Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Ποια Ελληνίδα κούκλα θα πάρει μέρος στο ιταλικό “Dancing With The Stars”;

Ποια Ελληνίδα κούκλα θα πάρει μέρος στο ιταλικό “Dancing With The Stars”;

Υπέρογκο το ποσό της αμοιβής για τη συμμετοχή της στο show...το οποίο θα αγγίζει τις 200 χιλιάδες ευρώ!
Κατάφερε να μπει στην δωδεκάδα του πιο χλιδάτου show της Ιταλίας, στο οποίο συμμετέχουν μεγάλες διασημότητες.

Πρόκειται για το μοντέλο Ρία Αντωνίου, η συμμετοχή της οποίας στο “Dancing” ανακοινώθηκε επίσημα από την παραγωγή του show.

Δείτε το βίντεο:





normal


Η Σούζαν Φίνκελστάιν είναι μία ζουμερή παντρεμένη 45άρα από το Μπακς, ένα προάστιο της Φιλαδέλφεια στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ, που «από το πουθενά» έγινε διάσημη προ διετίας, όταν προσπαθούσε με κάθε τρόπο να βρει δύο εισιτήρια για τους τελικούς του μπέιζμπολ.
 
Συζητώντας στα κοινωνικά δίκτυα για την αδυναμία της να αγοράσει τα «μαγικά χαρτάκια», η Σούζαν πόσταρε σε κάποια στιγμή ένα νέο τόπικ με θέμα «Σεξ και Τελικοί», όπου περιέγραφε τον εαυτό της σαν μία εντυπωσιακή ψηλή και ζουμερή ξανθιά, παθιασμένη οπαδό των Phillies της Φιλαδέλφεια. Η τιμή είναι διαπραγματεύσιμη, σημείωνε, προσθέτοντας ότι «είμαι εφευρετική, ίσως μπορούμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο!».
 
Οι δύο άντρες που ανταποκρίθηκαν τη συνάντησαν σε μπαράκι του Μπενσάλεμ, άλλου προαστίου της Φιλαδέλφεια και την άκουσαν να τους λέει ότι ήταν «πρόθυμη να ανταλλάξει ερωτικές "χάρες" με τα εισιτήρια για τους Phillies» και ότι ήθελε «τα εισιτήρια με οποιοδήποτε κόστος, όσο μακριά και αν έπρεπε να φτάσει».
 
Η διάθεσή της μάλλον άλλαξε απότομα όταν οι δύο κύριοι της είπαν ότι ήταν αστυνομικοί της αντίστοιχης δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος και την συνέλαβαν για πορνεία. Ακολούθησε μία μακρά περίοδος δικαστικής μάχης και κλιμακούμενης δημοσιότητας για την Φίνκελστάιν, καθώς φωτογραφήθηκε ημίγυμνη με εισιτήρια των Phillies, έκανε «περάσματα» μέσα στο γήπεδο ως «γατούλα» που θέλει εισιτήρια ένα χρόνο μετά, και άλλα ενδιαφέροντα.
 
Το σημαντικότερο, ωστόσο, ήρθε με την τελική απόφαση του δικαστηρίου, προ ημερών. Μετά την αρχική μετατροπή της κατηγορίας από πορνεία σε πρόθεση για πορνεία (για την οποία καταδικάστηκε πέρυσι), η Φίνκελστάιν σε δεύτερο βαθμό απαλλάχθηκε πλήρως.


Πηγή

Οι ταινίες της εβδομάδας

 Όλες οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα σήμερα στις αίθουσες
...

της χώρας.

The Artist

Μια ασπρόμαυρη ταινία βωβού κινηματογράφου μέσα στο 2011; Ναι, και μάλιστα μια υπέροχη ταινία που αποτίνει φόρο τιμής στη χρυσή τότε εποχή του σινεμά. Βρισκόμαστε στο 1927 και ο George Valentin είναι ο μεγαλύτερος σταρ του βωβού στο Hollywood. Όταν όμως θα γνωρίσει τη νεαρή χορεύτρια Peppy Miller, θα την ερωτευτεί και θα την δει να γίνεται το νέο αστέρι του άρτι αφιχθέντος ομιλούντος κινηματογράφου, ενώ η δική του καριέρα θα πάρει τον κατήφορο. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους ο Jean Dujardin και η Berenice Bejo, ενώ πίσω από τη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Michel Hazanavicius.



Η Κραυγή ενός Ανθρώπου («A Screaming Man»)

Γαλλοβελγικής παραγωγής ταινία η οποία κέρδισε το Βραβείο της Επιτροπής στο τελευταίο Φεστιβάλ Κανών. Ο 60χρονος Άνταμ, πρώην πρωταθλητής κολύμβησης και νυν υπάλληλος σε ξενοδοχείο, έρχεται αντιμέτωπος με την αλλαγή ιδιοκτησίας της επιχείρησης αλλά και με τον εμφύλιο πόλεμο που ταλανίζει χρόνια η περιοχή του, το Τσαντ.



Γάτος Σπιρουνάτος («Puss in Boots»)

Ο Chris Miller, σκηνοθέτης του τρίτου Shrek, βρίσκεται πίσω από την σκηνοθεσία του τρομερού Γάτου που αυτή τη φορά έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Ερωτιάρης, πανέξυπνος και ανίκητος ξιφομάχος, ο Γάτος Σπιρουνάτος συνεργάζεται με τον παιδικό του φίλο Humpty Dumpty και την γοητευτική κλέφτρα Kitty Softpaws για να κλέψουν τη Χήνα με τα Χρυσά Αυγά. Ο πάντα απολαυστικός Antonio Banderas δίνει για μία ακόμα φορά τη φωνή του στον Γάτο, η Salma Hayek στο τριχωτό αντικείμενο του πόθου του και ο Zach Galifianakis στον πονηρό Humpty Dumpty.



Νήσος 2

Το σίκουελ της πιο επιτυχημένης ελληνικής κωμωδίας της τελευταίας πενταετίας έρχεται στη μεγάλη οθόνη με σκηνοθέτη αυτή τη φορά τον Αντώνη Αγγελόπουλο του «Παρά Πέντε». Ο χάρτης ενός χαμένου θησαυρού ενώνει ξανά τις τέσσερις εξουσίες του μικρού νησιού και βάζει όλους τους κατοίκους σε νέες, κατά βάση κωμικές, περιπέτειες. Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Μιχάλης Μαρίνος, Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Ελένη Καστάνη, Κώστας Βουτσάς, Ζέτα Δούκα κ.α. συμπληρώνουν το λαμπερό καστ.



Επτά Μέρες Με Την Μέριλιν («My Week With Marilyn»)

Από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες της χρονιάς βασισμένη σε αληθινά γεγονότα από τη ζωή της μοναδικής Marilyn Monroe. Το 1956 ο νεαρός Colin Clark αναλαμβάνει χρέη βοηθού σκηνοθέτη στην ταινία του Laurence Olivier «Ο Πρίγκιπας και η Χορεύτρια» και αναπτύσσει μια ιδιαίτερη σχέση με την πρωταγωνίστρια η οποία δεν είναι άλλη από την Monroe. Στον ρόλο της Marilyn μια εκπληκτική Michelle Williams (η οποία προτάθηκε και για Χρυσή Σφαίρα), ενώ μαζί της συμπρωταγωνιστούν οι Eddie Redmayne, Julia Ormond, Kenneth Branagh και η «Ερμιόνη» του Harry Potter, Emma Watson.



















1 εκατ. δολάρια «έπιασε» ο Michael Jackson


Τα 500 αντικείμενα από την έπαυλη που άφησε την τελευταία του πνοή ο Michael Jackson, δημοπρατήθηκαν στο Λος Αντζελες στις 17 Δεκεμβρίου από τον οίκο Julien’s, πολύ παραπάνω από την αρχική εκτίμηση. Πιο δημοφιλές ήταν ένας καθρέφτης με ένα μήνυμα προς τον εαυτό του. Στην τιμή του 1 εκατ. δολαρίων, πολύ….
παραπάνω από την αρχική εκτίμηση, πωλήθηκαν τα συνολικά 500 κομμάτια, ανάμεσα στα οποία έπιπλα, πίνακες και διακοσμητικά της πολυτελούς έπαυλης, στην οποία έζησε τα τελευταία χρόνια της ζωής του ο βασιλιάς της ποπ μαζί με τα τρία παιδιά του.
Την υψηλότερη τιμή, 25.000 δολάρια, έπιασε ένας καθρέφτης, στον οποίο ο τραγουδιστής είχε γράψει ένα μήνυμα προς τον εαυτό του, ενώ ο κεραμικός μαυροπίνακας πάνω στον οποίο ήταν γραμμένο ένα μήνυμα αγάπης από τα παιδιά του πωλήθηκε 5.000 δολάρια.
Επίσης, στο σφυρί βγήκε και το βικτοριανό κρεβάτι, πάνω στο οποίο πέθανε ο Michael Jackson, ένας πάγκος από το μπάνιο του, πάνω στο οποίο υπήρχαν φιγούρες ζωγραφισμένες από τον ίδιο κ.ά. Η αρχική εκτίμηση των διοργανωτών της δημοπρασίας έκανε λόγο για συνολικά κέρδη 200.000 και 400.000 δολαρίων.
Ανάμεσα στα αντικείμενα που θα δημοπρατούνταν ήταν και το περίτεχνο κεφαλάρι του κρεβατιού, πάνω στο οποίο ο Michael Jackson άφησε την τελευταία του πνοή. Ύστερα όμως από απαίτηση της οικογένειας του τραγουδιστή, αποσύρθηκε από τη δημοπρασία.

Τα δέκα πιο τρελά επιδόματα στο ελληνικό δημόσιο...

 Θα 'πρεπε κάποτε να μάθουμε ποιοι ήταν αυτοί οι έξυπνοι Υπουργοί που
ήταν τόσο ανοιχτοχέρηδες με τα ξένα χρήματα δημοσίου. Η τιμωρία τους θα πρέπει να είναι η διαρκής δυσφήμηση και διαπόμπευση. Τα επιδόματα που αδικαιολογήτως δίνονταν αν κάποιος τα υπολογίσει σε βάθος....







15/ετίας, θα βρει τεράστια ποσά που κάθε έτος μεγάλωναν το Δημοσιονομικό έλλειμμα. Μήπως τελικά θα έπρεπε να θεσπισθεί ποινική διάταξη ευθύνης για όλους τους διαχειριστές του Δημοσίου χρήματος και μάλιστα μη παραγραφόμενης;



Τα 10 πιο τρελά επιδόματα του δημοσίου



Το πελατειακό κράτος στο μεγαλείο του...



Ας θαυμάσουμε την ευρηματικότητα των ανθρώπων που... άρμεγαν το κράτος και όλους μας, για δεκαετίες.



10 – Επίδομα προθέρμανσης αυτοκινήτου (ΟΤΕ) 690/μήνα 420 άτομα



09 – Επίδομα πλυσίματος χεριών (ΟΣΕ) 420/μήνα 1987 άτομα



08 – Επίδομα προπέλας (Λιμενικό) 840/μήνα 653 άτομα



07 – Επίδομα κεραίας (ΗΣΑΠ) 1120/μηνα 329 άτομα



06 – Μεταφοράς φακέλου (Δημόσιο) 290/μήνα 6800 άτομα



05 – Επίδομα παραλαβής – παράδοσης λεωφορείων 450/μήνα 1100 άτομα



04 – Επίδομα έγκαιρης προσέλευσης (ΕΘΕΛ) 310/μήνα 1790 άτομα



03 – Επίδομα αποτελεσματικότερης διεκπεραίωσης υποθέσεων (Υπουργείο Δικαιοσύνης) 595/μήνα ; άτομα



02 – Επίδομα Φαξ (ΔΕΗ) 870/μήνα 657 άτομα



01 – Ετήσιο επίδομα χρήσης του κυλικείου, παρότι η χρήση των εστιατορίων των εγκαταστάσεων είναι δωρεάν (Όμιλος Ελληνικών Πετρελαίων) 120/μήνα. Όλο το προσωπικό.

















Φάρσα βασικό ένστικτο

Μια πραγματικά πολύ ωραία φάρσα που ανεβάζει το θερμόμετρο....





Αιτωλοακαρνανία: Γυναίκα Οδηγός Συγκρούστηκε Με Ένα Κοπάδι… Αγελάδες!

 Ένα από τα πιο ασυνήθιστα τροχαία, στον δρόμο Μύτικα-Αστακού…

Τι να πρωτοπεί κανείς για το δρόμο Μύτικα- Αστακού. Για την κακή ποιότητα ασφάλτου που όταν βρέχει γίνεται ολισθηρός, για τις στροφές με ανάποδη κλήση, για τα αμέτρητα σαμαράκια, για τις πέτρες που πέφτουν με μεγάλη συχνότητα στο δρόμο, για τον ανύπαρκτο φωτισμό του και σήμανση ή τέλος τι να πει κανείς για τα ζώα που… βολτάρουν σα να μη συμβαίνει τίποτα.

Το πρωί της Τετάρτης (21-12-2011) γυναίκα οδηγός συγκρούστηκε με ένα κοπάδι αγελάδες με αποτέλεσμα να ντελαπάρει το αυτοκινητό της και να σταθεί τελικά σε θέση όρθια με το πλάι.

Σύμφωνα με το thebest.gr, η γυναίκα ”γλίτωσε” με απλές μόνο κακώσεις…
















ΣΟΚ! 20χρονη Πέθανε Από Κατάχρηση Απλού Παυσίπονου

 Η κατάχρηση του πιο απλού παυσίπονου – της παρακεταμόλης – το οποίο πωλείται ακόμη και στα περίπτερα, μπορεί να οδηγήσει στον θάνατο, προειδοποιεί νέα μελέτη.
Την ίδια στιγμή αναστάτωση έχει προκαλέσει η…περίπτωση μιας 20χρονης μητέρας από τη Βρετανία, η οποία φέρεται να έχασε τη ζωή της από οξεία ηπατική ανεπάρκεια που της προκάλεσε η υπερβολική δόση της ουσίας.
Πρόκειται για την Ντιζάιερ Φίλιπς, η οποία στις αρχές του έτους είχε κάνει επέμβαση αφαίρεσης καλοήθων όγκων από το στήθος. Ο γιατρός τής είχε συνταγογραφήσει αντιβιοτικά και παρακεταμόλη, ώστε να μην πονάει.
Σύμφωνα με τον πατέρα της «είχε ξεπεράσει το όριο που της είχε θέσει ο γιατρός στη δοσολογία του φαρμάκου, καθώς παρότι είχε περάσει αρκετό χρονικό διάστημα από την επέμβαση, συνέχιζε να πονά». Βρετανοί επιστήμονες εξηγούν πως η τοξικότητα από παρακεταμόλη που προκαλείται από την κατάχρηση είναι η πιο συχνή αιτία οξείας ηπατικής ανεπάρκειας στη χώρα. Αν και δεν έχουν ολοκληρωθεί οι τοξικολογικές εξετάσεις, μετά τη μαρτυρία του πατέρα της οι γιατροί είναι σχεδόν βέβαιοι ότι τον θάνατο προκάλεσε η υπερδοσολογία του «αθώου» παυσίπονου.
















Η Νανά Μούσχουρη Δεν Έχει Ανάστημα Να Μιλά Γιά Τους Έλληνες… [Video]

 Ο Γιάννης Ζουγανέλης σε δηλώσεις του σε πρωινή εκπομπή, κατακεραυνώνει την Νανά Μούσχουρη λέγοντας…

ότι δεν έχει το ανάστημα να μιλά για τους Έλληνες. Ακόμα είπε να σωπάσει γιατί δεν είναι τίποτα και πως δεν έχει καμία σχέση με την ελληνική τέχνη… Δείτε το video

 
Powered by Blogger