Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Sexy Briana Lee !











Δείτε το ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΓΚΟΛ του Φαλκάο !!!

 Γκολ – ποίημα πέτυχε ο Ρανταμέλ Φαλκάο στο φιλικό παιχνίδι της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Αμέρικα ντε Κάλι. 


Ο Κολομβιανός επιθετικός σε εκτέλεση κόρνερ σηκώθηκε... στον Θεό και με ένα απίστευτο βολ πλανέ κάρφωσε την μπάλα στα δίχτυα. 

Δείτε το:



Anonymoys: Ξεκίνησαν πόλεμο με την «Χρυσή Αυγή» εκθέτοντας μέλη της (vid)

Anonymoys: Ξεκίνησαν πόλεμο με την «Χρυσή Αυγή» εκθέτοντας μέλη της (vid) Νέο βίντεο-μήνυμα των Ελλήνων υποστηρικτών των Anonymousεξαπολύει επίθεση εναντίον της Χρυσής Αυγής.
Στο βίντεο που είναι συνέχεια της επίθεσης στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής διαρρέονται απίστευτα προσωπικά δεδομένα μελών τηςΧρυσής Αυγής, μέχρι το ιστορικό αναζήτησης ενός μέλους της οργάνωσης στο Google!
Δείτε τι έγραψαν στον λογαριασμό τους στο Facebook για την επίθεση:
sdassad52342342
Το μήνυμα αναφέρει τα εξής:
«Χαιρετίσματα στους πολίτες του κόσμου
Είμαστε Anonymous
Στις Εθνικές Εκλογές της Ελλάδας που έλαβαν μέρος στις 6 Μαϊου 2012, το νεοναζιστικό κόμμα Χρυσή Αυγή, το οποίο παραπλανεί τον κόσμο με κινήσεις τακτικής και ψέματα για το ότι εκπροσωπεί ακροδεξιά-εθνικιστική ιδεολογία, ψηφίστηκε από μερίδα πολιτών να τους εκπροσωπήσει στην Ελληνική Βουλή.
Το κόμμα που αμφισβητεί το Άουσβιτς, που δηλώνει έτοιμο «να λερώσει τα χέρια του και να ξεχάσει τη Δημοκρατία αν χρειαστεί», που εξαπολύει «επιχειρήσεις» βίας κατά των μεταναστών, το κόμμα των ναζιστικών χαιρετισμών, βρίσκεται στη Βουλή των Ελλήνων.
Δυστυχώς, αυτό είναι αποτέλεσμα των διεφθαρμένων προηγούμενων ελληνικών κυβερνήσεων, που οδήγησαν μία μερίδα απελπισμένων πολιτών σε αυτή την επιλογή.
Γνωρίζουμε πως η πραγματικότητα είναι διαφορετική. 'Ένα κόμμα που στις προηγούμενες εκλογές του 2009, έλαβε μόλις 0,29% (19624 ψήφους), δεν μπορεί στην Ελλάδα της Δημοκρατίας, που τόσο έχει υποφέρει από τους Ναζί στο παρελθόν, να απέκτησε τόσους πολλούς νεοναζιστές οπαδούς (σε αυτές τις εκλογές έλαβαν ποσοστό 6,97% που αντιστοιχεί σε 440.894 ψήφους).
Ως γνωστόν, οι ακραίες οικονομικές και πολιτικές και κοινωνικές συνθήκες, η εξαθλίωση και η έλλειψη ελπίδας, οδηγούν τον κόσμο σε ακραίες επιλογές. Είναι χρέος μας, να δώσουμε τη δυνατότητα ενημέρωσης στους Έλληνες πολίτες για το ποιόν των εγκληματιών.
Γιατί η απελπισία των λαών δεν πρέπει να γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης ΚΑΝΕΝΟΣ κόμματος.
Γιατί δεν μπορούμε να επιτρέψουμε την παραπλάνηση περισσότερων ανθρώπων.
Γιατί ο φασισμός, σε κάθε του μορφή, δεν αποτελεί πολιτική ιδεολογία.
Είναι ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.
Είναι η κατάλυση του δικαιώματος στη ζωή, στην διαφορετικότητα, στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
Παρακολουθούμε.
Γνωρίζουμε.
Όπου υπάρχει αδικία, θα είμαστε εκεί.
Θα μας βρίσκουν ΠΑΝΤΑ αντιμέτωπους».
Δείτε το βίντεο:


Η απολαυστική πορνοστάρ … Jaime Hammer !











Οι 10 πιο cool ταράτσες του κόσμου

 Ακολουθούν 10 από τις πιο cool ταράτσες στον κόσμο που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα.



Ταράτσα παιδική χαρά (Δανία)

Οι 10 πιο cool ταράτσες του κόσμου (1)

Ταράτσα πισίνα (Σιγκαπούρη)

Οι 10 πιο cool ταράτσες του κόσμου (2)

Ταράτσα πάρκινγκ τροχόσπιτων (Νότια Αφρική)
Οι 10 πιο cool ταράτσες του κόσμου (3)

Ταράτσα Roller coaster (Ιαπωνία)
Οι 10 πιο cool ταράτσες του κόσμου (5)

Ταράτσα Bar (Ταϊλάνδη)
Οι 10 πιο cool ταράτσες του κόσμου (6)

Ταράτσα Κινηματογράφος (Αυστραλία)
Οι 10 πιο cool ταράτσες του κόσμου (7)

Ταράτσα κήπος (Σιγκαπούρη)
Οι 10 πιο cool ταράτσες του κόσμου (8)

Ταράτσα γραφείο (Αυστρία)
Οι 10 πιο cool ταράτσες του κόσμου (9)

Ταράτσα φάρμα (Σικάγο)
Οι 10 πιο cool ταράτσες του κόσμου (10)

Ταράτσα γήπεδο του τέννις (Ντουμπάι)
Οι 10 πιο cool ταράτσες του κόσμου (4)


10 εντυπωσιακές κρεβατοκάμαρες που θα θέλαμε να είχαμε!

 Ποιος δεν θα ήθελε κάθε μέρα που ξυπνάει να έχει....

μπροστά του μια τεράσια πισίνα ή να νιώθει κάθε βράδυ πρωταγωνιστής των ''Πειρατών την Καραιβικής'';


Δείτε 10 10 εντυπωσιακές κρεβατοκάμαρες που ζηλεύουμε πολύ τους ιδιοκτήτες τους!























Η Eurovision κέρδισε τους «Αρβύλα»

Η Eurovision κέρδισε τους «Αρβύλα» Μια βραδιά με πολύ τραγούδι ήταν η χθεσινή, με τους περισσότερους τηλεθεατές να επιλέγουν Eurovision για τη βραδινή τους διασκέδαση.
Η μουσική διοργάνωση έκανε 35,7% στο σύνολο και 39% στο νεανικό κοινό ενώ σε κάποια τέταρτα έφτασε μέχρι και 42,9% στο σύνολο και το 44,3% στο κοινό 15-44. Οι Ράδιο Αρβύλα χθες περιορίστηκαν στη δεύτερη θέση με 23,6% στο σύνολο και 25,6% στο νεανικό κοινό.

Eurovision 2012 ημιτελικός: Oι ρώσικες... μπάμπουσκες! (vid)

Eurovision 2012 ημιτελικός: Oι ρώσικες... μπάμπουσκες! (vid)  Οι τρομερές γιαγιάδες από τη Ρωσίαείναι ένα από τα φετινά φαβορί...
Οι μπαμπούσκες από τη Ρωσία ξεσήκωσαν το κοινό στον φετινό ημιτελικό της Eurovision.
Δείτε την εμφάνισή τους:



Γιώργος Λιάγκας για Eurovision: Εδώ ο κόσμος πεινάει… (vid)

Γιώργος Λιάγκας για Eurovision: Εδώ ο κόσμος πεινάει… (vid) Καμία διάθεση να ακούσει για τα όσα έγιναν χθες στην βραδιά του Α' Ημιτελικού της Eurovision δεν είχε οΓιώργος Λιάγκας.
Όταν το πάνελ ξεκίνησε να συζητάει για το θέμα και ανέφεραν ότι η Ελλάδα θα εμφανιστεί στην 16η θέση στον τελικό, ίδια με εκείνη της Άννας Βίσση, ο παρουσιαστής διέκοψε φανερά εκνευρισμένος:
«Μη μου δίνεις τέτοιες λεπτομέρειες, δε με αφορούν όμως»!
Ο Γιώργος Λιάγκας συνέχισε λέγοντας πως ήταν μια πολύ καλή παρουσία της Ελλάδας και της Κύπρου και μπράβο τους που πήγαν στον τελικό.
«Να δίνουμε, σας έχω πει πολλές φορές σ' αυτήν την εκπομπή, την πραγματική διάσταση στα θέματ», πρόσθεσε.
«Αφορά πολύ λίγους... Εδώ ο κόσμος πεινάει και τους ενδιαφέρει τι θα γίνει με την Ελλάδα... Εγώ σας είπα το πρωί το θέμα να το πούμε, αλλά όχι όλες αυτές τις λεπτομέρειες...».
Δείτε το βίντεο:

Παίξτε... συνθεσάιζερ στo Google!

 Παίξτε... συνθεσάιζερ στo Google! Με ένα διαδραστικό λογότυπο η Google τιμά σήμερα τον μηχανικό-εφευρέτη του ηλεκτρονικού συνθεσάιζερ Robert Moog. 
Όποιος μπει σήμερα στη μηχανή αναζήτησης θα έχει τη δυνατότητα να παίξει το δικό του κομμάτι, το οποίο θα έχει καλό ήχο, αφού υπάρχουν κουμπιά για τη ρύθμισή του και την παραγωγή ενός πολύ καλού ηχητικού αποτελέσματος.
Ο Robert Moog γεννήθηκε σαν σήμερα στις 23 Μαΐου 1934 στη Νέα Υόρκη. Σπούδασε Φυσική και Επιστήμη της Ηλεκτρολογίας και ξεκίνησε από την εφηβεία του κατασκευάζοντας πρώιμα συνθεσάιζερ και αργότερα ίδρυσε την εταιρεία Moog το 1954.
Το πασίγνωστο μοντέλο MiniMoog δημιουργήθηκε το 1970 αφού πρώτα είχαν δημιουργηθεί πολλά επιτυχημένα μοντέλα αναλογικών συνθεσάιζερ Moog Modular. Η εταιρεία αργότερα πουλήθηκε, και, το 1978, ίδρυσε την εταιρεία Big Briar, που θα μετονομαζόταν σε Moog Music το 2002. Αυτή η εταιρεία κατασκεύαζε αναλογικούς συνθετητές και συναφείς συσκευές υψηλής ποιότητας.
Το 1970, Moog έλαβε βραβείο Grammy για τα επιτεύγματα μιας ζωής. Πέθανε από καρκίνο του εγκεφάλου στις 21 Αυγούστου του 2005 στην ηλικία των 71 ετών.
 Παίξτε... συνθεσάιζερ στo Google!

Μενεγάκη-Παντζόπουλος: Στιγμές ευτυχίας! (φωτό)

Μενεγάκη-Παντζόπουλος: Στιγμές ευτυχίας! (φωτό) Στα Άχλα της Άνδρου και αυτό το Σαββατοκύριακο βρέθηκαν η Ελένη Μενεγάκημε τον σύντροφό της, Ματέο Παντζόπουλο!
Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε το ζευγάρι επισκέφτηκε τον αγαπημένο του προορισμό μαζί με τα τρία αγγελούδια της παρουσιάστριας! Μαζί τους μάλιστα ήταν και η μητέρα της Ελένης, Ζέτα, με τον σύζυγό της, Στέλιο Μισόκαλο!
«Λόγω του άστατου καιρού, καθώς το Σάββατο έβρεχε όλη μέρα, απέφυγαν τις βόλτες στο νησί, παραμένοντας στο συγκρότημα κατοικιών που διατηρεί εκεί ο Παντζόπουλος. Η Ελένη ασχολιόταν με την μαγειρική και τον κήπο, ενώ εκείνος επέβλεπε τις οικοδομικές εργασίες στον οικολογικό καταυλισμό που έχει δημιουργήσει» δήλωσε πηγή στο περιοδικό OK! «Την Κυριακή το πρόγραμμά τους, ήταν παρόμοιο, καθώς είχε και πάλι ψύχρα, οπότε δεν μπόρεσαν να κατέβουν στην παραλία»! Ο φωτογραφικός φακό του Ok τους εντόπισε κατά τη διάρκεια του ξέγνοιαστου Σαββατοκύριακου! Δείτε τις φωτογραφίες... <br /><br /> <br /><br /> <br /><br /> 

Ο Ταλιμπάν ο Εβραίος και η … γραβάτα !! (ανέκδοτο)



Ένας Ταλιμπάν τρέχει στην έρημο για να σωθεί από τούς Αμερικανούς και ψάχνει απεγνωσμένα να βρει νερό. Ξαφνικά βλέπει στο βάθος κάτι σαν ανθρώπινη φιγούρα και με αναπτερωμένο το ηθικό τρέχει προς τα εκεί. Φτάνοντας βρίσκει έναν γέρο Εβραίο που πουλάει γραβάτες.

Τον ρωτάει ο Ταλιμπάν:
- Μήπως έχεις νερό;

- Όχι, τού λέει ο Εβραίος και συνεχίζει, μήπως θες να αγοράσεις μία γραβάτα; Λόγω εκπτώσεων κοστίζει μόνο 25 $.

- Καλά μ@λάκας είσαι; τού απαντάει ο Ταλιμπάν. Εγώ ψάχνω για νερό για αν επιζήσω και εσύ θες να μού πουλήσεις μια γραβάτα και μάλιστα σε τέτοια εξωφρενική τιμή; Κανονικά έπρεπε να σε «καθαρίσω» ηλίθιε, αλλά έχε χάρη που βιάζομαι.

- Σαν καλός Εβραίος θα σου δείξω την ανωτερότητα μου παρ’ όλο που με μισείς και θες και να με σκοτώσεις, τού απαντά ο Εβραίος. Σε δύο χιλιόμετρα από εδώ υπάρχει μία ταβέρνα που έχει όσο κρύο νερό θες και μάλιστα τσάμπα. Αυτό, για να ξέρεις τί άνθρωποι είμαστε εμείς οι Εβραίοι.

Βρίζοντας ο Ταλιμπάν, τρέχει προς την κατεύθυνση που τού είπε ο Εβραίος. Μία ώρα αργότερα,…επιστρέφει σχεδόν πεθαμένος και λέει στον Εβραίο:

«Ο κ@ριόλης ο αδερφός σου δεν με αφήνει να μπω στο μαγαζί του χωρίς γραβάτα!».

Η πιο όμορφη πόλη της Ευρώπης;

Perierga.gr - Colmar Γαλλία! Το Colmar είναι μια μικρή πόλη στη βορειοανατολική Γαλλία, με πληθυσμό περίπου 65.000 κατοίκους. Είναι γνωστή για τα μουσεία της αλλά και για τα πολλά αρχιτεκτονικά της μνημεία.

Αρκετοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι το Colmar είναι η πιο όμορφη πόλη στην Ευρώπη. Και βλέποντας κανείς τις φωτογραφίες που ακολουθούν, είναι δύσκολο να διαφωνήσει με αυτό!
Perierga.gr - Colmar Γαλλία!
Perierga.gr - Colmar Γαλλία!
Perierga.gr - Colmar Γαλλία!
Perierga.gr - Colmar Γαλλία!
Perierga.gr - Colmar Γαλλία!
Perierga.gr - Colmar Γαλλία!
Perierga.gr - Colmar Γαλλία!
Perierga.gr - Colmar Γαλλία!
Perierga.gr - Colmar Γαλλία!
Perierga.gr - Colmar Γαλλία!
Perierga.gr - Colmar Γαλλία!
Perierga.gr - Colmar Γαλλία!
Perierga.gr - Colmar Γαλλία!
Perierga.gr - Colmar Γαλλία!
Perierga.gr - Colmar Γαλλία!
Perierga.gr - Colmar Γαλλία!
Perierga.gr - Colmar Γαλλία!
Perierga.gr - Colmar Γαλλία!
Perierga.gr - Colmar Γαλλία!
Perierga.gr - Colmar Γαλλία!
Perierga.gr - Colmar Γαλλία!
Perierga.gr - Colmar Γαλλία!
Perierga.gr - Colmar Γαλλία!


Πηγή: http://pistepseto.blogspot.com/2012/05/blog-post_1770.html#ixzz1vgTqlyy9

Η πιο ποθητή γυναίκα του πλανήτη!

 Η Μπαρ Ραφαέλι στην κορυφή της λίστας του Maxim.

Τις 100 πιο σέξι γυναίκες ψήφισαν και διάλεξαν, οι αναγνώστες του δημοφιλούς αντρικού περιοδικού Maxim.


Η απόφασή τους είναι οριστική και αμετάκλητη. Η Μπαρ Ραφαέλι βρίσκεται στην κορυφή της λίστας.


«Είμαι σοκαρισμένη που βρίσκομαι στην πρώτη θέση, ανάμεσα σε τόσο όμορφες κυρίες. Ευχαριστώ όλους όσους με ψήφισαν. Με τιμούν και δεν θα το ξεχάσω ποτέ!», δήλωσε το διάσημο μοντέλο στο άκουσμα του αποτελέσματος.


Ο «άγγελος» της Victoria' s Secret, κατέλαβε σχετικά εύκολα την πρώτη θέση, όπου πέρσι βρισκόταν η επίσης σταρ της πασαρέλας εσωρούχων, Ρόσι Χάντινγκτον. 


Στη θέση νούμερο δύο βρίσκεται η μελαχρινή ηθοποιός Ολίβια Μαν, ενώ μια θέση πιο κάτω η Μίλα Κούνις.


Η δεκάδα συμπληρώνεται με τις Κέιτι Πέρι, Ολίβια Γουάιλντ, Τζένιφερ Λόρενς, Έμα Στόουν, Μέγκαν Φοξ, Μαλίν Άκερμαν και Αντριάν Παλίκι. 

 

Video: Μια γάτα εθισμένη στο καρπούζι!

 Η αλήθεια είναι ότι ειδικά στην Ελλάδα έχουμε μια ιδιαίτερη αγάπη για το καλοκαιρινό μας φούτο, το καρπούζι.

Γνωρίζατε όμως ότι υπάρχει και γάτες που το λατρεύουν;Γνωρίστε τον γλυκύτατο Cooper, που όπως λέει ο ιδιοκτητης του, είναι εθισμένος στο καρπούζι!
Και αν ο Cooper δε σας πείθει, ίσως το κάνουν τα άλλα κατοικίδια του χρήστη που ανέβασε το χαριτωμένο βίντεο στο YouTube.


Ο Τούρκος, ο Άγγλος και ο Έλληνας !! (ανέκδοτο)



Ήταν ένας Τούρκος, ένας Αγγλος και ένας Έλληνας. Τους έπιασαν οι Ζουλού στην ζούγκλα και τους είπαν:
- Εμάς μας αρέσουν τα μηχανήματα που τραγουδάνε. Θα σας βάζουμε λοιπόν στον κ@λο ένα κέρμα και θα μας τραγουδάτε. Όποιου δεν μας αρέσει το τραγούδι, αυτόν θα τον σκοτώνουμε.
Βάζουν κέρμα στον Τούρκο:
- Λαλαλαλαλα…
Τον σταματάνε και του κόβουν το κεφάλι.
Βάζουν κέρμα στον Αγγλο:
- Λαλαλαλαλαλαλα…
Τον σταματάνε και του κόβουν κι αυτουνού το κεφάλι.
Βάζουν κέρμα στον Έλληνα:
- Κριικ…
- Τι “κριικ”, ρε;
- Το μηχάνημα σας έφαγε το κέρμα!

Ο … γάιδαρος !!! (ανέκδοτο)



Ήταν που λέτε σε ορεινό χωριό ένας κτηνοτρόφος, ο οποίος είχε στην κατοχή του τον μοναδικό αρσενικό γάιδαρο της περιοχής. Καθότι πονηρός και γνώστης του πλεονεκτήματος που είχε, όρισε ταρίφα 1500 EURO για κάθε “βόλεμα” γαϊδούρας που του έφερναν οι συγχωριανοί του.
Ουράαααααααααααααα οι γαϊδούρες κάθε μέρα έξω από το στάβλο του γαϊδάρου. Ο κτηνοτρόφος έστησε καρέκλα και τραπέζι, και εισέπραττε τα 1500άρια. Αυτή η δουλειά γίνονταν κάθε μέρα και μέχρι να τελειώσει η ουρά.
Έλα όμως που υπόλοιποι αγανάκτησαν με την ταρίφα και πάνε στον πρόεδρο του χωριού να διαμαρτυρηθούν. Ο πρόεδρος τους υπόσχεται ότι θα αγοράσει με χρήματα του δήμου τον γάιδαρο, για να “βολεύονται” οι γαϊδούρες δωρεάν.
Πάει λοιπόν στον κτηνοτρόφο.
-Πόσα θέλεις για να πουλήσεις τον γάιδαρό σου στον δήμο?
-Δώσε 100.000 EURO και πάρτον τώρα πρόεδρε.
Του σκάει το “μαρούλι” ο πρόεδρος, παίρνει τον γάιδαρο και τον πάει στην πλατεία. Εκεί έχει χτίσει έναν μικρό στάβλο με όλες τις ανέσεις, κλιματισμό, τρεχούμενο νερό, τα φρέσκα και καλύτερα λαχανικά για να τρώει ο γάιδαρος και ιδιαίτερο μέρος για να γίνεται το “βόλεμα”.
Όλο χαρά οι χωρικοί τρέχοντας αρπάζουν τις γαϊδούρες και βουρ στην πλατεία. Έλα όμως που ο γάιδαρος “βόλευε” μια και αυτή με το ζόρι.
Ξανά στον πρόεδρο να κάνουν παράπονα. Τρέχει ο πρόεδρος στον κτηνοτρόφο.
-Καλά ρε άλλον γάιδαρο μου πούλησες? Ο δικός σου τις “βόλευε” όλες μέχρι το μεσημέρι. Αυτός μια και με το ζόρι.
-ΑΑΑΑ πρόεδρε, ο ίδιος είναι. Σε εμένα για να φάει και να κοιμηθεί έπρεπε να δουλέψει. Ενώ τώρα που μπήκε στο δημόσιο είναι στα π@πάρια του.!

 
Powered by Blogger