Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Rhian Sugden … ξανθιά στο κρεβάτι !!













Rhian Sugden … ξανθιά στο κρεβάτι !!

Η γυμνή με την … γούνα !!



Ο φαρμακοποιός θέλει να βγει ραντεβού και έτσι αφήνει τον Τοτό να προσέξει το μαγαζί.
Την άλλη μέρα του λέει:
- Τι έγινε Τοτέ χθες;
- Να…ήρθε ένας κύριος που του πονούσε η κοιλιά του, και του έδωσα Ντεπόν.
- Μπράβο παιδί μου – Μετά ήρθε μια κυρία που της πονούσε το κεφάλι, και της έδωσα ασπιρίνη.
- Μπράβο παιδί μου!
- Μετά ήρθε μια κυρία που φορούσε γούνα. Ανοίγει τη γούνα και από κάτω δε φορούσε τίποτα! και μου λέει: Δεν σε βλέπω από τον πόθο!
- Kαι τι έκανες παιδί μου;
- Εεε… της έβαλα κολλύριο!”

Η “αμαζόνα” … Μαντώ Γαστεράτου !!









Η μις Ελλάς Μαντώ Γαστεράτου είναι η “αμαζόνα” στη νέα διαφήμιση της cosmote

Έκρυβε το χασίς στο Playstation

Έκρυβε το χασίς στο Playstation Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ένας 25χρονος από το Καρπενήσι, ο οποίος συνελήφθη για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, καθώς και για προμήθεια ναρκωτικών ουσιών.

Ο 25χρονος εκτός από τα ηλεκτρονικά παιγνίδια, γνώριζε καλά και από υδροπονικές καλλιέργειες χασισόδενδρων...

Οι αστυνομικοί μετά από πληροφορίες που είχαν για υδροπονική καλλιέργεια κάνναβης παρουσία δικαστικού λειτουργού έκαναν αιφνιδιαστικό έλεγχο στη μονοκατοικία την οποία διέμενε στο Καρπενήσι.

Σε ειδικά διαμορφωμένο αυτοσχέδιο χώρο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

- 5 δενδρύλλια κάνναβης φυτεμένα σε τέσσερις γλάστρες, όλα σε πλήρη ανάπτυξη, ύψους από 0,80 έως 100 εκ. περίπου.

- 1 πρόχειρο μπλοκ σημειώσεων που περιείχε οδηγίες για την καλλιέργεια υδροπονικής κάνναβης.

- 6 μπουκάλια με υγρό λίπασμα, για την ανάπτυξη των φυτών.

- Σύστημα υδροπονικής καλλιέργειας αποτελούμενο από: δυο λαμπτήρες φωτισμού, έναν υψηλής και έναν χαμηλής ηλεκτροδυναμικής ισχύος, δύο θερμόμετρα και έναν ανεμιστήρα, ώστε να εξασφαλίζει τις κατάλληλες συνθήκες φωτισμού και αερισμού των φυτών.

Σύμφωνα με το LamiaReport.gr, στη συνέχεια ο 25χρονος οδηγήθηκε από τους αστυνομικούς στον σταθμό υπεραστικών λεωφορείων Καρπενησίου (Κ.Τ.Ε.Λ.) από όπου παρέλαβε δέμα, που του είχε στείλει άγνωστο άτομο από την Αθήνα.

Το δέμα περιείχε μια ηλεκτρονική παιγνιομηχανή (playstation) μέσα στην οποία βρέθηκε και κατασχέθηκε, επιμελώς κρυμμένη, μια αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 15 περίπου, γραμμαρίων.

Θα πάψουν τα αγγλικά να είναι η κυρίαρχη γλώσσα στο Internet;

Θα πάψουν τα αγγλικά να είναι η κυρίαρχη γλώσσα στο Internet; Χωρίς αμφιβολία τα αγγλικά είναι η κυρίαρχη γλώσσα στο Διαδίκτυο. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι σχεδόν όλες οι δίγλωσσες ιστοσελίδες έχουν ως δεύτερη γλώσσα την αγγλική.

Η αλήθεια είναι όμως ότι 90% των χρηστών του παγκόσμιου ιστού κατοικεί σε μη αγγλόφωνες χώρες.

Συγκεκριμένα μόνο το 13% των χρηστών του ιστού στον κόσμο προέρχεται από τη Βόρεια Αμερική ενώ στην Ασία βρίσκεται το 45% των χρηστών του και στην Ευρώπη που συγκεντρώνει το 23%.

Δεδομένου μάλιστα ότι η Κίνα μέσα σε τρία χρόνια απέκτησε περισσότερους χρήστες από τον συνολικό αριθμό των κάτοικων στις ΗΠΑ, είναι βέβαιο ότι η κυριαρχία της αγγλικής ως παγκόσμιας γλώσσας στο web, κινδυνεύει!
Θα πάψουν τα αγγλικά να είναι η κυρίαρχη γλώσσα στο Internet; [infographic]

Οι 10 πιο απομονωμένοι προορισμοί στη Γη

Οι 10 πιο απομονωμένοι προορισμοί στη Γη Νησιά Χίσσα

Παλιότερα για τους κατοίκους της Κίνας ήταν μια άγρια συστάδα νησιών.
Σήμερα οι ίδιοι παραδέχονται ότι έχουν μετατραπεί σε κήπους της
θάλασσας. Τα νησιά Χίσσα βρίσκονται στη νότια πλευρά της θάλασσας της
Κίνας και απέχουν το λιγότερο 250 χλμ. από την πιο κοντινή στεριά.

Νότια του Τροπικού του Καρκίνου, με μέση ετήσια θερμοκρασία τους 26
βαθμούς κελσίου και βροχοπτώσεις κατά διαστήματα, θεωρούνται περιοχή
όπου η θερμοκρασία της θάλασσας δεν μεταβάλλεται σημαντικά, οπότε μαγιό
και φύγαμε!

Λειτούργησαν κατά το παρελθόν ως το ησυχαστήριο Γάλλων και Ιαπώνων
στρατιωτικών, οι οποίοι μαγεύτηκαν με την ποικιλία από κοράλλια που
διαθέτουν. Χώρος για να βρίσκουν καταφύγιο σπάνια είδη ψαριών, αλλά και
πουλιών.

Αν σας… ψάχνουν, δύσκολα θα σας εντοπίσουν.

Νησιά Φώκλαντ


300 μίλια ανατολικά των ακτών της Αργεντινής, τα νησιά Φώκλαντς έγιναν
διάσημα το 1982 όταν για χάρη τους ενεπλάκησαν σε πόλεμο η Αγγλία της
Θάτσερ με την πατρίδα του τάνγκο.

Αν αφήσουμε στην άκρη αυτή τη δυσάρεστη ανάμνηση, το εν λόγω σύμπλεγμα
νησιών αποτελεί έναν σύγχρονο επίγειο παράδεισο ηρεμίας και χαλάρωσης.
Αν τα επισκεφθείς να είσαι έτοιμος να συναντήσεις σε κάποια από τις
πεζοπορίες σου, ομάδες παιχνιδιάρηδων πιγκουίνων, σπάνια θαλάσσια
λιοντάρια και φώκιες.

Φημίζονται για το ηλιοβασίλεμά τους, για τα θαυμάσια λουλούδια τους και
για την άνεση με την οποία μπορείς να απολαύσεις το βράδυ, ακόμα και
μικρού μεγέθους αστέρια.

Νησιά Κόκος




Αν θέλετε να μην δείτε άνθρωπο για ώρες ολόκληρες, να το κατάλληλο μέρος! Τα νησιά Κόκος φημίζονται για την απομόνωση που προσφέρουν σε όσους τα επισκεφθούν. Στη μέση του Ινδικού Ωκεανού, απέχουν από τον πολιτισμό σχεδόν 600 μίλια! Ιδανικό μέρος για να το «παίξεις ναυαγός».

Μην ξεχάσεις να έχεις μαζί σου μάσκα για μακροβούτια, αφού ο κρυστάλλινος βυθός σε προσκαλεί να τον εξερευνήσεις. Αν βρεις και κανέναντόπιο ακόμα καλύτερα, γιατί θα σου δείξει ποια σημεία να βουτήξεις γιανα κολυμπήσεις παρέα με τα υπέροχα και φιλικά δελφίνια, τους καλύτερουςπρεσβευτές των νησιών Κόκος!

Νησιά Γκαλαμπάγκος




Θεωρούνται ένα ζωντανό μουσείο. Ανήκουν στο Εκουαδόρ και έγιναν διάσημα λόγω των ανακαλύψεων που έκανε σε αυτά σχετικά με την προέλευση των ειδών, ο Δαρβίνος. Μπορεί να είναι ηφαιστειογενής περιοχή, αλλά η άνεση με την οποία θα κολυμπάς δίπλα σε κοπάδια από φιλικές φώκιες, θα σε κάνει να τα ξεχάσεις όλα. Αν δεις θαλάσσιο ιγκουάνα ή γιγάντια χελώνα, επίσης μην τρομάξεις, είναι από τα πιο αιωνόβια ζώα που κατοικούν στον πλανήτη, άρα δεν θα έχουν όρεξη να μαλώσουν μαζί σου.

Αξίζει να ναυλώσεις ένα γιότ και να επισκεφθείς τις πιο απόκρημνες
παραλίες των νησιών Γκαλαμπάγκος. Ίσως γίνεις ο πρώτος τους επισκέπτης…

Αττού



Το να επισκεφθείς ένα από τα πιο απομακρυσμένα μέρη της Γης είναι οπωσδήποτε μια ξεχωριστή εμπειρία. Το νησί Αττού βρίσκεται στο βορειότερο σημείο της Αλάσκας. Το σκεπάζουν χιόνια όλο τον χρόνο και αποτελεί ένα πρώτης τάξεως ησυχαστήριο. Θεωρείται πραγματική εμπειρία μια επίσκεψη στο ανατολικότερο σημείο των ΗΠΑ, αφού εκτός από χιόνια καιθύελλες, υπάρχουν πάντα και τα ηφαίστεια που είναι έτοιμα να εκραγούν!
Όλα αυτά κάνουν το νησί Αττού ιδανικό προορισμό για να απομακρυνθείς για λίγο από τα εγκόσμια.

Αγία Ελένη


Κάτι ήξεραν οι Γάλλοι που έστειλαν εκεί εξορία ολόκληρο Ναπολέοντα Βοναπάρτη. 1200 μίλια μακριά από την στεριά, το νησί της Αγίας Ελένης στο νότιο Ατλαντικό, εκτός από το διάσημο «επισκέπτη» του, είναι γνωστό για το τροπικό κλίμα του, την άγρια χλωρίδα και πανίδα και τα κρυστάλλινα νερά του.

Το νησί της Αγίας Ελένης φημίζεται για τη θέα του. Η ματιά σου χάνεται στο απέραντο γαλάζιο της θάλασσας και του ουρανού. Η απόλυτη ηρεμία, πραγματική απομόνωση.

Τώρα πια, οι ντόπιοι κάτοικοι θέλοντας να αξιοποιήσουν τουριστικά το νησί τους, έχουν φτιάξει τόσο ένα μουσείο χλωρίδας και πανίδας, όσο και ένα δεύτερο με σπάνια εκθέματα από τα χρόνια της εξορίας του Ναπολέοντα.Παρόλ’ αυτά η ηρεμία της περιοχής δεν διαταράσσεται με τίποτα.

Νήσος του Πάσχα



Τα γιγάντια αγάλματα από ηφαιστειογενή πέτρα είναι το σημείο αναφοράς της νήσου του Πάσχα. Ανακαλύφθηκε πριν από 1200 χρόνια περίπου, και παραμένει ένας άγριος, όσο και υπέροχος προορισμός. Λες και ο χρόνος κυλάει πιο αργά, σου δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεται πιο πίσω από τον υπόλοιπο πλανήτη.

Βρίσκεται στο νότιο Ειρηνικό, μόνο 1290 ναυτικά μίλια μακριά από τις ακτές της Χιλής και η επιστήμη ακόμα ψάχνει να βρει τι το μυστηριώδες κρύβει αυτό το νησί. Φημίζεται επίσης για τα άλογά του, καθώς και για τα μεγάλα κύματα, που παρακινούν τους λάτρεις του serf να το επισκεφθούν.

Νήσοι Πίτκερν



Ένας βράχος στη μέση του πουθενά! Τα νησιά Πίτκερν ανήκουν στη Μεγάλη Βρετανία και βρίσκονται στα βάθη του νότιου Ειρηνικού, πάνω από 1300 μίλια νοτιοανατολικά της Αϊτής και 4000 μίλια μακριά από τον Παναμά, ανάμεσα στην Γαλλική Πολυνησία και το νησί του Πάσχα.

Κατοικείται μόνο το ένα από αυτά και η πρόσβαση στα υπόλοιπα γίνεται με μικρά καραβάκια ντόπιων κατοίκων. Για να πας στην πρωτεύουσα Adamstown πρέπει να περάσεις από μια δύσβατη περιοχή, οι ντόπιοι ονομάζουν, «οι λόφοι της δυσκολίας». Να είστε σίγουροι πως αν θέλετε να εξαφανιστείτε για λίγο καιρό, έχετε βρει το κατάλληλο μέρος.

Κιριμπάτι


Μικρές λουρίδες γης περιτριγυρισμένες από ατελείωτη θάλασσα. Αυτά είναι τα νησιά Κιριμπάτι, 1650 μίλια νοτιοδυτικά της Χαβάης. Αξίζει να επισκεφθείς τις ανεξερεύνητες παραλίες τους, γιατί σίγουρα υπάρχουν τέτοιες! Χάρτης δεν χρειάζεται αφού είναι όλες πανομοιότυπες. Για να μηνχαθείς πάντως πάρε μαζί σου και κανένα ντόπιο. Μπορεί να δείχνουν και να είναι λίγο πιο απολίτιστοι από εμάς, αλλά είναι ευγενικοί και φημίζονται για τη φιλοξενία τους. Άλλωστε και εμείς σε εκείνους φαινόμαστε εξίσου περίεργοι, δεν νομίζεις;

Τριστάν ντα Κούνια


Θα μπορούσαν να το λένε το νησί «Στη μέση του πουθενά». Ένας ηφαιστειογενής βράχος ανάμεσα σε νότιο Αφρική και νότια Αμερική! Το Τριστάν ντα Κούνια ενδείκνυται για κυνηγημένους. Να θεωρήσεις κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι δεν θα σε ανακαλύψει κανείς. Πώς να το κάνει άλλωστε; Εδώ μέχρι πριν από μια πενταετία το νησί δεν είχε ούτε
ταχυδρομικό κώδικα για να λαμβάνει γράμματα, αντιλαμβάνεσαι λοιπόν…

Πάντως, θα έχεις την ευκαιρία όσο μείνεις στο Τριστάν ντα Κούνια να απολαύσεις όσο αστακό τραβάει η όρεξή σου. Είναι τέτοια η παραγωγή που μέχρι και εργοστάσιο που κάνει εξαγωγές έχει κατασκευαστεί. Πρόσεξε μην σου την πέσει κανένας στον ύπνο σου…

ΦΩΤΟ: «Άμα μεγαλώσω θέλω να γίνω στριπτητζού σαν την μαμά μου»

 Η επιστολή που έστειλε μια μάνα στην δασκάλα του παιδιού της για να δικαιολογήσει το σκίτσο που....


ζωγράφισε η μικρή κόρη της, κάνει τον γύρο του κόσμου, μέσα από μια ιστοσελίδα όπου οι εκπαιδευτικοί σε ΗΠΑ και Βρετανία αναρτούν τα πιο απίστευτα πράγματα που βλέπουν στην δουλειά τους.
Η κα Τζόουνς έβαλε τους 6χρονους μαθητές της να...
της ζωγραφίσουν τι θέλουν να γίνουν όταν μεγαλώσουν και ποτέ δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα αντίκριζε το εν λόγω σκίτσο. Αυτό όμως που ήταν πραγματικά απίστευτο ήταν η επιστολή-απολογία της μάνας του παιδιού που έφτασε στα χέρια της λίγες μέρες αργότερα

«Αγαπητή κα Τζόουνς. Εργάζομαι σε ένα ένα κατάστημα με είδη για το σπίτι και είπα στην κόρη μου πόση δουλειά είχαμε αυτές τις μέρες λόγω του χιονιά. Της ανέφερα πως ξεπουλήσαμε όλα τα φτυάρια για το χιόνι μία εβδομάδα πριν την κακοκαιρία και πως μας ξέμεινε μόνο ένα φτυάρι στην αποθήκη και πολλοί πελάτες τσακώνονταν για το ποιος θα το πάρει. Αυτό ζωγράφισε η κόρη μου. Εμένα να ξεπουλάω το τελευταίο φτυάρι του καταστήματος Home Depot»

ANEKΔΟΤΟ: Ζητώ το χέρι της κόρης σας

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiUGGu9nL-GwbyIjoBNneZ7vSAxMHiY32OI4S5VnHhMKLZ7ir63hmoxg0vxkHlddm3fpSszNF6j8TpAWnsNgY45-JG3EXlPt7gXxLBSmgOwDCEIfAPNEdG1NuezK2WWxX9gWfBRIX4i48he/s1600/anekdoto-o-mpatler.jpg Και ο πεθερός προσπαθεί να τη σκαπουλάρει…




Ζητώ το χέρι της κόρης σας

Ανθρωπιστικές οργανώσεις λένε "όχι" στο διαγωνισμό της Eurovision!

Ανθρωπιστικές οργανώσεις λένε "όχι" στο διαγωνισμό της Eurovision! Εκκλήσεις για μποϊκοτάζ του φετινού διαγωνισμού της Eurovision απευθύνουν πολλές ανθρωπιστικές οργανώσεις...
καθώς, το Αζερμπαϊτζάν, η χώρα διεξαγωγής του διαγωνισμού, δεν σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Μάλιστα, σύμφωνα με καταγγελίες, οι Αρχές στο Μπακού, όπου θα πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός, "ξεσπιτώνουν" ανθρώπους χωρίς καμία προειδοποίηση και μέσα στην νύχτα, για να ελευθερώσουν χώρο για τους τουρίστες.

Πως να ξεχωρίζεις το αληθινό στήθος της γυναίκας...



Πόσες φορές κάθεσαι σε ένα μπαρ και βλέπεις μια «προικισμένη» γυναίκα που σε κάνει να αναρωτιέσαι αν τα προσόντα της είναι αληθινά ή τα χει «εμπλουτίσει» η επιστήμη. Αφού δεν μπορείς να αγγίξεις το στήθος της και αφού δεν την ξέρεις τόσο καλά (όσο πρέπει) για να τη ρωτήσεις ευθέως, μάθε πως μπορεί να σου λυθεί η απορία.


Αφύσικο σχήμα
Τα περισσότερα στήθη δεν είναι μορφολογικά τέλεια και συνήθως διαφέρουν στο μέγεθος.
Προσπάθησε να παρατηρήσεις αν στέκονται την ώρα που η γυναίκα κινείται (ιδιαίτερα όταν κουνά τα χέρια της).
Κοίτα διακριτικά και παρατήρησέ τα την ώρα που σκύβει.
Δες αν παραμείνουν στητά ή πέφτουν, τα φυσικά στήθη πάντα ακολουθούν την κίνηση και το βάρος.
Πρόσεχε τις γυναίκες που φορούν ένα σουτιέν που τα συγκρατεί ψηλά. Το συνολικό σχήμα θα παραμένει λάθος.
Ομως με ένα σουτιέν τέτοιου τύπου δεν θα μπορέσεις να παρατηρήσεις τους εξωτερικούς κύκλους περιγράμματος των μαστών.

Κρυφή ματιά
Στο θέμα των παράξενων μορφών στήθους, το πάνω μέρος του ψεύτικου στήθους θα ξεχειλίζει, όπως είναι οι φούσκες.
Τα ψεύτικα στήθη αψηφούν την βαρύτητα και φαίνονται σαν να αιωρούνται προς τα πάνω, σε αντίθεση με τα φυσικά που ακολουθούν μια πορεία από πάνω προς τα κάτω.

Υπερβολή
Τα πραγματικά μεγάλα στήθη είναι συνήθως χοντρά, πράγμα που τους δίνει τη φυσική ποιότητα.
Αν μοιάζουν περισσότερο με έναν μυ τότε έχει κάνει προσθετική.
Αν μοιάζουν πειρισσότερο με μπαλόνια που είναι έτοιμα να σκάσουν πρόσεχε.
Το αληθινό στήθος μεγαλώνει με την αύξηση του σωματικού βάρους αλλά το δέρμα έχει το χρόνο να αναπτυχθεί με το λίπος.

Αν δεν φοράει σουτιέν
Το στήθος θα πρέπει να είναι στο ύψος της μασχάλης.
Ομως ορισμένοι κακοί γιατροί επιλέγουν να τα ξεκινούν από πιο ψηλά δίνοντας έτσι η γυναίκα την εντύπωση ότι την πνίγουν αφού φτάνουν μέχρι το σαγόνι…
Αν μια γυναίκα δεν φοράει σουτιέν και το μέγεθος της φτάνει το C τότε είναι εύκολο να το καταλάβεις, γιατί το στήθος αν και μεγάλο θα είναι παράξενα στητό.
Η δυσκολία έρχεται όταν φοράει Β.
Τότε μπορεί να μπερδευτείς γιατί αυτό το νούμερο παραπέμπει σε κανονικό μέγεθος.
Σ’ αυτή την περίπτωση θα πρέπει να ψάξεις με το χέρι (αν σου δωθεί η ευκαιρία) για να δεις αν είναι πραγματικό στήθος.

Δες κάποιες έξτρα συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις το ψεύτικο στήθος.

To χώρισμα
Αν κάνεις το χέρι σου μπουνιά και χωρέσει ανάμεσα στο στήθος της, τότε είναι πιθανότατα ψεύτικα (δες την Tori Spelling). Ο γιατρός θα πρέπει να έχει ξύσει τους θωρακικούς τένοντες για να κάνει μια πιο φυσική τοποθέτηση, αλλά για δικούς του λόγους δεν το έκανε.

Ασύμμετρες θηλές
Η αλήθεια είναι ότι δεν βλέπεις συχνά την διαγραφή των θηλών μέσα από τα ρούχα αλλά αν φοράει ένα διαφανές ρούχο, ένα στενό μπλουζάκι ή αν απλά κάνει λίγο κρύο έξω, τότε κοίταξε τα.
Οι θηλές σπάνια είναι αψεγάδιαστες αλλά μια κακή πλαστική στήθους μπορεί να τις τοποθετήσει είτε πολύ ψηλά, είτε πολύ χαμηλά είτε να μην είναι καν στην ίδια ευθεία.

Ραγάδες
Αυτό συνήθως οφείλεται στο χειρουργείο. Το δέρμα τεζάρει με την αύξηση στήθους, αλλά μπορεί πάντα να μείνουν ραγάδες που συνήθως είναι σαν λεπτές κόκκινες γραμμές. Αν τα έκανε πολύ μεγάλα ή ο γιατρός της δεν ήταν και ο dr. Troy μπορεί να τις εντοπίσεις. Έλα όμως που αν η γυναίκα κάνει δίαιτα οι ραγάδες είναι το φυσικό αποτέλεσμα και στα φυσικά βυζιά.

Δυσανάλογο σώμα
Μπορείς πάντα να καταλάβεις αν το στήθος είναι αληθινό ή ψεύτικο με το να το συγκρίνεις με το υπόλοιπο σώμα. Είναι κάπως σπάνιο μια γυναίκα με πολύ αδύνατο κορμί να έχει εξαιρετικά μεγάλα φυσικά στήθη. Υπάρχουν αρκετές μικροκαμωμένες γυναίκες που κάνουν το λάθος και μεγαλώσουν εξαιρετικά πολύ το στήθος τους με αποτέλεσμα να κάνει μπαμ από μακριά ότι είναι ψεύτικο. Αν έχει το σώμα χορεύτριας και στήθη πορνοστάρ, αυτή είναι μια σοβαρή ένδειξη. Αν έχεις αμφιβολίες μπορείς να το τσεκάρεις και να την παρατηρήσεις όταν περπατήσει. Αν είναι ψεύτικα δεν θα ακολουθούν τις κινήσεις της. Για παράδειγμα, αν χαιρετά ένα φίλο, το ψεύτικο στήθος δεν θα ακολουθήσει την κίνηση των χεριών.


Η αυτοπεποίθηση έχει δύο εκδοχές

Η Υπερήφανη:
Θέλει να θαυμάζουν οι άλλοι τα νέα της προσόντα.
Επιδιώκει να τα επιδεικνύει με τον τρόπο που ντύνεται, δίνοντας έμφαση στο στήθος της με αβυσσαλέα ντεκολτέ.
Επίσης αν είναι αρκετά τολμηρή μπορεί καν να μη φορέσει σουτιέν, ώστε όλοι να έχουν ένα θέμα συζήτησης!

Η Σεμνότυφη:
Έκανε πλαστική στήθους αλλά δεν θέλει να το ξέρει ο κόσμος. Θα έχει σεμνή εμφάνιση και εννοείται ότι θα αποφεύγει κάθε συζήτηση και προσοχή στο στήθος της. Με άλλα λόγια θα δείχνει υπέροχη, αλλά δεν θα συμπεριφέρεται σαν το πιο hot κοριτσάκι στο χώρο.


Έχε το νου σου για τον εχθρό του ανιχνευτή...

Το ενισχυμένο σουτιέν
Ένα ενισχυμένο σουτιέν κάνει δύο πράγματα που κάνουν τα ψεύτικα στήθη. Αφενός τους δίνει μέγεθος και αφετέρου τα κάνει να αψηφούν τη βαρύτητα. Στην περίπτωση ενός τέτοιου στηθόδεσμου, ένα εκπαιδευμένο μάτι μπορεί να διαπιστώσει τη διαφορά. Αν το στήθος φαίνεται τελείως συμπληρωμένο και πολύ σταθερό τότε υπάρχει μια καλή πιθανότητα ψεύδους.

Τι συμβαίνει όμως αν η γυναίκα φοράει μικρότερο μέγεθος σουτιέν;
Το ψεύτικο στήθος ακόμα κι αν το σουτιέν είναι μικρότερο, θα διατηρήσει ένα ωραίο σχήμα σε αντίθεση με το αληθινό που θα μοιάζει ξεχυλισμένο.

Το γεμισμένο σουτιέν
Εδώ είναι ίδια περίπτωση με τον άντρα που βάζει μια κάλτσα στο παντελόνι του. Δίνουν ωραίο σχήμα στο στήθος, αλλά υπάρχει απογοήτευση στο γδύσιμο...

Επιθεωρητής γυναικείου σώματος
Ενώ έχει πλάκα να αναρωτιέσαι για τις γυναίκες που βλέπεις, το να διοχετεύεις όλο σου το χρόνο παρατηρώντας στήθη προσπαθώντας να καταλάβεις αν είναι αληθινά ή όχι, είναι μια μάλλον κακή ιδέα.

Και στην τελική πόση σημασία έχει;
Βρες μια γυναίκα που να σου αρέσει, πες της την καλύτερη σου ατάκα και διαπίστωσε μόνος σου την γνησιότητα τους.

Ή απλά πήγαινε σε ένα στριπτιτζάδικο για να κάνεις και πρακτική...

Μήνυσε τη σύζυγο για υπερβολική ενασχόληση με το πέος του


Με μια...μεζούρα στο χέρι περίμενε καθημερινά η Juddie Karlston το σύζυγο της Ben
στο Dadi της Σκωτίας. Ο λόγος;

Tο καθημερινό μέτρημα του πέους του συζύγου της!

"Από τις αρχές της γνωριμίας μας έδειχνε μια μορφή εμμονής σχετικά με το μέγεθος του πέους μου, που όμως....



 δεν είχα πάρει στα σοβαρά. Στη συνέχεια όμως έγινε πολύ φορτική. Προσπαθούσε να μου εφαρμόσει διάφορες μεθόδους επιμήκυνσης πέους ενώ συνεχώς ήθελε να μετράει τα αποτελέσματα τους. Σε διάστημα 2,5 ετών δαπάνησε αρκετά χρήματα για περισσότερες από 30 διαφορετικές μεθόδους που κατά την άποψη της δεν έφερναν αποτελέσματα. Ουσιαστικά μου έκανε τη ζωή κόλαση" είπε μεταξύ άλλων ο Ben ζητώντας τη μεσολάβηση της δικαιοσύνης.


Ο Ben κατηγόρησε τη σύζυγο του για υπερβάλλοντα ζήλο στην ενασχόληση με το πέος του, που είχε σαν αποτέλεσμα τη μείωση της αυτοπεποίθησης και του ανδρισμού του και έφεραν εντελώς αντίθετα αποτελέσματα σε σχέση με αυτό που η Juddie επιθυμούσε.



Η Juddie με τη σειρά της, περιέγραψε το Ben ως ένα αδιάφορο σύζυγο που δε νοιαζόταν καθόλου για εκείνη και δεν αναγνώριζε καν το εκ γενετής μειονέκτημα του σχετικά με το μέγεθος του πέους του που δεν ξεπερνούσε ποτέ τις 4 ίντσες!



"Στην ουσία πληρώνω το λάθος της επιλογής μου να προχωρήσω σε γάμο με έναν άνθρωπο που ποτέ δε με κατάλαβε και ποτέ δε με κάλυψε σε κανέναν τομέα" δήλωσε η Juddie ακούγοντας την απόφαση του Δικαστή που αποφάνθηκε το διαζύγιο εις βάρος της.

πηγή

VIDEO: Όταν τα καλά κορίτσια παρεκτρέπονται!

http://www.mediagate.gr/media/k2/items/cache/b498180e54cbeffaf44f052228913553_M.jpg?t=943912800Μια απίστευτη φάρσα σκαρφίστηκαν ακόμη μια φορά για να τρελάνουν τα υποψήφια θύματα...
Όταν μια ωραία κοπέλα κάθεται απέναντί σου στο εστιατόριο και μάλιστα σε κερνάει και ποτό, λογικό είναι να ενδιαφερθείς!


Τι κάνεις όμως όταν έρχεται το φαγητό της και αρχίζει να τρώει σαν... γουρούνι;


Δείτε την απίστευτη φάρσα:


Πηγή

Πωλείται το "σπίτι των Flintstones"







Ο διάσημος Αμερικανός παρουσιαστής Dick Clark έβγαλε στο σφυρί το σπίτι του στο Μαλιμπού. Τίποτα το παράξενο σε αυτή την είδηση εκτός.. από το ίδιο το σπίτι. Το σπίτι που βρίσκεται σε με περιοχή 23 στρεμμάτων θα μπορούσε να είναι το σπίτι του Fred και της Wilma! Ναι από το «Flintstones»!

Παρόλο το μέγεθος του το σπίτι έχει μόνο ένα υπνοδωμάτιο. Διαθέτει όμως μπαρ, αίθουσα πρωινού, σαλόνι, αίθριο και φυσικά κάβα. Έχει θεά στον ειρηνικό ωκεανό ενώ από τα παράθυρα μπορείς να δεις τα νησιά Channel, τα βουνά Boney και την κοιλάδα Serrano.

Όσο για την τιμή.. 3.500.000 δολάρια! Yabba dabba do!!



























































K. Πηλαδάκης: Ο μυστικός του έρωτας με τη σέξι τραγουδίστρια! Δείτε φωτογραφίες...

Η... καυτή αοιδός που έκλεψε την καρδιά του επιχειρηματία είναι, όπως θα δείτε στις φωτογραφίες, η πιο σέξι και γυμνασμένη τραγουδίστρια που υπάρχει...
Σύμφωνα με τη Real Life η τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου συγκατοικεί μαζί με τον επιχειρηματία τον τελευταίο καιρό.

 
Powered by Blogger