Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Το ανέκδοτο της ημέρας!

 Είναι 4 νεαροί μουσικοί που νοίκιασαν ένα διαμέρισμα...Αρχίζουν λοιπόν το πρώτο βράδυ να παίζουν μουσική, στο διπλανό διαμέρισμά μένει ένας παππούς, εκνευρισμένος με τη φασαρία που γίνετε τρέχει και κουδουνάει στην πόρτα τους, τους ρωτάει τι συμβαίνει...

Αυτοί του λένε ότι αύριο έχουν να δώσουν μια συναυλία και πως είναι η τελευταία τους πρόβα έτσι και τα καταφέρουν θα σκίσουν.
Το ίδιο σκηνικό γίνετε για πολλά βράδια, αλλά δυστυχώς ο παππούς στο ερώτημα του κάθε φορά έπαιρνε πάντα την ίδια απάντηση.

Κάποτε ο παππούς σταμάτησε να τους χτυπά την πόρτα και να ρωτά τα ίδια και τα ίδια.

Οι νεαροί όμως που συνήθισαν την παρουσία του τόσες μέρες ανησύχησαν οπότε πάνε στο διαμέρισμά του να δουν μήπως και έπαθε κάτι.

Βρίσκουν την πόρτα ανοιχτή και περνούν μέσα, τα φώτα όλα κλειστά, αριστερά, δεξιά ψάχνουν κανένας, στο βάθος βλέπουν το φως από το μπάνιο


αναμμένο, ανοίγουν την πόρτα και έκπληκτοι βλέπουν το γέρο αραχτό με τα δυο του χέρια να την παίζει.

Ο ένας από αυτούς τον ρωτά: Παππού τι κανείς εδώ;

Νααα μια τελευταία πρόβα, έτσι και μου σηκωθεί έρχομαι να σας γ@μ...ω όλους!


Κούκλες του sex σαν αληθινές!

 Στην Καλιφόρνια υπάρχει μια εταιρεία που δημιουργεί αυτό που θεωρείται ως "οι πιο τέλειες κούκλες του sex στον κόσμο". Μιλάμε, για κούκλες τόσο ρεαλιστικές που πολλές φορές πρωταγωνιστούν ακόμα και σε ταινίες sex.
 
Όλες οι κούκλες είναι χειροποίητες και μπορούν να κατασκευαστούν κατόπιν παραγγελίας ανάλογα με τα γούστα του πελάτη. Χρώμα δέρματος, στιλ μαλλιών, μέγεθος στήθους, κ.λ.π. Όπως είναι φυσικό, μια τέτοια κούκλα έχει και το ανάλογο κόστος. Η τιμή τους κυμαίνεται περίπου στα 7.000 δολάρια και αυξάνει ανάλογα τις απαιτήσεις του πελάτη.


Ο χώρος εργασίας θυμίζει περισσότερο ταινία επιστημονικής φαντασίας με ρομπότ, παρά εργαστήριο. Όλες οι κούκλες, σύμφωνα με τους κατασκευαστές, είναι ανατομικά τέλειες, με πλήρη κίνηση των αρθρώσεων ενώ το δέρμα τους είναι από υποαλλεργική σιλικόνη, η οποία έχει αρκετά ρεαλιστική αίσθηση, παρόμοια με το ανθρώπινο δέρμα.


Πηγή

Διαιτητής έσωσε την ζωή ποδοσφαιριστή στην Κρήτη

 Η έγκαιρη παρέμβαση του διαιτητή Μηνά Κοκκινάκη, έσωσε την ζωή στον ποδοσφαιριστή του Ζαρού Φάνη Χαλκιαδάκη, όταν μετά από σύγκρουση με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, έπεσε στο έδαφος και γύρισε η γλώσσα του!...
Ο διαιτητής έμεινε ψύχραιμος και έχοντας την γνώση, έδωσε τις πρώτες βοήθειες στον παίκτη, που είχε ανάγκη. Ο παίκτης του Ζαρού μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Βιάννου και από εκεί στο ΠΑΓΝΗ προκειμένου να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις. Το περιστατικό έγινε στο παιχνίδι Πατούχας-Ζαρός για το περιφερειακό πρωτάθλημα!

Πυροβολισμό δέχτηκε θαμώνας ενός κλαμπ στο Βόλο

 Πυροβολισμό δέχτηκε θαμώνας ενός κλαμπ στο Βόλο Στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λάρισας νοσηλεύεται ο θαμώνας ενός κλαμπ που δέχτηκε πυροβολισμό έξω από αυτό.
Σύμφωνα με πληροφορίες του e-Volos.gr, το περιστατικό συνέβη σήμερα τα ξημερώματα έξω από γνωστό κλαμπ της πόλης.
Ο δράστης συνελήφθη από τους άνδρες της αστυνομικής διεύθυνσης Μαγνησίας, όπου και κρατείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου.
Ένα από τα βασικά ερωτήματα που καλούνται να εξακριβώσουν οι άνδρες της αστυνομικής διεύθυνσης Μαγνησίας, είναι αν ο δράστης εργαζόταν στο κατάστημα και μάλιστα ως πορτιέρης, όπως αναφέρουν οι μέχρι τώρα ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες.

Διακινούσε όλων των ειδών ναρκωτικά!

 Δεν υπήρχε ναρκωτικό που να μην το προσφέρει στους «πελάτες» του, ένας 37χρονος Έλληνας που συνελήφθη στην Ξάνθη μετά από πολυήμερες έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας! Για να βρευούν όλες οι ποσότητες που έκρυβε στο σπίτι του, χρειάστηκε η βοήθεια του εκπαιδευμένου σκύλου της ΕΛ.ΑΣ.!
Συνολικά, βρέθηκαν δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 242 γραμμαρίων, πέντε συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 33,6 γραμμαρίων, μία συσκευασία με...
κοκαΐνη βάρους 2,4 γραμμαρίων, 22 ναρκωτικά χάπια “Lonalgal”, “Hipnostedon”, “Stedon” και “Lexotanil” χωρίς ιατρικές συνταγέςκαι μία συσκευασία με χασίςαναμεμειγμένο με καπνό βάρους 0,9 γραμμαρίων!
Στην κατοχή του κατασχέθηκαν ακόμη μία ηλεκτρονική ζυγαριά, 32 άδειες νάιλον συσκευασίες και 540 ευρώ κι έτσι ο 37χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.
Με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο διακινούσε ναρκωτικά ένας 50χρονος υπάλληλος του Ο.Τ.Ε. που συνελήφθη στην αποθήκη που χρησιμοποιούσε ως «καβάντζα» στο Μεγαλοχώρι Τρικάλων! Τόσο στην αποθήκη όσο και στο σπίτι του, κατασχέθηκαν συνολικά 257,3 γραμμάρια αποξηραμένης κάνναβης, που ο ίδιος ομολόγησε ότι προμηθεύτηκε το Σεπτέμβριο αντί 230 ευρώ από έναν 58χρονο.
Ο προμηθευτής συνελήφθη στη Θεόπετρα Τρικάλων και στο σπίτι του βρέθηκαν δυο δέματα με αποξηραμένη κάνναβη βάρους 70 γραμμαρίων. Και οι δυο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.

 
Powered by Blogger