Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Η Μαρία Κορινθίου, έχει ιδιαιτέρως αποκαλυπτικό κι ολόγυμνο παρελθόν









Ουκρανή σεξοβόμβα σφυρίζει την έναρξη του Euro!







Οι Ουκρανοί αποδεικνύουν ότι οι γνωστές... φυσικές ομορφιές της χώρας τους παραμένουν σταθερή και αναλλοίωτη αξία μέσα στο χρόνο.



Εν όψει του Euro 2012, μάλιστα, και καθώς οι αγώνες θα διεξαχθούν στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας, οι Ουκρανοί διοργανωτές επιστρατεύουν κάθε διαθέσιμο «όπλο» τους, προκειμένου να πείσουν τους ποδοσφαιρόφιλους -και όχι μόνο- ότι αξίζει να ταξιδέψουν μέχρι εκεί...



Σε αυτό το πλαίσιο, δεν θα μπορούσαν να φανταστούν καλύτερο τρόπο στο Playboy Ουκρανίας, προκειμένου να διαφημίσουν το επερχόμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, από την ξανθιά καλλονή Ilona Zazulya, που φωτογραφίζεται γυμνή και σφυρίζει την έναρξη!



Μάθε πως θα γίνεις πορνοστάρ!








Τι πιο εύκολο στη σημερινή εποχή από το να γίνεις πορνοστάρ... Η άποψη αυτή ανήκει στη May Ling Su η οποία πήρε ένα email από κάποιον θαυμαστή της ο οποίος την ρωτούσε πως αισθάνεται ένας πορνοστάρ και τι θα έπρεπε να κάνει ο ίδιος ώστε να γίνει πορνοστάρ. Η May Ling Su του απάντησε πως τα πράγματα είναι διαφορετικά για μία γυναίκα από ότι για έναν άνδρα. Η γυναίκα μπορεί να το απολαμβάνει καθώς επιδεικνύει τον εαυτό της στην κάμερα ή τη φωτογραφική μηχανή.
Για τον άνδρα είναι λίγο διαφορετικά, καθώς, θα πρέπει να είναι ερεθισμένος και να έχει στύση διαρκώς, κάτι που μπορεί να μην πετύχει, καθώς, τον σημαδεύουν κάμερες, φώτα και βρίσκονται στο δωμάτιο και άλλα άτομα.

Τον συμβούλεψε πάντως να κάνει τις δικές του φωτογραφίες και να εξασκείται στην κάμερα του υπολογιστή δημιουργώντας τα δικά του βίντεο, καθώς στη σημερινή εποχή το πιο εύκολο είναι να φτιάξεις μία ιστοσελίδα, να ανεβάσεις τις προσωπικές σου ερωτικές σκηνές και να γίνεις... πορνοστάρ. Η May Ling Su όταν έγινε 21 χρονών πήγε από τις Φιλιππίνες στη Νέα Υόρκη με σκοπό να γίνει πρωταγωνίστρια στο θέατρο. Επαιξε διάφορους ρόλους στους οποίους υποδύθηκε την κακοποιημένη γυναίκα, την πόρνη, το θύμα κοινωνικών διακρίσεων, αλλά δεν ήταν αυτό που ήθελε.



Οταν λοιπόν ο φίλος της ο Jay της πρότεινε να γίνει το μοντέλο του, η May δέχτηκε αμέσως και άρχισαν οι φωτογραφίσεις. Οταν κυκλοφόρησαν οι ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, η May και ο Jay άρχισαν να απαθανατίζουν την ερωτική τους ζωή. Η May το έβρισκε συναρπαστικό. Στη συνέχεια προχώρησαν στις βιντεοσκοπήσεις. Οταν απέκτησαν πλούσιο υλικό πλέον κατασκεύασαν μία ιστοσελίδα την οποία εφοδιάζουν συνεχώς με τις πολύ προσωπικές τους στιγμές. Οπως λένε, δεν υπάρχουν όρια στο τι μπορούν να δημιουργήσουν, καθώς είναι απρόβλεπτοι και αστείρευτοι στις ιδέες τους.

Η Νικόλ Κίντμαν όπως δεν την έχετε ξαναδεί! (pics)




Στα 45 της χρόνια η Νικόλ Κίντμαν κάνει την ανατροπή και εμφανίζεται πιο προκλητική και...
αποκαλυπτική από ποτέ.

Έβαψε τα μαλλιά της ξανθά, πήρε 3-4 κιλά, ντύθηκε με τα... απολύτως απαραίτητα και προκαλεί.

Οι πρώτες εικόνες από το ερωτικό δράμα «The Paperboy» στην οποία πρωταγωνιστεί ως μοιραία γυναίκα η Νικόλ Κίντμαν, αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στο φεστιβάλ Καννών ενώ η Νικόλ πήρε το ρόλο κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή όταν τον απέρριψε η Σοφία Βεργκάρα που ήταν η επικρατέστερη.

Το comeback της διάσημης σταρ είναι σαρωτικό και αποδεικνύει ότι μπορεί να υποδυθεί κάθε ρόλο με μεγάλη επιτυχία.




Αυτό το κορμί είναι sexy(το βλέπουμε) και...ελληνικό(το καμαρώνουμε)(PHOTOS)







Το καλύτερο στήθος και όχι μονο που έχει να προσφέρει η Ελλάδα στους άντρες ποζάρει και στήνεται ολόγυμνο!

Οι άντρες την λατρεύουν.. ειδικά όταν ποζάρει χωρίς ρούχα! Κι αν βγάλει και τα εσώρουχά της.. όπως σε αυτήν την φωτογράφηση, τότε πέφτουν στα πόδια της.! Απολαύστε την Ευγενία Γκιζέλη όπως μας την ζητήσατε.. γυμνή και στημμένη σε ότι πόζα τραβάει η όρεξή σας!


Ποια πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια... συνελήφθη topless στην παραλία;;; (HOT PHOTOS)







Επίπεδο συζήτησης μηδενικού βαθμού αλλά εμφάνισης.... δέκα με τόνο... Πότε θαυμάζαμε το μπούστο της και πότε τα υπέροχα πόδια της! Χάρμα οφθαλμού η Ζέτα Θεοδωροπούλου ...!

















Όργια στην Σαντορίνη..! Δείτε backstage γυμνές φωτογραφίες από την νέα πορνό ταινία της sirina!






'Eπιασε και τα νησιά μας ο Σειρηνάκης και κάνει διαφήμιση με τον δικό του γυμνό ξεχωριστό τρόπο των τόπων της χώρας μας..

Γιατί μην πείτε.. λίγο να δει ο ξένος τις ομορφιές πίσω από τα όργια που γίνονται.. δε θέλει και πολύ.. Αλλά βέβαια όταν τα έχει αυτά φόρα παρτίδα.. σιγά μην δει τα τοπία..


 
Powered by Blogger