Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Αυτή η γκόμενα θα πουλήσει σίγουρα πολλές μπύρες..






Αυτή η γκόμενα θα πουλήσει σίγουρα πολλές μπύρες στο bike week 2012 στην Daytona της Florida..
Δείτε την

Γνωρίστε τις παραλίες της Βραζιλίας...(και τις βραζιλιάνες φυσικά)



Πότε φεύγουμε για Βραζιλία είπαμε;;...


Χαμογελάει όλο νάζι, γιατί δεν ξέρει πως το στήθος της πετάχτηκε έξω.! (sexy pics)





Όλο χάρη και νάζι, η Phoebe Price ποζάρει στον φωτογραφικό φακό! Κι αυτό γιατί δεν έχει αντιληφθεί πως το στήθος της έχει πεταχτεί όλο έξω, επίσης όλο χάρη και νάζι....









Απίστευτη φάρσα με φίδι στο διάβα τους! Όλα τα λεφτά οι αντιδράσεις τους (video)



Όλα τα λεφτά οι αντιδράσεις τους…

Η καλύτερη εκτέλεση πέναλτι που έχετε δει!!! (video)



Αν νομίζετε ότι στο ποδόσφαιρο τα έχετε δει όλα,δείτε το παρακάτω video και ίσως καταλάβετε ότι κάνατε λάθος...

Η φάρσα με τις καλόγριες και τον... στρίπερ (video)



Δείτε τη νέα φάρσα που σκάρωσε η γνωστή πλέον στο είδος ομάδα «Just for laughs»...


Οι 6 διαφορετικές αγκαλιές των ερωτευμένων ζευγαριών! Ποιά προτιμάς?














Indiana Evans: 40 κύματα Παιχνίδια με το νεράκι!



Indiana Evans: 40 κύματα
Τα πελώρια κύματα της Χαβάης δεν τρομάζουν την καυτή ηθοποιό. Φοράει το μπικίνι της και ντου...
Η πολλά υποσχόμενη ηθοποιός βρέθηκε στη Χαβάη για τα γυρίσματα του remake της «Γαλάζιας Λίμνης». Γιατί να μην εκμεταλλευτεί δηλαδή και τον ήλιο και τη θάλασσα;

Κι εμείς, με τη σειρά μας, γιατί να μην εκμεταλλευτούμε το γεγονός ότι εκμεταλλεύεται τον ήλιο και τη θάλασσα; Της εκμετάλλευσης γίνεται κανονικά!








Απίστευτη φάρσα: Τι συμβαίνει όταν πατήσεις το κόκκινο κουμπί σε μια ήσυχη πλατεία;

Απίστευτη φάρσα: Τι συμβαίνει όταν πατήσεις το κόκκινο κουμπί σε μια ήσυχη πλατεία; Μια ξεκαρδιστική φάρσα ετοίμασε το τηλεοπτικό κανάλι TNT στο Βέλγιο.
Σε μια ήσυχη πλατεία τοποθέτησε ένα κόκκινο κουμπί, λέγοντας: Πατήστε το και προσθέστε δράμα... 
Δείτε τι επακολούθησε:


Φοβερή αίτηση απαλλαγής από το στρατό... Θα λιώσετε στο γέλιο!!!

 Κύριε Υπουργέ Άμυνας, επιτρέψτε μου να σας εκθέσω το πρόβλημά μου και να σας ζητήσω να τακτοποιήσετε το θέμα μου...








Περιμένω να μου "έρθει το χαρτί" για να παρουσιαστώ στο στρατό.

Είμαι 24 χρονών και έχω παντρευτεί μια χήρα 44 χρονών, η οποία έχει μια

κόρη 25 χρονών, την οποία παντρεύτηκε ο πατέρας μου. Επομένως ο πατέρας

μου, αφού παντρεύτηκε την κόρη μου, είναι γαμπρός μου.

Επιπλέον η κόρη μου, αφού είναι σύζυγος του πατέρα μου, έγινε και μητριά

μου.



Η γυναίκα μου κι εγώ αποκτήσαμε τον περασμένο Ιανουάριο ένα γιο. Κατά

συνέπεια εκείνος, είναι αδερφός της συζύγου του πατέρα μου και κουνιάδος

του πατέρα μου. Είναι όμως και θείος μου, αφού είναι αδερφός της μητριάς

μου.

Άρα ο γιος μου είναι θείος μου.



Η σύζυγος του πατέρα μου απέκτησε τα Χριστούγεννα ένα γιο, ο οποίος είναι

ταυτόχρονα αδερφός μου, αφού είναι γιος του πατέρα μου, και εγγονός μου,

αφού είναι γιος της κόρης της γυναίκας μου.

Τότε εγώ είμαι αδερφός του εγγονού μου και, επειδή ο σύζυγος της μητέρας

κάποιου είναι πατέρας του, αυτό έχει ως αποτέλεσμα εγώ να είμαι πατέρας της

κόρης της γυναίκας μου και αδερφός του γιου της.

Επομένως είμαι ο παππούς μου.



Δεδομένου αυτού, σας παρακαλώ να με απαλλάξετε, αφού ο νόμος απαγορεύει

πατέρας, γιος και εγγονός να υπηρετούν ταυτόχρονα στον στρατό.

Η προεκλογική αφίσα της Τζούλιας Αλεξανδράτου με τον Δημοσθένη Βεργή!

Η προεκλογική αφίσα της Τζούλιας Αλεξανδράτου είναι πλέον γεγονός! ...



Ο Δημοσθένης Βεργής και Τζούλια Αλεξανδράτου ενώνουν τις δυνάμεις τους!

 

Μοντέλο αυτοκτόνησε λόγω troll σχολίων για την εμφάνισή της στο «Κάτι Ψήνεται»

Μοντέλο αυτοκτόνησε λόγω troll σχολίων για την εμφάνισή της στο «Κάτι Ψήνεται» Ένα μοντέλο που εμφανίστηκε σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα μαγειρικής αυτοκτόνησε, καθώς δεν ...



αντεξε τα αρνητικά σχόλια στο διαδίκτυο για την εμφάνισή της.
Η Claudia Boerner βρέθηκε νεκρή, αφού πήρε μέρος στο γερμανικό «The Perfect Dinner», κάτι σαν το δικό μας «Κάτι Ψήνεται» του ALPHA.
Παρόλο που οι Αρχές δεν το έχουν επιβεβαιώσει επίσημα, θεωρείται βέβαιο ότι η 32χρονη έβαλε τέλος στη ζωή της λόγω μιας σειράς αρνητικών σχολίων που έλαβε μέσω email αλλά και των λογαριασμών της σε Facebook και Twitter.

article-2127258-128652DA000005DC-349_306x431 

Οι τηλεκριτικοί μάλιστα την κατηγόρησαν ανοιχτά για υπερφίαλη συμπεριφορά και για επίδειξη των σωματικών προσόντων της.

article-2127258-1285EC9A000005DC-187_634x356

Το κατεστραμμένο κορμί της Whitney Houston

 Η τελική έκθεση του ιατροδικαστή, εκτός από την αιτία
θανάτου της Γουίτνεϊ Χιούστον, αποκάλυψε τη σοκαριστική κατάσταση στην οποία βρισκόταν το ταλαιπωρημένο από τις καταχρήσεις κορμί της τραγουδίστριας.

Η χρόνια χρήση ναρκωτικών και αλκοόλ και οι ξυλοδαρμοί από τον πρώην σύζυγό της Μπόμπι Μπράουν σημάδεψαν ..
στην κυριολεξία το σώμα της μαύρης ντίβας, που κάποτε επιδείκνυε την καλή φυσική της κατάσταση, αφού έκανε καριέρα μοντέλου.

Από την ιατροδικαστική έκθεση προκύπτει ότι τα τελευταία χρόνια η Γουίτνεϊ Χιούστον ζούσε με βαριές βλάβες σε καρδιά και συκώτι, με διάτρητη μύτη από την κοκαΐνη, φορώντας περούκα και έχοντας χάσει έντεκα δόντια, αποκαλύπτει η βρετανική εφημερίδα Sun.

Επίσης, εμφανή ήταν τα σημάδια από χειρουργικές τομές πλαστικών επεμβάσεων στην κοιλιά της, το στήθος και τους γοφούς. Μικρότερα σημάδια από παλιά τραύματα και κοψίματα ήταν διάσπαρτα σε όλο της το σώμα, πιθανώς από τους ξυλοδαρμούς που είχε υποστεί από τον Μπόμπι Μπράουν.

Σύμφωνα με την έκθεση, λόγω των ναρκωτικών είχε χάσει 11 δόντια μετά από διάβρωση των ούλων, στη μύτη της υπήρχε μια τρύπα, ενώ εντοπίστηκε και μια ακόμα παλιά «τρύπα» από βελόνα στο εσωτερικό του αριστερού της αγκώνα.

Όσον αφορά τις συνθήκες θανάτου της, το καυτό νερό με το οποίο ήταν γεμάτη η μπανιέρα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου βρέθηκε νεκρή, έφτανε σε θερμοκρασία τους 66 βαθμούς Κελσίου. Εκτός από τα σοβαρά εγκαύματα που υπέστη το πρόσωπό της, τώρα έγινε γνωστό ότι κομμάτια δέρματος είχαν αποκολληθεί από την πλάτη και τα πόδια της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τη νεκροψία 9 διαφορετικά ήδη ναρκωτικών και ηρεμιστικών ουσιών βρέθηκαν στο αίμα της.

Τέλος, σύμφωνα με πηγή που επικαλείται η βρετανική εφημερίδα η Χιούστον προσπάθησε να αυτοκτονήσει μια εβδομάδα πριν από το θάνατό της, στις τουαλέτες ενός κλαμπ. Η Χιούστον εθεάθη να φεύγει από το κλαμπ, ενώ αιμορραγούσε από διάφορα σημεία στα χέρια και τα πόδια της. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, άρχισε να κατακόβει τον εαυτό της, όταν είδε τον πρώην εραστή της Ray-J να μιλά με άλλες γυναίκες
.


Δολοφόνος ετών έντεκα

Δολοφόνος ετών έντεκα Μία σκληρή δίκη ξεκίνησε χτες στις ΗΠΑ, που αφορά την υπόθεση της δολοφονίας μίας...



εγκύου γυναίκας από ένα εντεκάχρονο αγόρι. Ο μικρός, ήταν θετός γιος της, καθώς η Kenzie Houk, είχε παντρευτεί τον πατέρα του.

Η δεύτερη κόρη του θύματος, τότε 4 ετών, βγήκε από το σπίτι κλείγοντας και ουρλιάζοντας πως η μαμά της ήταν νεκρή. Ο Jordan Brown, το 2009, πυροβόλησε με το κυνηγετικό όπλο που βρήκε μέσα στο σπίτι την μητριά του.

Οι Αρχές δήλωσαν ότι ο μικρός ένιωθε «τρομακτική ζήλια απέναντι στη μητριά του και του μωρού που κυοφορούσε». Σημειωτέον ότι η άτυχη γυναίκα ήταν περίπου οκτώ μηνών έγκυος.

Ο πατέρας του αγοριού δήλωσε πως πρόκειται για κάτι «φρικτό» και ξέσπασε σε κλάματα μέσα στη δικαστική αίθουσα. Πιθανότατα το παιδί λόγω ηλικίας να μην αντιμετωπίσει ποινικές κατηγορίες προς στιγμήν και να κληθεί να εκτίσει ποινή ισόβιας κάθειρξης μόλις γίνει 21 ετών.

Πώς είναι σήμερα ο πρωταγωνιστής του Ιησού από τη Ναζαρέτ!

Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ: Τι κάνει σήμερα ο πρωταγωνιστής Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ του Φράνκο Τζεφιρέλι είναι αδιαμφισβήτητα το έργο που μας έρχεται πρώτο στο μυαλό κάθε Πάσχα...



  Το ίδιο και ο πρωταγωνιστής του, Ρόμπερτ Πάουελ, που ταυτίστηκε όσο κανένας άλλος με τον ρόλο του Ιησού.
Ο Ρόμπερτ Πάουελ γεννήθηκε στο Σάλφορντ της Βόρειας Αγγλίας την 1η Ιουνίου του 1944. Το 1964 μετακόμισε στο Λονδίνο όπου και αφοσιώθηκε στην υποκριτική τέχνη. Η καριέρα του στον κινηματογράφο, ξεκινάει με αρκετούς δευτερεύοντες ρόλους σε ταινίες εποχής, σε περιπέτειες και ταινίες τρόμου, για να συνεχίσει με πρωταγωνιστικούς σε περισσότερο cult και κλασικά φιλμ, όπως το «Μάλερ», «Τα τέσσερα φτερά», «Φρανκεστάιν», «Τα 39 βήματα», «Σάκα Ζουλού», «Το άσυλο», κ.ά.
Παγκοσμίως σγνωστός όμως έγινε από τον ρόλο του Χριστού στον "Ιησού από τη Ναζαρέτ". Τι κάνει όμως σήμερα ο ηθοποιός; Ο Ρόμπερτ Πάουελ μετά από αυτό το ρόλο προσπάθησε να κερδίσει μια θέση στο Χόλιγουντ αλλά χωρίς επιτυχία αφού οι σκηνοθέτες δεν μπορούσαν να του εμπιστευθούν έναν "γήινο" ρόλο.
Σήμερα ο ηθοποιός εξακολουθεί να παίζει σε θεατρικές παραστάσεις και σήριαλ και δεν έχει τρελαθεί ή πεθάνει όπως πολλοί υποστήριξαν. Έχει μάλιστα αποκτήσει δύο παιδιά, έναν γιο και μια κόρη.
Δείτε φωτογραφίες:

robert_powell2 

robert_powell_ 


Στον εισαγγελέα η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Lidl για αισχροκέρδεια Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Στον εισαγγελέα η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Lidl για αισχροκέρδεια

 Στο στόχαστρο της Δικαιοσύνης για αισχροκέρδεια σε βάρος των καταναλωτών και η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ LIDL...
Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ν. Παντελής (εποπτεύων του οικονομικού εγκλήματος) με παραγγελία του ζητεί να διαταχθεί κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για να διαπιστωθεί εάν έχει διαπραχθεί το αδίκημα της αισχροκέρδειας από τους νόμιμους υπευθύνους της εκπτωτικής αλυσίδας λιανικών πωλήσεων LIDL HELLAS. 

Η παραγγελία του κ. Παντελή απευθύνεται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας αλλά ζητείται να ανατεθεί η έρευνα στην Οικονομική Αστυνομία που διαθέτει την κατάλληλη υλικοτεχνική υποδομή και το εξειδικευμένο προσωπικό για τη διεξαγωγή της Αφορμή για την παρέμβαση της Δικαιοσύνης ήταν οι διαπιστώσεις που έκανε ο ίδιος ο αναπληρωτής υφυπουργός Ανάπτυξης Σωκράτης Ξυνίδης σε αναφορά του προς την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, για προϊόντα που διαθέτει η αλυσίδα LIDL ακριβότερα στην Ελλάδα απ' ότι σε άλλες χώρες, στο εξωτερικό. 

Όπως μάλιστα καταγράφει η αναφορά του κ. Ξυνίδη, 51 από 70 προϊόντα που διακινούνται αποκλειστικά από τα LIDL στη χώρα μας πωλούνται σε υψηλότερες τιμές από εκείνες που διατίθενται τα ίδια σε Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία και Βουλγαρία. Το γεγονός αυτό άλλωστε έχει καταγγελθεί πολλές φορές από καταναλωτικές οργανώσεις αλλά και απλούς πολίτες που βλέπουν το ίδιο προϊόν να στοιχίζει πολύ περισσότερο στα ράφια του LIDL στην Ελλάδα την ώρα που σε άλλες χώρες η τιμή αγοράς του είναι πολύ χαμηλότερη. Πριν από λίγες ημέρες, με παραγγελία του κ. Παντελή είχε διαταχθεί έρευνα για φαινόμενα αισχροκέρδειας σε βάρος των καταναλωτών από άλλα τέσσερα γνωστά σούπερ μάρκετ σχετικά με την πώληση του συσκευασμένου ρυζιού σε τιμές έως και 47% ακριβότερα.

Τα πιο όμορφα αγκυροβόλια της Ευρώπης – Φωτογραφίες


Δεν πρόκειται για γραφικά λιμανάκια, όπου αγκυροβολούν μικρές χαριτωμένες βαρκούλες, ούτε θυμίζουν τα γαλαζοπράσινα παράλια του Αγαίου με τα καΐκια και τους ντόπιους ιδιοκτήτες που περιμένουν με τα χαρτόνια «Rooms to let» προτεταμένα. Πρόκειται για τα μεγαλύτερα και πιο εντυπωσιακά λιμάνια της Ευρώπης, που η βιομηχανική όψη τους μετατρέπεται σε γοητευτικό μυστήριο τις ομιχλώδεις χειμωνιάτικες ημέρες και σε φωτεινό υπερθέαμα τις νύχτες.
Ίσως στερούνται τις ιδιότητες εκείνες που θα μπορούσαν να τους χαρίσουν τον χαρακτηρισμό «επίγειος παράδεισος», αλλά τα γοτθικά κτίρια που τα περιτριγυρίζουν, τα επιβλητικά φώτα και o ακόμη πιο επιβλητικός ουρανός της Γηραιάς Ηπείρου τα εξοπλίζουν με φωτογένεια για την οποία δεν μπορούμε παρά να νιώσουμε μία «ελαφριά» ζήλια για το πώς θα μπορούσαν να μοιάζουν και να οργανωθούν τα λιμάνια του Πειραιά ή της Θεσσαλονίκης.
Ρότερνταμ
Το μεγαλύτερο λιμάνι της Ευρώπης βρίσκεται στην Ολλανδία, εκεί που ο Ρήνος εκβάλλει στην Βόρεια Θάλασσα, σχηματίζοντας το επιβλητικό δέλτα του. Μπορεί το «μεγάλο αδερφάκι» του, η πόλη του Άμστερνταμ να το εκτοπίζει τουριστικά, αλλά το Ρότερνταμ είναι το πλέον κομβικό σημείο της Ευρώπης, και -μέχρι την περασμένη δεκαετία- όλου του κόσμου, προτού το ξεπεράσει σε εμπορική κίνηση το λιμάνι της Σαγκάης. Αφήνοντας κατά μέρους όμως τους αριθμούς, δεν θα μπορούσαμε να μην γοητευτούμε από την αρχιτεκτονική και την ζωντάνια που αποπνέει το ολλανδικό λιμάνι, που κάποτε ξεκίνησε από ένα μικρό φράγμα στο γραφικό ποτάμι και εξελίχθηκε σε έναν λιμενικό κολοσσό.
Αμβούργο
Απέχει 80 χιλιόμετρα από την θάλασσα, κι όμως, είναι το τρίτο μεγαλύτερο λιμάνι της Ευρώπης. Ο ποταμός Έλβας συνδέει την πόλη του Αμβούργου με την Βόρεια Θάλασσα και από τεράστια δεξαμενόπλοια μέχρι αλιευτικά ρίχνουν άγκυρα στο λιμάνι με την στιβαρή αρχιτεκτονική που απλώνεται στο ενδιάμεσο, φιλοξενώντας την πιο ζωντανή ψαραγορά της Γερμανίας, η οποία μετατρέπεται τις Κυριακές σε χώρο διασκέδασης και παραδοσιακής αγοράς. Το μπαρόκ ύφος συνήθως συνοδεύεται από ομίχλη που κάνει το σκηνικό ακόμη πιο μυστηριώδες κατά τους χειμερινούς μήνες. Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το Αμβούργο σε παλιότερο δημοσίευμα του in2life.
Πόρτο
Η πορτογαλική πόλη εκτός από την χάρη έχει και το όνομα, που μας βάζει κατευθείαν σε κλίμα λιμανιού. Αν κρίνουμε από την φωτογραφία, πρόκειται για το πιο γραφικό από τα μεγάλα λιμάνια της Ευρώπης, που έχει «αέρα» Ατλαντικού Ωκεανού και τεράστια ιστορία. Το Πόρτο αποτελεί ένα από τα παλιότερα αστικά κέντρα της Γηραιάς Ηπείρου και τα χρώματα της ιστορίας, σαφώς πιο έντονα και φωτεινά από αυτά της Βόρειας Ευρώπης, σμίγουν με τα αρώματα από το φημισμένο κρασί της πόλης, η οποία έχει χαρακτηριστεί μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς από την UNESCO.
Ραβέννα
Το όμορφο λιμάνι της Αδριατικής ανήκει στην Ιταλία, αλλά δεν κρύβει την «ανατολίτικη» κληρονομιά του, καθώς πολύ κοντά στην θάλασσα βρίσκονται οι βασιλικές από την βυζαντινή εποχή με περίτεχνα ψηφιδωτά που λέγεται ότι συγκρίνονται μόνο με αυτά της Κωνσταντινούπολης. Παλιά δρομάκια της πόλης, ήσυχες πλατείες και όμορφα κτίρια οδηγούν στο πολύβουο λιμάνι της Ραβέννας, το οποίο μυρίζει Μεσόγειο.
Λίβερπουλ
Το μεγάλο αγγλικό λιμάνι δεν έχει να ζηλέψει πολλά από καμία άλλη πόλη: Βρίσκεται στην άκρη της ηπείρου, απολαμβάνοντας θέα ωκεανού, είναι στολισμένο με επιβλητικές εκκλησίες και κτίρια –και σύντομα με το state-of-the-art Μουσείο του Liverpool-, διαθέτει ζεστά, παρεϊστικα café και wine bar σχεδόν δίπλα στο νερό και στην πολυπερπατημένη μαρίνα του δεσπόζει το Μουσείο των Beatles, το καμάρι της πόλης. Τα κτίρια της πόλης που καθρεφτίζονται στα νερά κάθε νύχτα είναι ένα θέαμα μοναδικό. Δείτε περισσότερες φωτογραφίες και πληροφορίες σε παλιότερο δημοσίευμα του in2life για το Λίβερπουλ.
Μπέργκεν
Έχει χαρακτηριστεί από το περιοδικό «Time» μία από τις «κρυφές πρωτεύουσες» της Ευρώπης. Η νορβηγική πόλη που χτίστηκε ανάμεσα σε επτά βουνά στο τέλος της εποχής των Βίκινγκς δικαιολογεί τον τίτλο, καθώς το λιμάνι της δεν είναι μόνο περιτριγυρισμένο από πανέμορφα χρωματιστά νορβηγικά σπίτια, αλλά φιλοξενεί και τα μεγαλύτερα ινστιτούτα θαλάσσιων ερευνών της Ευρώπης.
Βρέμη
Γερμανική αυστηρότητα ή κοσμοπολίτικη αύρα; Και τα δύο, σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων. Το παλιό μεσαιωνικό λιμάνι της Βρέμης έχει μετατραπεί σε μία παραθαλάσσια λεωφόρο γεμάτη bars και pubs, όπου η μπύρα ρέει άφθονη και οι βόλτες στις γοτθικές γωνιές απαιτούν φωτογραφική μηχανή. Λίγα χιλιόμετρα ακτής πιο κάτω, ο εμπορικός λιμένας της Βρέμης έχει κι αυτός την γοητεία του, κρυμμένη ανάμεσα στα μεγαλύτερα πλοία του κόσμου, στα κρύα νερά της Βόρειας Θάλασσας και στα μεσαιωνικά τείχη και τους ναούς της πόλης.
Βαρκελώνη
Κανένας επισκέπτης της καταλανικής πρωτεύουσας δεν τολμά να προσπεράσει το ενδεχόμενο μιας βόλτας στην Barcelonetta, την παραλία της πόλης που έχει λάβει τον τίτλο της καλύτερης αστικής πλαζ της Ευρώπης. Και εκεί που τελειώνει η αμμουδιά που βρέχεται από την Μεσόγειο, ξεκινά το «Ολυμπιακό Λιμάνι» με τα πανάκριβα γιοτ και τις μαρίνες με τους φοίνικες. Υπερτιμημένη η όχι, η υδάτινη πλευρά της Βαρκελώνης της χαρίζει πολλούς έξτρα πόντους, αφού δεν θα ήταν η ίδια χωρίς την μεσογειακή της αύρα.
Άμστερνταμ
Το λιμάνι του Άμστερνταμ το αγαπάμε για διάφορους λόγους. Για το ομώνυμο τραγούδι, ερμηνευμένο μεταξύ άλλων από τον David Bowie και τον Jacques Brel. Για την πόλη της οποίας αποτελεί επίνειο, με τα υπέροχα κανάλια, τις γέφυρες και τις ποδηλατάδες. Για την θέα της χειμωνιάτικης θάλασσας και την αίσθηση του τσουχτερού κρύου για όποιον τύχει να βρίσκεται εκεί, τυλιγμένος σε ζεστά ρούχα. Και φυσικά, για τα υπέροχα ολλανδικά λουλούδια που ανθίζουν αυτή την εποχή και θα τα βρείτε σε κάθε γωνιά της πόλης.
Μασσαλία
Συνδυάζει την εμπορική κίνηση με τον κοσμοπολίτικο αέρα. Την μεσογειακή αίσθηση με την ομορφιά των δύο φρουρίων της. Την πολυσύχναστη λεωφόρο που εκτείνεται κατά μήκος του λιμανιού, με τα μικρά γαλλικά χωριουδάκια σε κοντινές αποστάσεις. Η Μασσαλία αποτελεί την δεύτερη μεγαλύτερη μητροπολιτική περιοχή της Γαλλίας, αλλά είναι περήφανη για την διαφορετικότητά της από τις άλλες περιοχές. Ιστορία, πολιτισμός –η Μασσαλία θα είναι η πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης το 2013- και μεσογειακή φιλοξενία καταρρίπτει στο μεγάλο λιμάνι τα κλισέ περί γαλλικού σνομπισμού.

Χωρίζουν δίδυμα επειδή κινδυνεύουν να πεθάνουν όταν είναι μαζί!

Χωρίζουν δίδυμα επειδή κινδυνεύουν να πεθάνουν όταν είναι μαζί! Σοκ προκαλεί η είδηση ότι γονείς διδύμων αναγκάζονται να τα χωρίζουν καθώς κινδυνεύει η ζωή τους όταν είναι μαζί…
Τα δίδυμα αδελφάκια Isobel και Alexander λατρεύουν να περνούν χρόνο μαζί όμως συχνά το ένα μένει υποχρεωτικά μακριά από το άλλο.

Η μαμά τους Zoe Elliott πρέπει να τα χωρίζει καθώς πάσχουν από κυστική ίνωση ή αλλιώς Ινοκυστική νόσος το οποίο σημαίνει ότι είναι επιρρεπείς σε λοιμώξεις.

Η εν λόγω κληρονομική νόσος έχει σαν κύριο χαρακτηριστικό την παραγωγή ιδιαίτερα πυκνής βλέννας, η οποία φράσσει τα διάφορα όργανα και πόρους του σώματος, κυρίως τους πνεύμονες και το πάγκρεας, με αποτέλεσμα την βαριά παγκρεατική ανεπάρκεια από πολύ μικρή ηλικία και την εμφάνιση σοβαρών χρόνιων αναπνευστικών λοιμώξεων που σταδιακά καταστρέφουν τους πνεύμονες και οδηγούν τον ασθενή σε αναπνευστική ανεπάρκεια και θάνατο.

Η 38χρονη Zoe Elliot από το Nottingham δήλωσε πως «Σε ένα ιδανικό κόσμο τα δίδυμα δεν θα ήταν στο ίδιο σπίτι κι αυτό γιατί άτομα με κυστική ίνωση δεν πρέπει να είναι κοντά…»

«Όταν το ένα μωρό μας έχει κάποια μόλυνση δεν πρέπει να φιλά το αδερφάκι του ή να μοιράζονται τα ίδια αντικείμενα…»

Η καθημερινότητα των γονιών είναι ένας συνεχής αγώνας. Πρέπει να δίνουν καθημερινά όλα τα φάρμακα στα παιδιά ενώ έχουν εφεύρει παιχνίδια τα οποία προκαλούν πίεση και βοηθούν στον να καθαρίζουν οι πνεύμονες των μικρών τους «αγγέλων».

Σημειώνεται ότι τα άτομα με την νόσο αυτή, δεν μπορούν να αφοδεύσουν καθώς «φρακάρεται» το πεπτικό τους σύστημα με βλέννα. Για τον λόγο αυτό και τα δίδυμα πρέπει να ακολουθούν μια δίαιτα πλούσια σε θερμίδες…

Μαντώ Γαστεράτου: Η σέξι αμαζόνα του… “ομορφάντρα” σε αποκαλυπτικές φωτογραφίες!

 Αναρωτιόσασταν ποιά είναι η περίφημη Αμαζόνα που έκανε τον αγαπημένο Ομορφάντρα της γνωστής διαφήμισης να παραμιλά;
Μερικές από τις πιο σέξι φωτογραφίες της θα σας κάνουν να… παραμιλάτε κι εσείς!
Η τηλεοπτική Αμαζόνα, για όσους δεν τη θυμούνται, είναι η Μαντώ Γαστεράτου, η οποία είχε αναδειχθεί Μις Ελλάς στον Διαγωνισμό Ομορφιάς του 2010. Το μοντέλο έκανε μάλιστα και μια αρκετά σέξι φωτογράφιση για το περιοδικό Nitro ένα χρόνο μετά τη βράβευσή της…

manto4 Μαντώ Γαστεράτου: Η σέξι αμαζόνα του... ομορφάντρα σε αποκαλυπτικές φωτογραφίες!
manto2 Μαντώ Γαστεράτου: Η σέξι αμαζόνα του... ομορφάντρα σε αποκαλυπτικές φωτογραφίες!
manto3 Μαντώ Γαστεράτου: Η σέξι αμαζόνα του... ομορφάντρα σε αποκαλυπτικές φωτογραφίες!

Ας θυμηθούμε, όμως, τη σέξι Μαντώ στη διαφήμισή της με τον γνωστό… Ομορφάντρα!

O Marc Jacobs στο Ρίο με τον πορνοστάρ φίλο του

 O Marc Jacobs έγινε σαράντα εννέα ετών, και αποφάσισε να γιορτάσει τα γενέθλιά του με ένα ...



ταξιδάκι στο Ρίο, παρέα με τον πορνοστάρ φίλο του, Harry Louis. Ο σχεδιαστής, που χώρισε πέρυσι από ακόμη έναν βραζιλιάνο, τον Lorenzo Martone, βρέθηκε στην παραλία της Ipanema το Σαββατοκύριακο.
Το ζευγάρι φαινόταν να περνάει υπέροχα, παίζοντας με τη θάλασσα και απολαμβάνοντας περιπάτους στην παραλία. Χθες, που ήταν και τα γενέθλια του σχεδιαστή, ο Harry έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter: «Σήμερα είναι μια πολύ ιδιαίτερη μέρα… Και θα έπρεπε να είναι εθνική εορτή, σε όλες τις χώρες, γιατί είναι τα γενέθλια του μωρού μου. Σε αγαπώ Marc x»

Θεσσαλονικιά στους 3 διαχειριστές του greekddl.com που έπεσαν στη φάκα αστυνομικών

Θεσσαλονικιά στους 3 διαχειριστές του greekddl.com που έπεσαν στη φάκα αστυνομικών

Σε περισσότερα από 100 εκατομμύρια ευρώ εκτιμάται από την ΕΛ.ΑΣ. η ζημιά που προκλήθηκε στο ελληνικό Δημόσιο από τους διαχειριστές της ιστοσελίδας www.greekddl.com. Χθες στη Θεσσαλονίκη...
αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνέλαβαν μια 40χρονη, η οποία ανήκει στην ομάδα διαχείρισης της ιστοσελίδας. Στο παρελθόν η 40χρονη είχε απασχολήσει τις διωκτικές Αρχές καθώς εις βάρος της είχαν γίνει καταγγελίες.
Λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη στην Αθήνα 52χρονος ιδιοκτήτης εκδοτικού οίκου με ειδίκευση στα νομικά βιβλία, ο οποίος είχε κατονομαστεί από εταιρείες που διαχειρίζονται τα πνευματικά δικαιώματα ταινιών και καλλιτεχνών ως ο βασικός διαχειριστής του site. Ο 52χρονος συνελήφθη στην Αθήνα μόλις επέστρεψε από δεκαήμερη απουσία του στο εξωτερικό. Ωστόσο, λόγω παρέλευσης του Αυτοφώρου, δεν κρατήθηκε. Η Ιντερπόλ αναζητεί στη Σουηδία έναν Ελληνοσουηδό, ο οποίος φέρεται να ήταν ο τρίτος διαχειριστής της δημοφιλούς ιστοσελίδας.
Στο www.greekddl.com ήταν εγγεγραμμένοι περισσότεροι από 510.000 χρήστες και ανάλογα με το τι πλήρωναν είχαν τα αντίστοιχα «προνόμια» στην ιστοσελίδα. «Οι χρήστες της σελίδας πλήρωναν μέσω λογαριασμού στο paypal ένα ποσό, το οποίο εμφανιζόταν ως «δωρεά» στο site. Οσο μεγαλύτερο ήταν το ποσό της «δωρεάς» τόσο μεγαλύτερα ήταν και τα προνόμια που απολάμβανε ο χρήστης.
Μπορούσε να κατεβάσει πρώτος νέες ταινίες στις οποίες ήδη είχαν περαστεί και ελληνικοί υπότιτλοι, τραγούδια, βιβλία, ηλεκτρονικά παιχνίδια χωρίς φυσικά την άδεια των πνευματικών δημιουργών και των δικαιούχων εταιρειών που έχουν τα αντίστοιχα συγγενικά δικαιώματα. «Η ιστοσελίδα λειτουργούσε σαν σουπερμάρκετ ψυχαγωγίας με πληρωμή», αναφέρει στα «ΝΕΑ» αξιωματικός της Οικονομικής Αστυνομίας. Η ΕΛ.ΑΣ. ζήτησε τη συνδρομή του Paypal προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπήρχαν και πόσοι προσωπικοί λογαριασμοί των τριών κατηγορουμένων με την υπηρεσία του Paypal.
Η «υπηρεσία» του κατεβάσματος των προϊόντων που παρέχονταν από την ιστοσελίδα ήταν συνήθως μηνιαία. Οπως διαπιστώθηκε από τα στοιχεία που δόθηκαν στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μόνο για τον μήνα Ιανουάριο οι χρήστες της σελίδας πλήρωσαν 220.000 ευρώ σε «δωρεές», ενώ οι διωκτικές Αρχές εκτιμούν πως οι τρεις διαχειριστές της ιστοσελίδας εισέπραξαν περισσότερα από 2 εκατ. ευρώ στο διάστημα λειτουργίας του site.
Εκτός όμως από το κατέβασμα τραγουδιών, ταινιών, παιχνιδιών και βιβλίων, οι διαχειριστές της ιστοσελίδας κερδοσκοπούσαν και εις βάρος των πελατών τους. Κάθε χρήστης-μέλος της ιστοσελίδας γινόταν αποδέκτης διαφημιστικών μηνυμάτων που λειτουργούσαν και ως υπερσύνδεσμοι (hyperlinks) για μετάβαση σε ιστοσελίδες στοιχημάτων. Οι διαφημίσεις αυτές παρακινούσαν τους χρήστες να στοιχηματίσουν έναντι χρηματικών ποσών σε διάφορες εταιρείες διαδικτυακών στοιχημάτων, οι οποίες όπως αποδείχθηκε εδρεύουν στο εξωτερικό. Η συγκεκριμένη δραστηριότητα απέφερε στους διαχειριστές της ιστοσελίδας πολύ μεγάλα χρηματικά ποσά, όχι μόνο από τα εισπραττόμενα διαφημιστικά έσοδα αλλά και με τη μορφή προμηθειών από τις εταιρείες στοιχημάτων. Ειδικότερα, για κάθε χρήστη ο οποίος θα στοιχημάτιζε σε αυτές τις εταιρείες στοιχημάτων και θα είχε οδηγηθεί σε αυτές μέσω της συγκεκριμένης ιστοσελίδας, οι διαχειριστές της εισέπρατταν προμήθεια επί του ποσού που στοιχημάτιζε, μέχρι και 40%. Επίσης, προμήθεια εισέπρατταν οι διαχειριστές όταν κάποιος χρήστης μετέβαινε σε διαδικτυακά καζίνα μέσω των διαφημιστικών μηνυμάτων που υπήρχαν στην ιστοσελίδα. Στα εγκληματολογικά εργαστήρια μεταφέρθηκαν ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, τρεις σκληροί δίσκοι και τρεις εσωτερικοί σκληροί δίσκοι ηλεκτρονικού υπολογιστή, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε για κακουργηματικές πράξεις υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

 
Powered by Blogger