Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Ο... άστεγος δισεκατομμυριούχος

Ο... άστεγος δισεκατομμυριούχος

Δεν του ανήκει σπίτι, δεν έχει αυτοκίνητο... ούτε καν ρολόι. Λίγα προσωπικά αντικείμενα που διαθέτει, τα μεταφέρει σε χάρτινη σακούλα και υποστηρίζει πως «ό,τι μου...
ανήκει είναι μόνο προσωρινό». Ο 50χρονος ιδιοκτήτης αμερικανικής αλυσίδας ταχείας εστίασης Nicolas Berggruen έχει νοοτροπία νομάδα, όχι δισεκατομμυριούχου, αν και η περιουσία του ανέρχεται στα 1,8 δισ. ευρώ, όπως διαβάζουμε στο real.gr. «Τα υλικά αγαθά έχουν μηδενική αξία, οι πράξεις είναι αυτές που είναι πολύτιμες!» ισχυρίζεται. Περνά τη ζωή του ταξιδεύοντας, σε περισσότερες από 14 πόλεις τον μήνα, μένοντας σε ξενοδοχεία και ποζάροντας δίπλα σε όμορφες γυναίκες.

Ο Berggruen άλλαξε ζωή και νοοτροπία το 2000. Η οικογένειά του ήταν μία από τις προνομιούχες της εποχής, καθώς ο πατέρας του, Heinz, ήταν Εβραίος έμπορος Τέχνης, στενός φίλος του Πάμπλο Πικάσο το 1961. Ήταν ένας επαναστάτης έφηβος, ενώ αποβλήθηκε για ανυποταξία από το ελβετικό οικοτροφείο όπου φοιτούσε και διακήρυττε ότι δεν θα μάθει λέξη αγγλικά γιατί αυτή είναι η γλώσσα του ιμπεριαλισμού. Ωστόσο, δεν τήρησε τη... δέσμευσή του και σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης. Το 1988 ήταν συνιδρυτής του hedge fund Alpha Investment Management και στη συνέχεια δημιούργησε την Berggruen Holdings, που αγόρασε τμήματα εταιρειών σε ολόκληρο τον κόσμο. Ποτέ δεν αποκάλυψε τον λόγο αλλά το 2000 άλλαξε εντελώς θεώρηση των πραγμάτων κι έδωσε σχεδόν τη μισή περιουσία του.

Τον ίδιο χρόνο πούλησε το διαμέρισμά του στην Πέμπτη Λεωφόρο της Νέας Υόρκης όπως και το ιδιωτικό νησί του κοντά στο Μαϊάμι και επικεντρώθηκε στα ταξίδια του στον κόσμο, διαμένοντας στα πολυτελέστερα ξενοδοχεία, κάνοντας παρέα με μερικούς από τους πλουσιότερους κα διασημότερους ανθρώπους του πλανήτη. Συνεχίζει να διοργανώνει τα πολυτελή Οσκαρικά πάρτι του με διάσημους καλεσμένους όπως ο Leonardo DiCaprio και η Paris Hilton, αλλά πλέον δεν τον ενδιαφέρει να βγάζει χρήματα: «Έχω περάσει αρκετό χρόνο σε ξενοδοχεία οπότε είμαι πια πολύ πιο άνετος σε αυτά. Αισθάνομαι πιο χαρούμενος. Δεν είμαι δεμένος με υλικά πράγματα. Έχω ελάχιστα υπάρχοντα. Ευτυχώς, ως άνδρας, δεν έχω ανάγκη από πολλά».

Ο Berggruen είναι ένας από τους 50 δισεκατομμυριούχος που συμφώνησαν να δώσουν περίπου τη μισή περιουσία τους. Δαπανά εκατομμύρια αγοράζοντας έργα Τέχνης του Andy Warhol και του Damien Hirst μόνο για να τα κάνει δωρεά σε μουσεία. Πέρυσι ξόδεψε περίπου 15 εκατ. ευρώ σε καμπάνια να σώσει την Καλιφόρνια από το επαχθές χρέος της.

Μόνες στο σπίτι σημαίνει… σέξι ημίγυμνες photos!


Μόνες στο σπίτι σημαίνει… σέξι ημίγυμνες photos!
Απολαύστε σέξι και ερασιτεχνικές φωτογραφίες από κοπέλες που όταν μένουν μόνες στο σπίτι… κάνουν αταξίες τέτοιου είδους! Μία και μία όλες! Τύφλα να’χουν τα μοντέλα και το… photoshop!

Mάλλον δε φοράει εσώρουχο μέσα από το διαφανές κολάν η Kelly..!


alt
Eκτός του ότι αυτό το διάφανο κολάν κάνει τα πάντα να φαίνονται διακριτά, απ' ότι φαίνεται η Kelly Brook δεν φοράει καν εσώρουχο...!
Η φοράει; Η δεν φοράει; Οφείλω να ομολογήσω πως αυτή είναι μία πάρα πολύ κακή ενδυματολογική επιλογή...  για κείνη!
Για μας είναι Super...!
altaltaltalt

ΒΙΝΤΕΟ: Έτσι διασκεδάζουν στη Ρωσία!



ΒΙΝΤΕΟ: Έτσι διασκεδάζουν στη Ρωσία!






Με πολύ περίεργα ομολογουμένως παιχνίδια, διασκεδάζουν οι Ρώσοι. Δείτε το βίντεο:
Επιστροφή στην αρχική

Είναι δύο Ελληνίδες ολόγυμνες που ανάβουν φωτιά με ένα μόνο βλέμμα!




Φανταστείτε τι γίνεται τώρα που έχουν βγει από τα ρούχα τους!
Ευγενία Γκιζέλη και Χρύσα Δρακάκη... κολάζουν και Άγιο.! Απολαύστε τις.!












"Αναγκάστηκα να ποζάρω γυμνή για να ταΐσω τα παιδιά μου"


«Ήταν ένα λάθος» είπε η μάνα των οχτάδυμων και συνολικά 14 παιδιών Nadya Suleman στο αμερικανικό δίκτυο NBC. ΗNadya Suleman έγινε ιδιαίτερα γνωστή όταν πριν από λίγα χρόνια ξεκίνησε να κάνει πλαστικές επεμβάσεις για να μοιάσει στην Angelina Jolie που ήταν το είδωλό της. Δεν σταμάτησε όμως εκεί και προσπάθησε να μιμηθεί και τον τρόπο....

ζωής της. Έτσι κατάφερε να κάνει έξι παιδιά όπως και η Τζολί χωρίς όμως να σκεφτεί τις συνέπειες. Το 2009 και ενώ είχε ήδη 6 παιδιά αποφάσισε να κάνει εξωσωματική γονιμοποίηση για να αποκτήσει άλλα 8. Τώρα η 36χρονη που ονειρευόταν μία ζωή αλά Τζολί παραδέχεται ότι ήταν λάθος που ενώ είχε ήδη 6 παιδιά και τα έβγαζε δύσκολα πέρα , έκανε άλλα οκτώ!

Η Nadya Suleman ζει πια με την μητέρα της και αντιμετωπίζει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα αφού τα 2000 δολάρια το μήνα δεν είναι αρκετά για να ζήσει τα 14 παιδιά που απέκτησε.

Έχει όμως και συνέχεια αφού η ίδια δήλωσε ότι αναγκάστηκε να ποζάρει γυμνή για βρετανικό περιοδικό έναντι 8000 δολαρίων για να μπορέσει να καλύψει κάποια βασικά έξοδα των παιδιών της.

Και όλα αυτά στην Αμερική στην χώρα που ο κάθε ένας μπορεί να βγει και να πει την ιστορία του .

Να σημειώσουμε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες παρέχουν οφέλη στους γονείς οι οποίοι δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά να στηρίξουν τα παιδιά τους ενώ όσο περισσότερα παιδιά έχει μία γυναίκα τόσο μεγαλύτερη βοήθεια και υποστήριξη θα έχει.

VIDEO:Παλιές Διαφημίσεις που έκαναν πάταγο




Όταν η αισθητική «χτυπούσε»… κόκκινο Μπορεί όταν τις βλέπει κανείς σήμερα να «λύνεται» στα γέλια καθώς η αισθητική τους θεωρείται ξεπερασμένη, ωστόσο την εποχή που προβλήθηκαν, έκαναν πάταγο.

Πρωταγωνιστές στις διαφημίσεις που έμειναν στην ιστορία ήταν κορυφαίοι αθλητές, wanna be ηθοποιοί που πήραν με αυτό τον τρόπο το βάπτισμα του πυρός στη μικρή οθόνη αλλά και δημοσιογράφοι που αλλαξοδρόμησαν για να ασχοληθούν τελικά με την πολιτική.
Η Λιάνα Κανέλλη πριν αναμειχθεί ενεργά με την πολιτική συμμετείχε στο παιχνίδι του «καπιταλιστικού μηχανισμού» των διαφημίσεων πρωταγωνιστώντας σε σποτάκι για λαχανικά ως μια καλή νοικοκυρά. Ακούγοντας κανείς τη μουσική από την ταινία «Ρόκι», θα περίμενε να δει μια πιο σκληροπυρηνική διαφήμιση. Κι όμως… η συγκεκριμένη διαφήμιση με τα τετραγωνάκια και την καλλίγραμμη κοπέλα να χορεύει στο ρυθμό της μουσικής, απευθυνόταν σε γυναίκες αφού διαφήμιζε τα καλλυντικά του καταστήματος «Πατίστας».
 Μια διαφήμιση σαν το παλιό καλό κρασί…. Ο Φίλιππος Σοφιανός εμφανίζεται με ένα σαξόφωνο στη διαφήμιση της δεκαετίας του ’80 που έμεινε χαραγμένη στη μνήμη των τηλεθεατών για τη φράση «Άνοιξε ένα Apelia».
Ο Βασίλης Τσιβιλίκας προσπαθεί τραγουδώντας να πείσει τους τηλεθεατές ότι τη «βρίσκει» με γνωστή μάρκα ζυμαρικών.  

Sexy χορευτικό show στις βιτρίνες του Άμστερνταμ με ΑΠΡΟΣΔΟΚΗΤΟ ΤΕΛΟΣ! (video)



Γροθιά στο στομάχι των ανδρών που παρακολουθούσαν, αποτέλεσε καυτό χορευτικό show εκδιδόμενων γυναικών στις γνωστές βιτρίνες, στο Άμστερνταμ. Ο αντρικός πληθυσμός δεν άργησε να μαζευτεί γύρω από τις γυναίκες που άρχισαν να χορεύουν συγχρονισμένα μέσα από τα τζάμια. Τα γνωστά αντρικά επιφωνήματα και σφυρίγματα όμως κόπηκαν απότομα όταν στο τέλος... Δείτε τη συνέχεια και το τέλος στο coolαριστό βίντεο που ακολουθεί...
 

Καυτά σορτς!!


Σορτς που κόβουν την ανάσα... (photos)
Αναρτήθηκε από coolaristoi στις 5:32 μ.μ.


Εσώρουχα, μπικίνι, καυτά σορτς (κι όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά)! Το τρίπτυχο της γυναικείας πρόκλησης, όπως έχει διαμορφωθεί διαμέσου των αιώνων, δεν μπορεί να αφήσει κανέναν ασυγκίνητο...

Και για να αποδείξουμε την αλήθεια των λεγομένων μας, καλέσαμε για βοήθεια 20 κορίτσια με καυτά σορτς...








































Η Larissa Riquelme, στο playboy σε 3d φωτογράφηση !!!



Δεν χρειάστηκε να κερδίσει το μουντιάλ η χώρα της η Παραγουάη για να πετάξει τα ρούχα της η Larissa Riquelme όπως είχε υποσχεθεί.
Λίγες μέρες μετά την περίφημη διαφήμιση για το Nokia C3 στο Μεξικό, η εκρηκτική Παραγουανή επιστρέφει στα… τεχνολογικά μας νέα, αυτή τη φορά, χάρη στην ενασχόλησή της με την τεχνολογία του… 3D. Και πώς αλλιώς θα το έκανε αυτό, παρά κάνοντας μία εντυπωσιακή φωτογράφιση για το Playboy Βραζιλίας, την οποία μπορείτε να απολαύσετε καλύτερα, αν φοράτε τρισδιάστατα γυαλάκια. Ας ξεκινήσουμε από κάποιες πιο ανώδυνες φωτό, γιατί, όπως και να το κάνουμε, χρειάζεται λίγη προθέρμανση για να αντέξεις αυτό το θέαμα…





μια βαθιά ανάσα....










Πάρτε και μία γεύση από την φωτογράφηση και για περισσότερα κάντε και λίγο search βρε παιδιά γιατί ήδη γίναμε ακατάλληλοι για ανηλίκους.


Georgia Salpa: Με super mini και μπούστο "φωτιά" μας αφήνει άφωνους...




Η Georgia Salpa όπως την ξέρουν στο εξωτερικό όπου κάνει καριέρα μοντέλου, έχει τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας μετά τη συμμετοχή της στο Celebrity Big Brother της Βρετανίας. Οι φωτογράφοι έχουν γίνει σκιά της και το web κατακλύζεται πλέον από φωτογραφίες της... Ας δούμε την καυτή τελευταία εμφάνισή της με super mini και μπούστο που κόβει την ανάσα...











 
Powered by Blogger