Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Ένα νησί γεννιέται στο ηφαιστειακό σύμπλεγμα των Κανάριων



Λας Πάλμας
Πίδακες νερού υψώνονται 20 μέτρα από την επιφάνεια, η θάλασσα βράζει, η δυσάρεστη μυρωδιά του θείου γεμίζει την ατμόσφαιρα. Ένα υποθαλάσσιο ηφαίστειο κοντά στο σύμπλεγμα των Κανάριων Νήσων βρυχάται και πλησιάζει την επιφάνεια, με τη φιλοδοξία να αναδυθεί ως νέο νησί. Το ηφαίστειο, λίγο νότια του κατοικημένου νησιού Ελ Χιέρο στον Ατλαντικό, απείχε μόλις 70 μέτρα από την επιφάνεια στις αρχές της εβδομάδας, ανακοίνωσε το Εθνικό Γεωγραφικό Ινστιτούτο της Ισπανίας. Και καθώς ο κρατήρας ανυψώνεται, δίνες ζεστού, λασπώδους νερού εξαπλώνονται από τον κρατήρα σε αποστάσεις εκατοντάδων μέτρων.

Ε.Π.Σ.ΚΕΡΚΥΡΑΣ Αποτελέσματα αγώνων Σαββάτου 19.11.2011

Ξεκίνησε σήμερα Σάββατο η 8η αγωνιστική των πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου τηςΕ.Π.Σ.ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Συναυλία Μπάντας Παλαιάς Φιλαρμονικής Κέρκυρας. Δημοτικό Θέατρο, 19/11/2011



ImageΗ Φιλαρμονική Εταιρεία Κέρκυρας (Παλαιά) διοργανώνει συναυλία του μουσικού της σώματος (μπάντας) σημερα Σάββατο 19 Νοεμβρίου, ώρα 8.30μμ στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας. Η συναυλία πραγματοποιείται για την επέτειο των 150 χρόνων από τη γέννηση του Κερκυραίου μουσουργού Σπύρου Σαμάρα (1861-1917).
Συμμετέχει η Δημοτική Χορωδία "San Giacomo" υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Antony Ivanov
Διευθύνει ο αρχιμουσικός Σπύρος Προσωπάρης
Είσοδος 8€ - Μαθητές-Φοιτητές 5€

Δώρισαν τα όργανα του Κουβανού πρέσβη στην Ελλάδα




Τη συναίνεσή τους έδωσαν οι οικείοι του Κουβανού πρέσβη στην Ελλάδα, ο οποίος κρίθηκε εγκεφαλικά νεκρός, να δωρηθούν τα όργανά του....

Μουντιάλ 2014: Το πρόγραμμα του 7ου ομίλου

altΑπό την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται το πλήρες αγωνιστικό πρόγραμμα του 7ου προκριματικού ομίλου του Μουντιάλ 2014, κατόπιν συμφωνίας που σημειώθηκε σήμερα στην Μπρατισλάβα μεταξύ εκπροσώπων των ομοσπονδιών της Ελλάδας, της Σλοβακίας, της Βοσνίας, της Λιθουανίας, της Λετονίας και του Λιχτενστάιν. Την ελληνική πλευρά εκπροσώπησαν ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο. Σοφοκλής Πιλάβιος, ο τεχνικός διευθυντής των Εθνικών Ομάδων Τάκης Φύσσας και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Φερνάντο Σάντος.






















Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΜΕ 919 ΑΝΔΡΕΣ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ

Η Lisa Sparks-γνωστή κυρίως ως Lisa Sparxxx- είναι η Αμερικανίδα

The Adventures of Tintin, The Secret of the Unicorn: Merci, Στήβεν!


του Λουκά Τσουκνίδα

Για το δημιουργό του “Indiana Jones” Στίβεν Σπίλμπεργκ, ο νεαρός δημοσιογράφος απ' τις Βρυξέλλες ονόματι Τεν Τεν αποτελούσε πάντα έναν ήρωα με παρόμοια δυναμική, αλλά και τεράστιες δυνατότητες στον τομέα της κινηματογραφημένης δράσης. Οι περιπέτειες που σχεδίασε ο Ερζέ έφερναν τον Τεν Τεν στα πέρατα του κόσμου για να λύσει απόκοσμα μυστήρια και να γλιτώσει από ασύλληπτους κινδύνους και τέτοια πρώτη ύλη δεν έπρεπε να μείνει αναξιοποίητη. Έτσι, ο Σπίλμπεργκ επιστρέφει στην καρέκλα του σκηνοθέτη με το “The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn” μια υπέροχη περιπέτεια κινουμένων σχεδίων, γεμάτη απ' το χιούμορ και τη φαντασία του αυθεντικού δημιουργού και την αφηγηματική δεξιοτεχνία του νέου.

Πρόβα... γάμου για Ρονάλντο - Σάικ


Το ερχόμενο καλοκαίρι παντρεύεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο με την Ιρίνα Σάικ και έκαναν κάτι σαν... 
πρόβα στα βραβεία του Marie Claire
Το ερχόμενο καλοκαίρι παντρεύεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο με την Ιρίνα Σάικ και έδωσαν μία ιδέα από τον γάμο που έχουν προγραμματίσει.

Όταν οι άνδρες δεν συγκρατούν το βλέμμα τους

Πιείτε καφέ προτού κοιμηθείτε!

Για τους επαγγελματίες οδηγούς τα ταξίδια αποτελούν μεγάλο πρόβλημα όταν αναγκάζονται να οδηγούν νυσταγμένοι, παρ’ ότι θα προτιμούσαν να κοιμηθούν λίγο ή έστω να πάψουν να νυστάζουν με τη βοήθεια ενός δυνατού καφέ.

Η καλύτερη ιδέα όμως είναι να συνδυάζουν και τα δύο για να τονωθούν - και όχι κατ’ ανάγκην με τη σειρά που θα νόμιζε κανείς, γράφει η εφημερίδα «Νιου Γιορκ Τάιμς».

Στο Μηχανισμό μπαίνει και η Ουγγαρία !

Στο Μηχανισμό διάσωσης της ΕΕ και του ΔΝΤ μπαίνει  και η Ουγγαρία.

Υπό την ασφυκτική  πίεση των αγορών και με το χρέος  αλλά και το νόμισμά της να δοκιμάζονται από τις κατά κύματα κερδοσκοπικές  επιθέσεις των τελευταίων ημερών, η μέχρι πρότινος υποψήφια για ένταξη στην Ευρωζώνη χώρα εξαναγκάζεται να αναζητήσει τη στήριξη των εταίρων της και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου προκειμένου να αποφύγει την ολοκληρωτική κατάρρευση.

 
Powered by Blogger