Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Η Νικολέττα Ρωμανού … “τα πέταξε” για την Sirina !!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ VIDEO: 25χρονη Κοπέλα Μεταμορφώθηκε Σε Αρσενικό Ράπερ!


raper 200x158 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ VIDEO: 25χρονη κοπέλα μεταμορφώθηκε σε αρσενικό ράπερ!Την αγάπη της για τον ράπερ Drake ήθελε να εκφράσει η μακιγιέζ Promise Tamang Phan και μετέτρεψε τον εαυτό της σ’ αυτόν με ένα απλό μακιγιάζ!
Δείτε το εντυπωσιακό video: …
Η μελαχρινή κοπέλα με τα καστανά μαλλιά μέσα σε 3 λεπτά χρησιμοποιόντας τα καλλυντικά της… έγινε ράπερ! Η κοπέλα δεν είναι επαγγελματίας μακιγιέζ και είναι εντυπωσιακό πόσο γρήγορα και με πόσο απλές κινήσεις κατέληξε πράγματι να μοιάζει με άνδρα.










































































































































Τα "ροζ παιχνιδάκια" τους έστειλαν στην φυλακή!

Τα ροζ παιχνιδάκια τους έστειλαν στην φυλακή! Ένα ζευγάρι αποφάσισε να κάνει λίγο kinky την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου παίζοντας ρόλους!

Ο άνδρας ήταν ο απαγωγέας και η κοπέλα ήταν το θύμα του! Την είχε δέσει χειροπόδαρα… γυμνή στο πίσω μέρος του στέισον βάγκον του, όπως απαιτούσε το σενάριο, όταν ξαφνικά εμφανίστηκαν μπροστά τους εννιά περιπολικά!

Περαστικοί, που είδαν το όχημα να περιφέρεται με την κοπέλα σε αυτή την
κατάσταση ειδοποίησαν την αστυνομία.

Ο οδηγός σοκαρίστηκε όταν είδε δεκάδες αστυνομικούς, που τον είχαν περικυκλώσει να του ζητούν να σηκώσει τα χέρια ψηλά. Τους εξήγησε τόσο αυτός, όσο και η 26χρονη τι είχε συμβεί, όμως τελικά το ζεύγος οδηγήθηκε στης φυλακής τα σίδερα!!

Τελικά αφέθηκαν ελεύθεροι, όμως έγιναν βούκινο στα κανάλια με τον αξιωματικό της αστυνομίας να δηλώνει δημοσίως: «Παίξτε ό,τι ρόλο θέλετε.

Αλλά αν έχετε σκοπό να κάνετε κάτι που μπορεί να σας στείλει στη 
φυλακή, καλύτερα να το κάνετε στο σπίτι σας»!

Tρελά λεφτά έβγαλε η Kardashian από το πορνό της







Πόσα χρήματα μπορεί να αποφέρει μια ταινία πορνό;


Στην οικογένεια Καρντάσιαν απέφερε 65 εκατομμύρια δολάρια το 2010! Αυτό αναφέρει ένα ρεπορτάζ που δημοσιεύτηκε πριν από δυο μέρες σε site που αναφέρεται σε ειδήσεις του Χόλιγουντ.

Η ταινία που γυρίστηκε το 2006 πριν ακόμα η Κιμ μπει για τα καλά στις ζωές όλων μας, είναι ένα βίντεο που γύρισε με τον τραγουδιστή και τότε σύντροφό της Ray J και πριν από δυο χρόνια κυκλοφόρησε εντελώς τυχαία στο διαδίκτυο.Τα πνευματικά δικαιώματα της ταινίας είχαν αγοραστεί έναντι ενός εκατομμυρίου δολαρίων από την εταιρία Vivvo η οποία αξίωνε το ποσό των πέντε εκατομμυρίων για να την πουλήσει και πάλι.

Αυτά τα χρήματα όμως είναι τα ελάχιστα μπροστά στο κέρδος που είχε η οικογένεια από το θόρυβο που προκλήθηκε μετά την εντελώς τυχαία διαρροή του εν λόγω βίντεο που κατά τη μητέρα του Ray J έγινε από την ίδια την Κιμ Καρντάσιαν.

Το «στοιχειωμένο» σπίτι του βράχου!

Η κατασκευή του τοποθετείται πολλές δεκαετίες πριν, και πιο συγκεκριμένα κάπου στα χρόνια του Μεσαίωνα. Το περίφημο Oriu of Cani βρίσκεται στην επαρχία της Κορσικής και αποτελεί ένα από τα πλέον «φωτογενή» οικήματα της περιοχής αλλά και αναπόσπαστο μέρος των τοπικών θρύλων!
perierga.gr - Το "στοιχειωμένο" σπίτι του βράχου!Στην ουσία πρόκειται για ένα σπίτι το οποίο δημιουργήθηκε μέσα σε έναν περίεργο βράχο ως εξής: Το κοίλο σχήμα του πετρώματος λειτουργεί ως το ένα τμήμα της κατοικίας, ενώ το υπόλοιπο κομμάτι του σπιτιού χτίστηκε με τούβλα και λάσπη, τοποθετημένα επιμελώς επάνω στο βράχο.
perierga.gr - Το "στοιχειωμένο" σπίτι του βράχου!
Όσο για την οροφή; Ο ίδιος ο βράχος σχηματίζει μια παράδοξη μεγάλη «αγκαλιά» από σκληρή πέτρα, προστατεύοντας τρόπον τινά την κατοικία από τον ήλιο, τη βροχή και τον άνεμο εν είδει μιας πρωτότυπης σκεπής που εμπνεύστηκε κάποιος design σύγχρονος σχεδιαστής!
perierga.gr - Το "στοιχειωμένο" σπίτι του βράχου!
Εξαιτίας του μεγάλου μεγέθους του αλλά και της ιδιαιτερότητας της κατασκευής, το Oriu of Cani έχει γίνει αντικείμενο αρκετών συζητήσεων ανάμεσα στους κατοίκους ανά τους αιώνες , αφού οι ντόπιοι έχουν αναπτύξει διάφορους θρύλους γύρω από το όνομά του.
perierga.gr - Το "στοιχειωμένο" σπίτι του βράχου!
Νεράιδες και ξωτικά, γίγαντες και δράκοι πρωταγωνιστούν στην ιστορία και παρουσιάζονται να έχουν κατοικήσει κατά καιρούς στο περίεργο αυτό σπίτι, «στοιχειώνοντας» με την παρουσία τους όλους τους χώρους! Πάντως το Oriu of Cani αποτελεί ένα από τα αξιοθέατα της περιοχής και είναι ένα από τα πλέον φωτογραφημένα σημεία της Κορσικής.
perierga.gr - Το "στοιχειωμένο" σπίτι του βράχου!



Σε ρόλο ροκ σταρ με πρόβλημα εθισμού στα ναρκωτικά ο Κώστας Μαρτάκης

Σε ρόλο ροκ σταρ με πρόβλημα εθισμού στα ναρκωτικά ο Κώστας Μαρτάκης

Εκτός από τις καρδιές των Θεσσαλονικιών… κορασίδων, ο Κώστας Μαρτάκης έκλεψε τις καρδιές και των τηλεθεατών όλης της χώρας, στην εμφάνισή του στην εκπομπή "Όλα 12", του Θέμου Αναστασιάδη.
Ο δημοφιλής τραγουδιστής, που αυτή την περιόδο εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη μαζί με την Πάολα και το Γιώργο Παπαδόπουλο, μίλησε χθες το βράδυ για το ρόλο που θα παίξει σε λίγες μέρες σε μιούζικαλ και για τα Mad Walk. 
Συγκεκριμένα, μιλώντας για την μουσικοθεατρική παράσταση, στην οποία θα πρωταγωνιστεί ανέφερε ότι "Θα παίξω ένα ροκ σταρ, ο οποίος έχει aids, καταθλίψη και προσπαθεί να σωθεί από τα ναρκωτικά".
Αναφερόμενος στην παρουσία του στα Μad Walk, είπε πως "Είχα άγχος να παρουσιάσω ένα τόσο μεγάλο γεγονός, αλλά κράτησε μόνο τα πρώτα 5 λεπτά άλλωστε είχα δίπλα μου την Βίκυ και την Μαίρη που είναι έμπειρες όποτε είχα στηρίγματα".
Παράλληλα αποκάλυψε ότι θα του άρεσε να ξανα μπεί στο ρόλο του παρουσιαστή.

"Τσουχτερό" πρόστιμο στον Real Fm

"Τσουχτερό" πρόστιμο στον Real Fm Τσουχτερό... πρόστιμο 25.000 ευρώ, επέβαλε στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM, το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, έπειτα από καταγγελίες...
ιδιωτών. Το πρόστιμο επιβλήθηκε για κακή χρήση της ελληνικής γλώσσας και άσεμνους χαρακτηρισμούς κατά της Γερμανίδας καγκελαρίου Άγκελα Μέρκελ, στην εκπομπή του δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα, στις 28 Σεπτεμβρίου του 2011 (πρόστιμο 10.000 ευρώ) και στις 08 Νοεμβρίου του 2011 (πρόστιμο 15.000 ευρώ).

Γιατί οι γυναίκες έχουν άγχος στο σεξ;

Γιατί οι γυναίκες έχουν άγχος στο σεξ; Μέχρι τώρα οι περισσότεροι πίστευαν πως το άγχος της ...καλής επίδοσης στο σεξ, ήταν ανδρικό προνόμιο... Μια έρευνα όμως που  πραγματοποίησε το κέντρο σεξουαλικής και...
αναπαραγωγικής υγείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης, έρχεται να δώσει και μία άλλη εκδοχή. Ποια είναι αυτή; Πως μεγάλο ποσοστό γυναικών που αντιμετωπίζουν προβλήματα στο σεξ, αγωνιούν για το αν θα αποδώσουν στο κρεβάτι!
Μάλιστα οι ειδικοί τονίζουν ότι αυτή είναι και η αιτία πολλές φορές που ο γυναικείος πληθυσμός δεν μπορεί να απολαύσει την ερωτική πράξη και παρουσιάζει προβλήματα.
Συγκεκριμένα το 68% των γυναικών που εμφανίζει προβλήματα οργασμού, δήλωσε πως έχει άγχος απόδοσης. Επίσης το 54% των γυναικών που έχουν επώδυνη επαφή εμφανίζουν επίσης το ανάλογο άγχος. Ενώ ένα ποσοστό 24% που έχει μειωμένη σεξουαλική επιθυμία αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα.
Πάντως εντυπωσιακό είναι ότι η πλειοψηφία των εκπρόσωπων του ωραίου φύλου δηλαδή το 95,2% ήταν σε σταθερή σχέση και παρ’ αυτά είχε άγχος.

Με προσωπικό ασφαλείας την Πέμπτη στα νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας

Με προσωπικό ασφαλείας την Πέμπτη στα νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας

Σε 24ωρη απεργία θα προχωρήσουν την ερχόμενη Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία...
και το ΕΚΑΒ της Θεσσαλονίκης αλλά και της υπόλοιπης χώρας.
Όπως ανακοίνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), η κινητοποίηση αφορά τα δημόσια νοσοκομεία, τα Κέντρα Υγείας, το ΕΚΑΒ, τα Θεραπευτήρια Χρονίων Παθήσεων και τις Υπηρεσίες Υγείας-Πρόνοιας.

Στο πλαίσιο της απεργίας, οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν συγκεντρώσεις στις 11:00 έξω από τις Υγειονομικές Περιφέρειες. Οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία ζητούν την ικανοποίηση οικονομικών και θεσμικών τους αιτημάτων, καθώς και να σταματήσουν οι συγχωνεύσεις υγειονομικών μονάδων.

Σε απολογία ο ΠΑΟΚ για το ματς με τον Άρη

Σε απολογία ο ΠΑΟΚ για το ματς με τον Άρη Σε απολογία αύριο, Πέμπτη, κλήθηκε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για γεγονότα που συνέβησαν στο ματς με τον Αρη. Στην ανακοίνωση της ΕΠΟ...
 αναλυτικά αναφέρεται: "Μετά την λήξη του αγώνα κατά την αποχώρηση των ποδοσφαιριστών δημιουργήθηκε στιγμιαία ένταση και λεκτικοί διαπληκτισμοί μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων. Κατά τη διάρκεια της ανωτέρω έντασης ένα άγνωστο άτομο χτύπησε τον προπονητή τερματοφυλάκων της φιλοξενούμενης ομάδας» στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ Αρης"

Που είναι η Μάρω Λύτρα

Που είναι η Μάρω Λύτρα Αληθεύουν οι φήμες ότι  η Μάρω Λύτρα μετακόμισε για πάντα στον Καναδά;
Σύμφωνα με την realnews, μετά από την απόφαση του Mega για την αναβολή του Just the 2 of Us – στο οποίο η τραγουδίστρια σύμφωνα με πληροφορίες θα συμμετείχε – η Μάρω Λύτρα μάζεψε τις βαλίτσες της και εγκατέλειψε έστω και προσωρινά τα πάτρια εδάφη και να πάει στον Καναδά. Φίλοι της αναφέρουν ότι η Μάρω Λύτρα αποφάσισε να επιστρέψει στον Καναδά όχι μόνο γιατί η οικογένειά της μένει εκεί αλλά και γιατί η ζωή της στην Ελλάδα την απογοήτευσε. Φήμες κάνουν λόγο για μια σχέση που την οδήγησε στην απόφαση να εγκαταλείψει την Ελλάδα, για να μην βγουν στη δημοσιότητα λεπτομέρειες για τον έρωτα της! Κάτι βέβαια που ελέγχεται αν είναι αλήθεια ή όχι

Θέλει να «δέσει» Παπουλή, Μάντζιο ο ΟΦΗ

Θέλει να «δέσει» Παπουλή, Μάντζιο ο ΟΦΗ Τα συμβόλαια των δυο παικτών τελειώνουν το καλοκαίρι και στον ΟΦΗ φρόντισαν από τώρα να τους πλησιάσουν έτσι ώστε να μην «χαθούν» οι εκ των πολυτιμότερων της φετινής περιόδου. Μέλος της προσωρινής διοίκησης του ΟΦΗ μετέφερε τόσο στον Φώτη Παπουλή όσο και στον Βαγγέλη Μάντζιο πως επιθυμία όλων είναι να ανανεώσουν τη συνεργασία τους.

Σύντομα μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Onsports, η διοικούσα επιτροπή θα καλέσει τους δυο παίκτες για συζητήσεις, έτσι ώστε να συνεχίσουν να φορούν τη φανέλα της ομάδας του Ηρακλείου και μετά το καλοκαίρι. Οι δυο παίκτες έχουν στο μυαλό τους να πουν το «ναι» στον ΟΦΗ, αφού είναι ικανοποιημένοι τόσο από τη συμπεριφορά των ανθρώπων της ομάδας, από το κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια αλλά και από το πόσο τους έχει «αγκαλιάσει» ο κόσμος στο Ηράκλειο.

Το μόνο που… φρενάρει τους Μάντζιο και Παπουλή από το να πουν το «ναι» στον ΟΦΗ για περαιτέρω συνεργασία, είναι το θέμα των οικονομικών. Αν η κατάσταση βελτιωθεί και υπάρχει μεγαλύτερη άνεση στα ταμεία της ΠΑΕ, τότε θα συμφωνήσουν, αφού θα έχουν δεχθεί και την ανάλογη πρόταση. Πάντως οι Κρητικοί φρόντισαν σύντομα να ανοίξουν το συγκεκριμένο θέμα, καθώς ήδη έχουν κυκλοφορήσει αρκετά σενάρια που θέλουν τους δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας να είναι στο στόχαστρο άλλων ομάδων της Super League.

Κατερίνα Τσοπέη: Το νέο αστέρι της Sirina (pics)


Κατερίνα Τσοπέη: Το νέο αστέρι της Sirina (pics)
Για πολλούς είναι η νέα μούσα του Σειρηνάκη, ο οποίος έχει κάνει αστέρι του είδους την Τζούλια Αλεξανδράτου.


Ο λόγος για την Κατερίνα Τσοπέη, το άτακτο κορίτσι της ταινίας με τα όργια στο ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης!

 Η εκρηκτική ξανθιά αποκαλύπτεται τώρα μέσα από μία καυτή φωτογράφηση στην οποία αναδεικνύει τα πλούσια προσόντα της και τις τέλειες αναλογίες της. Ψηλή, καλλίγραμμη μα πάνω από όλα, πολύ σέξι, η Κατερίνα κάνει φιλότιμες προσπάθειες να γίνει η επόμενη μούσα των παραγωγών Sirina. Απολαύστε την…






Η Lamborghini… με τις 23 θέσεις!

 πρώτο υπερπολυτελές λεωφορείο στον πλανήτη είναι γεγονός!

Πρόκειται για ένα λεωφορείο με θέσεις για 23 επιβάτες αλλά θυμίζει περισσότερο Lamborghini παρά τα λεωφορεία που έχουμε συνηθίσει ενώ η ταχύτητα του μπορεί να φτάσει τα 250 χιλιόμετρα τη ώρα.

Δημιουργήθηκε στην Ολλανδία από έναν μηχανικό της Formula 1. Κοστίζει περίπου 10 εκατομμύρια ευρώ και θα χρησιμοποιείται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα περισσότερο από τουρίστες. Λένε μάλιστα πως το συγκεκριμένο λεωφορείο από το Ντουμπάι μέχρι το Άμπου Ντάμπι δε θα κάνει ούτε 30λεπτά. Έχει 15 μέτρα μήκος, 25 μέτρα πλάτος και 1.70 μέτρα ύψος. Οι επιβάτες του θα αισθάνονται σαν να είναι σε ιδιωτικό jet ή λιμουζίνα.






Έδωσε 960 φορές εξετάσεις για δίπλωμα οδήγησης και τελικά το πήρε!

Έδωσε 960 φορές εξετάσεις για δίπλωμα οδήγησης και τελικά το πήρε!
Ο «επιμένων νικά» και το αποδεικνύει η 69χρονη Τσα από τη Νότια Κορέα, η οποία έδωσε 960 φορές εξετάσεις προκειμένου να πάρει το δίπλωμα οδήγησης το οποίο, όπως απέδειξε, τόσο πολύ επιθυμούσε.
Η Τσα, έμεινε μετεξεταστέα όχι μία, όχι δύο, όχι δέκα, ούτε και εκατό, αλλά 949 φορές στις γραπτές εξετάσεις για τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και τη συντήρηση του αυτοκινήτου. Σύμφωνα με την ίδια, της ήταν παντελώς αδύνατο να καταλάβει την ορολογία και έτσι αναγκάστηκε να βασιστεί στην απομνημόνευση. Αλλά φαίνεται ότι ούτε και αυτό ήταν το φόρτε της… Την 950η πάντως φορά κατάφερε να απαντήσει σωστά στις 60 από τις 100 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής και να περάσει με επιτυχία (;) τις εξετάσεις.
Δεύτερο εμπόδιο που είχε να αντιμετωπίσει και να φθάσει επιτέλους στο στόχο της ήταν… το τεστ οδήγησης. Το εξεταστικό σύστημα εκεί, απαιτεί οι εξεταζόμενοι να περνούν από δύο τεστ πορείας. Η Τσα κόπηκε τέσσερις φορές στο καθένα! Συνολικά δηλαδή, έδωσε 960 φορές εξετάσεις και ξόδεψε για τα εξέταστρα 3.800 δολάρια, αφού για κάθε τεστ πλήρωνε πέντε δολάρια.
Όταν η Τσα, της οποίας το όνομα στη γλώσσα της σημαίνει «όχημα», πήρε επιτέλους το δίπλωμά της τον προηγούμενο Μάιο και γνωστή αυτοκινητοβιομηχανία, ζήτησε από τον κόσµο να της στείλει συγχαρητήρια μέσω του ίντερνετ. Τα μηνύματα που δέχθηκε ήταν χιλιάδες και για το λόγο αυτό η αυτοκινητοβιομηχανία αποφάσισε να της κάνει δώρο ένα αυτοκίνητο αξίας 16.800 δολαρίων όπως επίσης να την επιλέξει ως το κεντρικό πρόσωπο της τηλεοπτικής της καμπάνιας, 

Διεγράφησαν τα χρέη των Ισλανδών!


 Διεγράφησαν τα χρέη των Ισλανδών!
Οι τράπεζες της Ισλανδίας διέγραψαν δάνεια των νοικοκυριών που αντιστοιχούν στο 13% του ΑΕΠ της χώρας, σε μία εκπληκτική ενέργεια που καταδεικνύει ότι οι χρεοκοπημένες οικονομίες μόνο με την διαγραφή χρεών μπορούν να διασωθούν, ειδικά όταν πρόκειται για χρέη, όπως τόκοι από κεφάλαια, που έχουν πληρωθεί εις διπλούν ή και τριπλούν, όπως στην περίπτωση της Ελλάδας και όχι με το να φορτωθούν νέα δάνεια.
Α, και κάτι άλλο: Στην Ισλανδία οι τράπεζες κρατικοποιήθηκαν αμέσως μετά την χρεοκοπία. Στην Ελλάδα το κράτος «τραπεζοποιήθηκε» με τον διορισμό τραπεζίτη ως πρωθυπουργού και την πληρωμή των χρεών των τραπεζών από το κούρεμα, από τους πολίτες!

"ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ" ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΕ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ



ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ FIMOTRO ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ
Πλήρης επιβεβαίωση του Fimotro που γράφει εδώ και μέρες ότι μετά τις εκλογές, που δεν θα βγάλουν αυτοδύναμη κυβέρνηση, όπως δείχνουν όλες οι δημοσκοπήσεις, θα προκύψει κυβέρνηση συνεργασίας ΝΔ - ΠΑΣΟΚ με πρωθυπουργό τον...
επικεφαλής του πρώτου κόμματος (Σαμαράς) και αντιπρόεδρο της κυβέρνησης τον πρόεδρο του δεύτερο κόμματος (Βενιζέλος). Σήμερα το πρωί ο Α. Λοβέρδος μιλώντας στον ΣΚΑΪ μεταξύ άλλων είπε, ότι στο ερώτημα τι θα γίνει την επόμενη των εκλογών με βάση τα δημοσκοπικά στοιχεία τα οποία θέλουν να μην υπάρχει αυτοδύναμη κυβέρνηση, είπε χαρακτηριστικά ότι «η Ελλάδα θα έχει κυβέρνηση». Ο Α. Λοβερδος με τη φράση αυτή, εμμέσως πλην σαφώς προσδιορίζει τη γενικότερη στάση του ΠΑΣΟΚ με βάση την οποία θεωρείται βέβαιο ότι  το ΠΑΣΟΚ θα στηρίξει το το πρώτο κόμμα που θα προκύψει από τις εκλογές, το οποίο, με βάση τις δημοσκοπήσεις, θα είναι η Νέα Δημοκρατία. Εν πολλοίς ο Α. Λοβέρδος με τη φράση του «το μήνυμα θέλω να το στείλω στο εσωτερικό και το εξωτερικο», αποκάλυψε ότι σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας θα έχουμε και μετά τις εκλογές, ένα κυβερνητικό μοντέλο όμοιο με το σημερινό.

Πηγή

"Βράζει" η Θεσσαλονίκη


Νέο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας διοργανώνει για αύριο το ΠΑΜΕ στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή την ψήφιση στη Βουλή, με τη μορφή κατεπείγοντος, του νομοσχεδίου που προβλέπει νέες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις.
Το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα, στις 18.30, στο άγαλμα του Βενιζέλου.

Πάλι μέσα ο Στρος Καν


Ο πρώην γενικός διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Ντομινίκ Στρος-Καν, ετέθη σήμερα υπό κράτηση με την κατηγορία της "συνέργειας σε μαστροπεία" και "κατάχρηση δημοσίων αγαθών" στην υπόθεση "Κάρλτον", έγινε γνωστό από την εισαγγελία της Λιλ.
Ο Ντομινίκ Στρος-Καν έφθασε νωρίς το πρωί στο τμήμα της γαλλικής χωροφυλακής όπου είχε κλητευθεί και όπου του ανακοινώθηκε από τους ανακριτές της δικαστικής αστυνομίας της Λιλ ότι τίθεται υπό κράτηση.

Γ. Μαζωνάκης: Τι γνώμη έχει για τους gay; Θέλει να κάνει παιδί;



Συνέντευξη στο gay περιοδικό OUT έδωσε ο Γιώργος Μαζωνάκης και μίλησε για όλα: Ακόμη και για το πόσο νιώθει έτοιμος να κάνει παιδί! Πως αντιμετωπίζει, όμως, το gay κοινό ο ιδιος στην καθημερινότητά του;
«Όπως όλο τον κόσμο! Η σεξουαλική επιθυμία ενός ανθρώπου τον καθορίζει ως κοινό; Μην τρελαθώ…Καμιά φορά γίνονται διαχωρισμοί με ατυχή κριτήρια. Για να είμαστε σωστοί σε αυτή τη συζήτηση πρέπει να λέμε τα πράγματα πιο συγκεκριμένα. Για μένα είναι ξεκάθαρο, πάντως, ότι όλοι οι πολίτες έχουν παντού τα ίδια δικαιώματα».
Για το ενδεχόμενο να αποκτήσει παιδί, είπε: «Δεν είμαι έτοιμος ούτε να τεκνοποιήσω, ούτε,  πολύ περισσότερονα υιοθετήσω. Μπορεί να νιώσω την ανάγκη, ας πούμε, αύριο, τώρα όμως δεν τη νιώθω».

Σε αποκριάτικο mood η… Jennifer Lopez!


Σε αποκριάτικο mood η… Jennifer Lopez!



Σε κλίμα καρναβαλιού η... Jennifer Lopez και ο αγαπημένος της Casper Smart!
Η τραγουδίστρια με το νέο της σύντροφο έφτασε στο σαμπαδρόμιο του Ρίο και όπως ήταν λογικό τράβηξαν όλα τα βλέμματα! Η Lopez αμέσως μπήκε στο αποκριάτικο κλίμα, χόρεψε, τραγούδησε και εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους με την εμφάνισή της! Βέβαια, πάντα στο πλευρό της ήταν ο 24χρονος αγαπημένος της!

Καθηγήτρια Έβαλε Τεστ Στους Μαθητές Με Σεξουαλικά Υπονοούμενα!!!


kathigitria 200x117 Καθηγήτρια έβαλε τεστ στους μαθητές με σεξουαλικά υπονοούμενα!!!Μια καθηγήτρια Ψυχολογίας σε λύκειο στη Νότια Φλόριντα τιμωρήθηκε αυστηρά επειδή έδωσε στους μαθητές να… συμπληρώσουν ένα τεστ με σεξουαλικά υπονοούμενα.
Η Φρανκ Ροζάνσκι δίδασκε στο William T. Dwyer High School μαθήματα Ψυχολογίας και…
Κοινωνικών Αντιλήψεων, αλλά είπε να το γυρίσει λίγο και στην σεξολογία! Στο διαγώνισμα, που έβαλε στους μαθητές περιλάμβανε λέξεις όπως «διείσδυση», «εκκένωση» και διάφορες άλλες που παραξένεψαν κάποια παιδιά.
Μερικοί μαθητές γνωστοποίησαν το γεγονός στους γονείς τους και εκείνοι απευθύνθηκαν στον διευθυντή του σχολείου.
Ο λυκειάρχης αποφάσισε πως δεν υπήρχε λόγος να απολυθεί η κυρία Φρανκ Ροζάνσκι και έτσι μετά από μερικές συστάσεις συνέχισε κανονικά την δουλειά της.

Τεχνητή φωτοσύνθεση θα παράγει καύσιμα!


Ένα τεχνητό φύλλο που θα μετατρέπει τον ηλεκτρισμό και την ηλιακή ενέργεια σε καύσιμα, μπορεί σύντομα να γίνει πραγματικότητα, σύμφωνα με Βρετανούς ερευνητές. Οι ερευνητές αναπτύσσουν μια τεχνολογία τεχνητής τουρμπο-φωτοσύνθεσης, η οποία δεν αποκλείεται να αποτελέσει μια νέα σημαντική εμπορική ενεργειακή πηγή κατά τα επόμενα χρόνια και μάλιστα φορητή.
Με τη φυσική φωτοσύνθεση τα φυτά του πλανήτη μετατρέπουν τις ακτίνες του ήλιου σε ενέργεια για τα ίδια, ενώ παράλληλα απορροφούν διοξείδιο του άνθρακα από τον αέρα και παράγουν οξυγόνο. Η τεχνητή φωτοσύνθεση κάνει κάτι ανάλογο από ενεργειακή άποψη, μόνο που χρησιμοποιεί και λίγο ηλεκτρισμό για να βοηθήσει την μετατροπή.
Το προϊόν της χημικής αντίδρασης είναι καύσιμα θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διάφορες πετρελαιομηχανές, όπως αυτοκινήτων, πλοίων ή και αεροπλάνων.
Η τεχνητή φωτοσύνθεση, όπως και η φυσική, απορροφά διοξείδιο του άνθρακα από την ατμόσφαιρα, συνεπώς η καύση του νέου τύπου καυσίμου δεν θα αυξάνει το επίπεδο των αερίων του θερμοκηπίου.
Αν και ακολουθούν τη λογική της φωτοσύνθεσης, τα τεχνητά «φύλλα»' δεν θα θυμίζουν πραγματικά φυτά. Προς το παρόν τουλάχιστον, αποτελούνται από δοχεία νερού, που περιέχει γενετικά τροποποιημένα βακτήρια, τα οποία απορροφούν τις ακτίνες του ήλιου και επίσης χρησιμοποιούν ηλεκτρισμό που παίρνουν από ηλιακά πάνελ. Τα βακτήρια μετατρέπουν τελικά την ενέργεια, ηλιακή και ηλεκτρική, σε καύσιμα υδρογονανθράκων.
Η τεχνική αυτή, κατά τους ερευνητές, μπορεί να αποδειχτεί πολύ πιο ενεργειακά αποδοτική σε σχέση με τα αληθινά φυτά, τα οποία συνήθως γεννούν μόνο 0,5% περισσότερη ενέργεια από αυτήν που καταναλώνουν κατά τη διαδικασία της φωτοσύνθεσης.


Τί λένε τα άστρα σήμερα!!!!


ΚΡΙΟΣ

Πολλά πράγματα ίσως να έχουν αλλάξει στις σχέσεις σας ή στο άμεσο περιβάλλον σας σήμερα τελευταία. Η καριέρα ή ενασχόλησή σας όμως θα παρουσιάσει μια ξεχωριστή βελτίωση προς το καλύτερο σήμερα. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν σήμερα προγραμματίζοντας σωστά για το μέλλον. Η πιθανότητα για μία καινούργια αισθηματική σχέση είναι μεγάλη σήμερα, τα αποτελέσματα από αυτή όμως θα εξαρτηθούν κατά πολύ από σας και ιδιαίτερα από την συμπεριφορά σας.



ΤΑΥΡΟΣ

Μια ημέρα που θα αισθάνεστε υπερβολικά επαναστατημένοι και θα θέλετε να ξεφύγετε με οποιονδήποτε τρόπο από τις καταστάσεις που σας περιβάλλουν. Πολλά πράγματα θα σας δημιουργούν μια ψυχολογική ανασφάλεια και θα σας κάνουν τρομερά ευάλωτους απέναντι στους άλλους. Μια κρίση στη ζωή κάποιου με σημαντικές απώλειες.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Άλλες πλευρές ή και συνήθειες του εαυτού σας θα ελαττωθούν ή θα αλλάξουν ριζικά. Σε πολλές περιπτώσεις θα είναι μια δύσκολη ημέρα όπου δεν θα μπορείτε να κρυφτείτε από τον εαυτό σας, από τους άλλους και τα προβλήματά σας. Αν δεν αντισταθείτε αρνητικά σε αυτές τις νέες εξελίξεις, θα προκύψει μια νέα δύναμη και σιγουριά στην ικανότητά σας να αντιμετωπίζετε την ζωή και τον κόσμο γενικά. Μια θετική ημέρα στην ζωή κάποιου η οποία δημιουργείται κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες και καταστάσεις με σκοπό την ολοκληρωτική αναγέννηση.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολλές ξαφνικές αλλαγές σε θέματα σπιτιού ή αισθηματικά φαίνεται πως θα δημιουργήσουν έναν καινούργιο τρόπο ζωής σας. Η εσωτερική ένταση μπορεί να χαλαρώσει σήμερα και πολύ πιθανόν να εμφανιστούν καινούργιες αντιλήψεις ή απόψεις σε θέματα οικογενειακά. Μια γρήγορη αντίληψη των καταστάσεων θα σας βοηθήσει στο να αντιμετωπίσετε όλες τις απαιτήσεις της ζωής και να επωφεληθείτε γρήγορα από τις ευκαιρίες. "Μια ημέρα ξαφνικής καλοτυχίας μετά από περίοδο απειλών".




ΛΕΩΝ

Έχετε μια προαίσθηση ότι πλησιάζετε μια κρίσιμη περίοδο στη ζωή σας σήμερα. Προσπαθήστε να περιορίσετε τις ανάγκες σας στα απαραίτητα και αποφύγετε τα μεγάλα οικονομικά ή επαγγελματικά ανοίγματα. Προλάβετε οποιεσδήποτε απώλειες αποφεύγοντας τις πωλήσεις ή αγορές σε σχέση με ακίνητη περιουσία. Απαραίτητος ο αυτοέλεγχος σήμερα επάνω στους περισσότερους τομείς της ζωής σας.




ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σχέσεις ή ακόμα και συγγενείς θα σας βοηθήσουν σήμερα να ξεπεράσετε την προσωρινή ένταση που υπάρχει στο σπίτι ή στην ενασχόλησή σας. Μια ευκαιρία για να δείτε ποιοι πραγματικά σας εκτιμούσαν ή υποκρίνονταν. Ευκαιρία για να δείτε την αλήθεια που κρύβεται πίσω από τις σχέσεις σας σήμερα.




ΖΥΓΟΣ

Μια ημέρα που η βασική σας κατεύθυνση στη ζωή θα δοκιμαστεί ιδιαίτερα και κάτω από περίεργες συνθήκες. Οι σχέσεις σας με τους άλλους θα αλλάξουν ριζικά και η πιθανότητα αλλαγής κατοικίας ή και ενασχόλησης είναι μεγάλη. Την ένταση δεν θα μπορέσετε να την αποφύγετε σήμερα αλλά το αν θα είναι θετική ή αρνητική θα εξαρτηθεί πάρα πολύ από την στάση σας. Ο φανατισμός και η υπερεκτίμηση των καταστάσεων μόνο αρνητικά αποτελέσματα θα μπορούσαν να φέρουν.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Tο σύστημα αξιών σας και τα πράγματα που σας αρέσουν πραγματικά ή τα απολαμβάνετε πάνω σε καθημερινή βάση θα βρεθεί αντιμέτωπο με μια νέα σας ανάγκη να δοκιμάσετε καινούργια πράγματα. Η ένταση αυτή την ημέρα θα είναι κάτι που δύσκολα θα μπορέσετε να το αποφύγετε και η αισθηματική σας πλευρά θα είναι αυτή η οποία θα υποφέρει περισσότερο. Όπως και να έχουν όμως τα πράγματα αποφύγετε τον αισθηματικό εγωισμό και προσπαθήστε να προσαρμοστείτε έστω και προσωρινά στην νέα κατάσταση όπως έχει δημιουργηθεί σήμερα.




ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια υπερευαισθησία η οποία θα συνοδεύεται από ευχάριστες ψυχικές εμπειρίες σήμερα ίσως να αποτελέσει την βασική αιτία ώστε να προχωρήσετε σε ορισμένες αλλαγές για την καλυτέρευση των σχέσεών σας με τους άλλους. Αποφεύγετε όμως να δείχνετε ανοιχτά τα πραγματικά σας αισθήματα, ο κίνδυνος να εκμεταλλευτούν αυτή την προσωρινή σας αδυναμία είναι μεγάλος.




ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Νιώθετε επίσης ανυπόμονοι και επαναστατικοί απέναντι στην εξουσία σε κάποιες αρχές ή στις υποχρεώσεις και καθήκοντά σας. Έχετε την τάση να κάνετε κάποια ανόητα παρορμητικά πράγματα, απλά και μόνο επειδή βρίσκεστε σε σύγχυση σε σχέση με τους περιορισμούς και τα όρια που έχουν μπει στη ζωή σας.




ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ξαφνικές εξωτερικές επιρροές πολύ πιθανόν να επηρεάσουν αρνητικά τον ψυχισμό σας σήμερα. Πολλά άτομα στα οποία υπολογίζατε στην κατανόηση και συνεργασία τους δεν θα φανούν ικανά να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις σας. Ίσως θα πρέπει να αναθεωρήσετε πολλά πράγματα γύρω από τις σχέσεις σας με τους άλλους σήμερα προσπαθώντας να θέσετε καινούργιες βάσεις. Το να προσπαθήσετε να αποφύγετε οποιεσδήποτε καταστάσεις ίσως να αποδειχτεί μεγάλο λάθος στο μέλλον. Πάρτε τις αποφάσεις σας αλλά περιμένετε την κατάλληλη στιγμή για να ενεργήσετε.


ΙΧΘΥΕΣ

Μια επιθυμία σας να αλλάξετε ορισμένα πράγματα στα συναισθήματά σας απέναντι στους άλλους πολύ πιθανό να προσκρούει στις αντιρρήσεις κάποιων σήμερα. Η δουλειά σας πιθανόν να καταπιέζει την οικογένειά σας ή την συναισθηματική σας ζωή σήμερα. Γεγονός είναι πως κανείς δεν μπορεί να τα έχει και τα δύο, την οικονομική ευχέρεια από την μία και την ελευθερία χρόνου από την άλλη. Περιορίστε τις ανάγκες σας σήμερα και προσπαθήστε να προσαρμοστείτε στις νέες συνθήκες όπως εξελίσσονται.









 
Powered by Blogger