Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Πως να κερδίσετε πίσω τον πρώην σας...


Το να κερδίσετε πίσω τον πρώην σας μετά τη διάλυση της σχέσης είναι μία από τις πιο δύσκολες διαδικασίες που μπορεί να αντιμετωπίσετε.
Αν και είναι δύσκολο αλλά όχι αδύνατο πραγματικά, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ακολουθήσετε μερικές απλές συμβουλές για να κερδίσετε τον πρώην σας και για να γιατρέψετε την πληγωμένη σχέση σας.



Αναρωτηθείτε γιατί απέτυχε η σχέση

Το πρώτο και κύριο πράγμα που πρέπει να κάνετε στην προσπάθειά σας να κερδίσετε πίσω τον/την πρώην σας είναι η σωστή ανάλυση της πρωταρχική αιτίας της αποτυχίας της σχέσης σας.

Αν δεν βρείτε την ακριβή αιτία που οδήγησαν τον έρωτα και τη σχέση σας σε αποσύνθεση είναι δύσκολο να βρείτε την απαιτούμενη λύση.

Γίνετε καλύτεροι
Μια από τις πιο καίριες και σημαντικές συμβουλές για να κερδίσετε πίσω τον πρώην σας είναι να προσπαθήσετε να κάνετε θετικές αλλαγές στον εαυτό σας.

Μερικές φορές μέσα στη σχέση ξεχνιόμαστε, χάνουμε τις συνήθειες μας, και γινόμαστε πιο αδιάφοροι, τόσο προς τον άλλο, όσο και προς τον εαυτό μας.

Βγείτε από τις αρνητικές σκέψεις
Προσπαθήστε να δώσετε στον εαυτό σας, καθώς και στον πρώην σας λίγο χρόνο και χώρο για να βγει από αυτό τον κυκεώνα αρνητικών σκέψεων και συναισθημάτων που προκαλεί ένας χωρισμός.

Με παρορμητικές ενέργειες και την επιβολή της σκέψεις και των συναισθημάτων σας μπορεί να δημιουργήσετε εκ νέου μια δυσμενή κατάσταση.

Μερικές φορές, αποφεύγοντας την επαφή μεταξύ σας για κάποιο διάστημα μπορεί να κάνετε τον άλλο να νιώσει τη σημασία που έχετε στη ζωή του.

Περάστε χρόνο με φίλους



Μια ακόμα συμβουλή για να κερδίσετε πίσω τον πρώην σας είναι να προσπαθήσετε να εκτρέψετε το μυαλό σας από το να νιώθετε άσχημα συνέχεια, με το να αφιερώσετε λίγο χρόνο στους στενούς φίλους σας ή τα μέλη της οικογένειας σας.

Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει στην επούλωση των πληγών αλλά και μπορείτε επίσης να πάρετε καλύτερες προτάσεις και συμβουλές από αυτούς.

Εκτιμήστε τα θετικά των άλλων
Επίσης, αυτή η περίοδος είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να μάθετε την τέχνη του να εκτιμάτε τα πραγματικά προτερήματα και ελαττώματα του συντρόφου σας, κάτι που θα είναι εξαιρετικά χρήσιμο για σας στο μέλλον, ειδικά σε περίπτωση επανασύνδεσης.

Ο καθένας θέλει να εκτιμηθεί και να επαινεθεί και δεν υπάρχει τίποτα λάθος σε αυτό, ειδικά όταν γίνεται με ειλικρίνεια και βαθιά γνώση του ποιος είναι ο άλλος - στο μέτρο του δυνατού πάντα.

Ειλικρίνεια και ψυχραιμία
Μια από τις πιο χρήσιμες συμβουλές για να κερδίσετε πίσω τον πρώην σας και να μάθετε από το παρελθόν, είναι να αντιμετωπίζετε τα πάντα με ειλικρίνεια και ψυχραιμία για να προχωρήσετε προς ένα καλύτερο μέλλον για τη σχέση σας.

Ο χωρισμός και η επανασύνδεση μπορεί να είναι δύσκολες καταστάσεις, αλλά εξαρτώνται πάντα από τις πράξεις σας.

Δεν είναι σίγουρο ότι θα ξανακερδίσετε τον/την πρώην σας, αλλά ποτέ δεν ξέρεις... μπορεί στην τελική και να μην αξίζει...

Lucy Collett: Αυτά είναι πιασίματα!





Είναι το κορίτσι της σελίδας 3 και διψάει για τα 15 λεπτά δημοσιότητας.
Ο λόγος για την Βρετανίδα Lucy Collett η οποία φωτογραφήθηκε τόπλες για άλλη μια φορά. Η κοκκινομάλλα σεξοβόμβα με Zebra εσώρουχα πόζαρε στο φακό και έδειξε τα πλούσια προσόντα της.

Η ίδια λέει ότι μια μέρα θέλει να κάνει καριέρα στο μόντελινγκ και να περπατήσει στις μεγαλύτερες πασαρέλες του κόσμου!







































Απίστευτα κορίτσια σε «προκλητικές» πόζες στα social media




Δε μπορώ να πω κάτι.Δείτε και εσείς γιατί!!!






































































































 
Powered by Blogger