Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Ν. Ράλλη: Δείτε τη... σέξι αδερφή της! (φωτογραφίες)







Αν η Νικολέττα είναι κούκλα, τότε η αδερφή της είναι.... το ίδιο κούκλα! Δείτε και τις δύο στην εντυπωσιακή φωτογράφιση του "ΟΚ" και διαβάστε τις αποκαλύψεις της παρουσιάστριας για τον έρωτά της με το γυναικολόγο.......


Ποιος είναι τελικά αυτός ο Μανώλης που σου έχει κλέψει την καρδιά; Ισχύει ότι ήταν ο γυναικολόγος σου;
Όχι, δεν ήταν ποτέ ο γυναικολόγος μου. Απλά είναι γιατρός και έχει αυτή την ειδικότητα. Πρέπει να σου πω δε ότι από τις πρώτες ημέρες της γνωριμίας είχα χιλιάδες ερωτήσεις γυναικολογικής φύσης να του κάνω.

Αντιλαμβάνεσαι ότι λόγω δουλειάς, συναναστρέφεται με πολλές γυναίκες. Δεν ζηλεύεις;
Όχι, δεν ζηλεύω λόγω της ειδικότητάς μου. Ζηλεύω στη σκέψη ότι κυκλοφορεί στο μαιευτήριο με την ιατρική ποδιά, γιατί όπως και να το κάνουμε είναι ένα δέλεαρ για όλες τις γυναίκες.

Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά;
Θα μπορούσες να το πεις και έτσι. Ήταν ένας έρωτας που ήρθε από το πουθενά, γιατί ήμουν σε μία φάση της ζωής μου που δεν με ενδιέφερε να ερωτευτώ. Ήθελα να αφοσιωθώ στη δουλειά μου και μόνο τα βράδια πριν με πάρει ο ύπνος μπορεί να ονειρευόμουν πως ήθελα να είναι ο άντρας που θα ήθελα να είναι δίπλα μου.

Τα κρυμμένα μυστικά της Σελήνης ! (VIDEO)



Τέθηκαν πριν από λίγες ώρες σε λειτουργία τα όργανα χαρτογράφησης της Σελήνης στα δύο σκάφη της αποστολής GRAIL που θα μελετήσουν τον φυσικό μας δορυφόρο. Τα δίδυμα σκάφη της NASA βρίσκονταν εδώ και δύο μήνες σε τροχιά γύρω από τη Σελήνη και είχαν μάλιστα στείλει ορισμένες εντυπωσιακές εικόνες της.


Βασική αποστολή των δύο σκαφών είναι η μελέτη του βαρυτικού πεδίου της Σελήνης.

Τα ευρήματα της αποστολής αναμένεται να βοηθήσουν στην καλύτερη οργάνωση μιας επανδρωμένης αποστολής στην Σελήνη.

Το πεδίο βαρύτητας

Η αποστολή GRAIL (τα αρχικά των λέξεων Gravity Recovery And Interιor Laboratory) αποτελείται από δύο σκάφη που θα πραγματοποιήσουν ευαίσθητες μετρήσεις του πεδίου βαρύτητας του δορυφόρου μας.

Το πεδίο βαρύτητας της Σελήνης ποικίλλει από περιοχή σε περιοχή και τα δύο σκάφη θα καταγράψουν την ένταση και άλλα χαρακτηριστικά της βαρύτητας σε κάθε περιοχή, στην ουσία δηλαδή θα πραγματοποιήσουν μια «βαρυτική χαρτογράφηση» του δορυφόρου μας.


Στόχος να αποκαλυφθεί η προέλευση της Σελήνης

Τα βαρυτικά δεδομένα θα βοηθήσουν τους επιστήμονες να διαπιστώσουν την κατανομή της μάζας στο εσωτερικό της Σελήνης (το πάχος του φλοιού, το πόσο και που υπάρχει λιωμένο υλικό κ.α.) από τα ανώτερα στρώματα του υπεδάφους μέχρι τον πυρήνα της.

Η μελέτη των στοιχείων θα βοηθήσει επίσης στην καλύτερη κατανόηση της προέλευσης και της εξέλιξης της Σελήνης.

Τέλος η χαρτογράφηση θα βοηθήσει στο να εντοπιστεί το πιο ασφαλές σημείο προσεδάφισης μιας μελλοντικής επανδρωμένης αποστολής στον δορυφόρο της Γης.

Ο χοντρός και το … “μωρό” !!






-Eίναι ένας χοντρός σε ένα μαγαζί.
Περνάει απο μπροστά του ενά πολύ δυνατό γκομενάκι !
-Χοντρός:πςςς… !!!
-Γκόμενα : Τι έγινε χοντρούλη… ξεφουσκώνουμε ;;;

Ελληνική ερωτική προσωποποιημένη φαντασίωση ολόγυμνη σας τα δείχνει όλα!



Και ιδιαίτερα το σημείο που προσέχουν περισσότερο οι άντρες πάνω της.. τα ζουμερά της οπίσθια!
Δεν είναι η πρώτη φορά που σας την δείχνουμε.. αλλά από την άλλη δεν είναι και η πρώτη φορά που τα πετάει όλα.. Δεν ξέρουμε αν θα θέλατε μια τέτοια δασκάλα Αγγλικών για τα παιδιά σας, σίγουρα όμως θα θέλατε να κάνει σε εσάς κάποια.. ιδιαίτερα..Απολαύστε την Μαριάννα Αναγνωστοπούλου στα τέσσερα και όχι μόνο.. ολόγυμνη!


Μπαργούμαν ετών 97.....




Κι όμως είναι αληθινό και συμβαίνει στο Bridgeport των Ηνωμένων Πολιτείων της...
Αμερικής. Η κυρία που βλέπετε είναι 97 χρόνων, εργάζεται ως μπαργούμαν στο Panama Joe’s Café Bar και αποτελεί τον απόλυτο πόλο έλξης για πελάτες και θαμώνες!
Η κ. Angie McLean γεννήθηκε το 1915… και δεν έχει καμία ιδέα για τη συνταξιοδότηση! Κομψή, περιποιημένη βρίσκεται στο μαγαζί και σερβίρει πίσω από το bar με χαρά τους πελάτες της! Το αγαπημένο της ποτό είναι το Bailey’s και εργάζεται τα τελευταία 18 χρόνια στο συγκεκριμένο μαγαζί, γράφει το star.gr.
«Ο κόσμος έρχεται μόνο και μόνο για να τη δει» παραδέχεται ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού, ενώ η σούπερ υπερήλικας μπαργούμαν παίζει μπιλιάρδο, ασχολείται με τη διακόσμηση του μαγαζιού και γίνεται σκληρή, όταν χρειάζεται!



Ποια είναι η πραγματική σχέση σας με τα "πνεύματα" και την επικοινωνία με τον "άλλο κόσμο";


Το ερώτημα "υπαρχει μετά θάνατον ζωή" αλλά και η δυνατότητα ή μη επικοινωνίας των νεκρών με τον κόσμο των ζωντανών, αποτελούν δύο από τα πιο συζητημένα και αμφισβητούμενα ζητήματα.



Οι απαντήσεις και στα δύο αυτά θέματα, είναι σε μεγάλον βαθμό υποκειμενικές και έχουν άμεση σχέση με την ανάγκη του καθενός από εμάς να πιστεύει ότι οι δικοί του άνθρωποι δεν χάνονται για πάντα ή ότι έχουν την δυνατότητα να επικοινωνούν μαζί μας ακόμη και μετά τον θάνατό τους.

Το τεστ αυτό, δεν μπορεί δυστυχώς να δώσει αυτές τις πολυπόθητες απαντήσεις και δεν έχει τέτοιο σκοπό. Αυτό που προσπαθεί να κάνει είναι να δείξει ποια είναι η πραγματική σχέση του κάθε ανθρώπου με το ζήτημα της "επικοινωνίας με τον άλλον κόσμο" και αυτό που αποκαλούμε "πνεύματα".

Ακούμε συχνά ως επιχείρημα από κάποιους την ερώτηση "γιατί σε εμένα δεν συμβαίνει ποτέ;" ή το ακριβώς αντίθετο " γιατί όλα τα παράξενα έρχονται σ'εμένα;". Είναι όμως αυτή η πραγματικότητα;

Μήπως βιώνετε τέτοιες εμπειρίες αλλά έχετε απόλυτη άρνηση να το παραδεχτείτε; Ή μήπως είσαστε τόσο βέβαιοι για την επικοινωνία με πνεύματα που υπερβάλλετε ερμηνεύοντας τα πάντα ως μηνύματα από τον "άλλον κόσμο"; Ίσως να ξέρετε ήδη την απάντηση- ίσως όμως το αποτέλεσμα του τεστ να σας εκπλήξει.

Oχι μαγκιές στη γιαγιά!!!




Υγρή και αισθησιακή Ελληνίδα playmate σε πόζες που κόβουν την ανάσα.!





Τα λόγια είναι περιττά μπροστά στην ολόγυμνη ομορφιά της Κορίνας Στεργιάδου.! Απολαύστε την.!




20χρονο μοντέλο φωτογραφίζεται σαν 10, 20, 30, 40, 50 και 60 ετών








Μια σειρά από φωτογραφίες του ίδιου μοντέλου σε διαφορετικές ηλικίες, τα πάντα είναι φτιαγμένα με το κατάλληλο μακιγιάζ και φωτισμό.
Η φωτογράφηση έγινε για το περιοδικό Vogue του Νοεμβρίου 2008 στο Παρίσι με το μοντέλο από την Ουγγαρία Eniko Mihalik από τους Inez van Lamsweerde και Vinoodh Matadin. Styling από την Carine Roitfeld και make-up από την Lisa Butler.


10 Χρονών

20 Χρονών

30 Χρονών

40 Χρονών

50 Χρονών

60 Χρονών

Μυστηριώδεις ήχοι ακούγονται σε διάφορα σημεία του πλανήτη...


Μυστηριώδεις ήχοι ακούγονται σε διάφορα σημεία του πλανήτη και οι επιστήμονες δεν μπορούν να εξηγήσουν την προέλευση της περίεργης αυτής βοής. Περιστατικά έχουν συμβεί στην Κόστα Ρίκα, ενώ στο παρελθόν η βοή ακούστηκε στην Ουκρανία, τη νότια Σουηδία, τον Καναδά και τη βόρειο-ανατολική Αγγλία. Χιλιάδες κάτοικοι στην Κόστα Ρίκα άκουσαν και κατέγραψαν τον μυστηριώδη ήχο και ανέβασαν
βίντεο στο Ίντερνετ, ζητώντας απαντήσεις είναι σαν να έρχεται από τον ουρανό, είπαν όσοι άκουσαν την βοή. Μεταξύ αστείου και σοβαρού, σχολίασαν πως πρόκειται για προειδοποιήσεις των Μάγια, για τα πρώτα σημάδια της "Αποκάλυψης".

Η συζήτηση στο διαδίκτυο άναψε, αλλά κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει από που προέρχονται οι μυστηριώδεις ήχοι. Πριν από λίγους μήνες πάντως, παρόμοιος ήχος ακούστηκε στο Κίεβο της Ουκρανίας... Αλλά και στη βορειοανατολική Αγγλία, τη νότια Σουηδία, τον Καναδά, και τη Γαλλία. Και όμως οι επιστήμονες κάθε φορά λένε ότι δεν υπήρξε κάποια δραστηριότητα, όπως ένας σεισμός που θα έδινε μία πιθανή εξήγηση. Οι θεωρίες είναι πολλές, λένε για ένα υπερηχητικό αεροσκάφος τελευταίας τεχνολογίας που σπάει το φράγμα του ήχου.

Στις περισσότερες χώρες η παράξενη βοή ακούστηκε τα ξημερώματα και κανείς μέχρι στιγμής δεν έχει βρει μία πειστική εξήγηση για τον ιδιαίτερο ήχο που ακούγεται τους τελευταίους μήνες σε διάφορα σημεία του πλανήτη μας.

Της κακομοίρας - ΖΗΚΟΣ




Καυτό ελληνικό κουνελάκι τα πέταξε όλα και μένει ολόγυμνη όρθια, στα τέσσερα, και πάει λέγοντας..




Ένα από τα πιο sexy κουνελάκια του ελληνικού Playboy,
ποζάρει ολόγυμνη, κι άκρως αποκαλυπτική, σε ότι στάση την θέλετε.! Έχουμε να την δούμε καιρό.. για αυτό σας δίνουμε γερή δόση από το ολόγυμνο κορμί της και σας ευχόμαστε μια.. απολαυστική βραδιά.. Από την Ηρώ Πασσία με αγάπη...!

Η Σύλληψη Του ‘Ακη Τσοχατζόπουλου Στο Σπίτι Του Στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου



- “Στον ανακριτή πάμε. Θα τα πούμε εκεί πέρα”, είπε ο ίδιος φτάνοντας στην ΓΑΔΑ
- Είχε εκδοθεί ένταλμα για την σύλληψή του – Το ένταλμα αφορά την κατηγορία για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος
- Έχουν εκδοθεί εντάλματα και για άλλα πρόσωπα και αναζητούνται από την αστυνομία
- Χθες ο εισαγγελέας ζήτησε την παραπομπή του σε δίκη για ανακριβές πόθεν έσχες
- ΠΑΣΟΚ: “Να αφήσουμε την δικαιοσύνη να κάνει απερίσπαστη την δουλειά της θα ήταν προτιμότερο να το είχε κάνει με μεγαλύτερη ταχύτητα”

Ήταν λίγο πριν τις 11 το πρωί όταν άνοιξε η μεγάλη σιδερένια πόρτα της Διονυσίου Αρεοπαγίτου στον αριθμό 33. Μια μελαχροινή γυναίκα, η σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, βγήκε από αυτήν και κατευθύνθηκε προς….

ένα αυτοκίνητο. Οταν ρωτήθηκε από το Newsit εαν είναι μέσα ο σύζυγός της εκείνη απάντησε: “Δεν θέλω να πω τίποτα”. Όμως ο οδηγός της γύρισε και είπε: “Παιδιά, υπομονή 5 λεπτα”.

Και πριν καλά – καλά συμπληρωθούν άνοιγε ξανά η πόρτα και έβγαινε – χωρίς χειροπέδες – ο ‘Ακης Τσοχατζόπουλος. Περπάτησε προς το αυτοκίνητο της ασφάλειας και κοίταξε με νόημα στα δεξιά του. Λίγο μετά, μπήκε στο αυτοκίνητο και κατευθύνθηκε προς την ΓΑΔΑ.

Όλα έγιναν λίγο πριν το ρολόι δείξει 11. Από νωρίς το πρωι, πρώτα ως φήμη και μετά ως ανεπιβεβαίωτη πληροφορία, κυκλοφορούσε ότι έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τον Ακη Τσοχατζόπουλο. Τελικά, επιβεβαιώθηκε ότι έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και αφορά την κατηγορία για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Από εδώ και πέρα και μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες θα πρέπει να έχει απολογηθεί και να έχει κριθεί το θέμα της προσωρινής ή μη του κράτησης.

Νωρίτερα, μέσα στο σπίτι και έξω από αυτό ήταν και οι δικηγόροι του πρώην υπουργού και γίνονταν διαβουλεύσεις.

Το ένταλμα εκδόθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, από την ανακρίτρια η οποία ερευνά την υπόθεση των υποβρυχίων.
Αφορά την κατηγορία για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Ο πρώην υπουργός κατηγορείται ότι εισέπραξε μέσω υπεράκτιων εταιρειών από την γερμανική εταιρεία Ferostal μίζα οκτώ εκατομμυρίων ευρώ με την οποία αγόρασε ακίνητα στη λεωφόρο Κηφισίας και στην οδό Κομνά Τράκα.
Τα χρήματα, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, διαβιβάστηκαν μέσω της τράπεζας Morgan Stanley στην Ελβετία.

Μόλις χθες, ο εισαγγελέας Εφετών, Γαληνός Μπρής ζήτησε να παραπεμφθεί ο κ. Τσοχατζόπουλος σε δίκη για ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες του έτους 2010 (χρήση 2009).

Ο εισαγγελέας υπέβαλλε την πρότασή του προς το Συμβούλιο Εφετών και εισηγήθηκε πέραν την παραπομπής σε δίκη και την απαλλαγή λόγω παραγραφής του πρώην υπουργού για «ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες» των ετών 1998-2005.

Πρότεινε όμως να διατηρηθούν οι περιοριστικοί όροι που του είχαν επιβληθεί μετά την απολογία του.

Μεταξύ άλλων είναι: η δέσμευση του ακινήτου στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, το οποίο φέρεται πως δεν είχε δηλώσει, όπως προέκυψε μετά τον επανέλεγχο που διενεργήθηκε και την άρση του τραπεζικού, φορολογικού και χρηματιστηριακού απορρήτου, από την επιτροπή ελέγχου των οικονομικών των κομμάτων και των βουλευτών της Βουλής. Επίσης παραμένει η υποχρέωση της εγγυοδοσίας των 150.000 ευρώ και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Το επίμαχο πόθεν έσχες κρίθηκε ως ανειλικρινές μετά το πόρισμα της αρμόδιας επιτροπής της Βουλής, σύμφωνα με το οποίο, ο κ. Τσοχατζόπουλος έχει συνολικό εισόδημα 250.955,87 ευρώ, τα 150.000 από το οποίο δικαιολογεί ως λήψη δύο δανείων.

Δεν έχει δηλώσει όμως το σπίτι στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου ενώ παλιότερα περιουσιακά του στοιχεία δεν δικαιολογούνται με βάση τα εισοδήματα του.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι το σπίτι δηλώθηκε στο πόθεν έσχες του 2011 καθώς αποκτήθηκε το 2010 και ότι έστειλε πολλές φορές συμπληρωματικά στοιχεία στην επιτροπή της Βουλής που κατά την άποψή του δικαιολογούν όλα τα περιουσιακά του στοιχεία.


ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ Η ΣΕΛΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΡΟΠΛΟΙΟ




Πολλοί είναι αυτοί που όταν λέω ότι η Σελήνη είναι ένα διαστημόπλοιο και όχι δορυφόρος της γης ξεσπάνε στα γέλια, ή ακόμα με κοιτάνε πολύ περίεργα σαν να είμαι εγώ εξωγήινος…. τους δικαιολογώ!!! Είναι ένα πείραμα που έκανα για να δω τις αντιδράσεις του κόσμου σε κάτι που λιγοστοί γνωρίζουν ότι η Σελήνη είναι << κάτι >> που δεν θα έπρεπε να είναι εκεί που βρίσκεται τώρα αλλά κάπου αλλού!!! Σας φαίνεται και εσάς παράξενο; Δεν σας αδικώ, φαίνεται παράξενο ακόμα σε κάποιους από τους συνεργάτες μου. Βλέπεται είναι κάτι που δεν μπορεί να το χωνέψει ο ανθρώπινος εγκέφαλος ότι η Σελήνη είναι κάτι άλλο από ότι αυτό που μαθαίναμε στο σχολείο, ότι είναι μια τεράστια προστασία της γης από τους μετεωρίτες και ότι αν δεν υπήρχε η Σελήνη δεν θα υπήρχε η γη!!! Είναι όμως η αλήθεια αυτή;

Μετά από σοβαρές έρευνες και μελέτες όχι μόνο δικές μου ή των συνεργατών μου αλλά και άλλων πολλών επιστημόνων, μαθηματικών, αστρονόμων, γεωλόγων καταθέτω το παρακάτω άρθρο με αποδείξεις που δείχνουν ότι η Σελήνη είναι ένα τεχνητό αστρόπλοιο και όχι ένας πλανήτης-δορυφόρος της γης!!!!!
Ξεκινώντας την έρευνα αυτήν ήθελα τουλάχιστον τα μαθηματικά τα οποία είναι αλάνθαστα αλλά είναι και η παγκόσμια γλώσσα του σύμπαντος να συμφωνούν με τις έρευνες μου!! Όταν ανάθεσα σε έναν από τους συνεργάτες μου να μου βρει αποστάσεις γη-Σελήνης, την μάζα της αλλά και ότι άλλο μπορούσε να βρει που να μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε στια μαθηματικές αποδείξεις…… έμεινα άφωνος όταν μου είπε ότι ήδη έχουν γίνει οι ανάλογες διαδικασίες ειδικά από έναν μεγάλο αστρονόμο και συγγραφέα του προηγούμενου αιώνα Ισαάκ Ασίμωφ. Αμέσως παράτησα ότι έκανα και έτρεξα να βρω τις αποδείξεις μόνος μου….. ήθελα να μάθω αν ο Ασίμωφ είχε τις ίδιες ανησυχίες με μένα και με κάποιους άλλους ερευνητές.
Πράγματι, είχε παρατηρήσει ότι η δύναμη που έλκει ο Ήλιος την Σελήνη είναι η διπλάσια από την αντίστοιχη της Γης!!!! Η δυσαναλογία έλξης θα έπρεπε να είχε αποσπάσει την Σελήνη από την θέση της!!!!! Πράγμα το οποίο για άγνωστους και ανεξήγητους λόγους δεν συμβαίνει ανατρέποντας νόμους της φυσικής!!! Έτσι το συμπέρασμα του Ασίμωφ είναι ότι η Σελήνη δεν είναι φυσιολογικός δορυφόρος της Γης, γιατί << κάτι >> την κρατάει καρφωμένη στην θέσε της !!!
Θέλησα και εγώ να επιβεβαιώσω την θεωρία του Ασίμωφ και κατέληξε σε κάποια εκπληκτικά συμπεράσματα που θα τα μοιραστώ μαζί σας!!!!
Πράγματι αν εφαρμόσουμε το νόμο της παγκόσμιας έλξης F=Gx(m1 x m2)/r2 για Γη-Σελήνη αλλά και Ήλιο-Σελήνη, προκύπτουν τα εξής!!
Η σταθερότητα της παγκόσμιας έλξης είναι G=6,67 x 10-11N m2 kg-2
Η μάζα του Ήλιου είναι 1,989 x 1027 kg, η μάζα της Γης είναι 5,974 x 1021 kg, και η μάζα της Σελήνης είναι 7,348 x 10 19 kg.
H μέση απόσταση Ήλιου-Γης είναι 149,9 x 109 m, η μέση απόσταση Σελήνης-Γης είναι 384 x 106 m, ενώ η απόσταση Ήλιου-Σελήνης μπορεί και αυτή να θεωρηθεί ίση με την απόσταση Ήλιου-Γης δηλαδή 149,9 x 109 m,!!!
Η ελκτική δύναμη Ήλιου-Σελήνης είναι: 8,67 x 1011 x 1,989 x 1027 x 7,348 x 1019/ (149,9 x 109)2 = 4,33 x 1014N
H ελκτική δύναμη Γης-Σελήνης είναι: 6,67 x 1011 x 5,974 x1021 x 7,348 x1019 / (384 x106)2 =1,98 x 1014N
Ο Ασίμωφ πράγματι είχε απόλυτο δίκιο!! Ο λόγος της ελκτικής δύναμης Ήλιου-Σελήνης / Γης-Σελήνης = 4,33 / 1,98 = 2,18 δηλαδή η Σελήνη έλκετε με σχεδόν διπλάσια δύναμη από τον Ήλιο και λογικά έπρεπε να είναι πλανήτης σε τροχιά μόνο γύρω από τον Ήλιο και όχι δορυφόρος της Γης!!!!
Η μοναδική, λοιπόν περίπτωση να παραμένει η Σελήνη σε σταθερή τροχιά γύρω από την Γη είναι να υπάρχει μάζα που δεν έχει υπολογιστεί!!! Η Σελήνη έχει θεωρητική πυκνότητα 3,34gr / cm2.
Η πραγματική της πυκνότητα όπως απέδειξαν τα εργαστηριακά αποτελέσματα που διέρρευσαν και που ουδέποτε η NASA παραδέχτηκε αναφέρουν ότι είναι περίπου 5,5gr/cm2 δηλαδή 1,6 φορές μεγαλύτερη από τη θεωρητική!!
Όμως, η πυκνότητα είναι ευθέος ανάλογη της μάζας. Συνεπώς και η ελκτική δύναμης της Γης και του Ήλιου θα είναι 1,6 φορές μεγαλύτερη από τις αντίστοιχες που υπολόγισα. Ο νέος λόγος των δυνάμεων Ήλιου = Σελήνη/Γης-Σελήνης θα είναι 1,6 x 4,33 / 1,6 x 1,98 = 2,18.
Άρα η μάζα και η πυκνότητα της Σελήνης δεν επηρεάζουν καθόλου τον λόγο 2,18. Επίσης προκύπτει ότι κανένα σώμα, με οποιαδήποτε μάζα οπού βρίσκετε στο εσωτερικό ή στην επιφάνεια της Σελήνης δεν μπορεί να αλλάξει το λόγο 2,18!!! Αυτό γιατί απλά μεγαλώνει την μάζα της Σελήνης!!! Μήπως υπάρχει κάποια << ΚΡΥΦΗ >> μάζα που επηρεάζει τους υπολογισμούς.
Η λογική μας λέει ότι αν βεβαία υπάρχει κάτι, θα υπάρχει στην αθέατη πλευρά της Σελήνης, φυσικά όχι στην επιφάνεια της, αλλά σε τροχιά γύρω από αυτήν. Πιο είναι το σημείο της αθέατης πλευράς της Σελήνης οπού περιστρέφεται με την ίδια γωνιακή ταχύτητα με την Σελήνη και είναι ορατό στην Γη; Μα φυσικά το σημείο L2 Langrange!!
Έτσι!! Προκύπτει ότι ένας τεράστιος τεχνητός δορυφόρος που βρίσκεται στην αθέατη πλευρά της Σελήνης, περιστρέφεται συγχρόνως γύρω από την Σελήνη συνεισφέροντας έτσι στο σύστημα Σελήνη-Ήλιος-Γη την σταθερότητα που λείπει. Αν όμως η μάζα του δορυφόρου προστεθεί στη μάζα της Σελήνης, τότε το κοινό κέντρο βάρους θα έλκεται πάλι με διπλάσια δύναμη από τον Ήλιο από ότι από την Γη. Έτσι το δίδυμο Σελήνης-δορυφόρου θα είχε αποσπαστεί από την Γη και θα περιφέρετε γύρω από τον Ήλιο!!
Άρα!! Ο δορυφόρος αυτός << αν υπάρχει >> θα έχει φτιαχτεί με σκοπό να εξουδετερώνει την ελκτική δύναμη του Ήλιου!!!! Ο δορυφόρος θα περιστρέφεται γύρω από την Σελήνη σε 23,3 ημέρες, όσες και το σημείο L2 Langrange. Η συνολική δύναμη που ασκεί ο Ήλιος στο βαρύκεντρο Σελήνης-τεχνητού δορυφόρου, όταν η Σελήνη βρίσκεται μπροστά από τον Ήλιο ( ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ), θα είναι:
FΉλιου-FΓης=2,18 FΓης-FΓης=1,18 FΓης. Έτσι η βαρυτική έλξη που δρα και ως κεντρομόλος έχει σε αυτήν την περίπτωση φορά προς τον Ήλιο. Δηλαδή η Σελήνη έπρεπε να αποσπαστεί και να περιστρέφεται γύρω από τον Ήλιο και όχι γύρω από την Γη!!!! Αντίθετα όταν έχουμε πανσέληνο οι ελκτικές δυνάμεις που ασκούν ο Ήλιος και η Γη στο βαρύκεντρο Σελήνης – τεχνητού δορυφόρου είναι ΟΜΟΡΡΟΠΕΣ και συνεπώς η συνολική δύναμη που ασκείτε στο βαρύκεντρο Σελήνης – τεχνητού δορυφόρου θα είναι:
FΉλιου+FΓης= 2,18 FΓης+FΓης=3,18 FΓης με φορά πάλι τον Ήλιο. Δηλαδή η βαρυτική έλξη, που δρα και ως κεντρομόλος, έχει και σε αυτήν την περίπτωση φορά προς τον Ήλιο. Στην περίπτωση αυτήν η Σελήνη έπρεπε να αποσπαστεί βίαια από την τροχιά της και να συγκρουστεί με την Γη, που βρίσκεται ανάμεσα σε αυτήν και τον Ήλιο, ή να αρχίσει να περιστρέφεται πολύ γρηγορότερα γύρω από την Γη εξ αιτίας της τριπλάσιας κεντρομόλου!!!
Όμως η τροχιά της Σελήνης δεν φαίνεται να αλλάζει παρ’ όλη την διαφορική αύξηση-μείωση της συνολικής ελκτικής δύναμης-που δρα και σαν κεντρομόλος-από 1,18 έως 3,18 φορές την έλξη της Γης.
Έτσι η ύπαρξη τεχνητού δορυφόρου στην αθέατη πλευρά της Σελήνης που έχουν προτείνει κάποιοι ερευνητές δεν ισχύει. Άρα κάτι άλλο συμβαίνει που << κάποιοι >> δεν θέλει να μαθευτεί στην ανθρωπότητα ακόμα.
Ένα πολύ καλό βιβλίο οπού αναλύει τα πάντα με λεπτομέρεια είναι << Το Μυστήριο της Σελήνης >> του Σωτήρη Σόφια αν και είναι δύσκολο σήμερα να βρεθεί, αν το βρείτε διαβάστετο θα εκπλαγείτε………!!!!!



Όσοι έχετε διαβάσει το άρθρο μου ΛΕΥΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ θα θυμάστε την συζήτηση που είναι με τον ΑΓΝΩΣΤΟ. Σε ένα σημείο είχε αναφέρει, << ….. ώσπου το βαριά πληγωμένο αστρόπλοιο των Δρακονιανών τραβήχτηκε από την μαγνητική έλξη της γης και έγινε μόνιμος δορυφόρος της….. >>. Θυμάμαι τα λογία του σαν τώρα και ας έχουν περάσει κάποια χρόνια, στην αρχή δεν έδωσα τόσο βάση στο ζήτημα της Σελήνης, μα στην πορεία όταν ανακάλυψα ότι κατά ένα τρόπο κάποια μεταλλαγμένα όντα της μέσης Γης είχαν να κάνουν με την Σελήνη τότε οι έρευνες μου στράφηκαν όσο μπορούσαν σε αυτήν. Νομίζετε ότι είναι εύκολο; Σας διαβεβαιώνω καθόλου, πιο πολλές αποδείξεις βρίσκει σήμερα κάποιος για την Σελήνη στην αρχαιότητα παρά στην σημερινή εποχή. Εκτός και κάποιος διαθέτει ένα παρά πολύ καλό τηλεσκόπιο για να μπορέσει να την παρατηρήσει όπως πρέπει. Εδώ όμως δημιουργείτε ένα εύλογο ερώτημα, και το υπέρ σύγχρονο τηλεσκόπιο αν κάποιος διαθέτει πως μπορεί να δει την αθέατη πλευρά; Είναι απλό δεν μπορεί!!! Παρά μένει στις παρατηρήσεις των Αμερικανών και των Ρώσων για το τι υπάρχει εκεί…..
Ότι όμως και να υπάρχει δεν δείχνει να είναι λάθος με αυτά που έχουν φωτογραφηθεί από διαστημόπλοια και δορυφόρους!! Μα και έτσι να μην είναι οι εξισώσεις και πάλι είναι αληθινές οπότε εμένα αλλά και κάποιων άλλων ερευνητών δεν μένει παρά να πούμε ότι η Σελήνη είναι ένα τεράστιο αστρόπλοιο που αιωρείται μεταξύ Γης και Ήλιου!! Για να καταλάβουν και αυτοί που δεν το έχουν καταλάβει μέχρι τώρα τι κάνει η Σελήνη θα το πω με πιο απλά λογία:
Φανταστείτε την Σελήνη να είναι ένα ταχύπλοο ακριβώς στην κόψη του καταρράκτη Νιαγάρα!!! Από κάτω είναι το χάος που δημιουργεί η πτώση εκατομμυρίων κυβικών νερού!!! Μπροστά από το σκάφος βρίσκεται ένας τεράστιος βράχος με μικρή μαγνητική έλξη….. ικανή μόνο να τραβήξει το σκάφος για λίγο. Αν δεν υπήρχε ο καταρράκτης από την μαγνητική έλξη το σκάφος θα περιτριγυριζόταν γύρω από το βράχο σαν τρελό με μεγάλη ταχύτητα, χωρίς να συγκρουστεί!!! Η τεράστια δύναμη των νερών μπροστά από το βράχο σπρώχνουν το σκάφος να πέσει στο καταρράκτη, μα αυτό δεν κουνιέται!! Δεν κουνιέται γιατί έχει βάλει της μηχανές τους πρόσω, τόσο ώστε να μην χτυπήσει τον βράχο και τόσο ώστε να μην πέσει στον καταρράκτη!!! Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με την Σελήνη όσο απίστευτο και να σας φαίνεται!!! Στην μαθηματική εξίσωση που μας δίνει τα στοιχεία αυτά συμφωνούν όλοι οι μαθηματικοί, φυσικοί, και αστρονόμοι του κόσμου, μα ίσως επειδή φοβούνται το κύρος τους και την καριέρα τους δεν μιλάνε ανοιχτά για το θέμα!!!
Η αθέατη πλευρά της Σελήνης έχει τέσσερα μυστηριώδη μεγάλα πλατώματα. Ο κρατήρας Κόρολεφ στην μέση Hertzsprung ο Απόλλωνας και η θάλασσα της ανατολής!!





Αυτό είναι το περιβόητο τοίχος που τώρα οι επιστήμονες έχουν αρχίσει και πιστεύουν ότι δεν είναι φυσικό!! Δόξα τον θεό το κατάλαβαν!!! Έχουν προβληματιστεί για το τι θα μπορούσε να είναι. Εγώ τους απαντώ μια και φτάνει ως το μεγάλο πλάτωμα ίσως είναι κάποιο είδος αεροτομής; Ίσως!! Δεν θα ήθελα να θίξω άλλο το θέμα αυτό, γιατί ήδη ένας καλός συνάδελφος ετοιμάζει ένα βιβλίο περί αυτού του ζητήματος. Με τα στοιχεία όμως που σας έδωσα είναι ακράδαντες οι αποδείξεις ότι η Σελήνη είναι ένα αστρόπλοιο από το βαθύ διάστημα!! Για μένα προσωπικά είναι μια από τις ναυαρχίδες των Δρακονιανών!!! Όπως και να έχει το πράγμα μέχρι σήμερα κανένας δεν ξέρει αλλά και ούτε μπορεί να εξηγήσει γιατί η Σελήνη βρίσκεται σε τροχιά γύρω από την Γη και όχι γύρω από τον Ήλιο αλλά και την κρατά εκεί σαν φυσικό σώμα! Διότι όλοι πλέων είναι πεπεισμένοι ότι δεν είναι φυσικό σώμα …….. Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.
Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!









O Mr Bean στο αεροπλάνο...ΑΠΑΙΧΤΟΣ!!!!







Αγαπάμε Χρύσα Δρακάκη και τα καυτά γυμνά της!!



Το ξανθό μοντέλο από την Κρήτη πάντα κατάφερνε με τα υπέροχα της προσόντα να τραβάει τα βλέμματα. Η Χρύσα Δρακάκη με πολλές σέξυ φωτογραφίσεις στο ενεργητικό της, είναι από τις πιο καυτές παρουσίες των τελευταίων ετών. Θαυμάστε την σε αυτό το σούπερ καυτό αφίερωμα που ετοιμάσαμε.

















Πήγε να απατήσει τη γυναίκα του με... τη γυναίκα του



Ένας σαραντάχρονος άνδρας από τη Χαλκίδα ήταν λίγο άτακτος... Όλα ξεκίνησαν πριν ένα μήνα όταν δημιούργησε λογαριασμό στο Facebook. Έκανε το τραγικό λάθος και έδωσε το email που ήξερε η γυναίκα του και είχε τους κωδικούς. Μπορεί να μην έμπαινε απο το σπίτι στο Facebook αλλά ότι έκανε και οποία...





μηνύματα έπαιρνε πήγαιναν συγχρόνως και στο email. Η γυναίκα του δεν του είπε τίποτα και ανέλαβε δράση. Δημιούργησε και αυτή λογαριασμό με το όνομα Λίζα και μια καυτή φωτογραφία που δεν φαίνονταν το πρόσωπο της. Όσον αφορά την ηλικία δήλωσε 25!

Μάλιστα ξεκίνησε τα αιτήματα φιλίας με πρώτο και καλύτερο τον άντρα της. Για δεκαπέντε μέρες παίζονταν ένα απίστευτο παιχνίδι μεταξύ του με εκατοντάδες μηνύματα σε καθημερινή βάση μέχρι που έφτασαν και στο ραντεβού. Το όρισαν σε καφετέρια έξω από την Χαλκίδα, γράφει το lamiastar.gr.

Από εδώ και πιο πέρα μπορείτε να καταλάβετε τι ακριβώς έγινε. Η γυναίκα του τον περίμενε πίνοντας τον καφέ και όταν τον είδε δεν του έστειλε φιλάκια αλλά καρπαζιές...
newsbeast

ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ F.B.I.: Επιβεβαιώνει την ύπαρξη παράλληλου κόσμου και επισκεπτών που αποκτούν υλική υπόσταση όταν εισέρχονται στον δικό μας κόσμο.



Τον Απρίλιο του 2011 είχαμε γράψει (πρώτοι) για την δυνατότητα εύρεσης πληροφοριών στην επίσημη ιστοσελίδα του F.B.I. "The Vault" . Οι πληροφορίες αφορούσαν αναφορές που δεν είχαν δει το φως της δημοσιότητας 60 χρόνια τώρα..
Μεταξύ εκατομμυρίων αναφορών, διαφόρων κατηγοριών όπως το οργανωμένο έγκλημα, τις εξτρεμιστικές ομάδες, των τρομοκρατικών
οργανώσεων, των φακέλων που αφορούσαν το 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο, υπάρχει και η ενότητα των U.F.O.
Με αυτό τον τρόπο δόθηκε ένα τέλος σχετικά με το αν ήταν αληθινό ή ψεύτικο το περιστατικό του Ροσγουελ το 1947 στο Νέο Μεξικό. Φυσικά επιβεβαιώθηκαν όλοι οι υποστηρικτές των U.F.O μέσα από τις αναφορές πολλών κατοίκων καθώς και την επίσημη αναφορά του μυστικού πράκτορα Guy Hottel, που επισήμαινε όχι μόνο την ύπαρξη ιπτάμενων δίσκων αλλά και ανθρωποειδών!


Σήμερα στην ίδια κατηγορία "F.B.I: The Vault: U.F.O" βλέπουμε μια αναφορά με ημερομηνία 8 Ιουλίου 1947 στο San Diego.
Ο Συντάκτης αυτής της αναφοράς γράφει για πράγματα που ακόμα και στις μέρες μας είναι δύσκολο να γίνουν αποδεκτά από το ευρύ κοινωνικό σύνολο. Ωστόσο όπως θα διαβάσετε παρακάτω, είναι βέβαιο ότι οι Αμερικάνοι παραδειγματίστηκαν από την εξωγήινη τεχνολογία που βρισκόταν πλέον στα χέρια τους και την εφάρμοσαν αντίστοιχα σε πολεμικά όπλα, δορυφόρους, διαστημόπλοια και την δημιουργία των μη επανδρωμένων αεροσκαφών.


"Το πλήρωμα των δίσκων είναι φιλικό προς τους ανθρώπους, ωστόσο σε μια αντιπαράθεση ήταν σίγουρο ότι το επιτιθέμενο ανθρώπινο αεροσκάφος θα διαλυόταν.
Αν και μοιάζουν σαν τ ους ανθρώπους έχουν μεγαλύτερες διαστάσεις και προέρχονται από δικό τους κόσμο. Ο κόσμος τους είναι αιθερικός και παράλληλος με τον δικό μας πλανήτη και η μετάβαση γίνεται μόνο όταν αποκτούν υλική υπόσταση".

Είναι μόνο μερικές από τις πληροφορίες που αναφέρονται στην έκθεση. Περισσότερα θα δείτε και μόνοι σας παρακάτω στην εικόνα.



Για τους δύσπιστους: Aκολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο, για να σας οδηγήσει στην επίσημη ιστοσελίδα του F.B.I.
http://vault.fbi.gov/UFO/UFO%20Part%201%20of%2016/view


Πολλές απαντήσεις ίσως βρίσκουν τον δρόμο τους αναλύοντας σε μεγάλο βάθος τις αναφορές των UFO και των ανθρωποειδών εκατομμύρια χρόνια τώρα που αποτυπώνονται σε βραχογραφίες και αγγεία, σε λαϊκές δοξασίες μύθους και θρησκείες..


Ο συντάκτης της αναφοράς κατηγοριοποιεί μάλιστα και τα είδη που επισκέπτονται τον πλανήτη "μας". Ενώ δεν διστάζει να αναφέρει μέχρι και την αστρική προβολή.

Είναι δυνατόν να βρισκόμαστε άραγε στην κατώτερη διάσταση;


Η ψυχή δεν πεθαίνει απλά περνάει σε άλλον "χώρο", σε άλλο επίπεδο.


Ίσως την απάντηση να την έχουν δώσει οι άνθρωποι του πνεύματος εδώ και χιλιάδες χρόνια.

 
Powered by Blogger