Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Νέες sexy φωτογραφίες για τη Rihanna στο Twitter (pics)


Ξετρελαίνει τους θαυμαστές της η ποπ τραγουδίστρια με νέα αποκαλυπτική εμφάνιση στη Χαβάη όπου βρίσκεται για ολιγοήμερες διακοπές. Δεν αφήνει και πολλά στη φαντασία το μαγιό που επέλεξε να φορέσει η Ριάνα για τις βουτιές της στον ωκεανό.  Η 23χρονη τραγουδίστρια από τα νησιά Μπαρμπάντος ξέρει πολύ καλά ότι εκατομμύρια ανθρώπων την λατρεύουν για τη φωνή και την εμφάνισή της οπότε… σε κάθε ευκαιρία κάνει ό τι μπορεί για να τους ευχαριστήσει.

Ανέβασε μάλιστα δύο φωτογραφίες της με μαγιό στο twitter προς τέρψη των 12.000.000 χρηστών του διαδικτύου που την ακολουθούν.

Λίγες ώρες μετά το λανσάρισμα της νέας σειράς ρούχων και εσωρούχων του Armani, η Ριάνα φόρεσε ένα ολόσωμο μαγιό που αφήνει πολλές λεπτομέρειες του σώματός της σε κοινή θέα και χαλάρωσε με θέα τα υπέροχα νερά της Χαβάη.

Η νεαρή σταρ του Χόλυγουντ δεν έχει κρύψει ότι ακόμη και σε περιόδους που περνά ατελείωτες ώρες στα στούντιο ηχογράφησης, πάντα βρίσκει λίγο χρόνο να ασχοληθεί με το σώμα της και την φυσική της κατάσταση.












 Πηγή

Τα sexy εσώρουχα της Βάσω Βιλέγκας !!







Τα sexy εσώρουχα της Βάσω Βιλέγκας !!

Επιτέλους η Πετρούλα... όπως θέλουν να τη δουν όλοι οι άντρες! Ποιο είναι το μυστήριο κορίτσι που τη φιλά στο στόμα;






Η Πετρούλαείναι ένα κορίτσι απολύτως ικανό.Χρησιμοποιεί την άφθονη ενεργητικότητά και αποφασιστικότητά της προκειμένου να βοηθήσει εκείνους από το περιβάλλον της που την έχουν ανάγκη. Και ξέρετε πόσοι έχουν την ανάγκη να βλέπουν την σέξι πλευρά της μικρής;

Πολλοί. Πάρα πολλοί λέμε. Η ίδια δεν έχει κρύψει πώς είναι φιλόδοξη, τολμηρή, με αυτοπεποίθηση και έντονη επιθυμία να πετύχει με εντυπωσιακό τρόπο. Αναζητά διαρκώς νέες ευκαιρίες, νέες εμπειρίες και νέα γνώση. Της αρέσει να διακινδυνεύει αν πιστεύει ότι αυτό θα την βοηθήσει να περάσει μπροστά, είτε οικονομικά ή επαγγελματικά.
Κάπως έτσι δέχτηκε να παίξει σε ένα στοίχημα και να φιλήσει την Μαριάντα Πιερίδη στο στόμα. Το αποτέλεσμα; Το βλέπετε..

 

O άτυΧος κι ο τυΧερός!


Ο Λεβαδειακός είχε τις ευκαιρίες, ο Άρης... ταμπουρώθηκε στο δεύτερο μέρος και στάθηκε τυχερός στο 93', αλλά κανείς δεν έμεινε ικανοποιημένος με το 1-1 στην παγωμένη Λιβαδειά! 

Με Μασάδο στον πάγκο
Με τον Μανουέλ Μασάδο να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο, ο Άρης επιδίωξε να πάρει τη νίκη στη Λιβαδειά απέναντι στον Λεβαδειακό. Οι «κίτρινοι» παρατάχθηκαν με τους Βελλίδη, Νέτο, Μίσελ, Καζναφέρη, Σανκαρέ, Γιαννιώτα, Καπετάνο, Λαζαρίδη, Ούμπιντες, Πρίττα, Ακόστα. Από τη μεριά του, ο Γιώργος Παράσχος επέλεξε τους Κυριακίδη, Μουλόπουλο, Τομάς, Ζησόπουλο, Λισγάρα, Κουτσόπουλο, Κόρμπο, Ναπολεόνι, Φαβάλι, Βασιλείου, Πόποβιτς, ενώ συμπεριέλαβε στην αποστολή και τον νεοαποκτηθέντα Δημήτρη Παπαδόπουλο.
Καλύτερος ο Άρης και 0-1
Όσον αφορά το παιχνίδι, ο Άρης είχε την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο δημιούργησε φάσεις και πέτυχε το γκολ. Στον αντίποδα, ο Λεβαδειακός είχε μόλις μια φάση στα πρώτα 45 λεπτά, αυτή με το σουτ του Ναπολεόνι στο 5', το οποίο απέκρουσε σε κόρνερ ο Βελλίδης. Οι Βοιωτοί θέλησαν να απειλήσουν πρώτοι και να μη μείνουν πίσω, αλλά οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να έχουν πιο πολύ πάθος στο παιχνίδι τους.
Μάλιστα, στο 12' είχαν και την πρώτη καλή στιγμή στην αναμέτρηση, με το σουτ του Καπετάνου έξω από την περιοχή να καταλήγει άουτ. Στο 21' ο Μίσελ δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή από κοντά, όπως και ο Ούμπιντες στο αμέσως επόμενο λεπτό όταν έπιασε μια κεφαλιά-ψαράκι. Ο Μίσελ στο 25' δεν μπόρεσε να νικήσει πρώτα τους αμυντικούς του Λεβαδειακού και στη συνέχεια τον Κυριακίδη με δυο απανωτά σουτ και στο 26' οι Θεσσαλονικείς έχασαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ.
Ο Ούμπιντες έδωσε ωραία στον Νέτο, αυτός έκανε το πλασέ από καλή θέση, αλλά ο Κυριακίδης επέμβη σωτήρια. Τελικά, οι παίκτες του Μασάδο πέτυχαν το γκολ στο 35'. Ο Καπετάνος έδωσε την μπάλα στον Γιαννιώτα έξω από την περιοχή, αυτός με ωραία ενέργεια άδειασε όλους τους αμυντικούς των γηπεδούχων και με ένα όμορφο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο ίδιος παίκτης έκανε ένα σουτ δυο λεπτά αργότερα, αλλά η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ, ενώ οι Βοιωτοί βγήκαν στην επίθεση στα τελευταία λεπτά, όμως δεν κατάφεραν να απειλήσουν έστω και λίγο τον Βελλίδη.
Ανέβηκε ο Λεβαδειακός και 1-1
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι παρουσίασαν άλλο πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο και θέλησαν να πετύχουν νωρίς την ισοφάριση, ώστε να πιέσουν για την ανατροπή. Αρχικά, απείλησαν στο 48', με την κεφαλιά του Ζησόπουλο να... γλείφει το αριστερό κάθετο δοκάρι του Βελλίδη. Βέβαια, και ο Άρης προσπαθούσε να βάλει τα θεμέλια για τη νίκη, όμως οι Βοιωτοί έδειχναν αποφασισμένοι για την ισοφάριση. Το σουτ του Ναπολεόνι στο 51' κόντραρε και κατέληξε κόρνερ, ενώ η κεφαλιά του στο αμέσως επόμενο λεπτό πέρασε ελάχιστα άουτ. Η ισοφάριση ήρθε στο 54', όταν ο Ζησόπουλος έκανε το γύρισμα στην περιοχή και ο Φαβάλι με ωραίο πλασέ στην κίνηση νίκησε τον Βελλίδη.
Ντεμπούτο για «Παπ», με δέκα ο Άρης
Ακολούθησαν οι αλλαγές από τους δυο προπονητές και στο 66' ο Δημήτρης Παπαδόπουλος πέρασε στη θέση του Πόποβιτς και πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Λεβαδειακού. Στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, μάλιστα, είχε κι ένα σουτ, με τον Βελλίδη να μπλοκάρει την μπάλα.
Ένα σουτ του Μουλόπουλου στο 72' πέρασε άουτ, η κεφαλιά του Καπετάνου κατέληξε στην αγκαλιά του Κυριακίδη και στο 74' οι «κίτρινοι» έμειναν με δέκα παίκτες. Ο Λαζαρίδης ανέτρεψε τον Παπαδόπουλο έξω από την περιοχή και ο Κομίνης του έδειξε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για να πάρει την άγουσα για τα αποδυτήρια.
Εκμεταλλεύτηκε το πλεονέκτημα, όχι τις ευκαιρίες
Έτσι, η πίεση των ποδοσφαιριστών του Γιώργου Παράσχου αυξήθηκε, καθώς θέλησαν να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό πλεονέκτημα. Αφού ο Άρης δεν μπόρεσε, έστω και με δέκα, να πετύχει δεύτερο τέρμα στο 81', όταν ο Κυριακίδης απέκρουσε την εκτέλεση φάουλ του Μίσελ, αλλά και το σουτ του Ούμπιντες στην εξέλιξη της φάσης.
Στα τελευταία λεπτά, όμως, δέχτηκε ασφυκτική πίεση και γλίτωσε στο... παρά πέντε την ήττα. Ο Βελλίδης πρόλαβε τον Παπαδόπουλο στο 86', όπου έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Άρη, ο νεοαποκτηθείς επιθετικός του Λεβαδειακού σταμάτησε το σουτ του Σουμπίνιο στο 89' και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων χάθηκε η πιο σημαντική ευκαιρία για τους γηπεδούχους.
Έπειτα από μια εκτέλεση κόρνερ, ο Λισγάρας έπιασε την κεφαλιά, με τον Νέτο να διώχνει την μπάλα πάνω στη γραμμή και στη συνέχεια ο Κόρμπος την έστειλε με κοντινό σουτ ψηλά άουτ. Με αυτόν τον τρόπο, οι δυο ομάδες μοιράστηκαν το βαθμό της ισοπαλίας.
Man of the match: Ο Δημήτρης Κυριακίδης, με 5 αποκρούσεις, κράτησε όρθιο τον Λεβαδειακό σε αρκετές περιπτώσεις, στις οποίες ο Άρης φάνηκε απειλητικός.
Αδύναμος κρίκος: Ο Παναγιώτης Κόρμπος, ο οποίος έχασε τη σπουδαιότερη ευκαιρία στο τέλος να χαρίσει ένα πολύ σημαντικό «τρίποντο» στην ομάδα του.
Στο ύψος του: Οι Λούκας Φαβάλι και Γιάννης Γιαννιώτας, που πέτυχαν τα δυο γκολ του αγώνα. Επίσης, καλό παιχνίδι από τους Μίσελ, Ούμπιντες, Καπετάνο από την πλευρά του Άρη, αλλά και από τον Χρήστο Λισγάρα από αυτή του Λεβαδειακού
Η γκάφα: Την έκανε ο Νίκος Λαζαρίδης στο 74', όταν ανέτρεψε τον Παπαδόπουλο, ενώ είχε ήδη μια κίτρινη κάρτα.
Το στραγάλι: Μια σωστή και μια λανθασμένη απόφαση από τον διαιτητή Κομίνη. Σωστά απέβαλε τον Λαζαρίδη στο 74' με δεύτερη κίτρινη κάρτα, όμως δεν απέβαλε, επίσης με δεύτερη κίτρινη, τον Τομάς.
Το ταμείο του Gazzetta: Καλό παιχνίδι έγινε στη Λιβαδειά. Απόλυτος κυρίαρχος στο πρώτο ημίχρονο, ο Άρης πήρε δίκαια το προβάδισμα στο σκορ. Όμως, στην επανάληψη ο Λεβαδειακός παρουσίασε άλλο αγωνιστικό πρόσωπο, έχασε ευκαιρίες, πέτυχε την ισοφάριση, ενώ έχασε και την ευκαιρία να πάρει τη νίκη στο τέλος.
Συνθέσεις ομάδων
Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Τομάς (79' Ζαουί), Ζησόπουλος, Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Κόρμπος, Ναπολεόνι (70' Σουμπίνιο), Φαβάλι, Βασιλείου, Πόποβιτς (66' Παπαδόπουλος).
Άρης (Μανουέλ Μασάδο): Βελλίδης, Νέτο, Μίσελ, Καζναφέρης (58' Κατίδης, 90' Σολτάνι), Σανκαρέ, Γιαννιώτας, Καπετάνος, Λαζαρίδης, Ούμπιντες, Πρίττας, Ακόστα (78' Παπαζαχαρίας)
.

Χωρίς ντέρμπι μέχρι τον τελικό

Χωρίς ντέρμπι μέχρι τον τελικόΠολλές είναι οι πιθανότητες να δούμε κάποιο ντέρμπι στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, μετά την κλήρωση της προημιτελικής και ημιτελικής φάσης που έγινε σήμερα. Ο Ολυμπιακός θ’ αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο, ενώ ο νικητής του αποψινού αγώνα, ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, θα βρει μπροστά του τον περυσινό φιναλίστ, Ατρόμητο. Οι ομάδες που θα πάρουν τις προκρίσεις δεν διασταυρώνονται μεταξύ τους, στους «4», αλλά με κάποιες εκ τωνΠαναιτωλικού, ΟΦΗ ή Πανσερραϊκού, Αστέρα Τρίπολης καιΚέρκυρας. 
Το μεσημέρι της Τετάρτης (18/1) στα γραφεία της ΕΠΟ έγινε η κλήρωση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο στο «Γ. Καραϊσκάκης» να ξεχωρίζει, με τον νικητή να υποδέχεται στο πρώτο ματς των ημιτελικών το νικητή της αναμέτρησης του Παναιτωλικού ή ΟΦΗ - Πανσερραϊκού.
Σε περίπτωση που η ΑΕΚ πάρει την πρόκριση κόντρα στον ΠΑΟΚ (18/1, 20:00) θα έχουμε «επανάληψη» του περσινού τελικού, καθώς αντίπαλος των δύο «Δικέφαλων» είναι ο Ατρόμητος και ο νικητής θα παίξει απέναντι στο νικητή της αναμέτρησης του Αστέρα Τρίπολης με την Κέρκυρα.  
Η κλήρωση της 6ης φάσης:
Η κλήρωση της 7ης φάσης
Νικητής 1 – Νικητής 3
Νικητής 4 – Νικητής 2
Οι αγώνες της φάσης των ημιτελικών είναι διπλοί.

Πηγή 

Από Δευτέρα, ανοίγει η πισίνα του κολυμβητηρίου της Κέρκυρας

 Τη Δευτέρα μπαίνουν επισήμως στην πισίνα οι αθλητές του ΝΑΟΚ και του Ναυσίθοου Κέρκυρας ενώ το κολυμβητήριο ουσιαστικά θα ξεκινήσει να λειτουργεί πιθανότατα από την Παρασκευή, όπου αθλητές θα... δοκιμάσουν τα νερά για πρώτη φορά τη φετινή σαιζόν. Το ΕΑΚΚ ήδη προχώρησε στην προμήθεια του πετρελαίου μετά την απόδοση της –έστω και μειωμένης- σχετικής πίστωσης και μετά τις εργασίες συντήρησης από την αρχή της άλλης εβδομάδας και μέχρι το τέλος της περιόδου η πισίνα του Κολυμβητηρίου του ΕΑΚ θα λειτουργεί κανονικά για τις προπονήσεις των αθλητών του πόλο και των τμημάτων κολύμβησης.
Πάντως, στελέχη της διοίκησης του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου είναι προβληματισμένη με το κόστος των 800 περίπου ευρώ την ημέρα που απαιτείται για τη θέρμανση της πισίνας, και το οποίο παραμένει τόσο υψηλό επειδή τις τελευταίες δεκαετίες δεν έχει γίνει καμία ενέργεια για αναβάθμιση των εγκαταστάσεων και την τοποθέτηση συστημάτων θέρμανσης κλπ. που να μην είναι τόσο ενεργοβόρα.

Η πρώτη φωτογραφία του Ρουβά junior (pics)



Σε φωτορεπορτάζ του περιοδικού «Hello» βλέπουμε τον


Έλληνα σταρ με την οικογένειά του σε ξέγνοιαστες στιγμές, με τον Ρουβά junior να κλέβει την παράσταση και τον Σάκη να μην σταματά να παίζει με την μικρή Αναστασία.

Η οικογένεια Ρουβά βγήκε για βόλτα στη Νέα Μάκρη, κοντά στο ανακαινισμένο σπίτι της, με την νονά της Αναστασίας, Μανουέλα Παυλίδου, να συμπληρώνει την παρέα.

Έχοντας τον γιο στο καρότσι, η Κάτια τον έκανε βόλτα στην παραλία, όσο ο Σάκης -με την ανεξάντλητη ενέργεια που τον χαρακτηρίζει- έπαιζε στις κούνιες με την 3,5 ετών κόρη τους!

Σάκης και Αναστασία δεν σταμάτησαν λεπτό να χαμογελούν, ενώ η Κάτια έδειξε πόσο στοργική και αφοσιωμένη μαμά είναι. Όπως λένε άνθρωποι από το περιβάλλον του ζευγαριού, η μικρή έχει ξετρελαθεί με το αδερφάκι της και τον χαϊδεύει στο κεφάλι όσο κοιμάται!

Μάλλον μοιάζει στην Ζυγούλη











Τα 10 πιο παράξενα πράγματα που έχουν πουληθει στο eBay



Από την δημιουργία του ebay, εκατομμύρια αντικείμενα έχουν πωληθεί και αγορασθεί. Μπορείς να βρεις σχεδόν το οτιδήποτε στο eBay, η ερώτηση είναι αν θα το αγοράσεις ή όχι... Μερικά από τα αντικείμενα είναι αρκετά ξεκαρδιστικά, μερικά ενδιαφέροντα και άλλα απλά περίεργα. Το πιο περίεργο είναι...ίσως, τα ποσά χρημάτων που κάποιοι άνθρωποι είναι πρόθυμοι να πληρώσουν για κάποια από αυτά τα τρελά πράγματα. Από την δημιουργία του eBay, σχεδόν τα πάντα έχουν αγορασθεί και πουληθεί σε αυτό. Ρίξε μια ματιά σε μερικά από αυτά τα πράγματα…
H «Μαρία η Παρθένος» πάνω σε τυρί για τοστ.

Η Diane Duyser, από την Φλόριντα πούλησε το τοστ της, πάνω στο οποίο φαίνεται ότι υπήρχε το πρόσωπο της Παναγίας. Το αντικείμενο αγοράστηκε από ένα online καζίνο για 28.000 δολάρια.
Φάντασμα σε βάζο

Ένας άνδρας από το Αρκάνσας, πούλησε ένα παράξενο βάζο, το οποίο υποστήριζε ότι περιείχε ένα φάντασμα. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, το βρήκε ενώ έψαχνε με τον ανιχνευτή του σε ένα παλιό νεκροταφείο.
Η παρθενιά μιας 18χρονης Βρετανίδας.
Για να πληρώσει τα δίδακτρα της στο κολλέγιο, η Cary Copestakes έβγαλε την παρθενιά της σε δημοπρασία στο eBay, χωρίς να το γνωρίζουν οι γονείς της. Η προσφορά ξεκίνησε στα 10.000 δολάρια και την κέρδισε ένας επιχειρηματίας. Ωστόσο, ο ίδιος της έδωσε απλώς τα χρήματα από οίκτο για την κατάσταση της και ποτέ δεν πήρε την υπηρεσία που είχε κερδίσει.
Το νυφικό της πρώην συζύγου

Ένας άντρας βρήκε το νυφικό της πρώην συζύγου του στο πατάρι και πριν προλάβει να το κάψει, η αδερφή του του πρότεινε να το πουλήσει στο eBay. Μαζί με την περιγραφή του νυφικού, πρόσθεσε και ένα ξεκαρδιστικό κείμενο για την πρώην γυναίκα του και πρόβαρε ακόμα και ο ίδιος το φόρεμα. Όπως ισχυρίστηκε, το μόνο που ήθελε ήταν χρήματα ώστε να αγοράσει εισιτήρια για έναν αγώνα, καθώς και ένα καφάσι μπύρες. Η ευχή του πραγματοποιήθηκε, όταν μια νεαρή γυναίκα αγόρασε το νυφικό για 3.850 δολάρια.
Doritos στο σχήμα του καπέλου του Πάπα.

Στο Salem της Μασαχουσέτης, η οικογένεια Chadwick άνοιξε μια σακούλα Doritos και ανακάλυψε ένα τσιπ που έμοιαζε ακριβώς την μήτρα του Πάπα (το άσπρο ψηλό καπέλο που φοράει ο Πάπας). Το ίδιο online καζίνο που αγόρασε το τοστ της Παναγίας, αγόρασε και αυτό το τυρώδες τεχνούργημα για 1.209 δολάρια!
Το νόημα της ζωής(!!!)

Ορίστε, για 3.26 δολάρια μπορεί να γίνει δικό σου. Οι απαντήσεις σε οτιδήποτε θα μπορούσες ποτέ να ρωτήσεις. Αλλά, αν ζεις εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών, δυστυχώς δεν μπορείς να το αγοράσεις, καθώς ο πωλητής το στέλνει μόνο εντός των Η.Π.Α.. Ακριβής περιγραφή αυτού του αντικειμένου δεν υπήρχε και η μόνη εικόνα που είχε, ήταν αυτή ενός ουράνιου τόξου.
Σετ κυνηγιού για βαμπίρ
Το παράθυρο από το οποίο δολοφονήθηκε ο J.F. Kennedy.

Το πραγματικό παράθυρο και το πλαίσιο από το οποίο ο Lee Harvey Oswald πυροβόλησε και σκότωσε τον 35ο πρόεδρο των Η.Π.Α., J.F. Kennedy. 188 προσφορές έγιναν και ο νικητής πλειοδότης πλήρωσε 3.001.501 δολάρια στις 16 Φεβρουαρίου 2007 και κέρδισε πιθανώς, το ποιο ακριβό παράθυρο στον κόσμο.
Αληθινά κεφάλια. (Μπλιάχ!)
26 κεφάλια πουλήθηκαν στο eBay. Τα κεφάλια προέρχονταν από την ινδική φυλή J.Baro από τις ζούγκλες του Ισημερινού. Μόνο 7 προσφορές έγιναν για αυτά και ο νικητής πλήρωσε κάτι λιγότερο από 25 δολάρια για να τα αποκτήσει.
Ανιχνευτής UFO.

Μια μικρή βραζιλιάνικη εταιρεία, γνωστή ως InterBras, έβαλε αυτό τον «πολύ ευαίσθητο ανιχνευτή» για πώληση στο eBay τον Μάρτιο του 2000. Ισχυρίζονταν ότι, όταν κάποιο «ξένο» αντικείμενο πέταγε στον ουρανό, θα αναβόσβηναν τα φωτάκια και θα έκανε έναν ηχητικό ήχο. Ένας φαν των UFO το αγόρασε για 135 δολάρια. Δυστυχώς δεν μπόρεσε να βρεθεί μια εικόνα του αντικειμένου αυτού. Μάλλον είναι άκρως απόρρητο...
















Πηγή

 
Powered by Blogger