρμα και τα μάτια. 


Επίσης, αντίθετα με την κοινή πεποίθηση, το χλώριο δεν μπορεί να σκοτώσει όλα τα μικρόβια. Υπάρχουν και κάποια που ξεφεύγουν, όπως το Cryptosporidium, στο οποίο αποδίδονται σχεδόν τα μισά περιστατικά γαστρεντερίτιδας...

Αχαϊα:Ψάχνουν μάρτυρες για το πως ''έσβησε'' το 14χρονο αγγελούδι τους!


Συνεχίζονται οι έρευνες για την εξακρίβωση των συνθηκών θανάτου του 14χρονου ποδηλάτη...


Πάνου Τζαβάρα, στην περιοχή του Ρίου. Σε εφημερίδες της Πάτρας δημοσιεύεται ανακοίνωση των τραγικών γονέων του παιδιού, Κώστα Τζαβάρα και Φαίδρας Δούρου οι οποίοι καλούν όποιον γνωρίζει κάτι για το δυστύχημα να καταθέσει.
Σύμφωνα με πληροφορίες, απομένει η συμπληρωματική κατάθεση των μελών της οικογένειας του παιδιού, όπως επίσης και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, προκειμένου ο φάκελος της δικογραφίας να αποσταλεί στον εισαγγελέα.
Η οικογένεια του 14χρονου δείχνει να εκτιμά ότι υπάρχουν ευθύνες προς αναζήτηση. Η δικογραφία ακόμη παραμένει ανοικτή και οποιοδήποτε επιπρόσθετο στοιχείο ίσως ρίξει φως στις συνθήκες που σημειώθηκε το τροχαίο.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει δώσει κατάθεση τόσο η οδηγός που είχε άμεση εμπλοκή με το θανατηφόρο τροχαίο όσο και οι άλλες δύο οδηγοί. Ο άτυχος Πάνος Τζαβάρας, εγγονός του βιομηχάνου Ανδρέα Δούρου, επέστρεφε από το σχολείο με τον μικρότερο αδερφό του, όταν συνέβη το μοιραίο.

Συνολικά τρία οχήματα χτύπησαν τον 14χρονο Πάνο, ο οποίος παρέμεινε νοσηλευόμενος στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Ρίου αλλά δεν τα κατάφερε και έχασε τη μάχη μετά από μία εβδομάδα νοσηλείας.

VIDEO: Γυμνή κοπέλα μέσα στο παρκέ...τους αναστάτωσε όλους!! Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: VIDEO: Γυμνή κοπέλα μέσα στο παρκέ...τους αναστάτωσε όλους!!!

 Μια κοπέλα μπαίνει στο γήπεδο και μένει γυμνόστηθη μπροστά σε όλο τον κόσμο, τρελό video... 


Ένα test για να δεις πόσο άνδρας είσαι. Μόνο για άνδρες

Οι πραγματικοί άνδρες δεν βρίσκουν με την πρώτη ματιά το παράξενο που έχει η φωτογραφία. Εσύ άμα το βρεις με την πρώτη τότε υπάρχει πρόβλημα.. Μάλλον τότε δεν είσαι και πολύ άνδρας. Μην διαβάσεις την λεζάντα της φωτογραφίας. Πρώτα δες την φωτογραφία. Δείτε¨

ΕΥΑ ΛΑΣΚΑΡΗ: Ότι πιο καυτό έχετε δει! [Εμπιστευτείτε μας!]

ΕΥΑ ΛΑΣΚΑΡΗ: Ότι πιο καυτό έχετε δει! [Εμπιστευτείτε μας!] Η καριέρα της Εύας Λάσκαρη έχει περάσει από… χίλια κύματα!
Τραγουδίστρια, μοντέλο εσωρούχων, d.j., μέχρι και ηθοποιός στο Χαμάμ Γυναικών.
Τα προσόντα της… υπερπλούσια με φανατικούς θαυμαστές.  

Το μεγαλύτερο γλυπτό από σοκολάτα στον κόσμο

 Η «Qzina Specialty Foods» έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ του μεγαλύτερου γλυπτού από σοκολάτα, φτιάχνοντας μια λεπτομερέστατη ρέπλικα του αρχαίου ναού των Μάγια Chichen Itza στο Μεξικό.


Το γλυπτό ζυγίζει 6.808 κιλά και ξεπερνάει το προηγούμενο ρεκόρ των 4.007 κιλών που είχε επιτευχθεί στην Ιταλία το 2010, ενώ για τη δημιουργία του χρειάστηκαν 400 ώρες.


Η πυραμίδα πρόκειται να εκτεθεί στο ινστιτούτο σοκολάτας της καναδικής εταιρείας από τις 4 Ιουνίου μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου, όπου θα καταστραφεί για να συμπέσει με το τέλος του ημερολογίου των Μάγιας. Η μέθοδος για την καταστροφή δεν έχει ακόμη αποφασιστεί.









Οι τάσεις στα γυαλιά ηλίου για το καλοκαίρι

Οι τάσεις στα γυαλιά ηλίου για το καλοκαίρι Κάθε χρόνο, συνήθως τέτοια εποχή, οι περισσότερες κυρίες εφοδιάζονται με ένα καινούριο ζευγάρι γυαλιά ηλίου. Οι περισσότεροι κυρίες διαλέγουν τα κλασικά μαύρα γυαλιά, χωρίς καμία ιδιαιτερότητα και που δεν προσθέτουν ιδιαίτερα πολλούς πόντους στιλ. 

Το γαλλικό τεύχος του Marie Claire, σας δίνει ιδέες για να επιλέξετε τα γυαλιά που σας ταιριάζουν, προκειμένου να αποφύγετε μία ακόμα κλασική επιλογή...


Cat Eye Sunglasses: Το κλασικό ζευγάρι γυαλιών ηλίου που έκανε θραύση στα 50′s και στα 60′s, γνωστό και ως «Cat Eye Sunglasses», δηλαδή αυτά που θυμίζουν «γατίσια μάτια». Φαινομενικά μοιάζουν δύσκολο να υποστηριχθούν, όμως σε ένα μαύρο χρώμα είναι πολύ ευκολοφόρετα. Ταιριάζουν ιδανικά σε τετράγωνα και σε σχήμα καρδιάς πρόσωπα. Είναι ένα πολύ σικάτο και ταυτόχρονα ιδιαίτερο στιλ γυαλιών, που πλημμύρισε τις πασαρέλες.


Γυαλιά τύπου John Lennon: Τα «John Lennon τύπου γυαλιά ηλίου», στη πιο σύγχρονη εκδοχή τους φυσικά. Το απόλυτο μινιμαλιστικό αξεσουάρ. Δυστυχώς δεν ταιριάζει σε όσες έχουν στρογγυλό πρόσωπο, καθώς ο στρογγυλός φακός δημιουργεί από μόνος του καμπύλες και είναι ιδανικός για οβάλ ή τετράγωνα πρόσωπα. Σε αντίθεση με το προηγούμενο στιλ που αναφέρθηκε, που καλό είναι να μην συνδυαστεί με αθλητικά ρούχα, τα «John Lennon γυαλιά ηλίου» έχουν αυτό το πλεονέκτημα, μπορούν να φορεθούν σε κάθε περίσταση γιατί πάντα δημιουργούν fashion statement.


Retro γυαλιά ηλίου: Τα «retro γυαλιά ηλίου» ταιριάζουν σχεδόν σε όλα τα πρόσωπα. Τα «retro sunglasses» κυκλοφορούν σε άπειρα σχέδια και χρώματα και μπορούν να αντικαταστήσουν τα oversized γυαλιά.


Ιδιαίτερα γυαλιά: Τα «Edgy Sunglasses», δηλαδή εκείνα που είναι πολύ ιδιαίτερα, πολύ προχωρημένα και που σίγουρα τραβούν όλα τα βλέμματα προσοχής. «Edgy» μπορούν να θεωρηθούν όχι μόνο εκείνα με περίεργο σκελετό, αλλά και εκείνα που έχουν έντονα χρώματα. Τα γυαλιά ηλίου που είναι τόσο ιδιαίτερα, ωστόσο, πρέπει να μην είναι μια βιαστική αγορά. Βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να τα υποστηρίξετε, είτε με το στιλ είτε με τη συμπεριφορά και τον τρόπο ζωής σας, ειδάλλως δεν θα ταιριάζουν πάνω σας, ακόμα κι αν είναι ιδανικά για το σχήμα προσώπου σας.

Η επιλογή είναι δική σας!

Τί σταματά και τί όχι το γυναικείο οργασμό;


Ποιοί είναι οι μύθοι γύρω από το γυναικείο οργασμό. Τί είναι αυτό που εξιτάρει και τί ξενερώνει στο σεξ. Τί σταματάει και τί όχι το γυναικείο οργασμόΟι πληροφορίες γύρω από το γυναικείο οργασμό είναι πολλές, υπερβολικά πολλές κι συχνά πελαγώνεις στο πόσα πια τερτίπια στο σεξ πρέπει να κάνεις και πόσους κανόνες πρέπει να ακολουθήσεις για να τον τρελάνεις στο κρεβάτι. Και κάπου εκεί ο γυναικείος οργασμός πάει περίπατος.
1. Το παραμύθι: δεν πρέπει να φαντασιώνεσαι κανένα άλλο εκτός από τον αγαπημένο σου
Η πραγματικότητα: Όσο κι αν ποικίλλουν τα γούστα σου (μπορεί να την βρίσκεις με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ ή το Ζάκ Γαλιφιανάκη) δεν πρέπει να βάζεις φρένο στις φαντασιώσεις σου. Έτσι κι αλλιώς οι γυναίκες έχουν περισσότερες φαντασιώσεις. Οι άντρες, μπαίνουν στη διαδικασία αυτή, μόνο όταν βαριούνται ή θέλουν να ερεθιστουν. Οι γυναίκες λατρεύουν τη διαδικασία της φαντασίωσης. Δεν κάνεις κανένα κακό στην ερωτική σου ζωή με το να φαντασιώνεσαι κάποιον άλλο εκτός από τον αγαπημένο σου. Οι φαντασιώσεις είναι φαντασιώσεις και δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα, ειδικά αν το αντικείμενο της ηδονής σου είναι ο Μπραντ Πιτ. Φαντασιώσου όσο θες στους τέσσερις τοίχους του κεφαλιού σου και αλήθεια τώρα: ποιός θα το μάθει;
2. Το παραμύθι: τα sex toys θα τον τρομάξουν
Η πραγματικότητα: στα αγόρια αρέσουν πολύ τα γκατζετάκια. Αν μιλήσετε από πριν για τα σεξουαλικά παιχνιδάκια που θα φέρετε στο κρεβάτι σας, εκείνος δεν θα έχει κανένα απολύτως πρόβλημα μαζί τους. Φυσικά, αν σε δει στο ξεκάρφωτο με ένα τεράστιο δονητή κουνελάκι στο χέρι, θα τρομάξει. Αν όμως τον μυήσεις στη γλύκα ενός δονούμενου δαχτυλιδιού για παράδειγμα, νομίζεις πως θα το αρνηθεί;
3. Το παραμύθι: Στους άντρες δεν αρέσει καθόλου να κάνουν στοματικό στην σύντροφό τους:
Η πραγματικότητα: επειδή κάποιος από τους πρώην συντρόφους σου επισκεπτόταν τα ιδιαίτερα κάτω διαμερίσματά σου σπάνια και με το ζόρι, δεν σημαίνει πως όλοι οι άντρες δεν θέλουν να κάνουν στοματικό σε σένα. Γι’ αυτό θα πρέπει να σταματήσεις να αρνείσαι να σε περιποιείται, γιατί θα βγάλει το λανθασμένο συμπέρασμα πως δεν ευχαριστιέσαι το στοματικό, κάτι που σίγουρα δεν ισχύει!
4. Το παραμύθι: Πρέπει να έχεις όρεξη για σεξ, για να κάνεις σεξ
Η πραγματικότητα: αν ήταν έτσι τα πράγματα, η παροιμία: «τρώγοντας έρχεται η όρεξη» δεν θα είχε ειπωθεί ποτέ. Άλλωστε, διάφορες έρευνες έχουν πιστοποιήσει πως οι γυναίκες μπορεί να δυσκολεύονται να αποκτήσουν διάθεση για σεξ, αλλά μόλις μπουν στο παιχνίδι, τίποτα δεν τις σταματά. Για να ανεβάσεις παλμούς, δοκίμασε: ένα ζεστό χαλαρωτικό μπανάκι στο οποίο θα περιποιηθείς τον εαυτό σου (ας είναι καλά τα τηλέφωνα του ντους) ή μπορείς να αφήσεις τον καλό σου να ανεβάσει το κέφι (αφού σε περιποιηθεί με τα μαγικά του δαχτυλάκια, θα σου ανοίξει την όρεξη για το κάτι παραπάνω)
5. Το παραμύθι: δεν πρέπει να το κάνεις από το πρώτο ραντεβού
Η πραγματικότητα: το θέμα είναι τι λένε οι κανόνες ή πως θα απολαύσεις περισσότερο τον έρωτα. Αν από το πρώτο ραντεβού (τα περισσότερα πρώτα ραντεβού δεν έχουν καθόλου χημεία) βρεις ένα αγόρι που σε ανάβει τόσο και θέλεις να του δοθείς οπωσδήποτε, μήπως θα ήταν κρίμα να το χάσεις έτσι άδοξα και να περιμένεις το δεύτερο ή τρίτο ραντεβού. Αρκεί βέβαια, τη στιγμή που θα το κάνεις να είσαι νηφάλια και αποφασισμένη και να μην γεμίζεις με ενοχές το επόμενο πρωινό.
6. Το παραμύθι: δεν τρέχει και τίποτα αν προσποιηθείς πως ήρθες σε οργασμό μια στο τόσο
Η πραγματικότητα: Είναι ΟΚ το να μην καταφέρεις να φτάσεις σε οργασμό ένα βράδυ που έκανες σεξ με τον καλό σου. Είναι όμως απαράδεκτο να προσποιείσαι πως έφτασες σε οργασμό έστω μια φορά. Ας ξεκινήσουμε; Γιατί να προσποιηθείς; Αν το κάνεις για εκείνον, για να μην νιώσει άσχημα, του δίνεις την εντύπωση πως τα κάνει όλα σούπερ, κάτι που είναι ψευδές. Αν το κάνεις για εσένα, για να ξεμπερδεύεις, μήπως να ξεμπερδεύεις με τη σχέση καλύτερα; Αν πάλι το κάνεις για να μην σε πουν ανοργασμική, απόκλεισε την τελευταία περίπτωση, περιποιούμενη μόνη σου τον εαυτό σου, στο κρεβάτι ή τον καναπέ σου!
7. Το παραμύθι: οι ταινίες πορνό είναι ο μεγάλος σου εχθρός και πρέπει να του τις απαγορεύσεις
Η πραγματικότητα: Αν πραγματικά πάθεις τέτοια εμμονή και μπεις στη διαδικασία να αναμετρηθείς με τις πρωταγωνίστριες του πορνό που είναι πιο πλαστικές και από τη Μπιμπιμπό, σε βλέπω να καταλήγεις στο τρελάδικο! Ολίγον πορνό δεν έβλαψε καμία σχέση, τουναντίον! Κάντον να θέλει να παρακολουθήσει πορνό μαζί σου κι όχι κρυφά, όπως κάνει τόσα χρόνια τώρα, από την εφηβεία του και έπειτα!
8. Το παραμύθι: το σεξ πρέπει να είναι τέλειο κάθε φορά
Η πραγματικότητα: κάπως στραβά στα είπανε! Το σεξ όχι, δεν υποτίθεται πως θα είναι τέλειο κάθε φορά. Δεν έχεις άλλωστε, τη διάθεση και το χρόνο για να το κάνεις τέλεια, βάζοντας τα πιο σέξι εσώρουχα, ανοίγοντας την πιο ακριβή σαμπάνια, στρώνονταν τα πιο τέλεια μεταξωτά σεντόνια, κάνοντας την πιο τέλεια αποτρίχωση! Το σεξ πρέπει να είναι διασκεδαστικό κάθε φορά και όχι τέλειο. Γιατί τις φορές που δεν το περιμένεις, κάνεις το πιο κουφό σεξ και βλέπεις αστεράκια, κι όταν το προετοιμάζεις, όλα πηγαίνουν λάθος!
Διαβάστε τα μυστικά του γυναικείου οργασμού, ποιες οι πέντε πιο επικίνδυνες στάσεις στο σεξ και επτά απρόβλεπτα σκηνικά με το πέος στο σεξ.



ΤΑ ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ!




Εκατοντάδες χιλιάδες Σκανδιναβοί ταξιδεύουν κάθε χρόνο για διακοπές στην Ελλάδα. Έχουν να επιλέξουν, τον τόπο που θα περάσουν τις διακοπές τους από έναν κατάλογο 85 προορισμών, οι περισσότεροι νησιά του Αιγαίου.
Ταξιδιωτικά πρακτορεία και μία μεγάλη εφημερίδα της Στοκχόλμης, η Aftonbladet, συνεργάσθηκαν στην καρτογράφηση των προτιμήσεων των σκανδιναβών τουριστών. Οι τουρίστες ψήφισαν και ανέδειξαν τα 30 πιο όμορφα, πιο φιλικά, πιο λαμπερά ελληνικά νησιά. Η ωραία Κέρκυρα δεν υπάρχει στον κατάλογο των νησιών που αρέσουν στους τουρίστες από το Βορρά, ενώ η Κρήτη αρέσει στους Σκανδιναβούς γιατί έχει πολλά αξιοθέατα και ευκαιρίες για εκδρομές. Ιδού το αποτέλεσμα της έρευνας:

Με κριτήριο τη φυσική ομορφιά
Τα 5 πιο όμορφα
1.Σαντορίνη
2.Αμοργός
3.Ικαρία
4.Φολέγανδρος
5.Νίσυρος

Με κριτήριο τη διασκέδαση
Τα 5 για ξεφάντωμα
1.'Ιος
2.Σκιάθος
3.Κως
4.Μύκονος
5.Πάρος

Με κριτήριο τη φιλικότητα στα παιδιά
Τα 5 που αρέσουν στα παιδιά
1.Σίφνος
2.Δονούσα
3.Αντίπαρος
4.Ηρακλειά
5.Σέριφος

Με κριτήριο τις καλές παραλίες
Τα 5 για μπάνιο και ηλιοθεραπεία
1.Μήλος
2.Σκόπελος
3.Κάρπαθος
4.Νάξος
5.Κουφονήσι

Με κριτήριο τα αξιοθέατα
Τα 5 πιο καλά για εκδρομές
1.Κρήτη
2.Ρόδος
3.Σάμος
4.Κάλυμνος
5.Κέα

Με κριτήριο την ησυχία
Τα 5 πιο ήσυχα
1.Αλόνησσος
2.Τήλος
3.Σχοινούσα
4.Φούρνοι
5.Τέλενδος

Τα 14 λάθη που κάνουμε με τα προφυλακτικά


Τα προφυλακτικά δεν μπορούν να αποτρέψουν τις ανεπιθύμητες κυήσεις ούτε τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, εάν δεν χρησιμοποιούνται σωστά. Δυστυχώς, μία νέα ανασκόπηση της ιατρικής βιβλιογραφίας αποκαλύπτει ότι τα λάθη με τα προφυλακτικά είναι πάρα πολύ συνηθισμένα.
Μερικά από τα πιο συχνά είναι η χρήση του προφυλακτικού μετά την έναρξη της συνουσίας ή η αφαίρεσή του πριν αυτή ολοκληρωθεί, αλλά και το ξετύλιγμά του πριν από την τοποθέτηση.

Πολλοί άντρες εξάλλου το τοποθετούν με τρόπο που δεν αφήνει χώρο στην άκρη του για να χωρέσει το σπέρμα, ενώ άλλοι δεν το ελέγχουν πριν το βάλουν για να δουν εάν είναι γερό.

Αυτού του είδους τα λάθη αυξάνουν τον κίνδυνο διαρροής ή ρήξης του προφυλακτικού, σύμφωνα με την ανασκόπηση, η οποία δημοσιεύεται στην επιθεώρηση «Sexual Health».

«Η χρήση του προφυλακτικού είναι πολύ πιο πολύπλοκη απ’ ό,τι νομίζουμε και τα λάθη μόνο σπάνια δεν είναι», λέει ο ερευνητής δρ Ρίτσαρντ Κρόσμπι, καθηγητής και διευθυντής στο Τμήμα Συμπεριφορών Υγείας του Κολεγίου Δημοσίας Υγείας του Πανεπιστημίου του Κεντάκι.

Εάν το προφυλακτικό χρησιμοποιηθεί σωστά, είναι κατά 98% αποτελεσματικό στην αποφυγή μιας ανεπιθύμητης κύησης, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Τυπικά, όμως, τα ποσοστά ανεπιθύμητων κυήσεων με χρήση προφυλακτικού κυμαίνονται γύρω στο 15%.

Οι ερευνητές με επικεφαλής την δρα Στέφανι Σάντερς από το Ίδρυμα Μελέτη του Σεξ, του Φύλου & της Αναπαραγωγής Kinsey του Πανεπιστημίου της Ιντιάνα, ανέλυσαν όλες τις μελέτες για τα λάθη με τα προφυλακτικά που έχουν διεξαχθεί από το 1995 έως σήμερα.

Συνολικά ήταν 50 μελέτες που είχαν διεξαχθεί σε 14 χώρες, με την πλειονότητα να έχουν πραγματοποιηθεί σε ΗΠΑ και Βρετανία.

Στις μελέτες συμμετείχαν διάφορες ομάδες εθελοντών, από παντρεμένους και εκδιδόμενες γυναίκες έως φοιτητές, με αποτέλεσμα να εντοπιστούν πολλά και διαφορετικά λάθη.

Πριν την εκσπερμάτωσηΈνα από τα σημαντικότερα, όσον αφορά την προστατευτική δύναμη των προφυλακτικών, ήταν η χρήση τους μετά την έναρξη της συνουσίας και λίγο πριν από την εκσπερμάτωση – μία τακτική την οποία είπε πως ακολουθεί ποσοστό από 17% έως 51,1% των εθελοντών, αναλόγως με τη μελέτη.

Η τακτική αυτή ακυρώνει τη δύναμη του προφυλακτικού να προστατεύει από τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, διότι ανταλλαγή σωματικών υγρών συμβαίνει καθ’ όλη τη διάρκεια του σεξ και όχι μόνο στη διάρκεια της εκσπερμάτωσης.

Πολυάριθμα ήταν τα λάθη και όσον αφορά την τοποθέτηση των προφυλακτικών. Ποσοστό έως 25,3% των ερωτηθέντων είπαν πως ξετυλίγουν το προφυλακτικό πριν το τοποθετήσουν στο πέος, αντί να το ξετυλίξουν πάνω του.

Σχεδόν οι μισοί εξάλλου είπαν πως το εφαρμόζουν δίχως να αφήνουν χώρο στην άκρη του για το σπέρμα. Επιπλέον, το 75% των ανδρών και το 82% των γυναικών είπαν πως ποτέ δεν ελέγχουν εάν το προφυλακτικό είναι γερό, πριν το χρησιμοποιήσουν.

Άλλα λάθηΗ μελέτη έδειξε ακόμα τα εξής:
* Το βγάζουν πρόωρα. Ποσοστό έως 44,7% των ερωτηθέντων στις μελέτες είπαν πως βγάζουν το προφυλακτικό πριν τελειώσει η συνουσία.

* Αφήνουν τον αέρα. Σχεδόν οι μισές γυναίκες (το 48,1%) και το 41,6% των ανδρών ανέφεραν πως δεν βγάζουν τον αέρα από την άκρη του προφυλακτικού.

* Γυρνάνε το μέσα έξω. Ποσοστό έως 30,4% των ερωτηθέντων είπαν ότι στη διάρκεια του σεξ βγάζουν το προφυλακτικό και γυρνάνε το μέσα-έξω πριν το ξανατοποθετήσουν.

* Δεν κρατάνε το προφυλακτικό. Η έξοδος του πέους έπειτα από την εκσπερμάτωση πρέπει να γίνεται με τον άντρα να κρατάει την βάση του προφυλακτικού, ώστε να μην του γλιστρήσει και υπάρξει διαρροή σπέρματος. Όπως, όμως, διαπιστώθηκε, αυτό δεν γίνεται σε ποσοστό έως 57% των περιπτώσεων.

* Δεν το ξετυλίγουν εντελώς. Το 11,2% των ανδρών αρχίζουν την ερωτική πράξη με μισοξετυλιγμένο το προφυλακτικό στο πέος τους.

* Το ανοίγουν με αιχμηρά αντικείμενα. Το 11,2% των ερωτηθέντων είπαν ότι ανοίγουν την συσκευασία του προφυλακτικού με ψαλιδάκια ή άλλα αιχμηρά αντικείμενα, κινδυνεύοντας έτσι να το τρυπήσουν και να μην το δουν.

* Δεν χρησιμοποιούν λυπαντικό. Το 16% έως 25,8% ανδρών και γυναικών χρησιμοποιούν προφυλακτικό χωρίς λιπαντικό, αυξάνοντας τον κίνδυνο ρήξης.

* Χρησιμοποιούν λάθος λιπαντικό. Το 4,7% των ανδρών χρησιμοποιούν λιπαντικό με βάση το λάδι, το οποίο μπορεί να διαβρώσει το προφυλακτικό, αυξάνοντας τον κίνδυνο διαρροής.

* Ξαναχρησιμοποιούν το προφυλακτικό. Ποσοστό έως 3,3% των ερωτηθέντων είπαν ότι χρησιμοποιούν τουλάχιστον δύο φορές το προφυλακτικό σε κάθε σεξουαλική συνεύρεση.

* Λάθος συνθήκες φύλαξης. Ποσοστό έως 19,1% των ερωτηθέντων αποθηκεύουν τα προφυλακτικά σε συνθήκες εκτός των συστάσεων που αναγράφονται στις συσκευασίες τους.

ΣυνέπειεςΜε όλ’ αυτά τα λάθη στη χρήση, μοιραία η νέα μελέτη αποκάλυψε πως είναι πολύ συνηθισμένα προβλήματα η ρήξη, η διαρροή και το γλίστρημα του προφυλακτικού:

* Ποσοστό έως 40,7% των ερωτηθέντων είπαν πως τους έχει συμβεί να σπάσει το προφυλακτικό στη διάρκεια του σεξ.

* Ποσοστό έως 19,3% των ερωτηθέντων είπαν πως έχει γλιστρήσει το προφυλακτικό στη διάρκεια του σεξ και έχει βγει από τη θέση του.

* Ποσοστό έως 7,6% των ανδρών και 12,5% των γυναικών είπαν πως τους έχει συμβεί να υπάρξει διαρροή σπέρματος από το προφυλακτικό.

Έρευνα για το sex: "ποιο είναι το ιδανικό μέγεθος του πέους";

 Ποιο είναι το μέσο μέγεθος του πέους; Πότε είναι πρόωρη η εκσπερμάτωση; Πως μπορεί να πάθει κάταγμα το πέος αφού δεν έχει κόκαλα; Υπάρχει στ’ αλήθεια εθισμός στο σεξ;

Αν νομίζετε ότι τα ξέρετε όλα για το σώμα σας και για το σεξ, ξανασκεφτείτε το. Το σεξ δεν είναι κάτι τόσο απλό όσο το στύση-διείσδυση-εκσπερμάτωση-τέλος.
 
«Το σεξ είναι κάτι που μαθαίνουμε καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής μας», λέει ο δρ Σεθ Πρόστερμαν, κλινικός σεξολόγος και σύμβουλος σε θέματα γάμου και οικογένειας από το Σαν Φρανσίσκο. «Μπορεί στα κινούμενα σχέδια ο κόσμος να ερωτεύεται κεραυνοβόλα και το ευτυχές ζεύγος να φεύγει αγκαλιασμένο στο φεγγαρόφωτο για να απολαύσει happily ever after τον έρωτά του, αλλά στην αληθινή ζωή τα πράγματα είναι πιο πολύπλοκα».
 
Αν η σεξουαλικότητα είναι μια… δια βίου εκπαίδευση, πολλοί άντρες παλεύουν μια ζωή για να… περάσουν το μάθημα – με την προσπάθειά τους να παρεμποδίζεται διαρκώς από το εγώ τους, τους μύθους γύρω από το σεξ, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο «λανσάρεται» αυτό στην σύγχρονη κοινωνία.
 
Ξένοι ειδικοί βάζουν τα πράγματα σε μια σειρά, ξεδιαλύνοντας τους μύθους από την αλήθεια.
 
Πόσο μεγάλο είναι 
Όποιος έχει e-mail είναι σχεδόν βέβαιον πως έχει λάβει ένα spam στο οποίο διαφημίζεται κάποιο «μαγικό» επίθεμα ή χάπι που υπόσχεται να αυξήσει το μήκος του πέους σε «μέγεθος που έως πρότινος φάνταζε αδύνατο». Γιατί όμως καταναλώνεται τόση… φαιά ουσία στην μεγέθυνση του ανδρικού μορίου;
 
«Στο μυαλό των περισσότερων, τον άντρα τον κάνει το μέγεθος του πέους του», λέει ο δρ Άιρα Σάρλιπ, καθηγητής Ουρολογίας στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, στο Σαν Φρανσίσκο και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Διεθνούς Εταιρείας Σεξουαλικής Ιατρικής (ISSM). «Η αλήθεια είναι πως η αρρενωπότητα και η δύναμη δεν έχουν καμία σχέση με το μέγεθος». Παρ’ όλα αυτά, κρυφή ή φανερή επιθυμία σχεδόν όλων των ανδρών είναι να το μεγαλώσουν.
 
Η άποψη πως το μεγαλύτερο είναι και καλύτερο «δεν είναι εντελώς μύθευμα», λέει από την πλευρά του ο δρ Πρόστερμαν, ο οποίος από το 1984 συμβουλεύει ζευγάρια για κάθε είδους πρόβλημα που αντιμετωπίζουν στην μεταξύ τους σχέση. «Υπάρχουν κάποιες γυναίκες που προτιμούν τους άντρες με μεγάλο πέος, κυρίως για ερωτικούς λόγους. Οι γυναίκες αυτές, όμως, είναι πολύ λίγες».
 
Ούτως ειπείν, τι ακριβώς εννοούμε όταν λέμε μεγάλο πέος; Ας δούμε λίγα στοιχεία:
 
* Το μέσο μέγεθος του πέους είναι μεταξύ 12,5 και 15 εκατοστών. Προσοχή όμως: το μέγεθος αυτό αντιστοιχεί στο πέος σε στύση.
 
* Το μέσο μέγεθος του χαλαρού πέους είναι γύρω στα 9 εκατοστά.
 
Είναι προφανές, πως μεγέθη άνω των 20 εκατοστών (σε στύση και πάλι), αντιστοιχούν σε μεγάλο πέος.
 
Το ερώτημα είναι αν το μεγάλο πέος αποτελεί εγγύηση επιτυχημένου σεξ. «Αυτός είναι ένας από τους μεγαλύτερους σεξουαλικούς μύθους των ανδρών», απαντά ο δρ Κόρι Σίλβερμπεργκ, ειδικός σε θέματα σεξουαλικής υγείας από το Τορόντο, στον Καναδά. Μαζί του, συμφωνεί και ο δρ Ίαν Κέρνερ, σύμβουλος σε θέματα σεξ και σχέσεων στη Νέα Υόρκη. «Μελέτες έχουν δείξει πως οι γυναίκες φτάνουν σε οργασμό στη διάρκεια της διείσδυσης στο περίπου 25% των περιπτώσεων, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό όταν ο άντρας τους κάνει στοματικό σεξ είναι πάνω από 80% - συνεπώς, η χρήση του πέους δεν είναι ο κύριος τρόπος για να ικανοποιήσει ένας άντρας μια γυναίκα», λέει.
 
Ποια είναι η «σωστή» διάρκεια 
Η δυνατότητα να εξερευνήσουν τις ερωτογενείς ζώνες της γυναίκας εξιτάρει τους άντρες – και αυτό μας οδηγεί σε έναν ακόμα μύθο του σεξ και του ανδρικού άγχους: πόσο μπορούν να αντέξουν πριν από την δική τους κορύφωση; Και πόσο «πρέπει» να αντέξουν;
 
Η πρόωρη εκσπερμάτωση αποτελεί «την πιο συχνή μορφή σεξουαλικής δυσλειτουργίας στους νεαρούς άντρες», σύμφωνα με τον καθηγητή Σάρλιπ, με τα ποσοστά της να κυμαίνονται στο 20% έως 40% σε όλες τις ηλικίες.
 
Πότε, όμως, είναι πρόωρη η εκσπερμάτωση; Η ιατρική μέθοδος για τον καθορισμό της ονομάζεται «ενδοκολπικός άδηλος χρόνος εκσπερμάτωσης» (συμβολίζεται με τα αρχικά IELT) και ουσιαστικά είναι το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί από τη στιγμή της διείσδυσης στον κόλπο έως την στιγμή της εκσπερμάτωσης.
 
Ο χρόνος αυτός, όμως, δεν λέει ολόκληρη την αλήθεια, κατά τον καθηγητή Σάρλιπ. «Υπάρχουν άντρες που εκσπερματώνουν μέσα σε ένα λεπτό, αλλά θεωρούν πως δεν έχουν εκσπερματώσει πρόωρα. Στο άλλο άκρο βρίσκονται εκείνοι που αντέχουν 20 λεπτά, αλλά θεωρούν ότι εκσπερμάτωσαν πρόωρα», εξηγεί.
 
Με άλλα λόγια, ο ορισμός της προωρότητας μπορεί να είναι εξαιρετικά υποκειμενικός και εξαρτάται από την σεξουαλική ικανοποίηση του άντρα αλλά και της συντρόφου του, καθώς και το πώς ο άντρας κρίνει τον έλεγχο τον οποίο ασκεί στην εκσπερμάτωσή του.
 
Αν, παρ’ όλα αυτά, εσείς θέλετε να ξέρετε τι λένε οι αριθμοί, μελέτη που δημοσιεύθηκε το 2005 στο επιστημονικό περιοδικό «Journal of Sexual Medicine» κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο μέσος «φυσιολογικός» IELT για όλες τις ηλικίες είναι 5,4 λεπτά. Ειδικά για τους νεαρούς άντρες ηλικίας 18-30 λεπτών, ο IELT των 6,5 λεπτών θεωρείται άκρως ικανοποιητικός.
 
Ποια είναι, συνεπώς, τα όρια της προωρότητας; Οι ειδικοί αρχίζουν να μιλούν για πρόωρη εκσπερμάτωση όταν αυτή εμφανίζεται με IELT κάτω από 2 λεπτά. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως έχει πρόωρη εκσπερμάτωση όποιος άντρας φτάνει στην κορύφωση μέσα σε 1,5 λεπτό από τη στιγμή της διείσδυσης: όσο ο ίδιος και η σύντροφός του αισθάνονται ικανοποιημένοι, προωρότητα δεν τεκμηριώνεται. Από την άλλη, αν ο άντρας «αντέχει» 2 λεπτά αλλά αισθάνεται πως δεν μπόρεσε να ελέγξει την εκσπερμάτωσή του, νιώθει άσχημα που «τελείωσε» τόσο γρήγορα και δεν έχει απολαύσει το σεξ, τότε μπορεί να διαγνωστεί με πρόωρη εκσπερμάτωση.
 
Η αλήθεια, πάντως, είναι πως υπάρχουν άντρες που δεν αντέχουν ούτε 30 δευτερόλεπτα, κατά τον δρα Κέρνερ, καθώς και «άντρες που εκσπερματώνουν πριν καν διεισδύσουν», προσθέτει. «Γι’ αυτούς είναι ίσως πιο εύκολο να τεκμηριωθεί η προωρότητα, διότι δεν απολαμβάνουν την σεξουαλική πράξη».
 
Οι θρυλικοί πολλαπλοί οργασμοί 
Αν και οι πολλαπλοί ανδρικοί οργασμοί φαντάζουν πολύ πιθανοί όταν ακούει κανείς δύο ή περισσότερους άντρες να συζητούν για τα ερωτικά τους, το αν είναι όντως αληθινοί αποτελεί ένα εντελώς διαφορετικό θέμα. Σε αντίθεση με το καλά τεκμηριωμένο φαινόμενο των πολλαπλών οργασμών στις γυναίκες, οι ισχυρισμοί των ανδρών για επαναλαμβανόμενες κορυφώσεις βρίσκονται ακόμα στα όρια του σεξουαλικού μύθου.
 
Όπως εξηγεί ο καθηγητής Άιρα Σάρλιπ, για να ισχυριστεί ένας άντρας ότι έχει πολλαπλούς οργασμούς, θα πρέπει να εκσπερματώνει περισσότερες από μία φορές σε ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα – μέσα σε λίγα λεπτά, δηλαδή. Και αυτό, πολύ απλά δεν φαίνεται να συμβαίνει – ή τέλος πάντων συμβαίνει σε κάποιους ελάχιστους άντρες, τους οποίους δεν έχουν ακόμα κατορθώσει να συναντήσουν οι επιστήμονες ώστε να καταγράψουν την περίπτωσή τους.
 

 
Powered by Blogger