Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Ταινία: Hugo

Η νέα ταινία του Martin Scorsese διηγείται την ιστορία ενός φτωχού, ορφανού αγοριού, που ζει μόνο σ' έναν σιδηροδρομικό σταθμό, με μόνη του παρηγοριά τη σιγουριά που του δίνουν τα καλοκουρδισμένα ρολόγια του σταθμού που έχει αναλάβει, κρυφά, να συντηρεί. Ο Hugo Cabret είναι ένα μοναχικό, πληγωμένο παιδί που ψάχνει απελπισμένα μια ανάμνηση από την οικογένειά του, ή έστω μια μικρή στιγμή αγάπης από τον ψυχρό κόσμο που τον περιβάλλει. Στο δρόμο του θα βρεθεί, τυχαία, ένα κορίτσι που θα τον πιάσει από το χέρι και θα του ζητήσει να της δείξει έναν κόσμο γεμάτο περιπέτεια, κι εκείνος δεν θα χάσει την ευκαιρία και θα απαντήσει στην πρόκλησή της. "Μα μπορεί να μπλέξουμε", θα του πει. "Μόνο έτσι θα ξέρεις ότι ζεις μια περιπέτεια", θα της απαντήσει. Και πράγματι, ξεκινώντας από το καλοκουρδισμένο του βασίλειο, θα φύγουν τρέχοντας και θα τρυπώσουν κρυφά σε ένα σινεμά, θα βρεθούν κυνηγημένοι, τιμωρημένοι, και τελικά, μέσω μιας σειράς περίεργων συμπτώσεων, αντιμέτωποι με ένα μυστικό που θα τους οδηγήσει σε μια απίθανη, φανταστική αποκάλυψη...

Φανταστείτε, για μια στιγμή, έναν κόσμο χωρίς σινεμά. Έναν κόσμο πεζό κι αβάσταχτα πραγματικό, χωρίς πολύχρωμα φανταστικά ταξίδια σε άγνωστα μέρη, χωρίς ειδυλλιακά ρομάντζα να μας γεμίζουν ελπίδα ή να μας ραγίζουν την καρδιά, χωρίς ξέφρενες καταδιώξεις να μας ανεβάζουν την αδρεναλίνη, χωρίς ξεκαρδιστικές γκάφες να μας χαρίζουν γέλιο, χωρίς ανατριχίλες και σοκαριστικά ξαφνιάσματα για να σφίγγουμε το χέρι του διπλανού μας. Έναν κόσμο χωρίς κινηματογραφικά φιλιά, χωρίς εκρήξεις, πλεκτάνες, κυνηγητά, επικές πολεμικές σκηνές, μεγαλεπήβολα μουσικοχορευτικά θεάματα, χωρίς τη μαγεία του αδύνατου, χωρίς την αναζήτηση του άπιαστου, χωρίς επισκέψεις στο άπειρο. Έναν κόσμο που τα όνειρά μας δεν θα μπορούσαν να αποτυπωθούν στο σελιλόιντ. Φανταστείτε έναν κόσμο χωρίς τον Georges Melies.

Ποιος είναι όμως αυτός ο θαυματουργός, αναντικατάστατος κύριος που γεμίζει με ζωή τις σκοτεινές αίθουσες και που, χωρίς αυτόν, θα είχαμε στερηθεί τόσες συγκινήσεις; Ο Georges Melies έζησε στο Παρίσι στις αρχές του προηγούμενου αιώνα, κι ήταν ένας ταχυδακτυλουργός, ένας ζωγράφος, ένας μάγος της εικόνας. Ήταν ο ιδιοκτήτης ενός παραμελημένου μαγαζιού με παιχνίδια, ένας εφευρέτης κι ένας πρωτοπόρος του κινηματογράφου μαζί. Ήταν ηθοποιός, σκηνοθέτης, σεναριογράφος, εικονολήπτης, μοντέρ και παραγωγός. Κι είναι, ακόμη, ο πραγματικός πρωταγωνιστής του «Hugo». "Αν ποτέ αναρωτιέσαι από που φτιάχνονται τα όνειρα, κοίτα γύρω σου: εδώ φτιάχνονται", θα μας πει κάποια στιγμή, δείχνοντας σ' ένα πιτσιρίκι το κινηματογραφικό του στούντιο, και συμπυκνώνοντας έτσι σε μια φράση τη μαγεία του «Hugo» -και μαζί κάθε άλλης ταινίας που κατάφερε να ξεπηδήσει από το πανί και να τρυπώσει στην καρδιά και τα όνειρά μας.

Είναι δύσκολο να γράψει κανείς για την ιστορία του «Hugo» και να μεταδώσει ταυτόχρονα με ακρίβεια το μεγαλείο της ταινίας. Να μεταδώσει με επαρκή τρόπο την αγάπη του Scorsese για το σινεμά, μια αγάπη που ξεχειλίζει από κάθε κάδρο και που δεν μπορεί παρά να σε ζεστάνει παρακολουθώντας τη. Το «Hugo» είναι μια απερίγραπτα όμορφη ταινία που υμνεί την ομορφιά των ταινιών. Είναι ένα συγκινητικό παραμύθι που έχει βαλθεί να αναδείξει τη ζεστασιά των κινηματογραφικών παραμυθιών. Είναι πάνω απ' όλα ένα μαγικό ταξίδι της φαντασίας, που μας ταξιδεύει στο πρώτο φανταστικό κινηματογραφικό ταξίδι που γυρίστηκε ποτέ: εκεί ακριβώς που ο μικρός Hugo θα βρει τις αναμνήσεις και τη ζεστασιά που έψαχνε, κι οι υπόλοιποι χαρακτήρες θα βρουν τη χαμένη τους αισιοδοξία, και εμείς, οι σύγχρονοι θεατές από την άλλη πλευρά της οθόνης, θα ανακαλύψουμε, για ακόμα μια φορά, ποια είναι η μαγεία του κινηματογράφου, διά χειρός Scorsese.

Από τις πρώτες ταινίες του 1900, από εκείνο το κινούμενο τρένο των αδερφών Lumiere που τρόμαξε τόσο πολύ τους πρώτους παριζιάνους θεατές που πετάχτηκαν από τις θέσεις τους γιατί νόμιζαν πως το τρένο έρχεται καταπάνω τους, μέχρι το τρένο που βασανίζει στους εφιάλτες του τον Hugo Cabret το 2010 (και που το 3D του Scorsese το φέρνει με εξίσου εντυπωσιακό τρόπο καταπάνω μας, ξυπνώντας μέσα μας το πρωτόγνωρο εκείνο συναίσθημα που ένιωσαν οι θεατές εκατό χρόνια πριν), έχουν μεσολαβήσει αμέτρητες ώρες κινηματογραφικού φιλμ και άπειρες κινηματογραφικές στιγμές. Ο Scorsese (και ο Brian Selznick, ο συγγραφέας του υπέροχου βιβλίου "The Invention of Hugo Cabret", στο οποίο βασίζεται η ταινία) ξέρει τη μαγεία τους. Λατρεύει τις σκοτεινές αίθουσες, τις κινηματογραφικές ιστορίες, τις μικρές και μεγάλες κινηματογραφικές στιγμές. Και έχει βαλθεί με τρόπο θαυμαστό να τις συντηρήσει, να τις αναδείξει, να τις αναπλάσει και να τις κάνει, εκτός από αναπόσπαστο μέρος της Ιστορίας, και αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας του. Και καταφέρνει να μας παρουσιάσει, με τη μορφή ενός αξιολάτρευτου παιδικού παραμυθιού, ένα υποδειγματικό μάθημα για την ιστορία του κινηματογράφου.

Φανταστείτε, μετά από ένα τέτοιο ταξίδι, έναν κόσμο χωρίς σινεμά. Χωρίς τον Melies, χωρίς τον Scorsese. Χωρίς τον αγαπημένο σας σκηνοθέτη, χωρίς την αγαπημένη σας ταινία, χωρίς την αγαπημένη σας κινηματογραφική στιγμή. Φανταστείτε έναν κόσμο χωρίς σκοτεινές αίθουσες, χωρίς ονειροπόλους στα καθίσματα και χωρίς φανταστικά ταξίδια στο πανί.

Αν δεν μπορείτε, τότε το «Hugo» θα γίνει η αγαπημένη σας ταινία.


8 λόγοι που λατρεύουμε την Danielle Lloyd!



normal

Είναι η γυναίκα που έχει γοητεύσει με τα κάλλη της πολλούς άσσους του αθλητισμού! 
Ο πρώτος γνωστός μνηστήρας της υπήρξε ο Teddy Sheringham το 2006. Από τότε έχουν περάσει από το κρεβάτι της ο Πήτερ Αντρέ, ο Μάρκους Μπέντ, ο Αρμάν Τραορέ, Τζέιμη Ο’Χάρα και τελευταίος ο Ζερμέν Ντεφό!








Sexy φάρσα με μπανάνα

Δέστε εκφράσεις των αντρών .....










Ταινία: Extremely Loud And Incredibly Close

Ο 9χρονος Oskar Schell (Thomas Horn) είναι ένα χαρισματικό παιδί με έφεση στις εφευρέσεις και τα γαλλικά, που λατρεύει να περνάει δημιουργικό χρόνο με τον πατέρα του, Thomas (Tom Hanks). Όμως εκείνη τη αποφράδα ημέρα του Σεπτέμβρη του 2001, ο Thomas έμελλε να είναι ένα από τα χιλιάδες θύματα της επίθεσης στους Δίδυμους Πύργους. Προσπαθώντας μαζί με τη μητέρα του (Sandra Bullock) να αναμετρηθεί με το μέγεθος της απώλειας, ο Oskar θα επικεντρώσει την προσοχή του σε ένα μυστηριώδες κλειδί που ανακάλυψε τυχαία στην ντουλάπα του πατέρα του, βάζοντας πείσμα να αναζητήσει σε όλη την τραυματισμένη Νέα Υόρκη την κλειδαριά στην οποία αντιστοιχεί.

Από το τρομοκρατικό χτύπημα στους Δίδυμους Πύργους της Νέας Υόρκης έχουν περάσει 11 χρόνια. Σ' αυτά τα 11 χρόνια οι στουντιακές κινηματογραφικές παραγωγές που ασχολήθηκαν με το γεγονός είναι ελάχιστες, με τις περισσότερες να το χρησιμοποιούν σαν εφαλτήριο για κάτι άλλο. Στο «World Trade Center» η πτώση των Δίδυμων Πύργων εκκινεί μια λανθασμένου προσανατολισμού πατριωτική ένεση, το «United 93» επιχειρεί μια δραματοποιημένη προσέγγιση των τεκταινομένων σε ένα από τα αεροπλάνα, που, μολονότι έπεσαν θύμα αεροπειρατείας με προορισμό τους Δίδυμους Πύργους, τελικά δεν προσγειώθηκαν σ' αυτούς και τέλος το «Remember Me», το χειρότερο όλων, το χρησιμοποιεί σαν ουρανοκατέβατο twist σε μία από τις πλέον επαίσχυντες προσπάθειες συναισθηματικής χειραγώγησης του κοινού της πρόσφατης κινηματογραφικής μνήμης.

Το «Extremely Loud and Incredibly Close» είναι η πρώτη στουντιακή παραγωγή, που κοιτάζει το γεγονός στα μάτια, που ασχολείται με την επιρροή του στις ζωές των Νεοϋορκέζων. Αφηγητής και πρωταγωνιστής της ιστορίας ο 9χρονος Oskar. Ένα χαρισματικό παιδί, που φαίνεται να πάσχει από κάποια μορφή αυτισμού κι αυτό κάνει την καθημερινότητα του και την επικοινωνία του με τους υπολοίπους δυσκολότερη. Γνωρίζοντας την αγάπη του για τους γρίφους, ο πατέρας του επινοεί παιχνίδια αναζήτησης, που στόχο έχουν να βοηθήσουν τον Oskar να ξεπεράσει τις φοβίες του. Όταν o πατέρας σκοτώνεται στους Δίδυμους Πύργους, ο Oskar μένει μόνος του με τη μητέρα του και σε μια προσπάθεια να τον ξανανιώσει κοντά του, αποφασίζει να συνεχίσει ένα παιχνίδι που είχαν αφήσει στη μέση: την αναζήτηση της 6ης περιοχής της Νέας Υόρκης.

Ομολογουμένως ο Oskar είναι ένας αφηγητής δύστροπος και φλύαρος, περισσότερο κι από τον καθηγητή που υποδυόταν ο Harisson Ford στο «The Mosquito Coast» του Peter Weir. Αυτή του η συμπεριφορά όμως επηρεάζεται από την κατάσταση του και επιδεινώθηκε από τις πληγές που άνοιξε το χτύπημα στους Δίδυμους Πύργους. Αλλοι περισσότερο, άλλοι λιγότερο, όλοι ανεξαιρέτως όμως έχουμε τις ιδιοτροπίες μας, ιδιοτροπίες που διογκώνονται από τραυματικές εμπειρίες. Όσο φορτικός κι αν γίνει -και μπορεί να γίνει-, πως είναι δυνατόν να μην τις παραβλέψεις σε ένα ιδιαίτερο παιδί, όπως ο Oskar;

Αυτό που είναι μάλλον δύσκολο να παραβλέψεις είναι η σώρευση "βολικών" συμπτώσεων κατά την εξέλιξη της πλοκής, όπως και το γεγονός πως η αναζήτηση της κλειδαριάς, την οποία ανοίγει το κλειδί που άφησε ο Thomas στον Oskar (αναζήτηση γύρω από την οποία περιστρέφεται το φιλμ) είναι απλώς ένα mcguffin. Παραπτώματα επίμεμπτα, αλλά μη καταλογιστέα, λόγω αγαθών προθέσεων. Όσα προβλήματα κι αν έχει το φιλμ - και έχει αρκετά, πέραν των προαναφερθέντων- είναι δύσκολο να το αντιπαθήσεις. Ο Daldry προσεγγίζει με ιδιαίτερη τρυφερότητα την πορεία των ηρώων από την οδύνη της απώλειας στην συνειδητοποίηση της και στη συνέχεια στην ανακούφιση. Και παρά τα περίσσια μελοδραματικά στοιχεία του σεναρίου, δεν αφήνει το θέαμα να ξεφύγει σε μελό μονοπάτια. Ίσως για αυτό κατορθώνει στο τέλος να σου αποσπάσει κι ένα ειλικρινές δάκρυ.

Τα πιο απίθανα ατυχήματα σε στριπτιτζάδικα



Πόσο επικίνδυνη είναι μια «ιπτάμενη αλεπού»; Ποιο είναι το παγκόσμιο ρεκόρ στο άλμα εις γόβας; Τι άθλημα είναι το Kick spanking; Απαντάμε σε όλα αυτά τα περίεργα και παρουσιάζουμε την αθέατη πλευρά των στριπτιτζάδικων μέσα από τα πιο τραγελαφικά ατυχήματα. 




Kick spanking

Τον Μάιο του 2003, o Michael Ireland, υπέβαλε μήνυση κατά του Club Cheetah στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα υποστηρίζοντας ότι μια από τις χορεύτριες, η Shakina Sageer, τον κλώτσησε στο κεφάλι.

Οι υπεύθυνοι του κλαμπ δεν αρνήθηκαν το γεγονός αλλά υποστήριξαν στο δικαστήριο ότι ορθά έπραξε και είχε κάθε λόγο να τον κλωτσήσει αφού εκείνος τη χαστούκισε βίαια στον πισινό.

Για να αποδείξουν το φαιδρό του θαμώνα, ανέφεραν ότι ο Ireland έφυγε από το μαγαζί μετά το επεισόδιο και μετά ξαναγύρισε για μερικές μπύρες σαν να μην είχε γίνει τίποτα.

Αργότερα έγινε γνωστό ότι ο Ireland είναι διευθυντής σε ένα ισχυρό νομικό γραφείο της περιοχής και αρχικά προσπάθησε να εκβιάσει – αποσπάσει αποζημίωση από την ασφαλιστική εταιρεία του. Όταν απέτυχε υπέβαλλε μήνυση.

Τάκλιν με το τακούνι



Ένας ασφαλιστής από τη Νέα Υόρκη, ο Steven Chang, υπέβαλλε μήνυση κατά του Hot Lap Dance Club επειδή μια χορεύτρια γλίστρησε και τον χτύπησε στο πρόσωπο κάνοντας αντικανονικό τάκλιν με το τακούνι της. Το ατύχημα συνέβη το Νοέμβριο του 2007.

Το περίεργο στην υπόθεση είναι ότι ο Chang ήταν τότε φρεσκοπαντρεμένος και παρόλα αυτά προχώρησε στη μήνυση ξέροντας ότι οι πιθανότητες να βγάλει κάτι είναι μικρές.

Σεμνά και ταπεινά

Τον Ιανουάριο του 2008, η Lisa Lewis μήνυσε τη έκθεση Brisbane Sexpo κατηγορώντας τους διοργανωτές ότι δεν αντικατέστησαν έναν ελαττωματικό στύλο ο οποίος υποχώρησε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σχετικά σοβαρά στη μύτη.

Από την άλλη πλευρά, οι διοργανωτές αναφέρουν ότι είχαν αποβάλλει τη Λιούις από την έκθεση γιατί η παράσταση της ήταν ιδιαίτερα πικάντική.

Η Lewis ανταπάντησε ότι ήταν αξιοπρεπής σε όλη τη διάρκεια του σόου το οποίο ολοκλήρωσε με το εσώρουχο της κάτι που δεν αρνήθηκαν οι διοργανωτές προσθέτοντας, όμως, ότι έβαζε συνεχώς τα χέρια της μέσα από αυτό.

Μια «Ιπτάμενη Αλεπού»

Το 2003 μια 19χρονη Αυστραλή χορεύτρια νοσηλεύτηκε για έξι μέρες με κατάγματα στον αστράγαλο και στο πόδι. Το ατύχημα συνέβη όταν η «ιπτάμενη αλεπού», μια κατασκευή για ακροβατικές επιδείξεις υποχώρησε με αποτέλεσμα η χορεύτρια να πέσει από ύψος 2,5 μέτρων με τα 12ποντα τακούνια της. 12 points.

Το δικαστήριο της Μελβούρνης που άκουσε την υπόθεση, της επιδίκασε 20 χιλιάδες δολάρια αποζημίωση κρίνοντας την εταιρεία Installation Theatrical Engineering υπεύθυνη για το ατύχημα.

Γόβα, καθρέφτης από σπόντα



Το Νοέμβριο του 2008, ο 35χρονος Charles Privette μήνυσε το Pompano Beach Club γιατί η γόβα μιας χορεύτριας εκτινάχθηκε σπάζοντας τον καθρέφτη του ταβανιού με αποτέλσμα τα θραύσματα να τον τραυματίσουν στο μάτι.

Στη μήνυση του ο Privette κατηγορεί τους υπεύθυνους για αμέλεια ότι δηλαδή δεν φρόντισαν ώστε το χορευτικό να εκτελεστεί με σχετική ασφάλεια.

Άλλος πίνει άλλος πληρώνει

Στις 31 Δεκεμβρίου 2007, η Michaela Liem μια χορεύτρια παρέσυρε και σκότωσε το τον Clinton Washington και συνελήφθη για ανθρωποκτονία και οδήγηση υπό την επήρεια μέθης.

Η μητέρα του θανούντος δε μήνυσε τη χορεύτρια αλλά τους ιδιοκτήτες του μαγαζιού στο οποίο δούλευε θεωρώντας τους υπεύθυνος για το ότι ήταν μεθυσμένη.

Πηγή: Men24.gr

Γυμναστείτε και απαλλαγείτε από τις παθήσεις!

Γυμναστείτε και απαλλαγείτε από τις παθήσεις! Μην ξεχνάτε τη γυμναστική! Ακόμη κι αν δεν έχετε χρόνο, φροντίστε να βρείτε. Κι αυτό γιατί η καθιστική ζωή μόνο καλό δεν κάνει στην υγεία σας. Άλλωστε, η τακτική άσκηση δεν συμβάλλει μόνο στην καλή εξωτερική εμφάνιση αλλά χαρίζει ευεξία και προσφέρει καλή υγεία στον οργανισμό. Έχει αποδειχθεί μάλιστα ότι η άσκηση προλαμβάνει και βελτιώνει πολλά προβλήματα υγείας, από τα καρδιαγγειακά επεισόδια μέχρι τις νευρικές παθήσεις, σύμφωνα με το  newsbeast.gr

Είναι χαρακτηριστικό ότι η άσκηση μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε μέχρι και να θεραπεύσετε προβλήματα που σας παρουσιάζονται αρκεί φυσικά να την εντάξετε στο καθημερινό σας πρόγραμμα. 

Όσο τα χρόνια περνούν, εμφανίζονται προβλήματα όπως απώλεια μυϊκής ισχύος, περιορισμός της κινητικότητας των αρθρώσεων, μείωση της αντοχής, κόπωση, δυσκολία στην αναπνοή, αστάθεια βαδίσματος κ.ά γι’ αυτό και η σωματική άσκηση μπορεί να σας γλιτώσει από πολλές από αυτές τις παθήσεις. Όσοι προπονούνται ακόμη και σε μεγάλη ηλικία είναι ευκίνητα και αυτοεξυπηρετούνται σε ικανοποιητικό βαθμό.

Μένια Μαθιουδάκη: Δεν έχω πρόβλημα να κάνω σεξ με μαύρο


«Η πικρή αλήθεια είναι πως, αν δεν υπάρχει χημεία στο κρεβάτι, δεν μπορεί να υφίσταται μια σχέση. Είμαι κατηγορηματική σε αυτό» λέει το σημερινό… κακό κορίτσι, οπότε όσοι δεν έχετε και πολύ καλή σχέση με το… σπορ μείνετε μακριά της.
Ο λόγος για τη Μένια Μαθιουδάκη, η οποία δεν θα έχει πρόβλημα να κάνει σεξ με ένα μαύρο -Αφρικανό-, έτσι«για… να μου φύγει η περιέργεια», όπως έχει δηλώσει.
Και κάτι τελευταίο: Απορρίπτει τη ρήση «Η ψηλή για πασαρέλα και η κοντή για το κρεβάτι», καθότι σχεδόν… δίμετρη. Προφανώς στην περίπτωση της ταιριάζει καλύτερα η άλλη ρήση: «Ψηλό μ…ι, καμαρωτό γ…ι», κι όπως κατάλαβε, κατάλαβε, αναφέρει το dete.gr.
Απολαύστε την…




Αθλητικό Νομοσχέδιο: Αποσύρθηκαν τα άρθρα 21 και 22

Αθλητικό Νομοσχέδιο: Αποσύρθηκαν τα άρθρα 21 και 22 Αποσύρθηκαν τα επίμαχα άρθρα 21 και 22 του υπό ψήφιση νέου αθλητικού νομοσχεδίου κι ως εκ τούτου η διοργάνωση των πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου και μπάσκετ παραμένει σε Σούπερ Λίγκα και ΕΣΑΚΕ, αντίστοιχα.
Η συζήτηση συνεχίστηκε σήμερα στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής και μετά από κοινή πρόταση των πολιτικών κομμάτων αποφασίστηκε να αποσυρθούν τα επίμαχα άρθρα.
Όσον αφορά την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, όπως ξεκαθαρίστηκε στη διάρκεια της συζήτησης θα διατηρήσει όλες τις αρμοδιότητές της, μέσα σε αυτές θα συμπεριλαμβάνεται και ο ενδελεχής έλεγχος στους υποψήφιους ξένους επενδυτές στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Την άρση των επίμαχων διατάξεων παραδέχθηκε και ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού,Παύλος Γερουλάνος, ενώ αναφέρθηκε ξανά στο αυτοδιοίκητο του ελληνικού ποδοσφαίρουτονίζοντας πως η έννοιά του έχει γίνει ελαστική και χρησιμοποιείται αναλόγως με το πώς συμφέρει κάποιους.
Επίσης υπεραμύνθηκε της λειτουργίας της ΕΕΑ, τονίζοντας πως «…έχει τον ρόλο να προφυλάσσειτην Πολιτεία από λάθη σχετικά με το αυτοδιοίκητο», ενώ όπως διευκρίνισε «…είμαι διατεθειμένος να συζητήσω τα όριά της».
Ο εισηγητής και υπεύθυνος του Τομέα Αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ, Σάββας Εμινίδης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις σημερινές εξελίξεις, ενώ από τη Νέα Δημοκρατία, ο εισηγητής, Γιάννης Ιωαννίδης, τόνισε ότι θα έπρεπε να έχει παρουσιαστεί στη Βουλή ο πρόεδρος της ΕΠΟ,Σοφοκλής Πιλάβιος, προκειμένου να εκφράσει τις θέσεις της Ομοσπονδίας.
Το νομοσχέδιο για τον αθλητισμό πρόκειται να πάει προς ψήφιση στην ολομέλεια της Βουλής την επόμενη εβδομάδα.

Είναι μόλις 16 μηνών και απίθανος χορευταράς! (video)



Δημοφιλές έχει γίνει ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και δείχνει έναν «άπαιχτο» πιτσιρικά να χορεύει....


Ο μόλις 16 μηνών μπόμπιρας επιδεικνύει τις χορευτικές του ικανότητες στο σαλόνι του σπιτιού του υπό το άκουσμα του «Getting Jiggy wit it».

Όταν η μουσική ξεκινά ο μπόμπιρας προετοιμάζει το χορευτικό του.

Φέρνει μια καθαρή πάνα στο καθιστικό και στην συνέχεια παίρνει θέση μπροστά από την τηλεόραση.

Ο μικρός Andrew αρχίζει να λικνίζεται με μοναδικό ρυθμό κουνώντας τα χεράκια και τα ποδαράκια του…

Βέβαια μετά από 44 δευτερόλεπτα, φαίνεται να χάνει το ενδιαφέρον και αρχίζει να ασχολείται με την πάνα του.

Απολαύστε τον Andrew…!

ΦΩΤΟ: Γυναίκες αθλήτριες με κορμί άγαλμα

ΦΩΤΟ: Γυναίκες αθλήτριες με κορμί άγαλμα Σας παρουσιάζουμε μια γκάμα γυναικών που εκτός από τον πρωταθλητισμό στο άθλημα που ασχολούνται είναι πολύ αισθησιακές φιγούρες που θα μπορούσαν κάλλιστα να ασχοληθούν με το μόντελινγκ.
Δείτε και θαυμάστε τις σούπερ αθλήτριες:
Lokelani McMichael – Triathlete
Jamie Salé – Figure Skater
Amy Acuff – High Jumping
Ashley Massaro – Wrestling
Sandra Gal – Golf
Bianca Cruz – Softball
Anna Kournikova – Tennis
Allison Stokke – Pole Vaulting
Danica Patrick – Racing
Leryn Franco – Pole Vaulting
Bia and Branca Feres: Synchronized Swimming
Stacy Keibler: Wrestling
Mia St. John – Tae Kwon Do
Anastasia Ashley – Surfing
Maria Sharapova – Tennis
Almudena Cid
Heather Mitts – Soccer
Niki Gudex – Mountain Biker
Stephanie Rice – Swimming
Πηγή

Ανέκδοτο: Το Κρύο Μπάνιο... ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ!


Ήταν τρεις φίλες, η Άννα, η Βαρβάρα και η Γωγώ. Αυτές λοιπόν οι τρεις φίλες, πήγαιναν κάθε απόγευμα για καφέ. Ένα απόγευμα λοιπόν λέει η Άν-να:
- Κορίτσια, δεν θα πιστέψετε τι μου συνέβη χθες...
 Ήρθε ο Ανδρέας αργά από την δουλειά του, κατασκοτωμένος από την κούραση και του λέω: 'Πήγαινε μωρό μου να κάνεις ένα κρύο μπάνιο κι έλα εδώ, να σε ξεκουράσω εγώ.'
Kι έτσι έγινε. Mέχρι να βγει από το μπάνιο, εγώ είχα φορέσει ότι πιο πρόστυχο εσώρουχο είχα και τον περίμενα. Μόλις βγήκε, του τραβάω την πετσέτα του, τα πιάνω και του λέω: 'Mωρό μου, τι κρύα αρ..... είναι αυτά που έχεις; Έλα εδώ να σου τα ζεστάνω εγώ.' Kι έγινε κορίτσια της τρελής μέχρι το πρωί!
- Θα το δοκιμάσω κι εγώ, λέει η Βαρβάρα.
Την επόμενη μέρα λοιπόν, βρίσκονται πάλι οι τρεις φίλες και κατενθουσιασμένη η Βαρβάρα τους λέει:
- Άννα, είχες απόλυτο δίκιο. Έκανα ακριβώς το ίδιο και είχε... φοβερά αποτελέσματα. Ήρθε χθες ο Βασίλης από τη δουλειά, ψόφιος από την κούραση. Και του είπα: 'Πήγαινε μωρό μου να κάνεις ένα κρύο μπάνιο κι έλα εδώ σε εμένα να σε ξεκουράσω.'
Mέχρι να βγει από το μπάνιο, φόρεσα ότι πιο πρόστυχο βρήκα μπροστά μου και μόλις βγαίνει από το μπάνιο, του τραβάω την πετσέτα, του τα πιάνω και του λέω: 'Mωρό μου, τι κρύα αρ..... είναι αυτά που έχεις; Έλα εδώ να σου τα ζεστάνω.' Kι έγινε της κόλασης μέχρι το πρωί.
Την επόμενη μέρα λοιπόν, θα ξαναβρίσκονταν οι τρεις φίλες. Η Γωγώ όμως είχε περιέργως αργήσει. Κάποια στιγμή, μετά από πάρα πολύ ώρα, έρχεται η Γωγώ, μαύρη από το ξύλο, γεμάτη μελανιές και γδαρσίματα.
- Τι έπαθες καλέ; τη ρωτάνε οι φίλες της.
- Να, εχθές όταν ήρθε ο Γιάννης από την δουλειά, πεθαμένος από την κούραση, του λέω: 'Πήγαινε μωρό μου να κάνεις ένα κρύο μπάνιο και έλα μετά εδώ σε εμένα να σε ξεκουράσω.'
Eν τω μεταξύ, φόρεσα ότι πιο πρόστυχο είχα στο σπίτι (Σνιφ-σνιφ)
- Ε, ωραία και μετά τι έγινε;
- Μόλις βγήκε από το μπάνιο, πάω κοντά του, του τραβάω την πετσέτα και του λέω: 'Mωρό μου, γιατί έχεις ζεστά αρ.....; O Aνδρέας και ο Bασίλης τα είχαν κρύα!'

Πηγή: http://tokafeneiomas.blogspot.com/2012/01/blog-post_7716.html#ixzz1nPCuskCJ

 
Powered by Blogger